Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto V  (Luettu 95334 kertaa)
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #150 : 18.09.2013 20:53 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on kahteen päivään tullut tykiteltyä peliä yhteensä joku 10 tuntia ja on kyllä aivan uskomaton peli. Ei se IV:kään todellakaan mikään huono peli ollut, mutta kyllä vitonen vetää kaikilla tasoilla paremmin. Erityisesti ihmetyttää miten uskomattoman hienon näköiset grafiikat ja efektit ovat saaneet aikaan nykyraudalla. Lisäksi ampuminen on sata kertaa tyydyttävämpää kuin IV:ssä, ja ajomallikin oli pienen totuttelun jälkeen hyvä. Los Santos ja maaseutu on todella yksityiskohtaisia ja täynnä hauskoja detaljeja.

Todella hyvä peli on ainakin ekan kymmenen tunnin perusteella kyseessä. Olisi tossa ajassa mikä tahansa 3rd putkishootteri jo varmaan tullut pelattua läpi, mutta tässä ei statsien mukaan ole vasta kun joku 18% pelattuna läpi vaikka melkein koko ajan on jotain missionia tullut vedettyä.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #151 : 19.09.2013 09:34 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaiken odottamisen arvoinen peli. Huipputason soundtrack/radio, laaja ja vaihteleva maailma, ja sitä kauan kaivattua vanhaa kunnon GTA-meininkiä. Satiiria ja hurttia huumoria. Me likes. Jotakuinkin 50% läpäisty, jonkin verran sivuaktiviteetteja ja jonkin verran tarinaa. Tekemistä riittää vielä pitkäksi aikaa.

Eniten hymyilyttää se, että peli vastaa likimain täydellisesti odotuksia. Toivoin San Andreaksesta nykyversiota, ja sen sain.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #152 : 19.09.2013 14:50 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu on tässä nyt muutamana päivänä tullut aikalailla tätä pelattua. Läpäistynä ei kyllä vielä juuri mitään, ehkä vasta 10% mutta tekemistä on riittänyt senkin edestä. Enkä vielä ole tutkinut koko kaupunkia juuri mitenkään. Aivan mielettömän hyvältä vaikuttaa tähän mennessä. Ajaminen, ampuminen.. kaikki ovat niin paljon paremmin kuin IV:ssä, vaikka itse tykkäsin siitäkin pelistä kovasti. Tähän mennessä vaikuttaa todellakin olevan kaiken sen odottamisen arvoista.

Ja pidän tuosta hahmon vaihtelusta. On kiva mennä välillä katsomaan, mitäs ne muut puuhaa..
030906 | 190308
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #153 : 19.09.2013 18:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.v2.fi/uutiset/pelit/18771/GTA-V-ylitti-800-miljoonan-dollarin-myynnin-paivassa/

Ihan käsittämättömiä lukuja.


GTA IV on edelleen parhaan keskiarvon omaava peli Metacriticissä sekä PS3:lla että 360:lla, vaikka peli oli keskinkertaisuuden huippu.

Scarfia lämmittänee tieto, että valta on vaihtunut. GTA5 on Metacriticissä tällä hetkellä PS3:n parhaiten arvioitu peli 98 pisteellä (GTA4:llä keskiarvo rupuiset 97) ja Xboxilla peli on jaetulla ykkössijalla GTA4:n kanssa samoilla pisteillä.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #154 : 20.09.2013 09:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Conan ja GTAV
http://teamcoco.com/video/conan-highlight-clueless-gamer-gta5

Ei ole spoilereita.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #155 : 21.09.2013 22:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili 200 miljoonaa maksanutta Grand Theft Auto -peliä kritisoidaan tylystä naiskuvasta

Niin perus Hyysärin artikkeli taas. Eihän sillä mitään väliä ole, vaikka pelissä murhataan kylmäverisesti poliiseja ja tehdään muita rikoksia, mutta GTA:n naiskuva on tyly. Mikä ihmeen velvollisuus Rockstarilla olisi tehdä jotain feminismiä ajavia pelejä? Sitä tehdään mitä kansa haluaa ja mikä myy. Kysyntä ja tarjonta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #156 : 21.09.2013 23:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olin jo kirjoittamassa jotain, mutta en sitten keksinyt mitään järkevää kommentoitavaa, kun oli niin typerä juttu.


Mun puolesta GTAVI:ssa saisi vaikka ollakin naispäähenkilö, mutta Rockstar päätti nyt kertoa tämän tarinan näillä hahmoilla, joten ihan turha ulista.


« Viimeksi muokattu: 21.09.2013 23:51 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #157 : 22.09.2013 00:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Ainahan joku on narisemassa, mutta nämähän on lähinnä ilmaista mainosta GTA:lle, kun pääsee otsikoihin. Ja tuo on kyllä niin totta, että päitä saa repiä juurineen irti, mutta voi hyvänen aika jos vähän persvako vilahtaa tai muuta vastaavaa, niin heti hirveä kohu.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #158 : 22.09.2013 00:49 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan hyvän vastaanoton on tämä vitonen näemmä pelaajilta saanut. Metacriticin user scorekin yllättävän korkealla, kun miettii miten käyttäjät siellä tämän kokoluokan pelejä yleensä arvioi (esim. CoDit ja monet muut AAA-nimikkeet). Ei ole myöskään foorumeilla ollut läheskään sellaista valitusta kuin IV:n julkaisun jälkeen. Naiskuva nyt on ollut kaikissa GTA-sarjan peleissä aina samanlainen, mutta jännä että se on vasta nyt tullut kukkahattujen tietoisuuteen...

Nyt on semmoinen 23 tuntia takana ja kyllähän tämä on kaikki odotukset täyttänyt. Päätehtävät ollut niin loistavia, että on pitänyt välillä hillitä tekemästä niitä koko ajan liukuhihnalta. Onneksi maailmassa on (ainakin vielä) paljon muuta tutkittavaa ja tekemistä. Ja Trevor on muuten yksi tämän genin parhaista päähahmoista. :lol:

tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #159 : 22.09.2013 03:42 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelistähän löytyy yksi erittäinkin julma...
Spoileri (osoita katsoaksesi)
...kohtaus, joka mun mielestä meni jo vähän gta:nkin rajojen yli. (Tuli mieleen se GTA2:n kohtaus jossa ajetaan bussillinen ihmisiä makkaratehtaalle purilaisen jatkeeksi). Kohtausta pelatessa arvelin että siitä nyt ainakin saadaan porua ja itkua aikaiseksi mediassa, mutta ihmeen hiljaahan siitä ollaan oltu. Naiskuva näköjään harmittaa kritisoijaa enemmän.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #160 : 22.09.2013 04:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pelistähän löytyy yksi erittäinkin julma...
Spoileri (osoita katsoaksesi)
...kohtaus, joka mun mielestä meni jo vähän gta:nkin rajojen yli. (Tuli mieleen se GTA2:n kohtaus jossa ajetaan bussillinen ihmisiä makkaratehtaalle purilaisen jatkeeksi). Kohtausta pelatessa arvelin että siitä nyt ainakin saadaan porua ja itkua aikaiseksi mediassa, mutta ihmeen hiljaahan siitä ollaan oltu. Naiskuva näköjään harmittaa kritisoijaa enemmän.

Jännä. Mä olen kuullut jo useammasta lähteestä, että ko. kohtauksesta herännyt kohu melkein kirittää pelin rahallista menestystä. Naisongelmista kuulin vasta tänään täällä.

Lisäksi, kun ottaa huomioon pelin päähenkilöiden moraalisten rajojen puutteen ja väkivallan määrän, niin olisiko tosiaan naisille kunnioittavampaa laittaa naishenkilö moiseen rooliin? Kamoon, ammattimöksähtäjät.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #161 : 23.09.2013 15:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kummalle konsolille tää muuten kandee hommaa?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #162 : 23.09.2013 15:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kummalle konsolille tää muuten kandee hommaa?
PS4:lle tai PC:lle.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #163 : 23.09.2013 15:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili PS3:lla ainakin ruudunpäivitys hieman töksähtelee paikka paikoin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #164 : 23.09.2013 15:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off

Lainaus
At last, Rockstar North's monstrous open-world caper is here in all its glory - but after five years and an estimated £170 million being sunk into development and marketing, which version is the one to buy? After playing both versions extensively and amassing over 2TB of lossless video to analyse, we must stress that you're bound to have a fantastic time with either take. Lighting and physics engines are fully intact on both versions, and the minor differences in reflection mapping go down as nitpicks. At its core, both PS3 and 360 present the same massive Los Angeles-inspired sprawl via the same 720p native resolution lens, with almost entirely identical effects and object detail.

However, it's apparent that the PS3 version has an undeniable advantage in one area: even to the naked eye, ground textures on 360 are blurred as a result of what appears to be unoptimised asset streaming. Glitch or not, this basically amounts to concrete and grass textures appearing fuzzier beneath the feet of Trevor, Michael or Franklin, while the PS3 version's remain crystal clear. The 360 does command a minor advantage in frame-rate during synchronised play, but for shoot-outs and high-speed hurtles down the city streets, the PS3 can sometimes pull ahead in these metrics - though the difference is rarely perceptible either way.

Since all else is identical across the board, the PS3 version is recommended on the grounds of image quality if you have the option.

PS3-versiota suosittelevat siis, mikäli valinnanvapaus on.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #165 : 23.09.2013 15:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vois sitte hakee pleikkariversion, vaikka keskeneräisiä pelejä on nurkat täynnä. Näitä on varmaan maitokaupat täynnä vaikka menekki on ollut hurja.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #166 : 23.09.2013 18:04 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Huh huh, peli on läpäisty. Aivan huikea peli, jos mietit pitäiskö ostaa niin osta. Vielä on pelattavaa ja tutkittavaa tässä pelissä, varsinkin kun se Online aukeaa ensikuussa.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #167 : 27.09.2013 23:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Olen nyt tykitellyt 18h peliä, pääjuonen tehtävistä olen läpäissyt vasta alle kolmasosan. Ei tässä auta kuin hehkuttaa.

Yksityiskohtien määrä on aivan mieletöntä tässä pelissä, pelimaailman tapahtumat tuovat maailman eloon ennennäkemättömällä tavalla. Pääjuonen tehtävä ovat olleet poikkeuksetta aivan uskomattoman hauskaa kamaa. On huumoria, draamaa, surrealismia, parodiaa. Myös tämä ratkaisu, että peliä pelataan kolmella päähahmolla toimii erittäin hyvin, paluuta vanhaan yhden hahmon sooloiluun ei ole.

Peli on kuin seuraisi hyvää TV-sarjaa. Dialogi ja juonenkäänteet ovat pitäneet otteessaan. Soundtrackin pitäisi myös miellyttää kaikkia, olen viimeaikoina luukutellut aika paljon punkkia ja myös tällä saralla peli toimittaa.

Olen jo tässä vaiheessa valmis antamaan pelille täyden arvosanan ja vielä on valtaosa peliä jäljellä. Genin paras peli Dark Soulsin jälkeen.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #168 : 09.10.2013 17:06 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelaatteko paljon netissä?

Mielessä kävi joku Pelaajalaudan oma crew jos porukkaa riittää.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #169 : 09.10.2013 18:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Viimeksi kun yritin viime viikolla, niin sain tehtyä hahmon mutta sitten servut eivät olleetkaan ylhäällä ja meni hukkaan koko touhu. Pitäisi yrittää joku päivä uusiksi..
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #170 : 12.10.2013 23:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili GTA Online ei (vielä) oikein vakuuta. Hahmoeditori on vähintäänkin hankala, ja meno varsin takkuavaa. Plus pelaajien keskimääräinen taso ärsyttää, randomeiden kanssa pelaamisesta ei välillä tahdo tulla mitään. Ei varmaan yllätä ketään. Onhan siinä tehtäviä tehtäväksi, ja autotalleja sun muita ostettavaksi yllin kyllin, ja jahka Rockstar saa peliä hieman paranneltua, niin eiköhän se siitä parane. Ja voihan tuota onneksi pelata yksin, pelaten niitä tehtäviä, mihin ei tarvita peliseuraa.  Siltikin, olisin mieluummin halunnut enemmän "kaikkea pientä" yksinpeliin, moninpelin sijaan. Vitosessa on helvetin hyvät pelihahmot, joihin tykästyin, ja joilla tekisi mieli pelata enemmänkin. Pääjuonen loputtua tekeminen loppuu vähän töksähtäen. Jos on pelannut kaikki pelihahmojen sivutehtävät juonen ohessa, jäljelle jää vain kerättävät paperilaput sun muut palaset, sekä urheiluaktiviteetit. Taksia voi ajella, mutta siihen kyllästyy äkkiä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #171 : 14.12.2013 21:20 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili Ketjun avaaja voisi todellakin päivittää avausviestiä siihen suuntaan, että siitä saisi jotain tietoa pelistä. Kuitenkaan nyt gameplay videoita katsellessa ei voi kun ihastella ja siirtää pelin ostoslistalle. Onko muiden mielestä 3 hahmoa hyvä uudistus?
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #172 : 14.12.2013 21:34 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä oli. Itse en alunperin lämmennyt ajatukselle yhtään, mutta olihan tuo hemmetin hyvin tehty ja jokainen hahmoista on ihan yhtä hyviä kuin kuka tahansa vanhoista. Trevor tietenkin varastaa koko shown. Tuo ihana psykopaatti jolle saa nauraa aina kun toisesta hahmosta vaihtaa siihen. Joskus herra ajelee mekko päällä skootterilla ja joskus se herää saarelta kalsarit jalassa ruumiiden ympäröimänä.

Ja itsehän rakastan onlinea koska minulle se on kuin toinen yksinpeli. Videoitakin tullut tehtyä muutama omaksi iloksi. Bmx ajelua, off-roadia jne.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #173 : 15.12.2013 15:51 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ehdottomasti kolme hahmoa on loistava uudistus. Alkuun en minäkään lämmennyt vaan lähinnä tuumi, että kuinkahan tuossa nyt käy, mutta toimii älyttömän hyvin. Eikä ainakaan heti pääse kyllästymään hahmoihin. Ja kuten Partajeesus yllä sanoo, niin Trevorille kun hahmon vaihtaa, niin ei tiedä yhtään mistä kaverin löytää.. eteen voi tulla mitä vain. Itse olen eniten pelannut juuri Trevorilla ja Frankliella. Michael on jäänyt vähän taka-alalle, mutta hahmona hänkin aivan loistava. Ei voi moittia yhtään hahmoa.

Ja Partajeesus, aivan jäätäviä videoita sulla  :)
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #174 : 25.12.2013 00:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Se on joulu nyt.Joku vielä väittää, että stripparin tilaaminen kämpille on turha ominaisuus. Pitää sitä joulupukinkin sylitanssi joskus saada.


Huomenna pitäisi olla luntakin maassa. Piti olla jo aattona, mutta rockstar oli mokannut tiedotuksensa.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #175 : 25.12.2013 12:48 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Lumimyrksy iski Los Santosiin!
Pitää käydä Los Santos Customissa hakemassa nastarenkaat  autoon ;D
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #176 : 25.12.2013 16:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin kävin aamulla ystävällisesti tervehtimässä naapuroston asukkaita. Olenhan sentään kunnon kansalainen joka välittää lähimmäisistään.
Entity muuten tuntuu liimautuvan tiehen talvellakin

https://www.youtube.com/watch?v=OyuNtMrKUkc
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #177 : 27.12.2013 11:25 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyviä kuvia IceColdilta, enkä ihmettele koska onhan kyseessä yksi palstan parhaista kirjoittajista. Lumen olikin jo aika saapua Los Santosiin, sillä pelaahan paikallinen NHL joukkue siellä kohta talviklassikkonsa  ;).
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto V « Vastaus #178 : 28.12.2013 23:54 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
Rockstar valitsi ensimmäiset tehtäväsuosikkinsa GTA Onlinessa

Rockstar Games on aloittanut Grand Theft Auto Onlinessa prosessin, jossa se poimii pelaajien luomien moninpelitehtävien joukosta suosikkinsa. Sen ohella, että poimitut tehtävät saavat puoleensa rutkasti glooriaa, tekee Rockstar niistä pelattavia sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla.

Ensimmäinen joukko Rockstarin suosikeista koostuu sekä kuudesta kilpa-ajotehtävästä että neljästä tappomatsista, ja listan niistä löytää esimerkiksi Rockstarin kotisivuilta. Tarkoituksena yhtiöllä on, että uusia poimintoja nähtäisiin ihan jo tulevien viikkojenkin aikana.

Suosikkilistausten ohella Rockstar on samalla ilmoittanut, että se tutkii parhaillaan Grand Theft Auto Onlinessa tehtyjä hakkerointeja ja huijauksia, jotka mahdollistavat huimien rahasummien hankkimisen pelissä. Kehittäjien mukaan kierrellen hankitut rahasummat poistetaan pelistä ajan myötä. Rahaa huijanneita hämärähemmoja on tarkoitus myös rangaista toimistaan.
Lähde: Rockstar

Pelaajalehti

Tuossa on yksi ongelma, hakkerit ovat jakaneet rahaa kaikkien kanssa, esim. minä sain n. 1,4miljardia:
http://uppaa.net/i/b2879.jpg

Aikovat he siis rankaista kaikkia kellä on todella paljon rahaa?  :/
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Re: Grand Theft Auto V « Vastaus #179 : 29.12.2013 00:01 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Aikovat he siis rankaista kaikkia kellä on todella paljon rahaa?  :/
Kuhan rahojaan ei ole hakkeroinnin tai vastaavan tavan kautta hankkinut itse, niin huolta ei tietenkään pitäisi olla.


« Viimeksi muokattu: 29.12.2013 00:08 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines