Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Fortnite | Don't hate the player, hate the game  (Luettu 3086 kertaa)
Fortnite | Don't hate the player, hate the game « : 12.07.2018 07:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pyydän anteeksi, että tein tämän aiheen, mutta jonkunhan se oli tehtävä, sillä voiko mikään pelifoorumi olla vakavasti otettava, jos siellä ei ole Fortnite-aihetta? Tarkemmin ajatellen... ehkä juuri se tekisi foorumista vakavasti otettavan...

Mikäs tämä nyt sitten on? Elkää nyt viitsikö! Mummo Pihtiputaalta lasauttaa Minigunillaan vihujen rakennuksia mataliksi, Jonne Vantaalta itkee, kun haulikkohippa päättyi ennen aikojaan yhden painallusvirheen takia, äärimmäisen keskinkertainen Nintendo-pelaaja Espoosta kiroaa gyro-gimmickin puutetta ja syyttää sitä puuttuvien skilliensä sijasta, vanhempiensa kellarissa asustava Pro Ikaalisista pelaa 0,2 ms vasteaikaisella monitorillaan, ja rakentaa Taj Mahalin nanosekunnissa pelkistä selkäkarvoistaan.

Sellainen on Fortnite.

Kausi 5 alkaa tänään, ja sen teema on historiallinen. Siis wanhoista ajoista kaiveleva. Niitä Jonnet eivät muista, mutta nyt on pakko. "Onko nämä maskit jostain elokuvasta?" "On, mutta se tuli ulos tuhansia vuosia sitten." "Ai jaa."

Battle Passin ostan toki, koska sain 4. kaudella kaikki V-Bucksini tienattua takaisin. Mutta kilahtaako tunteja enää mittariin yhtä paljon (n. 45), nyt kun uutuudenviehätys on karissut, eikä tuurilla enää napata voittoja, kun pelaajakunta Switchilläkin on valpastunut ensimmäisten päivien yössä haahuilusta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fortnite | Don't hate the player, hate the game « Vastaus #1 : 12.07.2018 11:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fuck yeah! Epicccc!

Lainaus
Gyro/motion controls have been added to the Nintendo Switch. Adjust these options in the Settings menu.

EDIT:

ISO parannus dual analog -kontrolleihin, mutta näistä voi yhä tehdä paremmat, sillä snipulla tähtääminen on tökkivää ja tähtäin tuntuu liikkuvan välillä oudosti kuin gridin perusteella. Wolfenstein II on myös 30 fps, ja siinä gyro tuntuu sulavalta. Diggaan siitä, että Fortnitessa jokaisen osa-alueen (normaali ympärille katsominen, olan yli tähtäys, ristikolla tähtäys) voi säätää mieluisakseen.

Eiköhän tätä tällä kaudella taas jonkin verran tule pelattua.  :)


« Viimeksi muokattu: 13.07.2018 11:16 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fortnite | Don't hate the player, hate the game « Vastaus #2 : 15.10.2019 14:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Chapter 2 hype sai minut juuri lataamaan pelin uudestaan Switchille. Ainakin kokeilen sitä, mutta epäilen suhteeni Fortniteen viilentyvän hyvin nopeasti entisenlaiseksi.

Jotain Fortniten käsittämättömästä suosiosta kertoo, miten miljoonat tuijottivat striimeistä ykköschapterin ahmaissutta mustaa aukkoa, spekuloiden mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siinä missä muut yrittävät tehdä GaaSia joten kuten, hallitsee Epic sen suvereenisti, ollen myös päivitysnopeudessa ja uusien ominaisuuksien sekä skinien lisäämisessä täysin lyömätön. En juurikaan pidä Fortnitesta, mutta tämän voin reilusti myöntää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Fortnite | Don't hate the player, hate the game « Vastaus #3 : 15.10.2019 18:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ikävä kyllä erityisesti tuo nopea päivitystahti, joka on varmasti yksi tärkeimmistä elementeistä pelin pysymisessä relevanttina, on nähtävästi revitty ihan huoletta työntekijöiden selkänahasta. 12-tuntisia päiviä seitsemän päivää viikossa kuukausien ajan, raportoi työväki. Urakointi-henkistä lisävoimaa tulee ja menee sitä mukaa, kun kavereita palaa loppuun. Kyllähän siinä uuden sisällön virta auttamatta pysyy lyömättömänä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines