Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
Tulostusversio
Aihe: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu  (Luettu 57465 kertaa)
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #120 : 06.04.2012 23:32 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kosketusnäytöllä oikeiden pelien pelaaminen on paskaa. Toki GTA III:n käynnistän S2:llani aina välillä ja kaasuttelen vähän Liberty Cityn kaduilla, mutta muuhun kosketusnäyttö-GTA:sta ei ole.

Max Payne on varmasti ihan yhtä huono kosketusnäytöllä. Maxien alkuperäisversiot saa nykyisin pikkurahalla, ei vaadi koneelta älyttömiä ja toimii kuin unelma. Mobiili-versiot ovat surkeita ja pelikelvottomia.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #121 : 07.04.2012 02:54 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo en ole myöskään tuhlaamassa senttiäkään tuollaisiin peleihin. Joku Bluetooth ohjain iPadille olisi kova juttu, silloin nuo oikeat pelit voisi ostaa iPadillekin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #122 : 07.04.2012 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rohkenen olla eri mieltä! GTA III on iPadilla erittäin pelattava. Joskus tulee tuntikin pelailtua putkeen ilman turhautumisia. Peliä on helppo testata viitisen minuuttia ja leimata kontrollit surkeiksi, mutta jo about tunnin pelaamisen jälkeen kaikki alkaa sujua varsin mallikkaasti. Pienemmällä ruudulla (minun tapauksessani 4S:llä) kontrolleihin on vähän vaikeampi osua.

En nyt missään nimessä väitä, että tablet-GTA III olisi kontrolleiltaan vertailukelpoinen esimerkiksi PS2-versioon nähden. Mutta pelattava se on.

Pointti onkin, että miten helppoa on ottaa vaikkapa junamatkalle mukaan televisio, PS2 ja originaali GTA III?

Jos Paynen käännös on yhtään niin pelattava kuin GTA:n, niin kyllä minulle kelpaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #123 : 07.04.2012 10:29 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen pelannut iPadilla ja S2:lla GTA III:a ja kyllä reilusti enemmän kuin viiden minuutin eriä. On totta, että kontrollien kanssa pääsee ihan sinuiksi ja varsinkin ajaminen on lopulta melkein toimivaa. Kovemmissa toimintakohtauksissa se kosketusnäyttökontrollien surkeus kuitenkin pistää esiin todella överisti.

Onhan se ihan siistiä, että tällaisia takavuosien hittejä saa mobiilialustoille. Mielestäni kaverit voisivat kuitenkin kännyversioiden sijaan/lisäksi keskittyä tuomaan näitä esimerkiksi Vitalle, jolla pelejä voisi oikeasti pelatakin ihan tosissaan. Tai vaihtoehtoisesti Apple voisi lykätä iPadin näytön vasemmalle puolelle ristiohjaimen ja oikealle puolelle neljä nappia. Johan alkaisi iPadkin parantua pelialustana aika reippaasti.
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #124 : 08.04.2012 04:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tosiaan, ajatuksena on siisti, että vanhoja pelejä saa helposti ja halvalla matkalle mukaan, mutta totuus on toinen. Edes vanhempia simppeleitä pelejä(tyyliin DK) ei pysty kosketusnäytöltä pelaamaan, saati sitten Max Paynea tahi GTA:ta. Joko pelaan oikeasti mobiileja pelejä tyyliin Angry Birds ja Canabalt, tai sitten viskaan DS:n laukkuun. Välimallit pelkästään masentavat.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #125 : 11.04.2012 16:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Touch Arcaden foorumilta luin, että Max Payne tukee uuden iPadin retina-näyttöä. Pelihän julkaistaan huomenna, mutta hintatietoja en ole vielä löytänyt mistään. Toivon kovasti kohtuullista hintalappua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #126 : 11.04.2012 17:53 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Max Paynen hinta tulee olemaan 2,39€ ja Suomen Storesta sen voi ostaa ensi yönä varmaankin yhdestä lähtien. Voisi ihan mielenkiinnosta ja retroilu hengessä ostaa tuohon hintaan. En jaksa uskoa, että hiiri+näppis -kontrolleja olisi kovinkaan hyvin saatu kosketusnäytölle sorvattua, mutta katsotaan olisiko siinä edes välttävästi onnistuttu. Mielenkiintoista myös nähdä käytetäänkö iPad 3:n täyttä resoluutiota, vai jotain vanhan ja uuden resoluution väliltä, kuten monessa 3D-pelissä käytäntö on.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #127 : 11.04.2012 18:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oho, hinta on alempi kuin odotin. Ei auta valittaa.

Tässä vähän pelikuvaa Maxista, en tiedä millä alustalla tuota on pelattu. Paynehän tukee kaikkia iPadeja ja iPhoneja 3GS:ään asti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #128 : 11.04.2012 18:57 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Näyttää tasan yhtä hauskalta kuin kymmenen sivun artikkelin kirjoittaminen pelkän hiiren avulla virtuaalinäppäimistöä käyttäen. Kaipa nimi yhdistettynä halpaan hintaan sitten sen verran myy, että käännös oli taloudellisesti järkevää tehdä, mutta siitäkään huolimatta en kykene pelin funktiota ymmärtämään. Itse en ostaisi edes eurolla, sillä tällaisista pikkuostoksistakin kehkeytyy aikamoinen summa pitkässä juoksussa. Eipä sillä, että voisinkaan, kun en edes älypuhelinta omistaa, saati sitten iSellaista. :lol:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #129 : 11.04.2012 19:47 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Mietin, saiskohan jailbreakkaamalla jotain näitä modeja haksattua sisään.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #130 : 12.04.2012 14:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Max Payne Mobilea olen ehtinyt pelata nyt reilun tunnin ajan ja en kyllä kadu yhtään 2,39 € jotka tuohon peliin upotin.

Uudella iPadilla peli on oikein hienon näköinen. 4S:llä en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta tuskinpa tulen sillä peliä juurikaan pelaamaan pienen ruudun takia.  Pelasin pelin läpi aikoinaan PS2:lla ja luulen, että tämä Mobile-käännös näyttää paremmalta ainakin tehokkaimmilla iOS-laitteilla pelattuna.

Kontrolleista: meni noin viisi minuuttia (eli tutoriaali) ja kykenin hallitsemaan Maxia jotensakin kelvollisesti. Nopeat käännökset onnistuvat sutjakasti ja samoin tähtääminen. Pelissä on oletuksena snadi auto-aim hillitsemään pahimpia turhautumisia ja annoinkin sen olla päällä. Kokonaisuutena kontrollit toimivat yllättävänkin hyvin omaan makuuni ja isona bonuksena ne voi kustomoida vapaasti: napit voi raahata ruudulla minne itse haluaa ja niiden kokoakin voi määrä tiettyyn rajaan asti. Itse tein esimerkiksi ampumisnapista kaikkein suurimman napin ruudulla.

Tunnin pelasin tosiaan ja se aika vierähtikin varsin nopeasti. En muistanutkaan miten hauskaa bullet timen käyttö tässä pelissä on. Niin putkijuoksu kuin vain peli voi olla, mutta on Paynessä yhä omanlaistaan taikaa ja viehätystä.

Tuttuun tapaan vielä pakkaamattomia ruutukaappauksia iPad-versiosta:

http://dl.dropbox.com/u/3262117/payne1.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/payne2.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/payne3.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/payne4.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/payne5.png


EDIT: Tässä vielä kuvaamani gameplay-video.



« Viimeksi muokattu: 12.04.2012 15:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #131 : 12.04.2012 18:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Max Payneä nyt jonkin verran pelannut. Kontrollit toimii kyllä yllättävän hyvin. Automaattitähtäys on aika pitkälti välttämättömyys iOSilla, joten hyvä, että ovat sen sisällyttäneet. Automaattitähtäyksen "voimakkuutta" voi säätää, josta lisäpisteet kehittäjille. Mutta korillinen miinuspisteitä siitä, että vaikeammat vaikeusasteet on alussa lukittu ja ne aukeaa vasta kun pelin on läpäissyt kerran. Automaattitähtäys helpottaa peliä melko paljon, joten olisi ollut parempi jos tilannetta olisi voinut tasoittaa vaikeamman vaikeusasteen muodossa. Nyt minulla on ammukset ja kipulääkkeet melkein aina täynnä, eli aika pitkälti läpijuoksusta kyse.

Peli on yhtälailla pelattava sekä iPhonella (4S) että iPadilla (3rd gen), mutta suurempi ruutu on toki parempi. iPadillä tosin aseen vaihtaminen ja lataaminen on tarpeettoman vaikeaa, koska kyseinen nappi on ruudun yläreunassa, eikä sen sijaintia voi muuttaa. Melkein parempi ampua lipas tyhjäksi, kuin vaivautua latausnappia painamaan. Sama ongelma vaivaa myös kipulääkenappiakin, mutta sitä ei tarvitse niin usein, joten se ei ole niin suuri ongelma.

iCloud-tallennusten tuki olisi piste I:n päälle. Peli vie kiitettävän paljon tilaa (1,33Gt), joten moni varmasti haluaisi poistaa sen laitteesta läpipeluun jälkeen menettämättä tallennuksia. Ja olisihan se ihan hyvä, jos pystyisi vaihtamaan laitteiden välillä ja jatkamaan samaa peliä.


Kontrollit on hiukan kömpelöt kuten olettaa saattaa, mutta eipä se ainakaan toistaiseksi ole pahemmin haitannut. Tarinan kerronta ja tunnelma rokkaa yhä ja Bullet Time on yllättävän hauska ja tuo oman mausteensa toimintaan.


Mietin, saiskohan jailbreakkaamalla jotain näitä modeja haksattua sisään.

http://www.youtube.com/watch?v=kpdbbnqT5eE
Tietääkseni GTA3:a voi modata ilman vankilapakoa, joten hyvällä tuurilla sama onnistuu myös Max Paynen kohdalla.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #132 : 12.04.2012 20:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tietääkseni GTA3:a voi modata ilman vankilapakoa, joten hyvällä tuurilla sama onnistuu myös Max Paynen kohdalla.

Jep, Minecraft: pocket edition ja GTA III tosiaan ovat modattavissa ilman jailbreakin tekemistä. Paynesta ei vielä tiedä, mutta eiköhän tuo tieto tule ennemmin tai myöhemmin.

Onkohan ihan hullua toivoa iOS:lle jossain vaiheessa Half-Lifea? Valve julkaisi steam appin vuoden alussa, mutta iOS-pelejä sillä ei voi ostaa. Olisi älyttömän siistiä vetäistä Halffis taas läpi iPadilla, toivottavasti Valve ymmärtää hypätä tähän kelkkaan.

Eniten tällä hetkellä kuolaan kuitenkin tuon Baldurs Gaten parannellun version perään. Onpa tullut missattua tämä PC-klassikko aivan tyystin. Genren pelityylikin sopii kosketusnäytölle todella hyvin.


Ymmärrän kyllä, että monet haluavat iOS:lle nimenomaan originaaleja ja kosketusnäytöille alusta asti sataprosenttisesti räätälöityjä pelejä, mutta mua 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun PC-pelaamisen täysin missanneena ilahduttaa kun näitä PC-versioiden käännöksiä tulee nyt iOS:lle ja hinnat ovat jotain tyyliin 2,5 - 5 €. Ton Paynenkin hinnalla tekee tiukkaa saada edes yhtä tuoppia kuppilasta. Tästä Applen mobiilikäyttiksestä tulee kovaa vauhtia mun pääpelialusta, ainakin jos tunteja on katsominen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #133 : 12.04.2012 20:28 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eniten tällä hetkellä kuolaan kuitenkin tuon Baldurs Gaten parannellun version perään. Onpa tullut missattua tämä PC-klassikko aivan tyystin. Genren pelityylikin sopii kosketusnäytölle todella hyvin.

Muistan muuten mainostaneeni tota (ja tarinallisesti vielä parempaa Tormentia) joskus silloin, kun Pelaajaboarditkin olivat phpBB:n päällä toimivat täysin ilmaiset boardit. Sai muuten aika kylmän vastaanoton silloin...

Itsekin toki odottelen Enhancedia, mutta lähinnä mielenkiinto kohdistuu siihen, mitä ne ovat siihen oikeasti parannelleet. Muutenhan voin vain jatkaa GOGista haettujen Baldur's Gatejen pelaamista laajakuvamodilla.


« Viimeksi muokattu: 12.04.2012 20:37 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #134 : 22.04.2012 11:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ant Raid on torstaihin asti ilmainen, koskee sekä iPhone että iPad-versioita.

Mukava kevytstrategia ja bonuksena kotimaista tuotantoa, pelistä löytyvät jopa valikot ja tekstitykset suomeksi. Pelissä ohjataan muurahaisten joukkoja ja yritetään pitää muut vihamieliset ötökät pois tuhoamasta muurahaisten pesiä. Ant Raidissa on jotakin Pikministä ja Plants vs. Zombies -hitistä.


Ant Raidin lisäksi Real Racing 2 on maistunut erittäin hyvin. Naurettavaa miten paljoa RR2 on edellä iOS:n muita ajopelejä, varsinkin mitä tulee realistisimpiin nimikkeisiin. Pelaan peliä keskitasolla ja olen tahkonnut uramoodista noin puolet. Nyt huomaa selkeän vaikeustason nousun eikä kisoja voiteta hyvälläkään autolla millään perussuorituksella. Se on tietty vain positiivinen juttu.

Online-moodi voisi olla hivenen monipuolisempi. 16 pelaajan verkkopeli toimii toki teknisesti hyvin, mutta olisi ollut kiva että yleisellä puolella autojen teholuokkia olisi välillä vaihdeltu. Nyt kaikki tuntuvat ottavan sen tehokkaimman Camaron ja ajavan sillä. Olisi toiminut paremmin, jos ennen lähtöä olisi annettu tehoraja ja auton valintaan olisi aikaa vaikkapa 30 sekuntia. Kauppakasseillakin olisi kiva välillä huristella ilman että ottaisi pataan muilta satanolla.

Hämmästelen vieläkin miten nätti RR2 on, varsinkin uudella iPadilla.


http://dl.dropbox.com/u/3262117/rr6.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/rr7.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/rr8.png
http://dl.dropbox.com/u/3262117/rr9.png
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #135 : 11.05.2012 11:58 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yllättävän hauska iPadillä on pelailla.
Tällä hetkellä hommattuja:  Angry birds space, Realracing 2, Death rally, Reckless 2, Metalstorm ja Burnout crash.
Mikäs olisi hyvä toiminta peli?
-
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #136 : 12.05.2012 18:43 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili ZiGGURAT!

Ainoa iOS-peli pitkään, pitkään aikaan jota on jaksanut pelata enemmän kuin muutaman kymmenen minuuttia. Pelissä seistään pyramidin, tai zigguratin, päällä ja ammutaan vasemmalta ja oikealta tulevia vihollisotuksia. Hieno soundtrack ja simppeli pelattavuus, tykkään!

Bonuksena pelin on tehnyt tim rogers!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #137 : 06.07.2012 09:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Angry Bird Seasonsin täysversio viikon ajan AppStoressa ilmaiseksi. Ilmeisesti sekä iPhone että iPad -versiot. Nappaa kun ehdit!


Max payne päivittyi muuten versioon 1.1 ja toi muun muassa tuen iCloud-tallennuksille, joten nyt iPhonella voi jatkaa siitä mihin iPadilla jäi. Kontrolleihinkin tuli parannuksia, täytyy tutustua pian paremmin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #138 : 17.07.2012 08:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vaikka parhauden alustalla (lue Android) pelailenkin, laitetaan nyt tänne. Eli Drawsomething kuvia. Hieman on viime aikoina peli-into hiipunut, mutta Galaxy notella on nyt sen verran kivempi piirrellä että on tullut taas pelattua. Alla homagea Curryfrankille. En jaksanut resizettää, niin natiivireson takia hieman isoja nuo kuvat.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Play-Asia
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #139 : 04.08.2012 20:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Real Racing 2 on selkeästi kosketusnäyttöjen paras racing-peli ja nyt ensimaistiaisten ja tietojen perusteella sarjan kolmannesta osasta on tulossa vielä huomattavasti kovempi paketti:



Lainaus
The Real Racing series was developed by Firemint in 2009 and the recently announced Firemonkeys team is excited to unveil a few features from the newest iteration of the series. Featuring all-new licensed tracks and a robust lineup of licensed cars from all-new manufacturers, Real Racing 3 is set to deliver a rich, next-gen racing experience with the most beautiful and authentic circuit racing available on mobile devices.

REAL CARS
Gamers will enjoy graphics that have been meticulously hand crafted to produce photorealistic visuals as they zoom around in cars from manufacturers like Porsche, Dodge and Audi.

REAL TRACKS
For the first time in the series, Real Racing 3 will also include a full lineup of real world tracks from the top names around the world including Mazda Raceway Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway and Silverstone. With a 22 car grid, gamers will be able to pit themselves against 21 other drivers in one race.

REAL RACING EXPERIENCE
Fans can experience the glory of championship racing on real tracks recreating the full race-day pressure and environment in a game that harnesses the full power of mobile hardware to produce a beautiful racing environment.

Stay tuned for more information on Real Racing 3 coming in 2012!


Aitojen ratojen olemassaolo on paras uusi asia. RR2:n fantasiaradat eivät toki olleet huonoja, mutta onhan se ihan eri asia kaahailla Silverstonessa tai Lacunassa kuin mielikuvituksen tuotetta olevalla baanalla.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #140 : 09.08.2012 09:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ostin Infinity Blade II:n kun sai alennettuun hintaan (2,39 e). Sen lisäksi ostin vielä Worms 2: Armageddonin 0,79 eurolla.


IB II on aika samankaltainen kuin edeltäjänsä. Ehkä hivenen monipuolisempi ja pelialueessa on tällä kertaa enemmän vaihtelua. Roolipelielementitkin tuntuvat tässä kakkosessa olevan vähän paremmin mietitty.

Moni sanoo, ettei iOS-pelejä jaksa pitkiä aikoja, mutta huomasin hukanneeni aina helposti tunnin kun käynnistin tämän pelin.

Graafisesti ihan helvetin siisti retina-iPadilla. Peli ei ota edes kaikkea irti laitteesta, koska retina-tuki tehtiin peliin jälkeenpäin ja puolivillaisesti. Peli ei nimittäin pyöri natiivilla uuden iPadin 2048x1536 resoluutiolla, vaan resoluutio sijoittuu johonkin välimaastoon.


Komea peli silti on. Tässä muutama kuvakaappaus:

https://www.dropbox.com/s/y1cecp6ccffaq7u/2012-08-07%2022.43.44.png
https://www.dropbox.com/s/hcioeuiqogq292p/2012-08-07%2022.26.01.png
https://www.dropbox.com/s/46ny48kodoikcbf/2012-08-08%2015.41.57.png
https://www.dropbox.com/s/metfouvnyv3d40b/2012-08-08%2015.21.01.png


En malta odottaa Infinity Blade: Dungeonsia. Se tarjoaa täysin vapaan liikkumisen ja muistuttaa enemmän Diabloa kuin kahta muuta IB:a.




Worms 2: Armageddon on loistava varsinkin hot seat -moninpelillä. Tämä on ensimmäinen Worms, johon pääsen kunnolla perehtymään. Pelimiiteissä olen todistanut suurelle kansalle surkeita kykyjäni näissä peleissä, joten on mukava päästä pelaamaan matojen kanssa ihan kotioloissakin.

Kosketusnäyttökontrollit toimivat tässä pelissä erinomaisesti ja tabletilla pelaaminen sujuu kaverilta toiselle tyyliin ongelmitta. Vielä makeammaksi homma muuttuu, kun pelikuvan saa jaettua AirPlayllä isolle näytölle ja muut voivat sohvalta seurata mitä pelissä tapahtuu, vaikka vuoro ei olisikaan oma ja tablet jonkun toisen käsissä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #141 : 12.10.2012 17:33 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Tekisi mieli ostaa joku kunnon shmuppi iPhonelle satunnaiseen pelaamiseen, mutta en osaa oikein päättää että mikä. En ole kyseisen lajin pelejä tosin pahemmin pelannut, mitä nyt Sin and Punishment 2:ta aina silloin tällöin.

Cavella ainakin näkyy olevan aika vahva edustus App Storessa, mutta hinnat ovat melko suolaisia iOS -peleiksi, joten ei viitsi ruveta arpomaan. Kaikista oli sentään tarjolla demo, jotka tulikin ladattua näin alkuun. DoDonPachi Resurrection HD:n ajattelin näillä näkymin ostaa, ellei löydy jotain vielä parempaa. Cavelta on storessa myös mm. Espgaluda II ja Bug Princess 2.

Mitäs lautalaiset suosittelee, jos vain yhden aikoo ostaa?
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #142 : 01.03.2013 18:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.theverge.com/2013/3/1/4042704/real-racing-3-available-in-the-us-for-free


EA meni sitten pilaamaan Real Racing 3:n. Alkuun olin haltioissani että peliä tarjotaan täysin ilmaisena, mutta pelaaminen on tehty aika raivostuttavaksi jos ei aio mikromaksuja tehdä. Olisin paljon mieluummin maksanut pelistä vaikka 5-6 euroa tämän sijaan. Tosin tämänkaltainen bisnesmalli tuo EA:lle varmasti enemmän massia.

Kaipa tätä kisan, pari illassa jaksaa.

Kaunis peli kyllä on. Rohkenen väittää, että teknisesti ehkä edistynein känny/täppäri-peli tällä hetkellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #143 : 01.03.2013 19:07 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili EA taisi kehua tuossa, että kaikissa heidän peleissään tulee olemaan jonkin näköinen mikromaksusysteemi tästä lähin. Viimeisimpänä vissiin Dead Space 3.

Näissä tapauksissa kannattaa äänestää sillä lompakollaan..
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #144 : 01.03.2013 20:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sepäs näissä kännykkäpeleissä ym. f2p peleissä on perseestä. Mielummin maksaisin Zookeeper VS:stä sen muutaman euron kun pelailen sitä paskaa pay to win perseilyä. Path of Exile PC:llä on sen sijaan hyvä esimerkki miten F2P pitää tehdä. Ilmainen kaikille, mutta oikealla rahalla voi osstaa ainoastaa kosmeettisia vaikutuksia.
Play-Asia
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #145 : 08.07.2013 14:42 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili App Storessa vietetään kohta 5-vuotissynttäreitä ja sen kunniaksi joitakin pelejä tarjotaan ilmaiseksi. Infinity Blade II, Superbrothers: Sword & Sworcery, Badland, Tiny Wings ynnä muuta tarjolla. Ite kävin ainakin lataamassa.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #146 : 05.11.2013 09:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.macrumors.com/2013/10/01/image-of-potential-logitech-mfi-controller-leaked/

Kuukauden vanha uutinen, mutta kohta entistäkin validimpi: yhä suureneva määrä pelejä on päivitetty tukemaan iOS-peliohjaimia (uusimpana Asphalt 8 eilen). Ohjaimia, joita ei ole vielä edes markkinoilla!



iPadin suurella ruudulla kosketusnäyttökontrollit toimivat mielestäni paremmin, kun taas iPhonella ahtaan paikan kammo nostaa päätään.

Tulen hankkimaan tuon Logitechin ohjainlisärin aika haipakkaa. Kaipasin WP8:n puolella ollessani isoa ja laadukasta pelivalikoimaa ja nyt takaisin palatessani löysin heti monta hyvää peliä. Osa entuudestaan tuttujakin; esimerkiksi Real Racing 3 ja Temple Run 2 koukuttavat hienosti 15 minuutiksi kerrallaan.

Mukaan tuollaista ohjauslisäriä ei tule kovinkaan helposti otettua, ainakaan lyhyille reissuille. Kotioloissa se tulee silti olemaan varmasti kiva kapistus.

Toivottavasti saavat jouluksi markkinoille. Eiköhän se taida olla tähtäin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #147 : 26.11.2013 20:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.cultofmac.com/255827/grand-theft-auto-san-andreas-is-coming-to-ios-next-month/

San Andreas tulossa iOS:lle, Androidille jne. ensi kuussa. Grafiikkaa paranneltu ja ainakin iOS-versio tukee ohjaimia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #148 : 26.11.2013 20:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joku voisi kysyä Rockstarin pojilta, että missä ihmeessä ne konsolien HD-päivitykset viipyy? Aika monelle varmaan kelpaisi Grand Theft Auto HD Collection..

Ei oikein naposta pelata tätä(kään) jollain iPadilla  :/
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines