Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Miten kesä vaikuttaa pelaamiseesi?
Pelaaminen vähenee selvästi - 15 (46.9%)
Pelaaminen vain lisääntyy - 8 (25%)
Kesä ei vaikuta pelaamiseeni mitenkään - 9 (28.1%)
Äänestäjiä yhteensä: 31

Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi?  (Luettu 13643 kertaa)
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #30 : 21.06.2011 09:07 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
IPhonen ruudulta ei näe yhtään mitään auringossa, sama ongelma se on kaikissa kannettavissa laitteissa.
Näytön valovoimaisuus vaikuttaa asiaan, ja iPhonessa on paras valovoima verrattuna DS Liteen ja GB Microon. iPhonessa minulla on anti-glare -kalvo mikä poistaa heijastukset melko tehokkaasti, joten ei tartte kikkailla asennon kanssa niin paljon.

IPhonella näkymää vaan pilaa vielä puolet ruudusta täyttävät peukalot, napittomasta pelituntumasta puhumattakaan. Ei mitenkään varteenotettava alusta peleille, joita ei erikseen sille ole alunperin suunniteltu.
Puolet ruudusta on liioittelua, ja pelistä riippuen peukalot voi siirtää sivummalle, jos niden alle jotain tärkeää sattuu jäämään. Mutta yleensä ruudun nurkissa ei ole mitään tärkeää, joten ei ne peukalot yleensä peliä haittaa.

Jälkimmäinen pointti kyllä pitää paikkansa monen pelin kohdalla. Varsinkin kun monien pelien porttaukset on niin laiskasti tehtyjä. Esim. FFI:n ja II:n virtuaali-d-pad on yksi surkeimmista mihin olen törmännyt, mutta sitten Secret of Manassa on yksi parhaista virtuaali-d-padeistä mihin olen törmännyt. FFIII:n kontrollit taasen toimii hyvin (pienen harjoittelun jälkeen), mutta taistelu-UI olisi ehkä voitu suunnitella vähän toisin.

Mutta ei ne napit ole kaikissa kaikessa. Riippuu tietty paljon pelistä. FPS-peli joudutaan kontrollien osalta yksinkertaistamaan melko paljon kosketusnäytölle, mutta JRPG taasen on ihan sama peli nappien kanssa ja ilman.
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #31 : 07.07.2011 15:42 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Vertailin pikaisesti noita laitteita ulkosalla. DS Litellä ja GBMicrolla kyllä pelaa varjossa ihan hyvin, mutta kirkkaus ei riitä auringonvalossa pelaamiseen. Molemmat on suunnilleen yhtä kirkkaat. Ero iPhone 3GS:ään on melko suuri.


Eikös Pelaaja HD:hen voisi tehdä pikaisen vertailun miten kannettavilla koneilla onnistuu ulkona pelaaminen? Ehkä tuollainen vertailu jotain kiinnostaisi? Kaivatte esiin kaikki kannettavat koneet mitä kaappien perukoilta löytyy ja ulos kameran kanssa heilumaan. Hyvä syy paeta toimistolta kesken päivää aurinkoa ottamaan. ;)
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #32 : 22.07.2011 04:52 »
e-peli Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili Melkein pelkästään sadepäivinä tulee pelailtua. Olen sitä mieltä että kesä menee hukkaan jos sen viettää sisällä neljän seinän sisällä.  :)
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #33 : 06.06.2012 09:00 »
vilpertti Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo minun pelaamiseni vähentyy merkittävästi kesällä. Johtuu varmasti hyvin siitä että kesällä on niin paljon muuta tekemistä. Kesäisin en pelaa paljoa ollenkaan. Kesällä on paljon hauskempi nauttia kesäilloista kuin istua pelaamassa.
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #34 : 06.06.2012 10:59 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänä kesänä saattaa ehtiä pelaamaan jopa tavallista enemmän kun olisi tarkoitus tehdä töitä 5 päivää töissä - 5 päivää vapaalla tyylisesti. Kun ei kesälomaa ole tänä vuonna niin tuollainen vähän rennompi tahti käy vallan mainiosti.

Eri asia sitten että innostuuko enää pelaamaan niin paljoa. Ps2:n tai jonkun muun vanhemman konsolin osto on käynyt mielessä, josko innostuisi vähän enemmän vanhemmista peleistä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #35 : 14.06.2012 10:20 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt tuntuu sikäli hassulta, että alkanut kesä (ja kevät) ehkä lisäsi pelaamista jonkin verran. Tosin on tullut pelattua kylläkin kesäisiä pelejä, kuten Golffia ja Tennistä, mutta pelattu on kuitenkin. Tuli Wii käynnistettyä taas pitkästä aikaa, ja nyt onkin tullut tunteja tahkottua sen parissa. Unchartedia ollaan myös väännetty, joten ei kyllä kesäksi ole pelaaminen unohtunut. Lomalla pelaaminen on ihan hauskaa, kun sitä voi tehdä vaikka yökaudet, kun ei aamuherätyksistä ole murhetta.

NHL ja SSX nyt näin kesällä on kyllä tauolla, mutta kaikkea muuta pelattavaa riittää kyllä. Syksyllä on sitten hyvä palata taas niiden pariin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #36 : 14.06.2012 12:55 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kesällä tulee varmaan pelattua jopa enemmän kun syksyllä/talvella. Kun ei oo opiskelua tai töitä niin ehtii pelailla vaikka tulee myös toki ulkoiltua. Pelaamista riittää kun noi Wiin japsiropet on vielä mulla alkutekijöissään, niitä tulee varmaan tahkottua.

Ja suunnitteilla on muutaman kaverin kanssa Zelda-maraton juhannuksen jälkeen, kaikki kotikonsolizeldat ois tarkotus pelata läpi ja streamata koko homma. Lisää infoa siitä tulossa piakkoin ;)
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #37 : 14.06.2012 13:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pelaamista tuplasti enemmän, mutta myöskin ulkoilua tuplasti enemmän. Huomenna alkaa kesäloma!
tallennettu
Re: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #38 : 14.06.2012 13:41 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pelaamista tuplasti enemmän, mutta myöskin ulkoilua tuplasti enemmän. Huomenna alkaa kesäloma!

Hoblaa, juurikin näin! Kun suurin osa päivistä on kokonaan vapaita, ehtii aamusta/illasta hyvin chillata pelien ääressä, ja silti viuhua ulkona piknikillä, pallopeleissä, biitsillä tai missä vaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #39 : 14.06.2012 13:42 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja suunnitteilla on muutaman kaverin kanssa Zelda-maraton juhannuksen jälkeen, kaikki kotikonsolizeldat ois tarkotus pelata läpi ja streamata koko homma. Lisää infoa siitä tulossa piakkoin ;)

Itsehän tulen olemaan kyseisessä rykäyksessä parhaassa mahdollisessa pelikunnossa, koska mulla mitään lomaa ole. Töistä pelaamaan ja pelaamasta töihin jeah. Kolmivuorotyö vielä ni pompin ihan miten sattuu ympäri kityä.

Alkaa vähän huolestuttaa nämä viime päivien hyvät kelit; en saa rästissä olevia pelejä pelattua kun aurinko kutsuu ulos kun sitä vapaa-aikaa on :/
tallennettu
Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? « Vastaus #40 : 16.06.2012 14:33 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW https://www.facebook.com/events/347621158640152/

Täältä infoa tuosta jo mainitsemastani Zelda-maratonista, kutsukaa kaikki kaverit seuraamaan! (streamin laadusta en sano vielä mitään, mutta stream joka tapauksessa laitetaan pystyyn, laatu on sitten mitä on)
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines