Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Halo 3 -julkaisu: 26.09.2007
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Halo 3  (Luettu 29811 kertaa)
Re: Halo 3 « Vastaus #60 : 27.09.2007 20:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
No jaa, teki vaan mieli ottaa asia esille. Ovathan nämä molemmat pelit varmasti aika kokemuksia, mutta vain toista tunnutaan rokottavan.
Kuten sanoit, Halo 3 ei ole pelkästään yksinpeli. Se on Liven moninpelin lippulaiva. Arvostelijat ovat antaneet pisteet koko pelistä eikä vain yksinpelistä. Onhan niissä arvosteluissa mainittu yksinpelin olevan se heikoin lenkki. Tosin perään ovat heti sanoneet, että vaikka yksinpeli on pelin heikoin lenkki, se ei silti ole huono.

HS:n tilannehan on täysin toinen sillä se on tarkoitettu yksinpeliksi ja ainoastaan yksinpeliksi. Varsinkin kun monet muut HS:n tyyliset pelit ovat tarjonneet enemmän sisältöä.

Sitä voi miettiä sitten itsekseen kumpi antaa enemmän rahalle vastinetta. Halo 3 vai Heavenly Sword?

Perskutti nyt alkaa halokuume taas nousemaan, vaikka juuri ehdin todeta kuinka tylsältä tämä vaikutti  :lol: Kai tämä on sitten hommattava 40 euron hintaan jossain vaiheessa  :rollaus:
Gigantista lähti 49 euroon. Eikö kelpaa? ;)
Play-Asia
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #61 : 27.09.2007 20:40 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Sen takia peleistä löytyy myös niitä vaikeustasoja ettei niistä tule parin tunnin läpijuoksuja. Säätäkää ne kohdilleen!

Muutenkin minusta 7-10 tuntia yksinpelikampanjaa peleissä on aivan riittävä pituus. Ylivenytetyistä tekeleistä jää yleensä huonompi maku. Mielummin sitä läpäisyn jälkeen mietti, että harmi kuin loppui ja olisi voinut jatkaa pidempäänkin kuin että, nukahtaisi jossain kampanjan puolessa välissä. Esim. Resistance oli ihan kelpo peli, mutta siinä alkoi jo jossain vaiheessa miettimään, että jokohan tämä loppuisi tai leffapuolelta At World's End on malliesimerkki kuinka voit pilata elokuvan venyttämällä sitä liikaa.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #62 : 27.09.2007 22:40 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili

Gigantista lähti 49 euroon. Eikö kelpaa? ;)

Don't make me do it  :lol:


KUUMOTUSEDIT: Ens keskiviikkona kokeen jälkeen meen hakemaa.  ;D ;D ;D :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


« Viimeksi muokattu: 27.09.2007 23:03 kirjoittanut Mr.Universum »
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #63 : 28.09.2007 13:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelistä en tiedä, mutta pelihistorian hienoin tv-mainoshan tästä pyörii. Lisää tällaista legendaa!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #64 : 28.09.2007 21:01 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelistä en tiedä, mutta pelihistorian hienoin tv-mainoshan tästä pyörii. Lisää tällaista legendaa!

Kyllä. Itse ainakin pidän tosi paljon noista halon mainoksista. Pari niitä olen nähnyt ja molemmat kyllä saivat päälle sellaisen fiiliksen, että nyt olisi pakko päästä pelaamaan. Harmi etten vielä ole ehtiny peliä laittaa edes koneeseen kun on kokoajan niin kiirettä.
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #65 : 28.09.2007 21:23 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Noniin, nyt on sitten kampanja läpi legendaryllä. Neljän pelaajan system link -sessiot takana ja sopivasti meni yhdeltä istumalta läpi. Arvioisin kestoksi noin kuutisen tuntia.

Lyhyesti: Aivan mielettömän eeppinen peli. Pyyhkii aikaisemmilla Haloilla lattiaa yksinpelin osalta. Ei yhtään turhaa hetkeä, mahtavuutta alusta loppuun.

Pelin kestosta voi olla montaa mieltä, mutta itse ainakin pidin sitä sopivana. Tarpeeksi pitkä, että kaikki oleellinen ehditään kertoa mutta samalla tarpeeksi lyhyt että pelin jaksaa pelata yhdeltä istumalta läpi ja ympäristöihin ei ehdi kyllästyä. Sarjan aiemmissa osista tuttua kierrätystä ei onneksi tästä pelistä löydy.

Legendary oli loppujen lopuksi melko helppo neljällä pelaajalla. Toki välillä tuli turpaan ihan kunnolla (kuten statseistakin voitte huomata), mutta ei niin pahasti kuin kuivttelimme ennen pelin aloittamista.

Tässäpä tilastoja taisteluista (pistin spoileritageihin, mutta ei sisällä muuta kuin numeroita tapoista ja kuolemista)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #66 : 29.09.2007 01:24 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno peli. Läpi meni.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #67 : 29.09.2007 03:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tuli tahkottua moninpeliä koko ilta, ja hieman yönkin puolelle. Tässä fiiliksiä.

Ensimmäisen illan jälkeen oli aika pettynyt olo, ei tämä ole Halo. Liikkumista oli selvästi muutettu. Master Chief tuntui todella raskaalta. Tähtääminen ei ollut yhtä nopeaa kuin aikaisemmin. Aivan kuin aseet painasivat parisataa kiloa. Pistin osan kyllä Call of Duty 4:n piikkiin, se on paljon nopeampi kuin Halo. Taitaa edellisten osien tapaan pyöriä 60fps? Kun Halo taas 30, joskus jopa hieman alle...

Tänä iltana se tuttu touchi löytyi, opin kentät, liikkuminen ei enää häirinnyt, löysin itselleni sopivan sensitivity-tason tähtäykseen (6) ja mikä tärkeintä, pelaaminen oli hauskaa! Mikään ei vituttanut. Pari kertaa tuli otettua oikein kunnolla pataan, ymmärrettävää kun leveli-systeemi ei vielä toimi. Jos vaikka kuukauden päästä pelaajat alkaisivat olla siellä omalla tasollaan?

Betasta taisi oikeasti olla apua, koska en ole pelannut vielä yhtäkään lagista matsia. Halo 2:ta pelanneet tietävät millaista tuskaa oli ajoittain löytää toimiva matsi. Mancannoniin ei jäänyt enää jumiin, aseet kantoivat kauas, warppailua ei pieniä lagipiikkejä lukuunottamatta ollut. Hienoa Bungie!

Matchmaking-systeemi toimii entistä paremmin. Kasataan haluttu määrä jengiä partyyn, lähdetään pelaamaan vaikka Team Slayeria, n. minuutti on kulunut ja peli on jo pyörimässä. Koko ajan on karvan alle puoli miljoonaa pelaajaa kirjautunut Halo 3:een. Jokaiselta playlisteiltä löytyy vähintään se 5000 pelaajaa.

Valitettavaakin löytyy, nimittäin playlisteistä. Kenen idiootin ideana oli laittaa joka helvetin mappiin AR aloitusaseeksi. Jossain pienissä mapeissa se toimii, mutta Sandtrapin avarilla hiekkadyyneillä se on aivan toivottoman surkea idea. BR:t aloitusaseeksi. Toinen nurina tulee Big Team Battlesta, miksi se on vaan 6vs6? Ja vielä unranked. Okei, Bungie sanoi, että se nostetaan totuttuun tapaan 8vs8:aan kunhan pelinhakusysteemi ehtii pyörimään tarpeeksi ja spottaamaan ne hyvät hostit. Muuttakaa se samalla pliis rankatuksi. Nykyisellään se ei toimi, kun ei ole leveliä pitämässä mielenkiintoa yllä, voi quitata pelistä ilman mitään rangaistusta. Vai menettääkös siitä yhden pisteen EXP:aa?

Forgea en ole pahemmin testaillut, muutamaa satunnaista häröilyä lukuunottamatta. Videoiden ja screenshottien tallentaminen on kyllä mahtava keksintö. Voi kerskua kavereille hienoista tapoista, eikä pätkillä ole kokoakaan kuin muutama mega. Editointi on helppoa, kamerakulma on täysin valittavissa, voit jopa liikuttaa sitä kesken clippiä. Kaverille lähetettävä viestikin on hieno juttu, ei tarvitse itse kertoa videostaan, vaan systeemi ilmoittaa halutessasi kaverille uudesta videostasi.

Hienoa Bungie! Muutamia pikkukorjauksia kehiin ja olen täysin tyytyväinen.

Ja tässä vielä muutamat screenshotit:


Minä olen tuo vihreähaarniskainen heppu. Sinihaarniskainen on juuri saanut kuolettavan iskun selkään. Huomatkaa kuinka hienosti räsynukke-efekti toimii kun vauhdista lähtee jalat alta.



Mitähän tapahtuu seuraavaksi...? :rollaus:



Arvasit oikein!  ;D


« Viimeksi muokattu: 29.09.2007 04:27 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #68 : 29.09.2007 22:42 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Noniinhän siinä kävi, että Rockyn houkuttelemana menin hakemaan Halo kolmosen. Cittaristahan tuo lähti myös 49euron hintaan ja todellakin kannattava ostos. Ruokataukoa lukuunottamatta pelasin pelin läpi putkeen ja voi pojat. Todella mainio peli ei voi muuta sanoa. Peli oli mielestäni Halon ja Halo2:n parhaita puolia. Yhtään vituttaa kohtaa ei ollut, paitsi
Spoileri (osoita katsoaksesi)
. Moninpeliltä odotan paljon, sillä kampanjassa peli ei laginut yhtään vaikka ruudulla oli jos jonkinmoista örkkiä, räjähdystä ja liikettä. Liveaikakupongilla täytyy kokeilla huomenissa. Kokeisiin luku kärsii, mutta ei voi mitään.
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #69 : 03.10.2007 15:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Läpi meni. Heti läpäisyn jälkeen mieitin, että tämä oli juuri sellainen peli kuin odotin Halo 2:n olevan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sekavaa tekstiä. Olen vaan niin täpinöissäni, etten saa kaikkia ajatuksia puettua sanoiksi.

Loistava peli. Arvosana fanina:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jos juoni ei ei kiinnosta ja aikaisemmat osat eivät iskeneet:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #70 : 03.10.2007 19:39 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Yksinpeli meni läpi pari päivää sitten ja. . . taisin oikeasti tykätä siitä.

Enkä oikein tiedä miksi. Aiemmat Halot alkoivat kyllästyttää viimeistään kun Flood tuli maisemiin. Nyt halusin päästä nopeasti kotiin ja jatkamaan kampanjan pelaamista. Ehkä Bungie oli onnistunut pistämään kaikki ensimmäisen ja toisen Halon parhaat puolet yhteen peliin? Liikkuminen ja ampuminen tuntuu hyvältä, kenttä-design on onnistunutta eikä niitä aiempien osien käytävä-käytävät-jälkeen-juttuja nähty oikeastaan kertaakaan ja tällä kertaa niiden monien kuolemien jälkeen en turhautunut, vaan halusin yrittää uudestaan. Yksi asia mikä varsinkin innosti jatkamaan pelaamista oli grafiikat, värien ja valojen käyttö on pelissä todella kaunista vaikka bloomin käyttö välillä meinaakin mennä överiksi. Mutta silti, ihmisiä lukuunottamatta jopa hahmot näyttivät varsin hienoilta, ympäristöt taas olivat kauttaaltaan loistavia.

Juonikin nyt vähitäänkin toimi. Ainoa oikeasti valitettavan arvoinen juttu oli dialogi, joka oli välillä käsittämättömän kornia, huippuna "to war", joka pisti irvistämään.  .  . Loppu onneksi oli mukavan pienieleinen.

Seuraavaksi sitten läpi Heroicillä, jota odotan kovasti, koska viholliset taitavat pistää ihan kunnolla vastaan. Ehkä sen jälkeen alkaisin pärjäämään moninpelissä. Nyt moninpelikokemukseni summaa varsin hyvin tämä kuva:



Sain minä nyt sentään yhden, hienon voiton oddballissa, mutta muuten tulee aika komeasti köniin. Tosin monet häviöt johtuvat siitä, että joudun aina siihen häviö-tiimiin, jossa on pelkkiä mappia yksin vaeltavia tunareita, kun taas vastakkainen tiimi toimii täydellisesti yhdessä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #71 : 03.10.2007 20:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Seuraavaksi sitten läpi Heroicillä, jota odotan kovasti, koska viholliset taitavat pistää ihan kunnolla vastaan.

Pitää todellakin paikkansa. Ennen olin siinä luulossa, että Haloissa vaikeustason noustessavain Master Chiefin kestävyys laskee  ja vihujen HP nousee mutta kokeiltuani hetken aikaa normaalilla erästä kenttää, pelattuani pelin ensin läpi Heroicilla, tulin toisiin aatoksiin.

Normalilla viholliset ovat aivan ällistyttävän typeriä, ne eivät huomaa sivusta juoksevaa pelaajaa ja miettivät reaktioitaan kymmenen kertaa pidempään. Puhumattakaan alemmasta HP:sta. Ero näiden kahden vaikeustason välillä oli minulle ainakin huima, enkä suosittelisi Normalilla pelaamista, jos yhtään enempää kokemusta lajityypin peleistä on.
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #72 : 08.10.2007 10:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jaahas, nyt on sitten tullut hiukan enemmän perehdyttyä peliin.

Yksinpeliä en ole ihan kokonaan vielä jaksanut pelata, mutta selvästi parempi kuin ykkösessä, tai kakkosessa. Oikeastaan yllätti lähes positiivisesti, sillä edelleen olen sitä mieltä, että ykkösen ja kakkosen kampanja on tarkoitettu vain aivokuolleille idiooteille, jotka pitäisi perseraiskata Helsingin keskustorilla täydenkuun aikaan satulinnaa samalla laulaen. Valituksena on lähinnä liian vaikeustaso, joka on aivan liian helppo Legendaryllakin. Noh, oikeaan suuntaan ollaan silti menty yksinpelin ohelta.

Moninpeli on todella hyvä, mutta vikojakin löytyy.

- Ensiksi spawn-systeemi kusee välillä pahanpäiväisesti. Ihan liian usein herää suoraan vihollisen selän taakse, jotta sen saa suoraan tapettua hiukan ylitehokkaalla aseen huitaisulla, tai sitten herää suoraan keskelle tulitaistelua ja kuolee välittömästi itse. 2 vs 2 -matseissa ei pysty mennä vihollisen baseen tappamaan molempia, kun se jonka on ensiksi tappanut, herää selän taakse ja pääsee välittömästi kostamaan. Muutenkin usein heräilee ihan järjettömiin paikkoihin ja en tunnut olevan läheskään ainoa joka tästä asiasta valittaa.

- Sniper joko bugittaa, tai sitten päässä on ihan liian pieni hitbox. Itse kuvasin juuri eilen videon, missä ammun neljä kertaa päähän paikoillaan olevaa vihollista päähän. Mitään ei tapahdu ja sitten se juoksee karkuun. Huomasin youtubesta, että tästäkin asiasta varmaan sata muutakin videota muilta pelaajilta. Yhdessä videossa joku ampuu vastustajaa seitsemän kertaa, eikä se kuole. Selvästi aika yleinen ongelma, joka toivottavasti korjataan seuraavassa päivityksessä.

- Jotkut moninpeli kentät ovat todella paskoja. Toivottavasti parhaita kenttiä edellisistä peleistä tulee pian ladattavaksi, tai sitten uusia hyviä.

- Overshield on lähes hyödytön

- Grafiikka on lähes naurettavan huonoa XO-peliksi

- Aika kasa muita vähäisempiä pikkuvikoja


Hyvinä puolina mainittakoot:

+ Needler on nyt huippu! Kakkosella sillä sai heittää vesilintua, mutta tässä se on tappokone.

+ Kaikilla aseilla peräti tekee jotain tässä pelissä ja niitä löytyy kentistä tosi hyvin. Ei enää kuolemia sen takia, kun ei ehdi löytää nopeasti asetta käteen.

+ Camoflagia on parannettu selvästi. On todella hankalaa huomata pelaajaa, jolla on se.

+ Sniperista otettu se karsea H2:n auto-aim pois.

+ Teatteri-mode ja forge-mode on loistava lisä.

+ Moninpeli on vioistaan huolimatta aivan helkkarin hyvä ja pienillä päivityksillä siitä tulee vieläkin parempi.



EDIT: Ai, niin! Unohdin melkein sanoa pahimman miinuksen! Näkymättömät seinät kaikkialla moninpelissä!! Elämäni suurin ilo oli kokeilla päästä kaikenlaisiin riemureikiin Halo 2:n moninpelissä, mutta nyt se kaikki on estetty... x_x


« Viimeksi muokattu: 08.10.2007 10:52 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #73 : 08.10.2007 13:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ai, niin! Unohdin melkein sanoa pahimman miinuksen! Näkymättömät seinät kaikkialla moninpelissä!! Elämäni suurin ilo oli kokeilla päästä kaikenlaisiin riemureikiin Halo 2:n moninpelissä, mutta nyt se kaikki on estetty... x_x

 :lol: Voi kuule. Olihan niitä kakkosessakin. Kyllä ne kakarat keinot keksii. Odota vain. Täältä tullaan Nigeriareikä ja Kurajärvi  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #74 : 14.10.2007 01:51 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Läpi pärähti hetki sitten Heroicilla kaverin kanssa co-oppina. Mitäs tästä nyt sanoisi...

Peli tuntui turboahdetulta. Jotenkin olen tuntenut tätä turboahtausta muissakin lähiakoina julkaistuissa peleissä kuten Bioshockissa. Olen enemmän sellaisen Half-Life –koulukunnan FPS–pelaaja. Välillä ammuskellaan ja sitten taas ryömitään pitkän aikaa eteenpäin kunnes päästään seuraavaan tilanteeseen. Halossa ja jossain määrin vielä Halo 2:ssa tasapainottelu toiminnan ja jolkottelun välillä toimi paremmin. 3:ssa on jatkuvasti tappelu käynnissä, aseita sataa taivaalta eikä ikinä tarvitse miettiä, mitäs pyssykkää sitä kantaisikaan mukana, kun parhaimpia aseita on aina tarjolla. Sisätiloissa tapahtuvat osiot olivat naurettavan lyhyitä. Muutama ovi ja siellähän se control room on. Odotin innolla parin tunnin mittaista kaivautumista flood–laumojen läpi. Covenant–aluksissakin käytiin vähän eteisessä kääntymässä ja sitten hommat olikin jo saatu pakettiin. Ajoneuvoilla päristeltiin kyllästymiseen asti.

Ja olihan se peli lyhyt ja helppokin vielä. Noin muuten oikein hieno. Sen tarkempaa analyysia en osaa vielä tehdä. Juonesta jäin myös tuttuun tapaan aivan kärryiltä. Peli tulee joka tapauksessa näkemään monen monta läpipeluukertaa kuten edeltäjänsäkin. Juonikuviot selkeytynee sen myötä paremmin. Seuraava runi sitten tavan mukaan Legendaryllä. Kokeiltiin ensimmäisen kentän verran sitä ja laitettiin kanssa vähän skulleja päälle. Johan alkoi löytyä sitä vaikeusastetta. Hyvä homma. Niillä on hyvä jatkaa.

Alustavasti trilogian osat asettuvat järjestykseen seuraavasti alkaen parhaasta: Halo, Halo 2, Halo 3.
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #75 : 16.10.2007 21:45 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Peli tuntui turboahdetulta.

Olin melkein samaa mieltä kunnes aloin pelaamaan peliä Legendaryllä. Nyt pelin tahti tuntuu loistavalta: jokainen kohtaaminen vihollisten kanssa on nyt pieni, oma kohtauksensa, alemmilla vaikeusasteilla suurin osa taisteluista oli ihan liian lyhkäisiä pyrähdyksia. Ja jokaisen taistelun jälkeen on juuri sopivan lyhyt hengähdystauko, jonka jälkeen taas räiskitään. Vihollisetkin ovat tarpeeksi tappavia (mutta eivät, onneksi, liian tappavia), että kenttien sommittelua ja melkein jokaista löytämäänsä asetta ihan oikeasti arvostaa (tosin bubble shieldiä ja varsinkin muita tavaroita eteeni on tullut ihan liian vähän ja kun niitä on löytynyt, en ikinä muista käyttää niitä).

Ei Legendary tosin mikään täydellinen kokemus ole. Suurin osa kuolemistani johtuu vihollisten heittämistä, järjettömistä kranaattikasoista, kun siitä, että ne olisivat nokkelia ja yllättäisivät minut. Floodin kohtaaminenkin ei kuulosta ollenkaan hauskalta.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #76 : 17.10.2007 13:14 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Conanissa mainittiin eilen Halo 3. Tänään näkee sen vielä uusinnasta 15.10 Subilta. Onpa jaksossa Eva Mendeskin.  :o
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #77 : 17.10.2007 19:24 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Peli tuntui turboahdetulta.
Olin melkein samaa mieltä kunnes aloin pelaamaan peliä Legendaryllä. Nyt pelin tahti tuntuu loistavalta: jokainen kohtaaminen vihollisten kanssa on nyt pieni, oma kohtauksensa, alemmilla vaikeusasteilla suurin osa taisteluista oli ihan liian lyhkäisiä pyrähdyksia. Ja jokaisen taistelun jälkeen on juuri sopivan lyhyt hengähdystauko, jonka jälkeen taas räiskitään.
Niinhän se oli edellisissäkin, että Legendaricilla Halo pääsi vasta oikeuksiinsa. Eli samalla lailla ne edeltäjätkin rauhoittuivat. Se, miten paljon Halo 3 ”hidastuu”, jää nähtäväksi, mutta pysyn edelleen kannassani, että tahti on kolmosessa huomattavasti kovempi kuin aiemmin. Taisteluiden välistä tutkintaa ja vaeltelua on liian vähän.
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #78 : 25.03.2008 23:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Muistattehan te laudan vähäiset Halonhakkaajat, että nyt saa Heroic Map-packin kolme kenttää ladata ilmaiseksi.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #79 : 03.04.2008 23:06 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Traileri kolmesta uudesta mapista.

Hieno.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #80 : 12.08.2008 21:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Halo 3 nappasi taas pari palkintoa. Mm. Edge antoi palkinnon interaktiivisesta innovaatiosta. Nettiominaisuuksista lähinnä. Bungielaisia ei päässyt livenä paikan päälle palkintoa noutamaan, mutta tekivät kiitosvideon. Kovin vihjaileva...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #81 : 13.08.2008 13:33 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitoksia tiedosta. Pitänee imutella, kun kotiin pääsee.

edit. Heh. Onkin näköjään ollut jo jonkin aikaa imutettavissa. Eikös tuohon tullut jonkin aikaa sitten jokin toinen maksullinen map pack? Onkohan se joskus tulossa ilmaiseksi?
tallennettu
Re: Halo 3 « Vastaus #82 : 13.08.2008 16:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kiitoksia tiedosta. Pitänee imutella, kun kotiin pääsee.

edit. Heh. Onkin näköjään ollut jo jonkin aikaa imutettavissa. Eikös tuohon tullut jonkin aikaa sitten jokin toinen maksullinen map pack? Onkohan se joskus tulossa ilmaiseksi?

Joo se maksaa 800msp. Eiköhän se muutu tuttuun tapaan ilmaiseksi kun seuraava mappack ilmestyy.

IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #83 : 30.08.2009 15:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Silkkaa hunajaa Midship-faneille. Kerrankin hyvä remake kun ennestään hyvää kenttää ei ole menty sörkkimään. Kunpa Lockout olisi säästynyt siltä kohtalolta.  :/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #84 : 30.08.2009 16:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Huvittavaa, että ihmiset maksavat täyden hinnan pelistä, jotta pääsevät pelaamaan sitä samaa kenttää, jota jyystettiin jo melkein viisi vuotta sitten.

EDIT: Haha, tulossa on vielä joku Halo: Reachkin. Eikö kolmosen pitänyt olla sarjan viimeinen peli? Ilmeisesti tästä eteenpäin julkaistaan joka vuosi täysihintainen lisäri, jossa on pari uutta mappia ja joku tyhjänpäiväinen yksinpeli jonkun neverhöörd-marinen silmin. Ja jokainen osa tulee myymään miljoonia.


« Viimeksi muokattu: 30.08.2009 16:53 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #85 : 30.08.2009 17:16 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Huvittavaa, että ihmiset maksavat täyden hinnan pelistä, jotta pääsevät pelaamaan sitä samaa kenttää, jota jyystettiin jo melkein viisi vuotta sitten.
Joo minä en ainakaan meinaa tehdä pelissä mitään muuta kuin pelata yhtä moninpelikenttää.
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #86 : 30.08.2009 17:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Huvittavaa, että ihmiset maksavat täyden hinnan pelistä, jotta pääsevät pelaamaan sitä samaa kenttää, jota jyystettiin jo melkein viisi vuotta sitten.
Joo minä en ainakaan meinaa tehdä pelissä mitään muuta kuin pelata yhtä moninpelikenttää.

Aah, kato joo, olihan siinä kaksi muutakin uutta kenttää. My bad.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #87 : 30.08.2009 20:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Uus yksinpelikampanja, koko moninpeli (24 kenttää) yhdellä levyllä ja uusi Gears 2:n Horde-tyylinen pelitila Firefight Bungien mausteilla. Eihän tämä ole sen 49,90€ arvoinen, joka on hinta jopa Suomessa. Halo: Reach on taas esiosa Comabt Evolvedin käynnistämälle sarjalle ja ymmärtääkseni "iso" peli, eikä mikään lisäosa.

IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #88 : 29.10.2009 07:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mietteitä ODST:stä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Halo 3 « Vastaus #89 : 29.10.2009 20:53 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Ostin, pelasin ja paskaksi totesin. =)

Itse maksoin pelistä 29 euroa ja sainpa vielä julkkaripäiväksi, kiitos Gigantin. Siihen se positiivinen mielikuva sitten jääkin. Näin jälkikäteen täytyykin ihmetellä kuinka joku on voinut maksaa tästä tekeleestä 50-70 euroa.

Yksinpeli on tylsää pisteestä A pisteeseen B juoksemista. Miljöö on sitä samaa harmaata kaupunkia. Hyvänä esimerkkinä kaupungin tylsästä ilmeestä on Audiofilet, jotka keräsin. Kyllästyin niiden etsimiseen alle puolessa tunnissa. Lopulta meni joku viisi tuntia niitä etsiessä, koska oli yksi kaupungin osa, jossa en ollut käynyt kertaakaan. No miten suunnistat kaupungissa, joka on täysin identtinen katsoi sitä mistä suunnasta tahansa. Yksinpeli meni lähinnä haukotellessa. Samat viholliset, jotka olivat jo Halo 3:ssa ja ilmeisesti myös H1:ssä ja H2:ssa. Mitenkä esimerkiksi välibossit ja loppubossit. Tuntuu vähän, että pelin pituutta oli lisätty pakollisilla juoksukohtauksilla, joissa juostiin aina se 5-10 minuuttia pitkin tyhjiä katuja.

Joku kehui pelin graafista ulkoasua taivaalliseksi. Itse en kyllä näe grafiikassa mitään ihmeellistä. Perusmättöä.

Mitä tulee tulitaistoon on se mielestäni tylsää toistoa. Vihollisia ei ole kovin montaa erilaista ja lähinnä ne joko tylsistyttävät tai turhauttavat. Ne pikkujäbät, gruntit(?), ovat helppoa tykinruokaa, mutta esimerkiksi kärpäset ja nuijajannut lähinnä nostattavat verenpainetta. Nuijajannujen shieldeillä ei ole mitään logiikkaa ja ne voivat nuijia koko tiimin kuoliaaksi kuolemattomina. Kärpäset saattavat taasen pistää omat healthit hetkessä nolliin. Kentissäkään kun ei ole tarpeeksi vaihtelua ei tulitaistoa jaksa kauaa pelata.

Onneksi moninpelidisc pelastaa hiukan turhaa ostosta. Jos kuitenkin on jo ostanut H3:n moninpeliin kaikki mapit, ei mielestäni ODST ole todellakaan ainakaan 50-70 euron arvoinen ostos. Halvalla alekorista tai Gigantista 29 eurolla sen voi ostaa ehkä 10 tunnin pakkopuurtamisprojektiksi. Toisaalta voihan olla, että Halo ODST on vähän niinkuin tennis, baseball tmv, joka ei välttämättä aukene sellaisille, jotka eivät ole perehtyneet asiaan (tässä tapauksessa tarinaan) 110%:sti.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines