Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto V  (Luettu 94293 kertaa)
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #210 : 25.12.2014 18:24 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulla ei oo joulusta tietoakaan. :lol: Varmaan johtuu tosta PSN:stä, joka on alhaalla. Jostain syystä tosin Michaelin auto oli tuunattu, vaikken ole ikinä käynyt siellä Los Santos Customsissa. Mistä lie johtuu.

jos siinä on ne kamalat dollari vanteet niin sen poika sen "lainasi" ja tuunasi. Mainitsee kyllä asiasta tekstarilla.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #211 : 06.01.2015 22:26 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Lisää talvi teemaa.

Rauhallista ajelua ja maisemista nauttimista sekä pari timelapse pätkää.



Sitten pelkkää kisaamista. Pakko tuo oli tehdä kun niin paljon sai ympäri nettiä lukea valitusta kuinka liukasta ja perseestä tuo lumi on. Alussa vielä pari kommenttia mitä copy/pastesin netistä.



Kuviakin kertyi ihan kiva kasa ja tänään tuli ne heitettyä photobucketiin ettei tarvitse tuonne ruutukaappaus triidiin niitä tunkea:
http://s1211.photobucket.com/user/partajeesus69/library/GTA%20V%20winter?sort=3&page=1

En olisi vielä vuoden alussa uskonut, että tästä tulee henk.koht. vuoden 2014 paras ajopeli. Ratoja piisaa ja itse voi tehdä lisää ja ajaminenkin on kivaa. Lisäksi olen ajanut tässä enemmän kisoja mitä missään autopelissä koskaan ja nyt on tullut ajettua jo yli 2000 kisaa. Kunhan vielä voitan 12 kisaa niin voittojakin on jo 1000. Pelikellokin näyttää onlinen osalta sellaiset sopivat 508 tuntia.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #212 : 05.02.2015 03:26 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvää aikaista ja romanttista (?) ystävänpäivää.

tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #213 : 05.02.2015 12:53 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Onko kukaan muu noteerannut omalla kohdalla asetuksien resetoitumista? Itsellä ei kaikki asetukset nollaannu, mutta miltei aina mm. autosta tähtäämiseen liittyvä setup muuttuu itsekseen. Harvinaisen turhauttava bugi, ja toistuva.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #214 : 06.03.2015 19:47 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Löytyi vahingossa pieni exploitti, millä pääsee FIB:n rakennukseen sisälle vaikka pelin lopussa. Hälytysvalot vilkkuvat edelleen, ja tulipalosta johtuvat valaistukset ovat edelleen läsnä, vaikka tulipaloa itsessään rakennuksessa ei ole. Piti tallentaa videolle keino rakennukseen pääsemisestä.

https://www.youtube.com/watch?v=G6vFRLOUiHE&feature=youtu.be
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #215 : 06.03.2015 20:01 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili No se oli aika vauhdikas sisäänmeno  ;D

Kiinnostavaa on myös se, että onlinen puolella pääsee glitchaamaan Bahama mama's baariin joka on täysin mallinnettu, mutta sinne ei koskaan mennä yksinpelin tai onlinen puolella. Vanha uutinenhan tämä kyllä on: https://www.youtube.com/watch?v=F2j_6BJNdPU

Kaipa tämänkin voisi samalla linkittää:
GTA 5 Online Heists Hands-On: They’re Real and They’re Spectacular

"The online heist we played was called “Raid on Humane Labs.” Our overall goal was to break into a laboratory, steal their data, and get out clean, splitting up $540,000 in the process. It featured five setup missions and then the heist itself, and from start to finish it took us almost exactly three hours."

Pituutta siis riittää ja jutun perusteella noissa on checkpointit myös joten koko homma ei ala täysin alusta kun henki lähtee.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #216 : 22.03.2015 15:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili No nyt on ryöstöt koettu joten mitä ns. jäi käteen?

Alusta loppuun samalla porukalla pelattuna varsin hyvää viihdettä. Kuten olen ennenkin sanonut niin olin varma, että nämä on jotain surkeita räpellyksiä, mutta nehän olikin samaa tasoa yksinpelin kanssa välivideoideen kaikkineen. Me likes.

Tietenkin iso osa hyvästä fiiliksestä kuuluu niille toisille pelaajille enkä olisi paljon parempaa tiimiä voinut toivoa. Nyt en tarkoita mitään ultimate gaming skillzeja vaan sitä, että pelaaminen oli hauskaa. Jos tehtävä oli helppo niin oli varaa hieman pelleillä ja nauraa ja sitten niissä stealth osioissa jätettiin paskan jauhaminen ja oikeasti kerrottiin kuka tähtää mitäkin vihua jne.

Itsehän tosiaan pelaan 99% ajasta yksin, mutta nyt oli pakko saada porukkaa jotta nuo sai kokea enkä todellakaan olisi alkanut minkään randomeiden kanssa pelaamaan. Onneksi saatiin nopeasti porukka kasaan ja jokainen vielä sitoutui hommaan joten ei tullut mitään "sori pelasin ton jo eilen" tilanteita.
Itse kun olen ns.elämyspelaaja niin tuokin lisäsi immersiota kivasti.

Eipä noissa huonoja tehtäviäkään ollut ja annan kyllä ison plussan Trevorin keikkojen finaalille. Harva varmaan edes muistaa sitä välivideota yksinpelissä jossa Trevorin asuntovaunu on myllätty ja se raivostuu kun impotent rage patsas on palasina. Tuon finaalin aikana selviää mistä Trevor sen sai ja miksi sillä on oikeasti niin paljon tunnearvoa.
Online osio kuitenkin sijoittuu n.6kk ennen yksinpeliä.

Uusista leluista tuli ostettua hydra koska se vaan on niin siisti ja lisäksi iski jotkut true lies nostalgia vibat. Casco on nätti ja sitä tulee nyt käytettyä classic sport kisoissa silloin harvoin kun joku tuon autoluokan valitsee.
Perus kuruma oli pakko saada koska se on melkein 1:1 kopio evosta.
Rebreathereita tuli ostettua täydet 20 kappaletta jotta viimeinkin pääsee sukeltelemaan pidemmäksi aikaa. Halpaa huvia tuo ei ole koska yksi maksaa 4750$.
Pakkohan se oli myös handsfree kuuloke ostaa.

Onhan tämä päivitys ihan hemmetin hyvä kun ryöstöihin menee se n.10 tuntia, julmettu määrä ostettavaa (riippuu mistä tykkää tietenkin) ja ainoastaan viimeviikon keskiviikkona eli päivä julkaisun jälkeen me kärsittiin illalla serveri ongelmista. Tuon jälkeen yhteydet on toimineet kuten kuuluu.

Kiitos vaan kaikille sharkcardien ostajille sillä rockstarin mukaan juuri ne on se syy miksi me ollaan saatu kaikki dlc ilmaiseksi.
Lyhyt kuusiminuuttinen kooste human labs keikan finaalista ground teamin osalta:



Toiset kaksi pörräsi ulkopuolella tuolla kopterilla ja ammuttavaa taisi riittää ihan tarpeeksi juttujen perusteella.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #217 : 20.09.2015 21:42 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen rockstar editorilla väsätty pätkä:

tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #218 : 20.09.2015 22:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ai hitto, tähän on tuollainen editorikin tullut. Mennyt itseltäni ihan ohi. Pitänee käydä testaamassa. Onko helppo käyttää?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #219 : 20.09.2015 23:46 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tiistaina tuo tuli uusimman päivityksen mukana. Voisi sanoa, että se on niin helppo tai vaikea kuin haluaa. Senkus nauhoittaa pätkän matskua*  ja menee editoriin jossa voi laittaa kamerat siihen mihin haluaa. Valmiina on perus takaa, sivuilta, edestä ja ylhäältä + free camera. Free camerassa voi itse laittaa kameran hahmon lähelle tai niin, että se seuraa hahmoa tai esim poliisin ohi ajaessa voit valita, että kamera seuraa sua poliisin näkökulmasta. Itse en ole täysin vielä perillä kaikista tuon editorin jutuista joten tuollakin pätkällä osa nosita liikkuvista kameroista on tullut ihan vaan yritys / erehdys tekniikalla.

Halutessaan voi myös määrittää syvyysterävyyden metrin tarkkuudella jota tuossa lopussa käytin kun hahmo pudotti kypärän lattialle.
Lisäksi löytyy director moodi jossa voi suoraan valita mikä säätila on, mikä wanted level on, kuolemattomuus, mega hyppy jne. Lisäksi voit pelata vaikka huorana jos niin haluat.

Miinuksena täytyy sanoa, että valmista videota ei voi kopsata usb tikulle vaan se on pakko heittää suoraan tubeen. Sama juttu on nykyään myös sharefactorylla tehtyjen gta videoiden kohdalla.
*Nauhoitus aloitetaan pitämällä dpadia alas + X ja sama kun videon haluaa tallentaa.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2015 23:51 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #220 : 23.09.2015 16:43 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen kesän aikana pelannut pitkästä aikaa vähän enemmän. Päädyin ostaamaan GTA V:n. Tykkäsin kyllä kovasti pelin PC/next-gen -versiosta, johon oli lisätty ensimmäisen persoonan näkökulma. Minulla on jäänyt GTA IV välistä, joten aika monet pelin ominaisuudet olivat kiinnostavia ja raikkaita. Varsinkin aluksi pystyin hyvin uppoamaan pelin maailmaan, koska se on vaan niin täynnä yksityiskohtia. Erityisesti tykkäsin pelin internetistä, jonka roskasivustoilla vietin aika paljon aikaa. Edistyksen määrä GTA: San Andreaksesta on huikea. Kerrankin 3D-GTA ei myöskään näyttänyt aivan PlayStation 2 -peliltä vaan oli oikeasti komean näköinen. Autotkaan eivät heti alkaneet savuttamaan ensimmäisestä kolhusta ja räjähtäneet seuraavasta.

Pääsin pelin tarinan loppuun viikko sitten. Pelissä on aika paljon kaikenlaista keräiltävää vielä jäljellä. Mietinkin, että onko erityisesti kirjeenpalasia ja avaruusaluksen osia järkeä kerätä? Palkitseeko peli jollain mielekkäällä tavalla näiden haalimisen? Aikaisemmissa GTA-peleissä oli piilotettuja paketteja. Niitä en ole koskaan jaksanut kerätä, koska ne tuntuivat niin pelin ulkopuoliselta asialta. Kirjeenpalasten ja avaruusaluksen osien kerääminen kuitenkin esiteltiin GTA V:ssa välivideolla ja radiokeskusteluissa, joten ne tuntuvat enemmän peliin maailman integroituneilta osilta.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #221 : 23.09.2015 18:11 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kirjeiden kerääminen avaa yhden lisätehtävän. Ei mikään iso tehtävä kuitenkaan. UFO-osien keräämisestä saa yhden uniikin ajoneuvon.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #222 : 23.09.2015 18:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Lisätään vielä, että nuo paperit sekä ufon osat näkyy suoraan social clubin kartassa ja se päivittyy automaattisesti kun niitä keräilee joten on helppo aina katsoa mitä on vielä keräämättä. Mulla oli kokoajan vita vieressä ja siinä social club auki kun noita keräsin niin meni aika kivuttomasti.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #223 : 23.09.2015 19:28 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Kiitos vastauksista! Mielellään etsisin romut ilman karttaa, mutta vaikuttaa siltä, ettei siitä sen suuremmin palkita. Taidan keskittää ylimääräisen ajan jonkin uuden pelin pelaamiseen.

Crackdownin kanssa kävi aikanaan niin, että innostuin keräämään orbeja achievementin toivossa. Muutama jäi löytymättä, aikaa on vierähtänyt enkä tietenkään enää muista yhtään mitkä alueet on tullut jo nuohottua läpikotaisin. Viimeisten orbien löytäminen olisi todella suuri kissojen ja koirien kanssa suoritettava operaatio todennäköisesti ilman sen suurempaa kompensaatiota. Yritän nykyään sanoa vielä rohkeammin ”ei” keräilyvietille, mutta nähtävästi vanha tapa nosti vielä päätään. Tuntuu, että nykyään olisi niin paljon pelattavaa.

GTA V:sta vielä sen verran, että mielestäni tarina pysyi alussa mielenkiintoisena ja jotenkin uskottavana, mutta, mitä pidemmälle siinä mentiin, tehtävät ja tapahtumat muuttuivat niin lennokkaiksi, että immersio murtui. Tämän jälkeen pelin pelaaminen tuntui siltä, miltä GTA:n pelaaminen noin yleensäkin tuntuu. Poissa oli interaktiivisen rikoselokuvan tuntu. En ole ennen erityisemmin kiinnittänyt huomiota GTA-pelien tarinoihin. Ehkä tarina alkoi kuitenkin tällä kertaa riittävän hyvin ja uskottavasti tempaistaakseen mukaansa. Mutta kuten kaikissa aiemmissakin peleissä, aloin pian ihmetellä, että miten ihmeessä tämä minun ohjastama paskiainen on vieläkin elossa. Tarinan lopetus oli myös melkoinen antikliimaksi. Tuntui, ettei yksikään ohjastamani hahmo ollut kehittynyt yhtään mihinkään suuntaan. Paljon oli laitettu jengiä mullan alle ja pankkitilille oli tullut aika paljon pätäkkää, mutta siinäpä se sitten oikeastaan oli.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #224 : 23.09.2015 19:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinä olisi hommaa hetkeksi jos nuo keräisi ilman karttaa. Kuten hyvin tiedät niin maailma on iso ja nuo on ihan täysin random paikoissa. Itse kävelin monesti useamman kerran paperin tai ufo palasen ohi vaikka kartasta katsoin, että olin about oikeassa paikassa. Esim yksi ufon osa on sillan alla siinä tukirakenteiden päällä ja ainoa tapa päästä sinne on hypätä kopterista laskuvarjolla ja onnistua laskeutumaan sinne palkkien päälle niin ettei hahmo tipu alas. Etsi tuollaisia sitten ilman karttaa :rollaus:

Crackdownissahan niiden orbbien keräämiseen koukuttui koska aina näkyi horisontissa se seuraava orb ja seuraava ja seur....
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #225 : 23.09.2015 20:01 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Siinä olisi hommaa hetkeksi jos nuo keräisi ilman karttaa. Kuten hyvin tiedät niin maailma on iso ja nuo on ihan täysin random paikoissa.
Mietin tuota kyllä, kun löysin ensimmäisen kirjeen palasen täysin sattumalta. Piilottelin silloin poliisilta Grapeseedin pelloilla. Ajoin piikillä kasvimaan katoksen alle piiloon. Sattumoisin satuin pysähtymään juuri tällaisen kirjeen palasen kohdalle. Mietin silloin, että täältäkö niitä pitäisi osata etsiä.

Voisin kuitenkin etsiä peyote-kaktukset vielä. Niitä ei ole niin montaa ja ainakin ensimmäisen löytämisen kohdalla alkoi varsin hupaisa tapahtumasarja. Tykkäsin noin muutenkin noista päihteiden käytön laukaisemista efekteistä ja tapahtumista. Aika harvassa pelissä on käsitelty päihteitä juuri millään tavalla.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #226 : 21.10.2015 16:27 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Lowriders dlc tuli onlinen puolelle eilen joten kolme autoa tuli tuunattua ja rahaa meni yli miljoona / auto. Esim voodoo maksaa ruosteisena romuna 5500$, mutta se perus kustomointi joka vaaditaan, että voi alkaa hydrauliikkaa jne asentamaan maksaa 399 000$ ja siihen päälle esim moottorin visuaaliset modit jotka on autosta riippuen 30 000$ - 40 000$. Halpaa kuin saippua :D
Uusi tatskakin tuli ostettua kun se oli jo kohtuu hieno teknisesti kun suurin osa on ollut jotain ihme söhryjä. Tuskin tuotakaan silti tulee paria päivää pidempään pidettyä.

tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #227 : 04.11.2015 15:05 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Onlinea on nyt tullut hakattua jonkun verran, vihdoinkin iski kipinä päälle, ja muutenkin tuntuu serverit olevan todella aktiivisia. Vatuttaa niin vietävästi vain se, kun yrität joinata johonkin missioniin, niin melkein heti host potkii minut pois. Yritä siinä nyt kaapia levuja kasaan, kun tuota tapahtuu tajuttoman usein. Prkl.

Olen tylsä ja Halloween-spessun myötä tein itselleni hipster-version Jokerista.

EDIT:

Veristä ripulia koko helvetin online. Jokainen pelaaja haistakoot pitkät paskat.

Joinaa tehtävään -> Tule potkituksi heti pois

Joinaa tehtävään -> Host lähtee ykskaks alkutekijöissään pois

Joinaa tehtävään -> Huomaa että kukaan muu ei tee yhtään mitään

Joinaa tehtävään -> Kun vihdoinkin joku mission on loppusuoralla, joku lähtee veks ykskaks, ja koko tehtävä kaatuu siihen

asfsgsdgsfhdfhdfhhfdhdfhdfhfsd


« Viimeksi muokattu: 04.11.2015 20:40 kirjoittanut Riffe »
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #228 : 04.11.2015 20:44 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Soolona vaan pelaamaan niin ei tartte potkimisesta murehtia eikä muustakaan randomeiden idiotismista. Itse olen aina pelannut tehtävät soolona tai sitten broidin kanssa joskus alkuaikoina (vuonna 2013) kun se välillä tätä jopa pelasi.
Olettaen, että puhut niistä perus contact tehtävistä etkä ryöstöistä. Tosin niitä uusia Lamarin tehtäviäkään ei voi soolona pelata jonka takia nuo onkin vielä tekemättä. Typerästi esim eka tehtävä vaatii neljä pelaajaa ja jotkut muut vain kaksi pelaajaa joten ei noita voi edes vanhalla ryöstö porukalla tehdä yhdessä alusta loppuun.

Ongelmahan tässä on juurikin se oma rank jonka perusteella potkitaan pois. Joko olet liian pienellä tasolla tai sitten liian isolla. Oma rank on 462 joka on tullut lähinnä kisoja ajamalla, mutta esim deathmatchiin littyessä saan helposti monoa kun joku luulee, että olen jumalasta seuraava taitojeni puolesta vaikka varmaan 70% nyypistä tappaisi mut ilman ongelmia.


« Viimeksi muokattu: 04.11.2015 20:49 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #229 : 04.11.2015 20:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Meikäläisestä saa peliseuraa onlineen. Etenkin heistit olisi kiva kokea.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #230 : 04.11.2015 21:21 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Juurikin heisteistä puhun. Nytkin rynnin soolona tankkeriin, nappasin kontista ameriikan raudan alle ja luoteja väistellen kaahasin sen määränpäähänsä. Enää olisi ollut helpoin osuus edessä, eli päämajaan palaaminen.

Mitä tekee yksi pelaaja? Disconnectaa. Vituttaa siihen malliin että päässä kiehuu, leveleitä tosiaan olen siihen vitoseen asti jopa saanut tänään tahkottua. Vau.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #231 : 04.11.2015 21:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu ei noita kannata randomeiden kanssa pelata koska meno on juurikin tuota. Ainoa oikeasti toimiva keino on jostain foorumilta kerätä porukka joka haluaa pelata ellei niitä jo valmiiksi kaverilistalta löydy. Jotkut jopa ihan tahallaan trollaa varsinkin ryöstön finaalissa lähtemällä lopussa pois jos eivät saa omasta mielestään tarpeeksi suurta osuutta rahoista.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #232 : 16.12.2015 22:01 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli pikku paatti ostettua eilen.
Varustukseen kuuluu oma baari, poreallas, helikopteri, kaksi venettä, neljä seasharkia, ilmatorjunta järjestelmä ja kapteeni joka siirtää tuon purtilon jonnekin muualle kunhan sille iskee 25 000$ kouraan.
Hintaa vaivaiset 9 miljoonaa.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuli myös uusi kämppä ostettua johon saa valita sisustuksen eri vaihtoehdoista ja shelby cobra kopio. 15 miljoonaa oli ja 2.9 miljoonaa jäi. Voisi tulla vaikka jouluksi taas tupla rahat kisoista niin saisi pikkasen pahan päivän varalle rahaa,
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #233 : 02.01.2016 02:22 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Uuden vuoden montagea tuli väsättyä rockstar editorilla.
Edit: Nyt uudempi, parempi ja pidempi versio



« Viimeksi muokattu: 03.01.2016 21:12 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines