Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: GPRO  (Luettu 2818 kertaa)
GPRO « : 18.05.2010 18:45 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili En tiedä kuuluuko ihan tänne kun tämä ei ole mikään konsolipeli, mutta laitoin tänne kuitenkin vapaan sanan sijasta. Sanokaa, jos on väärässä paikassa.

Mutta siis GPRO on nettipeli, jossa manageroidaan omaa formulatiimiä. Siinä on viisi eri astetta: rookie, amateur, pro, master ja elite. Kaikki tulokkaat aloittavat rookiesta ja yrittävät edetä parempiin sarjoihin. GPRO:ssa käytetään 10-8-6-5-4-3-2-1-pistejärjestelmää, koska peli tehtiin tuon järjestelmän aikoihin. Rahaa saat GPRO:ssa jokaisesta sijoituksesta, mutta tietenkin mitä paremmin sijoitut, sitä paremmin saat rahaa. Jokaisesta pisteestä saa kauden lopulla pienen bonuksen.

GPRO ei käytä nykyisiä sääntöjä, mutta mukana on esim. 90% sääntö, joka vaikuttaa tosin vain rookieta ylempänä olevissa ryhmissä. Eli siis jos et aja 90% kisasta, vaan keskeytät vaikka puolessa välissä, niin saat vain puolet rahoista, jotka oikeasti saisit. Pelissä ei ole turva-autoa tai rangaistuksia, koska et itse aja autoa, vaan kierrokset päivittyy 2 minuutin välein ja kuski ajaa kisassa itse.

Taktiikka on keskeisessä osassa GPRO:ssa. Sinun pitää itse selvittää bensan ja renkaiden kulutus. Pelissä voi myös itse valita kisanaikaiset riskit 0 ja 100:n väliltä. Rookiessa kuitenkin jo 10 riskit alkavat olla sopivat. Mitä isommat riskit, sitä lujempaa kuski ajaa, mutta sitä suurempi riski on ajovirheeseen ja isommilla riskeillä osat kuluvat nopeammin.

GPRO:ssa voit hankkia sponsoreita neuvottelemalla näiden kanssa. Useimmat sponsorineuvottelut voivat viedä jopa 10 kisaa aikaa ennen kuin päästään sopimukseen. Mitä paremmin menestyt, sitä nopeammin neuvottelut etenevät. Aloittavat saavat 10 kisan ajaksi yhden miljoonan maksavan sponsorin. Sponsorit saattavat myös vetäytyä neuvotteluista tai lopettaa nykyisen sopimuksen, jos menestyksesi ei tyydytä näitä. Ne myös saattavat ihan yhtäkkiä lopettaa sponsoroinnin.

Pelissä voi palkata tietenkin kuskin, mutta pro-sarjoista ylöspäin voi palkata myös teknisen johtajan. Kuski on tiimin olennaisin osa, ja kaikilla kuskeilla on eritasoiset taidot, kuten keskittymiskyky, aggressiivisuus, karisma jne. Myös kuskin ikä ja paino vaikuttavat.

Peli on ilmainen mutta mikään ei estä tukemasta peliä. Tällöin saa muutamia etuja, mutta ne eivät anna sinulle parempia mahdollisuuksia menestyä pelissä.

Olennaista pelissä on, että keräät kaiken mahdollisen tiedon ylös. Eri radoilla kisojen jälkeen lasket bensan- ja renkaankulutuksen, osien kulutuksen, kuskin taitojen nousun ja laskun jne. Kannattaa liittyä hyvään suomalaiseen tiimiin, siitä voi olla paljon apua.

http://www.gpro.se/?id=100586 Tässä linkki GPRO:hon. Kyllä, hyödyn tuosta linkistä jos rekisteröidyt, mutta mitä se haittaa? Itse et menetä mitään ja pääset rekisteröitymään  ;) EDIT: oma hyötymiseni on minimaalinen. Saan hyötyä vasta kun ajat 17, 34 ja 51 kisaa tai ostat 5 euron edestä supporter creditejä.

Olisi kiva saada GPRO:hon lisää suomalaista verta :) Minulta voi kysyä, jos kiinnostuu pelistä ja haluaa tietää jotain.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines