Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Grand Theft Auto IV -julkaisu: 29.04.2008
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto IV  (Luettu 64909 kertaa)
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #150 : 30.04.2008 13:29 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse käväisin hieman extempore eilen yöllä hakemassa omani VPD:stä. Alunperin oli tosiaan suunnitelmissa hakea vasta tänään Verkkiksestä, mutta en voinut itselleni mitään. Piti käydä hakemassa heti kun vain sai. Asiaa ei auttanut se, ettei Verkkiksestä ollut vielä tuolloin tullut vahvistusta tilauksesta, vaikka varastoon oli tullut pelejä jo.

Taisin osua paikalle siinä klo 23:56 ja populaa oli kyllä aika paljon. Paikkaa tunteville voi sanoa, että jono ulottui parhaimmillaan myymälän ovelta Kielotielle asti eli jotain reilu 100 metriä ehkä. Kyllä siinä tunnin sai jonottaa ja kuunnella muiden paskanjauhantaa, mutta siinä klo 01:15 meni GTA sisään koneeseen.

Itsekin noudin omani VPD:n yömyynnistä, tyylikkäästi duuniverkkarit päällä. Mitään ennakkovaraus-sähläystä ja postipekan odottelua jaksa... Kattelin aamulla netistä läpi yömyyntipaikkoja ja Järvenpään (täällä asun) Megaswap ilmoitti nettisivuillaan, että PS3-versioita ei todennäköisesti riitä joten päätinpä koittaa onneani VPD:n kanssa. Iltavuorosta Tuusulasta (pääsin töistä 23.00) huoltoaseman kautta rauhassa Tikkurilaan. Edelläni oli reilut kymmenkunta jamppaa, joten hyvältä näytti. Parit tupakit rauhassa siinä sivussa (ettei terveellisempiä elämäntapoja suosivat hikeenny) ja sitten sävyisästi jonoon. Eipä kauaa mennyt kun omani sain soundtrackin kera. Poistuessa tuota jonoa kyllä oli ihan kivasti.

Ajelin vielä Järvenpäähän päästyäni Megaswapin ohi mutta ei siellä ketään näkynyt (ehkä olivat poistuneet jo). Liike oli kuitenkin vielä auki koska ovi oli avoinna. VPD ilmeisesti kuittasi ihan kivat myynnit, varsin paljon enemmän oli porukkaa liikkeellä kuin San Andreaksen julkaisussa. Sen kävin tosin hakemassa mainitusta Megaswapista niin ihan varma ei voi olla.

Mikäs tässä nyt peli pivossa hengaillessa. On tuota jokunen tunti jo tullut väännettyä mutta vappukiireet duunissa ovat nyt etusijalla. Tänä iltana elämä Liberty Cityssä kuitenkin kutsuu jälleen. Toivonpa vaan, että Pleikkarin nettipeli pelittää edes jotenkuten siedettävästi koska pitäähän sitä tietty jossain välissä kokeilla (jo GTA1:n LAN-sessiot olivat ihan hauskaa viihdettä kun pelialue oli iso eikä ikinä voinut olla varma tuleeko lähestyvä vihollinen urheiluautolla satasta päälle vai kävellen liekinheitin ojossa = raketinheitin käteen vai ei... kas siinä pulma)
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #151 : 30.04.2008 13:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onko tuossa Soundtrackissa kaikki pelin biisit?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #152 : 01.05.2008 01:57 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ennakkoon tilaaminen ja yöjonotus on yliarvostettua (ellei Limitedia metsästä). Itse sain kappaleeni julkaisuaamuna Ggantista tuolla 49.95 hintaan. Kovaa kulutusta onkin Bellicin seikkailu saanut kokea. Nyt kasassa semmoiset 10 tuntia ja peliä vedetty noin 15%. Ei tämä mitään mullistavaa msisään nimessä (ainakaan vielä) ole ollut. Perus GTA.lta on tuntunut, mutta se ei todellakaan ole huono homma. Tehtävien teko on hauskaa, Liberty Cityssa on tutkittavaa jo alusta lähtien aina hienoista maisemista erilaisiin pieniin yksityiskohtiin ja kaupungin asukkaisiin, joilta lentää välillä semmoista tavaraa että on pakko nauraa :lol: Luulen, että tulen pelaamaan tämän mielelläni läpi. En ehkä heti aivan 100%, mutta ehdottomasti suurimman osan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #153 : 01.05.2008 03:46 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tuossa Soundtrackissa kaikki pelin biisit?

Se vpd:stä irronnut ST oli vice cityn (vai san andreakseb iha sama) joku tietty radiokanava vaan, että ei se senj kummempi etu, \o hyväöä vapuuuuuua

E: wut o_o


« Viimeksi muokattu: 02.05.2008 14:11 kirjoittanut lloyf »
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #154 : 01.05.2008 11:31 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kahdessa päivässä pelikelloon on tullut jo aika pelottava määrä tunteja, mutta minkäs teet kun kivaa on. Internet ja TV ovat täynnä loistavaa materiaalia ja radio on aivan loistava: se ei ehkä sisällä mitään isoja nimiä tai mitään itsestäänselvyyksiä, vaan on enemmänkin täynnä kiinnostavaa ja uutta musiikkia. Jazz-radiokanava on jotain mitä haluan tästä lähtien kaikilta peleiltä ja jostain kanavalta tuli Aphex Twiniäkin! Ja 1979! Muutenkin tulee yleensä kuunnelta sitä kanavaa mikä autoista löytyy, joka on aika hyvä merkki.

Ja kaupunki jatkaa ihastuttamistaan, olen matkustellut päämäärättömästi junalla sinne tänne ihaillen maisemia. Bussiin en ole kyllä päässyt vaikka olen pari kertaa sitä pysäkillä odotellut, kulkeeko busseja pelissä ollenkaan?
Pientä interaktiivisuutta kyllä hiema kaipaisin, esimerkiksi kaupungilla olisi kiva aloittaa keskusteluita, varsinkin niiden vainoharhaisten ufoihin uskovien kodittomien kanssa ja internetissä olisi vaikka mitä mahdollisuuksia pieneen kirjoitteluun ja sellaiseen.

Ja tuota moninpeli-iltaa voisi tosiaan järkkäillä, tuossa viikonloppuna lauantaina tai sunnuntaina ehkä?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #155 : 01.05.2008 13:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 576 Basaaripisteet: 4 Profiili 10h takana ja tarinatehtäviin alkaa maku jo pikkuhiljaa mennä.

Minkä helvetin takia tehtäviin ei ole voitu laittaa checkpointteja? Todella rasittavaa ekaksi matkata minuuttitolkulla tapahtumapaikalle tekemään jokin alustus, jota ei voi edes mokata ja sen jälkeen lahtaamaan kymmenittäin porukkaa, joista joku onnistuu ruippimaan Nikon hengiltä jostain kulman takaa. Asiaa ei auta tönkkö ampuminen, vihollisten epäselvät hitboxit ja lehmän tavoin liikkuva Niko.

Eli näyttäisi taas siltä, että mitä pidemmälle edetään, sitä enemmän tehtävät muuttuvat trial and error -tyyppiseksi paskaksi, joka on vienyt maun jokaikisestä GTA-pelistä. Perkele.

Sleepyn mainitsemat reality-systeemit eivät itseäni ole koskaan oikein jaksaneet kiinnostaa, joten saa nähdä jaksanko tätä(kään) läpi pelata. Toivottavasti moninpeli on jostain kotoisin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #156 : 01.05.2008 17:50 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Häiritseekö PS3-pelaajia pelin jäätyily? Pari päivää pelattu ilman mitään ongelmia ja tänään hyytynyt jo kahdesti kesken tehtävän. Autolla ajaessa kuva alkaa pätkimään kunnes lopulta jämähtää tyystin. 40gb mallilla siis tämä.

Ja multiplayer ei ole toiminut kertakaan kunnolla. Kahdesti olen onnistunut yhdistämään lagiseen matsiin ja kummallakin kerralla äänitehosteet loistaneet poissaolollaan. Saisi kyllä joku patchi tulla korjaamaan näitä. Alkaa kummasti tuo live-versioon vaihto houkuttelemaan.

Muuten peli kyllä maistuu oikein hyvältä.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #157 : 01.05.2008 23:10 »
Masi Jäsen Viestejä: 43 Basaaripisteet: 0 Profiili
10h takana ja tarinatehtäviin alkaa maku jo pikkuhiljaa mennä.

Minkä helvetin takia tehtäviin ei ole voitu laittaa checkpointteja? Todella rasittavaa ekaksi matkata minuuttitolkulla tapahtumapaikalle tekemään jokin alustus, jota ei voi edes mokata ja sen jälkeen lahtaamaan kymmenittäin porukkaa, joista joku onnistuu ruippimaan Nikon hengiltä jostain kulman takaa. Asiaa ei auta tönkkö ampuminen, vihollisten epäselvät hitboxit ja lehmän tavoin liikkuva Niko.

Kai olet käyttänyt suoja nappia?,peli muuttuu selvästi helpommaksi kun käyttää suojia ja kannatta tähdätä vihollisia aina päähän niin kuolevat heti.Minullakin aluksi tuntui vaikealta nuo tulitaistelut,mutta peli oikeastaan pakottaa pelaajan suojien käyttöön Nikon huonon lifebar:in takia...mutta ei se oikeastaan haittaa kun tuo suojista rukkiminen tuo fiilistä mukaan.

Itse olen pelannut noin 13 tuntia ja ainoa valittamisen aihe on musiikit jotka ovat tässä osassa sarjan huonoimmat,San Andreaksessa huomasi jo muutamien musiikkivalintojen köhivän,mutta GTA4:ssa biisivalinnat ovat jo aika huttua paria biisiä lukuunottamatta.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #158 : 02.05.2008 13:42 »
karhuherra Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili
Häiritseekö PS3-pelaajia pelin jäätyily? Pari päivää pelattu ilman mitään ongelmia ja tänään hyytynyt jo kahdesti kesken tehtävän. Autolla ajaessa kuva alkaa pätkimään kunnes lopulta jämähtää tyystin. 40gb mallilla siis tämä.

Samaa pätkimistä on täälläkin, mutta itselläni konsoli ei mene jumiin vaan peliä pystyy jatkamaan. En tiedä onko sillä vaikutusta asiaan, mutta olen vaihtanut kovalevyn.

Pari muutakin häiritsevää pikkuseikkaa löytyy. Plese-versio ei suostu toimimaan 1080p-tilassa   
ellei sitä pakota päälle konsolin asetuksista. Myöskään metrijärjestelmää ei ilmeisesti tueta, koska pelin tilastoissa kaikki etäisyydet ja pituudet ovat maileina ja jalkoina.

Olen pelannut n. 6 tuntia, lähinnä kierrellen ympäri katuja. Parasta on tähän mennessä ollut autot ja muut tiellä liikujat. San Andreaksessa ärsytti aina muut autoilijat jotka vaihtelivat kaistaa miten sattuu. Nyt ne osaavat käyttää jopa vilkkua. Autoja katsoessa voisi melkein luulla, että Rockstar olisi saanut lisenssit autonvalmistajilta. Lisäksi autot käyttäytyvät esikuviensa mukaisesti. 70-luvun jenkkiraudat ovat ajettavuudeltaan aivan hirveitä ja Hummerit tekevät pahaa jälkeä siinä vaiheessa kun mopo karkaa käsistä.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #159 : 03.05.2008 16:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Oletteko kurkkineet Metacriticiin viimepäivinä? Uskomattomasti GTA:n arvosana ei ole vieläkään pudonnut, vaan on pysynyt samoissa luvuissa koko ajan. XO:lla 42 arvostelun keskiarvo on 99 ja PS3:lla 25 arvostelun keskiarvo on uskomattomat täydet 100 pistettä.

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että OoT:lle on viimeinkin löytynyt voittaja? Varmaa on kuitenkin se, että kyseessä on arvostelijoiden mielestä molempien alustojen paras peli :)


« Viimeksi muokattu: 03.05.2008 16:44 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #160 : 03.05.2008 16:35 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävisikö ihmisille moninpeli-illaksi nyt sunnuntaina joskus illalla, kahdeksalta tai joskus?

360-versiota kai tosiaankin pelattaisiin, siinä kun ei taida olla läheskään niin paljon ongelmia kuin PS3-versiossa.

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #161 : 03.05.2008 16:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 576 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tarkoittaako tämä nyt sitä, että OoT:lle on viimeinkin löytynyt voittaja? Varmaa on kuitenkin se, että kyseessä on arvostelijoiden mielestä molempien alustojen paras peli :)

Tarkoittaa sitä, että kyseessä on yksi yliarvostetuimmista peleistä ikinä. Nössöt arvostelijat eivät vain ole uskaltaneet valittaa pelin ongelmista, joita kenenkään on mahdoton olla huomaamatta.

Ruudunpäivitys on surkea, peli on ajoittain ruma kuin mikä, värien kontrasti ja kirkkaus on päin helvettiä, minkä vuoksi yöaikaan ei näe yhtään mitään, tehtävät ovat sitä samaa kuraa kuin aina ennenkin - vieläpä ilman checkpointteja, ampuminen  ja suojautuminen on todella tönkköä, Niko ei juokse analogitatilla, vaan juostessa pitää painaa X/A:ta, Nikon liikkuminen ei ole tarpeeksi sulavaa, vaan täynnä palautumisframeja, joiden aikana ei voi liikkua, kamera lukittuu autoon todella typerästi, eikä tahdo pysyä auton perässä käkkärikäännöksissä, ystävyyssuhteet ja niiden ylläpito on täysin turhanpäiväinen lisä, johon menee maku todella nopeasti, soundtrack on melko mitäänsanomaton, biisien ja ääninäyttelyn äänenlaatu on pakattu olemattomiin (huomaa etenkin kuulokkeilla pelatessa), aseita ja vaatteita on vähän, moninpeli on ilmeisesti pakkopullaa (en ole kokeillut, enkä kokeile, jos gameplay on yhtä monipuolista kuin yksinpelissä), PS3-versio saattaa hyytyä loading-ruutuun eikä lähden pyörimään ennen vaadittavia toimenpiteitä, JNE.

Hype + pelijournalismi ftw.  :rollaus:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #162 : 03.05.2008 18:48 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika pitkälti Scarffin kanssa samoilla linjoilla, niin pelistä, kuin arvostelijoistakin. Kikizoon mennessäni ja huomatessani GTA IV:n arvostelun, olin aivan varma ettei tarvitsi taas katsoa 101010101010 linjaa. Mutta vittu, kyllähän sieltäkin ne tippui.

Onhan tämä kuitenkin parempi, kuin aiemmat, selkeästi. Suojasysteemi on hyvä juttu (vaikka kameraa vittuileekin siinä jatkuvasti) ja ampuminen on aiempaa toimivampaa. Kaikki se pikkukiva, kuten internet, mitä tähän on lisätty on aivan häkellyttävän hienoa. Pikkujuttuihin tutustuu ihan mielellään. Ja Euphoria tekee pelistä paljon mitä se on, paljon helkkarin hauskoja tilanteita sattunut sen ansiosta, niin yksin kuin verkossakin.

Mutta se mistä en tykkää, on se, että tämä on GTA. Jokaisesta 3d-GTA:sta yksinkertaisesti paistaa läpi, että ne yrittävät olla enemmän, kuin mitä voivat olla. Niissä on aina ollut aivan liikaa elementtejä, eikä niistä yksikään ole milloinkaan toiminut täydellisesti (täydellisesti, joojoo). On toimintapeliä, autopeliä, deittisimulaattoria ja vaikka mitä muuta, eivätkä ne yksinkertaisesti toimi riittävän hyvin. Ja tehtävät ovat aivan totaalista paskaa suurin osa, tämä suurin syy miksi aiemmat GTA:t ovat jääneet kesken.

Mutta en huonoksi tätä todellakaan mene haukkumaan, mutta en kyllä 100/100 peliksikään. Paljon on tehty aivan helvetin hyvin ja kaupunki ja sen elämä hehkuu Rockstarin rakkautta. Tämän eteen on nähty ihan tuhottomasti vaivaa, eikä sitä voi olla arvostamatta.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #163 : 03.05.2008 22:58 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kävisikö ihmisille moninpeli-illaksi nyt sunnuntaina joskus illalla, kahdeksalta tai joskus?

Tänne käy kahdeksan pintaan pidetty moninpelihuba hyvin.

Mutta tuleeko sinne ketään muita?


« Viimeksi muokattu: 03.05.2008 23:04 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #164 : 03.05.2008 23:11 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Pärähti peli läpi, eipä ollut mikään kummoinen ending ainakaan tämä minkä ite tein. Ja vielä ois jäljellä 190+ lentävää rottaa, stuntit, taksimissiot, pollarimissiot, Stevien autonryöstöt, kaverien saaminen kaikki 100% ja ties mitä, en taida jaksaa. :/ Ja tulipahan huomattua että Euphoria pistää konsolin ihan tukkoon jos ajaa kohtuunopeudella tiheään ihmisjoukkoon, alle 10fps on kivaa. Ja Statue of Happinessin juuressa yhden oven alla oli jotkut secret kuteet mihin on painettu patsaan kuva ja jotain slogania?? Paljonko noita yksittäisiä sivuquestejäkään oikein on, 3 on nyt tullut tehtyä. Niitä kun on vaikea nähdä kartalta kun painelee miten sattuu.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #165 : 04.05.2008 01:31 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Testailin pikkuveljen boksilla tätä jonkun aikaa ja melkeinpä ainut asia mitä jäi mieleen oli se, että ajaminen on nykyään ihan perseestä (ja intro oli helvetin tylsä). En tykkää uudesta "realistisemmasta" ajomallinnuksesta pätkääkään. Aikaisemmissa osissa pelkkä ajaminen ympäri kaupunkia oli hauskaa. Nyt se vain vitutti. Ainut positiivinen puoli oli tosiaan tuo, että Nico lentää prätkän/auton kyydistä mallikkaasti. Muuten olisin kyllä halunnut pitää ajamisen ennallaan. Se oli yksi ainoista asioista, joka ei mielestäni kaivannut hirveästi parantelua aikaisemmista. Hyvä, että kontrolleja, graffoja ja kaikkea muuta on hiottu, mutta ajelun olisivat saaneet pitää ennallaan.

Ehkä pitäisi pelailla enemmän, josko tuohon tottuisi, mutta näin alkufiilisten perusteella en usko ikinä pitäväni IV:n Liberty Cityssä kruisailemisesta yhtä paljon kuin Vice Cityn kaduilla ajelemisesta.

Lainaus
Onhan tämä kuitenkin parempi, kuin aiemmat, selkeästi.
No jaa. Vaikka tässä on luonnollisesti teknisiä harppauksia ja monia asioita on hiottu toimivammiksi, minuun Vice City iski aikoinaan huomattavasti kovemmin kuin IV nyt, kaikista parannuksista ja "parannuksista" huolimatta. Tämänpäiväisen testailun perusteella rankkaisin kyllä Vice Cityn tämän yläpuolelle, ellei IV sitten parane huomattavasti myöhemmässä vaiheessa. IV:n alku ei vain sytyttänyt.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #166 : 04.05.2008 11:18 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Testailin pikkuveljen boksilla tätä jonkun aikaa ja melkeinpä ainut asia mitä jäi mieleen oli se, että ajaminen on nykyään ihan perseestä (ja intro oli helvetin tylsä). En tykkää uudesta "realistisemmasta" ajomallinnuksesta pätkääkään. Aikaisemmissa osissa pelkkä ajaminen ympäri kaupunkia oli hauskaa. Nyt se vain vitutti. Ainut positiivinen puoli oli tosiaan tuo, että Nico lentää prätkän/auton kyydistä mallikkaasti. Muuten olisin kyllä halunnut pitää ajamisen ennallaan. Se oli yksi ainoista asioista, joka ei mielestäni kaivannut hirveästi parantelua aikaisemmista. Hyvä, että kontrolleja, graffoja ja kaikkea muuta on hiottu, mutta ajelun olisivat saaneet pitää ennallaan.
Ajelua on kaikessa muussa parannettu, paitsi jarrutuksessa, kässäri on täysin yliliioiteltu pitääkseen homman hauskana. Ajat vähän kovempaa ja koitat tehdä edellisessä peleissä mahdollisia kässärikäännöksiä niin vituiksihan se menee. Kässärikäännökset sain melkein onnistumaan NRG 900:lla. Autot sitten pyörii sellaset 3 kiekkaa. Tosin tämän ansiosta onnistuin kerran pelin Time's Squarella vetämään munkilla jollain urheiluautolla ohi ajavan liikenteen läpi osumatta kehenkään. Tuli naurettua. Ja normijarrukin on ihan liian tuhnu, ei oo kivaa että pitää hidastaa vauhti etanatasolle että voi mennä kurviin lentämättä minne sattuu. Vie sen leffafiiliksen pois ajamisesta kokonaan. Ja jos ajomallinnuksen pitäisi olla realistinen niin jousitukset eivät sitä missään autossa ole. Aja vaikka Patriotilla (Hummerilla) niin sen näkee helposti.

Asiasta toiseen, seuraa spoilereita pelin lopusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 04.05.2008 11:28 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #167 : 04.05.2008 12:37 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tänne käy kahdeksan pintaan pidetty moninpelihuba hyvin.

Mutta tuleeko sinne ketään muita?

Ehkä tämä olisi pitänyt pitää jo tiistai-iltana, kun ihmiset vielä edes pikkasen tykkäsivät pelistä?
Mutta heitän nyt sinulle ainakin pelikutsua, tai vaikka toisinpäin. Olisi nyt kuitenkin kiva saada edes kolmen porukka pelaamaan :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #168 : 04.05.2008 16:22 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili 40% vedetty läpi. Tarinatehtävissä on aivan liikaa minun makuuni "mene ja tapa" -tyylisiä tehtäviä. Mielestäni IV:n tulitaisteluissa ei ole menty eteenpäin yhtään edellisistä osista. Jotkut viholliset hönöttävät hoomoilaisina lähitaisteluissa eivätkä reagoi Nikoon ollenkaan. No, onpahan ainakin helpompi tappaa...

Ja Scarfin mainitsemat checkpointit pelissä pitäisi olla ehdottomasti. Ei pelin perkele pidä olla niin kivikautinen, että pakottaa pelaajan tehtävän epäonnistuessa ajamaan kohteeseen uudestaan.

Ehkäpä tämän silti hammasta purren pelailen läpi. Mutta seuraavaan GTA:han en koske. Suositelkoon vaikka Pelle Hermanni.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #169 : 04.05.2008 17:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Läpihän tämä pamahti tuossa aiemmin aamuyöllä. Loistava pelihän tämä on, mutta onhan tässä kyllä paljon ongelmiakin. Teknisiä ongelmia ei minulla oikeastaan esiintynyt  -  jumiutumisia lähinnä tarkoitan. Toiminta ja ampuminen oli ihan toimivaa, vaikka paljon onkin parannettavaa. Suojaan meneminen ei oikein aina toimi ja varsinkin suojasta pois pääseminen oli välillä tuskaista, kun piti löytää oikea asento sille tatille. Kenties ärsyttävintä mielestäni on kuitenkin se, että jos kämmit tehtävässä niin aloitat alusta mutta kuitenkin samoilla panoksilla ja HP:lla, kuin mitä sinulla oli tehtävän mennessä mönkään. Tämän takia jouduin mm. aloittamaan viimeisen tehtävän kerran kokonaan alusta. Ei olisi välttämättä ollut pakollista, mutta halusin käyttää erästä asetta jonka panokset olin tuhlannut edellisellä yrittämällä. Olihan tässä muutakin, mutten nyt muista saati jaksa kirjoittaa. Onhan ne täällä jo mainittu. Kattoo, sitten josko seuraavassa osassa olisi näitä osa-alueita parannettu.

Muuta valitettavaa oli vaatteiden vähyys, nimen omaan hyvännäköisten sellaisten. Muutama hyvä kokonaisuus pelistä löytyy, mutta aika paljon myös aika karmeaa kamaa. Mielestäni vain kolme erilaista kauppaa on liian vähän. Jäin kaipaamaan vaatteiden suurempaa kirjoa, koska hahmon vaatettaminen niinkuin haluaa on mielestäni mukavaa tälläisessä pelissä. Esim. Saints Row teki tämän paremmin. Yksi asia mitä olisin ehkä kaivannut, olisi mahdollisuus vielä isomman luksuskämpän ostamiseen. Olisi mukava omistaa kämppä, jossa olisi iso autotalli. Loppujen lopuksi siihen Alqonquinin turvatalon eteenkään ei saa kuin kaksi kärryä, joita taksit vielä aina kolhivat kun siihen eteen saapuu  :(

Musiikeista sen verran, ettei tällä kertaa löytynyt yhtä selvää suosikkiradiota. Muutamaa kanavaa tuli lähinnä kuunneltua (Vladivostok, Radio Broker, Integrity, Liberty Rock Radio), mutta näiltäkin löytyi vain jokunen hyvä kappale joiden takia niitä tuli kuunneltua. Esimerkiksi Vice Cityssä kuuntelin oikeastaan yksinomaan Flash FM:ää, koska sen koko soittolista oli vain niin kultaa. Toki myös tämän pelin asemilta löytyi joitain minulle tuntemattomia ja aivan uskomattoman hyviä kappaleita, mutta kokonaisuudessaan musiikkitarjonta ei ehkä päässyt VC:n ja SA:n tasolle.

Olihan tämä myös aika monella tapaa hyvinkin erilainen tapaus, kuin aiemmat GTA:t. Juoni on paljon synkempi, tätä tosin oli jo SA:ssa, sekä loppujen lopuksi Nikosta ei tule mitään alamaailman kingiä kuten Vice Cityssä. Nikolla on omat tavoitteensa, joiden saavuttamisen jälkeen vasta alkaa normaalin elämän yrittäminen. Myös hahmoja pelissä on mielestäni paljon enemmän kuin ennen. Aiemmissa peleissä useimmat tehtävät saa tietyltä joukolta henkilöitä, jotka ovat jollain tapaa mukana koko pelin ajan. Tässä oli kuitenkin paljon sellaisia hahmoja, joilta sai ehkä kolme tehtävää ja joita ei sen jälkeen näkynyt erinäisistä syistä johtuen. Valintojakin pelissä on aika paljon, muttei ihan selväksi tullut vielä, miten erilaiset valinnat olisivat saattaneet vaikuttaa peliin. Aika monessakin kohtaa saa kuitenkin päättää, säästääkö jonkun hengen vai ei. Ja pari kertaa pitää myös päättää, kenet tappaa. Loppuakin kohden pitää tehdä vielä päätös, joka vaikuttaa aika rankasti pelin loppuun. Itse menin omantuntoni mukaan ja sain mielestäni paremman lopun niistä kahdesta mahdollisesta.

Tarinahan tässä tuli vasta mentyä läpi, sekä joitain extratehtäviä. Osa Brucien ja Stevien autokuljetuksista on vielä tekemättä, kuin myös autokilpailut. Kaikki Assassin-tehtävät tuli kuitenkin tehtyä. Suurin osa kaupungista on myös vielä kokematta. Comedy Clubilla pitäisi vielä käydä ja muutenkin tutkia kaupunkia lisää. "Taksiwarppiakin" tuli käytettyä niin paljon, että ihan hävettää. Armeijan helikopterikin pitäisi vielä löytää ja vaikka mitä....

Asiasta toiseen, seuraa spoilereita pelin lopusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 04.05.2008 18:15 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #170 : 04.05.2008 20:49 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
40% vedetty läpi. Tarinatehtävissä on aivan liikaa minun makuuni "mene ja tapa" -tyylisiä tehtäviä. Mielestäni IV:n tulitaisteluissa ei ole menty eteenpäin yhtään edellisistä osista. Jotkut viholliset hönöttävät hoomoilaisina lähitaisteluissa eivätkä reagoi Nikoon ollenkaan. No, onpahan ainakin helpompi tappaa...

Ja Scarfin mainitsemat checkpointit pelissä pitäisi olla ehdottomasti. Ei pelin perkele pidä olla niin kivikautinen, että pakottaa pelaajan tehtävän epäonnistuessa ajamaan kohteeseen uudestaan.

Ehkäpä tämän silti hammasta purren pelailen läpi. Mutta seuraavaan GTA:han en koske. Suositelkoon vaikka Pelle Hermanni.

Eiks puhelimesta saa restartin :O
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #171 : 04.05.2008 21:26 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka sen restartin saakin (ja hyvä että saakin), niin ei se silti sitä kaikkea turhaa ravaamista poista.

PS. Yön voisi melkein heittää koko pelistä helvettiin, sillä jotkut ammuskelutehtävät ovat lähemmäs mahdottomia pimeällä. Ja muutkin vähän turhan vattumaisia.

PS2. Unohdinpa itseni tekemään jotain muuta moninpelisessareiden aikana. Ensi kerralla sitten.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #172 : 05.05.2008 17:34 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Yön saa taianomaisesti valoisammaksi säätämällä kontrastia asetuksista.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #173 : 05.05.2008 17:38 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli tässä sitten törmättyä todella rasittavaan bugiin. Lähdin Cluckin' Belliin hakemaan safkaa, myyjä kysyi mitä saisi olla, mutta Niko ei tilaa mitään. Eipä tässä muuten mitään, mutta myyjän odotellessa tilausta, en voi liikuttaa Nikoa, en edes kameraa. Ei auta muu kuin pistää Loadia kehiin. Perkele!
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #174 : 05.05.2008 21:37 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Only in GTA:

Kaverin kanssa vedeltiin free roamia livessä. Molemmat samassa helikopterissa, oltiin lentämässä sillan alitse. Sillalta tippuu yht'äkkiä 2 autoa, joista toinen tietysti mossahtaa kopterin perään ja katkaisee(!) vekottimen. Meikäläinen hyppää refleksinä kopterista helvettiin, kaveri tietysti räjähtää taivaan tuuliin kopterin mukana.

Mikään ei tunnu enää miltään...
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #175 : 06.05.2008 01:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Voi VITUN Xbox! KRRRRRR!! Kiva rouskaus ja GTA ei enää toimi. Alkulataus toimii, mutta kun vähän aikaa ajelee mihin suuntaan tahansa, tarkemmat tekstuurit puuttuvat ja Dirty Disc ilmoitusta pukkaa. Saatanan vittu.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #176 : 06.05.2008 01:31 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Voi VITUN Xbox! KRRRRRR!! Kiva rouskaus ja GTA ei enää toimi. Alkulataus toimii, mutta kun vähän aikaa ajelee mihin suuntaan tahansa, tarkemmat tekstuurit puuttuvat ja Dirty Disc ilmoitusta pukkaa. Saatanan vittu.

Onko levyssä siis ihan jälkeä?


Kokeilepa laittaa se (puhtaan) alustan päälle, ja lujasti painamalla vedä naarmun päältä pehmellä kankaalla keskustasta poispäin. Tuollaiset koneen aiheuttamat naarmut ovat usein vain pinnallisia pinnoitevaurioita, jotka lähtevät yllättävän hyvin taivaan tuuliin.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #177 : 06.05.2008 02:00 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo on siinä muutama sentin naarmu eri puolilla levyä. Selvästi näkee, että ovat Xboxin aiheuttamia. Kokeilen tuota kikkaasi huomenna. Toivotaan, että auttaa.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #178 : 06.05.2008 14:36 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihania bugeja kyllä pelissä.
Sain jauhettua jonku pitkän tehtävän läpi ja mun mukana ollut npc kävelee portaita alas ja kuolee keskelle rappusia. KUOLEE VAAN.
Tuli tekstiviesti, että haluatko aloittaa tehtävän alusta...
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #179 : 06.05.2008 14:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei ole bugi vaan euforian aiheuttama onnettomuus. Mikä on aika mahtavaa. Sama kävi mulle Jacobin kanssa, mutta vaikka mies kieri rappuset alas niin jäi kuitenkin henkiin :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines