Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1254339 kertaa)
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #330 : 08.12.2007 12:32 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Sanokaa mitä sanotte, mielestäni sitä että konsoli julkaistaan siten, että uudet ja parannetut lisäosat kolkuttelevat jo kauppojen ovien takana heti kun "perusosat" on saatu myytyä, voidaan sanoa laajassa mielessä juostenkustuksi. Ei tietenkään vahingossa.

Jos nyt joku tarraa sitkeästi tähän käyttämääni sanaan, niin tarkennetaan nyt sitten että en pidä Wiitä siinä mielessä huonolaatuisena että se hajoaisi, olisi ruma tai täysin vailla tulevaisuutta. Sen sijaan minusta on itsestäänselvää, että Nintendon tuttuun tyyliin ne "oikeat" hyvät ominaisuudet ja toimivat "valmiit" ohjaimet sun muut ovat vasta tulossa. Niin sitä rahaa tehdään. Minä en vielä tiedä mitä kaikkea kivaa ostettavaa Nipa markkinoille tulee puskemaan, mutta villejä arvauksia kaikkien sateenkaaren värien lisäksi juurikin se langatun chuk, ja pienellä, siistillä akulla toimivat mote+chuk joille on pieni sievä latauspiste. Käyttöliittymä ainakin toivottavasti kehittyy, ja uskoisin että itse konsolikin saa muitakin uusia ominaisuuksia kuin DVD-aseman. Moteen ehkä tulee mikrofoni, ja chukista ehkä kokonaan uusi versio lisäominaisuuksilla. Ja monet lisäosathan nyt ovat jo itsestäänselvyys.

Siitä huolimatta että kaikkein innokkaimmat uskovaiset mantraavat "lisää rahaa Nintendolle tietää lisää laatua pelaajille" en todellakaan nauti Nintendon lisälaiterumbasta. Jotkut tykkäävät ostaa peleihinsä neljä lisäjohtoa ja neljä erikoisohjainta ihan vain että edes voivat pelata sitä, minä en. En myöskään rakastanut alkuperäistä DS-designia (ja olihan siinä himmeämpi ruutu), mutta sitkeästi sitäkin myytiin väitteillä "ei ole uutta versiota tulossa" - ja miksi ei olisi?

Ennen ajattelin, että konsoli on minulle ylivoimainen pelilaite PC:hen verrattuna, koska se on helppo eikä vaadi päivitystä. Noh, veikkaan että suunta on muuttumassa, ei suinkaan vain Nintendon vuoksi, mutta kuitenkin. Menee varmaan vielä kauan (jos niin ikinä tapahtuu) että konsoliaan (ja pelejään) saisi kaiken aikaa olla päivittämässä, mutta takaisin vanhaan tuskin on paluuta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #331 : 08.12.2007 13:00 »
tuhis Vieras Yhtälailla Tuulisti joudut ostamaan muihinkin konsoleihin ohjaimia ja näihin akkuja/latureita jos ei pattereilla halua touhuilla. Miten Wiin lisälaiterumba on tullut yllätyksenä kun ainahan Nintendolla on ollut bongopelejä sun muita hansikkaita? Wiifit on yhtälailla suunniteltu kokonaisuus kuin Guitar Herot sun muut. Ei niitä ole pakko ostaa. Paitsi jos haluaa pelata ohjaimella GH:ta ja se on jokaisen henkilökohtainen voivoi.

Sitäpaitsi DVD-toiston tai mahdollinen kaiutinpäivitys(?) on ihan eri luokkaa kuin MS:n ties kuinka mones konsolipäivitys, ja on vain ajan kysymys kunnes tuupataan isompia suorittimia koska täytyy pysyä edes jotenkin PC-pelaamisen visualisuuden mukana. Nyt sitä ollaan tehty sen kustannuksella että maagisesta HD-resoluutiosta ollaan luovuttu kun pelit eivät pyörisi muutoin. Wiin pelit eivät tulevaisuudessa pakota ostamaan uutta Wiitä, siinä missä uskon että Xboxin kanssa saatetaan yksinkertaisesti mennä kylmästi siihen että julkaistaan aika-ajoin tehokkaampi boksi - Xbox 540, Xbox 720, Xbox 900...
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #332 : 08.12.2007 13:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili No More Blood!

Eli Wii peleineen menee myyntiin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #333 : 08.12.2007 14:00 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Anteeksi, unohdin että alan epäkohdista ei saa puhua, varsinkaan Nintendoa esimerkkinä käyttäen. Mikä ihmee argumentti on "kaikkihan nykyään niin tekee"?
Miten Wiin lisälaiterumba on tullut yllätyksenä kun ainahan Nintendolla on ollut bongopelejä sun muita hansikkaita?
Ja jos en tehnyt itseäni tarpeeksi selväksi, niin kyllä tämä on ihan yleinen Nipa-trendi eikä mikään yllätys, ainakin jos Cuben aikaa katsotaan.  Lisälaitteet ovat mitä ovat, ja niitä ei todellakaan ole pakko ostaa mutta ne ovat kivoja silloin kuin ovat. Mielestäni sellainen on kuitenkin ylilyöntiä, että esim. joitakin cube-moninpelejä voi pelata ainostaan GBA- konsoleilla + lisäjohdoilla. Joku tosin voi varmasti kertoa minulle miksi tämäkin on pelaajan etu.

Mielestäni Wii on kokonaisuutena uusien ja parempien osien kultakaivos, ja jos olet eri mieltä niin hyvä sinulle. Itse olisin mielummin ottanut hieman valmiimman ja hiotumman konsolin sen sijaan että ostaisin ne paremmat osat erikseen myöhemmin, mutta ymmärrän kyllä että toisista tämä on ärsyttävää marinaa, sillä nykykäytäntöhän on sekä pelaajan että Nintendon etu.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #334 : 08.12.2007 16:07 »
tuhis Vieras Oisin ja oisin. Epäkohdista saa puhua, mutta niistä itkeminen on hölmöä. Luuletko ettei jokainen ottaisi juuri sen "parhaan konsolin", mitä se liekään. Pelin henki on mitä on. Jos ei kelpaa niin realistien fanipojiksi tituleeraaminenhan tunnetusti aina auttaa. Miksi ylipäätänsä pelata millään konsolilla kun tasan jokaisella on jotain parannettavaa tai jotkut asiat oltaisiin meidän jälkiviisaitten mielestä voitu tehdä toisin - miksi ylipäätänsä tehdä elämässä mitään kun epäkohtia tulee vastaan aina.

Sitä saa jokainen mennä itseensä jos henkilökohtaisessa ajankäytössä pelaaminen on tärkeä harrastus, mutta PS3 liian kallis ja se otetaan henkilökohtaisena loukkauksena. Mikä helvetti tässä maailmassa ilmaista muka olisi? Jos ei ole rahaa niin sitten säästetään eikä osteta joka päivä karkkia tai käydä kymmenen kertaa kuussa baarissa. Perus taloudenhallintaa ja maalaisjärkeä. Mutta jos ei vain halua maksaa PS3:sta tai Nintendon ziljoonista laitteista niitten hintaa ja silti on itkettävä, niin haistakoon hevoisen persausta. Muita harrastuksia on. Minäkin haluaisin voittaa lotossa mutta kun en perkele voita.

Niin, en minä vaan tiedä mikä argumentti tuo "kaikkihan nykyään niin tekee" on.

Tietääkö joku?
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #335 : 08.12.2007 16:07 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
No More Blood!

Eli Wii peleineen menee myyntiin.

No voihan saatana. Onneksi en ole PAL-Wiitä vielä kerinnyt ostamaan...
Nice beaver!
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #336 : 08.12.2007 16:35 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Pohdin, kumpi on pessimisti ja kumpi optimisti: se joka "valittaa" ja keskustelee keskustelufoorumilla ikävistä asioista toiveenaan että ne ehkä voisivat joskus jossain todellisuudessa olla toisin, vai se joka on tyytyväinen eikä halua puhua ikävistä jutuista koska homma nyt vain on näin eikä muuksi muutu.  :???:

Ei sillä että asialla olisi väliä, tuli vaan mieleen.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #337 : 08.12.2007 16:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pohdin, kumpi on pessimisti ja kumpi optimisti: se joka "valittaa" ja keskustelee keskustelufoorumilla ikävistä asioista toiveenaan että ne ehkä voisivat joskus jossain todellisuudessa olla toisin, vai se joka on tyytyväinen eikä halua puhua ikävistä jutuista koska homma nyt vain on näin eikä muuksi muutu.  :???:

Ei sillä että asialla olisi väliä, tuli vaan mieleen.
Itsensä kusettaminen on mahtava taito. Parhaiten sen oppii muuten yliopistossa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #338 : 08.12.2007 16:55 »
tuhis Vieras Itse lähinnä yllätyin että näinkin akuutisti joku pui asiaa jonka olisi luullut olevan itsestäänselvyys jo vuosikaudet.

Pessimisti ja optimisti ovat ihan kivoja kavereita, mutta realisti hakkaa ne silti tappelussa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #339 : 08.12.2007 17:02 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse lähinnä yllätyin että näinkin akuutisti joku pui asiaa jonka olisi luullut olevan itsestäänselvyys jo vuosikaudet.

Pessimisti ja optimisti ovat ihan kivoja kavereita, mutta realisti hakkaa ne silti tappelussa.
No, tulipahan mieleen kun uudesta laitteesta uutisoitiin. Ei sen kummempaa. Ehkä minun maailmassani ei ole kiveen hakattuja totuuksia. Se tekee elämästä vaikeampaa, mutta vähemmän tylsää.

Itseäni vuosia realistiksi luulleena sanon syvällä rintaäänellä, että realisteja ei ole olemassakaan. Arvaa kumpia ne oikeasti ovat. (Ei, en keksinyt tätä itse.)
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #340 : 08.12.2007 17:45 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Dubbelpost:

Nintendo Europen sivu on uusiutunut, ja uutta kamaa on nyt saatavilla jos pisteitä on kertynyt. Tietysti tämä ilo on tarkoitettu vain UK- ja Irlanti -ihmisille, mutta ei se ennenkään ole estänyt. Harkitsen bracelettiä jossa on Nipa-hahmoja.

15 000 pisteen omistajille on irronnut tällainen, nyt jo loppuunmyyty tsydeemi:



Finngamer, kai sait omasi???

Edit: Myös Wii shop pointseja saa nyt ostaa, mutta rate ei ole mikään kummoinen. Wiin maa-asetuksiin piti vaihtaa UK, ja kaveri laski että  tuhatta pistettä kohden (=10e?) pitää  vaihtaa 4000 tähteä, eli n. 16 Nintendo-pelin verran. Sitä voi sitten kukin laskea, paljonko 16 peliä maksaa, eli tulee yhdelle virtuaaliselle pelille.

Silti ottaisin mielelläni Suomeenkin tällaisen systeemin, että ostoksistaan saisi edes jotain pientä boonusta. Jos jokaisen uuden Nintendo Wii -pelin mukana saisi kupongin jolla saisi yhden vanhan pelin ladattua, pitäisin sitä jo todellisena pelaajien hemmotteluna, mutta uskon että se silti olisi todella kannattavaa myös business-mielessä.

No, me Suomessa emme saa Nipalta bonuksia, mutta englantilainen kaverini marisee silti kun Japanissa samat krääsät saa paljon halvemmalla:

http://club.nintendo.jp/member/exec/entranceNaviPrivilege


« Viimeksi muokattu: 08.12.2007 18:38 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #341 : 08.12.2007 20:22 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
No More Blood!

Eli Wii peleineen menee myyntiin.

No voihan saatana. Onneksi en ole PAL-Wiitä vielä kerinnyt ostamaan...

No niin! Scarf ja TseiTsei mukaan yhteiseen rintamaan! Kaikki muutkin, lukekaa No More Heroes -ketjusta valituskirjelmäni ja lähettäkää privana tai muuten nimeä niin muutamme yhdessä pelialan syöksykurssia, joka on pahaenteisesti suuntautumassa kohti lopullista tuhoa! Kohta jo 4 nimeä koossa, mutta lisää tarvitaan aina.

Tsekatkaa kaikki myös tämä: http://www.petitiononline.com/nmh3r03s/petition.html


« Viimeksi muokattu: 08.12.2007 20:29 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #342 : 08.12.2007 22:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Edit: Myös Wii shop pointseja saa nyt ostaa, mutta rate ei ole mikään kummoinen. Wiin maa-asetuksiin piti vaihtaa UK, ja kaveri laski että  tuhatta pistettä kohden (=10e?) pitää  vaihtaa 4000 tähteä, eli n. 16 Nintendo-pelin verran. Sitä voi sitten kukin laskea, paljonko 16 peliä maksaa, eli tulee yhdelle virtuaaliselle pelille.
Kyhyyllä. Minäkin olen ostanut kaikki GBA, DS ja Cube pelini vain siksi että saisin tulevaisuudessa vaihdettua ne Wii pointseiksi. Itse peleillähän ei ole arvoa..........

esim. joitakin cube-moninpelejä voi pelata ainostaan GBA- konsoleilla + lisäjohdoilla. Joku tosin voi varmasti kertoa minulle miksi tämäkin on pelaajan etu.
Niitä pelejä taisi olla yksi. Four Swords. Crystal Chroniclesia pystyi muistaakseni pelaamaan myös Cuben ohjaimilla.

Crystal Chroniclesia pystyi muistaakseni pelaamaan myös Cuben ohjaimilla.

Ei moninpeliä. Siihen tarvitaan GBA:t
Jep, niin se menikin. Kaksi siis.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2007 22:53 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #343 : 08.12.2007 22:51 »
Alks :I Jäsen Viestejä: 29 Basaaripisteet: 0 Profiili
Crystal Chroniclesia pystyi muistaakseni pelaamaan myös Cuben ohjaimilla.

Ei moninpeliä. Siihen tarvitaan GBA:t
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #344 : 08.12.2007 23:06 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Täh? Ilmeisesti minua on nyt tänään täysin mahdoton ymmärtää, kun tästäkin sai väännettyä, että Tuulistin mielestä Nintendon pelejä ei kannata ostaa, koska niistä saa vain vähän starseja ja niistä vain vähän Wii pointseja. Voi helvetti sentään. Ja jos en todellakaan tehnyt itseäni selväksi, niin selvitän asian vielä kerran: Nyt saa wii pointseja, mutta ne ovat aika kalliita joten kyseessä ei vaivaan nähden ole kovin suuri bonus.

Ja toiseksi, oikeastaan tästä ääriesimerkistä ei olisi pitänyt mainita, koska se päti vain kahteen(?) hittinimikkeeseen? Tämä kiva pikku feature kuitenkin varmasti esti todella montaa ihmistä edes kokeilemasta näiden odotettujen ja nimekkäiden pelien moninpeliä.

Realistinen kommentti tietenkin on, että oikeat pelaajat tukevat alan yrityksien rahantekoponnistuksia täysin riippumatta siitä mitä vaikutuksia niillä on kuluttajiin, koska pelintekijöiden ainoa oikea tavoite on kuitenkin vain arvon luominen osakkeenomistajille, ja siten kuluttajanäkökulman esille tuominen on kommunismia ja harhaista itsepetosta. Myös keskustelupalstat voitaisiin käytännössä tulevaisuudessa pyhittää ainostaan uutisointiin ja komppaamiseen (paitsi jos arvostellaan pelialalle negatiivista asioista kuten pahoista politikoista ja tutkijoista jotka vielä vihaavat lapsia ja joulua), koska tosiasia on, että peliala tekee rahaa. Silti joskus on kiva puhua jostakin muustakin, ja kuten jopa apinat telkkarissa tietävät, elämä voi muuttua. Eli olkoon.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2007 23:31 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #345 : 08.12.2007 23:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jessus sentään! Pistä nyt Tuulisti hyvä pää polvien väliin ja hengitä ihan rauhassa hetken aikaan. Ei kaikeen tarvitse aina suhtautua noin tulisesti ja vakavasti.

Satuinpahan nyt vain tulemaan laudalle osallistumaan mukaan keskusteluun, ei sen kummempaa. Pahoittelen jos loukkasin jotenkin vakavamielisiä kannanottojasi. Pysyn tästä edes ulkona tästä keskustelusta.

Menen vaikka siirtelemään star pointseja wii pointseiksi. Nyt on siihenkin taas hieman enemmän aikaa, kun onhan se kovin vaivalloista ja aikaa vievää hommaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #346 : 09.12.2007 01:18 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Luuletko että tuo oli tulista?    :rollaus:

Vaikka migge tänään onkin erinomaisessa vireessä kommentoida pintapuolisesti ja pointin missaten, niin sanoisin että ainakin stars catalogia koskaan käyttäneet tietävät, että jos nyt perustat accountin (johon sinulla siis ainakin ennen täytyi olla UK -osoite), yksi kerrallaan etsit, raaputat ja naputtelet stars -pisteet korteistaan, vaihdat Wiisi asetuksista kotimaan, linkkaat sen stars -accounttiisi ja sitten ostat niinkin monta kuin 4000 pistettä (10e arvosta, 16 pelistä) niin kyllä siinä menee enemmän aikaa, kun esimerkiksi sinulta meni tuohon nasevaan kommenttiin.

Nintendon sivu on aina ollut raskas (tein tästä aiheesta muuten lopputyön internet-markkinoinnin kurssilla kun vielä opiskelin UK:ssa - tietysti liittyen juuri tähän loyalty schemeen) ja systeemi hieman kankea, mutta stars catalogin todellinen imu ainakin näin suomalaisen näkökulmasta on ollut juuri siinä, että sieltä voi teoriassa saada muuten tavoittamattomissa olevaa tavaraa ja vielä ilmaiseksi - verrattuna siihen, että sitä ei saisi ollenkaan. Nyt kun pisteillään saa wii pointseja, on kyseessä arviolta reilun prosentin "bonus" Nintendon peleistä, enkä olen ihan varma onko se vaivan arvoista. Jos starseja on kertynyt kannattaa ne ilman muuta rahastaa. Paras puoli tässä näyttäisi olevan, että pieniä pistemääriä (100 pistettä 400 tähdestä) pystyy ostamaan. En tiedä saako sivulla vierailusta enää pisteitä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #347 : 09.12.2007 13:29 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vaikka migge tänään onkin erinomaisessa vireessä kommentoida pintapuolisesti ja pointin missaten, niin sanoisin että ainakin stars catalogia koskaan käyttäneet tietävät, että jos nyt perustat accountin (johon sinulla siis ainakin ennen täytyi olla UK -osoite), yksi kerrallaan etsit, raaputat ja naputtelet stars -pisteet korteistaan, vaihdat Wiisi asetuksista kotimaan, linkkaat sen stars -accounttiisi ja sitten ostat niinkin monta kuin 4000 pistettä (10e arvosta, 16 pelistä) niin kyllä siinä menee enemmän aikaa, kun esimerkiksi sinulta meni tuohon nasevaan kommenttiin.
Minä jos kuka sen tiedän kun molemmat hommat tuli/tulee tehtyä. :p

En tiedä. Itse en vain osaa olla närkästynyt jos saan vihdoin käytettyä näitä bonuksia muuhunkin kuin kehnoihin taustakuviin.

Mielummin itken Japanin Nintendo Clubilaisten bonusten perään. Siis siellä oikeasti kumarrellaan fanien suuntaan ja lähetellään kilokaupalla herkullista fanimateriaalia. Se on ihan yleisesti tiedostettu että moinen ei kuulu eurooppalaiseen liiketoimintaan. Sehän olisi vain ylimääräinen meno täällä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #348 : 09.12.2007 19:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
No More Blood!

Eli Wii peleineen menee myyntiin.

Paska mäihä. Japanissa tuo on myös senssattu mikä on kyllä helvetin outoa ? Varsinkin kun Jenkeissä tuo tulee myymään kaikkein vähiten. No minkäs teet.

Voiko jenkki-wiillä pelata täällä netissä ?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #349 : 09.12.2007 20:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Voiko jenkki-wiillä pelata täällä netissä ?

Jep. Tämän lisäksi Virtual Console -pelit pyörivät 60hz-nopeudella ilman surupalkkeja, ja osassa Cube-pelejä on progressive scan -tuki.

Ainoa murhe meikäläiselle on PAL Cube -pelit, joita on vielä jonkin verran hyllyssä. Nekin pitäisi vaihtaa jenkkiversioihin Twilight Princessin, Prime 3:n, Galaxyn ja RE4Wiin lisäksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #350 : 09.12.2007 20:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Voiko jenkki-wiillä pelata täällä netissä ?

Jep. Tämän lisäksi Virtual Console -pelit pyörivät 60hz-nopeudella ilman surupalkkeja, ja osassa Cube-pelejä on progressive scan -tuki.

Ainoa murhe meikäläiselle on PAL Cube -pelit, joita on vielä jonkin verran hyllyssä. Nekin pitäisi vaihtaa jenkkiversioihin Twilight Princessin, Prime 3:n, Galaxyn ja RE4Wiin lisäksi.

Nojoo en ala itse tuohon vaihtorumbaan yhden pelin takia, oli se miten hyvä tahansa. Ja ehkä tuo hulluus saadaan joskus murskattua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #351 : 10.12.2007 18:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Mitä ihmettä on tapahtunut PS2-peleille?

Tiesin, että Buzzin ja Singstarin tapaisia pelejä koneelle on ilmestynyt aika paljon viime aikoina, mutta tänään yritin etsiä siskoilleni jotain peliä hetki sitten voittamalleen PS2:lle ja kauppojen PS2-hyllyt ovat täytetty pelkästään näillä heilutaan telkkarin edessä outojen vempainten kanssa-peleillä. Olisin halunnut ostaa heille jonkun simppelin tasohyppelyn tai vastaavan "kunnon pelin", mutta en sellaista onnistunut löytämään mistään.

ICO kävi mielessä, mutta ainoa paikka mistä sen löysin, oli pelille pistetty melkein kuudenkympin hinta. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #352 : 10.12.2007 20:04 »
Pyramidhead Vieras No eiköhän niitä pelejä erikoisliikkeistä löydy vielä ihan hyvin. Ja vieläpä todella halvalla käytettyinä. Syy miksi hyllyt ovat täyttyneet tuollaisista Buzzin ja Singstarin kaltaisista peleistä on tietenkin se, että ne myy. Niinsanotut HC-pelaajat ovat aika suurelta osin jo siirtyneet seuraaviin konsoleihin ja muutenkin käyttävät ostoksiinsa pääosin kunnon peliliikkeitä.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #353 : 10.12.2007 20:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sony on ihan tietoisesti muuttanut PS2:n roolia markkinoilla. Kämäisten vuosikäännösten lisäksi sille julkaistaan lähes ainoastaan bilepelejä. Ratkaisu on mielestäni varsin onnistunut ja ekologisestikkin fiksu veto.

Niitä oikeita pelejä löytyy sitten tosiaan käytettyinä huimat määrät.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #354 : 10.12.2007 22:06 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Sony siis ottanut mallia Wiistä?

Jonkun se piti sanoa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #355 : 11.12.2007 05:47 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Käväisin Tampereen keskustorin Gamestopissa ohimennen ja siellä tuntui näkyvän Spyroa, Crashia ja Jakia (sitä ensimmäistä) sekä käytettynä että uusina platinaversioina.

Vaikka olihan sielläkin parin hyllyrivillisen edestä pelkkää bilepeliä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #356 : 11.12.2007 21:16 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Nojuu, löytyyhän niitä ei-bilepelejäkin ja sille on kai ihan hyvä syy. . . Mutta tuntuu silti tylsältä, että PS2, jolle on ilmestynyt pelejä jo seitsemän vuoden ajan, löytyy kaupoista pelejä, jotka ovat julkaistu enintään vuosi sitten.
Ymmärrän toki, että pelejä painetaan se rajoitettu määrä ja kaupat toki pitävät hyllyissään pelejä, jotka oikeasti myyvät, mutta turhauttavaa tämä silti on (vieläkin; olen tainnut marista tästä jo parikin kertaa, pahoittelen).


Vähän mukavempi on Time-lehden julkaisema tämän vuoden videopelien top-10-lista, josta löytyy hyvin yllättäen yhdeksältä sijalta Ace Combat 6! En tiedä kuuluisiko peli oikeasti tuollaiseen listaan, mutta Ace Combat on kuitenkin kovin pienen yleisön peli, jota ei näe mainittavan oikein missään ja se on oikeasti hyvä, niin onhan tuo aika kivaa.

edit:
Hyvät uutiset sen kun jatkuvat: Masaya Matsuura, muun muassa Parappan luoja ja Parappan hahmosuunnittelija Rodney Greenblat yhdessä Matsuuran NaNaOn-Sha-studion kanssa ovat tekemässä uutta musiikkipeliä Wiille!

Sekä Time-lehti on ilmeisesti julistanut vuoden sarjakuvaksi Achewoodin. Luulen, että pitää tutustua Timeen oikein kunnolla.


« Viimeksi muokattu: 11.12.2007 22:18 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #357 : 12.12.2007 12:12 »
tuhis Vieras Q&A: Marvelous' Hashimoto Talks The 2D Renaissance

Itseä jo pidemmän aikaa kiinnostanut Oboro Muramasa Youtouden.

Saisi tulla jo.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #358 : 13.12.2007 08:15 »
tuhis Vieras Did Ubisoft exploit Jade Raymond?

Fem dev. Seuraava askel booth beibeille?

Teen arrested for crazy talk in Xbox Live

Pari otsikkoa lehtiin: Players talk school killings while playing war games online!


« Viimeksi muokattu: 13.12.2007 08:24 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #359 : 14.12.2007 02:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ehkä sitten pleikkari vitosella?

Ei taida olla olemassa kovinkaan monta kotikonetta, jolla tuota pyöritettäisiin. Saati lopun räjähdystä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines