Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1256575 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3780 : 02.12.2015 17:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Hiljattain tuli 10 vuotta täyteen Xbox 360:n julkaisusta Amerikassa. Tänään on kulunut 10 vuotta Euroopan julkaisusta. Hemmetti, että tunnen itseni vanhaksi.  :lol:

Ei kukaan varmaan uskonut, että konsoli pärjäisi niin hyvin. Myyntiluvut huitelevat jossain yli 80 miljoonassa. Wii meni omia menojaan, mutta sen perässä oli tiukkaa taistelua. Moni odotti PS3:n päihittävän kilpailijansa selvästi, mutta myyntiluvut taitavat olla suht tasoissa 360:n kanssa. Microsoft teki monia asioita oikein. Pelejä tuli paljon ja laitteelle onnistuttiin saamaan pelejä, joita pidettiin Pleikkarin valttikorttina. Ohjain oli selvästi paranneltu Xboxin S-ohjaimesta ja Guide-nappi oli hieno oivallus. Xbox Liveen panostettiin ja sitä kehitettiin aktiivisesti. Julkaistiin mm. party chat, jolle pleikkaripojat naureskelivat ja väittivät sen pilaavan Suomi-yhteisöt moninpeleissä. Niin vaan siitäkin tuli alan standardi. Achievementejä ei voi tietysti sivuuttaa. Muuttivat monen kohdalla tapaa pelata. Olivathan ne myös oiva keino koukuttaa pelaajat pelien pariin pitkään julkaisun jälkeen ja nostattaa DLC-myyntiä. Niin ja yleensäkin DLC:t konsoleilla. Xboxilla oli nähty jotain pientä, mutta 360:lla alettiin julkaisemaan todella mittaviakin lisäsisältöpaketteja. Aluksi niitäkin vieroksuttiin. Nyt ollaan jo siinä pisteessä, että peliin julkaistaan 50€:n season passeja. Niin moni asia tuli konsoleille vasta edellisessä sukupolvessa, mutta silti on vaikea muistaa aikaa ilman niitä.

Myöhemmin kuitenkin alkoi Kinect-pelleily. Pelit jäivät jotenkin taka-alalle. Microsoftin pelivalikoima oli vain Gearsia, Haloa ja Forzaa. Muilta julkaisijoilta tuli tietysti paljon pelejä ja usein ne olivat vielä parempia kuin PS3:lla. Mitään "kaappauksia" ei tarvinnut enää tehdä, sillä oli selvää, että kehittäjät eivät jätä Xboxia huomioimatta. Microsoftin ylimielisyys näkyi vielä Xbox Onen suunnittelussa, julkistuksessa ja julkaisussa. Päin peetähän se meni ja ihan ansaitusti. Spencer vaikuttaa kuitenkin asiansa osaavalta pomolta, joten mielenkiinnolla odotan Microsoftin peliliikkeitä seuraavan sukupolven astuessa esiin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3781 : 02.12.2015 18:51 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä Xbox 360 on yksi kaikkien aikojen parhaista konsoleista, ellei jopa paras. PS3:a parempi ohjain ja teknisesti paremmat multiplattarit - joita on tuli ihan järkyttävä määrä - pitivät huolen siitä ettei PS3:a juuri tullut ikävä. Salute.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3782 : 02.12.2015 19:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili MS:n nousu Xbox 360:n myötä oli aika käsittämätön. Tekivät niin monta asiaa vain oikein, samalla kun Sony tyri lähes kaiken mahdollisen Ps3:n kanssa. Edelleenkin kilpailijoihinsa nähden ylivertaiset nettiominaisuudet, lähes kaikista multiplattareista parempi versio, parempi ohjain, achiementit, loistava xbla-valikoima, paremmat latausnopeudet peleissä, edullinen hinta jne.

MS on yrityksenä itselleni yks perseenreikä, mutta osasivat tehdä ylivoimaisen pelikonsolin viime genissä ja sen huomasi ilmeisesti myös moni muukin, täysin sumeita fanipoikia lukuunottamatta, kun saivat ryöstettyä Sonylta niin valtavan markkinaosuuden. Loppupäässä MS alkoi sekoilemaan ja Xbox One olikin siitä sitten seuraava vaihe. Jospa taas seuraavassa genissä tulevat järkiinsä, sillä monopoli ei ole koskaan hyvästä. Eivät tajunneet, ettei heidän nimensä konsolisaralla ole vielä Sonyn luokkaa, joka voi perseillä paljon enemmän ilman suuria vahinkoja.


« Viimeksi muokattu: 02.12.2015 19:53 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3783 : 03.12.2015 12:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Se on se käytettävyys. Käyttö on ollut itselle X360:n kanssa vain niin paljon sujuvampaa kuin PS3:n kanssa, käyttöjärjestelmästä ohjaimeen. X360:n kanssa ei ole ikinä tarvinnut tapella konsolin toimivuuden kanssa, toisin kuin PS3:n kanssa. PSN:n käyttö jäi ihan sen vuoksi että se on niin paska. Lisäksi verkkoyhteysongelmia oli useimpina päivinä.
Tämä voidaan liittää myös pelinkehityspuolelle: X360:n kehitys oli yksinkertaisempaa.

Tässä huomasi hyvin yhtiöiden taustan. M$ on käynyt käytettävyyden kanssa jo parikymmentä vuotta taistelua ja X360:ssä se toimi softasta ohjaimeen. Sony taas on aina ollut rautavalmistaja, eikä sielä ymmärtääkseni ole kuluttaja-asiakkaalle käyttöjärjestelmiä tai softaa tehty vasta kuin PS3:n ja ensimmäisten älytelkkujen tullessa.

M$ taas pudotti pallon selkeästi Win8:n paikkeilla ja ei voi olla mietimättä, että tuskin on sattumaa että Xbonen julkaisu meni yhtä päin persettä kuin Win8:n.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3784 : 03.12.2015 20:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kai tämä on jo vähän vanha juttu, mutta yhtäkkiä odottelenkin aika paljon tuota Gravity Rushin HD-versiota, joka tulee helmikuussa. Ei oikein ollut pelistä mitään käryä ennenkuin tänään. Nimi kyllä tuttu, mutta ei mitään käryä, että minkälainen peli on. Jatko-osastakin katsoin jonkun trailerin ja aika nätiltä näyttää.

Fyysisenä tullee tuo HD-versio hankittua kun kansikin on ihan tyylikäs:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3785 : 03.12.2015 21:42 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kai tämä on jo vähän vanha juttu, mutta yhtäkkiä odottelenkin aika paljon tuota Gravity Rushin HD-versiota, joka tulee helmikuussa. Ei oikein ollut pelistä mitään käryä ennenkuin tänään. Nimi kyllä tuttu, mutta ei mitään käryä, että minkälainen peli on. Jatko-osastakin katsoin jonkun trailerin ja aika nätiltä näyttää.

Fyysisenä tullee tuo HD-versio hankittua kun kansikin on ihan tyylikäs:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tästähän piti muistaakseni tulla jenkkeihin vain digijulkaisu ja Euroopassa myös fyysinen. Onko tilanne muuttunut, kun tuon kansihan oli jenkkiversion?
Kokoelma
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3786 : 03.12.2015 21:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kai tämä on jo vähän vanha juttu, mutta yhtäkkiä odottelenkin aika paljon tuota Gravity Rushin HD-versiota, joka tulee helmikuussa. Ei oikein ollut pelistä mitään käryä ennenkuin tänään. Nimi kyllä tuttu, mutta ei mitään käryä, että minkälainen peli on. Jatko-osastakin katsoin jonkun trailerin ja aika nätiltä näyttää.

Fyysisenä tullee tuo HD-versio hankittua kun kansikin on ihan tyylikäs:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tästähän piti muistaakseni tulla jenkkeihin vain digijulkaisu ja Euroopassa myös fyysinen. Onko tilanne muuttunut, kun tuon kansihan oli jenkkiversion?

Ilmeisesti jenkeissäkin tulee fyysinen versio:

http://www.destructoid.com/gravity-rush-remastered-is-getting-a-physical-release-in-north-america-320904.phtml

Kai pelaajat tarpeeksi mussutti ja Sony kuunteli.


Edit:

Konami jatkoi pelaajien suututtamista viime yöllisessä Video Game Awardsissa. MGSV voitti parhaan actionseikkailun palkinnon ja Kojiman olisi pitänyt vastaanottaa pysti. Mies ei kuitenkaan tullut, koska Konamin lakimiehet olivat kieltäneet. Parasta koko hommassa on kuitenkin, että Geoff Keighley sanoi suoraan livenä tuon syyksi, eikä edes yrittänyt kierrellä. Keighley gives no fucks ja Konami voi haistaa paskaa taas vaihteeksi.

Juuri kun koko Konami vs Kojima -härdelli oli taipumassa taka-alalle, niin se nousi taas pintaan. Mutta Konamia tuskin kiinnostaa yhtään mitä mieltä pelaajat on.


« Viimeksi muokattu: 04.12.2015 06:51 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3787 : 09.12.2015 14:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tässä hieman uutta videota Dark Souls III:sta. Jostain syystä en ole yhtään yllättynyt siitä, että tuokin pomotaistelu näytti paremmalta kuin yksikään vastaavanlainen Dark Souls II:ssa.

En usko tämän päihittävän Bloodbornea, kun se peli on kirjaimellisesti vienyt sydämeni lopullisesti, mutta toivon varovaisesti kolmannen Dark Soulsin pääsevän sen ensimmäisen ja Demon's Soulsin tasolle.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3788 : 09.12.2015 21:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hardcore Gaming 101 -sivusto on listannut kaikkien aikojen TOP 200 pelit -listansa:

http://www.hardcoregaming101.net/200bestgames/200bestgames.htm

On kyllä paras lista, johon olen tähän mennessä törmännyt, vaikka jotain outouksia mukaan toki mahtuukin (miksi esim. Virtua Fighter 5 eikä VF5 Final Showdown?). Voisi hankkia tuon pdf:nä, niin tulisi varmasti tutustuttua moneen peliin, jotka ovat menneet kokonaan ohi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3789 : 15.12.2015 19:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Lainaus
Nikkei: Kojima has officially left Konami, expected to start new company with KojiPro members, in talk with SCE

https://twitter.com/lifelower/status/676814269854318593
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1157339


Saas nähdä mikä on miehen seuraava projekti.

Edit:
Tuo SCE-kohta on käännösvirhe. Ei ole lyömässä hynttyitä yhteen Sonyn kanssa ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan.


« Viimeksi muokattu: 15.12.2015 20:32 kirjoittanut despo »
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3790 : 15.12.2015 21:24 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tuo SCE-kohta on käännösvirhe. Ei ole lyömässä hynttyitä yhteen Sonyn kanssa ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan.
Ilmeisesti puheita SCE:n kanssa on siis käyty, mutta nimenomaan vain siinä mielessä, että uusi peli voisi debytoida PlayStationeilla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3791 : 15.12.2015 21:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tuo SCE-kohta on käännösvirhe. Ei ole lyömässä hynttyitä yhteen Sonyn kanssa ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan.
Ilmeisesti puheita SCE:n kanssa on siis käyty, mutta nimenomaan vain siinä mielessä, että uusi peli voisi debytoida PlayStationeilla.

Joo näin itsekin ymmärsin. Alkuperäinen twiitti antoi ymmärtää vielä hieman syvempää yhteistyötä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3792 : 16.12.2015 08:53 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW https://youtu.be/annuTcmB1rw
 
Ei se ollutkaan käännösvirhe. Kojiman uuden studion peli on tulossa (yksinoikeudella?) PS4:lle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3793 : 16.12.2015 09:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
https://youtu.be/annuTcmB1rw
 
Ei se ollutkaan käännösvirhe. Kojiman uuden studion peli on tulossa (yksinoikeudella?) PS4:lle.

Aika nopeaa toimintaa Kojimalta. Luulisi, että uuden studion perustamiseen olisi voinut tuhraantua kauemminkin.

Sony varmaan maksaa pelin kehityksen (kokonaan), ellei Kojima ole sitten saanut jostain muualta rahoitusta.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3794 : 16.12.2015 10:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Aika nopeaa toimintaa Kojimalta. Luulisi, että uuden studion perustamiseen olisi voinut tuhraantua kauemminkin.

Sony varmaan maksaa pelin kehityksen (kokonaan), ellei Kojima ole sitten saanut jostain muualta rahoitusta.
Voisin kuvitella, että pyörät on pyöriny jo jonkin aikaa. Luulisi että tilanne on ollut Kojimalle kuitenkin aika selvä juttu jo ennen Konamin tekojakin. Voisin jopa kuvitella, että Konamin toimet johtuisi siitä, että ovat kuulleet Kojiman perustavan oman studion ja vievän porukan mukanaan.
Sonykin on varmaan pelannut korttinsa niin, että Kojimalla on ollut aina Sonyn tarjous edessä allekirjoitusta varten. Varsinkin kesän jälkeen. Varmasti on ollut M$:kin apajilla miljoonat pöydässä, vaikka Kojima ei olisi edes kysynyt mitään. Mikä tahansa muu kehittäjä niin diilin julkaisukin olisi saattanut venyä kunnes olisi jotain muutakin kerrottavaa, mutta jo Kojiman nimi tuo hypeä sen verran että tämä varmaan riittää E3:een asti.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3795 : 16.12.2015 12:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3796 : 18.12.2015 23:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huomasin juuri PS storessa seikkailessa, että Destinyyn on myynnissä 25 eurolla DLC, jolla pääsee suoraan 25 leveliin. Juuri kun luulin ettei syvemmälle enää voi päästä tässä DLC-/preorder-paskassa. Mitäpä sitä turhaan pelaamaan ostamiaan pelejä, kun ne voi ostaakin pelatuiksi.

Jokainen tuon paketin ostanut pitäisi polttaa elävänä hengiltä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3797 : 18.12.2015 23:49 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Huomasin juuri PS storessa seikkailessa, että Destinyyn on myynnissä 25 eurolla DLC, jolla pääsee suoraan 25 leveliin. Juuri kun luulin ettei syvemmälle enää voi päästä tässä DLC-/preorder-paskassa. Mitäpä sitä turhaan pelaamaan ostamiaan pelejä, kun ne voi ostaakin pelatuiksi.

Jokainen tuon paketin ostanut pitäisi polttaa elävänä hengiltä.
Jep, se buustaa vain yhden hahmon levut. Jos toiselle haluat saman kohtelun, joudut pulittamaan sen toisen 25€. Tuon kaltainen mikromaksuripuli pitäisi kieltää lailla moninpeleistä.

Vaihtoehtoiset kledjut vielä ymmärtäisin mikromaksupolitiikassa. EHKÄ.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3798 : 26.12.2015 12:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Okei, tämä nyt viimeistään ajaa ostamaan Marketplacesta sen remaken, jonka hankkimista olen kokoajan lykännyt hamaan tulevaisuuteen. Nostalgia on tässä vahva.

Kiva pelata myös Zero sen jälkeen, vaikka siitä kuuleekin melkein järjestäen pelkkää huonoa. Olen senkin onnistunut välttämään sen takia, etten taannoin omistanut kolmekuuskymppistä.



Hitto, kunpa sieltä julkistettaisiin jossain vaiheessa Perfect Dark 2, jossa kaikki palaset loksahtaisivat taas kohdalleen ja tunnelma olisi ykkösen tasolla. Pystyykö nykyinen Rare sellaiseen? Yksi ruutukuva jostain Blade Runnerilta näyttävästä synkeästä kaupungista / tutkimuskeskuksesta ja ruudulla näkyisi Joannan Falcon 2:ta pitelevä käsi, aseen kiiltäessä kaikessa Xbox Onen tarjoamassa loistossaan.

Se olisi menoa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3799 : 01.01.2016 23:31 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Final Fantasy 9 tulossa PC:lle ja älypuhelimille:

http://www.jp.square-enix.com/ff9/en/

https://www.youtube.com/watch?v=4oDeSJI0qJc

Lainaus
"With high-definition graphics, newly added achievements, auto-save, high speed mode, and several game boosting features, the game is easy to pick up and play no matter where you go."
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3800 : 02.01.2016 10:57 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihmettelin jo noita VII:n helpotuksia, mutta tulin siihen lopputulokseen että nämä on luotu niitä varten, ketkä haluavat nauttia tarinan ilman varsinaista pelaamista vielä kertaalleen. Toivottavasti peli antaa sanktiota viimeistään siinä kohtaa kun palautat hahmoille hela- ja limit-mittarit täyteen, eikä anna esim. Weaponeiden kaatamisesta trophya.

EDIT:

3X nopeus on ihan jees, tekee grindaamisesta miellyttävämpää. Muut helpotusniksit saisi olla poissa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3801 : 02.01.2016 17:02 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ihmettelin jo noita VII:n helpotuksia, mutta tulin siihen lopputulokseen että nämä on luotu niitä varten, ketkä haluavat nauttia tarinan ilman varsinaista pelaamista vielä kertaalleen. Toivottavasti peli antaa sanktiota viimeistään siinä kohtaa kun palautat hahmoille hela- ja limit-mittarit täyteen, eikä anna esim. Weaponeiden kaatamisesta trophya.

EDIT:

3X nopeus on ihan jees, tekee grindaamisesta miellyttävämpää. Muut helpotusniksit saisi olla poissa.

En nopealla googlauksella löytänyt FFVII helpottamisesta infoa. Miten sitä on helpotettu?
Kokoelma
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3802 : 02.01.2016 19:08 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ihmettelin jo noita VII:n helpotuksia, mutta tulin siihen lopputulokseen että nämä on luotu niitä varten, ketkä haluavat nauttia tarinan ilman varsinaista pelaamista vielä kertaalleen. Toivottavasti peli antaa sanktiota viimeistään siinä kohtaa kun palautat hahmoille hela- ja limit-mittarit täyteen, eikä anna esim. Weaponeiden kaatamisesta trophya.

EDIT:

3X nopeus on ihan jees, tekee grindaamisesta miellyttävämpää. Muut helpotusniksit saisi olla poissa.

En nopealla googlauksella löytänyt FFVII helpottamisesta infoa. Miten sitä on helpotettu?
Klikkaa vasenta tattia, peli nopeutuu musiikkia lukuunottamatta kolminkertaiseksi. Klikkaa vasenta ja oikeaa yhtä aikaa, random-taisteluita ei tule enää. Klikkaa taistelussa oikeaa tattia, niin hp- ja limit-mittarit täyttyvät.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3803 : 06.01.2016 18:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Oculus Rift maksaa 700€. Loool
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3804 : 06.01.2016 21:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kuinkahan moni on oikeasti päässyt kunnolla testailemaan laitetta, kun tuntuu että joka foorumilla ihmiset molo pystyssä odottaa noita. "toivottavasti tähän ja tähän peliin X peliin tulee Oculus rift jne." Todellisuus on hyvin kaukana siitä tällä hetkellä, mitä monet mielikuvissaan luulevat.

Toimistolla on pyörinyt jo vuoden verran Oculus Riftin eri versioita ja ketään ei tunnu enää kiinnostavan muutaman kerran kokeilun jälkeen. En maksaisi tuosta edes 50 euroa tällä hetkellä, saati sitten 700e.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3805 : 06.01.2016 22:14 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Itselläni Oculus DK2:n kanssa oli se ongelma, että tunsin itseni likinäköisemmäksi ne lasit päässä kuin ilman silmälaseja. Resoluutiota tarvitaan reilusti lisää, plus vanhojen pelien käyttäminen demoina ei yksinkertaisesti toiminut myymään laitetta.

Mutta juu, onhan tuo 700 euroa aika suolainen hinta. Ja se on Saksan hinta. Oletettavasti se on täällä vielä suolaisempi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3806 : 06.01.2016 22:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mutta juu, onhan tuo 700 euroa aika suolainen hinta. Ja se on Saksan hinta. Oletettavasti se on täällä vielä suolaisempi.

Niin tuo 700€ on tilattuna Oculuksen sivuilta. Tuohon vielä postarit (40€) ja tullit päälle. Saa nähdä mikä on lopullinen kivijalkahinta, kun niitä joskus myyntiin tulee..

Sitten odotellaan mielenkiinnolla, että paljonko Sonyn vehje maksaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3807 : 07.01.2016 08:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hinnasta viis, kun/jos sisältöä alkaa kunnolla tulemaan, lähtee vehje tilaukseen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3808 : 25.01.2016 22:49 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili En liene ainut, joka on kiinnostuneena odotellut The Witnessiä useamman vuoden, vaikkei aina olekaan ollut tarkkaan tiedossa, mitä sieltä on tulossa. Kiinnostus on lisääntynyt julkaisun lähestyessä, kun tietojakin on alkanut tulemaan enemmän. Nyt kun embargo on vapautunut, niin odotus muuttui sietämättömäksi. Ehdin katsoa viitisen minuuttia Giant Bombin Quick Lookia, kun sormet syyhysivät jo päästä pelaamaan. Kymmenen minuutin kohdalla oli pakko sulkea video, koska en halunnut spoilata mitään. Kunnes himo nousi liian suureksi, ja piti katsoa video loppuun. Vaikuttaa täydellisesti makuhermooni sopivalta peliltä.

Todella harvoin ostelen pelejä enää täyteen hintaan ja vielä harvemmin julkaisussa, mutta tällä kertaa pitänee tehdä poikkeus. Hinnanalennuksia ei ole tulossa pitkään aikaan. Ainut kysymys onkin, haluanko pelin Steamiin vai täysin DRM-vapaana. Humppelipumppeli kun poikkeuksellisesti tarjoaa vain jompaa kumpaa mahdollisten jälleenmyyjien takia. Toisaalta ymmärtäähän tuon, kun hintaa on näinkin paljon (37€).
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3809 : 26.01.2016 11:01 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Traileri tulevasta Platinumin Turtles pelistä. Mielestäni näyttää ihan kivalta räimeeltä. Julkaisu kesällä.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines