Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä!  (Luettu 4135 kertaa)
Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « : 17.02.2008 20:34 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Aijai. En tiedä edes mistä aloittaa. Vuoden yllätyshitti. Vuoden 2008 paras rytmipeli - ainakin PC:llä. Audiosurf. Hintaa 8 euroa ja risat.

Audiosurf on eräänlainen rytmipeli, jossa tarkoituksena on kerätä kolmelta radalta tulevia erivärisiä laattoja ja saada aikaiseksi comboja. Jollain nettisivulla peliä kuvattiin osuvasti F-Zeron ja Amplituden risteytykseksi.

Homman jujuna on kuitenkin se, että pelissä ei tarvitse sortua valmiisiin kappaleisiin vaan musiikiksi käy mikä tahansa .mp3, .ogg, .flac, .m4a tai .wma -muotoinen tiedosto. Peli osaa itse rakentaa musiikkiin sopivan radan, jossa on musiikin temmosta ja rytmistä riippuen ylämäkiä, alamäkiä, töyssyjä, mutkia ja jopa korkkiruuveja. Pelin ratageneraattori on hämmästyttävän hyvä ja loihtii musiikille kuin musiikille mahtavia ratoja. Esimerkiksi nopeatempoinen power metal tai grindcore on pelkkää alamäkitykitystä kun taas post rock -kappaleissa päästään pitkän ylämäkikapuamisen jälkeen huimaan alamäkikiitoon musiikillisen kliimaksin kohdalla.



Pelistä löytyy myös runsaasti erilaisia aluksia, joiden mukana vaihtelee myös pelityyli. Mono-aluksia käyttämällä radalla on vain yhdenvärisiä pallukoita ja harmaita esteitä (joilla muuten voi rakennella melkoisia comboja käyttämällä erikoisvoimana löytyvää tuhoajaa oikealla hetkellä), kun taas Pointmaneilla radoilta löytyy useanvärisiä palikoita ja powerupeja. Mukana on myös co-op -tila, jossa radalle pääsee kaksi alusta yhtä aikaa. Niin, ja tietenkin mukana on myös kolme vaikeusastetta (sekä ultimaattista haastetta tarjoava Ironmode), jotka vaikuttavat radalla olevien pallukoiden määrään.

Yksinkertaisesta ideastaan huolimatta pelissä on syvä ja monipuolinen pistesysteemi. Löytyy mitaleita, bonuksia ja comboja. Peliin on integroituna leaderboardit jokaiselle kappaleelle ja omia suorituksiaan pääsee kätevästi vertailemaan globaalisti, suomalaisten ja kavereiden kesken. Peli osaa myös näyttää pelaajien kesken suosituimmat kappaleet, joten uusia haasteita on aina tarjolla. Ja onpa mukana Audiosurf Radio -toimintokin, josta pääsee lataamaan ilmaiseksi muutamia valmiita ratoja.

Niin, ja mukana tulee valmiiksi noin sata veisua ensimmäisestä Half-Lifestä sekä Orange Boxin peleistä (including Portalin Still Alive) - vieläpä kätevästi .mp3-formaatissa. Eli käytännössä saat kahdeksalla eurolla Half-Life -pelien soundtrackien lisäksi ilmaisen pelin. Ei huono diili.

Osta tai kuole pois.

Lisätietoa ja demo: http://www.audio-surf.com/
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #1 : 17.02.2008 22:24 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Tuli testattua demoa ja kyllähän sitä pelaa. Hienointa on se miten yllättävän hyvin peli kulkee musiikin tahdissa. Saatanpa sen kympin joskus sijoittaa...
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #2 : 21.02.2008 11:11 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Täytyy nyt kyllä sanoa, että peli tosissaan vaatii sen tietyn biisin, että pääsee kunnon fiiliksiin. Hitaat biisit ovat vain tylsiä ja 200BPM:llä rata on jo niin täynnä kamaa, ettei menosta saa oikein mitään tolkkua. Oikeasti hauskoja pelimoodeja ei ole kuin pari; pelailen lähinnä Ninja Monoa ja Eraserin eliteversiota ironmode päällä, muussa takauksessa valkkaan freerideä, jos ei halua pelata. Ominaisuuksiakin olisi kiva saada lisää. Eritoten replayt olisi kiva saada ja kaverilista olisi pitänyt saada toimimaan ennen julkaisua. Ja tutoriaaliklipit voisi nauhoittaa uudestaan, rassaa kuunnella jannua, joka syö mikkiä samalla kuin koittaa selostaa pelin toimintaa.

Mutta joo, kyllä tästä sen kahdeksan euroa maksaa. Ratagenerointi on erinomaista ja esimerkiksi Joshua Morsen ja Infected Mushroomin biiseillä pääsee kunnon rytinöihin.

Ja kaikkihan pelaa hiirellä? Joohan?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #3 : 24.02.2008 13:18 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Hauska peli kieltämättä, joten meninpä sen ostamaan. Satunnaisessa käytössä oikein oiva peli, koska minulle ainakaan ei oikein avautunut eri pelimuotojen syvämekaniikat. Esimerkiksi Ninja Monossa ei oikein tiedä pitäisikö pyrkiä väistelemään niitä harmaita palikoita vai käyttää niitä combottamiseen. Combottamalla menettää ison loppubonuksen, mutta isoilla comboilla saa paljon enemmän pisteitä. Toisaalta taas en osaa oikein combottaa ja usein comboista irtoaa hikinen 1500 pistettä. Käytännössä saadut pisteet vähenevät puoliin, kun pitää käyttää sitä 777 pistettä maksavaa harmaat palikat hävittävää shuriken–liikettä. Eli vissiin sitten olisi parasta minun taidoillani vaan väistellä niitä harmaita palikoita, mutta se on hieman tylsää. Muista monivärisistä pelimuodoista en sitten tajua juurikaan mitään. Hirveä vilinä niissä ainakin on.

« Viimeksi muokattu: 24.02.2008 13:29 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #4 : 07.03.2008 20:43 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tässä kyllä aivan mahtava peli. Jotain siitä kertoo jo se, että en edes pelin pisteytyssysteemmistä saanut mitään järjen häivää irti, mutta silti tämä tuntui mahtavalta. Vielä kun omat biisit sai lisätä niin mahtavuus vain kasvaa. Tässä kyllä todella addiktiivinen pikkupeli. Ei ehkä jaksa päivittäin vetää, mutta silloin tällöin pelattuna kyllä varmasti maittaa. Toki peli on erilainen riippuen biiseistä. Itselleni sopii hyvin suht nopeatempoisat biisit. Kokoajan saa olla hereillä ja heilutella hiirtä, toisin kun taas hitaissa biiseissä, jotkaa ovat niin perhanan tylsiä huonoimmillaan.

Eniten kulutuksessa oli mono-moodi, sillä (kuten jo mainitsin) en tajua niin mitään pelin pisteen laskusta. Harmaiden palikoiden väistely ja eriväristen keräily kuulostaa tylsältä, mutta perkele sehän on hauskaa! Nyt vain itkettää kun on demo koluttu eikä luottokorttia löydy. Kai se on vanhemmilta koitettava kerjätä tätäkin.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #5 : 14.05.2008 22:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Bump! Toissailtana ostin ja onhan tämä ihan rentouttavaa pienissä erissä. Lähes kaikentyyppiset biisit toimii melko hyvin niin, että pelaaminen pysyy mielenkiintoisena. Alle 8 euron sijoitukseksi ei paha, ei paha ollenkaan. En vaan kässää sitä, kun kaikki tuntuu pelaavan Ninja monoa, sehän on ihan puuduttavan tylsää. Oma suosikki ihan se ''perus'' pointman.
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #6 : 06.11.2008 22:14 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Jättibumb! Jos joku on pelin demoa testannut ja pitänyt, muttei kumminkaan ostanut, niin nyt on täydellinen hetki korjata tämä puute. Peli on tämän viikon loppuun asti 75% alennuksessa, joten verojen jälkeen maksettavaksi tulee noin 2.5 euroa. Itsekin ostin vihdoin.

Demon viisi pelikertaa käytin tämän ketjun innoittamana jo yli puoli vuotta sitten. Peli vaikutti hyvältä jo silloin, mutta Visa Electronin puutteen takia ostaminen oli vähän niin ja näin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Jokusen biisin pelasin läpi ja ihan yhtä hyvältä peli tuntui kuin aiemminkin. Tällä kertaa tosin testailin vähän muitakin pelimoodeja kuin Casual Monoa, kun ei ollut pelkoa pelikertojen loppumisesta. Tulokset olivat kumminkin vähän niin ja näin, pitänee pelata jokunen peli lisää niin pääsee paremmin jyvälle eri moodien hienouksista. Viikonlopun aikana tahkoan tätä varmasti lisää. Moonsorrowin Tulimyrskyn jälkeen saattaisi olla aika euforinen olo. Pirun hyvä biisi ja pituutta 15 sekuntia vajaa puolituntia.;D
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #7 : 07.11.2008 00:23 »
dzei Vieras Noin halvalla ei voi kyllä kieltäytyä.
tallennettu
Re: Kipin kapin Steamiin - Audiosurf on täällä! « Vastaus #8 : 24.10.2009 15:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Testasinpas itsekin tätä demon muodossa. Aluksi oli kova pettymys, mutta oikean biisin löydyttyä voin kyllä sanoa rakastuneeni. Pelisoundtrackit toimivat näin äkkiseltään parhaiten, sillä jotakuinkin selvästä draaman kaaresta saa eniten iloa irti. Vaikka olisi kuinka hyvä perusbiisi alla, ilman vaihteluita homma alka maistua puulta. Mutta voi pojat, mikä fiilis oli kiivetä MGS-teeman tunnelmointeja ja sykähdellä pikkuhiljaa kovempiin menoihin fiiliskertoimen kasvaessa! Toinen ehdoton feivori jo nyt oli ICOsta tuttu You Were There. Lähemmäs tippa linssiin -matskua koko kenttä. Suosittelen kokeilemaan.

Pelimoodina ehdottomasti Mono Pro(demossa kun en ninjaan vielä päässyt käsiksi). Ei mitään sansseja pysyä kolmen eri värin perässä, mutta Monon väistely, loikinta ja stealth-bonarin tavoittelu on just sopivaa viihdettä.

Pitänee ostaa joskus, kun halvalla saa tai on muuten vaan pelaamisen tarve. Just nyt ei oikein kymppiä viitsi irrottaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines