Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Grand Theft Auto IV -julkaisu: 29.04.2008
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto IV  (Luettu 64889 kertaa)
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #120 : 28.04.2008 16:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili XO-versio ja PS3-versio ovat olleet Verkkokaupassa varauksessa jo pari kuukautta. PS3-version menin jo perumaan viime viikolla, mutta XO-version kylkiäisenä pitäisi tulla ne 500 MS pojoa ja jotain muuta turhaa. Itse olen pidättäytynyt näin tärkeiden pelien kanssa postitse tilaamisesta, koska haluan olla varma siitä, että saan pelin käsiini juuri silloin kuin pitääkin. Postin toiminnasta kun ei koskaan kuitenkaan tiedä, tai siitä milloin kaupat niitä onnistuvat pelit lähettelemään. Kaupunkiin pitää kuitenkin vaivautua tiistaisin ja torstaisin, joten samalla vaivallahan tuon hakee sieltä Ruoholahdestakin.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #121 : 28.04.2008 19:00 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikamoisen mediamylläkän on uusin geeteeaa nostattanut. Jopa itseäni on alkanut kiinnostamaan.

Harmi että olen joutunut laittamaan 360-hankinnan toistaiseksi jäihin huonon rahatilanteen vuoksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #122 : 29.04.2008 00:23 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Juu, melkoinen on ollut meininki töissä, kuin toinen joulu. Paitsi että iloisen myynnin sijaan pitää huolehtia että tuleeko pelejä ylipäätään. Noh, tänään saatiin suurin osa postiin, loput PS3:t saapuu ja lähtee nyt tiistaina.

Gamestopilla tosin on kuulemma käynyt ohraisesti, tavara on hävinnyt totaalisesti. Kahteen GS:ään on tullut GTA:t, muut myymälät tyhjiä. Katsotaan miten pitkään.


Itse olen tässä nyt pari tuntia leikkinyt. ;D Minimaalisia SPOILEREITA tulossa.

Tosin ensi alkuun tuli vähän negatiivisia fiiliksiä, dialogi aksentteineen kuulostaa varsin väkinäiseltä, ja sarjakuvamaisen liioitellut kasvonpiirteet vähän ärsyttivät. Eniten kuitenkin yllätti huono ruudunpäivitys, taitaa olla vain 30 fps. Onkohan PS3-versio samanlainen? Varsinkin autolla ajaminen oli vähän vaikeaa, kun maisema ei rullaa täydellisesti.

Mutta äkkiä tällaiset unohtuvat, kyseessä on uusi GTA! Pikkaisen on tullut pääjuonta on raapaistua ja hitaasti se alkaa, mutta parastahan on vain autolla kruisailu. Uusien paikkojen tutkiminen ja täpärästi kolarien väistäminen.

Tosin kolarit ovat parantuneet valtavasti edellisistä osista. Lasin- ja metallinpalat lentelevät ja ragdoll-fysiikat ilahduttavat. Kaukana ovat tönköt jalankulkijat edellisestä osista. Kolarit ja ihmisten teköälyt ovat myös ihana orgaanisia. Tässä ei näy mitään mekaanisia ojolinjoja tai skriptattuja reaktioita, vaan kaikki näyttää vain tapahtuvan luonnollisesti. Ilo katsella. Autojen vaurio on todella yksityiskohtaista, etupää menee ruttuun todella monipuolisesti. Ja sen sijaan että auto aina räjähtää, voi se nyt sammua kokonaankin, ja Niko vain yrittää veivata avainta. Mutta turhaan, moottori on kolaroitu rikki. Eikä autot enää räjähdä kun kääntyvät ympäri.


Mutta turha tässä on mitään lätistä, naurettava määrä sisältöä vain odottaa näkemistään. Mutta pintapuolisesti voin ainakin sanoa, että GTA toimii. :)
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #123 : 29.04.2008 00:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Gamestopilla tosin on kuulemma käynyt ohraisesti, tavara on hävinnyt totaalisesti. Kahteen GS:ään on tullut GTA:t, muut myymälät tyhjiä. Katsotaan miten pitkään.

Mitä tämä tarkoittaa tarkalleen?

Eli onko mahdollista, että VUODEN ennakkotilattuna ollutta peliä en saisi huomenaamulla Turun myymälästä?

Voi nyt vittu sentään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #124 : 29.04.2008 01:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ne ei oo saanu yhtään peliä. Soitin sinne illalla seitsemän aikaan. Lähetys on kadoksissa, Jyväskylässä sanottiin, että pelit ovat hesassa ja aamulla lähtevät matkaan Gamestoppeihin. Jumbossa sanoivat, että pelit ovat Malmössä, Ruotsissa. Turussa lupailivat pelejä tiistaiksi, mutta kuulema aamulla ei kannata olla paikalla. Pelit tulevat jossain vaiheessa päivää heille. Soittavat sitten.

Ketä tässä sitten uskois?  :???:

E: Itse soittelen puolilta päivin Turkuun, jos ei pelejä näy silloin, saavat ne odottaa. Työt kun myös odottavat. :( Keskiviikkona sitten seuraavaksi Turkuun juhlimaan. Perhana harmittaa talsia Turun yössä ja jättää GTA:t kaverin kämpille. No torstaina sitten pelaamaan.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #125 : 29.04.2008 01:12 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ne ei oo saanu yhtään peliä. Soitin sinne illalla seitsemän aikaan. Lähetys on kadoksissa, Jyväskylässä sanottiin, että pelit ovat hesassa ja aamulla lähtevät matkaan Gamestoppeihin. Jumbossa sanoivat, että pelit ovat Malmössä, Ruotsissa. Turussa lupailivat pelejä tiistaiksi, mutta kuulema aamulla ei kannata olla paikalla. Pelit tulevat jossain vaiheessa päivää heille. Soittavat sitten.

Ketä tässä sitten uskois?  :???:

E: Itse soittelen puolilta päivin Turkuun, jos ei pelejä näy silloin, saavat ne odottaa. Työt kun myös odottavat. :( Keskiviikkona sitten seuraavaksi Turkuun juhlimaan. Perhana harmittaa talsia Turun yössä ja jättää GTA:t kaverin kämpille. No torstaina sitten pelaamaan.  :)

Noh, menevätpä sitten ainakin asiakkaitten rahat niille jotka ne ansaitsevat. Ei ole edes ensimmäinen kerta näiden Gamestopin ennakkotilausten kanssa, suurin osa niistä on tullu vähintään viikon jälkikäteen liikkeeseen, kun muualta saisi jo.

Mutta mikäs siinä, ensimmäisiä ennakkovarauksia Suomessa, ja palkkioksi saa jonkun ruotsikantisen paskan myöhemmin kuin muut. Ennakkotilaustakaan ei saa luonnollisesti vaihtaa.  :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #126 : 29.04.2008 07:36 »
tuhis Vieras Kokkeilkaa sittareita ja prismoja. Niin monta kertaa väki ulvonut netin täyteen kun eivät ole saaneet jotain peliä, jota sitten löytyy banaani ja rintaliivihyllyjen välistä vinot pinot noissa putiikeissa.

Ei muutakuin peruuttamaan ennakkotilaus ja laitat perään terveisiä että kerrot hyvästä palvelusta muillekin!
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #127 : 29.04.2008 08:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Gigantista 49 euroa. Kaveri kävi just hakemassa ja meinasin itsekin perässä...

Pöljät maksaa liikaa.

Lainaus
Eniten kuitenkin yllätti huono ruudunpäivitys, taitaa olla vain 30 fps.

No höh.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #128 : 29.04.2008 08:30 »
tuhis Vieras Eli eli

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3167610

"Microsoft playing up the downloadable content that will be exclusive to the Xbox 360 version this fall"

Ensimmäisessä kappaleessa sanotaan että DLC olisi eksklusiivia XO:lle tänä syksynä, eli tuostahan voi päätellä että PS3 saa samat lisämatskut mutta myöhemmin?

Lainaus
30 fps

Tuo jökkiminen on vituttanut aina ja näitä arvosteluja katsellessa samanhenkistä jöhmäämistä näyttäisi tapahtuvan samanlaisissa tilanteissa joissa sitä esiintyi aikaisemmissa peleissä. Kyrpii kun pakomatkat tyssää sen vuoksi että kontrollit muuttuvat lottoamiseksi.

Olisi mielenkiintoista kuulla esiintyykö vastaavaa tahmaamista PS3:lla.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #129 : 29.04.2008 09:47 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin, tulihan se oma GTA 4 hommattua <3
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #130 : 29.04.2008 10:34 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili


Joensuun Gigantin edessä oli populaa venailemassa ihan mukavasti, semmoiset 20–30 tyyppiä. Ihan mukava erä oli kyllä GTA IV:tä – isot korit sekä X360- ja PS3-versiota. Ja eikun spelailemaan...
Nice beaver!
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #131 : 29.04.2008 10:39 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olisi mielenkiintoista kuulla esiintyykö vastaavaa tahmaamista PS3:lla.
Käsittääkseni kyllä, mutta ei aivan yhtä pahasti kuin Boksilla. Pop-uppiakin pitäisi olla vähemmän PS3:lla kuin Ympyrällä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #132 : 29.04.2008 10:40 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu, velikin kertoili että myös Kouvolan Giganttiin oli tullut ihan reilu erä tavaraa. Sain siis omani.

Kyllä vähän koulussa nauratti kun äikän maikka valitteli, kuinka häällä on näitä kesäisiä allergiavaivoja ja flunssakin näyttäisi olevan tuloillaan. Ettei me oppilaat sitten ihmeteltäisi, jos hän on loppuviikon poissa. Flunssaa, juupajuu. :rollaus:
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #133 : 29.04.2008 10:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ei muutakuin peruuttamaan ennakkotilaus ja laitat perään terveisiä että kerrot hyvästä palvelusta muillekin!

Vaikea perua, kun ennakkotilaus on maksettu kolmella vaihtopelillä viimevuotisessa kampanjassa.

Jos joku tietää Turun Gamestopin tilanteesta, niin hihkukaapa tänne.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #134 : 29.04.2008 10:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW 13-14 aikaan tulee pelit. Toisella foorumilla joku oli käynyt paikalla, ja ovessa oli tommone lappu.

Päivitystä: Pelit lähtivät äsken Hesasta Turkuun. Kehottivat kahden aikaan tulemaan paikalle.


« Viimeksi muokattu: 29.04.2008 11:17 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #135 : 29.04.2008 11:54 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
13-14 aikaan tulee pelit. Toisella foorumilla joku oli käynyt paikalla, ja ovessa oli tommone lappu.

Päivitystä: Pelit lähtivät äsken Hesasta Turkuun. Kehottivat kahden aikaan tulemaan paikalle.

Hieno homma, kiitos tiedosta! ;D
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #136 : 29.04.2008 12:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse käväisin hieman extempore eilen yöllä hakemassa omani VPD:stä. Alunperin oli tosiaan suunnitelmissa hakea vasta tänään Verkkiksestä, mutta en voinut itselleni mitään. Piti käydä hakemassa heti kun vain sai. Asiaa ei auttanut se, ettei Verkkiksestä ollut vielä tuolloin tullut vahvistusta tilauksesta, vaikka varastoon oli tullut pelejä jo.

Taisin osua paikalle siinä klo 23:56 ja populaa oli kyllä aika paljon. Paikkaa tunteville voi sanoa, että jono ulottui parhaimmillaan myymälän ovelta Kielotielle asti eli jotain reilu 100 metriä ehkä. Kyllä siinä tunnin sai jonottaa ja kuunnella muiden paskanjauhantaa, mutta siinä klo 01:15 meni GTA sisään koneeseen.

Pari tuntia kerkesin pelata ja tulihan siinä muutama yllättävä tilannekin ja valintoja vastaan.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #137 : 29.04.2008 15:18 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Paikallisessa Gigantissa vain 360 versiota. Mitäs paskaa tää on?  :???:
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #138 : 29.04.2008 15:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Gamestoppiin tuli pelit puoli kolmen maissa. X360-versioita riitti niille, jotka ovat yli viikko sitten varanneet, PS3-versioita vain niille jotka olivat tilanneet ennen huhtikuuta. Eli vähän oli tavaraa tullut.

Keskustan Anttilassa oli paljon molempia versioita jäljellä hintaan 69,90e.

Mutta nyt pelaamaan.  :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #139 : 29.04.2008 16:56 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Paikallisessa Gigantissa vain 360 versiota. Mitäs paskaa tää on?  :???:
Ehkä PS3-versiot oli myyty loppuun?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #140 : 29.04.2008 20:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili GTAIV:tä moninpelinä joku ilta? Anyone? Aaanyone?

(Ja pelataan sitten 360-versiota. Mitään asennusrumbia ei tueta.)


« Viimeksi muokattu: 29.04.2008 20:59 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #141 : 29.04.2008 20:59 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ihan kiva pelihän tämä on.

Ja grafiikoista tykkään kovasti! Kaikki näyttää ihan siltä kuin pelin taide kannessa, kauniita pastellivärin tapaisia värejä, ihmiset ja pikkuisen jopa itse kaupunkikin näyttää piirrosmaiselta, tyyli ennen realistisuutta!
Kaupunki ei ole ihan niin elävä kuin olisin ennakkojuttujen perusteella luullut, mutta kaunis se on. Arkkitehtuuri on jotain älyttömän hienoa. Ja ensimmäisessä kaupunginosassa haahuiluin perusteella tilaakaan ei ole haaskattu ollenkaan.

Tehtävät ovat olleet aikalailla perus-GTA:ta treffaus-'-tehtäviä' lukuunottamatta, jotka ovat hauskaa vaihtelua.
Lähitaistelu tökkii vielä. Ensimmäisellä minuutilla kun lähdin Nikon asunnosta laahuilemaan onnistuin tönäisemään vanhaa ukkoa joka suuttui kovasti. Juuri ja juuri selvittyäni ensimmäisistä iskuista pääsin juoksemaan hieman karkuun ja sain tehtyä ehkä ihan hieman raukkamaisia juoksupotkuja ukkoon kunnes poliisit tulivat pidättämään. . .

Onko joku ehtinyt moninpeliä kokeilemaan?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #142 : 29.04.2008 21:00 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
GTAIV:tä moninpelinä joku ilta? Anyone? Aaanyone?

(Ja pelataan sitten 360-versiota. Mitään asennusrumbia ei tueta.)


Joo!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #143 : 29.04.2008 21:16 »
tuhis Vieras http://www.gamevideos.com/video/id/18625

Vertausvideo XO ja PS3 versioista. Sen verran mitä tuosta nyt tajuaa, niin PS3:n versio näyttää kyllä luonnollisemmalta ja lämpimämmältä kuten joku Rockstarin jamppa sanoi. Näytti myös rullaavan puhtaammin ja erityisesti tuossa rannan pyörityksessä näytti XO nytkäävän kokoajan ikävästi.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #144 : 29.04.2008 21:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä pelihän tämä on. Juoni pitää otteessa aika hyvin, ainakin näin aluks. Autojen hallinta tosin on pikkasen vielä hakusessa, lyhtypylväitä kaatunu ku sademehtää. Mutta eiköhän sitä vielä opi autoakin ajamaan.

Ruudunpäivitys ei ainakaan ole minua vielä haitannu. Toki sen tökkimisen huomaa paikka paikoin, mutta ei se minusta ainakaan ole kontrolleihin juuri vaikuttanu.

Kerkesin keksimään pienen Easter Eggin poikasen:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja onnistuinpa saada pelin tilttiinkin jo. Tämän selittäminen tosin vaatii edellisen "Easter Eggin" spoilaamisen, muita spoilereita ei ole.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Näin siis X0:lla.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #145 : 29.04.2008 21:39 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Helvetin hyvä peli. Yksityiskohtien määrä jaksaa kerta toisensa jälkeen hämmästyttää: roska-autojenkin takana roikkuu pari jamppaa kuten Jenkkilässä on tapana. Grafiikka on GTA-peliksi erittäin hyvää – paljon on tultu eteenpäin edellisestä genistä.

Autojen ohjaus ei ole mielestäni yhtään kiikkerä vaan erittäin hyvin toteuttu. Pop-inejä en ole kerinnyt huomaamaan, mutta kerran peli sentään tilttasi.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #146 : 29.04.2008 22:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Loistopeli tosiaan.

Tuntuisi olevan kaikkea sitä, mitä GTA-peli voi vain olla. Etenkin yksityiskohdat ovat kyllä ihan omissa sfääreissään, eikä tämäntasoista maailmaa ole ennen peleissä nähty. Leuka loksahti maahan, kun tulin raskaalla hummerilla sivuluisussa päin toista autoa mäiskäten tämän suoraan seinään - tuloksena oli moottorin syttyminen tuleen, joka samalla sytytti kaksi jalankulkijaa soihduksi.  :o

Mutta genre on tainnut ajaa minun ohitseni, sillä mitään ohmyfuckinggod-reaktiota tämä ei ole aiheuttanut, kuten GTA III aikoinaan. Ei siis sillä, että pelissä mitään vikaa olisi. Päinvastoin, tajunnanräjäyttävää settiä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #147 : 30.04.2008 00:28 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yeah, tänään, eilen hain pelin Gigantista ja Ristinollan Citymarketista. Nyt jokusen tunnin pelailun jälkeen pitää sanoa, että loistava peli, mitään Whoah!-elämystä ei tullut, mutta hyvä peli kuitenkin. Pieni Live kokeilukin sujui mukavasti ja hauskaa oli! Huomenna lisää, pitää kattoa ehtiikö sitä juhlia vappua ollenkaan, kun GTA polttelee sormissa. Hauska ylläri oli myäs GTAn mukana tullut kuukauden ilmainen live kuponki, nyt on edessä kaks kuukautta ilmaista liveilyä ja vuoden läpyskäkin tuli tilattua Konsolinetistä, MS pojojen keran(Bomberman Live here I come!).

Ja teksti on kännistä, väsyttää perkeleesti, syyttäkää sitä.

Jäi ruottin YO-vihko tekemättä GTAn takia, samoin kuin kaikki muutkin läksyt...
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #148 : 30.04.2008 02:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW  ;D Oli muuten pitkä junamatka noiden kanssa. Junamatkan jälkeen kavereiden pelit postiin ja töihin.  :( Äsken lopetin parin tunnin sessiot. Pakko mennä vetämään unta palloon, aamulla töitä.  :(

IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) « Vastaus #149 : 30.04.2008 09:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos joku haluaa trokata mulle sen Gigantin 50 euron PS3-version niin kiittäisin. Soitin töistä kaverille, että hakisi sen kun sen työpaikka on 100 metrin päässä, mutta ei "jaksanut". Jos se äijä jää joskus auton alle niin potkin siltä aivot viemäriin. Eli missasin siis koko paskan...

...tosin kaveri toi omansa meille ja yöhön asti pelailtiin.

Parasta tässä on kyllä yksityiskohdat. Uusi animaatio mahdollistaa lukemattomia hienoja tilanteita ja vauhdista autosta hyppääminen on hervotonta kun ukko lasahtaa vastaantulevan auton konepellille. Ja jos jostain löytyy joku puhelinnumero niin siihen voi soittaa. Vitun siistiä. Auringonlasku ja nousukin olivat upeaa kamaa...

Graafisesti peli ei leukoja loksauta, mutta skaala kylläkin. Ja enpä pahemmin kerennyt neljän tunnin putken aikana tehtäviä vääntämään :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines