Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelikrääsä-ketju  (Luettu 7984 kertaa)
Pelikrääsä-ketju « : 25.06.2007 16:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Teinpäs sitten tälläisenkin ketjun. Täällä saa kertoilla mikäli on omistaa jotan pelikrääsää. Krääsän ei tarvitse olla uutta, vaan täällä saa esitellä sekä kokoelmiaan että niiden uusiakin tulokkaita.

Kaikenlaiset oheistuotteet kuten figuurit ovat parhaimmillaan hyvinkin hienoja joten luonnollisesti niitä halutaan näyttää muillekkin eikä vain kasata jonnekkin pimeään nurkkaan. Vanhoilla boardeilla oli tapana postata vastaavat Kuvagalleriaan, mutta koska täältä sellainen puuttuu, tein tämän ketjun.

Viimeisin ostokseni on muutaman viikon takaa. Helsingin Kukunorista nappasin mukaani FFVIII:n Squall Leonhart- figuurin, joka oli alennuksessa 20€. Figuurin mukana tulee vaihtokädet ja tietysti gunblade. Figuurin yleisilme on muutenkin hyvin yksityiskohtainen ja erikoisuutena mainittakoon kaulaketju, joka on irtonainen. Kyseessä on kuitenkin "actionfiguuri" eikä patsas, eli käsien, jalkojen, pään yms. asentoa voi vaihtaa. Saranat saattavat olla visuaalinen haitta joitakin, mutta onhan se ihan hauska että figuuri pystyy poseeraamaan eri asennoissa.




Seuraavana hankintalistalla on Rinoa Heartilly pitämään Squallille seuraa...
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #1 : 25.06.2007 17:19 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä ei ole mitään ostettua krääsää, vaan itse tehtyä krääsää.



Viime keväänä oli siis penkkarit ja minä pukeuduin Marioksi, kaveri Luigiksi ja toinen kaveri Linkiksi. Tein sitten tuollaisen blokin, jotta voisi karamellit heitellä rekan kyydistä sieltä ihmisille. Olihan se muutenkin mukavaa rekvisiittaa asukokonaisuuteen. Tällä hetkellä palikka roikkuu katosta pelinurkkauksessani, kuten pelinurkkaketjuun laittamistani kuvista näkyykin.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #2 : 25.06.2007 18:02 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kai noita löytyy. . .

Pari hassua paitaa. Ja MGS2-vartijafiguuri vartioi telkkarin päältä, Dragon Questista tuttu Mimic näyttää kieltä PS2:den päällä ja Taiko no Tatsujin-sarjan rumpuotus-maskotti hymyilee 360:n päältä. Ja kuvia? Käytössä on ihan vaan sumuinen kännyn kamera, että ehkä joku toinen kerta.

Aijuu, repussa roikkui ennen Dragon Questin limapallo, mutta se on tainnut lähteä omille seikkailuilleen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #3 : 25.06.2007 18:06 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Voitin joskus jostain kilpailusta jotain turhaa Final Fantasy krääsää. Voin vaikka myydä ne, sillä pelisarja ei henk. koht. kiinnosta tippaakaan.







Ja on mulla Halo 2 t-paita, GTA: San Andreas huivi ja kaikkea pientä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #4 : 02.07.2007 14:00 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Minulta löytyy harvinaisen vähän pelikrääsää. San Andreas -lätsä on melkein ainut, jos sitä nyt voi krääsäksi sanoa.

Nice beaver!
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #5 : 02.07.2007 14:31 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä on niitä ketjuja johon minun ei ainakaan kannattaisi koskea pitkällä tikullakaan - sen verran tuota krääsää löytyy että tulee vaan leimatuksi hulluksi. Ja paljon on myyty poiskin: minulla oli jossain vaiheessa jonkin verran Nintendo-krääsää, jopa Zelda-aiheista,  ja yleistä FF-kamaa ja isohko kasa erinäisiä sen ajan pelien promotuotteita ja promopelejä.

Mainitsemisen arvoisia pikkujuttuja ovat mm. joskus 80-luvulla saatu(?) Super Mario -jääkaappimagneetti ja 1997 Kukunorista ostettu Cloud&Chocobo -avaimenperä. Avaimenperässä erikoista on lähinnä se, että se on selvä feikki, kuten yllättävän usein todella moni muukin faniesine jonka voi tänäkin päivänä ostaa Kukunorista tai vastaavasta liikkeistä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #6 : 02.07.2007 14:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mistähän löytäisi tyylikkäitä, ison kokoisia pelijulisteita kehyksiin laitettaviksi. Kukunorista olen leffajulkkia ostanut. Peliaiheisia siellä ei ole kuin muutama hassu, mm. Halo 3, jota en kotini seinille kyllä halua.  ;)

Ilmeisesti eBay-tonkimiseksi menee.  Julisteita lienee Nintendon pelisarjoista todella vaikea löytää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #7 : 02.07.2007 14:47 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni on vain 3 FF:VIII patsasta, Squall ,Zell ja se nainen jonka nimeä en ikinä muista...
despirellä on kyllä hienompi Squall >:(
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #8 : 02.07.2007 15:16 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistähän löytäisi tyylikkäitä, ison kokoisia pelijulisteita kehyksiin laitettaviksi. Kukunorista olen leffajulkkia ostanut. Peliaiheisia siellä ei ole kuin muutama hassu, mm. Halo 3, jota en kotini seinille kyllä halua.  ;)

Ilmeisesti eBay-tonkimiseksi menee.  Julisteita lienee Nintendon pelisarjoista todella vaikea löytää.
Olet harvinaisen oikeassa, hyvälaatuisia ja tyylikkäitä pelijulisteita ei kasva puissa. Suurin osa pelijulisteitsa on mainosjulisteita, ja siksikin niiden pintaa peittää pitkälti suuri määrä tekstiä ja päivämääriä yms. Lisäksi näiden julisteiden kuvitus on harvoin pelin parasta antia, tiedä sitten miksi. Ehkä kaikkiin kuviin ei muka saada oikeuksia julisteeksi, tai julisteen suunnittelijat ovat idiootteja? Tietysti ison ja laadukkaan pelijulisteen painaminen on muutenkin yllättävän kallista.

Ajatelkaa miten käsittämättömän hienoja pelijulisteita saisi monen pelin concept arteista! Esim. God of Warin maalaukset, Metal Gearin vesivärityöt, monien japsiropejen upeat designit... Ja kaiken tämän mahtavuuden sijasta pelijulisteiksi tehdään isoja tekstin peittämiä kuvia pelikansista, random-taustan päälle photoshopatusta pelihahmosta (tai vielä pahempaa, usemammasta päällekkäin liimatusta hahmosta) jne. Mitä he oikein ajattelivat?!? Tahdon pelitaidejulisteita Silent Hilleistä, Final Fantasyistä, Loco Rocosta ja todella monesta muusta pelsitä, joilla visuaalista antia olisi vaikka lampaat söisi!
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #9 : 22.09.2007 23:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Play.comiin on tulossa myyntiin aika hienon näköisiä Halo-aiheisia figuureja/patsaita eivätkä ole hinnallakaan pilattuja. Kuvista päätellen myös varsin laadukkaita tuotoksia kyseessä. Korkeudesta ei sanottu myöskään mitään mutta täytyy toivoa sellaista noin 20 cm.

Master Chief


Cortana


Brute Chieftain


Kummaa vain, että ovat ilmeisesti ilmestymässä vasta ensi vuoden huhtikuussa. Paska juttu on myös se, että Play.com ei ainakaan viime yrittämällä toimittanut Gadgets- ryhmään kuuluvaa kamaa Britannian ulkopuolelle mutta pitänee metsästää vaikka Play-Asiasta tms. Puolestani voisivat ottaa vaikka sitten postimaksut käyttöön tälläisten tuotteiden kanssa, sillä siellä olisi muutakin kivaa tilattavaa. Bruten ja Jackalin voisi jättää väliin, mutta Master Chief ja Cortanakin kelpaisivat. Arbiter voisi olla myös aika makea, mutta ei ainakaan vielä ollut häntä.

Samaa mieltä olen Tuulistin kanssa näistä pelijulisteista, uskomatonta kuraa 99% tarjonnasta. Yoji Shinkawan töistä saisi kyllä niin upeita julisteita että oksat pois.


« Viimeksi muokattu: 22.09.2007 23:24 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #10 : 28.06.2008 01:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tälläisiä ihanuuksia bongasin tänään Tennispalatsissa, Kukunorin ikkunassa. Hintaa mukavan kokoisilla pehmoilla on 16 € kipale.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #11 : 28.06.2008 09:35 »
tuhis Vieras
Mistähän löytäisi tyylikkäitä, ison kokoisia pelijulisteita kehyksiin laitettaviksi. Kukunorista olen leffajulkkia ostanut. Peliaiheisia siellä ei ole kuin muutama hassu, mm. Halo 3, jota en kotini seinille kyllä halua.  ;)

Ilmeisesti eBay-tonkimiseksi menee.  Julisteita lienee Nintendon pelisarjoista todella vaikea löytää.

Tulostuspalvelut ovat ihan hyviä. Selvittelet kuinka isoa tulostusta saadaan ja millä hinnalla. Kannattaa kysyä myös lähdemateriaalin vaatimuksista jos itse esim. toimittaa jonkun internetzistä kaivetun kuvan.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #12 : 28.06.2008 11:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä idea.

Mutta esim. 70 cm x 100 cm koon julisteeseen tarvitaan resoluutioltaan valtavan kokoinen kuva. Missä olisi Nintendo-pelien artworkkia super high res -muodossa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #13 : 28.06.2008 12:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsekin olen yrittänyt etsiä julisteita. Esim. Doomin kannesta tehty juliste olisi ihan hiton hieno kehystettynä. Melko vähän tuota krääsää on. Eipä tule oikeastaan mitään mieleen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #14 : 28.06.2008 12:47 »
tuhis Vieras
Hyvä idea.

Mutta esim. 70 cm x 100 cm koon julisteeseen tarvitaan resoluutioltaan valtavan kokoinen kuva. Missä olisi Nintendo-pelien artworkkia super high res -muodossa?

Riipunnee kuinka jahtaa suurennuslasilla. Kyllä tuommoiset 2000 x 2000 resoluution kuvat jo alkavat riittämään kunhan tulostuksessa pistetiheys on tarpeeksi suuri. Kuvia voi myös sitten käsitellä ja riittämätöntä tarkkuutta peitellä eri tavoilla - aina järkevään pisteeseen saakka.

Jostain neogaffin arttiketjusta saattaa löytyä noita Nintendon juttuja. Guugelilla löytyy joskus jotain promomatskua. Henkilökohtaisesti laittaisin vaikka ennemmin sen goatsen kuin jotain räikeätä Nintendon pallopäätä polttamaan verkkokalvoja :)
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #15 : 28.06.2008 13:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei kyllä old school mario artti voittaa kaiken. Tosin mun itse tulostetut Donkey Kong ja Donkey Kong Jr julisteet vievät kakun  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #16 : 28.06.2008 14:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kävin juuri katselemassa T-paitoja Uniqlo nimisestä vaatekaupasta. MGS4-T-paita -kampanja näytti olevan käynnissä, mutta pitihän se arvata, että paskaa tarjosivat. No eipä voi paidan suunnitelijoita syyttää...
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #17 : 30.06.2008 21:35 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta esim. 70 cm x 100 cm koon julisteeseen tarvitaan resoluutioltaan valtavan kokoinen kuva. Missä olisi Nintendo-pelien artworkkia super high res -muodossa?

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=276451

Tuossahan tuota. Tuon ketjun sisällä on aika paljon kuvamateriaalia koossa, joka on tarkoitettu ihan painokäyttöön. Resoluutio luokkaa 4730 x 7350. Jos jokin linkki on rikki, kysy minulta, koska minulla on monet noista kuvista tallessa.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #18 : 30.06.2008 22:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiitos Teppo.
 
Tuolla 70 x 100 kokoisen julisteen painatus maksaa 52 €. Onko kenelläkään tiedossa edullisempia paikkoja tehdä työ?

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #19 : 30.06.2008 23:27 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuo NeoGAFin threadi on kyllä jotain aivan huikeaa. Työpaikalta löytyypi vielä mukavasti 1,6 metriä leveä suurkuvatulostin jolla saa varsin mukavaa jälkeä tuon threadin kuvista. Tuli viikonloppuna tulosteltua muutama 70cm korkea juliste seinälle ihan vaan testimielessä. Jopa noin megan kokoisista jpeg-kuvista sai varsin mukavan näköistä jälkeä aikaiseksi noinkin isossa koossa. Kuvia en ehdi nyt valitettavasti laittelemaan. Joskus pitäisi kyllä hommata kunnon kehykset ja tulostella sitten julisteet ihan kehysten mittojen mukaan.

Ja niin, tuo 52e tuon kokoisesta julisteesta on melko paljon. Todelliset kustannukset ovat ainakin tulostuksessa paaaljon pienemmät. Harmittavasti mulla alkaa intti viikon päästä, muuten olisin mielelläni ottanut tilauksia vastaan.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #20 : 01.07.2008 09:18 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, ne repivät hirveitä hintoja noista painatuksista, vaikka ne eivät tuota paljon minkäänlaisia kuluja. Meilläkin on töissä suurkuvatulostin, jota on tullut hyödynnettyä myös omassakin käytössä. Ainoa vaan, että isommissa julisteissa tarkkuus saisi olla vähintään sen 150-180dpi.
tallennettu
Re: Pelikrääsä-ketju « Vastaus #21 : 01.07.2008 16:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tulostappa läski mullekin muutamat Trilogy julisteet.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines