Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: KART  (Luettu 5950 kertaa)
KART « : 25.01.2012 19:25 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Sanon nyt heti, että en mikään Mario Kart -pelisarjan ylin ystävä ole. Super Mario Kart on minulle vieras, koska silloin 90-luvun puolivälissä sain vain unelmoida pelikonsolista. Meillä oli tietokone. Tietokoneella oli legendaarisia pelejä. Yksi niistä oli Wacky Wheels. PC-pelaajien oma Super Mario Kart. Näin jälkeenpäin ajateltuna, kun katsoo vaikka kuvia, niin onhan se selvää, että selvä SMK-kopiohan Wacky Wheels oli. Mutta kun Nintendo ei tehnyt tietsikalle tällaisia pelejä!


kattokaa nyt tota pätkää!! Hurja nostalgiapommi tselleni ainakin. Onhan toi siilien ampuminen paljon päheämpää kuin mikään asia Mario Karteissa koskaan! Pelin hahmotkin oli todella sympaattisia, eläintarhassa karanneet eläimet. Oma suosikkini oli ehdottomasti hai. Kaksinpeli battle-modessa kaverin kanssa samalla näppäimistöllä: hauskaa.

Palatakseni Mario Kartiin. Mario Kart 64:sta pääsin kokeilemaan isäni kaverin luona. Se oli varmaan ainoa ihminen, kenellä tiesin olevan Nipa Kuusnepa. Mario Kart 64 on ihan helvetin tylsä peli. Se vaan on niin perus-Mario Kart, että ei kiinnosta, koukuta, enkä jaksaisi sitä pelata. Mario Kart: Double Dash!! kuuluu samaan sarjaan. Jotain yritystä siinä oli, kun autossa oli kaksi hahmoa, mutta jotenkin pliisu peli - vähän niin kuin koko Gamecube -konsoli.

Mario Kart Wiistä olen jo ihan tarpeeksi valittanut tällä pelifoorumilla. Paskinta paskaa ja yksi elämäni suurimmista pettymyksistä, kun menin sen ostamaan. Wii Wheel oli anaalista ja ainoa vaihtoehto oli pelata GC:n ohjaimella. Jos jotain positiivista pitää sanoa, niin pari siistiä rataa oli ja muutenkin se oli ihan hieno Wiin peliksi, mutta ei paljon muuta kehuttavaa pelistä ole. Nettipeli oli täyttä paskaa. Miksi helvetissä Bullet Bill piti olla nettipelissä mukana? Mikään peli ei ole vituttanut niin paljon kuin Mario Kart Wii. Peli oli myös suurin syy havahtumiseeni siihen, että Wii on huono konsoli, joten päätin myydä.
¨
Mario Kart DS on onnistunein Mario Kart -peli (en ole 3DS:n MK:ta pelannut vielä). Radat olivat onnistuneita, netissä oli silloin tällöin ihan hauska pelailla ja tarjosi hc-pelaajillekin pelaamista. Minä kuitenkin olen Suomen huonoimpia videopelaajia, joten en osannut sneikata, enkä sen takia pärjännyt pelissä. Esimerkiksi nimimerkki MasterTK kerran voitti minut lähes kierroksella. Mutta oman tasoisia vastustajia vastaan oli hauska pelata. Mario Kart DS on onnistunut Mario Kart -peli, mutta ei mielestäni paras kart-peli, mitä on tehty. Koska..

..Crash Team Racing

Pleikkari tarvitsi oman kart-pelin, ja mikäs oli parempi vaihtoehto kuin se, että Naughty Dog vääntää PS:n maskotille oman kart-pelin. Ja mikä olikaan lopputulos? Mario Kart -klooni, mikä oli joka osa-alueella parempi kuin Mario Kartit. Radat olivat innovatiivisia, joissa oli paljon mielenkiintoisia salareittejä. Crash Bandicoot -pelisarjan hahmoista olen aina pitänyt, ja CTR:ssä oli hyvin valittu rosteri pelisarjan hahmoista. Battle-mode kaveriporukassa... no sanotaanko, että se oli sitä PARHAUTTA. Aseet olivat melko samanlaiset kuin esim. Mario Karteissa, mutta kummasti se vaihtelu virkistää. Adventure-mode oli onnistunut viritelmä. Peruskisat olivat helppoja, mutta pomovastustajat tarjosivat varsinkin pienempänä vähän vastusta jopa. Ja olihan se ihan mielenkiintoista kerätä ne CTR-kirjaimet sekä ajaa relic race -kisoja. N. Oxide oli hyvä uusi hahmo sarjaan, ja pelin tarina yksinkertaisuudessaan oli vekkuli.

Parastahan nämä kart-pelit ovat moninpelinä. Mikä sen hauskempaa kuin porukalla pelata CTR:ää multitapin kanssa, ja samalla naukkailla vähän olutta? Viime vuonna käytiin kaveriporukan kanssa Kotkan Crash Team Racing -mestaruusturnaus, jossa mukana oli mukana myös meidän ikioma Iva. Varmasti jatkossakin järjestetään tällaisia peli-iltoja.

CTR tarjoaa kuitenkin vielä yksinpelaajallekin pelattavaa adventure-moden jälkeen. Time Trial on todella koukuttava pelimuoto. Oxide on hakattu jokaisella muulla radalla paitsi Gin Labsissa sekä Cortex Castlessa. Itseasiassa noissa radoissa en ole edes N. Tropyn aikaa lyönyt, koska en vaan osaa. Hassua kyllä, että Cortex Castle kuuluu lempiratoihini. Harjoitusta nuo kaksi rataa vaatii, vaikka joten kuten osaan käyttää turboboostia. Olen parempi kuin peruspelaajat, mutta paljon paskempi kuin todelliset CTR-mestarit. CTR:n turbo boost on lähes täydellinen.. ja ehkä joskus osaan vielä sitä hyödyntää paremmin. Tulee vaan hyviä asioita mieleen Crash Team Racingista. Minun mielestäni se on täyden kympin arvoinen peli, ja omassa top-listassa se on joko ykkönen tai kakkonen.

Pitihän muidenkin peliyhtiöiden tehdä oma Mario Kart omalle pelihahmolleen, mutta kukaan ei ole onnistunut niin hyvin kuin Naughty Dog CTR:n kanssa. Sonic-, MegaMan-, Bomberman ym. hutut olen jättänyt suosiolla väliin. Chocobo Racingia joskus kaverilla 2000-luvun alussa pelattiin jonkin verran. Paljon kritiikkiä olen pelistä olen lukenut, mutta henkilökohtainen mielipide on se, että oli se ihan kiva peli, vaikka mitään en noista Chocobo-jutuista tiedä. Kivaa vaihtelua se oli CTR:lle, jota hakattiin ihan liikaa. Vai voiko CTR:ää edes pelata liikaa?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #1 : 25.01.2012 21:06 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Chocobo Racing on jotain niin hyvää suklaata. Wacky Wheelsiä tuli myös pelattua nuorempana muiden Apogeen loistopelien kaa. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #2 : 25.01.2012 22:35 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili CTR on kyllä edelleen omasta mielestäni kaikkien aikojen paras kart-peli. Multi-tap tuli aikoinaan hankittua vain ja ainoastaan CTR:n takia, mutta sittemmin olen sen onnistunut jonnekin hävittämään. Onneksi PS3:lla pystyy pelaamaan nelinpeliä ilman mitään lisävarusteita.

Onko kukaan muuten onnistunut hankkimaan Nitros Oxidea pelattavaksi hahmoksi ilman hackkeja? Vai onko se edes mahdollista? YouTubesta löytyy kyllä monta videota pelattavasta Nitros Oxidesta, mutta vain GameSharkin ym. avulla. Muistaakseni joidenkin silloisten pelilehtien ennakoissa puhuttiin myös nk. kultaisista jakoavaimista, joilla pystyisi virittämään hahmojen autoja. En tiedä sitten leikattiinko ne lopullisesta versiosta, mutta itse en ole niitä löytänyt. Tai sitten kyseessä on vain toinen urbaani legenda.

Millä hahmoilla porukat muuten pelailee CTR:ssä enimmäkseen? Penta on sen verran ylivoimainen muihin hahmoihin verrattuna, että mieluilen pelailen Polarilla, vaikka aloittelijoille tarkoitettu hahmo onkin. Tuo ainakin mukavasti haastetta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #3 : 25.01.2012 22:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei ole mahollista, vaikka kuinka ne toiset kylillä aikoinaan väitti, että niillä on Oxide.  8)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #4 : 25.01.2012 23:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itseltä löytyy Mario Kartien lisäksi hyllystä CTR, Speed Freaks, Chocobo Racing ja Megaman Battle & Chase. Jotenkin hauskaa, että tuohon aikaan jokaisesta pelisarjasta piti vääntää oma karting-peli. Chocobo Racing on paskoista arvosteluista huolimatta melkoisen nostalginen ja toimiva peli, soundtrack on myös huikea.

Megiksen ajeluja ei ole kauaa jaksanut pelailla, varmaan olisi ihan kova jos peliin liittyisi nostalgiaa, mutta peli tuli hommattua myöhemmin. Jotain eri ominaisuuksia tässäkin keräiltiin autoon sitä mukaa kun pelissä eteni. Graffat ja äänimaailma ovat silti nostalgisen paskoja.

Kyllä se CTR silti on kovin kaikista, jopa MK:ta parempi. Radat ja aseet täydellisiä ja moninpeli uskomatonta suhistelua edelleen. Tiukka geimi.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #5 : 26.01.2012 10:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Crash Team racing
CTR on Naughty Dogsin paras peli ja erinomainen Karting-peli. Parasta pelissä on loistavat, oikoreittejä täynnä olevat kentät ja se etteivät aseet ole täysin ylitehokkaita. Taito on ehdottomasti suuremmassa roolissa tässä pelissä kuin tuuri ja pelissä on aika paljon opeteltavia tekniikoita, mikä on aina iso plussa. Pelistä kuitenkin hohkaa aika halppismeininki sekä omien ideoiden puute ja varsinkin moninpelissä paska ruudunpäivitys ottaa päähän. Parhaimmillaan peli on time trialia pelattaessa, joka onkin parempaa kuin melkein missään Mario Kartissa. Pelissä ei varsinaisesti ole mitään suurempia vikoja, muttei mitään sellaistakaan, joka nostaisi pelin ehdottomasti parhaaksi Karting-peliksi.


Diddy Kong Racing
Diddy Kong Racingin yksinpeli painii täysin omassa sarjassaan. Kun muissa karttien yksinpeli on käytännössä muutaman Cupin pelaamista tietokonekuskeja vastaan, niin Diddy Kongin yksinpeli on kuin eeppinen seikkailupeli täynnä tutkittavaa. Harmi vaan että moninpeli on aikamoista paskaa ja tuntuu päälle liimatulta bonukselta, mikä on valtava miinus.


Super Mario Kart:
Umpi Hc-peli. Tässä huonompi pelaaja ei voita koskaan parempaa pelaajaa. Peli on edelleenkin yllättävän pelattava, vaikkakin karu ulkoasu karkoittaa varmasti uudemmat pelaajat pois. Peli on ehdoton klassikko josta kaikki muut saivat alkunsa.


Mario Kart 64
Täytyy sanoa etten koskaan ole ymmärtänyt niitä, jotka hehkuttavat tätä peliä. Aivan ylivoimaisesti paskin Mario Kart. Peli tuntui paskalta jo julkaisussa ja tuntuu nykyään vieläkin paskemmalta. Hidas, bugien riivaama peli, jossa on maailman tylsimmät kentät ja huijaavimmat tietokonekuskit. Yllättäen pelissä on kuitenkin hyvä battle mode, joka on kustu lähes kaikissa muissa peleissä. Se ei kuitenkaan pelasta tätä peliä.


Mario Kart Double Dash
Olen oppinut arvostamaan tätä peliä ajan myötä paljon enemmän kuin julkaisussa arvostin. Pelissä aseet olivat aika hyvässä tasapainossa ja jos osasi tarpeeksi hyvin pelata, niin tässä pelissä paskempi pelaaja häviää aina. Ehkä kaikista skillein Kartti peli mitä on koskaan tehty. En koskaan oppinut pelaamaan peliä huipputasolla ja aika harvaa osa pelata tätä niin hyvin kuin olisi mahdollista. Kahden hahmon idea on hyvä ja toi taktisen lisän peliin, enkä tajua miksi ideaa ei olla hyödynnetty uudemmissa Mario Karteissa. Käsittämätöntä on myös, että peli näyttää reilusti hienommalta kuin Wiin Mario Kart ja moninpelissäkin on parempi ruudunpäivitys.

Moninpelinä todennäköisesti paras karting-peli koskaan, joka tukee lanissa jopa 16 pelaajaa yhtä aikaa. Sanoisin jopa että paras karting-peli muutenkin.


Mario Kart DS
Pelimekaaniikaltaa lähes sama kuin Double Dash ja muutenkin kaikin puolin loistava peli. Ensimmäinen Mario Kart -peli, jota treenasin kunnolla. Pelasin time trialia aikoinaan käsittämättömiä määriä ja netissä voitin lähes 750 matsia putkeen ennen kuin ekan kerran hävisin.


Mario Kart Wii
Peli joka tekee paljon oikein, mutta vielä enemmän väärin. Parasta on esimerkillisesti tehty Time trial, joka on ehdottomasti parasta mitä pelillä on tarjottavana. Omia uusintoja/ghosteja voi tallentaa ja jakaa, vertailla omia aikoja muiden kanssa jne. Nettipelikin toimii sujuvammin kuin missään muussa Wiin pelissä ja vastustajia löytyy edelleen hetkessä iso porukka.

Pelistä on kuitenkin haisee jo Nintendon uusi tyylisuunta. Aseet ovat aivan naurettavan epätasapainossa ja peli on suurimmaksi osaksi aivan random. Ihan sama vaikka olisi puoli kierrosta jäljessä, niin bullet billillä voi leijailla vielä voittoon. Jos joku perässä ajava käyttää salaman, niin salama ei enää rankaise kaikkia tasapuolisesti, vaan mitä enemmän johdat, sitä kauemmin pysyt pienenä. Peli koittaa raivostuttavan väkisellä antaa huonompien pelaajien voittaa. En yksinkertaisesti näe mitään hauskaa pelissä, jossa sijoitus ratkeaa lähes aina viimeisellä kierroksella tai usein jopa viimeisessä mutkassa.

Kaiken muun hyvän lisäksi pyörät ovat selvästi parempia kuin autot, joten 99% pelaajista käyttää aina moottoripyöriä.


Mario Kart 7
Pelistä olisi voinut tulla helposti ylivoimaisesti paras Mario Kart, mutta tavarat ovat edelleen aivan liian Mario Kart Wiin tyylisiä ja sijoitukset ovat aivan liian usein arpapeliä. Pelattavuus tuntuu kermaisen hyvältä ja kenttävalikoima loistaa, mutta välillä motivaatio uhkaa kadota, kun tavarat ratkaisevat liian usein. Parhaimmillaan peli on noin viiden kaverin kanssa pelatessa, jolloin tavaraspammi pienee huomattavasti. Lopullisen tuomion voi kuitenkin antaa vasta vuosien päästä.


Tällä hetkellä top 3 lista näyttää siis tältä omalta osaltani:

1. Mario Kart Double Dash
2. Mario Kart DS
3. Crash Team racing



« Viimeksi muokattu: 26.01.2012 13:23 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #6 : 26.01.2012 10:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mario Kart: Double Dash on myös selvästi oma suosikkini Kart-peleistä. Mario Kart 64:llä on toki suuri paikka sydämessäni suuren nostalgia-aspektin vuoksi, mutta realistisesti ajateltuna se ei ole lainkaan niin hyvä kuin DD.

Upotin Double Dashiin aikoinaan todella ison kasan tunteja ja edistystä sekä oppimista tapahtui koko ajan. Niinkuin TK tuossa sanoi, siinä pelissä osaava pelaaja oli yleensä kärkisijoilla vaikka kohtasikin huonoa tuuria.

Aina kun palaan Double Dashin ääreen, tulee fiilis että olisi taas tullut kotiin. Täytyy sanoa, että Wiin Mario Kartista minulla ei ole niin suurta kokemusta ja sama koskee DS:n osia.

Crash Team Racing ja Diddy Kong Racing ovat niin ikään jääneet enemmän tai vähemmän kunnolla pelaamatta. Molempia olen testaillut hätäisesti aina silloin tällöin, mutta en läheskään niin paljon, että voisin antaa niistä mitään kovin vakavaa mielipidettä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #7 : 26.01.2012 12:26 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Hienoa huomata että en ole yksin tuon Double Dashin kanssa. Opin sitä arvostamaan vasta silloin kun pelilevy meni rikki. Ajettavuus ja kentät menivät niin nappiin DD:ssä. Se Donkey Kong rata ja Rainbow road ovat jääneet parhaiten mieleen. Kentissä oli muutenkin mieletön suunnittelu. Musiikitkin muistan kuin eilisen.
 Piru vie kun tuli mieli pelata sitä.

Nostalgian takia voisin mainita Lego Racerin, jonka demoa tuli muksuna hakattua. Micro Machines oli myös kova, mutta sitä ei kai kartingiksi lasketa.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #8 : 26.01.2012 12:33 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen pelannut kaikkein eniten Mario Kart: Double Dashia, joka on mielestäni kevyesti paras karting-peli koskaan. Kaksi hahmoa samassa autossa on varsinkin herkkua, jos peliä pelaa tiimeinä niin, että kutakin hahmoa ohjaa oma pelaajansa. Toki tämä vaatii vähän osaamista. Muistan kun mitiissä pelattiin, eikä Ephramin kanssa koskaan saatu sovittua kuskin vaihtoja kunnolla :D

Crash Team Racingiä tuli pelattua myös poskettomat määrät. Pelattiin tosin pelkkää kaksinpeliä, kun ei ollut multitappia, mutta jo kaksinpeli oli sellaista hupaa, että sen parissa jaksoi viettää illan toisensa perään.

Tätä ennen pelattiin todella paljon Mario Kart 64:ää. Tuo pelikasetti kiersi aikanaan kaverilta kaverille ja lopulta katsottiin kenen kierrosajat ovat kärjessä. Mahtavaa! Täytyy kuitenkin myöntää, että CTR meni kuitenkin lopulta hauskuudessa MK64:n edelle, joskin Double Dash palautti taas kruunun Nintendolle.

Speed Freaks -nimistä karting-peliä tuli myös pelattua. Se oli hieman toisenlainen lähestyminen genreen, mutta tuolloin muutamat pelilehdet (ei siis fanilehdet) hehkuttivat tämän olevan paras karting-peli koskaan. Mielestäni Speed Freaks jäi aina CTR:n ja MK64:n jalkoihin, mutta oli joka tapauksessa oiva peli.
tallennettu
Re: KART « Vastaus #9 : 26.01.2012 13:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Olen pelannut kaikkein eniten Mario Kart: Double Dashia, joka on mielestäni kevyesti paras karting-peli koskaan. Kaksi hahmoa samassa autossa on varsinkin herkkua, jos peliä pelaa tiimeinä niin, että kutakin hahmoa ohjaa oma pelaajansa. Toki tämä vaatii vähän osaamista. Muistan kun mitiissä pelattiin, eikä Ephramin kanssa koskaan saatu sovittua kuskin vaihtoja kunnolla :D

...

Tätä ennen pelattiin todella paljon Mario Kart 64:ää. Tuo pelikasetti kiersi aikanaan kaverilta kaverille ja lopulta katsottiin kenen kierrosajat ovat kärjessä. Mahtavaa!

Nämä kaksi ovat kyllä kuninkaiden kuninkaita. 64:n nostalgia-arvoa ei oikeastaan voi mitata millään asteikolla, ja siinä on tunteja alla aivan järkyttävät määrät. Selvästi tuo oli teilläkin aikaa, jolloin omistamisen edelle meni puhdas pelaamisen riemu. Itselläni ei nuorempana ollut konsolia lainkaan, mutta ei se mitään haitannut, kun parhaat pelit saattoi pelata kavereilla. Yksi hienoimmista jouluistani oli, kun silloinen paras ystäväni soitti mökiltä, että sai Nintendo 64:en joululahjaksi. Se oli ainoa kuusnepa koko kaveriporukassa, ja sinnehän sitä sitten kokoonnuttiin paukuttamaan huikeita pelejä kuten Mario, Donkkari, GoldenEye ja tietty Kart.

Double Dash on taas tosiaan tiimipelinä puhdasta kultaa, ja toki muutenkin vähän 64:sta laajempi. Hinnattomia hetkiä on koettu niin miiteissä(pään aukominen kahden eri huoneen välillä pudottaa ajoittain vieläkin) kuin kotisohvallakin. Vaimokkeen veljen kanssa toimii tiimipeli yleensä aika hyvin.

CTR jäi multa sen sijaan aikanaan täysin väliin. Muistan kyllä kun peli tuli, mutta en päässyt sitä ikinä missään kunnolla pelaamaan. Melkein voisi joku päivä PSN:stä koittaa, vaikka voi olla että menneisyyden puute estää saamasta pelistä ihan Marion veroisia kiksejä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #10 : 26.01.2012 13:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tietääkö muuten kukaan, että toimivatko USA:sta ostetut Cuben laajakaista-adapterit meilläkin päin? Yhden jo omistan, mutta himottaisi hankkia toinenkin DD-lanituksia varten.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #11 : 26.01.2012 13:41 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, CTR, Double Dash ja Mario Kart DS, tässä ehkäpä parhaat KART -pelit mitä on koskaan tultu pelattua.

Muistan edelleen joulun alla pyörivän CTR-televisiomainoksen hämärästi, ja kuinka hehkutimme peliä veljeni kanssa vanhemmilleni (peli paljastui myöhemmin lahjapaketista.) Huikea peli kaiken kaikkiaan. Double Dashia ja DS Karttia pääsin pelaamaan vasta myöhemmin. Pidän molemmista todella paljon, varsinkin DD:tä tuli hakattua co-opina, ja viimeistään peli avautui miitissä 8 pelaajan moninpelissä.

Mutta lapsuuteen sisältyy myös muita ehkä vähemmän tunnettuja kart-pelejä, näitä oli Lego Racers, Muppets RacingMania, sekä Disney Magical Racing Tour.



Lego Racerissa oli mahtavaa päästä tekemään oman kaaransa, vaikka muistaakseni pelattavuus ei ollut lähelläkään muiden karttien tasoa, jaksoi se silti viihdyttää. Muppeteissa oli taas älytön määrä unlockattavaa kamaa, sekä hauskoja "tasohyppelykenttiä".

Disneyta olen pelannut vähemmän, ja melko utuisia muistoja on jäänyt siitä. Nykyään varmasti täyttä paskaa, mutta nostalgia-arvoltaan saattaa vielä viihdyttää.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #12 : 11.03.2012 19:19 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Mario Kart seiskaa tullut jonkin verran hakattua. Kaikki GP:t läpi vähintään yhdellä tähdellä. On muuten loistopeli ja toimii netissä mielettömän hyvin, tulee olemaan varmaan 3DS:n paras online kokemus kuten Wii versiokin oli alustallaan.

Viha/rakkaus peli tämä edelleen on, itemit pitää verenpaineen korkealla koko ajan. Sen verran sentään balanssia tuotu että ykkösenä tai kakkosena ajavia kustaan sen verran vähempi silmään, että voi sentään saada boostisienen, mitä ei muistaakseni Wii versiossa ainakaan ollut. Elintärkeä itemi oikoreittejä käytettäessä. Blue shellkään ei enää niin paha ole ykköskuskille, se luultavasti osuu muihinkin kun maata pitkin menee, näin ainakin tykkään ajatella.

Radoista en oikeen osaa sanoa muuta kun että taattua MK laatua tuntuu olevan. Pitää noita time trialeja alkaa paukuttamaan niin pääsee tarkemmin tutustumaan niihin. Kaiken kaikkiaan loistopeli, parempi kun se Wii versio.  :P

tallennettu
Vs: KART « Vastaus #13 : 11.03.2012 20:04 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kaiken kaikkiaan loistopeli, parempi kun se Wii versio.  :P
Siihen ei paljon vaadita.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: KART « Vastaus #14 : 12.03.2012 09:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Minä taas en edelleenkään voi käsittää, että miten ihmeessä Mario Kart Wii voi näyttää ja pyöriä paskemmin kuin vuosikausia vanhempi Mario Kart Double Dash. Kolmin- ja nelinpelillä MKWiin ruudunpäivitys tippuu sinne 25-30fps:n hujakoille ja vauhti muutenkin superhitaaksi. Double Dash hyrrää nelipelilläkin koko ajan sen 60fps ja värimaailma sekä yksityiskohdat ovat selkeästi parempia. Yksinpelilläkin ero on selkeä. MK Wii näyttää kuin sen resoluutio olisi N64-pelin tasoa ja värimaailma aivan haalea.

Olen edelleenkin vakuuttunut siitä että Wii on tehottomampi kuin Gamecube. Sen sisälle on vain piilotettu Gamecube gc-pelien pelaamiseksi, koska Wii itsessään ei ole taaksepäin yhteensopiva ja tarpeeksi tehokas emuloimaan pelejä. >_>
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines