Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 12
Tulostusversio
Aihe: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2)  (Luettu 77599 kertaa)
Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « : 24.07.2018 06:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.thurrott.com/xbox/163896/details-microsofts-xbox-scarlett-game-streaming-service

Tämä mielenkiintoinen paljastus/huhu Microsoft-insideriltä kertoo, että aiemmin pilven ilosanomaa levittänyt yhtiö on kaikkea muuta kuin valmis tekniikan kanssa, sillä se aikoo tuoda seuraavassa sukupolvessa myyntiin sekä perinteisen konsolin että streamausboksin, jossa käytettävä tekniikka eliminoisi suoratoiston tähän astiset ongelmat kokonaan. Jälkimmäiseksi mainitun hinta olisi tietenkin merkittävästi halvempi kuin perinteisesti tehdyn konsolin, noin sadan euron luokkaa.

Artikkelissa mainitaan vuosi 2020 julkaisuajankohtana molemmille, joka osuu yksiin kouluttautuneiden arvausten kanssa. Mutta haluaako Sony vuoden etumatkan? Julkaiseeko se PS5:n sittenkin ensi vuonna? Nintendo on Switchinsä kanssa täysi arvoitus. Se on toki sanonut haluavansa alustalle poikkeuksellisen pitkän elinkaaren, mutta se ei toisaalta sulje pois  tehopäivityksiä. Niinpä Switch S, joka toisi speksit siihen malliin että downportit next geniltä onnistuvat, voi olla realistisin mahdollisuus; PS5:n ja Xbox Twon täysi satsaus 4K-resoluutioon jättänee paljon pelivaraa alaspäin porttaamiselle.« Viimeksi muokattu: 29.12.2019 12:09 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Two, Switch 2) « Vastaus #1 : 19.04.2019 06:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://comicbook.com/gaming/2019/04/18/xbox-ps5-next-gen-more-powerful/

Kilpailu vuodesta 2020 nostaa nyt kierroksiaan; sisäpiirilähteet väittävät, että vaikka Sonyn ilmoittamat tiedot PS5:stä olivatkin hyvin vaikuttavia, on Microsoftilla valmisteilla vieläkin mörkömpää rautaa.

Hintakysymys leijuu silti ilmassa, sillä en jaksa uskoa, että nämä yhtiöt tuovat markkinoille ainoastaan yhden, 500 euroa maksavan next gen -laitteen. Microsoftin suunnitelma on varmastikin halpa streamboksi, mutta entä Sony? PS3:n alkutaival korkean hinnan takia muistetaan tuskaisena (toki hyvistä julkaisupeleistäkin oli puutetta). Kopioiko se Microsoftin idean suoratoistokonsolista?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #2 : 29.12.2019 12:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Jos uusimpia huhuja/vuotoja on uskominen, PS5 tulee olemaan raudaltaan Microsoftin konsolia heikompi (12TF vs 9.2TF).

Spekuloidaan: jos tämä pitäisi paikkansa, Sony tähtäisi todennäköisesti konsolillaan julkaisussa siihen 399 dollarin hintaluokkaan, millä se viimeksikin aloitti vakuuttavasti. Miten kävisi, jos vastassa olisi tehokkaampi Xbox, mutta 100 dollaria suuremmalla hintalapulla? Toki Boxistakin julkaistaan halvempi versio, mutta se ei ainakaan huhujen mukaan yllä PS5:n teholuokkaan.

Viimeksi Sony teki ovelan tempun, ja vaihtoi aivan viime hetkillä konsolin spekseihin 4GB:n sijaan kahdeksan gigaa GDDR5-muistia. Sitä piti suurin osa ihmisistä ennen julkistusta täysin mahdottomana. En kuitenkaan usko, että Series X:n mörköä tehoissa kampitetaan. Sonyn on yritettävä jotakin muuta.


« Viimeksi muokattu: 30.12.2019 07:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #3 : 18.03.2020 20:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Katselen juuri jälkijunassa tuota The Road to PS5 -tilaisuutta. Tässä vaiheessa on ainakin sanottava, että voisin kuunnella Cernyä puhumassa raudasta varmaan lopun ikäni. Kaikki stressi katoaa saman tien. ❤️
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #4 : 18.03.2020 21:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Hyvältä vaikuttaa kumpikin konsoli.

Eniten innostuin Xbox Series X:n taaksepäinyhteensopivuudesta, joka mahdollistaa mm. korkeammat resot ja mahdollisesti myös ruudunpäivityksen aiemmin 30fps locked -peleissä sekä HDR:n lisäämisen jopa ikivanhoihin OG Xbox -peleihin. Input lagin vähentäminen mm. ohjainten polling ratea nostamalla kuulosti myös hyvältä.

Harmi, että PS5-videossa ei puhuttu mitään uudesta ohjaimesta, toivottavasti siinä olisi takanapit. Innolla odotan myös hintatietoja, vaikkei niillä sinänsä mitään väliä itselleni ole, koska kummankin konsolin ostan heti julkaisussa. Jos PS5 on tuntuvasti halvempi, kuten voidaan olettaa, tulee se myymään taas kuin häkä. Xbox on onneksi kuitenkin tällä kertaa monelle varteenotettava vaihtoehto, toisin kuin tämän genin alussa.

Tuo Sonyn ”pressi” oli sinällään uskomattoman surkea, vaikka Cerny onkin leppoisa kaveri. Ei tuolla powerpoint-esityksellä hypeä ainakaan nosteta peruspelaajan silmissä. Heiltä meni varmasti 99% pressin nörttilöpinöistä ohi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #5 : 18.03.2020 21:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili PS5 stream oli.... aika erikoista katsottavaa :lol: Cernyn äänessä on tosiaan jotain erikoista ja mies puhumassa tunnin diipadaapaa raudasta oli vähän outoa ;D

Mutta, Sony tiputti pallon aika pahasti tässä. Kansa odotti jotain kunnon paljastusta mutta saikin teknistä diipadaapaa. Onkohan Sony suunnitellut lykkäävänsä PS5:n ensi vuoteen koronan takia. Tai sitten M$ sai Sonylaisten leuat lattiaan. No joo, molemmat tuntuu vähän erikoisilta vaihtoehdoilta. Eihän tässä varsinaisesti kiire ole, mutta vähän tietoa kyllä porukka jo odottelee...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #6 : 18.03.2020 22:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Toi striimihän oli devaajille tarkoitettu, eikä kaikelle kansalle. Toki siinä mielessä olisi voinut asiat hoitaa paremmin, että olisi tehty tuosta hieman enemmän kuluttajille suunnatumpi. Porukalla oli vissiin vähän väärät mielikuvat tuosta tilaisuudesta.
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #7 : 18.03.2020 22:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Toi striimihän oli devaajille tarkoitettu, eikä kaikelle kansalle. Toki siinä mielessä olisi voinut asiat hoitaa paremmin, että olisi tehty tuosta hieman enemmän kuluttajille suunnatumpi. Porukalla oli vissiin vähän väärät mielikuvat tuosta tilaisuudesta.

Tätä olin kanssa toteamassa, että selkeästi devaajille suunnattu, ja striimin nimestä lähtien tarkoitus oli taustoittaa teknologiavalintoja, ei paljastaa ilotulitusten kanssa lopullista tuotetta. Sitä en äkkiseltään osaa sanoa, oliko Sony itse "markkinoinut" striimiä ennakkoon väärin, vai veikö vaan itse luotu hype nettikansan mennessään, mutta monella oli selvästi eri odotukset.

Itse olen edelleen sitä mieltä, että kaikessa koruttomuudessaan presis oli pelkästään hurmaava. Plus, Mark osaa kyllä selittää noita konsepteja suhteellisen kansantajuisesti, kunhan nyt jaksaa vähän edes keskittyä, eikä vaan vaivu puhesoundista meditatiiviseen nirvanaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #8 : 18.03.2020 22:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Niin no, PlayStationin virallisella, 10 miljoonan tilaajan YouTube-kanavalla etukäteen mainostettu livestriimi nimellä ”The Road to PS5” saattaa herättää muidenkin kuin devaajien mielenkiinnon. Etenkin kun se lähetetään eetteriin pari päivää sen jälkeen, kun Microsoft on kutsunut median edustajat ihmettelemään omaa rautaansa ja paljastanut tarkemmat speksinsä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #9 : 18.03.2020 23:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, julkaisukanava varmasti on hämännyt, mutta esim. striimin nimihän mätsää täydellisesti lopulliseen antiin.

Anyways, mielenkiintoista kamaahan tuo olikin, ja mainosvideot tulee vaan sitten perästä. Näemmä vauvakupla kannattaa, ei ehdi seurata mitään tai muodostaa odotuksia mistään, niin ei pety.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #10 : 19.03.2020 10:05 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Lainaus
"Watch the presentation to get a deep dive into PS5’s system architecture, how it is designed to benefit developers and the games they create."

https://twitter.com/PlayStation/status/1240307314436894721

Tämähän oli siis tarkoitettu pitää alunperin Game Developer Conference-messuilla, mutta messut peruttiin joten näytettiin youtubessa.


Mutta joo, olisi varmaan kannattanut pitää ensin joku esitys tavallisille tallaajille, niin ei olisi mennyt niin monella kuppi nurin. Mutta ehkä tässä vaikuttaa mm. se, että Sony ei vielä osaa sanoa paljonko laite maksaa ja julkaistaanko se tämän vuoden aikana (koska koronavirus sotkee tilannetta).


Itse tällä hetkellä kiinnostaa oikeastaan eniten taaksepäinyhteensopivuus PS1-PS3 -peleihin. Mitään syytä ei ole jättää sitä tekemättä MS:n tyyliin.
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #11 : 19.03.2020 10:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Itse tällä hetkellä kiinnostaa oikeastaan eniten taaksepäinyhteensopivuus PS1-PS3 -peleihin. Mitään syytä ei ole jättää sitä tekemättä MS:n tyyliin.

Tämä. Jos saisivat PS5:n jotenkin järkevästi rullaamaan koko backlogia, edes suurinta osaa siitä, niin saisi viimein pakkailla PS2:n ja PS3:n naftaliiniin telkkujen alta. Dream is alive, mutta nähtäväksi jää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #12 : 19.03.2020 11:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili MGS HD Collectionia kun pääsisi pelaamaan (ehostettuna) PS5:lla, niin en paljoa muuta tarvisi.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #13 : 19.03.2020 11:48 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olisiko jossain selkeää vertailua molemman konsolin tähän mennessä julkaistuista ominaisuuksista?
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #14 : 19.03.2020 12:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Olisiko jossain selkeää vertailua molemman konsolin tähän mennessä julkaistuista ominaisuuksista?

Tehoista on, mutta ominaisuuksista ei ole tainnut kertoa kattavasti kuin vasta MS.

Tämän hetkisten tietojen mukaan MS:n loota vie prossun ja näyttiksen tehoissa, mutta PS5:n SSD on huomattavasti nopeampi. Mutta varmaan vasta arvailuja ilmoilla siitä, mitä tuo meinaa. Tuo PS5:n SSD voi ilmeisesti olla aika mullistava, mutta sitä varmaan hyödynnetään pääasiassa vain yksinoikeuspeleissä.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #15 : 19.03.2020 12:34 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ok kiitti.

Pitääpä kaivaa Boxin ominaisuudet.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #16 : 19.03.2020 12:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Haiskahtaa kyllä koko Sonyn SSD-hommeli Applen tyylisille mainostukselle hyvin vahvasti. Mullistavaa, vaan eipä sittenkään. Applekin on vuosikausia tuonut markkinoille "mullistavaa" tekniikkaansa, joka todellisuudessa on vain uudestaan brändättyä, jo olemassa olevaa tavaraa.  :lol:

Joo, taatusti tulee mullistamaan lukunopeudet verrattuna mitä aiemmin konsoleilla ollut, mutta oliko yhtäkkiä jotain totaalisen uutta SSD-teknologiaa, joka olisi huomattavasti PC:n m2-levyjä yms. nopeampi, vai vaan jotain vastavaa, niin hyvin vahva veikkaus jälkimmäiselle.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #17 : 19.03.2020 12:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän samaa epäilen, kun pelisession koko kasvanee samassa suhteessa. Toki hyvä että panostavat tässä genissä latausnopeuksiin jne.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #18 : 19.03.2020 13:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ok kiitti.

Pitääpä kaivaa Boxin ominaisuudet.

- Usean pelin samanaikainen Quick Resume, eli voit jättää useamman pelin ”pauselle” ja jatkaa siitä mihin jäit myöhemmin
- 3D-äänimaailmaa on Sonyn tavoin yritetty parantaa, jolloin ääni kimpoilee realistisesti ympäristössään
- Input lagia on saatu alas
- Muistia voi laajentaa pienellä MS:n omalla ”muistikortilla”, joita tarjotaan varmaan eri tera-kokoluokissa (Sonylla konsolissa on lisäpaikka toiselle SSD-levylle)
- Ohjaimen kokoa on vähän pienennetty, dpadia on paranneltu
- Kaikki OG Xbox/Xbox 360/Xbox One -pelit, jotka pyörivät Xbox Onella, pyörivät myös Xbox Series X:llä
- Taaksepäinyhteensopiviin peleihin on mahdollista lisätä HDR-tuki, jolloin voit pelata mahdollisesti esim. OG Xbox -peliä kuten Ninja Gaiden Black 4K/60fps/HDR-tuettuna
- Resoluutioboosti ja mahdollisesti ruudunpäivityksen nosto myös sellaisissa Xbox 360/Xbox One -peleissä, jotka ovat olleet ennen 30fps locked (tämä on vasta kokeiluasteella)
- Ray tracingiin saadaan ainakin paperilla enemmän vääntöä kuin mitä PS5 tarjoaa
- 120Hz -ja  Variable Refresh Rate -tuki, jota moni TV ja monitori tukee nykyään
- Xbox One -laitteet toimivat myös Xbox Series X:ssä
- Tehoiltaan konsoli on paperilla ehkä noin 20% tehokkaampi kuin PS5, mutta lataustauot ovat joitain sekuntteja hitaammat
- Microsoft ei näillä näkymin tuo VR-laseja markkinoille


The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #19 : 19.03.2020 13:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiitos paljon! Selkeä paketti oleellisesta.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #20 : 19.03.2020 15:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili MS:llä on kyllä kohtuullinen urakka edessä, jotta saavat kerättyä itselleen takaisin uskollisia käyttäjiä Xbox Onen jälkeen. Vaikka konsoli olisi kaikinpuolin kilpailijaa parempi, niin en usko riittävän sen alkuunkaan. Sonylla (ja Nintendolla) on käsittämättömän paljon uskollisia ja samalla jääräpäisiä fanittajia, jotka ostaisivat heidän laitteitaan, ihan sama mitä muilla on tarjolla. MS:n brändi ei ole lähelläkään samaa pelimaailmassa ja joutuvat onnistumaan tuplasti kovemmin menestyäkseen.

Sony pystyi ratsastamaan PS1 ja PS2:n maineella koko PS3:n elinkaaren, vaikka koko laite oli aivan käsittämätön persereikä. Ps4 oli laitteena jo parempi, mutta loppupeleissä Sonyn ei tarvinnut edes yrittää mitään. Microsoft heitti itsensä ulos kilpailusta heti alkuun ja suurin osa Xbox 360 -käyttäjistä siirtyi heti Pleikkarin käyttäjiksi. Jos sama olisi tapahtunut toisinpäin, todennäköisesti PS4 olisi silti myynyt enemmän.

Toivon todella että MS onnistuu laitteensa kanssa ja saadaan taas terveellistä kilpailua markkinoille. Ainakin ovat tehneet monia asioita paljon paremmin kuin genin alussa.

Tosin itse olen jotenkin menettänyt mielenkiintoa tulevia konsoleita kohtaan. Pelit tehdään PC:llekin nykyään niin, että ne suunnitellaan konsolit edellä, eikä hiirelle ja näppikselle, joten lähes kaikista peleistä löytyy täydellinen ohjaintuki. Ei tarvitse enää mennä kyyhöttämään tuolille, tai edes koskea hiireen. Samalla tavalla voi vaikka Pleikkarin ohjaimella käynnistää pelit ja nauttia niistä taatusti vielä hienommilla grafiikoilla kuin konsoleilla ikinä päästään.


« Viimeksi muokattu: 19.03.2020 15:35 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #21 : 19.03.2020 15:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili En myöskään jaksa uskoa, että Xbox tulee kunnolla haastamaan Sonya (ja Nintendoa) Jenkkien ulkopuolella. Ei nuo tehoerot peruspelaajalle aukene, eikä massat osta kalliimpaa laitetta, vaikka se olisikin tehokkaampi. Ja jos sieltä tulee halvempi Xbox Series S -malli, niin porukka ostaa mielummin PS5:n kuin ”huonomman” Xboxin.

Toki jos Microsoft yllättää kaikki hinnoittelemalla konsolinsa PS5:n tasolle (persnetoa per konsoli voi kompensoida vaikka niillä ”muistikorteilla”), niin vaakakuppi saattaa kääntyä. Xbox Series X voisi myös olla varteenotettava vaihtoehto PC-mestarirodullisille, jos ja kun et saa samantasoista rautaa lähimainkaan samalla hinnalla PC-puolelta.

Harmi sinänsä, koska Microsoft on tehnyt niin paljon asioita oikein Xbox One -munailuiden jälkeen.

Onneksi Microsoftilla on pätäkkää, ja se tulee saamaan rahaa GamePassin kautta, joten konsolimyynneissä viimeiseksi jääminen ei ole mikään ongelma. Pääasia on tosiaan se, että markkinoilla on kilpailua.

Lainaus
Tosin itse olen jotenkin menettänyt mielenkiintoa tulevia konsoleita kohtaan. Pelit tehdään PC:llekin nykyään niin, että ne suunnitellaan konsolit edellä, eikä hiirelle ja näppikselle, joten lähes kaikista peleistä löytyy täydellinen ohjaintuki. Ei tarvitse enää mennä kyyhöttämään tuolille, tai edes koskea hiireen. Samalla tavalla voi vaikka Pleikkarin ohjaimella käynnistää pelit ja nauttia niistä taatusti vielä hienommilla grafiikoilla kuin konsoleilla ikinä päästään.

Tämä siirtymä on varmasti itsellänikin edessä, kunhan sieltä tulisi ulos uuden genin näyttikset. Ei kiinnosta maksella tällä hetkellä naurettavan ylihintaisista näyttiksistä, jotka ovat parhaimmillaankin samaa tasoa mitä tulevissa konsoleissa. Pelkkä näyttis maksaa enemmän kuin PS5 tai Xbox Series X.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #22 : 19.03.2020 19:00 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Playstation 5 on suurempi numero kuin Playstation 4.
moi :)
tallennettu
Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #23 : 20.03.2020 11:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=l1aHy8uBg2o

Vähän analyysiä.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #24 : 20.03.2020 15:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos tekniikka analyysi kiinnostaa, kannattaa katsoa Digital Foundryn analyyseja Youtubesta. Mielenkiintoista kuunteltavaa jos asia kiinnostaa.

Tällä hetkellä laitteena itseen iskee enemmän XSX. M$ selvästi tuntuu tarjoavan jotenkin sitä mitä pelaajat haluaa. Keskitytään input lagiin, fps -suoritukseen, lataustaukoihin, sujuvaan käyttöön jne. Sony heittää jargonia kun M$ tarjoaa käyttökokemusta. Vaikka ei sillä, Sony varmasti petraa tällä saralla kun saadaan lisää tietoa ulos ja kunhan nyt edes julkistaisivat sen ensin.

Tuo SSD levyjen tulo ja sen tuomat mahdollisuudet ovat mielenkiintoisia, mutta en tiedä onko niistä ns. mullistajaksi. Mielenkiintoisia ne kyllä on. Datan haku nopeutuu niin helvetisti, että lataustauoista hehkutus ei ole liioittelua. Mutta en tiedä onko tällä pelien teon filosofiaan suuria vaikutuksia, eli edelleen suurin odottelu tulee kun ladataan se monen kymmenen gigan day one päivitys, josta on tullut itselle ehkä ärsyttävin asia koko konsolipelaamisessa. PC:llä siihen on tottunut, kun pelit ladataan useimmiten verkosta muutenkin, mutta että joudun odottelemaan levyltä pelaamista yhtä kauan kuin lataisin sen verkosta... jotain vain on pielessä.

Lopulta itse vain toivoo parempaa käyttökokemusta. Tällä hetkellä M$ tuntuu ajattelevan sitä enemmän vaikka onkin tehokkaampi. Mutta kuten sanoin, eihän PS5:ttä ole käytännössä edes julkistettu vielä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #25 : 20.03.2020 16:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Veikkaan, että ne tiettyjen studioiden PS5-yksinoikeuspelit pyyhkivät graafisesti lattiaa jopa PC-peleillä pitkään. Konsolissa ei ole enää varsinaisia pullonkauloja, ja tuolla SSD:llä onnistuvat varmasti tekemään asioita, joita muilla alustoilla ei pystytä tekemään. Ja kun niitä PS5-yksinoikeuspelejä ei tarvitse suunnitella hitaampia SSD-levyjä huomioon ottaen (PC:lläkin pitää ottaa huomioon kaikennäköiset kovalevykonfiguraatiot), on vain taivas rajana. Potentiaalia on varmasti paljon muuhunkin tekniseen velhoiluun kuin sekunttien viilaamiseen pois lataustauoista.

3rd party -peleissä PS5:n SSD tuskin ihmeisiin pystyy.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #26 : 22.07.2020 17:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Xbox Showcasen voi katsoa huomenna hyvään aikaan (klo 19), mutta millaisia odotuksia pressin suhteen on lautalaisilla?

Microsoft pudottaa maksumuurin online-pelaamisesta

MS sitoi online-pelaamisen ensimmäisenä maksulliseksi ja tulee myös vapauttamaan sen ensimmäisenä takaisin ilmaiseksi, yllättäen Sonyn ja Nintendon housut nilkoissa. Tämä ele tulee saamaan valtavasti positiivista palautetta pelaajilta ja medialta (niin kuin kuuluukin).

Perfect Dark 2 tai Perfect Dark Reboot

Tämä olisi minulle aika hemmetin kova juttu, varsinkin jos se onnistuisi hengittämään enemmän originaalin henkeä kuin PD Zero. N64-pelin tyyliä on kuitenkin äärimmäisen vaikea imitoida uudemmalla tekniikalla ja suuremmilla tehoilla, niin että peli vielä näyttäisi next geniin kuuluvalta. Mahdollista se toki on, mutta haastavaa.


Tuhlaan myös aikaanne heittämällä pöytään 4chanin hurjimman huhun: https://boards.4channel.org/v/thread/517728124

Lainaus
>Halo Infinite, the Ring is not open-world, thrusters are in, sprint/clamber/spartan charge/drop attack are gone. No grappling hook. Fragments of Cortana's personality are found throughout various facilities and installations and serve an 'audiolog' function you'd see in other FPS games
>Grounded release trailer
>Devil May Cry 5 SE with playable Virgil (no unique story or cutscenes, just selectable in all main missions), and 'what-if' campaign of Lady and Trish
>Forza 8
>Fable reboot back in a 1500's Exploration-era Albion so there will still be guns and a heavy nautical theme
>Everwild, a Monster Hunter-esque combat game with an addictive base building customization gameplay option for herding monsters and turning them into tame, productive beasts of burden. Breeding mechanic, and the option to release them back into the wild to evolve and encounter their descendants with new properties to them. Visit other player's towns to discover their unique monsters and barter or trade for them.
>Age of Decay (spiritually State of Decay 3)
>Come Out, Come Out, Ninja Theory new horror game
>Cuphead DLC + new Cuphead game in development
>Elden Ring, story trailer that ends with 8 human players fighting enemies
>King of Fighters XV, crossplay across all versions, Cel-shaded 3D models
>Phantasy Star Online Episode 4, 5, and 6 trailers
>Call of Duty Cold War
>Battletoads with complete overhaul from the previous iteration, has some 3D light action and the trailer parodies Dark Souls with it in a scene
>Contra 5, co-op and crossplay with the Switch, not releasing on Playstation
>F-Zero SX (crossplay with the Switch and Xbox-themed levels like a race track in and around Halo 2 High Charity, not releasing on Playstation)
>Perfect Dark reboot, we see a remake of the first level and Joanna has gadgets for movement, stealth, and hacking
>Bayonetta 3 releasing also on Nintendo but not Playstation
>Mega Man Battle Network + Star Force collection on all platforms

Ehkä vuodelle 2020 sopisi, että Bayo 3 esiintyisikin ensimmäistä kertaa Microsoftin tilaisuudessa...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #27 : 22.07.2020 17:37 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Liven maksullisuutta tuskin tullaan poistamaan. Olisi valtava shokki, jos näin tapahtuisi. Jo se, että hintaa leikattaisi kuulostaa epärealistiselta. Toki MS saattaa jotenkin rukata Game Passin ja Liven yhteennaittamista, mutta nuo huhutut asiat kuulostavat epärealistisilta.

PS5:n ja XSeXin hinnat olisi kiva tietää. Ihmiset veikkaavat, että alle 500 euron ei kumpaakaan saa. Molemmat tuntuvat kyttäävän toinen toistaan. Itse veikkaan, että toinen konsoleista maksaa 400 euroa.

Sinänsä mielenkiintoisen paikan edessä ollaan, sillä Xbox on lähtenyt jokaiseen sukupolveen heikoissa asetelmissa. OG saapui PS2:n jo valtaamille markkinoille. 360 ampui itseään jalkaan laitevioillaan ja se mielestäni kusi koko XO:n matkan, vaikka laitteita sitten myytiinkin lopulta lähes kierrosvoittaja Wiin verran. Hullua kun ajattelee.

Ja One toki suoritti täydellisen pr-itsarin juuri ennen julkaisua DRM:llään. Lisäksi konsoli oli isokokoinen, tehottomampi kuin PS5 ja satasen kalliimpi. Niin, ja pakkonaitettu Kinectin kanssa, jota kukaan ei halunnut.

Nyt Xboxilla on viimein mahdollisuus saada palaset kohdilleen. Jännittävää nähdä miten käy.
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #28 : 22.07.2020 17:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Halo ja Fable huhut pitää paikkansa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) « Vastaus #29 : 23.07.2020 00:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Ai saatana jos Bayonetta 3 tulisi XSX:lle. En tiedä olisiko se helvetin hienoa vai murha lompakolle. Siis olisihan se aivan hel-ve-tin hienoa, mutta se olisi myös murha lompakolle. Ja 1&2 osat myös mukaan! Damn! Ei helvetti nyt tilaisuus on karvas pettymys joka tapauksessa kun ehdin jo unelmoimaan tästä.

Fablesta on huhuttu niin kauan, että eiköhän se sieltä tule. Jonkinlainen reboot.

Lockhart aka XSS julkistus. Onhan tämäkin jo aivan varma juttu ja uskoisin että näkee huomenna päivän valon. Ja uskoisin että 12kk Live pakettien pois vetäminen markkinoilta liittyy osin tähän. Täysin digitaaliseen jakeluun perustuva konsoli, niin en yllättyisi jos M$ lähtisi aika isosti tähän mukaan, pistämällä koko verkkopalvelu brändin uusiksi. M$:n verkkopalvelu on muutenkin todella sekava tällä hetkellä. On Live, on Gamepass, on Windows Gamestore, on Xbox Gamestore, on XCloud... olen hämmästellyt jo pari vuotta sitten kuinka M$:llä on niin helvetin monta brändiä verkkopalveluilla. Enkä ole edes varma mikä niistä on oikeasti edes käytössä enää. Jossain vaiheessa otsikoita vain alkoi olemaan liikaa ja menetin mielenkiintoni. Sonylla on PSN+. That's it.
Joten, uskoisin että M$ yhdistää verkkopalvelunsa ja yksinkertaistaa niitä roimasti. Eli kaikki yhteen pakettiin ja ainoat muuttuja palvelussa on alustojen nimet, eli (kuten mielestäni veikkasin jo alkuvuodesta) XSX, XSS, XSW (eli Windows alustalle) ja ehkä vielä XSC (cloud). Tiedä vaikka tulisi vielä jotain. XSS voi olla levyaseman kanssa ja sieltä tuleekin se digital versio, XSD erikseen. Tuskin, mutta heittelen vain mahdollisuuksia seinille.

Ilmaisia verkkopalveluista tuskin tulee, mutta varmasti tehdään vähän yksinkertaisempia paketteja ja pistetään kamaa samaan pakettiin jne. M$:llä kun on noita palveluita jo useampi, niin niiden suoraviivainen erikseen pitäminen alkaa olemaan turhaa markkinointikustannustenkin vuoksi. Eli, verkkopalvelut brändätään uusiksi.

Uskoisin että XSX:n ja Lockhartin hinnatkin tulee julki. M$:llä on kuitenkin tarjota kaksi vaihtoehtoa, kalliimpi ja halvempi. Ja molemmilla luvataan Next-Gen pelaamista. Ainakin pr -lapuissa. Joten on ihan sama heittääkö Sony PS5:n hinnaksi enemmän vai vähemmän kuin mitä XSX maksaa, M$:llä on siihen vastaus.Ja oikeasti jos Bayo 3 tulee XSX:lle, kusen hunajaa. Ei sillä etteikö pelistä saisi helvetin hienoa NS:llekkin, en epäile sitä hetkeäkään. Mutta 4K/60fps? Plus osat 1&2 samoilla specseillä? Siihen on vain yksi vastaus:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 12
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines