Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Gradututkimus Itä-Suomen Yliopistolle  (Luettu 5862 kertaa)
Gradututkimus Itä-Suomen Yliopistolle « : 05.03.2015 11:58 »
Ruijanpallas Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Hei pelaajakunta, tarvitsisin apuanne.

Teen tutkimusta pelaajien kommunikoinnista Itä-Suomen Yliopiston humanistisen osaston englannin kielen ja kääntämisen graduani varten. Tähän tarkoitukseen tarvitsisin vapaaehtoisia, joiden suomenkielistä pelikommunikointia voisin äänittää. Kyseessä olisi siis teille normaali pelitilanne, jonka kommunikointiin minä liittyisin joko Teamspeakin, Skypen tai muun käyttämänne VoIP-ohjelman kautta. Teidän (vähintään 2 pelaajaa) pelatessanne (peli vapaavalintainen) äänittäisin VoIP-ohjelman kautta tulevan pelikommunikoinnin omalla ohjelmallani. Tutkimussyistä kysyisin myös jokaisen pelaajan sukupuolta, ikää ja pelikokemusta (eli kuinka kauan te olette pelanneet kyseistä peliä). Myöhemmin sitten analysoin nämä tiedot tilastollisesti ja käytän niitä tutkimukseni apuna.

Tässä vaiheessa tämä voi ruveta kuulostamaan vakavalta, mutta yksityisyytenne on täysin turvattu, koska teitä ei voi tunnistaa kukaan muu kuin minä (tämäkin vaatisi minulta ylimääräistä työtä), joka teen tutkimusta. Muuten henkilöllisyytenne on täysin suojattu ja anonymisoitu tutkimusmateriaalin osaksi. Tarkoitukseni on käyttää tätä dataa oman graduni ja mahdollisten jatkotutkimusten materiaalina. Lupaan olla pelin aikana hiirenhiljaa, jotta keskittymisenne ei herpaannu, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan jännittäviä tuotepalkintoja.

Jos haluat edistää ihmiskunnan tieteellisiä pyrkimyksiä (ihan kiva), ja minun valmistumistani (tosi kiva), voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen eetu.ohtonen@gmail.com...., ja voimme vaihtaa yhteystietoja ja aikatauluja, jotta voin äänittää sinun ja pelikaveriesi pelikommunikointia. Kissa kiitoksella elää, mutta kiitos mahdollisesta avusta joka tapauksessa.

TL;DR, Teen gradututkimusta, jossa tarvitsen apuanne. Jos kiinnostaa, laita jatkotiedustelua osoitteeseen eetu.ohtonen@gmail.com.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines