Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 127 128 129 130 131 [132] 133 134 135 136 137 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1258056 kertaa)
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3930 : 31.08.2016 15:33 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ketuttaa ettei kyseinen diili ollut kuin jenkkitileille suunnattu. Hmph.

Joo, tietty olisi kiva saada ihan omalle tilille, mutta ei tuo käytännössä ole vaikuttanut. Lisäsin pelit jenkki-tilille ja latasin PS4:lle. Sen jälkeen pelailen omalla tililläni.
YP:lle pahoittelut offin jatkamisesta, mutta eikös jenkkitili varsinaisen ohella voi tietää banaania Sonyn suunnalta?
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3931 : 31.08.2016 15:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ketuttaa ettei kyseinen diili ollut kuin jenkkitileille suunnattu. Hmph.

Joo, tietty olisi kiva saada ihan omalle tilille, mutta ei tuo käytännössä ole vaikuttanut. Lisäsin pelit jenkki-tilille ja latasin PS4:lle. Sen jälkeen pelailen omalla tililläni.
YP:lle pahoittelut offin jatkamisesta, mutta eikös jenkkitili varsinaisen ohella voi tietää banaania Sonyn suunnalta?

En ole kyllä kuullut, että kukaan olisi saanut bannia sen takia. Aika moni on kuitenkin vetänyt tällä linjalla jos PS3:n ajoista asti.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3932 : 01.09.2016 12:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Saa nähdä oppiiko Nintendo tästä mitään:Metroid Prime: Federation Force ei ollut edes Top-20 avausviikollaan. Mikä tarkoittaa alle 4500kpl myyntejä. Koko peli on melkein vitsi ja Metroid Primen nimellä rahastusta alusta asti, niin en ole yhtään yllättynyt. Toisivatkohan seuraavaksi oikean Metroidin ja lopettaisivat pelleilyn. Tosin eihän DS:n Metroid Prime Hunters:kaan myynyt edes miljoonaa maailman laajuisesti, niin ei Federation Forceltakaan kauheita voinut odottaa. Tosin silti Nintendo sen julkaisi...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3933 : 01.09.2016 13:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Itse jopa kiinnostuin tuosta kun katsoin gamexplainin arvostelun. Hintakaan ei ole paha (39e) joten eiköhän tuo jossain vaiheesssa tule ostettua.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3934 : 03.09.2016 11:33 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt Federation Forcea enemmän pelanneena täytyy sanoa että ei voi edelleenkään käsittää ihmisten ennakkoluuloja. Yksinkertaisesti hyvä, yllättävänkin hiottu peli, jota voi vielä sanoa jopa ihan komeaksikin 3d päällä 3ds:n ruudulta katsottuna. Teknisesti kaikki on kohdallaan. Vaisuksi jää tietenkin verrattuna johonkin ensimmäiseen Metroid Primeen, mutta vähintään ihan ok peli pitäisi olla kelle vaan. Ja pelaan vielä yksin. Voin kuvitella moninpelin olevan vielä parempi.

Meininki on ihan Metroid minusta. Ei tietenkään sama kun Samusin tähdittämissä peleissä koska nyt ei olla yksin eristyksissä vieraalla planeetalla. Mutta miksi pitäisi? Tämä on spinoff joka kertoo muista asioista. Maailma on kyllä ihan uskottava siinä missä Metroid Primessa esim. Ainoa asia mistä en tykkää pelissä on chibigrafiikat hahmoissa, mutta ympäristöt on hyvin suunniteltuja ja tunnelmallisia.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3935 : 03.09.2016 14:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä sitä itse on hiukan pettynyt Nintendon touhuun Metroid-pelien suhteen viimevuosina. Tämän Federation Forcen videoita katsellessa ei näytä olevan kauhean paljon mielenkiintoisempi, kuin esimerkiksi takavuosien erittäin keskinkertaninen Metroid Prime Hunters. Voin olla väärässä, mutta Federation Forcessa näyttäisi olevan sama ongelma, kuin Huntersissa, eli pelaaminen on erittäin pelkistettyä ja puzzlet itseääntoistavia. Mitä olen nähnyt, niin melkein jokainen puzzle on jotain pallon pyörittämistä koloihin. Toki tämäkin voi muuttua haastavammaksi pelin edetessä, mutta se copypasten maku, joka Huntersissa oli, tuntuu myös tässäkin olevan.

Ei siinä, spinoffina ja HC-faneille varmaan ihan kelpoa ajanvietettä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3936 : 07.09.2016 16:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1273542

NeoGAFissa videoita COD4 Remasteredista. Ostoon menee, vaikka tuosta joutuukin järkyttävän summan pulittamaan Infinite Warfaren takia. Pitää vain toivoa, että pelaajia löytyy kovasta hinnasta huolimatta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3937 : 07.09.2016 19:31 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1273542

NeoGAFissa videoita COD4 Remasteredista. Ostoon menee, vaikka tuosta joutuukin järkyttävän summan pulittamaan Infinite Warfaren takia. Pitää vain toivoa, että pelaajia löytyy kovasta hinnasta huolimatta.

Ei kiinnosta hinta kyllä tippaakaan itsellä. Herranjestas, COD4 ja ainoat lisäykset vaikuttavat olevan sopivan kosmeettisia ja koukuttavia, kuten esimerkiksi uudet camot keräiltäväksi ja final killcamit. Taatusti nettipeli jota pelataan nykykonsolien eliniän loppuun asti, kyllästymättä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3938 : 10.09.2016 01:47 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Njaha, taitaa jäädä modituki niin Fallouttia kuin Skyrimiäkin koskien jäädä uupumaan Ps4:n kohdalla.

http://www.ign.com/articles/2016/09/09/bethesda-sony-has-blocked-fallout-4-and-skyrim-mods-on-ps4/
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3939 : 10.09.2016 06:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Njaha, taitaa jäädä modituki niin Fallouttia kuin Skyrimiäkin koskien jäädä uupumaan Ps4:n kohdalla.

http://www.ign.com/articles/2016/09/09/bethesda-sony-has-blocked-fallout-4-and-skyrim-mods-on-ps4/

Ei ole todellista! Mitä hemmetin hemmettiä nyt taas. Todella PRO-touhua Sonylta koko farssi. For the players matafukka!

Pitää varmaan myydä koko paska pois, ja ostaa Xbox One S.


« Viimeksi muokattu: 10.09.2016 06:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3940 : 10.09.2016 07:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Paska homma, koska olisi ollut ihan hauska testailla jotain modeja Skyrimin kanssa. Kiinnostaisi tietää, että mikä noissa Bethesdan modeissa "mättää" Sonyn mielestä, koska modit periaatteessa eivät vissiin ole nounou (tulossa joihinkin muihin peleihin). GAFissa oli jotain höpinää jostain tiedostomuotojen yhteensopimattomuudesta ja siitä, että kumpikaan pulju ei halua ruveta säätämään niiden kanssa. Eipä se toki paljon pelaajaa auta. Lisäkommenttia kaivattaisiin ja Sonyn olisi hyvä tajuta että näin se pelaajien kanssa aikaansaatu goodwill pikkuhiljaa menetetään.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3941 : 10.09.2016 11:19 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Mulla on sellainen kutina, että Sony lähtee samalle linjalle Konamin kanssa. V*tut pelaajien mielipiteistä ja haluista, jos ei kelpaa, niin ei ole pakko ostaa. Kyllä pukumiehet tietää paremmin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3942 : 10.09.2016 13:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mulla on sellainen kutina, että Sony lähtee samalle linjalle Konamin kanssa. V*tut pelaajien mielipiteistä ja haluista, jos ei kelpaa, niin ei ole pakko ostaa. Kyllä pukumiehet tietää paremmin.

Noh, tämä nyt on ehkä vähän hätiköity johtopäätös, varsinkin kun lafkan lähivuosien historiaa konsolipelaajien pelastavana enkelinä katsoo.

Kuten despire totesi, saattavat ehkä nyt liikaa luottaa siihen, että jo tehty hyvä työ sallii tiukemmat linjaukset tietyissä asioissa, mutta tokkopa siellä yhtäkkiä on huolenpitokelkka ihan täysin kääntynyt.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3943 : 10.09.2016 13:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ikävä homma pelaajille ja Sonylle. Jälleen yksi huono uutinen lyhyen ajan sisään. Ensin tiedotettiin PS Plus -palvelun hinnankorotuksesta. Aiemmin viikolla saatiin sekavahkoa tiedotusta koskien PS4 Prota. Kaiken lisäksi konsolista puuttui yllättäen UHD BD -asema, ja nyt vielä tuo modituen torppaaminen Bethesdan peleistä. Yksittäin ehkä aika pieniä juttuja, mutta ikävästi tulivat kaikki lyhyen ajan sisään. Ei voi olla vaikuttamatta Sonyn imagoon.

Xbox on nyt ollut kaksi kuukautta peräkkäin myydyin konsoli jenkeissä, ja ihan syystä. Xbox One S oli kaikinpuolin onnistunut uudistus alkuperäiseen konsoliin verrattuna. Phil Spencerin tultua ruoriin on Xbox-leiristä kuulunut paljon hyvää. Scorpio on tietysti vielä täysi mysteeri, mutta toivottavasti eivät sitä ryssi. Olen siirrellyt jo monialustapelien ostoksia Xbox Onelle, ja jopa 360:n pelejä on tullut pelattua Onella. Toivottavasti mahdollisimman moni peli saa Scorpio-päivityksen.

Kaikesta huolimatta PS4 Pro on jo tilattu ja maksettu. Sonyn vahvuus on aina ollut hyvät yksinoikeuspelit, vaikkakin PS4:llä niitä on nähty vähän vähemmän. Onhan konsolilla tietysti vielä elinkaarta. PS3:llekin saatiin maalisuoralla vielä sellainen helmi kuin The Last of Us.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3944 : 10.09.2016 15:27 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Samaan aikaan Xbox-leirissä:

http://youtu.be/Zll8sayyHZk

Bayonetta tullut Xbonelle pelattavaksi ja samalla screen tearingista ollaan päästy eroon. Vaikka peli löytyykin Wii U:lta, niin kyllähän tätä mielummin Elite-ohjaimella pelaa. Vielä kun MGS HD Collection ja Ninja Gaiden II saataisiin pelattavaksi...
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3945 : 11.09.2016 15:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Samaan aikaan Xbox-leirissä:

http://youtu.be/Zll8sayyHZk

Bayonetta tullut Xbonelle pelattavaksi ja samalla screen tearingista ollaan päästy eroon. Vaikka peli löytyykin Wii U:lta, niin kyllähän tätä mielummin Elite-ohjaimella pelaa. Vielä kun MGS HD Collection ja Ninja Gaiden II saataisiin pelattavaksi...

Eli WiiU versio on silti paras ^_^ Hitto pitäisi ottaa taas tulille pitkästä aikaa. Ehdottomasti sarja joka pitäisi pelata läpi tietyin väliajoin. Ja helpottaahan se B3:n odotusta. Juu, kyllä se on tulossa.... On on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3946 : 11.09.2016 16:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sony on kyllä ollut liekeissä viime aikoina idioottimaisten touhujensa kanssa. Kun ei ole kilpailua, niin voi tehdä mitä huvittaa... kunnes taas herätään ojasta ja huomataan, että pitäisi varmaan taas tehdä jotain. Tuntuu että jokainen valmistaja vuorotellen muuttuu täysin vajaaksi menestyksen myötä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3947 : 13.09.2016 12:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Odotan lokakuun alkuun, josko Bethesda ja Sony vielä selvittäisivät tämän sotkun. Jos mitään ei kuulu, niin se 299 euron ja 500 gigan Xbox One S alkaa kiskoa vahvasti puoleensa. Pääsisi käsiksi myös Gears 4:n split screen co-oppiin.

Pentele tällaista, en halunnut vaihtaa konsolia vielä tässä sukupolvessa, mutta minkäs teet. Bethesdan pelit ovat tärkeitä minulle, ja jos tilanne Fallout 4:n ja Skyrimin Remasterin modien suhteen on tällä mallilla, miksei se sitä olisi ES6:nkin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3948 : 13.09.2016 15:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Odotan lokakuun alkuun, josko Bethesda ja Sony vielä selvittäisivät tämän sotkun. Jos mitään ei kuulu, niin se 299 euron ja 500 gigan Xbox One S alkaa kiskoa vahvasti puoleensa. Pääsisi käsiksi myös Gears 4:n split screen co-oppiin.

Pentele tällaista, en halunnut vaihtaa konsolia vielä tässä sukupolvessa, mutta minkäs teet. Bethesdan pelit ovat tärkeitä minulle, ja jos tilanne Fallout 4:n ja Skyrimin Remasterin modien suhteen on tällä mallilla, miksei se sitä olisi ES6:nkin kanssa.

Bethesda on kuulemma ilmoittanut, ettei tule modeja kumpaakaan Pleikkarilla.

http://www.neogaf.com/forum/forumdisplay.php?&f=2
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3949 : 14.09.2016 12:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Odotan lokakuun alkuun, josko Bethesda ja Sony vielä selvittäisivät tämän sotkun. Jos mitään ei kuulu, niin se 299 euron ja 500 gigan Xbox One S alkaa kiskoa vahvasti puoleensa. Pääsisi käsiksi myös Gears 4:n split screen co-oppiin.

Pentele tällaista, en halunnut vaihtaa konsolia vielä tässä sukupolvessa, mutta minkäs teet. Bethesdan pelit ovat tärkeitä minulle, ja jos tilanne Fallout 4:n ja Skyrimin Remasterin modien suhteen on tällä mallilla, miksei se sitä olisi ES6:nkin kanssa.

Bethesda on kuulemma ilmoittanut, ettei tule modeja kumpaakaan Pleikkarilla.

http://www.neogaf.com/forum/forumdisplay.php?&f=2

Olinkin tuosta tietoinen, mutta elättelen vielä hataria toiveita, että jonkinlainen ratkaisu asiassa löydettäisiin, tai Sony taipuisi painostuksen alla. En pidättele hengitystäni, vielä ei ole kuitenkaan kiire, kun Skyrimkin julkaistaan vasta aivan ensi kuun lopussa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3950 : 19.09.2016 16:35 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kiina ei petä.

Tää lyhyt video kenttäeditorista on kanssa... noh, jotain muuta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3951 : 28.09.2016 20:05 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Resident Evil HD Remake PS4:lle PS Plus -pelinä lokakuussa. Very nice!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3952 : 29.09.2016 08:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Resident Evil HD Remake PS4:lle PS Plus -pelinä lokakuussa. Very nice!

Just tuli hommattua tuo REmakeremake HumbleBundlesta. Onneksi tulee myös Transformers, joka ei nyt ehkä muiden Plat. Gamesin pelien tasolle pääse, mutta silti hyvä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3953 : 04.10.2016 13:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Odotan lokakuun alkuun, josko Bethesda ja Sony vielä selvittäisivät tämän sotkun. Jos mitään ei kuulu, niin se 299 euron ja 500 gigan Xbox One S alkaa kiskoa vahvasti puoleensa. Pääsisi käsiksi myös Gears 4:n split screen co-oppiin.

Pentele tällaista, en halunnut vaihtaa konsolia vielä tässä sukupolvessa, mutta minkäs teet. Bethesdan pelit ovat tärkeitä minulle, ja jos tilanne Fallout 4:n ja Skyrimin Remasterin modien suhteen on tällä mallilla, miksei se sitä olisi ES6:nkin kanssa.

Bethesda on kuulemma ilmoittanut, ettei tule modeja kumpaakaan Pleikkarilla.

http://www.neogaf.com/forum/forumdisplay.php?&f=2

Olinkin tuosta tietoinen, mutta elättelen vielä hataria toiveita, että jonkinlainen ratkaisu asiassa löydettäisiin, tai Sony taipuisi painostuksen alla. En pidättele hengitystäni, vielä ei ole kuitenkaan kiire, kun Skyrimkin julkaistaan vasta aivan ensi kuun lopussa.

Nyt kun on ehtinyt pöly laskeutumaan, ja on kyennyt miettimään etäämpää tätä tapausta, olen kallistumassa sittenkin Skyrimin HD-painoksessa PS4-version kannalle.

Ensinnäkin: Epäilen yhä modien todellista arvoa pitkässä juoksussa. Olen välillä katsellut PC:llä pääasiassa pelaavien modausta, eikä se vaikuta ainakaan sivusta katseltaessa sellaiselta puuhalta, jota haluaisin padi pystyssä tehdä. Eittämättä peliin julkaistaan mukaviakin juttuja, mutta onko niiden saaminen loppujen lopuksi sen arvoista, että lähtisin tässä vaiheessa vaihtamaan konsolia, kun (oletettavasti ainakin) alle puolen vuoden päästä julkaistaan myyttinen NX aka Nintendon paluu kunnian kentille, jonka tahdon ostaa.

Kun järjellä ja logiikalla ajattelen asiaa, taidan tyytyä Skyrimin Remasterin PS4-versioon, jossa riittää jo peliin sisältyvien DLC-pakettienkin muodossa vaikka miten paljon uutta minulle – ja sitä uutta ehtii jopa pelata, kun ei tarvitse ruohonkorsien värejä muutella modeilla aidommaksi, tai ladata mieshahmoille paljastavampia alushousuja. Tai siis!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3954 : 04.10.2016 13:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
....kun (oletettavasti ainakin) alle puolen vuoden päästä julkaistaan myyttinen NX aka Nintendon paluu kunnian kentille, jonka tahdon ostaa.

Ne on ryssiny sen. Marraskuussa tulee ilmoitus että kone julkaistaankin syyskuussa ja julkistus on E3:ssa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3955 : 04.10.2016 14:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
....kun (oletettavasti ainakin) alle puolen vuoden päästä julkaistaan myyttinen NX aka Nintendon paluu kunnian kentille, jonka tahdon ostaa.

Ne on ryssiny sen. Marraskuussa tulee ilmoitus että kone julkaistaankin syyskuussa ja julkistus on E3:ssa.

Olisipa aika tälli, joka viivästyttäisi samalla uutta Zeldaakin taas entisestään, nehän kuitenkin panttaa sitä NX:ää varten.

Jos tuo konsoli nyt on tulossa maaliskuussa, ja esittely loka/marraskuussa, jää väliin mukavan vähän kuukausia ennen julkaisua. Toisaalta riittävästi hypen nostamiseen ja luomiseen, jos osaavat tällä kertaa markkinoida laitetta oikein ja kuluttajien kiinnostuksen herättävästi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3956 : 04.10.2016 14:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Parempi vaan jos julkistuksen ja julkaisun välissä on vähemmän aikaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3957 : 04.10.2016 15:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Parempi vaan jos julkistuksen ja julkaisun välissä on vähemmän aikaa.

Jos konsolia tehtäisiin vain niille jotka pyörii pelikeskusteluissa. Jos Nintendo julkistaa konsolinsa marraskuussa, menee reippaasti ensi vuoden puolelle, ennen kuin massat edes tietää mikä se on. Toki avaimena on oikeanlainen markkinointi, mutta koska Nintendon senkään olisi osannut. Ehkä N64:n aikaan ja silloinkin se oli pelaajille. Wii pärjäsi ihan sillä, kun sitä markkinoi kaikki ilmaiseksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3958 : 06.10.2016 10:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mods and 4K Coming to PlayStation 4 for Skyrim and Fallout 4

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olen hyvin tyytyväinen, että ratkaisuun päästiin.

Miltähän Skyrim näyttäisi Prolla 4K:na, jos sen omin silmin näkisi olohuoneessaan? Asia ei ole sellaiselle, joka vielä odottaa OLED-televisioiden hintojen kohtuullistumista, ajankohtainen vielä tänä vuonna – ei ehkä ensi vuonnakaan, mutta ajatus on silti jännittävä; miten paljon loppujen lopuksi tyypillisen katseluetäisyyden päästä näkee eroa Full HD:n ja 4K:n välillä kotiolosuhteissa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3959 : 06.10.2016 16:13 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mods and 4K Coming to PlayStation 4 for Skyrim and Fallout 4

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olen hyvin tyytyväinen, että ratkaisuun päästiin.
Mutta mutta, mitään pelin ulkopuolista, esim. grafiikkaa modeissa ei tulla näkemään. Haluan taivaalle tulta syöksevän Tuomas-veturin. :/
Pelikokoelmani
tallennettu
Sivuja: 1 ... 127 128 129 130 131 [132] 133 134 135 136 137 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines