Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Aihe: Gran Turismo 5  (Luettu 80619 kertaa)
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #90 : 25.11.2010 11:12 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Top Gearin Lotus-kisan parissa tuli eilen hajoiltua täälläkin ihan urakalla.. Ei tuntunut pitoa löytyvän autosta ollenkaan ja radalla pysyminenkin oli jo melkoista taistelua, saati sitten, että olisi vielä yrittänyt ohitella AI-kuskejakin.. VArmaan parin tunnin radalla pyörimisen jälkeen joutui lopulta luovuttamaan ja kytkemään ajoapuja päälle, että sai edes pronssisen arvosanan tuosta taiseltua  :/

Ensimmäinen Top Gear -kisa oli huomattavasti mukavampi, ja oli aika hilpeän näköistä, kun joukko pikkubusseja kiertää rataa. Sitäkin tosin jokusen kerran joutui yrittämään, kun melkoisen monta kertaa päättyi yritys kolarointiin.


Tuo, että päivityksiä on tulossa on kyllä erittäin positiivinen uutinen. Kunhan laittaisivat edes vauriomallinnuksen kuntoon, niin olisin jo erittäin tyytyväinen.


« Viimeksi muokattu: 25.11.2010 11:23 kirjoittanut ohjeah »
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #91 : 25.11.2010 13:24 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pelin valikot ovat muuten mielestäni melkoisen sekavat ja epäloogiset. Kuvittelenko vai ollaanko tultu jopa takapakkia aiemmista GT-peleistä? Latausajatkin ovat välillä tolkuttoman pitkiä. Peli kuitenkin ilmeisesti toimii rivakammin jos ei ole PSN päällä.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-gt5-installation-blog-entry

Linkki saattaa selittää latausaikojen pituutta.

Mitä on itse tullut Gaffia ja muita foorumeita ja arvosteluja luettua, niin tuntuu siltä, että Polyphonyn olisi kannattanut tyytyä 720p resoluutioon, jotta "rock-solid 60fps" olisi saavutettu, V-sync olisi voitu pistää päälle ja varjojen sahalaitaisuutta olisi voitu vähentää. Ei 1080p ole noiden poisjättämisen arvoinen. DigitalFoundryltä pitäisi tulla tällä viikolla syvääluotaava analyysi pelin teknisestä puolesta.
tallennettu
Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #92 : 25.11.2010 13:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei kyllä GT5 säväyttänyt grafiikkansa puolesta, kun vilkaisin verkkokaupan GT5-nurkkausta. Framerate putoili, ei pahasti mutta huomattavasti, ja myös tearingia oli yllättävän paljon. Silloin menossa oli joku luminen rallirata ja autojen jäljessä tulevat lumipöllyt näyttivät suorastaan PS2-tason kamalta.

No onneksi photomode on sentään jees! Paitsi, että sitä voi käyttää vain ja ainoastaan replayden aikana ja niitäkään ei voi oikein kelata eteen eikä taakse.

Edit: LensofTruth on mennyt vertailemaan Forza 3:a ja GT5:tä.
http://www.youtube.com/watch?v=nGXONhFOrkg&feature=player_embedded#!

Tosin en tiedä miksi kukaan alkaa vertailemaan simulaattoria mario karttiin...


« Viimeksi muokattu: 25.11.2010 14:10 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #93 : 25.11.2010 14:46 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Kirjoittelinkin jo hassuksia Konsolifinin puolelle, joten varastan oman tekstini tähän:

Päivän sessiot alkoivat kieltämättä mielenkiintoisesti... Eilen illalla ostin viime töikseni uunituoreen Yariksen, jotta saan Vitz-cupin pois alta ja painuin nukkumaan. Tänään sitten aamukahvit tulille, peli päälle ja kisaamaan. Kaikki vaikutti normaalilta kunnes vihreä valo syttyi: kilpailijat ampaisivat matkaan mutta meikäläisen Toyota jäi lähestulkoon ruutuun junnaamaan. Tiesin kyllä että vakio-Yaris ei ole mikään sportti-ihme mutta uskoin huippunopeuden olevan kuitenkin himpun päälle sen 10 km/h mitä se suostui liikkumaan.

Kun shokistani tajusin vilkaista poljin-indikaattoria ja kierroslukumittaria niin havaitsin, että peli tulkitsi raivoisan X-napin runnomiseni lähinnä vihaiseksi katseeksi! (niille jotka eivät tiedä, niin padin napit ovat analogisia ja olen vuosikausia ja useampia Turismoja pelannut ihan tyytyväisenä X-napilla kaasutellen, kuten myös nämä pari iltaa tätä GT5:stakin).

Ensimmäinen mieleentullut mahdollisuus oli toki, että parin illan namiskan kuritus on tuhonnut, kieltämättä vanhahkon, ohjaimeni. Helppona pikatestinä heitin GT4:n koneeseen (kyllä, minulla on eliitti, 500GB:n julkaisumalli PS3:sta) ja siinä ohjain pelasi juuri niinkuin piti, eli ohjain ei ole rikki. GT5 uudelleen päälle ja sama homma jatkuu. Ei pelaa ei. Kokeilin ohjainta eri paikoissakin, ykkösessä, kakkosessa, keittiössä, lähikaupassa... eipä auttanut.

Kyllähän sitä tatillakin kaasuttelee kun on sitäkin joskus ohimennen tullut testattua aiemmissa peleissä mutta ei tämän tälleen kuulu silti toimia. Mielenkiintoisesti olen välttynyt kaikilta muilta ihmeellisyyksiltä pelin kanssa. Varmaankin siksi kun en ole koskaan kirjautunut pelatessani PSN:iin. Asennus sujui ongelmitta eikä peli jummaa latailemassa (toimii minun nähdäkseni yleensäkin nopeampaan kuin Prologue, autokaupan plärääminenkin tuntuu himpun sulavammalta). Sitten tällaista ihme säätöä.

Olisi pelistä varmaan muutakin sanottavaa mutta pelaillaan nyt ensin vähän. Perusasiat on hyvinkin kuosissa mutta pientä japanilaista outous-designia siellä täällä ja pienet tekniset viat nyt vähän pomppii silmille. Pääasiassa plussan puolella ja reilusti kumminkin. Ja jos haukkuu valikkoa sekavaksi niin käy hakemassa divarista sen GT4:n ja vertaa siihen... eipähän tarvitse enää etsiä kisoja autokauppojen takahuoneista tai miettiä että mihin suuntaan tattia pitää valikossa tökkiä, että osuu siihen haluttuun kohtaan kun se ei ole (ihan niin paljoa) räjäytetty ympäri ruutua (GT4:n "valikko" nyt ei edes mahdu yhteen ruutuun...)

Nyt sitten töihin ja kokeilemaan joskos peli olisi illalla paremmalla tuulella.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #94 : 25.11.2010 20:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eka pläjäys pläsiin ei vakuuta. Tunnin asennus, pitkät lataustauot (siis vaikka juuri asensin peliä tunnin), kankea käyttöliittymä ja paska musiikki. Niin tehtiinkö tätä peliä 6 vuotta? Standard autot näyttävät oksennukselta ja lisenssit tuntuvat identtisiltä vanhoihin peleihin nähden. Eipä tuo graafinen antikaan säväyttänyt, kun ensimmäisten kisojen radat käyttävät jotain PS2 assetteja. Kaikki on pikselöitynyttä mössöä, suurimpana pahana skybox, joka möllöttää nenän edessä vieden noin puolet ruudusta.

Ensimmäinen yökenttä olikin sitten sukupolven edellä muita vastaavia. Paljon valoja, värejä ja liikettä. Skyboxia ei pimeydeltä näe.



Tuntuu päällimmäisenä siltä, että aika on ajanut Gran Turismosta armotta ohi. Mitenpä mikään elin voisi tuollaista jättiläismäistä studiota sparrata...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #95 : 25.11.2010 20:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 576 Basaaripisteet: 4 Profiili Vähän samanlaisia mietteitä kuulin kuin mitä zoukkakin tuossa vuodatti. Taitaa jäädä suosiolla kauppaan, ellei peliin sitten saa ladattua netistä jotain tallennusta, jolla kaikki autot on valmiiksi avattuna. Eipä tuossa muu kiinnosta kuin time trial.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #96 : 25.11.2010 20:30 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Pitääkö se vanha nyrre unlockata jostain kun ei ole sattunut silmään?

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #97 : 25.11.2010 21:18 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Taisivat kaikki tämän pelin ostaneet haukata ison palan paskaa. Onneksi en koskaan edes harkinnut ostamista.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #98 : 25.11.2010 21:23 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Taisivat kaikki tämän pelin ostaneet haukata ison palan paskaa. Onneksi en koskaan edes harkinnut ostamista.

Voot.. Loistopelihän tämä on, vaikka ei monella osa-alueella ylläkään ihan odotuksien tasolle ja puutteita löytyy. Ajotuntuma on kuitenkin niin loistava, että se paikkaa jo todella paljon. Ihan mielellään tämmöisestä sen neljäkymppiä maksaa.


« Viimeksi muokattu: 26.11.2010 03:04 kirjoittanut ohjeah »
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #99 : 25.11.2010 21:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kovasti minäkin olen tästä nauttinut. En omista ajokorttia ja Burnout Paradise ja Outrunit ovat olleen ainoat autopelit, jotka ovat onnistuneet pitämään mielenkiintoni enemmän kuin kymmenen minuuttia, joten tulin ostaneeksi Gran Turismon lähinnä nähdäkseni mihin Polyphony ne kuusi vuotta käytti. En ehkä niinkään ole kiinnostunut minkälaista tässä on ajaa sitä autoa, vaan enemmänkin Gran Turismossa kiinnostaa pelin spektaakkelimaisuus: kaiken on pitänyt olla täydellistä, jokaiseen autoon on käytetti biljardi tuntia jokaisen pultin mallinnukseen ja niin edespäin.

Ja paha sitä on pettyä kun collector's editionin mukana tulee parisatasivuinen kirja täynnä ohjeita ties mistä, itse pelin asennus kesti lähes tunnin, pelin intro on naurettavan mahtipontinen tarina auton luomiesta jollain jazz-piano-soundtrackilla jonka jälkeen tulee toinen intro, menuja on sata ja ne ovat hitaita ja taustalla soi täydellinen, halpa Tokion baareissa soiva plim-plöm-jazz.

Kyllä sitä tuli muutamat lisenssit pelattua, joka oli ihan hauskaa, tosin aikamoisen yrityksenen takana ne hopeat ja muutamat kullat olivat. Mutta jotain herttaista Gran Turismon överiksi heitetyssä arvostuksessa autoihin on, että ainakin yritän pelata uramoodin (tai jotakin sitä vastaavan) läpi.

Ja jos Epi tai joku tosiaan kisoja järjestää, niin ilmoittaudun mielelläni pitämään vankasti viimeistä sijaa.

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #100 : 26.11.2010 04:59 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Pitääkö se vanha nyrre unlockata jostain kun ei ole sattunut silmään?


Nyrren saa kait auki. Kun saa läpi tuon mersun amg koulun!
Pelissä kyllä löytynyt heikkouksia aikalailla. Ihmetyttää mitä ne on tehnyt noi 5-6 vuotta  :o

-Eri radoilla on erilaiset grafiikat , miksi näin ?
-Liian vaikeaa löytää sopivaisia autoja eri kisoihin...  Damn ( tämä äsrsyttää eniten!!)
-Ei mitään uutta.
-Standart autot, miksi laittaa peliin tuhat autoa jossei tee osaa edes kunnolla!

Pelissä paljon hyvääkin. Mutta jotain asioita mitä ois voinut tehä aivan toisin!

Elikä EA:lle on annettu mahkut onnistua tässä: http://pelaajalehti.com/2010/11/24/ea-shift-on-parempi-kuin-gran-turismo/
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #101 : 26.11.2010 07:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Gt5:n ongelmat alkavat tosiaan nostaa sitä enemmän päätään mitä enemmän sitä pelaa. Jos on pelannut kaikkia edellisiä sarjan pelejä, niin onhan tässä kieltämättä vahva saman jauhetun purkkapallon ilmiötä mukana. Verkkopelikin on nykymuodossaan jotenkin oudosti toteutettu, mutta päivitykset varmasti tekevät siitä ajan kanssa paremman.

Niin hassulta kuin se tuntuukin; en ole ollenkaan varma rankkaanko vuoden vakavahenkiseksi ajopeliksi tämän vai F1 2010:n. Sinänsä huono vertailu, koska pelit ovat todella erilaisia, mutta juolahtipa vaan mieleen tuollainen, etten outona pidä jos nostaa Codemastersin formulan Turismon edelle, koska itsekin saatan loppupeleissä niin tehdä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #102 : 26.11.2010 09:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Ja minä muka, joka en ole edes mikään autopelien suurin ystävä, olin ostamassa peliä, jota jopa Gt-fanit itse mollaavat. Netissä kisailu kyllä silti kiinnostaisi, jos pelin löytäisi jostain käytettynä piakkoin. Onko se nettituki mistään kotoisin?

Nuo autopelien photo-modet ovat kyllä jotain suuremman luokan kusetusta. Aina vaan niistä postaillaan kuvia ennen julkaisua. Muistan kun Forzaa odotin joskus ja kaikki kuvat pelistä näyttivät muka niin hienoilta. Sitten kun pääsi pelaamaan, niin peli olikin suurin piirtein grafiikaltaan sitä samaa, mitä GT4 aikoinaan, mutta teräväpiirtona. Gigantissa on Forza ja GT molemmat pelattavissa vierekkäin, enkä voi mitenkään käsittää, miten helkkarissa GT5 näyttää välillä jopa rumemmalta kuin Forza. Jos kuusi vuotta jyystää peliä, niin mitään tekosyitä on turha selitellä.

Ja yksinpelikin on kuulema kopioitu suoraan vanhoista Gran Turismoista. Kai siihenkin olisi voitu panostaa, vaikka parempi sekin kuin ettei sitä ollenkaan. Ostin joskus PSP:n Gran Turismon ja siitä se oli vissiin unohtunut pois. Loistavaa suunnittelua.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #103 : 26.11.2010 10:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä mä suosittelisin kaikille autopelifanaatikoille GT5:n kylkeen myös Forza3:n hommaamista. GT5 on omalla sarallaan varmasti parasta autopornoa mitä rahalla saa, mutta F3:n kohdalla on itse ajaminen pääosassa, vaikka toki kaikki autotkin on mallinnettu hyvin tarkasti. Osuu ainakin enempi omaan makuhermoon.

Itse pelihän ei maksa juuri mitään, mutta omat hankintakustannukset tulee kun pitää 360:n ratti hommata.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #104 : 26.11.2010 10:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Moni vertailu on tullut siihen tulokseen, että Gran Turismo vie grafiikoissa sekä autojen ja ratojen määrässä kun taas Forza vie pidemmän korren verkkokisoissa, autojen virittelyssä ja koristelussa ja jopa ajettavuudessa. Saamari kun saisi nuo kaikki yhteen pakettiin.  :/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #105 : 26.11.2010 12:24 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Niin yhdytään Ehpramiin. Codemasterin F1 oli todellakin positiivinen kokemus, en edes odottanut niin hyvää.
Mutta GT5 ilmennyt kyllä puutteita ja rupee ärsyttään kun pelaa! Ekat neljä tuntia tota pelas innoissaan mutta nyt on ruvennut huomaan heikkoja puolia. mutta kyllä GT5 silti viellä koukuttaa. varmaa tulee viikonloppuna tahkottua tätä  ;D
Tosiaan kun Codemasterin F1 oli niin hyvä, niin innoisani odotan mitä saa aikaan Dirt 3 kanssa  :)
Koskahan Gt 5 pääsee noita Nascar kisoja kunnolla kiertään ja rallia?
Vai onko ne ominaisuudet vain tuossa special moodissa!

Ja monipeli tuntus aika vaikee selkoselta Gt5.
Saas nähä koska koko pelii saadaan jotain päivityksiä!
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #106 : 26.11.2010 21:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://dome.fi/pelit/uutiset/gran-turismo-5-saa-vauriomallinnuksen

Jännää nähdä mitä ensi viikon keskiviikkona tapahtuu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #107 : 26.11.2010 23:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Peli heräsi henkiin Top Gear eventissä. Se hippibussi-kisa tuntui helvetin hienolta voittaa kovan hinkkauksen jälkeen. Tuli F-Zero GX'n storymode mieleen... ja heti sen jälkeen tuplasti vaikeampi osio sillä vitun Lotus Elisellä  :lol:

No kultahan siitä piti pöspöttää.





Kyllä tämä peli on helvetin hyvä. Heti kun haastetta sai eteen, niin ajomallin realistisuus alkoi loistaa. Otin heti kaikki avut pois päältä ja tuunasin Minin menokuntoon. Helvetin ketterä vehje.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #108 : 26.11.2010 23:30 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Levelillä 15 nyt menossa ja alkaa yksinpelin kisat maistua melkoiselta pakkopullalta. Lähinnä johtuu surkeasta tekoälystä ja muutamasta muusta ongelmasta. Väkisinkin pistää kyllä miettimään, mitä siellä PD:llä on viimeiset kuusi vuotta väännetty.. Special Eventit on sentään mukavia tahkota, ja niissä vielä jonkin aikaa riittää ajelemista.

Nettipeliin ei vielä ole tullut suuremmin syvennyttyä, koska ongelmia on ilmeisesti sielläkin riittänyt. Huomisen päivityksen jälkeen voisi sitten alkaa sitä testailemaan.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #109 : 27.11.2010 10:52 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitä noilla licensi testeillä oikein tekee? Vanhoissa Gt sarjoissa ne oli pakko ajaa että pääsi eriluokkiin ajaan!
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #110 : 27.11.2010 12:58 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Logitechin G27 tukkua myöten loppu, koetin tänään käydä sitä ostamassa. Mikä Gran turismo? Mitkä myynnit?

Pitänee pistää jimmsiltä tilaukseen ja jatkaa padilla hurjastelua...se telinekin pitäisi tilata.

E:ei viitsi tuplaakaan joten:

vitun Lotus Elisellä  :lol:

Siinä haasteessa meinasi käämit palaa, mutta auto on upea. Hetken aikaa kateissa ollut GT-fiilis löytyi kun ostin tuon Elisen ja siihen Racing:Hard-luokan renkaat ja lähdin Trial Mountain radalle hurjastelemaan. Mahtavuutta. Suosittelen vakavasti.


« Viimeksi muokattu: 27.11.2010 15:41 kirjoittanut Vin »
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #111 : 28.11.2010 11:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen alkoi ajaminen jo maittamaan kun jätin beginnerin tuhnukisat taakse ja siirryin astetta tehokkaampien autojen pariin. Hommasin myös Lancia Delta 91:n, jolla kävin vetäisemässä parit ekat rallit pois alta.

Generoidut erikoiskokeet eivät kyllä ole kovin erikoisia. Ovat ihan saamarin leveitä ja mukana on sellaisia älyttömyyksiä kuin kilometrin pituinen suora, jossa ei ole mutkan mutkaa ja koko EK on siinä. No, kun kyse on GT:n tapaisesta rata-ajosta, niin ralli pitää edellisosien tapaan ajatella bonuksena.

Parhaimmillaan tässä pelissä on sellaista oikean elämän tunnelmaa. Nordschleifen ajaminen pilkkipimessä, mittaristovalojen hohtaessa kojelaudalla on pelottavaa, jännittävää ja immersiota riittää. Koskaan aiemmin "vihreää helvettiä" ei ole ollut näin siistiä ajaa. Millainenhan se olisi ajaa Ferrarin F1 F10:llä? Ei vain ole vielä 10 ylimääräistä miljoonaa taskussa, joten toistaiseksi jää haaveilun tasolle.  :)


Ensi viikolla voisi ajaa lautalaisten kesken parit kisat. Nordschleife-skaba ajettuna vaikka 250-300 heppaisilla muuttuvassa vuorokaudenajassa voisi olla aika bueno.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #112 : 28.11.2010 16:25 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lainaus
Ensi viikolla voisi ajaa lautalaisten kesken parit kisat. Nordschleife-skaba ajettuna vaikka 250-300 heppaisilla muuttuvassa vuorokaudenajassa voisi olla aika bueno.
Kuulostaa hyvältä!
Saa nähdä tulisko mukaan pädillä vai ratilla. Nyt rällään ratilla illan. Mutta kun hemmetin huono ajo asento, sohvapöytä ja tuommoinen pikku istuin alla. Täytyy tilata se ratti teline, niin helpottais  :)
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #113 : 28.11.2010 23:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Gt5:n vahingonmallinnus muuttuu sitä rankaisevammaksi mitä korkeammalla tasolla pelaaja on. Korkeimman mahdollisen tason jälkeen (40) avautuu kaikkein edistynein vahinkomalli. Miltä se näyttää?

http://www.youtube.com/watch?v=bGWih-RTbXQ
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #114 : 29.11.2010 00:14 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Gt5:n vahingonmallinnus muuttuu sitä rankaisevammaksi mitä korkeammalla tasolla pelaaja on. Korkeimman mahdollisen tason jälkeen (40) avautuu kaikkein edistynein vahinkomalli. Miltä se näyttää?

http://www.youtube.com/watch?v=bGWih-RTbXQ

Itse oon levelillä 20 tällä hetkellä, eikä ole vielä minkäänlaista damagea näkynyt vaikka kolareita kovasta vauhdista on ollut monia. Jossain oli sellaistakin juttua, että damage unlockaantuisi juurikin 20 levelillä, mutta eipä oikein omien kokemusten perusteella siltä vaikuta. En siis jaksa enää uskoa, että se tuosta kehittyisi mihinkään leveleiden kasvaessa. Jos näin tapahtuisi, niin luulisi siitä jo löytyvän jonkinlaista videomateriaalia todisteeksi.

Tuon Fordin ralliauton saa Arcaden puolella kolaroitua tuohon kuntoon heti alusta alkaen. Vaatii tosin noin kymmenen minuuttia tahallista kolarointia.

PD:hän on onneksi jo lupaillut päivityksellä korjailla vauriomallinnusta. Pitää vaan toivoa, että tuo julkaistaisiin mahdollisimman pian ja se todella korjaisi asioita.


« Viimeksi muokattu: 29.11.2010 00:30 kirjoittanut ohjeah »
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #115 : 29.11.2010 05:58 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikös tuo vauriomalliinnus päivitys tule vain Aracade pelitilaan. Ainakin jostain luin.
Tuohon 40 leveliin on hiukka matkaa viellä  :rollaus: Tällä hetkellä mennään 17 levelillä!
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #116 : 30.11.2010 12:04 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Aiempia GT-pelejä niin vähän pelanneena, saman jauhantaa ei tämä ainakaan minulle ole. Olen tykännyt ihan älyttömästi, ja vietetyt tunnit tämän pelin parissa ovat aika kovaa luokkaa. Ja kun tässä vielä sairaslomaa vietellään, ja tuo kämpän toinenkin asukki pitää pelistä todella paljon, voi tätä siis aivan hyvällä ja huolettomalla omallatunnolla pelata. Ja pelattu on.

Välin saa hakata päätään seinään, kun auto ei vaan yksinkertaisesti kulje, ja toisinaan taas tuntuu, ettei mikään ole esteenä voitolle. Ja ajamista, kun riittää vaikka kuinka. Tietää ainakin mitä loppuvuosi tullaan tekemään.

Top Gearin hippibussi-skaba oli kyllä aikasta loisto. Sitä ei edes melkein alkuun pokalla voinut ajaa. Aivan mahtava.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #117 : 30.11.2010 13:35 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä tämä on hyvä peli!  :) Siittä mihinkään pääse. Heikkouksia on mutta, niitähän on joka peleissä.
Koska porukalla intoo johonkin netti skapaan? Vaikka jo tänään  :)
Tehorajaksi vaikka 320hv ja realistiset asetukset päälle. Itse joutuu pädillä tykittään, kun teline tilauksessa  :/
Nyrree on oikein hieno ajaa!
-
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #118 : 30.11.2010 17:25 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Koska porukalla intoo johonkin netti skapaan? Vaikka jo tänään  :)

Kyllähän tässä jonkinlaisia onlinekisoja voisi ajella.. Miulle käy ajankohdaksi melkeenpä milloin vaan, kun vaan kunnolla porukkaa sattuisi löytymään. :)
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #119 : 02.12.2010 10:14 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen tuli hankittua se rattipoljin-systeemi, niin nyt vasta se ajaminen maistuukin. Kyllä oli aivan eri fiilis ajaa ratin kanssa. Huomattavasti kätevämpää tuo ajaminen, eikä kerran kokeneena enää antaisi pois. Luulenpa, että tulee nyt tämän kanssa rallattua niin paljon, että jää muut vähäksi aikaa pois. Kiitos pakollise määrätyn levon, ajan puutteestakaan ei pitäisi jäädä kiinni.
030906 | 190308
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines