Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1262917 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3060 : 17.01.2014 10:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kyllä se WiiU:kin näköjään ihan jees myi. Vaikka ei kyllä mitään mielettömiä. Varsinkin kun myynnit todennäköisesti laskee taas joulukuun jälkeen. En yllättyisi jos olisi 100k paikkeilla tammikuussa...

Yllättävän OK kuukausi tosiaan Wii U:lle, varsinkin heikon marraskuun jälkeen. Toivottavasti Tropical Freeze ja Mario Kart pitää momentumia yllä.

Super Mario 3D Worldin puuttuminen Top kympistä... Raivostuttavaa. Mario Galaxyt olivat melkoisia myyntimoukareita jenkeissä, vaikka laitteitakin taisi kyllä olla kuluttajien käytössä tuolloin enemmän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3061 : 17.01.2014 10:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Japanissa Wii U möi joulukuussa 350k, ihan ok sekin.

Nyt tosin Nintendo viimein laski sitä naurettavaa 9 miljoonan myyntiennustettaan tälle fiskaalivuodelle, tiputti sen realistisempaan vajaaseen 3 miljoonaan. Yhteensä olisi myynyt sitten maaliskuun loppuun mennessä noin 6 miljoonaa. Kaikkihan sen tiesivät, mutta GAFissa lasketaan taas Wii U:n madonlukuja, vaihteeksi. Wii U ei tule myymään hyvin, jotain Dreamcastin ja GameCuben välimaastoon varmaan, mutta ei sitä tappamassakaan olla.

Nintendo tosin arvioi tekevänsä tappiota tänä fiskaalivuonna, eli luulisi Iwatan saavan potkut jo pikkuhiljaa. Tai astuvansa itse alas. Joka tapauksessa on selvää että Nintendo tulee tekemään muutoksia tulevaisuuteen, sen verran tullut "palautetta" nykyisestä toiminnasta.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3062 : 17.01.2014 11:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Vähän on riskillä Nintendo kyllä vetänyt viime vuodet. 3DS:n kanssahan toimittiin ihan samalla tavalla kuin WiiU:n kanssa. Myynnit laahasi, kaikki heittää tuomiot, Nintendo vain odottaa että pelit tulee ulos eivät panosta PR:ään (muistaakseni) sen enempää ja näin kävi. Joten tätä sitten sovelletaan WiiU:hunkin. Tämä vuosi olisi ilmeisesti sitten se ratkaiseva Nintendolle jos mennään 3DS:n jalanjälkiä. Tosin SM3DW:nkin saadessa niin vähän porukkaan kauppaan, hiukan epäilyttää mitä muut Nintendon nimikkeet voisivat tehdä.

En tiedä onko Nintendo tehnyt muualla maailmassa PR:ää yhtään mutta jotenkin tuntuu ainakin hiljaiselta. Jotenkin tuntuu ylimieliseltä, että konsoli on julkaistu eikä osallistuta mm. Tokyo Game Showhun ollenkaan. Siltikin vaikka Nintendo ei ole sinne osallistunut ennenkään. En ymmärrä miten Nintendo luottaa Direct lähetyksiin niin täysin. Muu pallon laajuinen PR on onnettoman vähissä. Vai voiko olla että joku on ryssinyt jossain ja rahat on loppu? Ei tämäkään ihan heti voi pitää paikkansa. Niin paljon DS:n brandi ja Wii on tuonut rahaa.

Sinänsä nämä huonot myynnit konsolien ja pelien osalta on sääli ja ikävää, koska pelit on hyviä ja Nintendolla voisi olla hienoja suunnitelmia WiiU:lle. Mutta toisaalta olen silti hiukan sitä mieltä että ansaitsevat huonot myynnit kun niin paljon perseilevät PR:n kanssa. Onhan se nähty moneen kertaan, että se tunnettavuus ja mielikuvat on lähes tärkeintä. Huomaahan sen myydyimpien pelien listastakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3063 : 17.01.2014 11:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
En ymmärrä miten Nintendo luottaa Direct lähetyksiin niin täysin. Muu pallon laajuinen PR on onnettoman vähissä.

Tää on aika iso ongelma varmaan oikeasti. Eihän noita Directejä kato kuin HC-fanit, jotka ovat jo ostaneet/ostamassa Wii U:n. Tavallinen kansa ja muut kuin Nintendo-fanit ovat vähän pihalla, ja heillehän sitä markkinointia pitäisi nimenomaan suunnata. Nintendo-fanit kyllä tietää mitä on tulossa. Loput ei edes tiedä, että koko konsolia on julkaistu.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3064 : 17.01.2014 12:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tää on aika iso ongelma varmaan oikeasti. Eihän noita Directejä kato kuin HC-fanit, jotka ovat jo ostaneet/ostamassa Wii U:n. Tavallinen kansa ja muut kuin Nintendo-fanit ovat vähän pihalla, ja heillehän sitä markkinointia pitäisi nimenomaan suunnata. Nintendo-fanit kyllä tietää mitä on tulossa. Loput ei edes tiedä, että koko konsolia on julkaistu.
Huvittavinta on että tämähän on ollut ongelmana jo ennen julkaisua. Oliko nyt CNN:n vai minkä tekniikka puoli kirjoitti WiiU:sta Wiin lisälaitteena. Tällöin pitäisi hälytyskellot soida että tarvitaan kovaa PR:ää. Ei sillä että uusi konsoli ei muuten tarvisi, mutta en ylättyisi vaikka vieläkin olisi porukkaa jotka ei osaa ajatella että kokonaan uusi Wii on tullut. Vgchartzista kun katsoo lukuja, Wii myi Euroopassa vuoden ensimmäisellä viikolla enemmän kuin WiiU, mikä on saavutus sinänsä vuosi uuden konsolin jälkeen. No joo tuo nyt ei kerro kuinka hyvin pitää paikkansa, mutta kyllä se sen kertoo että Wii todennäköisesti pääsi aikalailla WiiU:n lukuihin, ellei jopa yli. Kuinkakohan moni Wiin ostajista on tietoinen että samoja pelejä toistava WiiU olisi myös tarjolla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3065 : 17.01.2014 13:15 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuo Nintendon tilanne on kyllä hankala. Wii U:ta on aika vaikeaa pelastaa tässä vaiheessa, kun pelaajat ovat rynnänneet next-genin pariin. Kyllähän se voi saavuttaa kivankin niche-yleisön, mutta mitään massakonsolia siitä on vaikea enää tehdä. Wiin keräämä yleisö oli satunnaispelaajia, jotka hyppäsivät hetkellisesti kelkkaan, mutta ei tällä yleisöllä ole suurempaa mielenkiintoa tosipelejä kohtaan. PS4:n ja Xbonen install-base alkaa olemaan jo sitä luokkaa, että ei tohon väliin voi oikein uudella tehokkaammalla kotikonsolillakaan voi lähteä. Myös nämä konsolit määräävät pitkälti seuraavan genin keston ja kuluttajat eivät ihan heti hyppää uudempaan konsoliin.

Käsikonsolipuolella älypuhelimet ja tabletit syövät markkinoita kovalla kädellä ja käsikonsolipelaaminen alkaa olemaan massatuotteen sijasta kuriositeettituote hifistelijöille. Myynnit ovat olleet laskussa ja kasuaaliyleisö alkaa siirtymään muualle.

Itse näkisin yhtenä vaihtoehtona kotikonsolin ja käsikonsolin yhdistelmän. Konsoli olisi Wii U:n tabletin kaltainen kannettava vehje, jonka voisi kytkeä telkkariin ja outputina olisi HD-graffoja, ilman erillistä konsolimyllyä. Nintendo kykenisi yhdistämään kehitysresurssinsa yhteen kohteeseen ja fanit saisi varmaan helposti kelkkaan. Tietenkin tämä syö mahdollisia tuottoja kotikonsolipuolelta, mutta itse nään kotikonsolipuolen aika umpikujana tällä hetkellä ja Wii U:han taitaa tuottaa melkoisia tappioita tällä hetkellä varsinkin kehityskuluissa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3066 : 17.01.2014 14:02 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ei Wii U enää mitään tappioita kehityskuluissa tuota, mitä nyt varmaan pakertavat sen account-systeemin kanssa, mutta siinäpä se. Se Nintendon edellinen vuosineljänneksen tappiotulos tuli pääosin Wii U:n kehityksestä ja valmistamisesta, mutta kyllä kalleimmat ajat ovat jo takanapäin.

Nintendon omat pelit ovat sellaisia, jotka myyvät helposti joka kolmannelle tai jopa joka toiselle konsolin omistajalle. Joten jokainen 3D World, Kart ja Smash Bros. tulee myymään koko sen ajan kuin konsolia tuetaan, se jo pelkästään takaa sen, ettei konsolin töpseliä vedetä seinästä ainakaan kauhean ennenaikaisesti.  Ja eipä tuossa muutenkaan auta hötkyillä, sitten ihmiset eivät uskalla senkään vertaa ostaa seuraavaa konsolia.


Jos nyt mennään asioiden edelle: 3DS:n seuraaja vuonna 2015 jouluna, ja uusi kotikonsoli 2016 jouluksi. Vaikea uskoa, että Nintendo pistäisi tuolloinkaan ulos mitään superkonetta, eli veikkaisin 2016 Nintendolta tulevan noin PS4/Xbox One -tasoinen laite ulos, joka pääsee nauttimaan vielä multiplattareista ja käyttäjäpohjan kasvattamisesta parin vuoden ajan, ennen kuin muut vaihtavat sukupolvea. Konsolissa tulee olemaan jokin innovaatio, sillä Nintendo tietää N64:n, GameCuben ja Wiin kohdalta, että ihmisiä ei kiinnosta tehokas laite, vaan siinä pitää olla saumaa myös johonkin muuhun.

Toisaalta se sauma voisi olla olla ainoa fyysisiä pelejä käyttävä kotikonsoli. Jos muut lähtevät pilvilinjalle (Microsoft ainakin lähtee), olisi fyysistä mediaa käyttävän konsolin menestys käytännössä taattu, sekä teknisesti takapajuisissa maissa että niiden miljoonien parissa, jotka vaan diggaa käsinkosketeltavista jutuista. Samalla pääsisi olemaan kauppaketjujen ylin ystävä.

Joka tapauksessa, nimeksi joko Hyper Nintendo tai Nintendo 7 ja rahaa palamaan markkinointiin.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3067 : 17.01.2014 14:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ei Wii U enää mitään tappioita kehityskuluissa tuota, mitä nyt varmaan pakertavat sen account-systeemin kanssa, mutta siinäpä se. Se Nintendon edellinen vuosineljänneksen tappiotulos tuli pääosin Wii U:n kehityksestä ja valmistamisesta, mutta kyllä kalleimmat ajat ovat jo takanapäin.

Tarkoitin lähinnä pelien kehityksen kannalta. Noiden HD-pelien työstäminen ei ole mitään ilmaista hommaa ja jos pelit jäävät toistuvasti myyntitavoitteistaan huonon install-basen takia, alkaa sitä tappiotakin luonnollisesti syntymään.

Nintendo tosiaan tarvitsee jonkin uuden kikan luodakseen massatuotteen kotikonsolipuolella. Ei nuo Core-pelaajat hyppää samantasoisen konsolin kelkkaan puolessa välissä geniä ilman syytä vaikka multiplattarit julkaistaisiinkin myös tuolla Nipan uudella konsolilla. Ei tämä myöskään vaikuta miltään terveeltä tilanteeltä, että konsolin menestyminen riippuu innovaatiosta, jolla massat saataisiin mahdollisesti liikkeelle. Tällaisen innovaation syntyminen ja menestyminen on vaikuttanut olevan aika arpapeliä kun katsoo historiaa.

Tilanne on kyllä erittäin harmillinen. Nintendo edustaa sitä perinteistä konsolipelaamista puhtaimmillaan ja mikäli homma ei toimi on pelaamisen tulevaisuus todella erilainen. F2P ja muuta mobiiliroskaa tulee riittämään ja touhussa keskitytään lyhyen tähtäimen tuottoihin. Esimerkiksi tuossa Squaren nykytilassa näkyy kuinka hyvin tällainen homma toimii.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3068 : 18.01.2014 10:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin paljon kuin tykkäänkin monista old-school jutuista pelaamisessa, niin ei nipa voi syyttää kuin itseään. Nettipelaaminen unohdettu täysin ja ei Wii U'lle tai 3DS'lle kukaan täysjärkinen uskalla ostaa digitaalisia pelejä, elleivät maksa tyyliin euroa. Gamepadin kantama on myös uskomaton virhe laitteessa, jonka paras ominaisuus olisi pelailla vaikka sängyssä ennen nukkumaan menoa, mutta yksikin pahviseinä heikentää signaalin jo niin että laitetta ei halua käyttää enää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3069 : 18.01.2014 18:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Sama juttu kuin Sonylla ennen Ps4:sta, niin Nintendolta pitää koko johtoporras ja tärkeisiin asioihin vaikuttavat henkilöt saada vaihdettua sellaisiin, joilla ei ole ikivanha jääräpäinen ajattelutapa kaikkeen. Nettipuolessa laahataan vuosia jäljessä, yllätytään HD-pelien valmistuksen vaikeudesta tässä vaiheessa vuosikymmentä ja tehdään muutenkin ihan käsittämättömiä ratkaisuja jatkuvasti. Virtual consolen tyriminen ja hidatelu jo toistamiseen on anteeksi antamatonta ja kukahan helkkarin idiootti päätti siitäkin, että konsolin superalhainen virrankulutus on äärimmäisen tärkeä prioriteetti, jonka kustannuksella karsitaan tehojakin.

Iwatan ja ekan wiin myötä päälle jäänyt "joka pelissä ja laitteessa pitää olla joku gimmick-jippo", eikä enää luoteta pelin laatuun ja hyvään suunnitteluun. 3DS:n alussa koko ajan hössötettiin 3D-tuesta, vaikka ei kukaan osta laitetta sen takia. Nintendo itsekin tajunnut sen ajan kanssa, eikä ole koko ajan mainostamassa asiaa. Wii U:ssakin joka välissä pitää höpöttää jostain mahdollisuudesta klikkailla menuja ja paskaa ohjaimen näytöstä, vaikka olisivat vaan keskittyneet kertomaan uudesta konsolista ja sen peleistä. Tuo muu kikkailu on vaan bonusta.

Ei tämä koske pelkästään Nintendoa, vaan japsikehittäjät ovat olleet polviaan myöten paskassa HD-aikakauteen siirtymisen jälkeen. Konamia ei käytännössä enää ole, Capcom on ihan random ja Square pelkkä paskaläjä. Sony teki uskomattoman 180 asteen käännöksen heti kun sieltä ne hullu-Kenit ja muut lähtivät hiiteen.

tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3070 : 19.01.2014 11:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Sinänsä nämä huonot myynnit konsolien ja pelien osalta on sääli ja ikävää, koska pelit on hyviä ja Nintendolla voisi olla hienoja suunnitelmia WiiU:lle. Mutta toisaalta olen silti hiukan sitä mieltä että ansaitsevat huonot myynnit kun niin paljon perseilevät PR:n kanssa. Onhan se nähty moneen kertaan, että se tunnettavuus ja mielikuvat on lähes tärkeintä. Huomaahan sen myydyimpien pelien listastakin.

Todellakin tämä. Nyt kun itse on vääntäny toiminimen pyörittämisen ohella lehtimyyntiä, niin aina olen siellä parhaimpien myyjien joukossa ja juuri siksi, että osaan luoda niitä ruusuisia mielikuvia siitä miksi tuote pitäisi ostaa(olen btw myynyt pelaajalehteäkin ihan vitusti, suhteutettuna myyntitunteihin). Muut luottaa vaan siihen, että tarjous on hyvä ja jauhaa perus myyntipuheen. Suomalaiset on juuri erinomainen esimerkki siitä, kuinka mitään ei osata ikinä markkinoida, vaikka tuote on monesti teknisesti parasta mitä markkinoilta löytyy.

Ei Nintendo ole silti "kaatunut" markkinoinnin paskuuteen, kyllä siinä tuotteessakin on ollut vikaa viime aikoina. Brändijäävuori sulaa kovaa vauhtia.

Pokemon WiiU:lle?



« Viimeksi muokattu: 19.01.2014 11:41 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3071 : 19.01.2014 15:30 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pokemon WiiU:lle?
http://www.warcry.com/news/view/127993-Nintendo-Explains-Why-Theres-No-Pokemon-MMO

Lainaus
"Of course, we hear all the opinions we get from our fans about an MMORPG," said Masuda. "But right now, we're still unsure whether this core gameplay at the center of Pokémon - catching the Pokémon and raising them - would really translate well or really match the MMORPG format. Right now we think the best way for the widest possible audience to enjoy the games is the way we develop them now."

Oikein tehtynä Pokemon MMO olisi pahinta pelicrackiä sitten vanilla-aikojen WoWin. Mutta koska japanilainen jääräpäisyys, niin eihän sellaisen kehittämistä voi edes harkita.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3072 : 19.01.2014 16:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Samanlaista porukkaa oli Nokialla töissä. Ei haluttu tehdä sellaisia puhelimia, mitä asiakkaat ostaisivat. Sitten olikin jo vähän myöhäistä, vaikka uudet Lumiat ovatkin jo samaa laatua Applen ja Samsungin kanssa.

Nitendonkin osake on tullut sieltä 2007 (78,50$) huippuvuodesta suht reilusti alas, nykyiseen 14,90$:n ja matka vaan jatkuu alaspäin. Vertailun vuoksi esim. pelimaailman kirosana EA:n osake on tuplannut arvonsa viimeisen kahden vuoden aikana.

Pokemon kotikoneilla olisi samanlainen pommi, kuin GTA:n ensimmäinen 3D-versio.


« Viimeksi muokattu: 19.01.2014 16:34 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3073 : 19.01.2014 17:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nettipelaaminen unohdettu täysin ja ei Wii U'lle tai 3DS'lle kukaan täysjärkinen uskalla ostaa digitaalisia pelejä, elleivät maksa tyyliin euroa.
Mihis nämä olettamukset perustuu?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3074 : 19.01.2014 17:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Nettipelaaminen unohdettu täysin ja ei Wii U'lle tai 3DS'lle kukaan täysjärkinen uskalla ostaa digitaalisia pelejä, elleivät maksa tyyliin euroa.
Mihis nämä olettamukset perustuu?

Onko noilla laitteilla jo joku toimiva tilisysteemi vai onko ostokset vieläkin sidottu koneeseen?
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3075 : 19.01.2014 18:50 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 167 Basaaripisteet: 0 Profiili Ainakin WiiU:lla ne on sidottu edelleen konsoliin eli jos kone hajoaa niin heihei ostoksille.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3076 : 19.01.2014 18:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Nettipelaaminen unohdettu täysin ja ei Wii U'lle tai 3DS'lle kukaan täysjärkinen uskalla ostaa digitaalisia pelejä, elleivät maksa tyyliin euroa.
Mihis nämä olettamukset perustuu?

Omistat pelit tasan siihen asti kunnes laitteesta aika jättää/myyt/vaihdat laitteen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3077 : 19.01.2014 19:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nettipelaaminen unohdettu täysin ja ei Wii U'lle tai 3DS'lle kukaan täysjärkinen uskalla ostaa digitaalisia pelejä, elleivät maksa tyyliin euroa.
Mihis nämä olettamukset perustuu?

Omistat pelit tasan siihen asti kunnes laitteesta aika jättää/myyt/vaihdat laitteen.

Eikös vastikään 3DS:llekin ilmaantuneen Nintendo Network ID:n avulla pidetä jo kirjaa käyttäjän latauksista? Ja se modernimpi tilisysteemikin lienee kehitteillä, mutta käsittääkseni tuon pitäisi jo turvata digiostokset jossain määrin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3078 : 19.01.2014 19:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No hemmetti sitten olen missanut jotain  :lol:

Hyvä homma. Ehkä noita VC pelejä uskaltaa alkaa nyt hamstraamaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3079 : 19.01.2014 21:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pokemon WiiU:lle?
http://www.warcry.com/news/view/127993-Nintendo-Explains-Why-Theres-No-Pokemon-MMO

Lainaus
"Of course, we hear all the opinions we get from our fans about an MMORPG," said Masuda. "But right now, we're still unsure whether this core gameplay at the center of Pokémon - catching the Pokémon and raising them - would really translate well or really match the MMORPG format. Right now we think the best way for the widest possible audience to enjoy the games is the way we develop them now."

Oikein tehtynä Pokemon MMO olisi pahinta pelicrackiä sitten vanilla-aikojen WoWin. Mutta koska japanilainen jääräpäisyys, niin eihän sellaisen kehittämistä voi edes harkita.
MMO perinteiseen malliin, eli niin että porukassa mennään ja tapetaan kaikki, ei ehkä sopisi Pokemoniin. Kuitenkin suht yksinpelipainoitteista. Mutta se että Pokemon ei sopisi verkkopeliksi muuten luonteeltaan, on naurettava väitös. Varsinkin jos touhusta tekee turnausmuotoisen. Turnauksien välillä samotaan ympäri pelimaailmaa missä haluaa ja sitten osallistutaan pelin turnauksiin metsästetyillä Pokemoneilla. Totta kai tehtävien sopiminen useammalle (palkinto tehtävästä), on vain järjestelykysymys.

Tosin myönnän että lopulta en kummastakaan aiheesta (pokemoneista tai MMO:sta) omaa kokemusta käytännössä ollenkaan ;D Mitä nyt Pokemonista emulaattorikokeiluja vuosien takaa. Suurin syy on sen käsikonsolipainotteisuus. GC aikaan odotin kovasti jonkin aikaa täysiveristä Pokemonia. Mutta sitten kun se tuli (Pokemon XD), 2005 lopussa, oli Wii huuma jo niin korkealla että GC:n pelit menivät lähes kaikki ohi tuolloin. Olisi aika kova veto kun saataisiin edes se käsikonsolien tasoinen Pokemon WiiU:lle. Varmasti toisi myyntiä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3080 : 19.01.2014 23:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis Pokemon jos joku sopisi MMO-peliksi ihan täydellisesti.  Iso maailma, jossa kaikki pelaajat näkevät toisensa ja voivat kaappailla pokeja, taistella toistensa kanssa ja pelaajat itse voivat olla gym leadereita yms. 3DS-versio on jo nyt kytkettynä nettiin koko ajan, jossa taistellaan ja vaihdellaan toisten kanssa jatkuvasti. Nintendolla aina ihan naurettavat syyt olla tekemättä jotain.

Mariossa ei ole online co-oppia, koska heidän mielestään on hauskempaa pelata sitä kaverin kanssa samassa huoneessa. NO SHIT! mutta ei siitä haittakaan ole, jos annetaan mahdollisuus pelata myös muiden kanssa. Tai että uutta F-Zeroa ei julkaista sen takia, koska Shiggy ei tiedä mihin suuntaan sarjaa pitäisi viedä. Kukaan ei halua viedä sarjaa mihinkään suuntaan, vaan kaikki haluaa vain uuden jatko-osan, oli se sitten vaikka pelkkä X tai GX HD online-modella. Uusi suunta olisi muuten todennäköisesti jotain sellaista, jossa pitää puhallelaan johonkin perseeseen että saa lisää boostia.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3081 : 19.01.2014 23:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Uusi suunta olisi muuten todennäköisesti jotain sellaista, jossa pitää puhallelaan johonkin perseeseen että saa lisää boostia.

Tässä vuoden paras kommentti valmiiksi. :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3082 : 20.01.2014 00:01 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itestä tuntuu että Nintendo peleissä ei ole nettipeliä koska ne on niin täydellisyydentavoittelijoita, että ne mieluummin tekee täydellisen pelin jossa ei ole ollenkaa nettipeliä kuin semmoisen mikä lagaa netissä pelattaessa. Olkoon sitten 50ms tai 5ms ni se on sitte liikaa Nintendolle.

Ite oon ihan samanlainen ja sen takia en pysty juurikaa ottaa reaaliajassa pyöriviä nettipelejä vakavasti. Kyllähän jotain team fortressia ja monster hunteria on hauskaa netissä pelata, mutta se ei ole kuitenkaan pikselin päälle ja framentarkasti "täydellinen" kokemus. Aina tulee joku lagi ja joku ukko teleporttaa pikselin tms.

Onko tässä mitään järkeä -> ei todellakaan.
Fanitanko Nintendoa tämän takia vielä enemmän -> ehdottomasti.

E: ja siis ihan täysin hatusta vedin, mutta tuntuu siltä ja tuntuu hyvälle.
E: siis tuntuu hyvälle että joku muukin on yhtä pakkomielteinen ku minä.


« Viimeksi muokattu: 20.01.2014 00:14 kirjoittanut saska »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3083 : 20.01.2014 07:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei siinä itsekin arvostan lokaalia moninpelaamista ja ymmärrän että nettipeli Mariossa oli täyttä kaaosta ja lagin aiheuttamia kuolemia. Mutta pentti perupelaaja ja sen mukulut eivät ymmärrä minun näkökulmaani asiaan, vaan heitä ihmetyttää kun kaikilla muilla konsoleilla voi pelata netissä, mutta nipalla ei.

Lapset ovat nykyään jo täysiä velhoja tietokooneiden ja digiboxien kanssa. Nipa ei ole vielä ymmärtänyt millainen räjähdys on tapahtunut lasten digitaalisten viihdeliatteiden käytössä. Oma ekaluokkalainen veljeni neuvoo nykyään vanhempiaan digiboxin ja koneen käytössä...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3084 : 20.01.2014 13:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllä on hiljaista next-gen -rintamalla. Tammikuussa ei kai tule yhtään peliä Tomb Raideria lukuunottamatta. Helmikuussakin tulee vissiin vain uusi Thief, josta nyt ei osaa sanoa juuta eikä jaata. Maaliskuussa alkaa sitten onneksi tapahtua. Octodatkin tulee vasta silloin vaikka odotelin sitä jo tässä kuussa alunperin.

Vanhoille laitteille tulee sentään Lords of Shadow 2, mutta sekin vasta ensi kuun lopussa. Ei alunperin pitänyt sitä edes ostaa PS3:lle mutta Amazonin parin viikon takainen 33e hinta oli aika ohittamaton.


Edit:
Aikamoinen typo  :lol:


« Viimeksi muokattu: 20.01.2014 14:53 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3085 : 20.01.2014 14:26 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Marraskuussa alkaa sitten onneksi tapahtua.
Perkele, tulee pitkä vuosi.  ;D

Backlogista kyllä riittää iloa pitkäksi aikaa. SM3DWorld on ostamatta, BF4 koukuttaa PC:llä, Bravely Default kiinnostaa, Skyrim on vieläkin aloittamatta, Rayman Legends on kesken, Wind Waker HD on kesken... kyllä näitä riittää.  :lol:
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3086 : 20.01.2014 14:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 946 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Outlast tulee ensi kuun alussa PS4:lle. Kuulemma ilmainen plussalaisille. Hyvä kauhupeli.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3087 : 20.01.2014 14:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Outlast tulee ensi kuun alussa PS4:lle. Kuulemma ilmainen plussalaisille. Hyvä kauhupeli.

Joo tulee tosiaan ilmaisena jäsenille.

Tuo antaa toivoa siitä, että ensi kuun PS3:n Plus-peleinä olisivat Metro: Last Light sekä Bioshock Infinite, koska tälläinen huhu kierteli jokunen viikko sitten. Outlast meni ainakin oikein, toivottavasti loputkin.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3088 : 21.01.2014 20:06 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kaikkien aikojen paras toimintapeli saa vihdoinkin "definite"-version. Ellei Capcom onnistu taas jotenkin tätä ryssimään.

Lainaus
Resident Evil 4 will include Steam platform support with Steam Achievements, Steam Cloud, Steam Trading Cards, global leaderboards, and full game controller support. The new PC version will include everything from the prior iterations including subtitle support in English, French, Italian, German, Spanish, Japanese and Polish as well as previously released bonus content such as the Separate Ways epilogue.



Mahdolliset leaderboardsit Mercenaries Modelle ja speedruneille, achievementsit, 60 fps, HD-grafiikat, ohjaintuki... *kuolaa*
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #3089 : 22.01.2014 00:04 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikkien aikojen paras toimintapeli saa vihdoinkin "definite"-version. Ellei Capcom onnistu taas jotenkin tätä ryssimään.

ULTIMATE HD EDITION! Voi jösses...

Tosin ketähän minäkin luulen huijaavani, ostan alesta* vaikka on tullut jo hakattua moneen kertaan GC:llä ja Wiillä. On se vaan parhautta.

*Ellei Capcom onnistu taas jotenkin tätä ryssimään.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines