Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Gamespite: varsin awesomea  (Luettu 2678 kertaa)
Gamespite: varsin awesomea « : 30.09.2008 10:27 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili http://www.gamespite.net/toastywiki/index.php/Site/GameSpiteIssue10

No, näistä asioista voi aina olla montaa mieltä :) Moni on varmaan vieraillut jossain vaiheessa kyseisellä sivustolla, mutta what the hell teenpä ihan oman ketjun.

Kyseessä on siis saitti joka keskittyy uutisten ja arvostelujen tuottamisen sijaan pelikeskeisiin artikkeleihin ja retrospektiiveihin vanhoista tai taannoin julkaistuista peleistä. Artikkelit ovat kohtuu hyvällä kielellä kirjoitettuja, ja fiksuja ilman Edgen tyylistä ylikirjoitettua pullistelua. Nyt taitaa olla Issue 10 menossa. Noin viikon välein ilmestyy lisää kolmen jutun chunkseissa.

Itse oon saanut noista paljon viihdyttävää luettavaa, toivottavasti joku muukin
tallennettu
Re: Gamespite: varsin awesomea « Vastaus #1 : 30.09.2008 21:12 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Varsin mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa tuolta löytyy. Arvostelusivustoja on netti täynnä mutta tuolta löytyy, sanotaan nyt vaikkapa yleisempiä (as in "yleiskatsaus", ei "tämä on tavanomainen artikkeli, joka tulee jatkuvasti vastaan netissä"...), katsauksia esimerkiksi pelien vaikeustasoista ja muista "suunnittelufilosofisista" näkökulmista.

Vastavetona heitän pari linkkiä takaisin:

www.sirlin.net
Varsinkin monille mätkintäpelifriikeille tuttu sivusto, jota ylläpitää pelisuunnittelija (ja Street Fighter -veteraani) David Sirlin. Useiden tappelupeliaiheisten artikkelien lisäksi sisältää paljolti myös pelisuunnittelijan näkökulmaa, siitä mitä mikäkin peli on tehnyt oikein tai väärin (mm. mainittuun vaikeustasoon otetaan kantaa ja sun sellaista)

http://hg101.classicgaming.gamespy.com/
Retrospektiivejä ja vähän uudempaakin analyysia kaikenikäisistä klassikoista. Hyvät artikkelit, jotka usein kattavat koko kyseisen pelisarjan, spin-offeineen ja alustakohtaisine eroineen.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Re: Gamespite: varsin awesomea « Vastaus #2 : 01.10.2008 00:31 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Paljon kiitoksia linkeistä!  :) Olen viettänyt iltaa lukiessa noita Sirlin.netin tekstejä ja ovat olleet hyvinkin mielenkiintoisia! Pitää pureutua myöhemmin tuohon jälkimmäiseenkin.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines