Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1243439 kertaa)
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #600 : 10.03.2008 21:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
En ole japania lukenut, enkä sitä siis osaa. Käsittääkseni kuitenkin samalla kanjilla voi olla useita eri merkityksiä, jotka käännettäessä tarkoittavat kaikki ihan eri asiaa. Korjaa, jos olen väärässä.
Wrong. Tietty jotain poikkeuksiakin on, mutta yleensä se menee niin, että lausumismielessä samalle sanalle voi olla monta eri kanjia.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #601 : 10.03.2008 21:54 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
FFXIII ei suinkaan olisi ensimmäinen peli, joka julkaistaan samaan aikaan monella kielellä. Käännökseen käytettävä aika ei lyhenisi varmastikaan yhtään, kyseinen homma vain alotettaisiin aikaisemmin.
Ei olisikaan. On niitä käännöskukkasiakin jo vaikka kuinka monessa pelissä. Sellaisia tosin ilmenee sitä enemmän, mitä monimutkaisempi/erikoisempi pelin maailmankuva ja teknologian/tavaroiden/aseiden kehitys on.
No enpä nyt ole mitenkään hirveästi lukenut räikeitä virheitä pelien käännöksissä, etenkään SE:n peleissä. Squarelta ainut on oikeastaan Final Fantasy Tacticsin alkuperäinen käännös (Blaze Gun = Jääpyssy? WTF?), mutta muuten käännösten laatu on hyvä ja monissa peleissä jopa erinomainen. SE:n kokoisella firmalla on niin paljon rahaa & kokemusta, että tuollaiset pelot ovat täysin aiheettomia.

Lainaus
Lainaus
Japanin kauneus kielenä on tietty se, että siellä on käytössä kanji-merkit. Vaikka yksi sana lausutaan ja periaatteessa voidaan myös kirjoittaa (hiraganoilla/katakanoilla) samalla tavalla/tavuilla, ne voidaan erottaa kirjoituksessa käyttämällä eri kanji-merkkiä. Vaikka nyt vesiputous ja pieru lausuttaisiin samalla tavalla, ne erottaa kanji-merkin perusteella kirjoituksessa (puhumattakaan tietysti käyttöyhteydestä).
En ole japania lukenut, enkä sitä siis osaa. Käsittääkseni kuitenkin samalla kanjilla voi olla useita eri merkityksiä, jotka käännettäessä tarkoittavat kaikki ihan eri asiaa. Korjaa, jos olen väärässä.
Se on oikeastaan molemminpäin. Tietty sana voi tarkoittaa montaa asiaa, mutta ne voidaan erottaa selkeästi käyttämällä kirjoituksessa eri kanjia. Toisaalta onhan noita kanji-merkkejäkin sellaisia, joilla on useita merkityksiä, joka vaihtelee niin käyttötavan kuin -paikankin (ja jopa sijainnin lauseessa) perusteella. Tosin joissakin niissä saattaa olla vain pieni vivahde-ero, eli tarkoittaa käytännössä samaa asiaa, mutta ehkä hieman voimakkaammin tai heikommin ilmaistuna.

Mutta tosiaan, eipä tuohon käännöshommaan valita mitään amatöörejä, joten eipä siitä ole pelkoa, että käsittäisivät jonkun sanan väärin tai tekisivät joitain suurempiakin käännösvirheitä (typot ja pikkuvirheet ymmärtää jossain FF:n kokoluokan pelissä). Luulisi kuitenkin, että käännöstyöt tehdään hyvin lähekkäisessä yhteistyössä pelin kehitystiimin kanssa eikä niin, että Square Enix lähettää - jos lähettää - viikottain jollekin taloonsa sulkeutuneelle nörtille sen viikon käännössatsin ilman minkäänlaista ohjeistusta.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #602 : 10.03.2008 23:26 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili "Another tasty tidbit, compliments of JapaneseGIRL: In the blog set up for the Gyakuten Saiban orchestra concert references are being made to a new Ace Attorney project being called "NEW Gyakuten NOT Saiban," produced by the director for Onimusha 2. The title seems to hint it's not simply another game, but maybe some kind of side project. Perhaps the movie project hinted at last year? Not much is known at this point, but the producer does hint that it's a rather large project.

Keep your fingers crossed!"

"Also, Matsukawa revealed that New Gyakuten Not Saiban will be released April 20th, though she didn't give us any hints to what it is."

Lähde: http://www.court-records.net/

Tiedä sitten kuuluuko tänne mutta itselleni ainakin erittäin mielenkiintoinen asia. Ajattelin aluksi että jospa tämä on Gyakuten Saiban Encyclopedia englanniksi, mutta toisaalta taasen siihen kääntöön ei mitään Onimusha 2:sten ohjaajia tarvita. Kenties joku anime?
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #603 : 11.03.2008 20:59 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ottakaa tämä tieto vastaan miten otatte, mutta liekö tässä jonkinsortin lupausta tulevasta? Voisikohan tämä sitten liittyä jotenkin Homeen (jos ei nyt aivan heti, niin sitten kuitenkin tulevaisuudessa)?

Lainaus
"Hello XXXX,

As a member of the Official European PlayStation Forums, this email is to inform you about some upcoming changes that will affect your Forum account.

During the next two weeks, the Forums will be joining forces with PLAYSTATION®Network. Soon, you will be able to use your PSN Sign In ID to log in to the Forums.

To ensure that your Forum account is preserved, you will need to link it to a PLAYSTATION Network account before 23:59hrs GMT on 16 March 2008.

This is an easy process that should only take a few minutes of your time to complete. Just head over to the Forums using the link below and log in to your account to get started.

http://community.eu.playstation.com/

More information about these upcoming changes can be found in our Announcements & Events forum:
http://community.eu.playstation.com/forumdisplay.php?f=138

Best regards,
The PlayStation.com Community Team"

Eli PSN-accon voi liittää SCEE:n foorumeihin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #604 : 11.03.2008 21:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Toisille tulevaisuus on jo arkipäivää.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #605 : 11.03.2008 21:28 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili In other news, Kojimalla on näköjään joku uus projekti työn alla, kun MGS4:kin alkaa vihdoin valmistua pikkuhiljaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa siitä vielä mitään infoa pitkään aikaan. Tämä hirvittävän suuri tietomäärä paljastuu Fumiaki Tanakan (Konamin puheenjohtaja) haastattelussa, jonka tämä antoi Nikkei BP -sivustolle. Koska projekti on vasta suunnittelu/mietintäasteella ja Kojimalla on täysi tarkoitus saattaa MGS4 ulos muaailmalle ja panostaa vielä MGO:hon kunnolla ennen kuin uuden pelin kehitystä edes aloitellaan, siitä ei paljastettu mitään muuta kuin että kyseinen peli ei tule liittymään yhtään mitenkään Metal Gear -sarjaan. Mahdollisista julkaisualustoistakaan ei puhuttu mitään, vaikkakin PS3 saa osakseen suitsutusta avoimesta netti-infrastruktuuristaan. ;)

http://ps3.ign.com/articles/858/858436p1.html
http://trendy.nikkeibp.co.jp/article/special/20080307/1007816/


EDIT: ja vielä juttua Heavy Rainista:

Lainaus
On Locations:
"I don't want to do a big free-roaming city like GTA, because the flow of the story will then be hard to control. Nevertheless, I do want to incorporate big sets, with a crowd, heavy populated areas like a mall and a subway are going to be in there. Of course, the gameplay has got to make use of that aspect too."
On Graphics:
"People will be surprised. Internal (Sony's) feedback on graphics has been great. This is going to be a truly next-gen game. But still, we want to do something unique with the graphics, going beyond just making the most photorealistic world we can."
On Gameplay:
"With the release of Fahrenheit, we gave the adventure genre a new grammar. We brought new ways into the genre, new words if you want to see it like that, a new vocabulaire. With Heavy Rain, where going to expand on that same grammar."
On Story:
"Heavy Rain is about normal people that have landed in extraordinary situations. I wanted a much more personal story. The first thing that came to my mind, as a father of two little boys, was that the main theme should simply be a father's love for his son. This is not a game about saving the princess or the world. Its purely about a father's love."
"The main story will revolve around 4 different characters, and we're putting the spotlight on their perceptions. The question 'what is good and what is evil' is the key here, that will be just a matter of viewpoint...I believe heavily in moral choices, I'm going to use them A LOT. They're not about being good or bad, but about finding the right balance."

http://kotaku.com/366150/new-heavy-rain-details-spilled-lapped-up


« Viimeksi muokattu: 11.03.2008 21:43 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #606 : 12.03.2008 11:39 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tää on kyllä jotain suurta legendaa: Guitar Hero Commodore 64:lle! Kaikki retroilijat kaivamaan kutosnelosen lankku kaapista ja rockaamaan SIDien tahtiin.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #607 : 12.03.2008 12:00 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
In other news, Kojimalla on näköjään joku uus projekti työn alla, kun MGS4:kin alkaa vihdoin valmistua pikkuhiljaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa siitä vielä mitään infoa pitkään aikaan. Tämä hirvittävän suuri tietomäärä paljastuu Fumiaki Tanakan (Konamin puheenjohtaja) haastattelussa, jonka tämä antoi Nikkei BP -sivustolle. Koska projekti on vasta suunnittelu/mietintäasteella ja Kojimalla on täysi tarkoitus saattaa MGS4 ulos muaailmalle ja panostaa vielä MGO:hon kunnolla ennen kuin uuden pelin kehitystä edes aloitellaan, siitä ei paljastettu mitään muuta kuin että kyseinen peli ei tule liittymään yhtään mitenkään Metal Gear -sarjaan. Mahdollisista julkaisualustoistakaan ei puhuttu mitään, vaikkakin PS3 saa osakseen suitsutusta avoimesta netti-infrastruktuuristaan. ;)

http://ps3.ign.com/articles/858/858436p1.html
http://trendy.nikkeibp.co.jp/article/special/20080307/1007816/

ZoE 3 confirmed? Olisi aika herkkua saada jatkoa ZoE-sarjalle uuden sukupolven konsoleille.  8)
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #608 : 13.03.2008 13:15 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili DS:n ropevalikoima alkaa parantua peli peliltä pikkuhiljaa. NeliöEnix ilmoittaa uusimmassa Jump-lehdessä nimittäin julkaisevansa tri-Acen kehittämän Valkyrie Profile: The Accused One -pelin Nintendon kannettavalle ihmelaitteelle.

Lainaus
· You don't play as a Valkyrie, you don't even play as a female.
· The main character is a young soldier with silver hair who hates the Valkyries from past experience.
· He is determined to fight against the gods using the "feather that leads to victory" given to him by Heru from the underworld.
· Everytime he uses the power of the wing, it turns darker.
· Ansel is close friend of Wilfred.
· Elise is a mysterious girl from the underworld that seeks to help Wilfred.
· The game doesn't look like it's in Profile, it's isometric instead.
· The theme of the game is "Vengence on the Gods".

Pari kuvaakin on:

http://www.forever-fantasy.net/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showgall&gid=191


Valkyrie Profile: TAO, The World Ends With You, Front Mission 2089, Soma Bringer, Kingdom Hearts 358/2 Days, Dragon Quest IX, FFXII: Revenant Wings ja muutamat muut. Eipä ole DS:n JRPG-valikoima tämän vuoden jälkeen enää läheskään yhtä heikko kun se on ollut tähän mennessä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #609 : 13.03.2008 13:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sama kohtelu Wiille kitooos. (DQX)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #610 : 13.03.2008 13:23 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
(DQX)
Eikö Dragon Quest Swords riitäkään.  :o
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #611 : 13.03.2008 13:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
(DQX)
Eikö Dragon Quest Swords riitäkään.  :o

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #612 : 17.03.2008 12:26 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Perjantaina näytetään ehkä, jos FF&KH-blogia on uskominen, PS Premiere tapahtumassa abaut kolmen minuutin taistelupätkätraileri FFXIII:sta. Versuksen antagonistikin ehkä paljastetaan (hiukset kultaiset/valkoiset). Toivotaan tosiaan, että jos nyt Square ei taaskaan näytä kyseisiä trailereita kuin jossain Super Secret tilassa, jossa sniputtajat vartioivat ettei kukaan ottaisi peleistä valokuvia kamerakännyköillään, niin olisivat ainakin niin armollisia että antavat lehdille kuvia julkaistavaksi.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #613 : 19.03.2008 19:16 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tiedä sitten onko vanhaa juttua, mutta:

SOUL NOMAD EUROOPPAAN!!!!!!! Tätä hetkeä on odotettua jo yli vuosi ja toivostakin ehdittiin luopua, mutta PERHANA! Onneksi se sentään viimein tapahtuu, tosin kesällä jolloin pelattavana olisi jo MGS4. Tämä vuosi näyttää nyt kuitenkin kymmenen kertaa paremmalta!

Mutta nyt bilettämään!

To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #614 : 19.03.2008 19:27 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tiedä sitten onko vanhaa juttua, mutta:

SOUL NOMAD EUROOPPAAN!!!!!!!

Hell yeah!!! Erittäin hyvä uutinen! Tota onkin jo kauan venailtu, julkaisupäivän ostos selkeästi tämä peli.  8)
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #615 : 20.03.2008 22:46 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Latasin moninpelidemon siitä uudesta konsoli-Battlefieldistä (tosin vasta pelaamaan pääsee 25. päivä). Eräässä menussa näkee pelin aseet, joissa parissa rivissä lukee aseissa lukee "Buy this weapon on Xbox Live Marketplace".

:(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #616 : 20.03.2008 23:00 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Okei, siinä meni sitten ne vähäiset BC:n ostoaikeet. En jaksa alkaa maksamaan ylimääräistä pärjätäkseni. CoDilla mennään.

E: Vai onkos se vain betassa?
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #617 : 21.03.2008 20:50 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ensiviikon OMGZOMG MAGEETA! uutispläjäys tiedetään jo nyt. Seuraavassa Famitsussa pitäisi nimittäin olla juttua Resident Evil 5:sta ilmaisen DVD:n muodossa. Ilmeisesti levyllä on yksinoikeudella Famitsusta löytyvän pelivideon lisäksi myös kehittäjän haastattelu. Eli siitä siis lisäinfoa, kunhan uusi Famitsu ilmaantuu ihmisten kätösiin Japanissa 28.3.

http://www.the-horror.com/

Ilmeisesti myös Namcon seuraava next-gen rope Tales of Vesperia tulee Boksin lisäksi myös PS3:lle, mikäli Higuchi Yoshiton karkeasti käännettyä haastattelunpätkää on uskominen. Ymmärrettävästi se saapuu PS3:lle vasta hieman myöhemmin, koska 360-version kehitys aloitettiin huomattavasti aikaisemmin. Ei sinänsä yllättävää, onhan Namcon edellinen Ympyrä-RPG Eternal Sonatakin tulossa PS3:lle.

Ja peliähän kehittää parhaan Tales-pelin (Tales of the Abyss) tehnyt tiimi, joten sieltä pitäisi olla tulossa ihan viihdyttävää ropellusta.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2008 21:01 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #618 : 21.03.2008 20:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ilmeisesti levyllä on yksinoikeudella Famitsusta löytyvän pelivideon lisäksi myös kehittäjän haastattelu.


Kuka RE5:sta varsinaisesti kehittää, eli mikä tiimi ja kuka istuu ohjaajan tuolissa? Mikamihan taitaa nykyään olla enemmän siellä Seedin. . . anteeksi, PlatinumGamesin puolella työskentelemässä käsittääkseni.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #619 : 23.03.2008 14:00 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kuka RE5:sta varsinaisesti kehittää, eli mikä tiimi ja kuka istuu ohjaajan tuolissa? Mikamihan taitaa nykyään olla enemmän siellä Seedin. . . anteeksi, PlatinumGamesin puolella työskentelemässä käsittääkseni.
Ohjaajasta en tiedä - liekö sitä edes ilmoitettu - mutta käsittääkseni kehitystiimi on aikalailla sama kuin RE4:n + lisäapua saadaan muutamilta Cloverilla (R.I.P) työskennelleiltä guruilta. Sakkia löytyy myös jonkin verran sellaista, joka on työskennellyt RE1-3:n parissa.





Ja toiseen aiheeseen: Boksille ja/tai PS3:lle saattaa ehkä olla tulossa uusi 2d--with-a-hint-of-3d Sonic, jos nettiin vuotaneita kuvia ja tätä videota on uskominen:

http://www.youtube.com/watch?v=VjxnhXs7Mqs

Näyttää ihan mukavalta. Olisiko tässä mahdollisesti ensimmäinen hyvä Sonic kotikonsoleille tällä vuosituhannella, joka ei ole vanhojen pelien uudelleenjulkaisu?

Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #620 : 26.03.2008 13:36 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Yakuza 2 tulee Eurooppaan.

Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #621 : 26.03.2008 13:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo Gaffista löytyy RE5 matskut (ne vähät) ja eipä tuo hienon grafiikan lisäksi oikein vakuuta. Samat animaatiot kuin nelosessa ja zombit näyttävät myös käyttäytyvän aivan samalla tapaa.

Wii versiota odotellessa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #622 : 26.03.2008 15:03 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Yakuza 2 tulee Eurooppaan.


Innostun vasta kun kuulen kunnon julkaisupäivämäärän.


(no ehkä sitä hieman voisi innostua)
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #623 : 26.03.2008 15:20 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
eipä tuo hienon grafiikan lisäksi oikein vakuuta.
Vähän samat fiilikset kyllä juu. Tuntuu vähän liikaakin vain "Bigger & Better" RE4:lta ja oikeastaan tunnelmaltaan ei näyttäisi kyllä olevan jäljellä enää yhtään alkuperäisten Ressojen "kauhua" (4:ssa oli kuitenkin muutamat pimeät käytävät...). Pelkkää zombiräiskintää vaan, mikä voi kyllä sinänsä olla ihan viihdyttävää, mutta mieluummin pelaisin REmaken kaltaista säikyttelyä kuin Ramboilu-meininkiä, jossa yksi Supersotilas (tässä tapauksessa Chris Redfield) käy monikymmenpäisten sekopäälaumojen kimppuun.


Lainaus
Wii versiota odotellessa.
Tuollaista tuskin tulee. Ruudulla on kuitenkin sen verran paljon populaa kerralla monissa tähän mennessä näytetyissä kohdissa ja varjoillakin on käsittääkseni sen verran suuri rooli, että ei ole mitään järkeä tehdä vesitettyä Wii-versiota. Joku Umbrella Chroniclesin tapainen sivujulkaisu olisi ehkä mahdollinen, jonka tapahtumat sivuavat RE5:sta, mutta muuten jää RE5 melko varmasti näkemättä Wiillä. RE4:stä on kylläkin ehkä tulossa PS3- ja Xbox 360 -versiot, mikäli haluaa uskoa erästä en-oo-ikinä-kuullutkaan-tätä-ennen sivustoa ja kumman epäselviä kännykkäkameralla otettuja kansikuvia. Eli ei ehkä sittenkään.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #624 : 26.03.2008 15:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Yakuza 2 tulee Eurooppaan.


No niin! Tätä onkin odoteltu, ihanko oli virallinen varmistus? Hyvin saapui juuri tuo ykkönen tänään postissa, meen testailemaan  :)


edit:
Ahaa, olihan tuolla näköjään jo ainakin Kotakussa jotain settiä. Sen siitä saa, kun lukee boardit ensimmäisenä  :P
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #625 : 26.03.2008 16:06 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.oddworld.com/

Mites, onko tää kauankin ollut "NEW SITE COMING SOON..."? Olisko Inhabitantsilta tulossa uusi peli, kenties? (Stranger's Wrath -wiimake ois ihan jees, uusi pelikin aika cool. Tosin se tulisi varmaan X0:lle tai PS3:lle. : /)
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #626 : 26.03.2008 18:14 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Eikös Oddworld siirtynyt videopeleistä johonkin elokuvien tapaisiin juttuihin jo kauan sitten?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #627 : 26.03.2008 19:00 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Äh, niinpä näyttää tehneen. Eikä tuo filmirulla missä näkyy OI:n logo oikein helpota... Jotakin "Citizen Siege" -leffaa ne ainakin tekee. Kuinkakohan kauan tuo "coming soon" -sivu on ollut tuossa... Toisaalta taas tämä "Citizen Siege" liitetään Oddworldiin (siis sarjaan, ei tekijään pelkästään) vähän kaikkialla joten onko kyseessä sitten Oddworld-leffa vai vaan leffa joka ottaa tiettyjä asioita Oddworldeista? :S
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #628 : 31.03.2008 00:40 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Spread the love. Noitu Love 2:n demon voi ladata täältä:

http://www.konjak.org/nlove2.htm

Jos ei demoa jaksa ladata, niin kannattaa ainakin katsastaa pelin traileri:

http://www.youtube.com/watch?v=ysO4YfKM1E0

Hauskaa 2d-toimintaa. 8) Jos rahatilanne sallii, niin ostan tämän aivan varmasti heti kun julkaistaan.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #629 : 31.03.2008 00:46 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En kyllä itse lämmennyt Noitu Love 2:lle ainakaan demon perusteella. Omalla tavallaan näyttävien ja persoonallisten graffojen ja sulavien kontrollien toteamisen jälkeen homma oli vain alamäkeä. Yksinkertaista ja turhan helppoa mättöä, joka vaan jatkui jatkumistaan (ihan oikeasti, jos tälläistä tuntee jo demossa, niin jotain on pahasti vialla).

Hommaan saisi varmasti lisää puhtia nostamalla haastetta. Toivottavasti sitä löytyy finaaliversiosta.


« Viimeksi muokattu: 31.03.2008 04:16 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines