Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • GH: World Tour -julkaisu: 21.11.2008
  • Guitar Hero: Metallica -julkaisu: 29.05.2009
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Guitar Hero  (Luettu 20088 kertaa)
Re: Guitar Hero « Vastaus #30 : 18.12.2007 09:59 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hommasin nyt ekan GH:n kun olin GH2:n pelannut läpi mediumilla, ja tuntuu kyllä et medium on tuossa ykkösessä huomattavasti helpompi kuin kakkosessa. Ja loikkaus mediumista hardiin on aikamoinen!

Pelaileeko kukaan näitä expertillä?
Minä kärvistelen expertillä Guitar Hero kakkosessa. Ykkösessä pääsin tokavikan keikkapaikan läpi expertillä, mutta kakkosessa on tullut totaalijumittuminen tokavikaan keikkapaikaan. Ei sitä Psychobilly Freakoutia vain voi käsittää expertillä!

Hardilla jammailu hoituu hyvin, vaikken nyt viisitähtisiä kaikista saakaan.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #31 : 18.12.2007 10:16 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Hommasin nyt ekan GH:n kun olin GH2:n pelannut läpi mediumilla, ja tuntuu kyllä et medium on tuossa ykkösessä huomattavasti helpompi kuin kakkosessa. Ja loikkaus mediumista hardiin on aikamoinen!

Pelaileeko kukaan näitä expertillä?
Minä kärvistelen expertillä Guitar Hero kakkosessa. Ykkösessä pääsin tokavikan keikkapaikan läpi expertillä, mutta kakkosessa on tullut totaalijumittuminen tokavikaan keikkapaikaan. Ei sitä Psychobilly Freakoutia vain voi käsittää expertillä!

Hardilla jammailu hoituu hyvin, vaikken nyt viisitähtisiä kaikista saakaan.

Juu, respektiä vain sulle. En kyllä tajua miten ikinä saisin biisit läpi vaikkapa 90 % hardilla, saati sitten expertillä.  :rollaus: Mutta ehkä se on vain harjoituksen määrästä kiinni. Siksi toisekseen, soitan vasenkätisesti vaikka olen oikeakätinen. Jotenkin tuntuu oikea tuntuu näppärämmältä noilla namikoilla, mutta vasen voi olla hidastava tekijä, kun ei saa kieltä rämpytettyä tarpeeksi nopeaan.

Miten kauan soittelit ennen expertiin siirtymistä?


« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 11:28 kirjoittanut Ramen Soup »
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #32 : 18.12.2007 11:01 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juu, respektiä vain sulle. En kyllä tajua miten ikinä saisin biisit läpi vaikkapa 90 % hardilla, saati sitten expertillä.  :rollaus: Mutta ehkä se on vain harjoitusksen määrästä kiinni. Siksi toisekseen, soitan vasenkätisesti vaikka olen oikeakätinen. Jotenkin tuntuu oikea tuntuu näppärämmältä noilla namikoilla, mutta vasen voi olla hidastava tekijä, kun ei saa kieltä rämpytettyä tarpeeksi nopeaan.

Miten kauan soittelit ennen expertiin siirtymistä?

Expertille heti kun hardi meni läpi, tottakai! Siirtyminen hardista ekspertille ei ole nyt niin suuri, kun uusia frettejä ei enää tarvitse opetella.

Kyllä se oranssi frettikin alkaa luonnistua, soittelet vaan. Meinasi mullakin hermo pettää ykkösessä, kun ekan kerran hardille menin. Muistat vain muuten sellaisen seikan, että usein etusormea on helpompi venyttää punaiselta vihreälle, kuin että pikkurilliä siniseltä oranssille.

Ja, Sweet Child o' Mine kyllä opettaa nuottien paikat, varsinkin alussa!

Peeäs. Soitat oudosti.


« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 12:03 kirjoittanut Rignel »
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #33 : 18.12.2007 15:49 »
PoJuZkI Oon parempi pelaa ssbm ku sä xP Jäsen Viestejä: 9 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pidän pelistä paljon. Hiemanhan biisit käy tylsiksi kun ne on jankattu jo kymmeneen kertaan, mutta pelattavuus loistava. On hyvä että pelistä löytyy bonus-biisejä ja muuta sälää. En omista kyseistä peliä, mutta pelattu on jonnekkin hardille kaverilla. Yhen kentän menin expertillä jo ;D

« Viimeksi muokattu: 21.12.2007 23:08 kirjoittanut PoJuZkI »
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #34 : 21.12.2007 08:45 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili  Ahah! Se !"#¤% ekspertti Psykovillen hepuli meni läpi. Puolet biisistä mittari heilui punaisella. Samalla meni myös loputkin seiskasetin biisit kärvistelyllä. Yyz meni kerrasta läpi.

Näin, ja sitten vikaan keikkapaikkaan, jossa kaikista feili. Hangar18:ssa feilasin kaksi kertaa yli 90 prosentissa, molemmat siksi, koska starpoweri ei mennyt päälle. Voi kettu! :<
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #35 : 26.12.2007 01:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kolmonen löytyi pukinkontista, kitaran kanssa ja kaikkea. Skitta ei tosin toiminut, mikä on vähän paskaa sillä olisin mielelläni todennut itse onko tuosta langattomasta mihinkään. Kitara itse tuntuu ainakin hyvältä: napeissa tuntumaa, hihnassa kerrankin pituutta ja lisäksi se on vähän vanhaa kookkaampikin. Pitänee heittää vaihtoon.

Peli sen sijaan rokkailee ku kivekset. Heti alusta lähtien on biisilista pessyt kakkosella ikkunoita. Ulkoasu on fresh, ne piirretyt välistooripätkät sopivat peliin loistavasti, ja hahmodesign/animaatiokin toimii, vaikka onkin pitkälti aikaisempien osien kaltaista. Niin, paitsi se rumpali on tosiaan jotain aivan hirveää. Käsittämätön arpi muuten tyylikkäässä pelissä, mutta loppujen lopuksi hällä väliä -matskua. Soittolaudassa se katse pääasiassa pysyy, ja se pelaaminenhan tässä on tärkeintä. Ja se toimii edelleen!

Co-op stoorimodeakin testailtiin muutaman biisiryhmän verran tänään veljen kanssa, ja hyvä on. Mukavaa, että biisilistakin on sekoitettu verrattuna yksinpeliin, ja viimeistään uudet encore-biisit sekä muunneltu stoori motivoivat hakkaamaan. Vaikka eipä silti, lähes poikkeuksetta nämä biisit kestävät soittamista ihan itsekin. Kaiken kaikkiaan GH3 vaikuttaa todella hyvältä. Ei muuta kun aamulla taas soittamaan(nyt on nääs annettava isin ja äidin nukkua...).



Peeäs. Soittelin ennen kolmosen korkkaamista ekaa GH:ta hetkisen eilen, piiiiitkästä aikaa, ja edelleen paras setti löytyy siitä. Uskomattoman tasapainoinen, monipuolinen ja viihdyttävä biisilista, niin pelata kuin kuunnella. Voisi tämänkin pariin palata ihan kunnolla joskus, expertillä on arvosanoissa edelleen työstämistä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #36 : 26.12.2007 12:00 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kolmonen löytyi pukinkontista, kitaran kanssa ja kaikkea.

Niinpä, vaikka tosin tämän tiesinkin jo aikaa sitten (piti nimittäin olla opastamassa mille konsolille pelin ottavat :lol: Muuten olisi xbox 360 versio löytynyt paketista, ja sitten olisi itkettänyt.)

Mutta on tosiaan viihdyttänyt. Ei hirveästi ole muuta tullut tehtyä, kun kitaran on käteen ottanut. Ja itse pidän kyllä langattomasta kitarasta. Toisista ei kyllä kokemusta edes ole, mutta eipä tuota mitään ongelmaa ole tuossakaan vielä esiintynyt. Nyt voi ainakin välillä soitella hieman kauempaakin.

Kummasti se muuten yhden nappulan lisääminen tuo haastavuutta...heti on sormet solmussa ja kitara valittaa vääristä soinnuista ;D
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #37 : 02.01.2008 14:18 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Hitto olen hyvä, nyt on jo Misirlouki ekspertillä läpi. Jäi vieläpä star poweritki käyttämättä. Nyt on kaikki viimosen settilistan biisit läpi, paitsi Hangar18. En vaan millään pääse läpi sitä lopun pitkää sooloa.

Käväisin muuten viikonloppuna ostamassa Guitar Hero 3:n Wiille. Tai ainakin luulin ostaneeni, ostin nimittäin vahingossa pelkän kitaran. Sitä se kiire teettää. :rollaus:
Onpahan ainakin toinen kitara jo varalla.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #38 : 22.01.2008 00:38 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Parin kuukauden tauko tekee näköjään ihan hyvää, koska tartuin kitaran varteen tänään ensimmäistä kertaa sitten marraskuun. Soittelen yhä Guitar Hero II:tä Normalilla, mutta eipä se haittaa. Aloitin soittamalla muutaman kerran alkupään kappaleita läpi saadakseni uudelleen tuntumaa ja hyvinhän ne meni. Sain sitten vielä parannettua muutaman vaikeamman settilistan biisin viiteen tähteen, muutaman jopa ensi yrittämällä. Mitään uusia biisejä en tosin jaksanut paljon veivata, kun kajarit ulvoivat liikaa. Pitää koettaa huomenna uudestaan.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #39 : 21.02.2008 22:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Pistetään nyt tänne kun Rock Bandille ei ole omaa ketjua ja en tiedä että kannattaako sille vielä sellaista edes tehdä.

Eli, Rock Bandin rumpuohjaimessa kun on se bassopedaali niin mistä tietää että milloin sitä pitää painaa? Itse en ainakaan videoista sitä selville saanut...

E: Kiitos.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #40 : 21.02.2008 22:56 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Oranssi viiva taustalla.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #41 : 22.02.2008 02:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.youtube.com/watch?v=nOut22jOv6c

Haastetta Guitar Heroon.
Play-Asia
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #42 : 23.02.2008 12:21 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkanut ohjain temppuilemaan Välillä ei pysy pitkät nuotit pohjassa eikä kyllä onnistu perusnuotitkaan. Varsinkaan siellä vihreässä reunassa. Pikkasen tuo sellaista lisähaastetta peliin.
Onkohan tuolla GH3-ohjaimella minkäännäköistä takuuta? Mukava homma kun ei ohjain kestä peruskäyttöä tuota enempää.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #43 : 23.02.2008 14:38 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Koita painaa se muutaman kerran pohjaan todella lujaa, minulla hävisi ongelma puolessatoista minuutissa.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #44 : 23.02.2008 17:58 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu koitettu on vaikka mitä. Ei vaan toimi. Kävin Gigantissa niin sanoi tyyppi siellä, että kitaralla on vuoden takuu. Pitää vaan olla koko paketti mukana niin vaihtavat uuteen vastaavaan. Sattui olemaan vain kitara, joten pitää käydä alkuviikosta vaihtamassa.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #45 : 20.03.2008 14:07 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Yllättävän hyvin näyttäis toimivan:

http://www.youtube.com/watch?v=InTq8Az_xeI

Pitää ehkä harkita ostoa, jos frettilisuke saa positiivisia kommentteja.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #46 : 20.03.2008 14:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili no huoh, juu tossahan se kunnon rokki fiilis välittyy ja paljastuu kitaran tilutuksen syvin olemus.
kyllä guitar hero vaatii sen kitaran ja ison tv:n ja kunnon äänentoiston.
ei mitään pienen ruudun näpyttelyä ja paskaa piiperrystä kajareista.

muutenkin on tuo peliasento jotain aivan hirveää.
jos jollain alkoi ranne sattua kun pelasi kitaran kanssa niin tuon kanssa kyllä vammautuu pysyvästi.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #47 : 20.03.2008 16:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
no huoh, juu tossahan se kunnon rokki fiilis välittyy ja paljastuu kitaran tilutuksen syvin olemus.
kyllä guitar hero vaatii sen kitaran ja ison tv:n ja kunnon äänentoiston.
ei mitään pienen ruudun näpyttelyä ja paskaa piiperrystä kajareista.

muutenkin on tuo peliasento jotain aivan hirveää.
jos jollain alkoi ranne sattua kun pelasi kitaran kanssa niin tuon kanssa kyllä vammautuu pysyvästi.
Nii mutq se on DS:lle, nii totta gai se o kova peli!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #48 : 20.03.2008 16:41 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili jaa juu
pääsee aina välillä unohtumaan tuo universaali totuus. ;D
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #49 : 20.03.2008 17:30 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Aprillia, syö silliä, juo...

Ai, se on ihan totta? WHAT THE HELL?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #50 : 20.03.2008 18:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika mielenkiintoisen näköinen toteutus. Mitenhän hyvin kosketusnäyttö toimii tuossa.

Jos hinta on normi DS-pelin hintainen niin saatan jopa harkita.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #51 : 20.03.2008 21:33 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
no huoh, juu tossahan se kunnon rokki fiilis välittyy ja paljastuu kitaran tilutuksen syvin olemus.
kyllä guitar hero vaatii sen kitaran ja ison tv:n ja kunnon äänentoiston.
ei mitään pienen ruudun näpyttelyä ja paskaa piiperrystä kajareista.

muutenkin on tuo peliasento jotain aivan hirveää.
jos jollain alkoi ranne sattua kun pelasi kitaran kanssa niin tuon kanssa kyllä vammautuu pysyvästi.

Kyllähän ne Osu Tatakae Ouendanit ja Elite Beat Agents ovat ihan toimivia rytmipelejä DS:llä, tuskin äänenlaatu alkaa vaivaamaan, kun ei muissakaan ole häirinnyt.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #52 : 11.04.2008 16:03 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei perhana minä inhoan Raining Bloodia >:(. Vasta Hardilla ollaan, mutta on jo nyt se helekkarin Moshi ihan älytön.
Harjoittelussakaan onnistu vaikka kuinka sitä hinkkaisi, rupeaa vain huononemaan suoritukset ja lopulta alkaa sitten menemään hermo...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #53 : 11.04.2008 18:28 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei perhana minä inhoan Raining Bloodia >:(. Vasta Hardilla ollaan, mutta on jo nyt se helekkarin Moshi ihan älytön.
Harjoittelussakaan onnistu vaikka kuinka sitä hinkkaisi, rupeaa vain huononemaan suoritukset ja lopulta alkaa sitten menemään hermo...

No ei toi mitään vielä. Meikän GH3 savet korruptoitu tossa viikko sitten. Noh, tänään sain pelattua noi kaikki kappaleet expertillä läpi taas. Raining Bloodikin meni melko kevyesti ja pidin tunnin taukoa. JA SEN TUNNIN JÄLKEEN SAVE OLI TAAS KORRUPTOITUNUT 8DDDDD perse repeää ihan.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #54 : 13.04.2008 21:09 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei perhana minä inhoan Raining Bloodia >:(. Vasta Hardilla ollaan, mutta on jo nyt se helekkarin Moshi ihan älytön.
Harjoittelussakaan onnistu vaikka kuinka sitä hinkkaisi, rupeaa vain huononemaan suoritukset ja lopulta alkaa sitten menemään hermo...

älä koita osua joka nuottiin vaan keskity osumaan punaisiin, keltaisiin ja sinisiin.
helpottuu huomattavasti ja star powerin kanssa tuon mosh1 kohdan pääsee läpi noinkin.

sen jälkeen biisi onkin rentoa rallattelua.
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #55 : 13.04.2008 22:13 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Jee, voitin eilen koulun lanitapahtumassa Guitar Hero skabassa 15 tölkkiä colaa. Aina yhtä hellyyttäviä nämä "hahaa, miks toi tuhlaa aikaansa Guitar Heroon kun vois soittaa oikeeta kitaraakin" -kommentit. Saatana, koittaisivat tajuta että toiset soittaa sitä IHKA OIKEETA KITARAA, joka ei sulje mahdollisuutta pelata myös Guitar Heroa sillontällön. Vitun mulkut.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #56 : 25.09.2008 15:04 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelasin eilen ensimmäistä kertaa Guitar Heroa ystäväni luona kun piti vetää pari tuntia pohjia ravintolaa vaihtaessa. Oli kyllä poikkeuksellisen hauskaa. Itsehän en epämusikaalisena henkilönä osannut soittaa pätkääkään, mutta biisilista oli onnistunut ja kompensoin kyvyttömyyttäni tyylikkäillä polviliuilla ja miehekkäillä soittoasennoilla. Nice!
N
tallennettu
Vs: Guitar Hero « Vastaus #57 : 27.10.2008 16:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili World Tour saanut ehkä yllättävänkin kehnoja arvosanoja. IGN paukautti 360/PS3 -versiolle 7.9 arvosanan ja julistivat siinä samalla kokonaisuutena Rock Band 2:n paremmaksi. Wiillä taas asia näyttäisi olevan toisinpäin. Vicarious Vision on panostanut Wii-versioon paljon ja lisäominaisuuksien ja suhteellisen hyvän teknisen toteutuksen takia se sai arvosanan 8.8. Ehkäpä ensimmäistä kertaa on Wii-versio samalla tasolla muiden versioiden kanssa, tai ehkä jopa korkeammalla jos arvostaa Mii Freestylea.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #58 : 28.10.2008 05:19 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Asiaa näin henkilökohtaiselta tasolta katsottuna, Guitar Heron kiekkojen poimiminen tuntui ankeammalta Rock Bandin jälkeen. Sarjojen ero on siinä, että Harmonixilta löytyy tyylitajua niin musiikillisesti kuin visuaalisesti toisin kuin Neversoftilta. Harmonixin kokemus näkyy myös siinä, että Rock Bandin nuotitus on tarkempaa ja se tuntuu enemmän soittamiselta.

Aika rankasti IGN:n arvostelija pudotti pisteitä melko pienistä asioista. Perusideahan on kuitenkin rokata ja se varmasti toimii World Tourissa ainakin lähes yhtä hyvin. Pelien eroja etsiessä monet seikat ovat mielipideasioita. Fakta on kuitenkin se, että valitsee kumman sarjan tahansa, niin ei sillä mennä metsään.
Suurin ero on Rock Bandin moninkertaisesti laajempi biisivalikoima, mutta sekin etu varmaan varmasti kaventuu ajan myötä.

En ole vielä saanut tehtyä päätöstä siitä, pitäisikö World Tourikin poistaa? Rock Band löytyy 360:lle, mutta toisaalta PS3:lle olisi jo kaksi kitaraa valmiina. World Tourin rummut vaikuttaa tosi toimivilta, mutta toisaalta Ion Drum-setti Rock Bandiin olisi vielä kovempi juttu. Ja onhan nuo soittimet yhteensopivia keskenään samalla konsolilla, mutta kun leluja löytyy eri koneille, niin menee senkin suhteen vaikeaksi. Sviddu, kun tekevät hankalaksi tämän elämän...
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Guitar Hero « Vastaus #59 : 14.11.2008 22:29 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Double kill!

Marketplacesta lataaminen on kuin autolla ajamista:

Jos otat, et lataa - jos lataat, et ota.

Noh, menin sitten muutaman ottaneena katsomaan mitä uusia biisejä on saapunut ladattavaksi ja OMG! Siellähän oli mm. Oasis -track pack ja uusi Bondin tunnari. Ei muuta kuin Microsoft pointseja tilille ja tavaraa lataukseen kunnes myöhemmin karu totuus paljastui. Ne eivät olletkaan Rock Bandiin vaan World Touriin.

Kohtalon puuttuessa jälleen peliin, yksi ongelma on ratkaistu. Poistan World Tourin guitar bundle Boxi-version kunhan jälleenmyyjien hyllyihin ilmaantuvat ja samalla siitä saa sitten basson Rock Bandiin.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines