Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut  (Luettu 2626 kertaa)
Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « : 08.01.2011 20:49 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelejähän maailmassa riittää enemmän kuin kukaan ehtii pelata. Vaikka kuinka pyrkisi ostamaan ja pelaamaan niitä parhaimpia pelejä, niin aina löytyy joitain tunnustettuja klassikoita, kulttihittejä ja unohdettuja suuruuksia, joita ei vain ole saanut aikaiseksi hankittua ja pelattua (ainakaan muutamaa tuntia enempää). Joskus taas saattaa omistaa peliklassikon, jota ei vain saa aikaiseksi pelattua läpi, tai edes yli puolivälin. Paljonkos lautalaisilta tällaisia löytyy?
Itselleni suurin häpeä on ehkä:

LoZ: Ocarina of Time

Ostin OoT:in 90-luvun lopulla divarista muistaakseni noin 500mk hintaan. Iso ostos pikku-Tanille. Pelimaailma kiehtoi paljonkin, mutta jostain syystä jäi tallennus aina kesken Water Templeen. Saatoin alottaa pelin alusta, mutta Water Temple muodostui aina päätepysäkiksi. Jos Water Temple oli vaikea, miksen katsonut läpäisyohjetta netistä? Mahdollisuus siihen kuitenkin oli. Kunpa muistaisi. :/
Wind Wakerin mukana tulleen OoT-bonuslevyn kanssa kävi vanhemmasta iästä huolimatta aivan samoin; jätin pelin kesken Water Templeen. Syytä tällekään en muista. Ei OoT koskaan ole tuntunut huonolta peliltä, mutta silti se on aina jäänyt kesken Water Templeen. Pakkohan tämä on kuitenkin läpäistä joskus tulevaisuudessa.

Muita pelejä, joita olen jo pitkän aikaa koittanut aloittaa, ovat muunmuassa Deus Ex, PoP: Sands of Time, Thief Trilogia (lähinnä kolmas osa), God of War 1 ja 2, Dragon Age ynnä muuta. Oikeaa hetkeä ja riittävää aikaa ei vain ole ilmaantunut. Uusia loistopelejäkin tulee ulos kokoajan, eikä peliaika tunnu millään riittävän kaikkeen. Positiivinen ongelma sinänsä; huonoille peleille ei jää aikaa ollenkaan.  ;D

tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #1 : 09.01.2011 00:58 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei nyt ihan klassikko taida olla, mutta suosittu ja tunnettu peli kuitenkin: GTA IV.

Itsehän ostin PS3:n erittäin myöhään tämän ilmestymisvuoteen nähden; vasta viime vuonna ja GTA IV:täkin pelasin vasta viime vuonna myös, kun sain kaverilta lainaan. Pelasin sitä aikani ja palautin kaverille, mutta se ei vain oikein iskenyt niin kuin aiemmat sarjan osat. Vasta tässä ihan viime aikoina sain aikaiseksi ostaa kyseinen peli mukavan huokeaan hintaan, kuten pelin omassa aiheessa juuri tarinoin. Tarina osoittautui kuitenkin pidemmän päälle varsin kiinnostavaksi, minkä takia peliä jaksoinkin pelata loppuun asti. Mikään erityisen mahtipeli ei kuitenkaan ole kyseessä ja itse asiassa melko vaisuksi tämä jäikin. Liian itseään toistava omaan makuuni.
tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #2 : 09.01.2011 18:51 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili


Wiin Virtual Consolesta tuli ladattua tämä heti kun se sinne julkaistiin, mutta peli jäi kesken jo ennen ensimmäistä luolastoa :/ Sitten kun aikaa ja mielenkiintoa riittää, tarkoituksena olisi aloittaa peli alusta ja pelata se myös loppuun.

Edellisenä vuonna jäi kesken myös PS Storesta lataamani Final Fantasy VII 20 pelitunnin jälkeen, puhumattakaan sarjan 8. ja 9. osista, joita en ole vielä edes ehtinyt(viitsinyt) aloittaa.
tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #3 : 09.01.2011 20:12 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili A Link to the Past on ollut kesken viimeiset 3 vuotta. Nyt on tavoitteena ottaa se DS:n kera iltalukemisen rinnalle. Fallout 2 on myös ikuisesti kesken pelin luodessa vastustamattoman houkutuksen päämäärättömälle spedeilylle. Pääjuonesta viis.

Siinäpä nuo tärkeimmät.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #4 : 09.01.2011 21:23 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili En ole jaksanut pelata yhtäkään Zeldaa läpi Minish Cappia lukuunottamatta  :lol:

LttP varmaan reiluun puoleenväliin saakka, WW:stä se viimeinen (Ganonin?) linna pelaamatta, OoT on aina jäänyt kesken alkumetreille ja TP on siinä ilmatemppelissä. Majora's Maskia pitäisi varmaan kokeilla vielä.

Surkeaa, tiedän.
tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #5 : 10.01.2011 00:36 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Jo mainittu Majora's Mask melkeinpä pahin itsellä. Nyt kun porukoilla olen käymässä ja täällä GC niin tulipas tuossa kyseistä peliä hieman edettyä (löytyy siis Zelda: Collector's Edition versiona). Huomenna kuitenkin takas uusien pelien luo menen joten katsoo meneekö taas vaivaiset 4 vuotta kun tuota peliä jaksan jatkaa. Loppukin jo melkein häämöttää.

Toinen suuruus joka on aina jäänyt useamman kokeilunkin jälkeen kesken on Metal Gear Solid. Se ps1 versio siis. Kohta kymmenen vuotta tuota olen aina aika ajoin pelannut mutta läpi ei ole mennyt. Lähin kerta oli viime kesänä kun PSN:stä sen ostin, enään olisi reilu pari h peliä jäljellä mutta ei vaan nyt nappaa. Pitäisi kai niskasta ottaa itseä kiinni, hyvä peli kun se vieläkin on vaikka älyttömän ruma.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut « Vastaus #6 : 12.01.2011 22:16 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili


Ihka ensimmäinen Paper Mario pitäisi varmaan kokea? A Thousand-Year Door ainakin on helposti yksi suosikki peleistäni ikinä.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines