Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Joululoman pelailut  (Luettu 7109 kertaa)
Joululoman pelailut « : 11.12.2012 22:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joululomahan on pelaamista varten. 2-3 viikkoa istutaan huoneessa ja pelataan koko joulu. Näin ainakin lapsena, mutta on se nykyääkin hyvä mahdollisuus pelailla ylitse pursuavaa pelikirjastoa. Itsellä olisi kesken ja aloittamatta kymmeniä pelejä: Mass Effect 3, Skyrim, Deus Ex, Borderlands 2, Torchlight 2, The Walking Dead jne.

Joululoma menee silti parin tietyn pelin parissa. FTL: Faster Than Light ja Icewind Dale 1 + lisäri.



Toki osasyy pelivalintoihin on se, että joululomalla on mukana vain tehoton kannettava, mutta silti nämä pelit eivät kalpene nykypelien rinnalla. Icewind Dalen kohdalla ei edes tästä sukupolvesta löydy niin mahtavaa peliä. Toivon vain, että on aikaa pelata peli loppuun asti, kun aikoinaan se on jäänyt muutamaankin otteeseen kesken.

Miten menee joululoma muilla?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #1 : 11.12.2012 22:55 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili ei ole lomaa...  :/
tallennettu
Re: Joululoman pelailut « Vastaus #2 : 11.12.2012 23:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Neljä viikkoa olisi lomaa huomisesta lähtien. Olisi kiva vaan pelata koko ajan, mutta pitää opiskella kemiaa useita tunteja päivässä, kirjoittaa raportti harjoittelusta vuoden loppuun mennessä ja kirjoittaa kandia..  :/

Eniveis AC3, Dishonored ja FC3 olisi ruokalistalla ainakin.


« Viimeksi muokattu: 11.12.2012 23:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #3 : 11.12.2012 23:08 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse ajattelin tykitellä huolella Dark Soulsia ja OoT 3DS:ää. Tekisi mieli ostella Mario 3D Land, mutta ei taida fyrkat riittää. Olisi varmasti mahtava joulupeli.

Onkos muilla muuten tiettyjä joulupelejä, joita tulee pelattua tähän aikaan vuodesta ja jonka avulla pääsee joulufiilareihin? Itse pelailin aikanaan joulun alla Tombi 2:sta ja jotenkin siitä on jäänyt sellainen fiilis, että tulee pelattua jouluisin. Nyt on joka vuosi tullut sitä vähintään hetken jassottua.
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #4 : 11.12.2012 23:36 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellänihän alkoi "joululoma" jo viime viikolla, kun suoritin loppuun oman isänmaallisen palvelukseni. Lusimaan ei silti jäädä, vaan jotain töitä haen ensivuodelle ja sitten kevällä haku jälleen opiskelun pariin.

Mutta siis nyt olen pelaillut piiiiitkästä aikaa World of Warcraftia, nyt tämän uuden lisäosan tultua. Mukavaahan tämä on, vaikken varmaan taas enää jaksa peliajan loppumisen jälkeen enempää, mutta nautitaan nyt, kun sitä vielä on.

Myös Dark Soulsin voisin viimein pelata ihan lävitse asti. Jäänyt pahasti kesken niinkuin kävi aiemmin Demonsissa, mutta läpihän tämäkin on päästävä, varsinkin ennen kakkososan ilmestymistä.
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #5 : 12.12.2012 02:57 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkos muilla muuten tiettyjä joulupelejä, joita tulee pelattua tähän aikaan vuodesta ja jonka avulla pääsee joulufiilareihin?

Itse asiassa on. Jostain syystä minulla on ollut monena vuotena tapana pelailla PS2:n Prince of Persia - Sands of Time läpi tässä joulun alla. Viime vuonna se jäi välistä mutta sitä ennen ainakin kolmena vuonna tuo tuli tehtyä. En edes tiedä mistä se lähti... En ole saanut peliä joululahjaksi (olen ollut jo pelin julkaisun aikaan niin vanha, että pelit ostettiin lähinnä itse ja lahjaksi tuli partavettä ja villasukkia). Ehkä ostin pelin aikoinaan joulun alla mutta varmaksi en mene sanomaan.

Jos pitäisi veikata niin ehkä se on se, joulun ajan televisiotarjonnassakin vahvasti läsnä oleva, Disney-leffamainen satufiilis, joka saa hyvälle tuulelle ja iloitsemaan elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta. Peli on myöskin aika leppoisa läpäistävä, joten mitään hirmuista suoritusta siihen ei tarvitse. Voi vaan nauttia matkasta.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #6 : 12.12.2012 06:33 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Dark Soulsia tietenkin ja jos tuon uuden Paper Marion ostaisi jouluksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #7 : 12.12.2012 12:20 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Oishan tuolla pelaamattomia pelejä... Sly Cooper HD-kokoelmasta on tällä hetkellä kesken kakkososa. Tuon saan kyllä viimeisteltyä varmaan jo tulevana viikonloppuna, mutta jos sen kolmosen vaikka pelaisi joulun pyhinä. Kivan leppoisaa pelattavaa. Olen kyllä niin tykästynyt noihin PS3:n HD-kokoelmiin, että tekisi mieli hommata niitä lisääkin. Multa jäi tosiaan väliin kaikki Slyt, Ratchetit ja Jakit. Prince of Persiatkin tekisi mieli läpäistä. Slyt tuli joskus hommattua Storesta 10€:lla koko paketti, toivottavasti noita muitakin saisi joskus yhtä edullisesti. Loma jatkuu aina tammikuun kuudenteen saakka, että kyllä tuossa ehtii muutakin pelailla. Halo 4 pyörinee aktiivisesti levyasemassa. Kampanjasta puuttuu vielä muutama saavutus, Spartan Opsien episodeja on rästissä ja moninpelin uudet kartat vielä korkkaamatta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #8 : 12.12.2012 12:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joulun ajan bussi/junamatkoja ja sukuloimisia ajatellen ajattelin hankkia Baldurs Gate: Enhanced Editionin iPadille. http://baldursgate.com/ipad.en.html     Menee varmasti tunnit rattoisasti tätä näplätessä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joululoman pelailut « Vastaus #9 : 12.12.2012 13:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
...jos tuon uuden Paper Marion ostaisi jouluksi.

Oh snap, tuo olisi kyllä kiva hommata!

Anyhoo, itsellä on edelleen vahvasti pelaamisen alla Rayman Origins. Sitä varmaan naputtelen niin paljon kuin ehdin tässä kotona olla. Ikävä kyllä työ- ja tenttikiireitä on tuonne 19. päivän tienoille, eli loman alkua joutuu odottamaan vielä hetken. Jouluksi lähden Ouluun, jonne en toki raijaa pleikkaria mukaan, ja tällöin 3DS astuu kuvioihin: Virtue's Last Reward. Koetan tosiaan malttaa jättää pelin joululomalle, tuota pelaisi mielellään erinäisten nojatuolien ja sohvien syövereistä. Lisäksi mukaan lähtee läppäri, eli vaihtelua kaivatessa voisi nakutella vaikka Sam & Maxeja tai Dustforcea.

Toiveissa on myös jo pitkään ollut saada rauhallinen vapaa-päivä, jotta voisi ajan kanssa aloittaa Catherinen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tuo menee auttamatta ensi vuoden puolelle.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Joululoman pelailut « Vastaus #10 : 12.12.2012 14:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
...jos tuon uuden Paper Marion ostaisi jouluksi.

Oh snap, tuo olisi kyllä kiva hommata!


Himottaisi itseänikin, mutta kun olen lukenut mitä herra Miyamoto on taas kikkaillut pelin suunnitteluvaiheessa, niin pitää vielä miettiä asiaa.

Ihan sama miten legendaarinen jätkä se on, niin kaikki hepun viime aikaiset haastattelut ovat lähinnä saaneet kiukun nousemaan. Hän ei pysty ymmärtämään miksi pelaajat haluavat uutta F-Zeroa, hän haluaa kaikista käsikonsolipeleistä mahdollisiman yksinkertaisia ja aina itkemässä miten pelit ovat muka liian vaikeita. En nyt jaksa rueta kaivamaan niitä haastatteluja, mutta aivan liian moni käsittämättömän paska ominaisuus tai idea Nintendon viime aikaisissa peleissä on tullut juurikin Miyamotolta.

Joutaisi eläkkeelle koko ukko, koska se kuuluisa kultainen kosketus on hävinnyt kuin pieru saharaan.
tallennettu
Vs: Re: Joululoman pelailut « Vastaus #11 : 12.12.2012 14:35 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Hän ei pysty ymmärtämään miksi pelaajat haluavat uutta F-Zeroa...

Veikkaan että Shigge kelailee F-Zero GX:n olevan jo niin täydellinen kokonaisuus, ettei uudelle F-Zerolle ole enää tarvetta. GX:n HD-versio olisi jo unelma, vielä kun saisi mukaan jonkin sortin nettipelin niin se olisi siinä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #12 : 12.12.2012 19:45 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Paper Mario Sticker Star on joulunpelilistalla ykkösenä, mutta eiköhä rinnalle mahdu Pokemon Black 2:sen tiiminrakennustakin joissain määrin. Rahalle pitäis jotai tuhlauskohtia keksiä, joten WiiU ei oo poissuljettu, mutta sotisin periaatteitani vastaan jos ostaisin kalliilla sen, mikä kuitenkin tässä ajansaatossa (kun kunnon pelejä alkaa marion ja zombiU.n lisäksi tulla) halpenee pykälän verran.

Saattaa toki käydä niin että joulukuusta leijonanosa kuluu erilaisten Lautapelien merkeissä. Descentin lisäri on tuloillaan ja campanjakin finaalivaiheessa. Uusi lautapeli tulee hankittua synttärilahjaksi kaverille. Uusin Munchkin tuli juuri viikko sitten ja vasta kerran ehditty kokeilemaan.

Tässä vaiheessa harmittaa että koko joululomaa ei käytännössä edes ole kuin nuo pakolliset pyhäpäivät >_>. Töitä riittää niin paljo ku vaan jaksaa tehdä ja kouluun pitäis kirjoittaa raportti/reflektio/ideapaperi jos toinenkin <_<
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #13 : 12.12.2012 20:43 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Far Cry 3:a säästelen joululomaksi. Saa kyllä nähdä, kuinka paljon pelistä jaksaa innostua. Kakkos osa ei innostanut.

Ja onhan Wii U:lla pelattavaa. Assassins Creed 3 on kesken, NSMBU on kesken ja Black Ops 2:ssa riittää moninpeliä niin paljon kuin pelata jaksaa.

Enkä ole vielä koskenutkaan Halo 4:n yksinpeliin. Moninpeli oli ihan täyttä roskaa, mutta yksinpeli saattaa olla jostain kotoisin.

Ja saattaa joulupukkikin jotain tuoda.
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #14 : 12.12.2012 20:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Far Cry 3 lienee se joululomapeli tänä vuonna.

Tietäisi nyt edes joulun ajan työvuorot niin voisi varmuudella puhua jostain lomasta.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #15 : 12.12.2012 20:51 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Far Cry 3 tuli cdonin tarjouksesta joululahjaksi tilattua. Mukavaa kyllä, en mitään yksinpeliä olekaan vähään aikaan pelannut!
tallennettu
Re: Joululoman pelailut « Vastaus #16 : 12.12.2012 22:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse otin 9 päivää palkatonta ja päräytän ulkomaille. Mukaan tarttuu läppäri, joten sillä hoituu pikku-Steam pelien ja aiemmin mainittu Icewind Dalen pelaaminen. Mikäli innostun, saatan Good Old Games.comin pelitarjontaa enemmänkin pelailla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #17 : 15.12.2012 12:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Etenkin joulun aikaan tulee pistettyä vihdoin Nintendo Landin ja NSMBU:n moninpelit kunnon testiin. Tarkoitus siis ottaa Wii U porukoille mukaan. Muuten varmaan aika satunnaista pelailua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #18 : 17.12.2012 10:00 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ole kyllä joululomaa, ja joulunajan vapaat menee sitten perheen parissa, joten jääpi varmaan pelailut vähemmälle. Mutta joulun jälkeen.. Uncharted 1 ja 2 odottavat läpäisyä, ja taitaa se joulupukkikin pelin tuoda, joten kyllähän sitä pelattavaa riittää. Niin ja kun sen San Andreaksen saan kohta ladattua, niin eipä ainakaan pelattavan puuutteesta ole kiinni.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #19 : 17.12.2012 23:09 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä viikko vielä niin vihdoin joululoma, mutta on aika lomafiiliksissä jo pelailtu. Ostin 3kk PS+, joka oli kympin tarjouksessa PSN:ssä. Kovalevyltä löytyy nyt Arkham City, Vanquish, inFamous 2, Motorstorm Apo ja muutamat muu pelit. Viime viikolla tuli postissa Saints Row The Third Full Package ja Street Fighter x Tekken, kummatkin plegelle. Tällä viikolla pitäisi saapua Aliens: Infestation DS:lle, saa sekin laite vielä käyttöä. Pitäisi kyllä hommata muutama oleellinen DS peli, Ace Attorneysta olen mm jäänyt kokonaan paitsi.
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #20 : 21.12.2012 13:59 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Black Mesaa tuli aloiteltua, mutta vähän kuivalta tuntuu. Ehkä pitäisi aloittaa (taas kerran) Planescape Torment alusta, kun on jo muutamaan kertaan jäänyt kesken johonkin puolivälin tienoille... Beyond Good and Evil on pitänyt kanssa pidemmän aikaa aloittaa, mutta saa nyt nähdä jaksaako sitäkään.   :P
tallennettu
Re: Joululoman pelailut « Vastaus #21 : 26.12.2012 10:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joulupelailut jatkuvat, mutta saivat yllättäviä käänteitä. Tuli pelattua kahta pelisarjaa, vaikka ovatkin täyttä paskaa. MGS4:n Japani-versiota (Hayter sux) tuli pelattua 1½ actia. Skippasin tietty kaikki välikuvat niin peliajaksi tuli noin tunti. Keskittymällä Stealth-toimintaan pelin voisi jopa pelaillakin, mutta näyttäää välillä puskevan liikaa räiskintää päälle. En kyllä ymmärrä miksi peliä aikoinaan hehkutettiin millään tasolla. Grafiikat, framerate, animaatiot ym. kaikki olleet jo julkaisun aikoihin jäljessä. Kaipa sitä pelailisi, jos osaisi uskotella itselle, että MGS:n juonikuviot ovat jotain josta nauttia.

Toinen kaukana parhaudesta oleva peli, jota on tullut pelattua yllättävän paljonkin on Tekken Tag Tournament 2. Johan on pelleä menoa ilma- ja seinäcomboineen. Vielä kun Tag-kaverin heittää mukaan, menee homma ihan perseilyksi. 1 vs 1 matseissa on saanut jo vähän taistelupelin tunnelmaa aikaseksi.

FTL ei ole vielä mennyt päälle, mutta Icewind Dalea aloin pelaamaan kunnolla tänään. Lisäksi aikaisemmin tuli pelailtua Don't Starven Beta-versiota. Kyllä tämä vielä tästä parhaudeksi muuttuu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #22 : 26.12.2012 20:09 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Far Cry 3 on tuntunut yllättävän mielenkiintoiselta. Afrikka oli varmasti ympäristönä mielenkiintoisempi, mutta kyllä tämä paratiisisaari kelpaa mainiosti.

Säikähdin perkuleesti, kun uin saarelle päin ja yhtäkkiä hai kävi kimppuun. Rantaudun pienelle saarelle ja katsoin, että vesi oikein kuhisee haita. Panokset riittivät vain parin tappamiseen, eikä saarelta päässyt muuten pois kuin uimalla. Hirviä jännitys uida sieltä pois!

Ja pukki toi myös ZombiU:n. Pelin alku oli ainakin todella vaikuttava. Todellista jännitystä, ei todellakaan mikään toimintapeli. En tiedä pidänkö ihan kaikista GamePadin jutuista, mutta ainakin sitä yritetään käyttää kaikin tavoin, josta tottakai plussaa. En ole vielä kamalasti pelannut, mutta silti olen jo pelännyt :D

Ubisoft - täyttä laatua, uskokaa jo!
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #23 : 26.12.2012 20:44 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Far Cry 3 on tuntunut yllättävän mielenkiintoiselta. Afrikka oli varmasti ympäristönä mielenkiintoisempi, mutta kyllä tämä paratiisisaari kelpaa mainiosti.

Säikähdin perkuleesti, kun uin saarelle päin ja yhtäkkiä hai kävi kimppuun. Rantaudun pienelle saarelle ja katsoin, että vesi oikein kuhisee haita. Panokset riittivät vain parin tappamiseen, eikä saarelta päässyt muuten pois kuin uimalla. Hirviä jännitys uida sieltä pois!

Pakko kyllä olla samaa mieltä! Ihan jännältä vielä tuntuu, ei oikeen oo tylsistyttäny tää meno. Itekin etin eräästä vedenalaisesta hylystä relicciä ja pelästyin kyllä aivan saatanasti kun yhtäkkiä olikin hai kädessä kiinni :D
tallennettu
Vs: Joululoman pelailut « Vastaus #24 : 26.12.2012 21:37 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jees, Far Cry 3 koukuttaa täälläkin, pc:llä tosin.

Aika monta kertaa ollut sellainen fiilis että pelailee paranneltua versioita ekasta Far Cry-pelistä, ovat suht samanhenkisiä teoksia. Far Cry 2 on omalla tavallaan myös hyvä peli, mutta kyllä tämä vie voiton joka osa-alueella.

Itse vierastin ensi alkuun noita villi-eläimiä joita tunnutaan nykyään tungettavan joka peliin mihin ne vain vähääkään sopivat, koska jo Red Dead Redemptionissa ja AC3:ssa otti pannuun kun tehtävä meni useasti pilalle jonkun perhanan puuman hyökätessä kimppuun, mutta tässä nuo eivät onneksi pahasti häiritse. Koiralaumat nyt ovat joskus ärsyttäneet, mutta muuten ne elukat ovat varsin hyvin istutettu pelimaailmaan. Itsekin olen sitä haita säikähtänyt pahanpäiväisesti, samoin käärmeitä. Ja on parhautta valloittaa uusi tukikohta ampumalla vain tiikerin häkistä lukko auki ja katsomalla sivusta kun se hoitaa tehtävän puolestasi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Joululoman pelailut « Vastaus #25 : 27.12.2012 14:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Far Cry 3:lle kehuja täältäkin. Pari tuntia olen nyt pelannut parina päivänä ja pääasiassa aika on mennyt metsästykseen. Alussa on tuo hahmon kantokyky niin heikko, että oli pakko rymytä puskissa kaikenmaailman tapiirien perässä, että saisi kannettua vähän enemmän panoksia ym. mukana. Kaksi lipasta rynkyssä ei oikein riitä kovin pitkälle kunnon tulitaistelussa. Tavallaan silti hyvä, että panoksia ei voi hirveästi kantaa mukana, koska tämä pakottaa liikkumaan taisteluissa, keräämään panoksia kuolleilta ja vaihtamaan asetta tilanteen mukaan tiheäänkin tahtiin.

Hupaisaa myös, miten nopeasti parin vihollisenkin tappaminen eskaloituu, kun paikalle saapuu vahingossa lisää porukkaa jeepillä ja yhtäkkiä huomaakin tappaneensa 20 piraattia ja tiellä lojuu kymmenkunta tyhjää autoa. Juuri tästä syystä ja panosten vähyydestä johtuen tuleekin aika tarkasti kuunneltua auton ääniä tiellä liikkuessa ja tarpeen tullessa sukellettua suht nopeasti lähimpään ojaan  ;D

Aseena tällä hetkellä pääasiassa jousi, äänenvaimennettu tarkkuuskivääri ja AK-47. Kovin montaa asetta en ole vielä saanut, kun olen vasta kaksi radiotornia korjannut. Jousen menin silti ostamaan, kun oli ylimääräistä pätäkkää mutta nyt olen taas varaton kun kaikki rahat meni panoksiin..

Edit:
Ainiin, tyttöystäväkin viihtyy suht hyvin katsomalla tätä peliä. Sen verran hyvin voi sekoilla ja tehdä kaikkea pöljää/siistiä, että katsoo ihan mielellään. Kritiikkiä tulee lähinnä possujen teurastamisesta, mutta minkäs sille voi kun tarvitsee uuden panosvyön  :lol:


« Viimeksi muokattu: 27.12.2012 14:50 kirjoittanut despire »
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines