Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1258719 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2700 : 16.01.2013 12:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
GODDAMN. Hyvältä näyttää, kunhan skippaa tuon kamalan välivideon (ja Raidenin hirveän ääninäyttelyn), gameplay alkaa 3:15 kohdilla. Toivon niin kovasti, että tämä lunastaa odotukset!

Aika mukavan oloista menoa kyllä. Platinum Games kyllä osaa tämän genren.

En ole MGS universumiin tutustunut käytännössä ollenkaan ja tuli pieni yllätys tuosta Raidenin äänen "olemuksesta". En tiennytkään että kaveri on vinksallaan noin pahasti.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2701 : 16.01.2013 13:04 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Raidenin äänen "muuttuminen" voidaan varmaan selittää samalla tavalla kuin Gray Foxin käheä ääni ykkösessä. Äijä on vain kokenut liikaa kirurgisia toimenpiteitä ja lukuisia elimistön rasittumisia, etten ihmettele yhtään miksi ääni on välillä tuollainen "ruma" eikä "pehmeä" niin kuin jossain MGS2:ssa.

Pitää kyllä myöntää itsekin että tossa uusimmassa trailerissa oli jotain tosi outoa lopun Raidenissa. Itse melkeinpä veikkaisin, että häntä kontrolloi tässä kohdassa se yksi paloiksi muuttuva hahmo joka näkyi jossain aiemmassa trailerissa. Tai sitten Raidenin käytökseen on yksinkertaisesti syynä (taas kerran) vanhat traumat liittyen lapsuuteen, vaikka nää kyllä alkaa olemaan jo aika kulunut juttu.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2702 : 16.01.2013 21:20 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili En ole MGS 4:sta pelaillut, mutta milloin Raidenista tuli noin douchebagi? Myös kaveri ajamassa autoa oli jotenkin erittäin hämmentävän näköistä ja tuntui, että ei tuo ninja nyt sinne kuulu.

Itse taistelu näytti oikein makoisalta ja pakko arvostaa, kun kehittäjät arvostavat ruudunpäivitysnopeutta enemmän kuin glitterigraffoja.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2703 : 17.01.2013 07:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nelosessa Raiden kärsii jonkinlaisesta depressiosta eikä tunnu välittävän vaikka kuolisi taistelukentälle, ja niinhän se muutamassa kohtauksessa meinaakin kupsahtaa. Hahmon alamäkihän alkoi jo lapsuudesta (kiitos Solidus Snaken ja Liberian sisällissodan), mutta vasta MGS2:n ja MGS4:n välissä Raiden käsittääkseni alkoholisoituu menneisyytensä ja Rosemaryn "keskenmenon" takia. Ei vaikuttanut nelosessa mun mielestä kertaakaan ylimieliseltä (paitsi ehkä Vampille vittuilu :lol:), pikemminkin epävarmalta.

En sitten tiedä tuosta uusimman trailerin lopusta. Demossa jonka pelasin Raiden vaikutti melko samanlaiselta persoonaltaan kuin nelosessa, eli ei se paljoa turhia puhu. Voihan toki olla, että tuo "hehkuva" Raiden on vain jonkinlainen hänen Jack the Ripper -persoonansa, mene ja tiedä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2704 : 18.01.2013 11:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Killer is Dead


MGR



Kyllä on mätön ystävillä nyt hienoo :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2705 : 22.01.2013 14:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Saas nähdä miten 2010 iMacin karvalakkimalli pyörittää  :)
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2706 : 22.01.2013 21:14 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Resident Evil Revelations tulossa myös kotikoneilla loppukeväästä.

Kokoelma
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2707 : 22.01.2013 23:05 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Olin juuri menossa ostamaan 3DS:lle, mutta taitaa nyt jäädä hankkimatta.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2708 : 24.01.2013 11:24 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Lisää parhautta
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2709 : 01.02.2013 11:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Melee seuraavaan Evoon yhdeksi pääpeliksi. Ennen kuin mitään turnauspelejä oli vielä edes päätetty, niin Melee voitti oli jo suosituin peli ennakkoäänestyksissä. Nyt oli sitten hyvätekeväisyyskeräys jossa eniten masseja rintasyöpäkeräykseen saanut peli otettiin Evoon ja Melee vei voiton. Ei hassummin 12 vuotta vanhalta peliltä, joka ei saa taatusti mitään tukea kehittäjiltään toisin kuin esim. kakkoseksi tullut Skull Girls, jossa pelintekijät jakelivat artworkkia lahjoittajille, ajelivat itsensä kaljuksi striimissä ja tekivät kaikkensa kerätäkseen pelilleen rahaa.

Harmi vaan että pelistä tuli aivan vahingossa niin hyvä kuin se on ja Smash-sarja muuten on pelkkää paskaa. Noh, Melee-community on tällä hetkellä aivan valtavassa vedossa, eikä olisi tarvinnut edes EVO:a pärjätäkseen kun joka paikassa muutenkin valtavia turnauksia jatkuvasti, mutta ei lisäjulkisuus ole pahasta, varsinkin kun on kyse EVO:n kokoisesta tapahtumasta.

Ehkä Nintendokin herää jossain vaiheessa todellisuuteen ja tajuaa että tehdä kunnollisen jatko-osan pelille. (hyvä vitsi) Pelintekijöiden pitää oikeasti tajuta, että Pentti Peruspelaajat ostavat pelin pelatakseen suosikkihahmollaan ja heittävät sen sitten menemään parin viikon jälkeen. Niille on ihan sama onko peli kilpailullinen vai ei. Pelintekijöiden ei tarvitse väkisellä yrittää tehdä joka pelistä idioottivarmaa ja yksinkertaista, koska loppupeleissä ne hc-homot ovat niitä jotka pitävät peliä aktiivisena vuodesta toiseen. Tämä siis koskeen Smashin lisäksi ihan muitaki pelejä, kuten Haloa joka tuntuu menevän vuosivuodelta paskempaan suuntaan kun koitetaan väkisellä miellyttää kaikkia ja kohta peli ei miellytä enää ketään.



EVO:n pääjärjestäjän twitteri:



« Viimeksi muokattu: 01.02.2013 11:22 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2710 : 01.02.2013 11:16 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ehkä Nintendokin herää jossain vaiheessa todellisuuteen ja tajuaa että tehdä kunnollisen jatko-osan pelille.
Sakurai: (laughs)
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2711 : 01.02.2013 11:34 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili What TK said. Approovaan täysin. Niin "vahinko" kuin melee olikin niin kyllä sekin olisi ilman tätä proelementtiä jäänyt hyllyyn pölyttymään. Naureskelin hiljan että varmaan ei pelin kehitysvaiheessa ollut tekijöillä itselläkään tietoa että ampuma-aseen panosten kimmotukseen tarkoitettu liike olisi loppupeleissä yksi metagamen tärkeimpiä liikkeitä, jonka huonoin ominaisuus on se kimmotus >_>

(Niille jotka tietävät smashterminologian niin tiedostavat varmaan että puhun foxin/falcon shinesta)

tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2712 : 01.02.2013 15:37 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ei hassummin 12 vuotta vanhalta peliltä, joka ei saa taatusti mitään tukea kehittäjiltään toisin kuin esim. kakkoseksi tullut Skull Girls, jossa pelintekijät jakelivat artworkkia lahjoittajille, ajelivat itsensä kaljuksi striimissä ja tekivät kaikkensa kerätäkseen pelilleen rahaa.

Otetaan nyt huomioon, että pelin kehittänyt Reverge Labs/Lab Zero on persneton puolella ja on käytännössä kaveriporukka, joka tekee ilmaiseksi työtä. Mike Z esim. ei taida olla saanut 6kk mitään rahaa pelistään. Aivan järkyttävän määrän jantterit teki töitä pelinsä EVO:on pääsemiseen eteen, vaikkei peli  toistaiseksi ole tuottanut penniäkään voittoa kehittäjälle.


« Viimeksi muokattu: 01.02.2013 15:49 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2713 : 01.02.2013 16:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ihan totta kyllä tuokin. Tästä päästä kuitenkin kysymykseen että miksi ihmeessä joku Street Fighter x Tekken on mukana, jota kukaan ei tunnu haluavan pelata ainakaan kommenttien perusteella? Eikö olisi järkevämpää ottaa Skull Girl mukaan kun kuitenkin noinkin paljon tuntui pelille olevan halukkaita osallistujia. Vähän vaihteluakin.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2714 : 07.02.2013 20:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://www.joystiq.com/2013/02/07/rayman-legends-delayed-to-september-also-coming-to-xbox-360-and/

Eli odotetusti Rayman Legends tulossa myös nykykonsoleille. Vähemmän odotetusti julkaisu on vasta syyskuussa myös Wii U'lle. Mukava potku palleille niille jotka odottivat jo tässä kuussa pelailevansa tätä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2715 : 07.02.2013 20:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili  :lol:

Ubisoftin ja Capcomin yksinoikeudet... Ei tarvinnut olla mikään ennustaja arvatakseen tämän.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2716 : 07.02.2013 20:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hyvin jännää on silti tuo julkaisupäivä. Puolella vuodella yhtäkkiä lisää kehitysaikaa, vaikka Wii U versio oli varmasti jo lähellä valmista.

Veikkaan, että Ubillakin haluavat odottaa Wii U'n saavan lisää käyttäjiä ennenkuin pelejä aletaan puskemaan. Se on tietenkin alustalle todella paska tilanne eikä vala kyllä uskoa tulevaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2717 : 07.02.2013 21:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei siinä olekaan mitään järkeä, mutta hyvä vaan, niin antaa Nintendolle itselleen painetta tehdä itse jotain. Moneen vuoteen tehneet mitään järkevää pääkonsoleille. Pelkkiä minipelejä ja New Marioita, kun kusi nousi päähän DS:n ja Wiin myötä. Varmaan tuo Wind Waker HD:kin pelkästään ihan vähän aikaa sitten paineissa päätetty tekele. Jos Wii U olisi saanut "ilmaiset" supermyynnit Wiin tapaan, niin ei taatusti olisi tullut.

3DS:n jälkeen puhuivat miten ovat oppineet virheistä ja ymmärtävät miten tärkeitä julkaisuajan pelit sekä hinnat ovat suurelle yleisölle. Pelkkää paskapuhetta ja aivan samanlainen julkaisu kuin 3DS:n kanssa + se totaalinen antihypetys ja piilottelu Nintendon osalta oli järjettömintä bisnestä koskaan.

Pieni paniikki tekee niille vaan hyvää ja antaa kuluttajille parempaa tavaraa nopeammin. Se on 100% varmaa että pitävät huolen, että saavat tykitettyä monia 1st party pelejä tämän vuoden aikana, kun myynnit eivät ole olleet katossa. Muussa tapauksessa tulisivat ties milloin.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2718 : 09.02.2013 22:12 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Lissää Rising videoo!




Osuva kommentti tubessa, only thing missing now is the pizza. Helkkarin hyvältä kyllä edelleen näyttää.


It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2719 : 14.02.2013 17:35 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nintendo Directissä tykiteltiin jälleen. Tänä vuonna Euroopassa julkaistaan Etrian Odyssey IV, Inazuma Eleven 3, Project x Zone ja uusi Animal Crossing. Lisäksi laitteelle on tulossa uusi Mario & Luigi ja Donkey Kong Returns 3DS.

Pelattavaa riittää, sais nyt edes sen Ocarinan vedettyä ekaksi läpi.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2720 : 14.02.2013 18:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili DK: Returns ilman wagglepaskaa.

Kyllä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2721 : 14.02.2013 18:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili DK Returns on kyllä kova. Eniten tulevista 3DS -peleistä kuumottaa tuo Fire Emblem. Mikähän ihme syy Nipalla oli myöhästyttää peli näinkin paljon Euroopassa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2722 : 14.02.2013 18:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
DK Returns on kyllä kova. Eniten tulevista 3DS -peleistä kuumottaa tuo Fire Emblem. Mikähän ihme syy Nipalla oli myöhästyttää peli näinkin paljon Euroopassa.

Kelpais myös nuo ilmaiset pelit kun rekisteröi laitteensa. Mutta eipä eurooppalaiset sellaista tarvitse.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2723 : 14.02.2013 20:15 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
DK Returns on kyllä kova. Eniten tulevista 3DS -peleistä kuumottaa tuo Fire Emblem. Mikähän ihme syy Nipalla oli myöhästyttää peli näinkin paljon Euroopassa.

Kelpais myös nuo ilmaiset pelit kun rekisteröi laitteensa. Mutta eipä eurooppalaiset sellaista tarvitse.

Juurihan tuollainen juttu Euroopassa oli, eikä tarvinnut ostaa kuin XL:n ilman peliä!

No, Suomeen astihan tuo ei tainnut iiiihan ulottua. . . mutta kuitenkin. Suunnilleen samat pelitkin oli ladattavissa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2724 : 14.02.2013 20:19 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
DK: Returns ilman wagglepaskaa.

Kyllä.
DK: Returns Wiillä oli kyllä loistava peli, mutta samalla täysin pelikelvoton. En jaksanu pelata ensimmäistä kymmentä kenttää pidemmälle. Waggle vaan pilasi kaiken. Yksi syy lisää ostaa 3DS, tosin Super Mario 3D Landin lisäksi ainoa syy ostaa koko laite. Eipä tule muita mielenkiintoisia pelejä mieleen. Kai siellä lisäksi jotain Virtual Console pelejä olisi.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2725 : 14.02.2013 21:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
No, Suomeen astihan tuo ei tainnut iiiihan ulottua. . . mutta kuitenkin. Suunnilleen samat pelitkin oli ladattavissa.

Joo unohtui, että se olikin suomipoika joka jäi nuolemaan näppejään... no se on ymmärrettävää sentään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2726 : 14.02.2013 22:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
DK: Returns ilman wagglepaskaa.

Kyllä.

Quoted for awesome. Tässä lienee vuoden kulttuuriteko ja samalla 3DS:n kovin peli to date.

Toki Luigi kiinnostaa kans, mutta Donkkari heilahti kerralla kaikkien listojen kärkeen. Huhu. Pitänee piakkoin sijoittaa itselläkin siihen Ocarinaan ja vedellä viimein alusta loppuun alta pois.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2727 : 17.02.2013 19:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Bungien seuraava peli, Destiny paljastetaan about 6min päästä:

http://www.twitch.tv/ignlive/new

Vähän konseptitaidetta...

Edit:


« Viimeksi muokattu: 17.02.2013 20:00 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2728 : 23.02.2013 18:26 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Uutisia kotimaasta tällä kertaa. Olisikohan tulossa pitkästä aikaa ostamisen arvoinen arcade-ajelu.



http://www.v2.fi/uutiset/pelit/17539/Bugbear-julkisti-uuden-romurallin/

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #2729 : 23.02.2013 19:08 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Uuuu, tuli aika kivat Flatout vibat tuosta. Tykkäsin aikanaan molemmista peleistä saakelisti, joten lisää vastaavaa kiits.
Voice of The World.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines