Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1259355 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3240 : 08.05.2014 10:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Taitaapi Nipa keskittyä jatkossa käsikonsoleihin.

Tässä on varmaan joku syvällisempi logiikka takana, jota en vielä tajua.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3241 : 08.05.2014 10:45 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Oon ottanu pari joten viestit voi tosiaan olla  vähän"syvällisiä":P Mutta eiks toi kävis ihan järkeen. Wii U on floppi, mutta Nipan käsikonsolit myy edelleen kuin häkä. Ja Japanissahan ylipäätään  käsikonsolit on nykyään paljon suositumpia kuin isot konsolit.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3242 : 08.05.2014 10:45 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tällä hetkellä ainakin kotikonsolimarkkinoilla kilpailu on liian tiukkaa, ei sinne mahdu kilpailijaa ihan lähivuosina. Kilpailijat ovat ottaneet jo aivan liian ison keulan sillä saralla. Emerging Marketsilla voidaan tarkoittaa appstoren kaltaisia pelejä tai ohjelmia ja uusi handheldi sopisi kuvaan. Wii U takoo tappiota, mutta tuskinpa Nipa on sitä ihan vielä tappamassa.

EDIT: Tai sitten Emerging marketsilla tarkoitetaan köyhempiä maita ja tarkoituksena olisi tuottaa halpiskonsoleita näille alueille. Tiedä sitten.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3243 : 08.05.2014 10:53 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Oon ottanu pari joten viestit voi tosiaan olla  vähän"syvällisiä":P Mutta eiks toi kävis ihan järkeen. Wii U on floppi, mutta Nipan käsikonsolit myy edelleen kuin häkä. Ja Japanissahan ylipäätään  käsikonsolit on nykyään paljon suositumpia kuin isot konsolit.

Ainahan Nipan käsikonsolit ovat myyneet kuin häkä ja kotikonsoleita huomattavasti paremmin. Wii oli ainoa poikkeus ikuisuuksiin joka möi selvästi enemmän ja Wii U taas ainoa poikkeus kotikonsoleista, joka myynyt selvästi heikommin. Firma on kuitenkin takonut niin paljon rahaa viimeiset sata vuotta ja käytännössä lähes aina enemmän tuottoa kuin Sony ja MS, että pari heikompaa vuotta ei vaikuta varmaan kovinkaan paljoa. Uskaltaisin lyödä vaikka vetoa, että Sony tai Ms lopettaa kotikonsolien valmistuksen ennen Nintendoa. Sonylla on yleinen talous aivan kuralla ja MS:llä sijoittavat hiillostavat perseessä lopettamaan koko Xbox brändin vuodesta toiseen, koska se ei tuota kuin tappiota.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3244 : 08.05.2014 11:12 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Vaikka sitä fyrkkaa onkin helvetisti käytettävissä, ei se tarkoita, että sillä kannattaa tehdä ihan mitä vaan. En todellakaan näe, että kotikonsolimarkkinoilla olisi tilaa tällä hetkellä uudelle koneelle.

Sonyn kohdalla mikäli taloudellinen tilanne menee liian tukalaksi, niin luulisi, että tuo peliosasto irrotettaisiin erilleen sillä se on erittän tuottava Sonylle. Microsoftin kohdalla brändille varmasti löytyy ostaja. En kyllä näe, että kukaan valmistajista olisi ihan heti lopettamassa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3245 : 08.05.2014 11:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Vaikka sitä fyrkkaa onkin helvetisti käytettävissä, ei se tarkoita, että sillä kannattaa tehdä ihan mitä vaan. En todellakaan näe, että kotikonsolimarkkinoilla olisi tilaa tällä hetkellä uudelle koneelle.

Ei tietenkään ja eihän kukaan mitään virallista kotikonsolia ole tuomassakaan. Jokainen julkaisi vähän aikaa sitten omansa ja ei niitä tuosta vaan tapeta tai tehdä uusia tilalle. Nyt kun Nintendo ei tee enää edes tappiota laitteistaan, niin heidän kannattaa vaan keskittyä minimoimaan tappioita ja miettiä samalla että mitähän tuli tyrittyä. Jos seuraavalla kerralla vaikka aloittavat pelien kehittämisen ennen konsolin julkaisua ja koittavat olla piilottelematta laitetta kaikin mahdollisin keinoin.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3246 : 08.05.2014 11:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Sony tuskin luopuu Playstation brandistaan. No ehkä jos tämä sukupolvi menisi perseelleen niin sitten, mutta nyt näyttää siltä että Sony hallitsee tätä sukupolvea mennen tullen.


M$ on mielenkiintoisempi kysymys. Varsinkin kun "mitään-en-ole-oikeasti-tehnyt" Elop on ohjaksissa. Jos Elop alkaa puuttumaan suuresti Xbox osaston menoon, se lähtee varmasti. Jos ei suoraan niin sitten kun Elop heittää "kasvu suunnitelmat" ja sitä myötä tulevat "parannukset" Xbox osastoon niin osasto on entinen. Joka tapauksessa Elop yrittää naittaa Xboxia puhelimiin. Jos lähtee osastoa sekoittamaan. Ja jos ei lähde suoraan ajamaan koko paskaa alas ja suuntaamaan mobiilipuolta.
Nadella voisi tuoda "pilvimiehenä" mielenkiintoisempia näkymiä, mutta en usko että Nadella on kovinkaan kiinnostunut tästä, kun Xbox ei ole ollut mikään raha kirstu M$:lle. Parasta mitä on Xbox on tuonut M$:lle on imago, joka sekin koki kovan kolauksen vuosi sitten. Ja samalla kun Elop saattaa puhua vieressä että puhelimissa on pelaamisen tulevaisuus niin Xboxin lähtö voi olla hyvin lähellä.

En kyllä sinänsä sanoisi että Xboxin erkaantuminen M$:stä olisi välttämättä huono asia. Kunhan saadaan osaava tiimi sitä vetämään. Suurin plussa M$:ssä on se että raha ei lopu. Jos Nintendo ostaisi Xboxin niin meikäläisen pää räjähtäisi ;D Mutta osoittihan viime sukupolvi että markkinoilla on helposti tilaa kolmelle valmistajalle. Sieltä on paha lähteä häviäjää etsimään. Joten eiköhän Xbox kuitenkin pysy ainakin lähitulevaisuudessa (10 - 15v) mukana.


Nintendon askeleita on aika mahdoton seurata. Sieltä voi tulla ihan mitä vaan. Se sanoo jo aika paljon että Iwata kertoo että firmalla ei ole tarpeeksi kokemusta mobiilialustasta että voisivat puhelimille kehittää pelejä, mutta lähtevät kuitenkin "terveysbisnekseen" :rollaus: No eihän se mobiilialustakehitys helppoa ole. Ja ei sillä, en toivo että Nintendo sinne lähtisi. Paljon varmaan riippuu Mario Kartin myynneistä. Jos konsolin myynnit eivät lähde tästä nousuun, vuoden päästä E3 nähdään viimeistään jotain selkeää ratkaisua. On se sitten uusi konsoli, 3rd party status tai handheld only.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3247 : 08.05.2014 12:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllähän tuo emerging markets on käsittääkseni perinteisesti tarkoittanut niitä maita, joissa kuluttaminen varsinkin elektroniikkaan on lapsenkengissään. Eli siis itäblokki, osa Aasiaa ja Afrikka esimerkiksi. Eli siis näitä teollistuvia/kehitysmaita. Mutta kun en lukenut alkuperäistä juttua niin paha sanoa.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3248 : 08.05.2014 12:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kyllähän tuo emerging markets on perinteisesti tarkoittanut niitä maita, joissa kuluttaminen varsinkin elektroniikkaan on lapsenkengissään. Eli siis itäblokki, osa Aasiaa ja Afrikka esimerkiksi. Eli siis näitä teollistuvia/kehitysmaita.

Jep - Luuliko joku jotain muuta? Iltalehden uutisointityylillä tietenkin "Nintendo julkaisee uuden konsolin" isolla otsikkoon ja sitten varsinainen uutinen onkin, että kehitysmaissa ja joku kyseessä joku epävirallinen halpamalli. Samaa harrastavat Nokiat ja monet muut yritykset. Tehdään joku halvempi karvalakkimalli tai jotain vastaavaa että saadaan aukaistua markkinoita uusiin paikkoihin. Ei sinne normihintaisilla vehkeillä mennä.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3249 : 08.05.2014 12:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Echoes sitä tuolla ylempänä taisi pohtia vaan.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3250 : 08.05.2014 12:50 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Echoes sitä tuolla ylempänä taisi pohtia vaan.

Joo sekoitin hieman tuota termiä. Tosiaan kehittyviä maita tässä tarkoitetaan. Ei siis mikään ihmeellinen uutinen tämä.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3251 : 12.05.2014 16:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuosta Nipan "uusia konsoleita, uusille markkinnoille" on vaikea sanoa vielä mitään kummempaa, mutta figuurirahastushuijaus on mielenkiintoisempi. Ilmeisesti uuden Smashin olisi tarkoitus käyttää kyseisiä NFC-figuureja. Mietityttää, että mikä toimintamalli niiden kanssa tulee. "Osta Mario ja pelaa Mariolla" olisi ehkä paskin idea ikinä. Sama pätee kaikissa muissakin peleissä, missä figuureja tullaan käyttämään. Disneyn ja Skylandersin systeemitkin ovat idealtaan niin turhia, että toivottavasti Nintendo ei ala samaa paskaa tekemään.

Lapsillehan kyseiset figuurit menee hyvin läpi, mutta tämäkin ihmetyttää. Aikoinaan kun vielä leikin He-manilla, niin pitihän sen He-manin osat liikkua. Miten muuten niillä pystyi leikkimään näyttäviä toimintakohtauksia? Näillä staattisilla NFC-patsailla ei tee mitään.

Lyhyesti: DLC, P2W, IAP, NFC -> koko peliala menossa kaatopaikalle.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3252 : 13.05.2014 18:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://news.xbox.com/2014/05/xbox-delivering-more-choices

En tiedä, onko Phil Spencerin aikaansaannoksia, mutta hyviä päätöksiä enivei. Eli kesäkuusta alkaen Xbox Onen voi ostaa myös ilman Kinectiä hintaan 399. Lisäksi kesäkuun päivityksen jälkeen Netflix yms. viihdeominaisuudet ovat käytettävissä myös ilman Live Goldia. Kaikki pelaamiseen liittyvää pysyy kuitenkin vielä Gold-tilin takana. Eli moninpelit, chatit, tarjoukset, ilmaispelit, pilvitallennus tallennetulle videokuvalle jne.

Hyvä kertoa näistä nyt, eikä vasta E3:ssa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3253 : 13.05.2014 19:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Kappas. X1 alkaa tuntumaan jo ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta. Ei huono veto ollenkaan M$:ltä. Itse kun jättänyt X1:n ostoharkinnat kokonaan, vuosi sitten. En ole miettinyt konsolin omistamista oikeasti pätkääkään. Mutta tämä antaa laitteesta kyllä paljon paremman kuvan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3254 : 13.05.2014 19:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kinect myös viimeinkin virallisesti kuollut ja kuopattu. Toivottavasti ei herää enää henkiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3255 : 14.05.2014 13:48 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Ilmainen latauskoodi Wii U:n Mario Kart 8 -pelin ostajalle

Aiemminhan tämä oli jo luvattu niihin maihin, joissa Club Nintendo -hommat toimii, mutta kiva ettei tarvitse alkaa niiden kanssa kikkailemaan.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3256 : 14.05.2014 14:05 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili (Y)

Wonderful 101 lähtee lataukseen.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3257 : 14.05.2014 14:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jep, loistava tarjous.

Wonderfull lerrssi lähtee myös itsellä lataukseen, kun muut omistan jo.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3258 : 14.05.2014 14:47 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mahtava tarjous!  Tyttöystäväkin kyseli aamupalapöydässä, että hommattaisko sellanen Wii. Aika helppo oli johdatella se Wii U:hun. Täytynee siis ennen heinäkuun loppua hankkia konsoli.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3259 : 14.05.2014 18:36 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu eli viimeinenkin syy olla muka hankkimatta MK8 karisi juuri pois. Wonderful 101!
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3260 : 15.05.2014 10:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-15-mario-kart-8-review
http://www.joystiq.com/2014/05/15/mario-kart-8-review-hover-conversion/

Peli ansaitsisi kyllä jo oman topicin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3261 : 15.05.2014 11:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mario Kart joka saa hyviä arvosanoja? Mitä ihmettä tapahtuu. Yleensä jotain kutosia ja seiskoja korkeintaan. Joko peli on oikeasti hyvä tai sitten kaikkien aikojen huonoin Mario Kart, koska arvostelijat tuntuvat heittelevän mitä sattuu nykyään. Jos peliä hypetetään paljon ja näyttää hienolta, niin saa aina automaattisesit hyviä arvosanoja.

Koitin lukea arvosteluja, mutta kuten aina, niin ei niissä koskaan kerrota mitään sellaista jotka oikeasti kiinnostaa, vaan copy/paste suoraan varmaan pelin takakannesta. Haluan tietää onko aseiden tasopaino yhtä karmea kuin Mario Kart Wiissä, millaiset time trial leadearboardsit pelissä (puuttuivat kokonaan 3DS:llä) ja kai noissa uusinnossa voi oikeasti päättää sen kuvakulman pelkästään selän takaa näytettäväksi (3DS versiossa ei jostain käsittämättömästä syystä pystynyt), millainen on online-moden pisteytyssysteemi, onko cpu-vastustajien kuminauhapaskaa vähennetty jne.

Noh, parin viikon päästä selviää viimeistään. Jos nuo pienet, mutta tärket asiat ovat kunnossa, niin tätä tulee hinkattua ikuisuuksia.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3262 : 15.05.2014 11:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Koitin lukea arvosteluja, mutta kuten aina, niin ei niissä koskaan kerrota mitään sellaista jotka oikeasti kiinnostaa, vaan copy/paste suoraan varmaan pelin takakannesta. Haluan tietää onko aseiden tasopaino yhtä karmea kuin Mario Kart Wiissä, millaiset time trial leadearboardsit pelissä (puuttuivat kokonaan 3DS:llä) ja kai noissa uusinnossa voi oikeasti päättää sen kuvakulman pelkästään selän takaa näytettäväksi (3DS versiossa ei jostain käsittämättömästä syystä pystynyt), millainen on online-moden pisteytyssysteemi, onko cpu-vastustajien kuminauhapaskaa vähennetty jne.

Keskiverto arvostelija tuskin tajuaa noista hölkäsen pöläystä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3263 : 15.05.2014 11:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei se mitään, sillä viimein löytyi joku joka tajuaa. Ei mikään arvostelu, mutta paljon kaikenlaista nippelitietoa sellaisille, joita muukin kuin mitä hahmoja on mukana:

http://www.mariokart64.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1400083831

- Replayt ovat täydellisiä. Niiden kanssa voi tehdä mitä vaan ja katsoa mistä kulmasta haluaa.
- ykkös- ja kakkospelaajat eivät enää saa ilmeisesti pelkkää paskaa ja viimeiset pelaajat pelkkiä hyviä tavaroita
- leaderboardsit korjattu edes jonkin verran Mk7:sta
- Muutamat ärsyttävät tekniikat poistettu kokonaan, mikä on vaan hyvä juttu, koska olivat vähän randomeja.

En malta odottaa tätä peliä. Moninpelikermaa + sitten pitkästä aikaa taas joku time trial -peli jota voisi jyystää.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3264 : 15.05.2014 12:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, itekki oisin ostanu tämän vaikka olis tullu pelkkää nelosta. Mukava kuitenkin huomata että pärjää myös arvosteluissa. Tämä ja ilmainen peli kaupan päälle, niin eiköhän tästä saada hitti aikaiseksi ja jonkin asteinen Wii U:n pelastaja.

Kohta jyystetään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3265 : 15.05.2014 14:56 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili On se kyllä hauska nähdä miten nämä WiiU-pelit näyttävät paremmilta kuin muiden next-gen-konsolien pelit. Todella freesin näköistä ulosantia ja grafiikan selkeys on aivan omaa luokkaansa. Myös tasaiset ruudunpäivitykset ovat karkkia. Nintendo on tällä hetkellä pelikehityksensä huipulla ja todella sääli kun konsoli ei menesty paremmin. Tekisi kyllä mieli ostaa tuo konsoli, mutta ei sitä vain tässä tilanteessa raaski, kun 3rd party support on niin heikkoa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3266 : 15.05.2014 19:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Far Cry 4 tulossa 21. marraskuuta. Alustoina PS4, Xbox One, PC, 360 ja PS3.


Kansitaide jatkaa näköjään samalla vinksahtaneella linjalla. Aika karsean näköinen tosin:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Infoa:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


FC3 oli kyllä erittäin kova, toivottavasti tästä tulee vähintään yhtä hyvä.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3267 : 15.05.2014 20:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Far Cry 4 tulossa 21. marraskuuta. Alustoina PS4, Xbox One, PC, 360 ja PS3.


Kansitaide jatkaa näköjään samalla vinksahtaneella linjalla. Aika karsean näköinen tosin:

Infoa:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


FC3 oli kyllä erittäin kova, toivottavasti tästä tulee vähintään yhtä hyvä.

FC3 tuli pelattua, vaikka olikin välillä melkoista paskanvääntöä PS3:n tehottomuuden takia. Hyvä peli silti. Toivottavasti FC4:ssä ei näy vanhan generaation rasitteet kovin pahasti.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3268 : 16.05.2014 10:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Huhtikuun NPD:t. Kaikkia lukuja ei ole vielä vuodettu.

XBONE: 115k
X360: 71K
PS4: Möi parhaiten. Kuulemma ~200k ja myös PS4 > (WIIU+3DS+WII)

Wii U: ~49k
PSV: ~3.3k

Infamous möi parhaiten NextGen-peleistä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3269 : 20.05.2014 12:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään ilmestyy Transistor ainakin PC:lle ja PS4:lle. Itse tykkäsin paljon Bastionista ja varmaan tämäkin iskee. Jotain allenusta odottelen, kun tässä kuussa tulee ehkä kaikkien aikojen paras peli: Watch_Dogs!!!!!!

Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines