Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Gears of War 3  (Luettu 8146 kertaa)
Gears of War 3 « : 20.09.2011 14:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kaupoissa nyt. Käykää ostamassa ja kirjotelkaa paljon tänne, ettei hukuta tuohon formulapaskaan.



Pelissä on kaikkea jännää, kuten:
*4 pelaajan CO-OP
*BEAST mode eli vähän niinku HORDE mode, mutta ei ihan
*Tukee 3D telkkuja
*ICE-T ääninäyttelijänä!
*Paljon DLC:tä, voit ostaa aseiden skinejä 40 eurolla!
*Gears3:n Metacritic arvosana on tällä hetkellä 91, mikä on parempi kuin F1 2011:n 86.


Play-Asia
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #1 : 20.09.2011 14:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, hienoa F1-provoilua.

Tulee ehdottomasti hommattua, mutta ei aivan julkaisupäivänä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Gears of War 3 « Vastaus #2 : 20.09.2011 14:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo, en itsekään ihan lähiaikoina ole hommaamassa. On vielä muutakin pelattavaa. Ehkä tuo co-op olisi semmoinen, että tekisi mieli jo nyt alkaa pelaileen. Kyllä tässä silti varmaan malttaa odotella. Suurin osa peliajasta menee kuitenkin Street Fighteriin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #3 : 20.09.2011 19:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli haettua LE Konsolinetistä. Laatukamaa on kyl. =)

Voin keskustella pelistä vakavastikkin jos joku muukin tekee niin. =)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Gears of War 3 « Vastaus #4 : 20.09.2011 19:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Oma kappale lähti tänään Ahvenanmaalta, joten on perillä vasta torstaina mutta eipä haittaa oikeastaan. Huomenna tulee kuitenkin varmaan pelattua Resident Evil 4:sta  :)
tallennettu
Re: Gears of War 3 « Vastaus #5 : 20.09.2011 22:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kampanja on kuulemma kivaa mättöä. Ei ole peliä, mutta kaverilta kuulin. Ovat vissiin panostaneet siihen tosissaan. Muutenkin taitaa olla kaikin puolin parempi kuin kakkonen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #6 : 20.09.2011 23:21 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Limited Edition ollut tovin tilauksessa VPD:ltä josta sen sai mukavan halvalla (53e). Ainoa huono asia tuossa on se että sen koon takia en saanut peliä tänään. Postiluukusta kun se ei mahdu. Lauantaina viesti tuli että peli lähetetty, joten oletan että huomenna tulisi postilta lappu että paketti pitäisi hakea. Eipä siinä, kiva päivä muutenkin oli ja kyllä tässä ehtii pelaileen.

Itse peliähän olen odotellut kakosen läpäisystä saakka ja loistavalta se näyttää. Samalta kuin aiemmat osat joissa mukana uusia ominaisuuksia, ja sitähän minä odotinkin. 4:n pelaajan Co-op pitäis vetästä kunhan ehtisi. Gamertag on Kociri jos kiinnostaa pelailla nettipeliä taikka kampanjaa.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #7 : 21.09.2011 04:55 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Kaveri osti tosiaan sen epic editionin joka on tulee semmosessa pesukoneen kokoisessa laatikossa. >_> No eipä mitään, ensimmäinen chapteri tuli pelattua co-opilla ja olihan melkoista möyhää. Tulee varmaan ite ostettua alelaarista joskus niinkun on käynyt aikasempien osien kanssa.

Huomenna lisää.
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #8 : 21.09.2011 12:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Toi limited editionin mitalli ja sen kotelo on kyllä hieno kokonaisuus. Kehtaa pitää ihan tuossa hyllyssä. Lippu nyt on melko turha.

Aika tasaisesti on tullut aloiteltua Gears 3:sta. Kampanja ensimmäisen actin perusteella on aika uskomatonta tykitystä. Mukava huomata että tiedossa olleet uudistukset ovat selkeitä parannuksia. Esimerkiksi Lambentit tuovat kummasti vaihtelua vihollisiin ja se että moninpeleissä on kahden rynkyn ja yhden haulikon sijaan valittavana kolme rynkkyä ja kaksi haulikkoa aloitukseen tuo sekin oman lisänsä.

Horden suurena ystävänä täytyy todeta että samperi ovat parantaneet vieläkin edellisestä. Bossiveivit ja enemmän vaihtelevat viholliset ovat hauskoja, mutta raha -systeemi sen oikean parannuksen tekee.

Beastia tuli myös pari kertaa testailtua. En tiedä toimiiko miten pitkäkestoisena hupina, mutta ainakin alkuun on ollut hauskaa muun muassa päästä heiluttelemaan Maulerin lekaa.

Versus moden ja beta -testailun perusteella uskoisin että pelimuodot jaksavat kiinnostaa huomattavasti kakkosta enemmän. Ihan oman pelityylinhän se vaatii. Sisältöä ja syvyyttä on kuitenkin sen verran ettei tätä voi ihan tuosta vain sivuuttaa.

Alkukokemusten perusteella siis varsin lupaavaa. Niin lupaavaa että piti ihan Season Pass hommata.  8)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #9 : 22.09.2011 14:30 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Aijaijai, ulkona sataa kaatamalla ja sisälle tultuani odotti oven suussa kirje Ahvenanmaalta :) Ihan preorder-bonuksetkin mukana ja pelin mukana tulleet tarrat tietenkin!
Kampanjaa tietenkin alotetaan splitissä vasta illemmalla kun kaverikin ehtii paikalle, siihen asti vois jotain muuta jo kokeilla..
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #10 : 25.09.2011 11:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelattasko co-oppia nelistään, ilmottele tänne: https://www.pelaajalauta.fi/forum/peliseura/gears3-cooppiseuraa/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #11 : 21.01.2012 02:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tuli vihdoin ostettua tämäkin...

Kampanja on sitä samaa vanhaa. Toimii toki, mutta vähän jo kyllästyttää tuo meno. Tuntuu, että muut kehittäjät on menny ohi vasemmalta ja oikealta vuosien kuluessa. Mutta Horde! Jumalauta mitä herkkua. Pelattin vaan hardcorella ja ihan kokeneella porukalla mutta sai siinä ihan tosissaan vääntää. Nuo uudet lisäykset ovat ihan mahtavia. Eikä nuo CoDista tuodut miljoonat eri statsitkaan haittaa. Onpahan sellanen olo, että saavuttaa jotain kun ainakin näin alussa tulee mitalia sun muuta kovaa tahtia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #12 : 21.01.2012 09:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Horde 2.0 on kyllä sitä jotain. Towerdefence -tyyppiset ostettavat vahvistukset ovat omaan mieleen. Nyt alkaa vaan tulla jo seinä vastaan kun kaikki paitsi Silverback on levelöity maksimiin. Alkuviikosta julkaistu karttapaketti toi tosin taas uusien achievementtien -muodossa lisää tavoitteita. Ja olihan nuo pari karttaakin ihan mielenkiintoisia missä pääsi kokeilemaan. Sitä en vain ymmärrä miksei Gearssissa ole map pack -playlistiä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #13 : 27.08.2012 17:24 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelaileeko porukka vie tätä? Itse innostunut nyt oikein pelaamaan tätä, todella mukavaa nettiräiskintää.
Tämän pelin ulkoasukin hyvin kohdallaan.  :)
Tuli nuo kaikki mapitkin hommattua, varsinkin Forces Of Nature on todella hyvä.

-
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #14 : 27.08.2012 17:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelaileeko porukka vie tätä? Itse innostunut nyt oikein pelaamaan tätä, todella mukavaa nettiräiskintää.
Tämän pelin ulkoasukin hyvin kohdallaan.  :)
Tuli nuo kaikki mapitkin hommattua, varsinkin Forces Of Nature on todella hyvä.


Sillon tällön tulee vieläkin pelailtua. On kyllä pitkäkestoista hupia. Harmittaa vaan ku esim hordea pääsee julkisissa peleissä niin harvoin pelaamaan karttapakettien kartoilla, se ku edellyttää että kaikilla viidellä on kyseinen karttapaketti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #15 : 27.08.2012 18:11 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulee tätä silloin tällöin kaverin kanssa pelailtua, vaikka eihän tämä kakkoselle pärjää. Hordea lähinnä pelaillaan.

Eniten pannuun ottaa huonosti (pienelle pelaajamäärälle) skaalautuva vaikeustaso. Hordessa jotkut bossit tuntuvat mahdottomilta ja jotkus ovat sitten tosi helppoja, joten joutuu yleensä monta kertaa koittamaan korkeilla tasoilla niitä että tulee se voitettavissa oleva bossi. Myöskin expan keräily että saa parhaat rakennelmat ottaa pannuun ja tietysti se rakennelmien teko. Gears kakkosen horde on minusta paljon parempi kun tauotta tulee vihollisaaltoja ja aaltojen välissä vaan työnnellään ruumit sivuun tulilinjalta että saadaan kunnon näkyvyys. >_>

Sama juttu arcadessa/story modessa: ollaan vimpassa bossissa jumissa toiseksi vaikeimmalla vaikeustasolla kun se ei kaadu mitenkään. Ollaan netissä parhaimmillaan neljällä pelaajalla sitä hakattu, mutta aina random nettiheebot luovuttaa parin yrityksen jälkeen eikä kahdella pelaajalla mitään saumaa. Toista se oli gears ykkösessä ja kakkosessa jotka ollaan läpäisty kahdestaan vaikeimmalla tasolla ilman suurempia ongelmia.

Ja vielä pitää sanoa, että ei yhtään iskenyt tämän pelin trooppinen tunnelma eikä tarina.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Gears of War 3 « Vastaus #16 : 27.08.2012 21:10 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itsellä ei ole kokemusta ykkös ja kakkos osasta niin en osaa vertailla.
Hordessa välillä tuntuu kyllä aika vaikealta pomot.
Mistä näppäimestä noita vihuja pystyy merkkaileen? Versuksessa tuo näyttäisi olevan mahdollista.
Kaveriksi voi lisäillä gamertag: RS180000
-
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines