Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Gears of War 2 -julkaisu: 07.11.2008
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Gears of War 2  (Luettu 23222 kertaa)
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #60 : 08.11.2008 16:01 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Paras yksinpelikamppanja misään räiskinnässä ikinä jos minulta kysytään.
Nettipelistä en uskalla sanoa vielä mitään koska en ole kokeillutkaan vielä.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #61 : 09.11.2008 04:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Uuu vittu kun Horde on hauskaa!  ;D 29 aaltoa tapettiin neljän pelaajan porukalla Hardcore-tasolla. Piru kun se aalto numero 30 oli jo vaikea. Ois ehkä auttanu kun kaikki ois kommunikoinu. Yks oli vaan hiljaa ja kysyessäni syytä sille, oli vastaus tyyliin: "Jaa'a. En tiedä." No eipähän sillä tyypillä ole enää asiaa mun partyyn, ellei juttua ala lentämään.

Nostan hattua sille, joka selviää kaikki 50 aaltoa Insane-tasolla.  8)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #62 : 09.11.2008 17:33 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nostan hattua sille, joka selviää kaikki 50 aaltoa Insane-tasolla.  8)

Turhaahan sitä edes yrittämään, kun eihän siitä saa edes achievementtiä.  8)

Yksinpeli oli kiva, moninpeli ei toimi. Mitäs tästäkin nyt sitten sanois.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #63 : 09.11.2008 20:19 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Just päästiin co-op kamppanjaa alkuun. Delta Squadiin ei näköjään edelleenkään oteta kuin umpiheteroita tukkijätkiä, jotka pilkkovat polttopuut ja kantavat ruoan metsältä kotiin. Ja näinhän sen pitää ollakin :D

Tähän mennessä on ollut liikaa lätinää ja liian vähän ampumista, mutta ehkä asia korjaantuu kunhan ekasta Actista selvitään. Toiminta on tuntunut hyvältä aina kun sitä on päässyt katsomisen sijasta kokemaan.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #64 : 10.11.2008 02:03 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tässä pelissä paljon hyvääkin on, vaikka monet viat lähes täysin pilaavatkin pelin kuten se, ettei tässä pääse pelaamaan moninpeliä muutoin kuin suomalaisten kanssa privaservuille, joita ei hirveästi vielä ole, tai bottien kanssa. Public-pelit tuntuvat siis olevan hyödyttömiä. Jos sitten pääset pelaamaan, on lagisirkus taattu.

Perusaseissa nakertaa eniten frägit ja lancer. Lancerin stopping power -ominaisuus pysäyttää pelaajan täysin muutaman kudin jälkeen ja tekee hänestä liikuntokyvyttömättömän. Muutenkin melko tehokas vempele. Ja sitten ne frägit. Kenen idea oli ottaa miinat mukaan tähän peliin? Surkein idea koskaan. Ei niistä voi nauttia kukaan muu kuin kämppipohjaiseen peliin tykästyneet pelaajat. Niitä on lähes mahdoton huomata, jos ne on laitettu oikein, ja ne tappavat oikeastaan 100% teholla. GoW ei ole CoD4, jossa pitäisi tutkia joka ikinen kulma varovasti, jotta ei kuole miinoihin, joihin saattaa siltikin kuolla.

Eikä ne uudet power-aseet mitään kovin mahtavia keksintöjä ole. Boomshotin kolme kutia on myös melko paljon, kun ottaa huomioon, että kyseessä on lähes varma tappo joka kudilla, koska niitä kuteja on todella vaikea väistää hyvää pelaajaa vastaan toisin kuin esimerkiksi Halossa singon kuteja.

Yksinpeli on kuitenkin ihan jees yhden pelikerran ajan, cooppii on myös hyvin toteutettu, horde, botit tuovat aina plussaa ja valokuvaominaisuus ovat hyviä. Sitten taasen muistaa sen kuinka peli lataa joka ikisessä välissä sen kolmesta viiteen kertaa ja pelin aikana back-napin avulla saatava scoreboard toimii takkuisesti muistuttavat pelin vioista, jotka jotkut saattavat olla pieniä, mutta yhdessä todella murhaavia peli-ilon kannalta. Varmasti sunnuntai-pelaajille varsin oiva peli, mutta jos kiinnostaa pelata vähän kilpailullisemmin ja kehittyneempää peliä, tarjoaa PDZ sinulle jo sellaisen tämän sijasta, oikeastikin.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #65 : 10.11.2008 08:07 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #66 : 10.11.2008 13:38 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jeps... Ja kaikki kymmenvuotiaat jenkit rämppäävät backia heti kun näkevät välianimaation alkavan.


« Viimeksi muokattu: 10.11.2008 14:22 kirjoittanut kas »
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #67 : 10.11.2008 14:18 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jeps... Ja kaikki kymmenvuotiaat jenkit rämppäävät backia heti kun näkevät välianimaation alkavan.
Niin?
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #68 : 10.11.2008 14:22 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Viittasin siis Kabanossin viestiin, en viitsinyt lainata, ettei tulisi turhaan rumaa spoiler-lainausta. Tai jotain. Korjaan.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #69 : 10.11.2008 14:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Siis itsekin koitin viitata siihen sun viitaukseen, että mitäpä siitä jos jotain ei ne välivideot kiinnosta? Monille kummiskin kyseessä on varmaan ihan vain kevyt toimintapeli, ja vahvasti epäilen, että se juoni niin erikoinen on, että jotain oikeasti menettää jos ei sitä jaksa seurata. Onhan juoni tietysti plussaa njoo, mutta enpä ketään arvostelisi jos ei kiinnosta.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #70 : 10.11.2008 14:37 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Mikäs siinä jos ei juoni kiinnosta, mutta kiinnostuksensa puutteessa menettävät jotain. Ja sitten myöhemmin valitetaan syvyyden puutetta.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #71 : 10.11.2008 16:24 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Gears of War 2:en juoni on oscar-worthy! Paitsi, että se loppuu pahasti kesken. No eiköhän se kolmonen sieltä vielä nyky-xboxille putkahda. Ainoastaan eka act tuntui hiukan laimealta, mutta kierrokset kasvavat kokoajan ja kohta ollaan videopelaamisen ytimessä. Peli muutenkin parantaa ykkösosasta niin paljon joka osa-alueella, että on vaikea kuvitella itseäni enää koskaan sitä pelaamassa. Vähään sitä ollaan joskus tyydytty!

Horde on todella koukuttavaa. Tuli eilen hakattua kolmen hengen porukalla aaltoon 20, joka kaatui vittumaisesti muutaman viimeisen vihollisen aikana Theron Guardin nuoleen. ;D
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #72 : 10.11.2008 16:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm, pystyykö kakkosen juonesta saamaan mitään irti, jos ei ykköstä jaksa sen takia mennä läpi? Kakkonen kun on ilmeisesti toimintapelinä parempi ja se on todennäköisesti ensimmäinen peli jonka 360:lle ostan.

Tietenkin netistä voi lukasta ykkösen juonen tiivistelmän jos se sitä vaatii.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #73 : 10.11.2008 16:54 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hmm, pystyykö kakkosen juonesta saamaan mitään irti, jos ei ykköstä jaksa sen takia mennä läpi? Kakkonen kun on ilmeisesti toimintapelinä parempi ja se on todennäköisesti ensimmäinen peli jonka 360:lle ostan.

Tietenkin netistä voi lukasta ykkösen juonen tiivistelmän jos se sitä vaatii.

No eipä oikeastaan. Ainoastaan ykköseen viittaavasta superläpästä jää luultavasti paitsi, joten jos fraasi "Look at all that juice" ei kuulosta tutulta niin aukko yleissivistyksessä on paikkaamaton. Eikä se nyt oikeasti mikään laadukas stoori ole, vaan kiinnostava ja asiansa täydellisesti ajava action-vuoristorata alusta loppuun. :)

Jos ykkösen haluaa kuitenkin läpi pelata niin se kannattaa ehdottomasti tehdä ennen kakkosta. Kustantaa varmaan ~15 euroa.
tallennettu
Re: Gears of War 2 « Vastaus #74 : 10.11.2008 17:00 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Co-opilla jyystettin viikonloppuna läpi ja nyt aloitin kampanjan yksin insane-tasolla. Lieviä spoilereita luvassa, mutta ei juonipaljastuksia:

Tätä vaivaa hieman Ninja Gaiden 2 -syndrooma. Kampanjaan on tungettu liikaa yhdentekeviä raideräiskintäcrowdpleasereita. Onhan ne ihan komeita, mutta insanella alkaa nopeasti vituttamaan, kun niitä pitää useaan kertaan hinkata. Tiheämällä ja järkevämmällä checkpointtien sijoittelulla homman olisi voinut tehdä vielä siedettäväksi, mutta jostain syystä Epic ei vaan ole ottanut ykkösosasta opikseen. Mitä lie urpoja ollut testiryhmässä? Kustu mikä kustu.

Toinen homma oli loppupahis, jos sitä voi edes siksi kutsua. Ykkösen Raam oli viime vuosien mieleenpainuvimpia ja parhaimpia lopputaistoja ja sen voittamiseen joutui oikeasti tekemään töitä, mutta Gears 2:en lopari on täysi fiasko. Siis mitä helvettiä? Pelattava loppuvideo, scriptattu paska! Voikohan sille edes hävitä kuinkaan?

Perinteiset Gears osuudet ovat edelleen rautaa ja niiden ansiosta tätä jaksaa tahkota varmasti useamman kerran, aika lähellä kävi ettei tästä jäänyt paska maku suuhun. Cliffy voisi seuraavassa osassa keskittyä mielummin pelintekoon kuin myyntilukujen miettimiseen.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #75 : 10.11.2008 19:26 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Se Scorgehan siinä on "oikea" lopari, vaikka sen jälkeen pelataankin vielä vaikka kuinka.
tallennettu
Re: Gears of War 2 « Vastaus #76 : 10.11.2008 20:02 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Se Scorgehan siinä on "oikea" lopari, vaikka sen jälkeen pelataankin vielä vaikka kuinka.
Sekin oli paska. Ja aivan sama mitä titteleitä kukin haluaa jakaa, mutta loppu oli täydellinen antikliimaksi. Piste.

Moninpeliä en ole jaksanut vielä kokeilla tutoriaaleja enempää, mutta olen äärimmäisen tyytyväinen haulikon rampauttamisesta. Kiva lukea haulikkorunkkareiden vikinöitä, koska itsehän en koskaan pärjännyt niitä vastaan. Tuskin pärjään vieläkään, mutta silti.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #77 : 10.11.2008 21:45 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Rampa se haulikko ei ole kyllä missään nimessä vieläkään. Ja huonohan se loppu oli, sitä en kiellä.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #78 : 11.11.2008 00:09 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Läpi meni. Oli aikamoinen vuoristorata. IMO melkein täydellinen toimintapeli. Pituus oli sopiva ja juuri kun ehti kyllästyä johonkin, pistettiin silmien eteen jotain ihan uutta. Pelissä oli melkein kaikkea mitä vaan voi toivoa. Hienoja, taktisia ja ennen kaikkea vaihtelevia taisteluita. Gears 1:ssä jokainen taistelu toisti hieman itseään. Tähän päälle gorea, kaunista grafiikkaa, suuret ja eeppiset tapahtumapaikat. Veivät ekan Gearsin maisemia ihan 10-0. Eikä sovi unohtaa uusia (oikeasti käyttökelpoisia) aseita. Joku sanoi jo jossain näin, mutta oli niin hyvin sanottu, että toistan: Yksinpelissä Epic tiesi mihin puuttua ja mihin ei. Peli todellakin on Bigger, Better, More Badass!

Epicin pojilla on todellakin koodaustaito hallussa. Välillä oli kyllä niin mieletöntä settiä, että suu auki sai ihmetellä koska se Xbox hyytyy. Ei, ei vielä, vaan isketään vieläkin vaikuttavampaa kamaa ruudulle.  :o Nykimiskerrat pystyi laskemaan yhden käden sormin, ei sahalaitaa, tekstuurit supertarkkoja, parissa kohdassa näkyi jotain pientä puuroa. Tiedä sitten eikö boxi ehtinyt lataamaan vai oliko oikeasti vain mössöä. Valaistus on ihan jees ja päälle vielä se järjetön määrä irtoraajoja, verta yms. NAM!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #79 : 11.11.2008 14:40 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo pelasin hardcorella itseki nyt ekan kerran yksinpelinä, seuraavaksi pitää co-opina insanella. Aika jännä juttu, olin sanomassa ihan samaa kuin Xerobos, eli mulle tuli monta kertaa kampanjan aikana NG2 mieleen. En ole muualla nähny tota kommenttia, mutta jännä, että jollekin muulle tullu ihan sama peli mieleen!

Horde tulee melko varmasti olemaan pelin ylivoimasesti parasta antia. Piti ihan sen takia ostaa 3kk Live-aikaakin. Tällä viikolla jossain vaiheessa pitää sekin pistää tulille.

Edit: Ainiin, Cole on kuningas. :lol:


« Viimeksi muokattu: 11.11.2008 15:21 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #80 : 27.11.2008 22:54 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari päivää pelaamista takana kun peli vihdoinkin Amazonista tipahti. On kyllä todella onnistunut jatko-osana tarjoillen samaa vanhaa toimintaa, mutta vain isommassa mittakaavassa ja komeammin. Asesuunnittelu on mennyt todella paljon parempaan, koska enää haulikko ei ole se super-gibbausase, ja hammerburstissa on oikeasti eroa Lanceriin. Ykkösessä kun ainoat mainittavat erot näiden kahden välillä oli, että hammerburstissa ei ollut moottorisahaa ja ampui bursteissa, mutta nyt hammerburstilla pystyy ampumaan pelkkiä yksittäisiäkin ja tuntuu olevan hieman tehokkaampi kuin Lancer. Signature tapot on kyllä pirun tyylikkäitä, kyllä pieni hymynkare nousi suupielille kun Marcus teki pahamaineiset sniper-tapon ja beatdownin. Yksinpelin vaikeusaste ei ole välillä vakuuttanut ja Hardcorella kun olen aloittanut, niin välistä jotkin tulitaistelut ovat menneet pelkäksi läpijuoksuksi. Jos sitten sattuu kuolemaan, yleisin syy on AI-kavereiden suojien rohmuaminen. Pitää pelata yksinpelikamppis läpi ja aloitella Insanella, ja kokeilla myös multiplayeria.

« Viimeksi muokattu: 29.11.2008 13:48 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #81 : 24.01.2009 19:09 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yksinpelissä Epic tiesi mihin puuttua ja mihin ei. Peli todellakin on Bigger, Better, More Badass!

Moninpelistä en voi sanoa samaa. Ikävä kyllä melko keskinkertainen yksinpeli ei pelasta yhtä ihmishistorian paskinta moninpeliä. Pelille voidaan varmaankin jo lätkäistä vuoden 2008 floppi -tarra.

SURKEA nettikoodi, tuhannet bugit, huijaus ja surkea pelisuunnittelu (mapit, pelimuodot, aseet ymsyms...) vain tekevät pelaamisesta epämiellyttävää. Tosin itse olen jo hyväksynyt pelin epäonnistumisen. Siksi kiroilun ja verenpaineen nousun takia lähinnä nauran vastalihakseni kipeäksi tätä peliä pelatessa. EPIC muunsi kauniista kukasta pahanhajuisen ja suuren kakan, kuka olisi uskonut? Onneksi ensi viikon matsin jälkeen ei tarvitse enää koskaan koskea tähän.

SGOTY 2008
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #82 : 24.01.2009 20:23 »
Chilly^ Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa-a, minun mielestäni GeoW2 paransi monessakin asiassa mikä ykkösosaaa vaivasi. Matchmaking on hidas, stopping power ja sahan ylitehokkuus ärsyttää, mutta kun glitchit ja ärsyttävät bugit korjatiiin niin siihenhän ne huonot puolet jääkin. Mapeista muutaman on onnettomia tottavie, mutta overall ne ovat oikein loistavia kun otetaan flashbackit mukaan. Horde on myös paras pelimoodi ikinä. Kakkososa paransi kuitenkin niin huikeasti ykkösen puutteita ettei tee mieli pelata ykköstä muuta kuin satunnaisesti kavereiden kanssa näitä haulikkoninjailumatseja. Vai vertasitko edes ykkösosaan? No jokatapauksessa, en ymmärrä yhtään tuollaista lyttäämistä.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #83 : 24.01.2009 22:29 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili "Jaa-a, minun mielestäni GeoW2 paransi monessakin asiassa mikä ykkösosaaa vaivasi. "

Kuten missä? Mapit häviävät GoW1:n kuningasmapeille (War Machine, Gridlock, Canals, Fuel Depot,...). Okei, onhan GoW2:ssa nostettu sahan tehoa, lagi on lähes kolminkertainen ja shotgan varsinkin ennen päivitystä oli täysin random. Nythän shotganilla on tietty viive ennen kuin pystyt edes ampumaan sillä. Mutta nämähän olivatkin niitä huonoja puolia...

"Matchmaking on hidas, stopping power ja sahan ylitehokkuus ärsyttää, mutta kun glitchit ja ärsyttävät bugit korjatiiin niin siihenhän ne huonot puolet jääkin."

Vaikka päivitys korjasi ehkä 20% bugeista, jäi sinne silti mielestäni liikaa bugeja. Myöskin se lagswitch on nykyisin todella yleinen. Ylipäätänsä kaikki stoppingpowerit, miinat ja muut tyhmät ratkaisut muuttavat täysin tyylin pelata tätä peliä. GoW1 oli vain jotain niin hienoa, mutta GoW2:ssa se ollaan onnistuttu hukkaamaan täysin. Kyllähän pelin huonoudesta kertoo pelin Suomi-scenen totaalinen kaikkoaminen. Jokainen joka pelaa tälläkin hetkellä turnauksissa mukana on sanonut, että turnauksen jälkeen on tarkoitus viedä roskat roskiin (Ja roska = GoW2).

"Horde on myös paras pelimoodi ikinä. Kakkososa paransi kuitenkin niin huikeasti ykkösen puutteita ettei tee mieli pelata ykköstä muuta kuin satunnaisesti kavereiden kanssa näitä haulikkoninjailumatseja. Vai vertasitko edes ykkösosaan? No jokatapauksessa, en ymmärrä yhtään tuollaista lyttäämistä."

Ja vielä kerran, mitä puutteita? Ainoat asiat mitkä olisi pitänyt korjata GoW1:stä oli nettikoodi ja hostinetu. Korjattiinko kumpaakaan? No ei todellakaan, vaan ne ovat nykyisin jopa pahemmat. Myöskään bugeja ei korjattu vaan pelistä löytyi samat bugit kuin GoW1:stä sekä paljon enemmän. Ainoa missä mielestäni GoW2 onnistui jollain tavoin oli activesnipan tehon pudotus. Toisaalta taaskin boomin, boltsin, lancerin sahan ja SP:n ja torakan tehoa nostettiin aivan liikaa. Myöskin nämä mortarit, savunaatit ja miinat ovat turhia. Kämppi on vain taattu näiden ansiosta. GoW1 oli kuitenkin nopeatempoinen peli verrattuna tähän.

Olihan GoW1:kin huonot puolensa, mutta GoW2:ssa ne huonot puolet ovat vielä huonompia ja niitä on kaiken lisäksi enemmän. Pitää varmaan siis hankkia GoW1 takaisin ja alkaa vetämään sitä taas hyvässä porukassa heti turnauksen loputtua. Kannattaa tietenkin muistaa, että itse vedän pelejä melko HC-meiningillä ja pelaan myös sellaisessa porukassa. Sunnuntaipelaajat voivat siis todellakin olla eri mieltä (Toni.p:t ja kumppanit). En tosin voi tajuta mitä hauskaa on siinä, kun kuolee epäreilusti kerta toisensa jälkeen ja toisin päin.

EDIT: Toni.P, kyllä noille valituksille on ihan kunnon perusteet. Tule toki joskus pelaamaan kanssani, jos kiinnostaa. GoW2 on vain niin rikkinäinen peli eikä sitä oikein pelkillä päivityksillä korjata. Ikävä kyllä. :(
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #84 : 24.01.2009 23:50 »
Chilly^ Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Mistäs sitä nyt alottaisi... Noh, mapit ovat aikalailla makuasia. Itse jäin kaipaamaan kakkoseen vain Fuel Depotia.

Lagista valittaminen on täyttä paskaa, hostilagi on noin puolet siitä mitä ykkösessä ja lagiservuillekkin joutuu paljon harvemmin. Aika usein pääsen/joudun itsekkin hostiksi.

"Shotgan" taas on tehottomampi kuin ykkösessä, mutta sitä kompensoi jonkin verran paljon pitempi kantomatka ja pienempi lagi ja toimii se lonkalta ampuminenkin aika hyvin päivityksen jälkeen.

Suomiscene on taas kaikkea muuta kuin kaikonnut, melkein joka viikonloppu löytyy uusia suomalaisia sieltä pelaamasta, ellei tällä termillä tarkoiteta tätä hc-kansaa joille tämä peli ei kelpaa.

Saisinkos vielä listan näistä bugeista mitä ei korjattu? Kaikki bugit joihin olen törmännyt ja joita ei korjattu ovat niin pieniä ettei ne voi haitata pelaamista mitenkään. Ei minua ainakaan >__>.

Ja sitten se, missä kakkonen paransi: 1. Public matchit onnistuu kaveriporukalla ilman jumalatonta säätämistä. 2. Enemmän pelaajia. 3. Pienempi hostietu. 3. Aseita tasapainoitettu. Tämä on sekä hyvä että huono puoli. Hyviä ainakin se että hammerburst on reilusti tehokkaampi kuin lancer ja boltok on varmaan pelin paras ase. Huonot puolet tiedätkin. 4. Matchmaking. Hidas on joo, mutta ei se minua haittaa. 5. Horde 6. Kampanja ja etenkin juoni miljoona kertaa parempi. Vaikeampi myös.

Noita on vielä muutama muu pienempikin, mutta en jaksa enää. Tämä päätön väittely loppuu minun osaltani tähän, mielipidehän se kuitenkin on tykkääkö vai ei. Mutta eniweih, kyllä meikääkin haittaa monikin kakkosen asioista kuten miinat, mortar, saha, stopping power ja muutama muu mutta en anna kuitenkaan pilata peli-iloa. Hauskaahan pelaamisen kuuluu ollakkin ja gears 2:ssa kaveriporukalla pelaaminen on reilusti hauskempaa. Ykkönen on sitten vakavempia matseja varten missä mitataan oikeat skillit.

Tähän päättyy romaanini. Hyvää yötä.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #85 : 25.01.2009 12:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Far Cry 2 alkoi toistamaan itseään, joten vaihdoin sen GoW2:een. Aika pirun hauska pelihän tämä on. Ykkösestä ei ole juurikaan kokemusta, joten vertailupohjaa siihen ei ole. Parasta pelissä on varmaan tuntuma, joka koostuu toimivista kontrolleista ja vahvasta tunnelmasta. Jättimadon sisälmykset ja "kummitustalo" olivat vielä mukavaa vaihtelua, mutta nyt olen ajelukohdassa, joka tuntuu vähän tympeältä. Perusräiskintä ainakin toimii ja fiilis on niin korkealla. Tekisi oikeastaan mieli hommata Live -aikaa tämän takia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #86 : 25.01.2009 12:09 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saisinkos vielä listan näistä bugeista mitä ei korjattu? Kaikki bugit joihin olen törmännyt ja joita ei korjattu ovat niin pieniä ettei ne voi haitata pelaamista mitenkään. Ei minua ainakaan >__>.

Näkymättömyyden voi yhä tehdä, jo jos tekee "Standing Weapon Sliden" mortarriin, voi tarkalla ajoituksella mennä kentän alle kävelemään.
tallennettu
Vs: Gears of War 2 « Vastaus #87 : 26.01.2009 19:35 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili "Lagista valittaminen on täyttä paskaa, hostilagi on noin puolet siitä mitä ykkösessä ja lagiservuillekkin joutuu paljon harvemmin. Aika usein pääsen/joudun itsekkin hostiksi."

Riippuu toki missä pelaat ja milloin pelaat. MM ainakin lagaa enemmän kuin ykkösessä ja ennen päivitystä lagisella servulla ei lagin ja shotganin randomisuuden takia voinut oikeastaan tehdä mitään. Nyt toki päivityksen jälkeen shotganikin jopa tehoaa eikä enää ammu maahan lonkalta kuten ennen päivitystä. Nyt se myös rekisteröi kaikki ammukset. Tosin kyllä ne servut tuppaa vaan lagaamaan vai onko 5-18 sekunnin bulletlagi normaalia?

"Shotgan" taas on tehottomampi kuin ykkösessä, mutta sitä kompensoi jonkin verran paljon pitempi kantomatka ja pienempi lagi ja toimii se lonkalta ampuminenkin aika hyvin päivityksen jälkeen.

Mutta silti tyhmää, että kun päästät juostessa A:n pitää odottaa sekunti ennenkuin voi ampua shotkalla ja taasen sahalla voi alkaa sahaamaan nanosekunti A:n päästämisen jälkeen. Vaikka onkin pieni, niin kuitenkin todella suuri ongelma.

"Suomiscene on taas kaikkea muuta kuin kaikonnut, melkein joka viikonloppu löytyy uusia suomalaisia sieltä pelaamasta, ellei tällä termillä tarkoiteta tätä hc-kansaa joille tämä peli ei kelpaa.

- "Jos tarkoitat että kuoliko GoW2? kyllä kuoli, ja kuopattiin. Dynasty lopetti GoW2 pelaamisen. (too much bullshit)"
- "Kyllä juu.. Turneitten jälkeen tais tää paska olla tässä--> takas ykköseen pojat!"
- "GoW2 ansaitsee kuolla on siinä yksi kauheimmista nettiräiskinnöistä mitä oon boxilla pelannu."
- "Eipä tuota olisi voinut paremmin sanoa. GoW2 tuntui jo ensimmäisellä pelikerralla niin kuralta ettei tätä ollut vaikea ennustaa."
- "B-napin rämppäys sahatessa + lyömisessä, järjettömät stunnausnaatit ja paskat power weaponit = vuoden pahin pettymys..."
- "Ykköstähän tässä ollaan jo viimeiset kaksi kuukautta pelattu.
Hyvä että tulee lisää peliseuraa."
- "Tää oli kyllä vuoden 2008 EPICEIN julkaisu."

Tossa nyt muutamalta eri tyypiltä (=klaanilta) oma kantansa. Eihän tuota yksikään klaani enää Suomessa kunnolla pelaa ja muutenkaan ei seuraa tuohon oikein millään mahda saada. Jos nyt ei aivan totaalisia nevareita lasketa, ei tätä peliä pelaa oikeastaan juuri kukaan. GoW1:n loistavat suomiservut ovat historiaa.  :(

"Saisinkos vielä listan näistä bugeista mitä ei korjattu? Kaikki bugit joihin olen törmännyt ja joita ei korjattu ovat niin pieniä ettei ne voi haitata pelaamista mitenkään. Ei minua ainakaan >__>."

Niitä bugeja on vain niin paljon ettei niitä jaksa luetella. Voin vain kuvitella finaalissa, kun peli on mapeissa 2-2 ja viimeinen mappi 4-4 tilanteessa. 1vs1 tilanne ja toinen jumittaa seinään kesken battlen. GG turnaus meni toiselle. Tai viimeinen ja ratkaseva rundi ja toisen tiimin jäsenillä ei puolella ole aseita käytössä eivätkä he voi edes melettää. Yritä siinä sitten. Onhan se myös kivaa kuolla esim. omaan smokeen, koska lähtee lennolle toiselle puolelle mappia ja yhtäkkiä kuolee. Muita ärsyttäviä klitsejä on seinien läpi kulkeminen ja näkymättömyys. Myös lagswtich on yleisessä käytössä, koska sitä ei mitenkään valvota. Ainiin, mun ränkki ei oo vieläkään noussu ekasta ränkistä, vaikka oon voittanu ainakin jotain 200 peliä ja hävinny ehkä semmoset 50. Lista on loputon, vaikka niitä bugeja muutama karsittiinkin. Kaikki nämä bugit ovat todella yleisiä ja niitä esiintyy lähes jokaisessa pelissä.

Ja sitten se, missä kakkonen paransi: 1. Public matchit onnistuu kaveriporukalla ilman jumalatonta säätämistä.

Todellakin hyvä ratkaisu epiciltä. Tosin MM olisi voinut toteuttaa paaaaljon paremmin aka H3.

2. Enemmän pelaajia.

IMO GoW on 4v4 peli. Toivon mukaan GoW3:ssa tajutaan ettei jokaisen pelin ole tarkoitus olla mikään BF.

3. Pienempi hostietu.

Ja paskat! Ennen päivitystä hostinetu oli järkyttävä, mutta on se vieläkin todella suuri, liian suuri.

3. Aseita tasapainoitettu. Tämä on sekä hyvä että huono puoli. Hyviä ainakin se että hammerburst on reilusti tehokkaampi kuin lancer ja boltok on varmaan pelin paras ase. Huonot puolet tiedätkin.

Boltok on melko epäreilu ase executionissa. Aivan liian ylivoimainen eikä silti ole ns. powerase. Onneksi sentään korjasivat hiukan naattien ym. respa-aikoja ettei kentällä ole enää 20 naatin miinakenttiä.

Tämä päätön väittely loppuu minun osaltani tähän, mielipidehän se kuitenkin on tykkääkö vai ei.

Ei siinä mitään, jos tykkää, mutta jos lausut vääriä todistuksia pelistä, ei se ole reilua pelaajia kohtaan. Joku voi niiden perusteella jopa mennä ja ostaa tämän pelin. Varmasti sunnuntai-pelaajat nauttivat tästä. Onhan sahaaminen ja meatshieldin ottaminen mukavaa puuhaa, mutta itse scene tässä pelissä on kuollut. Jos tajuaa hiukankin enemmän pelaamisesta, en usko, että tästä voi nauttia. Niin paljon epäreiluuksia moninpelissä sattuu ja tapahtuu. Toki yksinpeli on sitten täysin eri asia, mutta ei sekään kyllä 65 euron arvoinen kokemus.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines