Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 158
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 846550 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4410 : 09.03.2020 21:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kyllähän tuo Warzone hieman kiinnostelee. Uusimman COD:in Battlefield moodi tosin on aikamoista perseilyä ja tappojen keräilyä. Tuntuu että 20% kentällä olevista jollain tavalla tavoittelee voittoa, joten sen pelaaminen jääny aika vähiin. Toivottavasti tässä meno rauhallisempaa eräilyä. Ja toivottavasti laittavat ballistiikan parempaan kuntoon pitkillä etäisyyksillä.

Blops 4:n Blackout oli varsin kiva vastapaino muuten aika arcademaiseen rämistelyyn, joten lupaa hyvää nyt kun pohjalla on realistisempi Modern Warfare.

Mainittakoon vielä että MW on muutenkin monelta osin parasta CoD:ia vähään aikaan. Audiovisuaalisuus ja tyyli on kunnossa ja peli tarjoaa vähän jokaiselle jotakin. Esim itselle maistunut nyt kertaelämät tarjoavat pelimuodot kuten klassinen Search & Destroy ja 2 vs. 2 Gunfight. Niin, ja tässä on tarjolla ohjaustavaksi Linear, mitä ei ainakaan viimeisimmissä CoD:eissa ole ollut (scarf HUOM).

Joo, huomasin lineaarisen ohjaustavan jo betassa. Oikein timanttinen ohjaus yhdistettynä olemattomaan input lagiin. Time-to-Kill on vain turhan alhainen näissä omaan makuun. BR-moodissa tuo onkin sitten korjattu armorien myötä, joten pitää kokeilla, kunhan tulee ladattavaksi.

Lähinnä pelottaa, miten Apex Legends pärjää rinnakkain F2P CoD:in kanssa.« Viimeksi muokattu: 09.03.2020 21:34 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4411 : 09.03.2020 22:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili

Olisipa siistiä saada kaikille alustoille upouusi Worms, jossa olisi cross play terveellisen pelaajakannan muodostamiseksi. Worms W.M.D on hyvä 2D-versio, ja hubaa lokaalisti, mutta online on kuolleempi kuin naapurin Jarin ruusutarha. Joku Hermanni saattaa klo 02:02 yöllä käydä kurkkaamassa, että onko ketään linjoilla, mutta en ole koskaan samaan aikaan näiden kanssa etsimässä peliseuraa. Heinäsirkat siellä vain sirittävät.

Ehkä tämä onkin 3D Worms? Cuben versio ei ainakaan ollut hassumpi. Tiedä vaikka veisivät muodikkaasti konseptin Battle Royaleksi. Fiksusti sovittamalla siitä voisi saada paljonkin irti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4412 : 11.03.2020 06:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili E3 on virallista vahvistusta vaille peruttu tältä vuodelta koronaviruksen takia.

Nintendo on hiljaa, Sony on hiljaa, ja kun kokonaisia maita pistetään viruksen takia lukkoon, se ei ole mikään ihme. Uusista videopeleistä tiedottaminen ei ole tällä hetkellä ykkösasia. Pelit tulevat lipsumaan aikatauluistaan ja on kyseenalaista, nähdäänkö seuraavan sukupolven konsoleitakaan mm. valmistusvaikeuksien takia tänä vuonna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4413 : 11.03.2020 20:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 834 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
E3 on virallista vahvistusta vaille peruttu tältä vuodelta koronaviruksen takia.

Nintendo on hiljaa, Sony on hiljaa, ja kun kokonaisia maita pistetään viruksen takia lukkoon, se ei ole mikään ihme. Uusista videopeleistä tiedottaminen ei ole tällä hetkellä ykkösasia. Pelit tulevat lipsumaan aikatauluistaan ja on kyseenalaista, nähdäänkö seuraavan sukupolven konsoleitakaan mm. valmistusvaikeuksien takia tänä vuonna.

Nyt se on virallista.
https://www.ign.com//articles/2020/03/11/e3-officially-canceled

Peruvatkohan Tokion olympialaisetkin kohta puolin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4414 : 17.03.2020 19:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 525 Basaaripisteet: 2 Profiili Huomenna Sonylta PS5 asiaa kello 18:00. Ilmeisesti aika hyvin kuosissa paketti kun heittävät samantien M$:n XSX:n info pläjäyksen jälkeen eetteriin dataa. Huomenna Coronat käteen ja stream auki 18:00.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4415 : 25.03.2020 07:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili

Katsoin tämän mainion pohdinnan "huonoista grafiikoista" jo pari päivää sitten, ja sen teesi jäi mieleeni kummittelemaan. Nintendo-fanina olen tietenkin sen kanssa hyvin samoilla linjoilla: näinä aikoina on äärimmäisen tärkeää saada pelejä, jotka eivät ole toistensa kopioita ulkoasultaan. Toinen syy – ainakin itselleni – on, että realistinen ei immersoi niin hyvin, kuin "outo."

Jaa mitä ihmettä?

Aivan oikein: en tunne olevani realistisen näköisen maailman "sisällä" yhtä vahvasti kuin sellaisen, joka ei yritä matkia omaamme. Tämä on tullut taas hyvin selväksi Animal Crossingia pelatessa. Sanottakoon kuitenkin, että en omaa juurikaan kokemusta VR-laseista, joten niistä en osaa sanoa. Mutta tavallisesti pelattavien pelien tapauksessa olen yleensä tuntenut toisen maailman läsnäolon parhaiten, kun se näyttää hassulta ja toimii ehkä outojen lakien mukaisesti. Ehkä aivojen on helpompi ostaa kokemus, jos se ei kilpaile suoraan tosimaailman kanssa? Miten kummassa tunsin esimerkiksi Perfect Darkiin vahvempaa yhteyttä kuin yhteenkään nykyaikaiseen sooloräiskintään?

Se mikä toimii itselleni, ei tee samoin välttämättä muille. Kyse on myös halusta tasapainoon: jos kaikki pelit olisivat sarjakuvamaisia ja "outoja", olisi realistisella ulkoasulla toteutettu peli se, mikä  näyttäisi jännittävän uudenlaiselta. Nintendoa on usein patistettu tekemään synkempiä ja aidompia pelikokemuksia, mutta on pirun hyvä, ettei yhtiö ole kuunnellut edgelordien marinoita. Katso Twilight Princessia ja katso Wind Wakeria, ja kerro kumpi on ottanut vuodet vastaan paremmin. Ja katso sitten Breath of Wildia, joka on tavallaan kokeilujen myötä ottanut vaikutteita molemmista tyyleistä, ollen yhä ulkoasultaan "toismaailmallinen."

Suuri kiitos myös indieille, jotka kokeilevat peleissään niitä asioita, joita suuret julkaisijat eivät enää uskalla tai halua. Omalla tavallaan pelimaailma on näinä päivinä rikkaampi kuin ikinä, pelaajalle kuin pelaajalle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4416 : 25.03.2020 08:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 834 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse ajattelen, että grafiikat ovat hyvät tai huonot siinä kontekstissa missä ovat. Peli vetää omalla tyylillään ja jos se on hyvin tehty niin kelpaa. Se on sitten eri asia kun grafiikat on suunniteltu tietyille tehoille ja aletaan siitä karsimaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4417 : 25.03.2020 09:07 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 316 Basaaripisteet: 1 Profiili
Toinen syy – ainakin itselleni – on, että realistinen ei immersoi niin hyvin, kuin "outo."
Samaa mieltä. Itse olen ajatellut sen niin, että realistisen näköinen pelimaailma on ikään kuin valmiiksi pureskeltu, kun taas omien sääntöjensä mukaan kulkevan pelimaailman kanssa mielikuvitus pääsee paremmin valloilleen tehden näin pelistä" todentuntuisen". Itse kehitetty mielikuva on vahvempi kuin valmiiksi tarjoiltu.

Samalla tavalla kirjaa lukiessa kirjan maailmaan uppoutuu mielestäni syvällisemmin kuin elokuvia katsellessa, vaikka poikkeuksiakin on.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4418 : 25.03.2020 11:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Tyylitelty graffatyyli on aina paras ja sitähän löytyy kaikilta alustoilta. Switchin ongelma on, että oli peli realistinen tai tyylitelty, niin sen suorituskyky ja kuvanlaatu ovat poikkeuksetta paskaa.

Ei se estä nauttimasta huippupeleistä, mutta esim 3rd-party pelit ja nopeita refleksejä vaativat Platinumin pelit aiheuttavat vain vitutusta Switchillä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4419 : 25.03.2020 12:48 »
saska Jäsen Viestejä: 643 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse haluan aina muistuttaa näissä keskusteluissa että ”realistiseen tyyliin” sisältyy aika paljon liikkumavaraa. Driveclub on ”realistinen”, mutta radoissa on keskimäärin enemmän visuaalista mielenkiintoa ja tyyliä kuin vaikka jossain Forzassa. Control ja Quantum Break edustavat molemmat omaa mielenkiintoista visuaalista tyyliä, vaikka ovatkin paperilla ”vain tylsän realistisia”.

Ymmärrän videon kovan ytimen mutta en ole ihan vakuuttunut sen tyrkyttämän vastakkainasettelun mustavalkoisuudesta.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4420 : 25.03.2020 13:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Olen zoukan kanssa samaa mieltä, että suorituskyky ja kuvanlaatu ovat yhtä tärkeitä kuin tyylitelty ulkoasu. Esimerkiksi Bloodborne näyttää mielestäni aivan kamalalta nykyään, vaikka sen tyyli onkin timanttia. Kamala frame pacing ja paska kuvanlaatu pilaa pelin täysin.

Toisaalta väkisin tavoiteltu kuvanlaatu suorituskyvyn hinnalla ei sekään ole hyvä juttu. Esimerkiksi Resident Evil 3 Remake pyörii Xbox One X:llä paljon huonommin kuin PS4 Prolla, koska peli piti väkisin vääntää natiiviksi 4K:ksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4421 : 08.04.2020 01:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili https://www.resetera.com/threads/introducing-dualsense-ps5s-controller.180614/

Hyvännäköinen kapula, saa Xbox Series X:n ohjaimen näyttämään vanhentuneelta. Haptiset liipasimet kuulostavat taivaalliselta DualShock 4:n löysien paskaliipasimien jälkeen. Takanapit uupuvat, mutta kaipa sieltä tulee jokin lisäadapteri sitten myöhemmin. Toivottavasti ergonomia on samaa luokkaa DS4:n kanssa.

Niin ja toivottavasti vanhat KontrolFreekit menevät noihin tatteihin. Ilman niitä en enää pelaa mitään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4422 : 08.04.2020 09:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Järkyttävän näköinen pökäle, mutta eipä sillä pelaillessa niin väliä. Näyttää 2000-luvun alun iMacilta.

No niin mustana toi oli tosi hieno.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4423 : 08.04.2020 09:53 »
saska Jäsen Viestejä: 643 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hyvännäköinen kapula, saa Xbox Series X:n ohjaimen näyttämään vanhentuneelta.

Ei sillä että esteettisyys olisi ohjaimissa mikään korkea prioriteetti, mutta tuo on kyllä rumin näkemäni ohjain sitten, öö en kyllä edes tiedä. Tuo miten nuo valoraidat sulautuu tuohon mustaan alaosaan aiheuttaa itellä sellaista ahdistusta että ihmettelen ettei kukaan koko prosessin aikana ole tuohon tarttunut. Pakko olla että joku designheebo on piirtänyt tuon valoraidan vähän erilailla ja sitten insinöörit on tehnyt ”pientä hienosäätöä” siten että lopputulos on ”close enough”. Ei nimittäin tarvisi isoja muutoksia että tuo olisi siedettävä. Nykyisellään aika triggeröivää tavaraa.

Tai Wii U:n näyttöohjain on kyllä vielä  rumempi. Wii U:n ohjaimessa vaan ei ole mitään yhtä kohtaa joka pistäisi silmään vaan se vaan on ylipäätään ruma. Jos ulkonäkö olisi ainoa mittari niin kyllä Xbox on vienyt tätä peliä jo pitkän aikaa.

Käyttömukavuuteen yms. ei voi tietenkään pelkkien kuvien perusteella ottaa kantaa. Yksi mikä pistää silmään on yhäkin ”väärä” vasemman tatin sijoittelu, joka ei tosin itseä häiritse käytännössä lainkaan.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4424 : 08.04.2020 10:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Jakaa selvästi mielipiteitä, sillä minusta tuo on etenkin valkoisena kaikkien aikojen tyylikkäin peliohjain. Se uhkuu "Wipeoutmaista" futuristisuutta, ja tosiaan Applen 2000-luvun alkupuolen estetiikkaa. Mustavalkoinen iskee yleensä aina muutenkin minuun. Tällä hetkellä käytän Switchillä tätä:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4425 : 08.04.2020 10:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 139 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, ulkonäkö jakaa taatusti mielipiteitä. Omaankin silmään tuo on vähän erikoinen, mutta ei varsinaisesti huono. Varmasti siihen tottuu, ja eiköhän kapulaa saa heti/pian kokomustanakin, niin ei tartte jatkossakaan käydä mukavuusalueen ulkopuolella tuntemassa mitään.

Muuten vaikuttaa aika hyvältä evoluutiolta PS4-ohjaimeen verrattuna. Vähän chunkympi, viilauksia liipasimiin, mutta luotettu pohja sekä tattien oikea sijoittelu edelleen paikoillaan.

Se tosin nauratti, kun pleikkarin blogissa mainittiin "maintain battery life", vaikka koko maailma on varmaan yhtä mieltä siitä, että PS4-ohjaimien akunkesto on yksinkertaisesti heikko. Varovaisesti toiveissa, että hieman tuhdimpi rakenne tarkoittaisi myös pidempää akunkestoa, ei vain vanhan minimitason ylläpitämistä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4426 : 08.04.2020 14:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili
Käyttömukavuuteen yms. ei voi tietenkään pelkkien kuvien perusteella ottaa kantaa. Yksi mikä pistää silmään on yhäkin ”väärä” vasemman tatin sijoittelu, joka ei tosin itseä häiritse käytännössä lainkaan.

Tätä väitettä en ole ikinä oikein hiffannut. DualShockissa ne tatit ovat nimenomaan ”oikeassa” paikassa. Joo, kai se peukalon luonnollisempi asento on vähän ylempänä kuin missä ne DualShockin tatit sijaisevat, mutta yhtä lailla Xbox-ohjaimen oikea tatti on alhaalla. Jos pelaat FPS-peliä, niin peukalot pysyvät pääosin tateilla, jolloin toinen peukaloista on Xboxilla väkisinkin ”väärässä” asennossa.

Lisäksi claw-menetelmällä pystyt hallitsemaan dpadia (etusormi) ja vasenta tattia (peukalo) samanaikaisesti DualShockilla. Tärkeä ominaisuus etenkin Apexissa, DMC5:ssä ja Monster Hunterissa. Ei onnistu Xbox-ohjaimella mitenkään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4427 : 08.04.2020 15:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili Musta olisi ihan siisti..tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4428 : 08.04.2020 15:55 »
saska Jäsen Viestejä: 643 Basaaripisteet: 2 Profiili
vasen tatti

En ole varsinaisesti eri mieltä. Lähinnä etuna on se että olisi sama kuin muillaki vehkeillä. Tässäkin tapauksessa kyllä Wii U vetää pisimmän korren koska siinähän on molemmat tatit ylhäällä. >_>
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4429 : 08.04.2020 16:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Ai eikö muka huhtikuussa tule enempää hypejä pelejä? No tulee tulee: Street of Rage 4 ulos 23.4!

Harmi vain, ettei pysty vielä kaverin kanssa co-oppaamaan tätä. No, hyvää kannattaa odottaa.

EDIT: Pidetään hevosista vielä kiinni, sillä päivä ei olekaan vielä varma. Lohdukkeena sanottakoon, että Euroopassa SoR4:stä ilmestyy fyysinen versio, eli sitä haluavat eivät joudu pulittamaan LimitedRunGamesin törkeitä postikuluja. Way cool.« Viimeksi muokattu: 09.04.2020 07:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4430 : 09.04.2020 08:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 834 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PS5 ohjain näyttää vähän paremmalta kuin aikaisemmat. Toki vasen tatti on edelleen väärässä paikassa. Erikoista, että Sony pitää vieläkin tattia ns. afterthought paikassa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4431 : 13.04.2020 07:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.videogameschronicle.com/news/resident-evil-4-remake/

Ei muuten ole ihan vähäpätöisin haaste tehdä Resident Evil 4 remakea, joka pystyy säilyttämään originaalin laatutason. Noh, löytyy toki niitäkin, joiden mielestä pelkkä tankkikontrollien poisto ja ohjauksen puunaus tekee pelistä heti paljon paremman, mutta yleisesti ottaen RE4 on palvottu peli, ja esimerkki täydellisestä pelisuunnittelusta ja -rytmityksestä.

Mitä nyt olen ymmärtänyt foorumikommenttien perusteella, on RE3 Remake merkittävästi alkuperäistä saksitumpi. Tämä lienee RE4:n kanssa myös pakollista, jottei kehitysaika veny tolkuttomaksi.

Mutta mitä poistaa? Kylä ja linna ovat palaneet pelistä mieleeni ikonisimpina osuuksina. Loppupuolen saariseikkailuista voisi mielestäni nipistää. Creepyyn kauppiaankutaleeseen ei missään nimessä saa kajota.  :)

Mutta, RE2:n ja 3:n remaket ovat kai synkempiä ja vakavampia kuin alkuperäiset pelit. RE4 taas on juustoisa kuin mikä, ja tämän tunnelman viemällä pelin ilmapiiri notkahtaisi joksikin, mitä ei voisi ehkä enää pitää Ressa neljänä.

Mutta eiköhän Capcom tiedä, mitä pelaajat odottavat.


« Viimeksi muokattu: 13.04.2020 09:30 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4432 : 13.04.2020 10:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 730 Basaaripisteet: 6 Profiili Jos Remaken meinaavat tehdä ja muuttavat ohjausta, niin joutuvat kerralla vetämään miettimään ihan kaiken uusiksi. Vihujen sijoittelun, liikkumisen, huoneiden rytmitykset jne. Ei todellakaan riitä, että päivitetään ohjaus ja grafiikat hienommaksi, koska Re4:n jokainen paikka hyvin tarkasti tasapainotettu sen nykyiselle ohjaustyylille, jossa ei muuten mielestäni ole mitään vikaa. Just parasta, että joutuu tarkkaan miettimään omaa sijoittumista, eikä husuttaa miten huvittaa.

Toisaalta itse en ikinä ole mikään Re4-fani ollut. Kyllähän se oli uskomaton elämys julkaisussa aikoinaan ja kerran pari sen jälkeen vetänyt läpi, mutta ei mitään mielenkiintoa palata pelin pariin enää. Jotenkin se linna, luolastot ja loppupuoli ei vaan nappaa teemoiltaan yhtään, sekä muutenkin tuntuvat liian pitkiltä. Loputon virta vihuja, jotka juoksevat naaman eteen lujaa ja pysähtyvät siihen seisomaan.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4433 : 13.04.2020 14:42 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tavallaan melko turha remake, jos ajatellaan sitä, kuinka hyvin RE4 toimii nykypäivänä pelkkänä teräväpiirtoversiona. Mielestäni Code: Veronica hyötyisi remakesta paljon enemmän, sillä siitä pelistä paistoi jo julkaisussa tietynlainen vanhanaikaisuus, minkä lisäksi sen rytmitys ei ole mistään parhaimmasta päästä. Siitä voisi ihan hyvin leikata pois osan sisällöstä, jolloin se olisi myös tiiviimpi ja siten miellyttävämpi pelikokemus.

Pakko muuten olla samaa mieltä tuosta MasterTK:n RE4-kommentista. Onhan se kova peli, mutten pidä itsekään sitä sarjan parhaimpana osana. Tykkään enemmän siitä rakenteesta, että suurin osa pelistä pysytellään jossakin isossa rakennuksessa ja etenemistä rytmitetään kevyillä puzzleilla sekä selviytymiskauhuelementeillä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4434 : 13.04.2020 15:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Odotukset ovat aika nollassa, jos tosiaan REmake 3 -tiimi peliä väsää. Onnea vaan, jos kuvittelevat tekevänsä 20-tuntisesta, täydellisesti rytmitetystä kampanjasta remaken kahdessa vuodessa, kun eivät osanneet tehdä edes REmake 3:sta kunnolla samassa ajassa.

Täydellisessä maailmassa Shinji Mikami ohjaisi REmake 4:n kuten ohjasi REmake 1:nkin ja tiimille annettaisiin loputon budjetti ja kehitysaika FF7:n tavoin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4435 : 13.04.2020 15:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Veikkaan, että Capcomilla on kuunnteltu RE3remake-ulinaa herkällä korvalla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4436 : 13.04.2020 15:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 525 Basaaripisteet: 2 Profiili RE4 on ainoa RE jota on olen pelannut testiä enemmän. Ja se menikin läpi. Ja olen pitkälti samaa mieltä kuin Kraidi, RE4 ei oikein hyödy uudesta raudasta. Saahan siitä toki aina komeamman, mutta en oikein löydä syytä miksi pelille tekisi mitään muuta tai mikä muu osa-alue vaatisi uudistamista.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4437 : 16.04.2020 03:21 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Resident Evileistä ja niiden remakeista puheenollen, Resident Evil 3:n remake ei ole ilmeisesti ollut kovin päräyttävä kokemus fanien mielestä. Pelistä puuttuu kuulemma melko tärkeätäkin sisältöä, minkä lisäksi se on harmillisen lyhyt. Nyt jos koskaan olisi tarvetta DLC:lle, mutta sellaista ei kai näillä näkymin ole tulossa, koska Capcom keskittyy jo seuraaviin peleihin. Resident Evil 2:n remake oli "liian hyvä" enkä siksi uskonut missään vaiheessa kolmosen vetävän sitä paremmaksi, mutta että näin iso pettymys monen mielestä. :/ No, ehkä teen lopulliset päätelmät pelistä sitten, kun olen itse läpäissyt sen.

Jos joku muu on jo tuota päässyt pelaamaan, niin kiinnostaisi kuulla mielipiteitä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4438 : 16.04.2020 14:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware- and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch." Twitter

Kaverit! Kaveeriiittt! Switch pyörittää Crysistä!  :o

Hiton jees. Crysis kyllä ilmestyi viime sukupolven konsoleille, mutta missasin sen silloin – eikä versio tainnut olla ruudunpäivityksen osalta kovin hyvä. Lisäuutisia, kuvia ja videoita odotan tästä Remasterista mielenkiinnolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4439 : 16.04.2020 22:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 834 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oishan se tietty hieman noloa jopa Switchiltä, jos ei jaksais 2007 vuoden peliä pyörittää... :)
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 158
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines