Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Endless Ocean -julkaisu: 09.11.2007
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Forever Blue / Endless Ocean - Wii (Eurooppajulkaisu 9.11)  (Luettu 14763 kertaa)
Forever Blue / Endless Ocean - Wii (Eurooppajulkaisu 9.11) « : 04.07.2007 11:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sukelluspeli = originelli idea. Peli voi onnistuessaan olla todella hieno kokemus ja se näyttää törkeän hyvältä! (16:9!)  Tälläiset pelit tuntuvat ajatuksena todella kiehtovilta. Olinko ainoa, joka pelasi NES:sin sukellusvenepeli Silent Serviceä aikoinaan innoissaan?

Sukeltelu kaverin kanssa pitäisi Famitsun mukaan onnistua Wi-Fin avulla.

Elokuun 2. päivä julkaistaan Japanissa. Famitsu 40/40 ja nihkeä eurojulkaisu vahvistettu! 









« Viimeksi muokattu: 01.11.2007 20:00 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #1 : 04.07.2007 11:49 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Oih, ihanaa!

Rakastan sukellusta/snorklausta ja vedenalaista luontoa. Ecco-pelit tekivät ehkä juuri tämän vuoksi aikanaan visuaalisuudellaan vaikutuksen...

Onko tämä nyt sitten anti-peli vai onko luvassa myös haastetta? Veikkaisin että rauhaisa virtuaaliluonnon ihailu ilman oikeita tavoitteita jaksaa ainakin omalla kohdallani kantaa vain tietyn ajan, varsinkin kun oikeasti Punaisessa meressä lilluminen on kuitenkin aina parempi vaihtoehto.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #2 : 04.07.2007 11:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo-o. Vaikka näyttääkin ihan pätevältä niin haastetta ja peliä minäkin tältä kaipaan. Eläimistön kuvaaminen? Öljylauttojen torjuminen? Hylkyjen tutkiminen?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #3 : 04.07.2007 12:06 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tuossa tässä varmaan jonkinlaista haastavaa tekemistä löytyy. Veden pinta (vaikka onkin pinnan alta katsottuna) näyttää siistiltä.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #4 : 04.07.2007 12:30 »
Pyramidhead Vieras Eikös kyseessä ole samat tekijät jotka tekivät jo PS2:lle olisiko ollut Ever Blue nimisen sukelluspelin? Sen verran lähelle nimikin tuota osuu. Käsittääkseni tuossa oli mm. ideana tutkia hylkyjä ja etsiä aarteita ja muuta. Jonkinmoisia roolipelielementtejäkin taisi olla. Mutta en ole pelannut peliä ja muistan sen vain hämärästi. Idea kyllä kiinnosti aikanaan paljon. Hyvältä tuo näyttää ja tätä peliä kyllä odotan innolla.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #5 : 04.07.2007 12:36 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Nimestä vielä sen verran, että minua kyllä tällaisen pelin ja oikean sukelluksen kohdallakin kyllä oikeasti ahdistaa ajatus, että eipä näitä koralliriuttoja välttämättä kauaa enää ole, saati sitten ikuisesti. Nyt jo taitavat kadota valtavaa vauhtia. Meidän sukupolvemme niitä ehkä ehtii vielä ihailemaan massaturismin voimin mutta tulevasta ei tiedä...

Olisi ihanan hippi-kivaa jos tällaisesta pelistä tulisi hitti ja sen julkisuudella saataisiin ihmisiä nyt edes välttämään edes pahimpien jättäiden dumppaamista suoraan herkimpään mereen. Tuskin näin käy, mutta olisi se silti kivaa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #6 : 04.07.2007 12:46 »
Pyramidhead Vieras
Nimestä vielä sen verran, että minua kyllä tällaisen pelin ja oikean sukelluksen kohdallakin kyllä oikeasti ahdistaa ajatus, että eipä näitä koralliriuttoja välttämättä kauaa enää ole, saati sitten ikuisesti. Nyt jo taitavat kadota valtavaa vauhtia. Meidän sukupolvemme niitä ehkä ehtii vielä ihailemaan massaturismin voimin mutta tulevasta ei tiedä...

Olisi ihanan hippi-kivaa jos tällaisesta pelistä tulisi hitti ja sen julkisuudella saataisiin ihmisiä nyt edes välttämään edes pahimpien jättäiden dumppaamista suoraan herkimpään mereen. Tuskin näin käy, mutta olisi se silti kivaa.

Mistäs sitä tietää, jos tuossa pelissä olisi nimeä myöten vähän sanomaa. Epäilen sitä kyllä, mutta se olisi loistavaa.


Edit: Tässä pätkä Wikipediasta noista aiemmista osista: "It should be noted that developer Arika has also released Everblue and Everblue 2 both for the Playstation 2. Both titles featured very similar gameplay that has been shown in the released media of Forever Blue, revolving heavily around Scuba diving in search of underwater treasure, as well as photography. These games however, are both played from a first person perspective, while it looks like this game will largely utilize a third-person perspective. "
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #7 : 04.07.2007 12:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Näyttää kyllä todella hienolta. Saa sitten nähdä minkälainen peli on...Ihan kivaa peli varmaan on aluksi pelkästään kun saa mennä ja tutkia pohjaa, mutta kyllä se jossain vaiheessa alkaa tylsistyttämään jos pelissä ei juuri muuta ole....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #8 : 04.07.2007 12:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Amerikan Nintendon tiedottaja on kertonut, että ainakaan toistaiseksi suunnitelmia julkaista tämä Japanin ulkopuolella ei ole.   :(

Pelissä tulee olemaan aarteiden etsintää, meriolioiden tutkimista & kuvaamista. Kuvia arvotetaan Pokemon Snap -tyyliin ja tietyt lehdet maksavat kuvista virtuaalirahaa. Merialueelle on ripoteltu myös rutkasti erilaisia raunioita, joista voi löytyä kaikkea kivaa.

Toivon mukaan peli ilmestyy euroopassa. Onhan esimerkiksi Cooking Mamakin erikoinen peli ja silti se julkaistiin täällä.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #9 : 04.07.2007 13:19 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Luin juuri saman threadin NeoGaffilta samoilla screenshoteilla, mutta ei oikein vakuuttanut, johtuuko sitten pieniresoisista kuvista vai mistä. Tulee vahvasti mieleen ne muutamat sukeltelupelit joita esim. PS1:llä tavattiin.

Neogaf "Forever Blue [Wii] screens (wow)" sisältää myös pinnan yläpuolista kuvaa ja loppupuolella muita kuvia isommalla resolla.



« Viimeksi muokattu: 04.07.2007 13:37 kirjoittanut PetriP-TNT »
Kokoelma
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #10 : 04.07.2007 13:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harvinaisista peli-ideoista nykypäivän fps, action-adventure ja sports -röykkiöiden keskellä jaksaa innostua melkoisesti. Todella hyvää sukelluspeliä ei olla vielä tehty, josko nyt...

Tämä peli vaatii tuekseen ihanan rauhallisen soundtrackin. Vähän sen tyylistä musiikia mitä oli Super Mario 64:n vesikentissä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #11 : 04.07.2007 13:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili En ole koskaan mitään tämänkaltaisia pelejä pelannut mutta tämä kyllä on yksi niistä harvoista peleistä, jotka kiinnostavat tarpeeksi Wiillä. Sukellus/snorklaaminen on muutenkin lähellä sydäntäni, joten tämä peli voisi onnistuessaan iskeä meikäläiseen aika kovaa.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #12 : 04.07.2007 16:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kuka kehittää ? Ennen sitä tietoa tuomio kuuluu: lisää lowbudget paskakikkailua Wiille!

Omistin Divers Dreamin joskus. Oli se aika paska sekin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #13 : 04.07.2007 16:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peliä kehittää Arika

Paskakikkailua? Mies osaa lukea ruutukuvista aika paljon infoa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #14 : 05.07.2007 02:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kuka kehittää ? Ennen sitä tietoa tuomio kuuluu: lisää lowbudget paskakikkailua Wiille!
Joo-o. Zoukka puhuu asiaa. Tekee varmaan tiukkaa moittia Wiin pelejä? ;)

Olenko ainoa, jonka mielestä Wiin pelejä hypetetään liikaa? Ilmiön olen huomannut ainakin KonsoliFIN:n forumilla ja nyt se alkaa näkyä täälläkin. Juuri näitä tusinapelejä joltakin peruspaskalta tiimiltä ja helvetin pienistä screenshoteista nähdään heti kuinka UPEA peli on. Mario Galaxyt, Metroidit ym. nyt vielä ymmärtää, sillä nehän todennäköisesti ovat hyviä pelejä. Tämän sukelluspelin hypetyksen taustalla ei sen sijaan ole mitään muuta kuin fanipoikien toiveet hyvästä Wii 3rd party -pelistä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #15 : 05.07.2007 07:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olenko ainoa, jonka mielestä Wiin pelejä hypetetään liikaa?

Wiin omistajat selailevat epätoivoissaan julkaisulistoja ja nostavat esille kaikki vähääkään kiinnostavat pelit?  ;D

Ehkäpä Nintendo-ihmiset ovat hanakampia tuomaan esiin niitäkin pelejä joita ei arvaa hitiksi. Tylsää se olisi jos aiheina olisivat vaan Smash Bros, Mario, Zelda ja Metroid.  En itse seuraa niin tarkasti mitä X360:n ja PS3:n ns. "hittirintaman" ulkopuolella tapahtuu. Nostakaa ihmiset niitäkin ihmeessä esille.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #16 : 10.07.2007 12:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Upea kansi vahvistettu!




Kannen tehtävä on saada ostaja poimimaan se kaupasta. No eikä oo, peliostoksethan päätetään jo arvosteluiden perusteella! Arvosteluista piittaamattomiin tavispelaajiin iskenee täysillä.  Halu sukelteluun sinisissä syvyyksissä herää. Tuokaa se eurooppaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #17 : 10.07.2007 13:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili On kyllä aivan tajuttoman nätti kansi :o

Miten Nintendo voikaan väheksyä Eurooppaa (eikun hetkinen.. Super Paper Mario..). Famitsun arvostelussa täydet pinnat?
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #18 : 11.07.2007 22:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Traileri

Upealta näyttää!

tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #19 : 11.07.2007 22:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis mitä hittoa? Tuo näyttää todella upealta liikkeessä, Arika repii wiistä hienoa grafiikkaa! Forever blue tuli ihan pystymetsästä ja on yksi loppuvuoden odotetuimpia pelejä minulle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #20 : 11.07.2007 23:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Musiikki melkein itkettää. Ja hyvältä näyttää!
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #21 : 12.07.2007 00:55 »
Pyramidhead Vieras Upealta näyttää. Ja kun tämä kerran Eurooppaankin saadaan niin odotan oikeasti tätä peliä todella paljon. Niin suuri potentiaali tällä on.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #22 : 23.07.2007 10:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusia videoita Wii.comissa:

http://wii.com/jp/articles/forever-blue/index.html



Miten Arika saa tälläistä jälkeä Wiillä jos muut 3rd-partyt suoltavat ulos niin ankeaa jälkeä? Puhdasta laiskuutta!? Peli näyttää aivan upealta ja on co-op sukeltamisineen kaikkineen melkoisen odotettu peli ainakin meikäläisen kannalta. Älyrentouttavan näköistä meininkiä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #23 : 23.07.2007 11:04 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili no eipä nuo kasvit ja muut nyt kovin kummoiselta näyttäneet ja piirtoetäisyys ihan helvetin lyhyt.
tosin eipä se näkyvyys oikeastikkaan mikään pitkä ole mutta tuo selittää sen miten esim noihin fisuihin on voitu tunkea enemmän yksityikohtia.

ei näköjään paljoa nintendo fanit vaadi jos tuo on käsittämättömän upea.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #24 : 23.07.2007 11:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo-fanit vaatii innovaatioita eikä hienoa grafiikkaa  ;)

Suhteuta Forever Blue kaikkeen muuhun Wii-tarjontaan ja saat siitä tämän hetken selvästi hienoimpiin kuuluvan Wii-nimikkeen. Koneelta ei voi odottaa X360/PS3-tasoa, sen sanoo järkikin. Tästä huolimatta EAD on Mario Galaxylla päässyt X360-tasolle, mutta siellä ollaankin ihmeidentekijöitä.


Kun tunnelmahai olen, tämä peli kutkuttaa eniten sen takia. SD-kortille rentouttavaa musiikkia, sukeltelemaan loputtomaan ja pimeään mereen vain happilaitteen ääni turvanasi, kohdaten ja etsien uusia kalalajeja.  MYYTY!



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #25 : 23.07.2007 16:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili niin mutta niissä muissa on enemmän sitä piirrettävääkin, esim joku cod 3.
on talot, ajoneuvot paljon sotilaita ja muuta krääsää.

tuossa on sinistä vettä, muutama rehu ja joku lahna lyhyellä piirtoetäisyydellä. ;D
jotenka siihen lahnaan voidaan panostaa enemmän.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #26 : 23.07.2007 17:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Arikan PS2:lle julkaisemat Everblue-sukelluspelit eivät olleet noiden syiden takia poikkeuksellisen hienoja omalla alustallaan.

Joten kyllä Wiissä potkua piisaa kelvollisesti kunhan sitä hyödynnetään kunnolla ja peli on koneen ehdoilla kehitetty.


Everblue PS2 vs. Call of Duty PS2




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #27 : 23.07.2007 17:09 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili No mutta lyhyt piirtoetäisyyshän on pelkästään realistista. Olisihan se kumma, jos merenpohjassa näkisi yhtä pitkälle kuin pilvenpiirtäjän katolta. ;)

Kyllähän tuo näyttää upealta. Täytyypä seurata tilannetta ja jos tuo tarjoaa tarpeeksi sisältöä, niin voipi päätyä myös minun pelikokoelmaani. Toivottavasti merenalaisia maisemia on useita, eikä kokoajan liikuttaisi pelkästään noissa koralliriuttamaisemissa, mitä kuvissa näkyy. Esim. jäätikkö voisi tuoda mielenkiintoista vaihtelua peliin.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #28 : 23.07.2007 18:18 »
Lohi Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Olisiko kellään antaa linkkiä 480p gameplay-videoon tuosta pelistä, sillä ei noista grafiikoista mitään voi sanoa youtube-tasoisista pätkistä? Olisi kiva nähdä millaiselta tuo oikeasti näyttää.
tallennettu
Re: Forever Blue - Wii (Upea!) « Vastaus #29 : 23.07.2007 21:03 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Upealtahan tuo vaikuttaa. Vedenalainen maailma on samanaikaisesti kaunista ja pelottavaa, eiköhän se tuonpuolesta tarjoa jo paljon.
030906 | 190308
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines