Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu  (Luettu 56964 kertaa)
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #30 : 30.11.2009 19:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
PopCap Games ilmoitti, että (kauan odottamani) Plants vs Zombies julkaistaan joulukuussa.

Jesh! Tätä on tullut hakattua niin paljon koneella. Uusintakierros mobiililaitteella taitaa olla edessä.  :lol:

Ja kiitti tosta joulukalenterista.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #31 : 02.12.2009 11:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Appvent calendar -sivusto maissa. Ilmeisesti valtava suosio tuli puskista ja joutuvat vaihtamaan serveriä.

Tietääkö joku mikä 2. päivän ilmainen peli on?  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #32 : 02.12.2009 11:34 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Ne kerkes jo vaihtamaan palvelinta, mutta sekään ei kestänyt kuormaa. Tämän päivän pelin hinta ei kai ole vielä muuttunut ilmaiseksi, joten sitä ei olla vielä julkistettu.


Ja kun minä tuossa edellisessä viestissä noita tässä kuussa tulevia suurempia pelejä yritin listailla, niin jokuhan siitä piti unohtaa. Ja se joku on Super Monkey Ball 2 (AppShopper, 7,99€), joka julkaistiin eilen. Jokos Epi on ostanut tuon? ;)


EDIT: Mielenkiintoinen uutinen:


Eli Mirror's Edge tulossa iPhonelle. Julkaistaan ensi kuussa. Lisää Touch Arcadesta.

Ja Appvent Calendar teki comebackin, tämän päivän peli julkistetaan "pian".


EDIT2: Tämän päivän peli on TriDefense (AppShopper). Appvent Calendarkin on taas pystyssä.


« Viimeksi muokattu: 02.12.2009 18:24 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #33 : 04.12.2009 10:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

Tätä en kyllä osannut odottaa, mutta Phoenix Wright on tulossa iPhonelle! Todella uskomattoman mahtavaa. Julkaisupäivästä, tai mistään muustakaan, ei ole vielä tietoa, paitsi että yhdessä screenshotissa on hahmo joka oli ensimmäisessä Phoenix Wrightissa, joten kyseinen osa ainakin on tulossa iPhonelle. Toivottavasti loputkin Phoenix Wrightit tulisi. Kolmatta ja neljättä Phoenixia en ole DS:lle ostanut, joten niiden saapumista iPhonelle odotan sormi pitkänä - vaan Objectionia en huuda.

Touch Arcaden informaatioköyhä Phoenix Wright -uutinen
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #34 : 04.12.2009 11:27 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Onhan tuo eka osa jo DS:llä, PC:llä, GBA:lla, mobiilipuhelimilla ja kohta Wiilläkin. Eipä tuo enää monille muille alustoille voi siirtyäkään, kun eivät varmastikaan lähde kuitenkaan mitään HD-versioita tekemään (ja Wii-versiokin on SUORA porttaus ilman minkäänlaisia parannuksia...).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #35 : 04.12.2009 12:07 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onhan tuo eka osa jo DS:llä, PC:llä, GBA:lla, mobiilipuhelimilla ja kohta Wiilläkin. Eipä tuo enää monille muille alustoille voi siirtyäkään, kun eivät varmastikaan lähde kuitenkaan mitään HD-versioita tekemään (ja Wii-versiokin on SUORA porttaus ilman minkäänlaisia parannuksia...).
PC- ja mobiiliversioista en tiennytkään. Tosin pikasen googlauksen perusteella PC-versiota ei ole väännetty englanniksi, ainoastaan ensimmäinen peli on portattu ja sekin pilkottu 17:n osaan. o_0

Tuo WiiWare-versio on kieltämättä vähän läppä, ja jos ne ei jaksa edes WiiWare-versioon tehdä parempia grafiikoita, niin HD-versio kieltämättä vaikuttaa aika epätodennäköiselle. Kyllähän se esim. XBLA- ja PSN-pelinä toimisi ihan hyvin parannelluilla grafiikoilla.

Mutta toivottavasti ne tekisi tuon iPhone-version/versiot kunnolla, ja julkaisisi ne pelit kokonaisina.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #36 : 04.12.2009 12:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuo WiiWare-versio on kieltämättä vähän läppä, ja jos ne ei jaksa edes WiiWare-versioon tehdä parempia grafiikoita, niin HD-versio kieltämättä vaikuttaa aika epätodennäköiselle. Kyllähän se esim. XBLA- ja PSN-pelinä toimisi ihan hyvin parannelluilla grafiikoilla.

Mutta toivottavasti ne tekisi tuon iPhone-version/versiot kunnolla, ja julkaisisi ne pelit kokonaisina.
Miten Wii Ware -versio on läppä, mutta XBLA- ja PSN -versiot olisi tosi hyviä parannelluilla kraffoilla?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #37 : 04.12.2009 12:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miten Wii Ware -versio on läppä, mutta XBLA- ja PSN -versiot olisi tosi hyviä parannelluilla kraffoilla?
WiiWare-versio on suora porttaus GBA/DS-pelistä. GBA:n resoluutio on 240x160 ja DS:n 256x192. Wiin resoluutio taasen on 480p, eli 640x480. Toisekseen WiiWare-versioissa ei tule DS-version lisäepisodia mukana, vaan sen voi ostaa DLC:nä.

Jos taasen XBLA/PSN-versioon tehtäisiin HD-grafiikat (720p tai jopa 1080p), niin kai se nyt olisi vähän järkevämpi kuin tuo WiiWare-versio? Varsinkin jos mukana tulisi kunkin pelin DS-versioon tehdyt lisäepisodit mukana.

Enkä minä tarkoittanut, että WiiWare-versio täysin surkea tai typerä olisi. Lähinnä vaan sitä ettei ne jaksa viilata grafiikoita siihen, ja että DS-versioiden lisäepisodit pitää ostaa erikseen. Enkä minä myöskään sanonut että parannelluilla grafiikoilla varustettu XBLA/PSN-versio olisi parasta parhautta koskaan.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #38 : 04.12.2009 15:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin. Säikähdin vain että ihan pelkästään alustan perusteella rankkaat pelin versiot. Täytyy myös muistaa että vaikka peli portataan sellaisenaan alustalle jolla natiivireso on korkeampi ei tee siitä heikompaa kuin alkuperäinen. Varsinkin kun puhutaan tästä pelisarjasta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #39 : 04.12.2009 15:41 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Täytyy myös muistaa että vaikka peli portataan sellaisenaan alustalle jolla natiivireso on korkeampi ei tee siitä heikompaa kuin alkuperäinen. Varsinkin kun puhutaan tästä pelisarjasta.
Totta, mutta kyllä tuossa silti on vahva "mennään siitä missä aita on matalin" -mentaliteetin tuntua. Olisihan ne esim. voineet värkätä 720p grafiikat, julkasta se XBLA:ssa ja PSN:ssä, ja noiden parempien graffojen pohjalta värkänneet WiiWare- ja iPhone-versiot ja vaikka vielä PSP:llekin.


Mutta, Phoenixit on sen verta rautaisia pelejä, että nehän menee vaikka mustavalkoisilla grafiikoilla jos parempaa ei ole.


EDIT: Tänä vuonna joulu ei päätykään vielä jouluna, vaan vasta tammikuun 6. päivä. Apple nimittäin järjestää 12 Days of Christmas -nimisen tarjouskampanjan, eli joka päivä 26.12. ja 6.1. välisenä aikana iTunesista voi ladata joko yhden ilmaisen biisin tai yhden ilmaisen iPhone/iPod Touch-ohjelman - yhteensä siis 12 biisiä tai ohjelmaa. En tiedä miten biisi- ja ohjelmavalikoima on rajattu, mutta tälläinen sähköposti tuli kun liityin tuolta sivulta löytyvään postituslistaan:
Lainaus
The daily giveaway starts on 26th December and we'll email you as soon as each free download becomes available with instructions on how to get the content. But hurry, we can only make each one free for 24 hours.


« Viimeksi muokattu: 04.12.2009 16:01 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #40 : 04.12.2009 23:43 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Wouh, cool. Ensinnäkin toi Wright-juttu, vaikka on vähän rahastuksen makua ilmassa niin tuleepahan rahaa ja kenties GS5 on sitten vielä parempi kuin aikaisemmat? ;)

Ja tuo 12 Days of Christmas on tosi magee, mutta veikkaan vähän, ettet saa ite valita mitä lataat. Tai emmätiiä, semmonen käsitys mulla tuli tosta "...can download a free song or app from some of the biggest star performers on iTunes." Eli luulis jos valinta ois edes semi-vapaavalintainen niin mainoslause ei olisi tuollainen.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #41 : 05.12.2009 00:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ilmeisesti ainakin nuo ilmais-appit ovat Applen ennalta valitsemia. Mutta enpä kuitenkaan valita, ilmainen lounas maistuu aina.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #42 : 05.12.2009 00:47 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, niin tekee. Mutta toisaalta jos ne on jotain sellasia ihan hyödyttömiä appeja (joita löytyy) eikä mitään laatupelejä niin blöäh.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #43 : 05.12.2009 10:36 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tuossa sekin mieleen, että jos niissä latauksissa on valinnan varaa, niin ihmiset vaan tekisi uusia iTunes-tilejä ja lataa kaikki biisit ja sovellukset. Joten veikkaisin että kunakin päivänä on vain yksi biisi tai sovellus. Mutta tuskinpa Apple ihan kaikista huonoimpia biisejä ja sovelluksia siihen valitsee.


Tämän päivän Appvent Calendar peli melko kirjaimellisesti hakkaa edellisten päivien pelit. Eli tänään ilmaiseksi saa Samurai: The Way of the Warriorin [AppShopper]. Älkää missatko tuota.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #44 : 05.12.2009 10:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tämän päivän Appvent Calendar peli melko kirjaimellisesti hakkaa edellisten päivien pelit. Eli tänään ilmaiseksi saa Samurai: The Way of the Warriorin [AppShopper]. Älkää missatko tuota.

Aiempien päivien pelit ovat olleet mielestäni laimeita, mutta tuo näyttää lupaavalta. Täytyykin testailla tänään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #45 : 05.12.2009 11:03 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aiempien päivien pelit ovat olleet mielestäni laimeita
Jep. 33rd Division oli aika kuiva ja Snorkeling vaikutti jollekkin viivanpiirtämispelille ilman viivan piirtämistä (ei minulla viivanpiirtämispelejä vastaan mitään ole, esim. Harbor Master, Flight Control, ja Boom Brigade on ihan pelattavia pelejä). Totemo on kyllä ihan hyvin tehty ongelmanratkontapeli. Alussa ihan liian helppo, mutta vaikeutuu muutaman kentän jälkeen. Ei tosin kuulu minun suosikkigenreihin, joten taitaa tuokin lähteä kapulasta pois. TriDefenseä en ole vielä pelannut.

Ja tänään kait vielä joku toinenkin peli muuttuu ilmaiseksi Appvent Calenderin nimissä. Eli tuon sivun vasempaan ylänurkkaan ilmestyneeseen ruutuun varmaankin ilmaantuu joku peli tämän päivän aikana.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #46 : 05.12.2009 11:08 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili http://appventcalendar.com/navy-patrol-coastal-defense/

Tämä? Vanhaa kunnon Tower Defenseä, bläh. Ei innosta yhtään, mutta toi Samurai-peli meni kyl lataukseen, jes. <3
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #47 : 05.12.2009 11:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://appventcalendar.com/navy-patrol-coastal-defense/

Tämä? Vanhaa kunnon Tower Defenseä, bläh. Ei innosta yhtään, mutta toi Samurai-peli meni kyl lataukseen, jes. <3
Juuri tuo. Olin juuri editoimassa viestiäni. :) Aika nevahööd peli, mutta täytyyhän sitäkin kokeilla.

Mut joo, Samurai on loistava. Ostin sen silloin julkaisun aikoihin, eikä kyllä tarvinnut katua. Se on vielä sittemmin parantunut, eli siihen on lisätty mm. vaikeusasteet ja jotain muuta kivaa.


EDIT: Tarjousta tarjouksen perään. Huomasin juuri, että EA Mobilella on 25 Games 'Til Xmas -niminen alekamppanja. Lisää tietoa vaikka täältä.


« Viimeksi muokattu: 05.12.2009 11:46 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #48 : 07.12.2009 16:37 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Mass Effect Galaxy on tänään EAn "25 Days 'til Xmas" -kampanjan myötä alennuksessa, eli irtoaa hintaan 0,79€. Ei kai tuo mitenkään erikoisen hyvä peli ole (juoni on kait hyvä, taistelut tylsiä), mutta Mass Effect -faneille vähintään harkinnan arvoinen tuohon hintaan. Tuon pelin juoni sijoittuu Mass Effectin ja Mass Effect 2:n väliin, ja kaksi Galaxyssä esiintyvistä uusista hahmoista on mukana Mass Effect 2:ssa.

AppShopper - Mass Effect Galaxy, 0,79€ tarjous


EDIT: Muistinpa juuri, että suomalaisesta Soosiz:sta on julkaistu Lite -versio [AppShopper]. Kannattaa ladata jos tasoloikinnat kiinnostaa. Tuossa Litessä on kait pelin 5 ensimmäistä kenttää, mitkä on todella helppoja. Koko versiossa vaikeusaste nousee kenttä kentältä, ja viimeiset kentät kyykyttelee jo kokeneempaakin tasoloikkijaa.


« Viimeksi muokattu: 07.12.2009 16:50 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #49 : 13.12.2009 12:22 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hei noniin, nyt kaikki lataamaan - Appvent Calendarissa on tänään ladattavana iBlast Moki. Ostin tuon joskus aikoinaan (eurolla?) ja täytyy sanoa että tuosta kyllä irtosi älyttömästi iloa. Ulkoasusta voisi luulla ensi katsomalta, että kyseessä olisi jonkinlainen LocoRoco/Rolando -tyylinen peli, mutta kyseessä on hieman erilainen peli. Pelissä tarkoitus on siis saada Mokit maaliin pommien (ja myöhemmin myös muiden härpäkkeiden) avulla. Fysiikkapuzzlea siis kyseessä, loistava peli.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #50 : 13.12.2009 14:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iBlast Mokia täytyypi kokeilla. Jotenkin onnistunut missaamaan tuon pelin ihan kokonaan.

Vähän aikaa sitten julkaistu Super Monkey Ball 2 [AppShopper] on tarjouksessa tämän viikonlopun ajan, kustantaen nyt 3,99€ (normaalisti 7,99€).



Kauan odottamani Pac-Man Championship Edition saapui vihdoin iPhonelle. Pac-Man CE on yksi Xbox Live Arcaden parhaita pelejä, joten iPhone-versiokin tuli ostettua hetimiten. Kyseessä ei ole mikään perus-pacman hienoilla grafiikoilla varustettuna, vaan tätä voi pitää todellisena jatko-osana tuolle legendaariselle pelille. Tämä video selittää kaiken oleellisen.

Kontrollien osalta Pac-Man CE toimii todella hyvin vaikka Pac-Man liikkuukin toisinaan todella nopeasti. Tuossa videossa kehuttu thumb stick-kontrolli ei ole mielestäni tarpeeksi tarkka, mutta lopussa käytetty Dpad-kontrolli toimii todella hyvin.


Pac-Man CE on tällä hetkellä tarjouksessa, maksaen 2,39€. Todella hyvä peli tuohon hintaan. DLC maksaa 2,99€, joka sisältää 100 Mission-kenttää, 10 Championship-kenttää ja 15 Challenge-kenttää. Vaikka tuossa DLC:ssä onkin aika paljon sisältöä, niin se on lähinnä vaan sitä samaa mitä peruspelikin jo sisältää. DLC:n Mission-kentät toistaa itseään heti alusta asti, mikä on sääli ja ihme kun peruspelin Mission-kentissä oli jopa vaihteluakin. Challenge-pelitila, jota peruspelissä ei ole ollenkaan on muuten sama kuin Championship-pelitila, mutta viiden minuutin sijaan aikaraja on kolme minuuttia ja haamut liikkuu paljon nopeammin. Suosittelen siis ostamaan peruspelin ensin, ja puntaroimaan sitten että kannattaako DLC ostaa vai säästää rahat johonkin muuhun.

AppShopper - Pac-Man Championship Edition, 2,39€ (tarjous) (tarjous päättyy varmaankin tiistaina)
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #51 : 14.12.2009 19:39 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään 25 Games 'til Xmas -tarjouksena Auditorium 0,79€ [AppShopper]. Mielenkiintoinen audiovisuaalinen kokemus tuo. Ideana ohjata partikkelivirta eri väristen renkaiden läpi renkaan väriseen "audiosäiliöön". Partikkelivirtaa ohjataan sijoittelemalla erilaisia objekteja sen läheisyyteen. Kun virta osuu säiliöön säiliö alkaa täyttymään, ja mitä täydempi se on sitä kovemmin kyseisen säiliön musiikkiraita soi. Homma meneekin vähän monimutkaisemmaksi, mutta samalla myös näyttävämmäksi, kun säiliöitä on enemmän kuin virtaa ohjaavia objekteja - ja partikkelivirta pitäisi saada osumaan niihin jokaiseen saman aikaisesti.

Auditoriumissa on 30 kenttää, ja jos ne ei riitä on tarjolla myös 3 DLC:tä, jotka kustantaa 0,79€ / kpl. Yhteensä kenttiä on DLC:iden kera 77 kpl.

Auditoriumista on myös Lite-versio [AppShopper] sekä PC-versio [playauditorium.com]. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #52 : 15.12.2009 00:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Auditoriumista on myös Lite-versio [AppShopper] sekä PC-versio [playauditorium.com]. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan.

Ärsyttävän koukuttava peli löydettäväksi näin iltamyöhään. Mun oli just tarkoitus mennä nukkumaan. Kiitti vaan. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #53 : 18.12.2009 15:03 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään Appvent kalenterissa 5 peliä ilmaiseksi. Ilmeisesti huomennakin on taas useampi peli jaossa ilmaiseksi.


EA:n 25 Games 'til Xmas -tarjouksina seuraavat pelit 21. päivä tätä kuuta asti:
Spore Origins
Snood
Auditorium
Sudoku
Connect 4
Anytime Pool
Zombies & Me
Jewel Quest Mysteries
Mystery Mania
Command & Conquer Red Alert

Command & Conqueriin on lisäksi vielä ilmainen DLC. En tiedä onko se tarjous vai pysyvä.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #54 : 02.01.2010 10:55 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tarjouksia pukkaa lisää.
The Second Annual New Year's App Blowout Sale
Happy New Year! Temporary Game Sales and Freebies

Ainakin Secret of Monkey Island: Special Edition ja Ravensword: The Fallen King osuivat silmään noissa listoissa.


Ja iTunesin 12 Days of Christmasissa tänään Labyrinth ilmaiseksi.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #55 : 18.01.2010 12:15 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Vihdoin ja viimein: GTA: Chinatown Wars! Hintalappuna 7,99€. Aika välitön ostos. Touch Arcadesta ensitunnelmia ja videota sun muuta. Linkki, linkki ja linkki.


Ja Appvent Calenderin hengessä Free App A Day, eli lisää ilmaisia pelejä päivittäin (ymmärtääkseni ainoastaan pelejä). Pitäisi startata tänään.
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #56 : 30.01.2010 00:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oli shokeeraavaa nähdä yhden PS1-suosikkini soluttautuneen salakavalasti App Storeen ja vieläpä laadukkaana käännöksenä! Puhun Reflectionsin loistavasta Driverista.

http://appshopper.com/games/driver  (3,99 € - saatavana myös ilmainen testiversio)





Ja mikä parasta, pelkoni vesitetyistä kontrolleista osoittautuivat turhiksi: kaasu ja jarru ovat järkevissä paikoissa ja ohjaaminenkin tuntui niin luontevalta kuin kosketusnäytöllä voi. Kallisteluohjaustapa on jälleen kerran vitsi, jolle nauraa muutaman sekunnin.

Driverilla on painoa huikeat 400 megaa. Se sisältääkin alkuperäisen PS1-klassikon kaikki tehtävät ja vielä uudistuksiakin kuten GTA-tyyliset radiokanavat. Väripalettikin on originaalia rikkaampi. 3GS:llä peli pyörii erinomaisesti.

Käännöksessä on fiksusti huomioitu myös vaikeustaso. Jättämällä alkuperäisen vaikeuasteen iPhone-Driveriin olisi varmistettu, ettei hullukaan olisi pötkinyt alun parkkihalliosuutta pidemmälle. Nyt kyseisen koulutuksen voi jopa jättää kokonaan väliin jos haluaa. Muutenkin, etenkin easy-tasolla, aikarajat tuntuvat alkuperäispeliä leppoisammilta.

Toivottavasti saavat kakkosenkin käännettyä. Ja tulevaisuudessa tätä väännetään iPadilla sitten!  ;D

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #57 : 03.02.2010 23:30 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Teidonin linkkaama Free App A Day ei ole vielä loppunutkaan, mutta toiselta taholta on jo käynnissä samantapainen tempaus. Funtouch-niminen ranskalainen nettisivusto nimittäin tarjoaa 20 ilmaista peliä, yksi peli per päivä -tyylillä tietenkin. Tänään vuorossa 1112: Episode 1 ja aikaisemmin on ollut Twin Blades ja Cocoto Kart, joita en harmikseni saanut kun huomasin tämän vasta nyt. En selaile noita foorumeja, mutta jos ilmaisia pelejä haluaa niin pitäisi vissiin alkaa selailla. :P
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #58 : 09.02.2010 11:07 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Popcap Games vahvisti Plants vs. Zombiesin tulevan App Storeen 15.2. Hinnasta ei puhuttu, mutta traileri pistettiin jakoon.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu « Vastaus #59 : 09.02.2010 17:00 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime aikoina on tullut aika kivasti taas pelejä ja peliuutisia iPhonelle. Broken Swordin remake (point and click -seikkailu) julkaistiin vähän aikaa sitten, Gameloft julkaisi GT Racingin (pahimpaan GT5 nälkään?), Doom II RPG julkaistiin, Plants vs Zombiesille vihdoin julkaisupäivä, Mystin jatko-osa Riven tulossa iPhonelle, ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä The Great Giana Sistersin jatko-osa Armin Gessert's Giana Sisters julkaistiin tänään iPhonelle.

The Great Giana Sistershän oli yksi 80-luvun parhaita tasoloikintoja (C64, Atari...), mutta saman tien kun peli löysi tiensä kauppojen hyllyille se vedettiin pois, koska se oli Nintendon mielestä liian suora kopio Super Mario Bros.:ta. Armin Gessert's Giana Sisters sisältää 80 uutta kenttää, sekä alkuperäiset kentät (32 kenttää). Tasoloikkafanina, ja alkuperäistäkin pelanneena, tuli ostettua aika pikaseen tuo. En ole tosin vielä kerennyt pelaamaan.


(App Store -linkit aukeaa nykyisin nettiselaimessa, joten linkkaan suoraan sinne)

Armin Gessert's Giana Sisters
Doom II RPG
Broken Sword: Director's Cut
GT Racing: Motor Academy



Ja GTA: Chinatown Warsia on tullut pelattua aika ahkeraan. Noin 23 tuntia mittarissa ja 85% läpäisty. Kontrollit vaatii alkuun vähän totuttelua, mutta kunhan ne oppii niin homma toimii todella hyvin. Suosittelen hyvin lämpimästi jokaiselle joka ei tätä ole jo DS:llä pelannut ja jos GTA:t vaan sattuu kiinnostamaan.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines