Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Aihe: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu  (Luettu 57538 kertaa)
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #60 : 13.02.2010 10:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiinalaista uuttavuotta juhlistaakseen, Rockstar laittoi GTA: Chinatown Warsin alennukseen. Irtoaapi 5,49€:llä tämän viikonlopun ajan. Kasa muitakin pelejä on alennuksessa tänä viikonloppuna, mm. kaikki (?) Namcon pelit. Tarkemmin Touch Arcadesta.

Action RPG:iden ystävien iloksi julkaistiin Across Age (@Touch Arcade). Vaikuttaa aika lupaavalle.

Vuoropohjasia roolipelejä ei App Storessa hirveämmin ole, mutta Square Enix korjaa tilannetta julkaisemalla kaksi ensimmäistä Final Fantasyä iPhonelle. Screenshotteja ja video Touch Arcadessa.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #61 : 13.02.2010 12:34 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli ostettua tuo GTA. Kattoo nyt mitä tarjoaa, näin Pelaajalaudan innoittamana kun olen tykästynyt tuohon Doomiin, oli tuo Chinatown Wars -kipale erittäin kiva kuulla, vaikkei yllätys ollutkaan. :)
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #62 : 16.02.2010 13:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Street Fighter IV iPhonelle. Tuskin tulee toimimaan.  :rollaus: Kehittäjät tuntuvat tunkevan innolla näitä muilla konsoleilla suosittuja pelejä iPhonelle. En itse lämpene näille alkuunkaan. Parhaat pelit ovat vain iPhonelle suunnitellut, kosketusnäyttöä ja muita iLuurin ominaisuuksia hyvin käyttävät pikkupelit.

E: Niin ja Plants vs. Zombies on nyt julkaistu hintaan 2,39€. Pistin lataukseen.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #63 : 26.02.2010 05:27 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Onko Sword & Poker jo itsestäänselvyytenä?

Pitäis olla.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #64 : 01.03.2010 18:40 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos ilmaiset pelit sattuu kiinnostamaan, niin Assassin Creed II: Multiplayer [App Store] olisi tarjolla parin päivän ajan ilmaiseksi. Myös Vector Tanks [App Store] on jaossa ilmaiseksi jatko-osan (Vector Tanks Extreme [App Store]) julkaisun kunniaksi.



Across Age [App Store, 5,49€] osoittautui hyväksi RPG:ksi. Pientä hiomisen tarvetta siellä ja täällä, mutta pääsääntöisesti hyvä action-rope. Pelissä liikutaan kahden hahmon voimin joiden välillä voi vaihdella napin painalluksella. Toinen on warrior -tyyppinen melee hahmo ja toinen on mage. Luolastoissa on Zelda -tyylistä ongelmanratkontaa, eli etsitään vipuja/nappeja tai löydetään uusi kyky millä pääsee etenemään, jne. Ainoat suuremmat miinukset tulee käyttöliittymän pienestä jäykkyydestä (esim. jos vihollinen lyö sinua, niin siinä on pieni "cooldown" ennen kuin voit avata menun tai vaihtaa hahmoa -> johtaa toisinaan ärsyttäviin kuolemiin) ja loppuvastus tuntuu olevan sen verta vaikea että saa nähdä jaksaako nysvätä sitä hengiltä. Mutta jos Action-RPG -hammasta kolottaa, niin Across Age korjannee tilannetta.


Space Miner: Space Ore Bust [App Store, 1,59€ tarjous] oli myös positiivinen yllätys. Lyhyesti sitä voisi kuvailla juonella varustetuksi Asteroidiksi, eli ammutaan kiven murikoita avaruusaluksella ja kerätään niistä mahdollisesti löytyvät malmit. Huumorin kukka kukkii vähän joka käänteessä, omaa alusta voi varustella malmesta saaduilla rahoilla ja erilaisia sivutehtäviä tulee vastaan tasaseen tahtiin. Hauska ja hyvin toteutettu peli siis.


Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä Angry Birds [App Store, 0,79€ / Lite]. Vihreät siat varastaa lintujen munat, joten sotahan siitä syntyy. Linnut laukaistaan suurella ritsalla kohti linnottautuneita sikoja, tarkoituksena saada ne hengiltä. Fysiikkaa ja ongelmanratkontaa sekoitetaan soppaan rakennelmien tuhoamisen muodossa, ja lintujakin on muutamaa eri tyyppiä. Jokseenkin koukuttava peli ja vieläpä suomalaista tekoa.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #65 : 10.03.2010 16:09 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili SFIV julkaistiin tänään [App Store]. 7,99€ maksaa.

Pikaisen testauksen perusteella toimii yllättävän hyvin. Potku ja lyönti -nappeja on vain yksi kutakin, joiden lisäksi on Special move ja Focus Attack -napit. Lisäksi Super ja Ultra Meterit toimii myös nappeina kyseisille komboille, mutta niitä ei ole pakko käyttää. Hiukan siis yksinkertaistettu, mutta toimii hyvin. Liikkeistä löytyy tietty myös ex-versiot ja komboilu vaatii skilliä.

Hahmokaarti vaan on vähän niukka. Ainoastaan 8 hahmoa. Ja online moodi olisi tietty kruunannut kaiken. Kuitenkin hienoa, että Capcom panosti näinkin paljon tähän peliin. Ja ainahan Capcom voi lisäillä juttuja vaikka DLC:n muodossa.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #66 : 10.03.2010 23:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ainahan Capcom voi ottaa rahat pois hölmöiltä ja panostaa vaikka siihen pelattavaan versioon.
Play-Asia
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #67 : 11.03.2010 11:31 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ainahan Capcom voi ottaa rahat pois hölmöiltä ja panostaa vaikka siihen pelattavaan versioon.
En minä tätä iPhone versiota rahastamiseksi laskisi. On ne siihen kuitenkin panostaneet ja hyvän pelin saaneet aikaiseksi. Totta kai mobiililaitteelle tehty mättöpeli häviää "hiukan" isoille koneille tehdyille veljilleen, varsinkin arcade tikun kanssa pelatessa, mutta ainahan mättöpelejä on kaikille mahdollisille alustoille tehty. Tämä sentään näyttää ja tuntuu SFIV:lle ja kulkee mukana.


Mutta Capcomin edustajat kävi esittelemässä SFIV:n iPhone versiota eräässä Apple Storessa, ja kertoivat siellä että ne halusi tehdä enemmän sisältöä siihen, mutta että niiltä loppui aika kesken. Ne kuitenkin lupasi julkaista ilmaisia päivityksiä, sekä tietenkin maksullisia DLC juttuja.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #68 : 11.03.2010 16:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kosketusnäytöltä ohjattava tappelupeli ei voi olla mitään muuta kuin rahastusta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #69 : 11.03.2010 18:14 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kosketusnäytöltä ohjattava tappelupeli ei voi olla mitään muuta kuin rahastusta.

Hmm, miksei?

Ja miksi ton mobiiliversion pitäisi edes kilpailla emo-pelin kanssa?
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #70 : 20.03.2010 12:57 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuten aina, kasa iPhone-pelejä tarjolla alennettuun hintaan tai ilmaiseksi. Mm. Gameloft pudotti viiden pelin hinnan 0,79 euroon: Blades of Fury, Dungeon Hunter, Earthworm Jim, Real Soccer 2010 ja Skater Nation.

Dungeon Hunter ainakin kannattaa ostaa jos luolastoissa miekan ja magian kanssa heiluminen kiinnostaa. Earthworm Jim taasen on kohtuu hyvä porttaus yhdestä 90-luvun legendaarisimmista peleistä. Onneksi siihen on lisätty kolme helpompaa vaikeusastetta, niin kontrollien pieni kömpelyys ei haittaa ihan niin paljoa. Blades of Fury taasen on jokseenkin yksinkertainen beat'em up. Olen ainoastaan lite-versiota pelannut, joten en voi hirveämmin sitä kommentoida, mutta kyllähän se ihan mukiin menevälle vaikutti. SFIV tosin pieksee sen mennen tullen ja nauraa vielä päälle, mutta toisaalta 0,79€ ei ole paha hinta. Real Socceria ja Skater Nationia en ole pelannut. Noista kaikista on varmaan myös lite versiot tarjolla.

Touch Arcadesta lisää vinkkejä ja linkit kaikkiin peleihin. Niiltä tosin unohtui Tilt to Live [App Store, 0,79€ tarjous], mikä on saanut aika positiivisen vastaanoton.


EDIT. Lisäsinpä iPadin tuohon otsikkoon, koska sen julkaisu alkaa olemaan jo ihan nurkan takana. Touch Arcadesta löytyypi tulevien iPad-pelien julkistuksia: Upcoming iPad Games.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2010 13:02 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #71 : 23.03.2010 19:07 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

Eli jos nuo piirakat paikkaansa pitää, niin iPhone-pelien markkinaosuus on noussut aika kivasti toissa vuoden lukemista kun taasen PSP on saanut nokkiinsa aika pahasti. Lähde, jossa vielä toinen piirakkavertailu.


Tuosta tulikin mieleen kysymys, että ovatko Laudan iPhonen ja iPod Touchin omistajat pelanneet enemmän vaiko vähemmän ko. laitteella kuin mitä ostohetkellä kuvittelitte?


Omalla kohdalla ainakin vastaus on selkeä "enemmän". Kapulata odotellessa ajattelin, että kai sillä jotain pieniä pelejä tulee sillon tällön pelattua, mutta ei kosketusnäyttö ja accelerometer riitä tosipelaajalle - varsinkin kun siitä puuttuu tuiki tärkeät napit. Mutta toisinpa kävi. Ei ole hirveämmin tullut NDS:ään koskettua iPhonen oston jälkeen ja iPhone-peleihin on uponnut euro jos toinenkin.



Ja laitetaanpa vielä tämä uutinen joka edellisestä viestistä unohtui. Eli Square Enix julkisti uuden iPhonelle suunnitellun RPG-pelin: Chaos Ring. Square Enixin iPhone-pelit on tähän mennessä jättäneet jokseenkin kylmäksi, paitsi mitä nyt nuo FF1 ja 2 lämmittänee retroilijoita ja FF:n tosifaneja. Mutta Square Enixin nyt julkistama Chaos Ring vaikuttaa kohtuu lupaavalle. Grafiikkapuoli ainakin yllätti minut. Virallinen traileri ja Touch Arcadessa olevasta threadistä kaikki mitä pelistä tiedetään.

Lainaus
Background
- Brand new Square Enix RPG
- Polygonal characters overlaid on hand drawn backgrounds, fully polygonal in battles
- Developed by Media.Vision (Wild ARMS, RIZ-ZOAWD)
- Producer is Takehiro Ando (producer of Crystal Defenders, Song Summoner series)
- Story by Yukinori Kitajima - scenario writer of 428 (sound novel) and Okamiden (Okami 2)
- Character designs by Yusuke Naora (art director of FFVII, VIII, X)
- Music by Noriyasu Agematsu (composer for some songs in Wild ARMS 5)
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #72 : 23.03.2010 19:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jooh, todellakin olen. En osannut odottaa mitään muuta kuin ehkä hieman kännykkää paremman pelivehkeen mutta kyllä tuolle on kehitelty mitä innovatiivisimpia pelejä joihin tosiaan on x € & h uponnut.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #73 : 12.04.2010 14:21 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

Hiukan yllättäen, eli puun takaa, Cave julkaisi Espgaluda II:n iPhonelle. Kyseessä siis shmuppi mallia bullet hell. Sitä ei ilmeisesti olla millään tapaa helpotettu iPhonelle, vaan luotisateen pitäisi olla yhtä intensiivistä kuin Xbox 360:llä (ja arcadessa?). Noissa screenshoteissa meno on suhteellisen laimeata. Ainoastaan ohjauksessa on mutkia oijottu sen verran, että pelissä on autoshoot koska iPhonen näytön hakkaaminen ja tarkka ohjaus samaan aikaan olisi hiukan vaikeaa.

Jonkin verran tuota pelannut ja kyllähän se yllätävän hyvä peli on. Bullet hell pelejä en ole ennen pelannut, joten aikamoisena noviisina tässä vedellään. Vaikeusasteita on kolme, joten alottelijoidenkaan pelinautinto ei kuole luotimyrskyyn. Samoin ohjaussysteemejä on kolme. Yksinkertaisimmassa on ainoastaan Awakening -nappi kun taasen Expertissä on Awakening, Shot on/off, Guard Barrier ja Shot Change. Lisäksi kuvan koon voi valita kolmesta vaihtoehdosta jolloin edes isoin peukalo ei peitä pelinäkymää, eli näytön alareunaan jää tyhjä alue jota voi käyttää ohjaukseen.

Ohjaus toimii todella hyvin ja tarkasti, kiitos iPhonen erittäin tarkan kosketusnäytön. Jotkut innokkaimmat jopa väittävät että iPad (isompi näyttö = vielä tarkempi ohjaus) on paras tapa pelata tämän tyyppisiä pelejä. Mene ja tiedä.


Joka tapauksessa shmuppien, ja eri toten bullet hellien ystävien kannattaa ehdottomasti ostaa - ja miksei myös muuten vaan hyvistä peleistä pitävien. Peli on tarjouksessa huomiseen asti ja lompakko ohenee vain 3,99€ [App Store]. Normaalihinnasta ei ole tietoa. Kannattaa huomata, että peli toimii ainoastaan iPhone 3GS:llä, 3gen iPod touchilla ja iPadilla (pixel doubled). Tosin Cave failas jotain, eikä peliä voi tällä hetkellä asentaa iPod Touchiin. Ne kuitenkin korjaa tilanteen mahdollisimman nopeasti. Lite-versio on myös tulossa, mutta tuo tarjous varmaan päättyy ennen sitä.

YouTube - ESPGALUDA II for iPhone/iPod touch Promotional Video (video muuten alkaa lupaavasti: "Cave's first iPhone/iPod touch application". Lisääkin tulossa? Kelpais mulle)
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #74 : 30.04.2010 15:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitetaas vähän päivitystä.

Freaking Inkies [App Store, 0,79€ tarjous] onnistui yllättämään melko positiivisesti. Tarkoituksena on ampua ruudulla ympäriinsä juoksentelevia eri värisiä otuksia. Tähtääminen tapahtuu Doom Ressurectionin tapaan kallistamalla iPhonea. Ampuminen taasen hoidetaan ruudun molemmissa laidoissa olevilla punaisilla, keltaisilla ja sinisillä napeilla. Molemmat punaiset napit pohjaan tuottaan punaisen ammuksen, keltaiset keltaisen, kun taasen punainen ja sininen yhdessä tuottaa violetin ammuksen. Otukset pitää ampua otuksen värisellä ammuksella, joten värien "sekoittaminen" lisää peliin pienen puzzle-/reaktio-/muistipelielementin. Ja vaikka jo tuo riittäisi, lisämausteena toimii erityyppiset kentät ja kaksi pelitilaa. Suosittelen, varsinkin kun hintakaan ei ole paha.


Square-Enixin Chaos Rings [App Store, 10,49€] julkaistiin yllättävän nopeasti julkistuksen jälkeen. En ole vielä kovin pitkälle sitä pelannut, joten en nyt hirveämmin kommentoi, mutta kyllähän se aika lupaavalle vaikuttaa. Ja ainakin toucharcadelaisiin se on uponnut. Hinta on toki korkea verrattuna muihin App Store -peleihin, mutta toisaalta myös pelin tuotantokustannukset on normaalia App Store -peliä korkeammat.



Muutama ostamisen arvoinen peli on saanut melko kiitettävät päivitykset:
Angry Birds sai lisää kenttiä ja yhden uuden linnun.
Tilt to Live sai kaksi uutta pelitilaa.
Space Miner: Space Ore Bust sai grafiikka päivityksen, joka toimii vain 3rd gen laitteissa, ja lisää pelattavaa.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan niihin. Myös Espgaluda II:sta vaivanneita ongelmia on korjattu. Mm. peli toimii nyt myös 3rd gen iPod Touchissa. Lisäksi siitä julkaistiin odotettu Lite-versio.



Ilmaisista peleistä pitävät ilahtunevat kuullessaan, että Auditorium on nykyään ilmainen [App Store]. Rahaansa voi kuluttaa DLC:nä jaettaviin lisäkenttäpaketteihin.

Toinen ilmaiseen jakeluun päätynyt "peli" on Commodore 64 emulaattori [App Store]. Ohjattavuus nyt ei yllättäen ole ihan parhaimmasta päästä, mutta kun ilmattees jaellaan niin retrosetä kiittää ja kumartaa. Rahaa saa halutessaan tuhlata ostamalla lisää pelejä DLC:n muodossa, mutta mukana tulee kasa ilmaisia pelejä ja DLC:nä saa vielä muutaman pelin lisää ilmaiseksi.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #75 : 01.05.2010 14:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Espgaluda II tuli hankittua, kun vaikutti demon perusteella ihan kelpo viihteeltä. Eihän mulla tämän kaltaisista peleistä mitään kokemusta ole, mutta kyllähän tuota tulee varmaan väännettyä sitten vaikka bussissa työmatkalla.

Chaos Rings vaikuttaa myös kiinnostavalta, mutta suhteellisen korkea hinta takaa sen, että ainakaan vielä en ole sitä ostamassa. Ehkä sitten, kun tietää että tuota oikeasti kerkeää pelaamaankin, viitsisi tuon reilun kympin sijoittaa  :)
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #76 : 20.05.2010 21:19 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kai kaikki laudan iPhone-omistajat ovat ostamassa tämän appin?

Pakko-ostos.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #77 : 24.05.2010 13:00 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Phoenix Wrightin ensimmäinen seikkailu saapui vihdoin ja viimein länsimaalaisiin iPhoneihin [App Store]. Mukana on kaikki DS-version 5 tapausta, ja hintaa vain 3,99€. Suosittelen ehdottomasti.


Muissa uutisissa Pro Evolution Soccer on jokseenkin yllättäen tulossa iPhonelle. Myös Sonic 4 kiitää iPhonen ruudulle myöhemmin tänä vuonna. Split/Secondkin kurvasi iPhoneen, mutta ei palkintosijoille. Konami on tekemässä iPhonelle Castlevania peliä, nimi kertoo enemmän kuin Castlevania fanit haluavat kuulla: Castlevania Puzzle: Encore of the Night. EA on tekemässä Dead Spacesta mobiiliversiota, mahdollisesti iPhonelle. Ja DS:ltä tuttu Skate It skeittasi kilpailijat kumoon iPhonella.

Niin ja Nintendo-faninakin tunnettu IGN:n Matt Casamassina vaihtoi leiriä, ja työskentelee nykyään Applella.

Lainaus käyttäjältä: Matt Casamassina
In a nutshell, I will be leading the charge for games on the App Store, so whether you browse through iTunes, iPhone, iPod Touch or iPad, the games content you see will be handpicked and organized by me and my team. I couldn’t be happier.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #78 : 05.06.2010 01:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Aikamoinen kasa pelejä on kyllä tullut hankittua tälle Touchille näiden parin kuukauden aikana, kun olen tämän omistanut. Ja aika paljon on kyllä tullut pelattuakin. Pitää pistää tässä jotain listaa, kun kerkeän mutta pistetään tähän väliin juttua tämän päivän ostoksesta.

Ostin nimittäin Carcassonnen. Kyseessähän on siis versio arvostetusta, vuonna 2001 julkaistusta lautapelistä. Vähän tätä odottelinkin, vaikka alkuperäistä lautapeliä en olekaan pelannut. Ilmeisesti mukana on vain aika peruspalikat kaupunkien ja teiden rakentamiseen. Tiedä sitten aikovatko päivittää miten tulevaisuudessa, muuten kuin iPad-yhteensopivuuden. Moninpeli löytyy kuitenkin.

Hintaa oli 3,99€ ja kyseessä on introductory price eli varmaan menee ylös jossain vaiheessa. Omasta mielestä vaikuttaa näin parin pelin jälkeen ihan pätevältä. Kannattaa tsekata.
 
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #79 : 05.06.2010 13:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Aikamoinen kasa pelejä on kyllä tullut hankittua tälle Touchille näiden parin kuukauden aikana, kun olen tämän omistanut. Ja aika paljon on kyllä tullut pelattuakin. Pitää pistää tässä jotain listaa, kun kerkeän mutta pistetään tähän väliin juttua tämän päivän ostoksesta.

Ostin nimittäin Carcassonnen. Kyseessähän on siis versio arvostetusta, vuonna 2001 julkaistusta lautapelistä. Vähän tätä odottelinkin, vaikka alkuperäistä lautapeliä en olekaan pelannut. Ilmeisesti mukana on vain aika peruspalikat kaupunkien ja teiden rakentamiseen. Tiedä sitten aikovatko päivittää miten tulevaisuudessa, muuten kuin iPad-yhteensopivuuden. Moninpeli löytyy kuitenkin.

Hintaa oli 3,99€ ja kyseessä on introductory price eli varmaan menee ylös jossain vaiheessa. Omasta mielestä vaikuttaa näin parin pelin jälkeen ihan pätevältä. Kannattaa tsekata.
 

Carcassonne on ehdottomasti kivoimpia lautapelejä, mitä olen pelannut. Varmaan toimii ihan hyvin kosketusmuodossakin, vaikka kuvittelisin että aidon pelin pelaamisessa on silti sitä jotain.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #80 : 05.06.2010 14:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iPad saattaisi olla yhdenlainen lautapelien uudelleen tuleminen (jos ne joskus on jonnekin mennyt). Riittävän iso näyttö, ja hyvät katsekulmat, joten sen ympärille voi kokoontua useampikin ihminen. Ja tietty jos porukoilta löytyy iPhoneja ja iPod Toucheja, niin niitäkin voi käyttää apuna. Esimerkiksi vaikka lautapeleissä, joissa käytetään lisäksi kortteja, voisi kunkin pelaajan kortit näyttää iPhonessa/Touchissa. En tiedä pystyykö muitakin älykännyköitä käyttämään iPadin kanssa samaan tapaan.


Ja iPhonelle/Touchille julkaistiin Hector: Badge of Carnage Episode 1 -niminen point&click-peli. Huumoria ilmeisesti riittää ja kovin sitä Touch Arcadessa kehutaan. En ole vielä pelannut, mutta vaikuttaa lupaavalle. Touch Arcaden arvostelu.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #81 : 22.06.2010 17:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili EA intoutui laittamaan kasan pelejä alennukseen. Kaikki alla olevat pelit irtoaa 0,79€/kpl.

COMMAND & CONQUER™ RED ALERT™ (was $6.99)
FIFA 10 by EA SPORTS™ (was $4.99)
MADDEN NFL 10 by EA SPORTS (was $6.99)
Need for Speed Shift (was $6.99)
Need For Speed™ Undercover (was $4.99)
SimCity™ (was $2.99)
Dragon's Lair (was $4.99)
JEWEL QUEST MYSTERIES: CURSE OF THE EMERALD TEAR (was $2.99)
Trivial Pursuit (was $4.99)
NBA Live by EA Sports (was $2.99)
Tiger Woods PGA TOUR® BY EA SPORTS™ (was $2.99)
BATTLESHIP (was $1.99)
CONNECT 4 (was $2.99)
Surviving High School (was $2.99)
THE GAME OF LIFE Classic Edition (was $1.99)
CLUE (was $1.99)
YAHTZEE™ Adventures (was $2.99)

NFS: Shiftiä ainakin on kehuttu, joten jos autopelit kiinnostaa niin se ainakin kannattanee ostaa.



Hector: Badge of Carnage Episode 1 osoittautui varsin hyväksi osoita & klikkaa seikkailuksi. Grafiikka on hienoa, huumoria riittää ja pulmat on pääsääntöisesti loogisia. Pituuttakin ihan sopivasti 2,99€ peliksi. Suosittelen varsinkin seikkailupeleistä pitäville. App Store

Episode 2:ta odotellessa.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #82 : 29.06.2010 20:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Driver tuli hankittua tarjouksesta hintaan 0,79€. Tuli testattua trialian ensin ja toimi ihan jees, vaikka ruudunpäivitys välillä vähän töksähtelikin. Näyttää kuitenkin paremmalta kuin alkuperäinen ja piirtoetäisyyskin on parempi. Eikä tuolla hinnalla oikein voi vikaan mennäkkään.


Chaos Rings tuli läpäistyä Escherillä ja Musiealla tuossa pari päivää sitten. Taisin saada oikean lopun, vaikka ensin jäikin pari viimeistä scenariota läpäisemättä. Palasin kuitenkin takaisin, kun huomasin puuttuvat scenariot. Jossain vaiheessa voisi sitten läpäistä seuraavilla kahdella hahmolla. Onko pelikokemus yhtään erilainen eri hahmoilla, vai tapahtuuko kaikki samoin mutta vain eri näkökulmasta? Entäs ne kaksi paria (Olgar yms.), joihin ei pääse valikosta käsiksi? Pääseekö näillä pelaamaan kun tarina on ensin kahdella ensimmäisellä parilla läpäisty?

Pelin kanssa tuli näin ekalla rundilla vietettyä 8h 34min, josta 90% varmaan työmatkalla bussissa. Hyvin toimii siis lyhyempinä pätkinä tämä peli. Molemmat hahmot sain 48lvl, jonka jälkeen lopputaistot olivatkin aika läpihuutojuttu. Huvitti oikeastaan taisteluiden keskelle laitetut lyhyet välianimaatiot, jossa sankarit valittivat bossin olevan voittamaton ja omien voimiensa olevan lopussa. Samalla kuitenkin HP:ta oli molemmilla aivan törkeästi jäljellä ja bossista ei ollut juuri mihinkään :)

Hyvä peli kuitenkin ja suosittelen korkeasta (?) hinnastaan huolimatta. Todistaa, että iPhonella/iPod Touchilla voi tehdä vähän isompiakin pelejä.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #83 : 07.08.2010 17:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Civilization Revolutionin täysversio tarjolla app storessa ILMAISEKSI!  Tarjous on ilmeisesti voimassa vain yhden päivän. Napatkaa omanne.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #84 : 09.08.2010 17:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.rovio.com/index.php?page=angry-birds

Angry Birds on loistava!  ;D




Kultasuoneen Rovio on iskenyt: peli on suurinpiirtein maailman jokaisessa app store -maassa nyt myydyin ohjelma!  Ei ihme, koska 0,79 euroa on näin viihdyttävästä pelistä todeeeeeella vähän.

Pelissä on tarkoitus singota "vihaisia lintuja" ärsyttävästi röhkivien vihreiden "sikojen" päälle. Lentoradan ja nopeuden valinta nousee pelin pääteemaksi. Kaiken kruunaa hieno fysiikkamallinnus ja kenttien runsaus.

Peli on pahimmillaan raivostuttava ja parhaimmillaan hykerryttävä. Sanoisin siis, että Angry Birds on hykerryttävän raivostuttava!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #85 : 13.08.2010 09:03 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili id Softwaren John Carmack esitteli aika uskomattoman tech demon meneillään olevassa QuakeConissa. MacRumorsin uutinen, jossa video. Eli id:n tulossa oleva Rage iPhone 4:llä. Pieksee Xboxin ja PS2:n grafiikassa. Melko uskomatonta. Tänä vuonna tulossa jonkinmoinen tech demo ja ensi vuonna konsoli- ja PC-julkaisun yhteydessä kunnon peli.

E: Rage -video YouTubessa. MacRumorsin uutisessa parempi laatuinen video.


Ja QuakeConin kunniaksi id laittoi kaikki iOS-pelinsä alennukseen. Touch Arcadessa linkit ja hinnat. Doom Resurrection ainakin lähtee halvalla. Kannattaa ostaa, jos on onnistunut missaamaan sen.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2010 09:14 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #86 : 14.08.2010 20:56 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili http://mikengreg.com/solipskier/

Vähän niin kuin Line Rider / Canabalt muttei toisaalta mitään sinne päinkään. Menevällä metallilla maustettua "piirrä vuoret itse" -laskettelua, ihan veikeä peli. Löytyy versio myös iPhonelle, siksi heitin tänne. Maksaa vissiinkin 2,39 € noille mobiililaitteille, flash-versio on tietenkin ilmainen.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #87 : 16.08.2010 19:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Chaos Ringsiä nyt vihdoin ja viimeinen tullut pelattua. Kahdella kaksikolla vetänyt nyt läpi, ja hyvä pelihän se on.

Vaikka tarkoituksena onkin pelata peli useampaan otteeseen läpi eri hahmoilla, ei uudelleen peluut kuitenkaan maistu puulle. Ainakaan ensimmäinen niistä. Hahmoilla on vähän eri kyvyt, joten taistelut tuntuvat hiukan erilaisille. Lisäksi melkein kaikki dialogit on enemmän tai vähemmän täysin erilaiset, joten ei tarvitse samoja jaarituksia lukea uudelleen. Myöskään alueita ei pelata samassa järjestyksessä läpi, joten sekin tuo vaihtelua. Ja kirsikkana kakun päällä peli ei ala ihan nollasta toisella pelikerralla, vaan osa jutuista siirtyy ensimmäiseltä kaksikolta toiselle.

Eihän tämä maailman paras JRPG ole, mutta iOS:n paras JRPG se taitaa olla. Hintaansa nähden laadukas tekele.

Musiikille on annettava erikoismaininta. Hienoa, että tälläisen pienemmän budjetin pelin musiikkiin panostetaan enemmän kuin joidenkin miljoonabudjetin pelien musiikkiin. Tämä biisi on yksi suosikeistani. Pelin soundtrack on muuten ainakin iTunesissa myytävänä ja varmaan muissakin digimusiikkikaupoissa.



Chaos Ringsin iPad-version julkaisun kunniaksi Square Enix laittoi kaikki muut iOS-pelinsä alennukseen, mukaan lukien Chaos Ringsin iPhone-version.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #88 : 01.09.2010 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ja se Epicin peli on ladattavissa App Storessa! Jonkunmoinen tech demo ilmeisesti, mutta silti. http://itunes.apple.com/fi/app/epic-citadel/id388888815?mt=8

Tuo näyttää aivan käsittämättömältä liikkeessä, varsinkin retina displayllä. Kännykkäpelit ovat kulkeneet pitkän tien. Pari nopeaa ruutukaappausta:



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #89 : 01.09.2010 22:42 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Retina-näytöllä varmasti todellakin hieno tuo. iPadillä kokeilin sitä ja ihan hyvinhän se pyörii. Tosin kuvanpäivitys vaikuttais heiluvan kolmenkymmenen molemmin puolin. id:n tech demohan juoksee 60 kuvaa sekunnissa ja näyttää vähintään yhtä hyvältä.

« Viimeksi muokattu: 04.09.2010 14:23 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines