Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX  (Luettu 15873 kertaa)
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #30 : 17.03.2008 08:22 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jokaisen välivideon sisältö oli kutakuinkin sama: Ashe pysyi ilmeettömänä ja surumielisenä, Balthier heitti läpän, pupunainen selitti sumusta ja Vaan heilui messissä, kun ei ollut muutakaan tekemistä.
Heh, osoittaa kyllä kuinka tosissaan olet juonta seurannut, jos ihan tosissaan tuollaista väität  :P

No jooh, tämä oli toki kärjistetty kuvaus pätkistä. Tosiasia kuitenkin on, että hahmoissa tapahtui vähän kehitystä koko pelin aikana ja niiden välinen dialogi oli heikkoa kamaa.
Ihan kiitettävän paljon sitä itseasiassa tapahtui. Ei vain edelleenkään mitään räikeää muuttumista whinettävästä emo-pojasta/-tytöstä elämää rakastavaksi hipiksi, mutta kuitenkin hahmonkehitystä siinä kyllä on.

Eikä se jutustelukaan ollut heikkoa, päin vastoin suurin osa välipätkistä oli varsin hyvin toteutettuja, vaikka niistä melko ison osan merkitys pääjuonelle olikin olematon tai sitä ei edes ollut. Minusta hahmojen arkipäiväinen jutustelu teki niistä inhimillisiä ja realistisempia kuin että jos 99%:a välipätkistä olisi ollut jotain syvällistä elämän merkityksen pohdintaa tai muuten vaan liiallisen melodraaman täyttämää farssia.

Lainaus
On aika kyseenalaista kuitenkin pitää jonkin pelin meriitteinä asioita joita ei kerrottu, tai mitenkään erityisen taidokkaasti vihjailtu, vaan ne ovat kokonaan jätetty pelaajan mielikuvituksen harteille jos ylipäätänsä on semmoinen ihminen että ajatustyötä tekee.
Kaikki kyllä kerrotaan pelissä tai ainakin pohdiskeluun annetaan hyvät puitteet (ehkä kaupungissa ihmisille jutteleminen ei ole kaikkien mielipuuhaa, mutta sillä saa selville monia asioita ja on mielenkiintoista huomata miten porukoiden mielipiteet muuttuvat pelin edetessä), mutta on itse pelaajan tehtävä ottaa asioista selvää ja huomata ne hienovaraisimmatkin vihjaukset. Jos vain juoksee pelin läpi, paljon asioita voi jäädä huomaamatta.

FFXII on erilainen FF, ei siitä pääse mihinkään. Kaikkia se ei miellytä ja se on ihan ymmärrettävääkin. Pitipä juonesta, hahmoista ja maailmasta tai ei, ei voi mielestäni kieltää etteikö niistä löytyisi syvyyttä. Jos niin sanoo niin ei vain ole perehtynyt juoneen tai kiinnittänyt tapahtumiin tarpeeksi hyvin huomiota.

Lainaus
Sitä on nykyään oppinut katsomaan "lyhyitä pelejä" kuten Gears of War hieman toisella silmällä - jep, ehkei paras esimerkki kun justiin päästiin sanomaan vihollisten samankaltaisuuksista, mutta tässä sille onkin syy.
Ja FFXII:ssäkö ei? Jos nyt oikeasti mietitään, niin maapallolla on ihan oikeastikin helvetisti samannäköisiä öttiäisiä. Okei, ehkä pelin ei pitäisi tässä tapauksessa kopioida oikeaa maailmaa, mutta minä en näe mitään pahaa esmes saman näköisten mutta eri elementaalia edustavien vihollisten olemassaolossa. Paljon itseääntoistavampaa paskaa GeoW on suhteessa pelin kestoon kuin FFXII.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #31 : 17.03.2008 08:53 »
Pyramidhead Vieras En kerinnyt muuta kuin silmäileen ketjun suurinpiirtein läpi, mutta täytyypä kuitenkin antaa oma panos keskusteluun.

FFX ei ole huono peli, mutta siinä on paljon huonosti tehtyjä asioita. Jopa erittäin huonosti tehtyjä. Varsinkin verrattuna muihin FF-peleihin. Tosin uudemmat osat ovat iskeneet yllättävän huonosti muutenkin. FFXII on kyllä kymppiä parempi, mutta lopulta se ei ollutkaan niin hyvä, vaikka aluksi kaikki uudistukset innostivatkin paljon. FFX ei ole edes sarjan huonoin vaan se taitaa olla FF VIII. Naurettavaa persoonatonta teiniangstia sarjan ylivoimaisesti huonoimmalla taistelusysteemillä. Monet asiat sekin kuitenkin tekee paremmin kuin FFX. Niitä aivan vanhempia osia en oikein osaa verrata näihin uudempiin. Ja minustahan FF VII ja IX taitavat olla ne parhaat. Tietenkin VI on myös erittäin hyvä.

En nyt lähde tarkemmin erittelemään hyviä ja huonoja puolia, mutta yksi asia täytyy ottaa esiin. Asia jonka FFX tekee erittäin hyvin on taistelusysteemi. Mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaista. Myöskin kehityssysteemi on erittäin hyvä ja toimii hyvin taistelusysteemin kanssa. Muutenkin kannattaa muistaa, että verrattuna muihin jropeihin puhutaan kuitenkin ihan hyvästä pelistä, vaikka Final Fantasynä tämä on huonoimpia.

Vaikka peli ei olisikaan paras mahdollinen niin harvoin se kuitenkaan on täyttä paskaa. Yksi asia mitä en ymmärrä on kaiken täysi tuomitseminen, jos itse ei satu jostain aivan niin paljoa pitämään. Maailmassa riittää kyllä sitä oikeaakin paskaa ihan tarpeeksi, joten jos jätettäisiin sille se tila käyttöön ja hillittäisiin sitä kaiken ei niin täydellisen haukkumista täydeksi paskaksi. Turha provoaminen onkin toinen mistä en pidä, vaikka tässäkin kyse lienee huumorista.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #32 : 17.03.2008 09:10 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Topicissa esiintynyt Master Chief-kriitiikki kuuluisi "Täällä haukutaan pelihahmoja"-topiciin. Itse pelisarjanahan Halo on ihan hyvä ja ainakin moninpelinä hauska. Tosin pelikokemusta pilaa se, että pitää jollain ohjaimella pelata.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #33 : 17.03.2008 09:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hyvä triidi! On totuuksien aika...

FFX on hyvä peli. Pelin parhaat avut ovat perinteinen, mutta hiotuin taistelusysteemi sitten kalevin. Melkein olemattomat lataustauot jopa paskassa PAL-versiossa ja vuorolista tekivät mättämisestä kivaa. Peli myös näytti ja kuulosti hyvältä. Noniin sitten päästäänkin emo-homoihin, eli pelin hahmoihin, jotka tosiaankin osasivat vedellä oikeista tuskan naruista aina ajoittain. Onneksi itse pelasin sen teininä, joten jaksoin seurata käänteet loppuun asti, vaikka osa jo legendaarisista kohtauksista pakotti etsimään kuumeisesti mute-nappulaa. Paskaa peliä se ei ole silti nähnytkään ja varsinkin tytöt/naiset ovat siitä tutkimusten mukaan tykänneet. Lesboja tai ei.


FFXII onkin paljon mielenkiintoisempi tapaus, sillä kerta toisensa jälkeen näen ihmisiä jotka kehuvat sen juonta tai hahmoja. Tämä on absoluuttinen vääryys jo siinäkin mielessä, että juonellista dialogia on vähemmän kuin Doomissa. Joka toinen kohtaus tosiaankin menee niin, että Fran haistaa sumua, Balthier laukoo Steven Seagal naamalla jotain läppää, Ashe ei kuule kuin jumalallisen kutsun ja Vaan kaivaa nenäänsä. Penelon olemassa-olo unohdettiin vissiin tekijöiden puolesta jossain vaiheessa, sillä puolenvälin jälkeen sille ei enää muistettu kirjoittaa dialogia. No paska hahmo se oli jokatapauksessa.

Kuten Azu sanoikin pääpahiksen sielunelämää on etsittävä kansalaisten sanaisesta arkusta. Eli epic-fail sekin oli ja lopun steroidi-Vayne taitaa olla se haukotuttavin pahis koko FF-saagassa. Mini-Vayne oli myös melko friikki veto Square Enixiltä. Muuten kiva grindaus-simulaattori, mutta ensi kerralla se juoni mukaan mkay SE? Pikkuvikoihin kuuluvat myös rikkinäiset Quickeningit, hyödyttömät Summonit, kaiken jännityksen tappavat Gambitit ja ah niin hienot, mutta huonot luolastot ja kaupungit.

Nyt ei kerkeä enempää turisemaan, mutta loppukevennyksenä vielä kuva TK:n lemppari roolipelistä (no kidding)





"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #34 : 17.03.2008 10:42 »
tuhis Vieras
Jos nyt oikeasti mietitään, niin maapallolla on ihan oikeastikin helvetisti samannäköisiä öttiäisiä.

Toki, mutta tuo on hiuksen halontaa. Se on paska peli se jos kaikki viholliset näyttää samoilta vain siksi että oikeassa maailmassakin on olemassa kuusikymmentä samannäköistä lintulajia. Tavallisesti tämmösissä peleissä on paljon muitakin oikopolkuja, kuten samanlaiset luolastot, täysin identtiset asumukset ihmisillä ja niinpäinpois.

Mut hei, se on okei! Onhan oikeessa elämässäkin ihmisillä samanlaisia asumuksia!

Tämänkaltaisten kokemusten perässä mennään ystäville kylään tai bongaamaan lentäviä metikköön.

En FFXII:tä tämmöisestä kuitenkaan syyttele, mikäli puolustuskannalle tarvitsi vetäytyä. Enemmän hyvää siinä pelissä on kuin huonoa.


« Viimeksi muokattu: 17.03.2008 10:53 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #35 : 17.03.2008 12:50 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Älkää viljelkö niitä homoja, jos ette osaa.

FFX:n haukkumisen ymmärrän täysin, mutta eikö TK:n lempipelihahmo ollut Squall FF8:sta? Jumalauta, et voi vihata mitään jos pidät Squallista. Ärsyttävä EMO-Clearasil äpärä ja melkein yhtä kauhea kuin Lost Odysseyn pääsankari. Itseasiassa lähes kaikki japanilaiset hahmot ovat helvetin paskoja ja ainoa syy miksi ihmiset arvostavat Cloudia ja vastaavia ysäri-fantasy -pellejä on se, että he olivat teinejä pelatessaan noita pelejä. Kukaan yli parikymppinen mies ei yksinkertaisesti voi tykätä japanilaisten roolipelien päähahmoista. Ette tykkäisi Cloudistakaan jos tutustuisitte siihen ensimmäistä kertaa vasta nyt.

Japanilaiset ovat vain niin pihalla ja ihannoivat herkkiä teinipoikia niin paljon, ettei sieltä yksinkertaisesti voi tulla hyviä hahmoja kuin aniharvoin. No, Solid Snake on poikkeus, mutta siihenkin sarjaan piti tehdä perinteinen japanilainen hahmo eli blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #36 : 17.03.2008 12:55 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Älkää viljelkö niitä homoja, jos ette osaa.

FFX:n haukkumisen ymmärrän täysin, mutta eikö TK:n lempipelihahmo ollut Squall FF8:sta? Jumalauta, et voi vihata mitään jos pidät Squallista. Ärsyttävä EMO-Clearasil äpärä ja melkein yhtä kauhea kuin Lost Odysseyn pääsankari. Itseasiassa lähes kaikki japanilaiset hahmot ovat helvetin paskoja ja ainoa syy miksi ihmiset arvostavat Cloudia ja vastaavia ysäri-fantasy -pellejä on se, että he olivat teinejä pelatessaan noita pelejä. Kukaan yli parikymppinen mies ei yksinkertaisesti voi tykätä japanilaisten roolipelien päähahmoista. Ette tykkäisi Cloudistakaan jos tutustuisitte siihen ensimmäistä kertaa vasta nyt.

Japanilaiset ovat vain niin pihalla ja ihannoivat herkkiä teinipoikia niin paljon, ettei sieltä yksinkertaisesti voi tulla hyviä hahmoja kuin aniharvoin. No, Solid Snake on poikkeus, mutta siihenkin sarjaan piti tehdä perinteinen japanilainen hahmo eli blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!
Olen samaa mieltä natsin kanssa.  :???:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #37 : 17.03.2008 12:56 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Älkää viljelkö niitä homoja, jos ette osaa.

... blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!
Äläkä sinä viljele emoja, kun et osaa.  ;D
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #38 : 17.03.2008 14:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
No, Solid Snake on poikkeus, mutta siihenkin sarjaan piti tehdä perinteinen japanilainen hahmo eli blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!

Oliko Raiden emo? Minä kun muistan vain, että se oli tohelo. Missasi kaikki Rosen vihjeetkin joka keskustelussa ;)

Muuten olet emoista oikeassa, mutta puolustan Cloudia loppuun saakka. Ei se niin angsti ole kuin väittävät.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #39 : 17.03.2008 14:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 944 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Älkää viljelkö niitä homoja, jos ette osaa.
...
Paskaa!
Play-Asia
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #40 : 17.03.2008 14:28 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
No, Solid Snake on poikkeus, mutta siihenkin sarjaan piti tehdä perinteinen japanilainen hahmo eli blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!

Oliko Raiden emo?
Ei edes sanan löyhimmässä merkityksessä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #41 : 17.03.2008 14:30 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Lainaus
No, Solid Snake on poikkeus, mutta siihenkin sarjaan piti tehdä perinteinen japanilainen hahmo eli blonditukkainen emo-Raiden. Paskaa!

Oliko Raiden emo? Minä kun muistan vain, että se oli tohelo. Missasi kaikki Rosen vihjeetkin joka keskustelussa ;)

Muuten olet emoista oikeassa, mutta puolustan Cloudia loppuun saakka. Ei se niin angsti ole kuin väittävät.
Kyllä se ainakin vähän emahtava on jos ei muuta. Cloudista itsekin tykkään/tykkäsin, mutta pointtini oli siinä, että jengi niputtaisi sen samaan kasaan muiden kanssa jos FFVII julkaistaisi tänä vuonna. Nyt Cloudiin on tutustuttu teineinä, joten sitä ei pysty enää tarkastella muuten kuin muistelemalla noita aikoja, jolloin sitä piti coolina.

Rocky vastasi postaamalla kuvan... En sano mitään.

edit: Azu, ihan täysi emo se Raiden on.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #42 : 17.03.2008 14:42 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili

edit: Azu, ihan täysi emo se Raiden on.
Vitut. Jos Raiden olisi ollut emo, tämä olisi whinettänyt koko pelin ajan kuinka maailma on paska paikka ja kuinka hän olisi vain halunnut kuolla. Tekeekö hän niin? Ei missään vaiheessa peliä, ei edes niissä epätoivoisimpien hetkien aikana. Jos surullisuutta väittää emoiluksi niin sitten on käsittänyt sanan aivan väärin.

Jos Raidenia väittää emo-pojaksi, niin sitten 100%:a muistakin hahmoista on emoja, jopa Mario ja etenkin Luigi.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #43 : 17.03.2008 14:45 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili  :lol:
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #44 : 17.03.2008 14:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 944 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Azun puolesta:
Dragon Snake vastasi postaamalla kuvan... En sano mitään.
Play-Asia
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #45 : 17.03.2008 14:55 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Se oli hymiö eikä täällä kukaan Dragon Snake ole mitään kirjoitellut.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #46 : 17.03.2008 14:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
:lol:

Ei kun ei se Raiden ollut emo. Näytti kyllä siltä, mutta loppujen lopuksi siitä jäi vain sellainen pöllämystynyt sivustakatsojan fiilis. Raideninhan oli tarkoitus olla ikäänkuin pelaaja, kun sen taistelukoulutuskin oli vain "VR:ää" ja niin edespäin. Eihän Raiden missään vaiheessa edes nyyhkinyt tai mitään vastaavaa vaikka runtua tulikin.

Lainaus
Cloudista itsekin tykkään/tykkäsin, mutta pointtini oli siinä, että jengi niputtaisi sen samaan kasaan muiden kanssa jos FFVII julkaistaisi tänä vuonna.

No Advent Children graffoilla joo ;) Mutta Cloud taisi pelin aikana kahdesti angstata. Silloin kun Aeriksesta tuli kebabia ja silloin kun herra huomasi olevansa klooni (vai oliko sittenkään). Cloud on kevyesti sieltä parhaasta päästä kun FF-hahmoista puhutaan. Rationaalinen, hieman pidättäytynyt ja loppuunpäin yhä enemmän ja enemmän skitso. ME LIKES.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #47 : 17.03.2008 15:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
:lol:

Ei kun ei se Raiden ollut emo. Näytti kyllä siltä, mutta loppujen lopuksi siitä jäi vain sellainen pöllämystynyt sivustakatsojan fiilis. Raideninhan oli tarkoitus olla ikäänkuin pelaaja, kun sen taistelukoulutuskin oli vain "VR:ää" ja niin edespäin. Eihän Raiden missään vaiheessa edes nyyhkinyt tai mitään vastaavaa vaikka runtua tulikin.
No minä en tunne emojen syvintä olemusta, joten tarkastelen asiaa näin: jos näytät emolta, olet emo. Raiden oli emahtava, koska se näytti emolta.

Lainaus
No Advent Children graffoilla joo ;) Mutta Cloud taisi pelin aikana kahdesti angstata. Silloin kun Aeriksesta tuli kebabia ja silloin kun herra huomasi olevansa klooni (vai oliko sittenkään). Cloud on kevyesti sieltä parhaasta päästä kun FF-hahmoista puhutaan. Rationaalinen, hieman pidättäytynyt ja loppuunpäin yhä enemmän ja enemmän skitso. ME LIKES.
Noh, tämä menee läpi kyllä. Hyvät perustelut.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #48 : 17.03.2008 15:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili FFX on todellakin yli arvostettu. Se ääninäyttely on jotain aika surullista. Pelasin pelin läpi ihan periaatteesta ja odotin koko ajan koska se kunnon FF-meininki alkaa, mutta sitä ei oikein koskaan tuntunut tulevan. Loppuun kun pääsin niin ajattelin että nyt se on läpi ja nyt vaan seurataan mukava loppuanimaatio ja jäädään sulattelmaan koko seikkailua tyytyväisenä. Ja paskat. Loppukin petasi niin X-2 kaltaista jatko-osaa että loppu vain vitutti.

FFX:n ääninäytely ja hahmot ovat kyllä mahtavia jos verrataan erääseen toiseen peliin. GC:n Tales of Symphonyyn. Voi luoja kuinka karmeaa se ääni näyttely on, puhumattakaan hahmojen muista piirteistä. En ole ikinä ymmärtänyt miten tämä peli on niin kehuttu kuin on. En oikeasti jaksanut pelata peliä edes toiselle levylle vaikka kuinka yritin. Ja alotin pelin toiseen kertaankin ja ajattelin että nyt pelaan sen läpi. Mutta kun ei vain jaksa. JRPG-pelissä minulle on tärkeää tarina, ja että se kiinnostaa ja että sitä odottaa että se menee eteenpäin. Mutta joka kerta kun tarinaa viedään eteenpäin, niin takaroivoon porautuu surkea ääninäyttely ja naurettava dialogi yhdistettynä useampien henkilöiden lievästi yksiulotteiseen ja/tai ärsyttävään luonteeseen. Tämä on sitä "naurettavaa homo paskaa joka on revitty jonkun vihaisen karvaisen rekkakuskin perseestä".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #49 : 17.03.2008 15:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 944 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Se oli hymiö eikä täällä kukaan Dragon Snake ole mitään kirjoitellut.
Sillä hymiöllä ajoit takaa samaa mitä minä ajoin kuvallani.

Olet minulle aina ja ikuisesti Dragon Snake <3.
Play-Asia
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #50 : 17.03.2008 15:18 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili  :lol:
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #51 : 17.03.2008 15:23 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos nyt emohtavasta ulkonäöstä puhutaan, niin...

Emo:



Ei emo, mutta suht tyypillinen japanilainen ihQ-beibe kuitenkin:


Raiden ei näytä emolta, koska tältä puuttuu kaikki emon tuntomerkit (1) valkoiset hiukset, eivät mustat 2) hiukset eivät silmillä eivätkä "silleen söpösti sekaisin" 3) kajaalit puuttuu) eikä käyttäydy kuin emo -> Raiden ei ole emo.

Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #52 : 17.03.2008 15:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Mielestäni nuo kaksi kuvaa ovat lähes identtisiä hiustenväriä lukuunottamatta. Jokatapauksessa tiettyjen ihmisten suhtautuminen emoihin pelottaa minut kyllä kauas tästä ketjusta  :lol:
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #53 : 17.03.2008 15:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei kyllä Raiden näyttää emolta... ja ihan tarkoituksella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #54 : 17.03.2008 15:50 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei kyllä Raiden näyttää emolta... ja ihan tarkoituksella.
Valoitappa minullekin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #55 : 17.03.2008 16:11 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kaipa sitten olen joku TK:n listaamista henkilöistä, sillä itse pidin FFX:stä. Toki myönnän tarinan olleen surkea kuten myös hahmot eikä se Spira maailmanakaan mikään helmi ollut. Kuitenkin pidin jostain syystä pelin taistelusysteemmistä sekä Sphere Gridillä pyörimisestä, vaikkakin sekin on loppujen lopuksi aika rajattua meininkiä.

Suosikki FF:stäni ei kyllä ole kyse, mutta voin silti sanoa sen hakkaavan FFXII:n melkeinpä kaikessa muissa paitsi sivutehtävissä ja niiden määrässä. Suosikin paikan vie yhdeksäs viimeinen fantasia.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #56 : 17.03.2008 16:31 »
Pyramidhead Vieras Final Fantasyissa ei kyllä hyviä päähenkilöitä ole viljelty, mutta muuten hahmot saattavat olla hyviä. Esim FF IX:ssä on oikeasti todella hyvät hahmot ja päähenkilökin on ihan jees. Jossain FF VIII:ssa taas on suurinpiirtein kauheimmat hahmot koskaan.
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #57 : 17.03.2008 17:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikä ihmeen emo, eiks se ole niinku joku eläimen äiti tai jotain?
N
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F « Vastaus #58 : 17.03.2008 17:34 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikä ihmeen emo, eiks se ole niinku joku eläimen äiti tai jotain?

Poika etkö sinä tunne termejä? Etkö sinä tiedä mikä on emoseksuaali? Emoseksuaali on henkilö joka on kiintynyt partateriin. Yleistä emoseksuaaleilla on heidän tummanpuhuva pukeutuminen ja puolet kasvoista peittävä hiustyyli. Joidenkin emoseksuaalien käsissä on myös havaittavissa merkkejä viiltelystä. Emoseksuaaleilla on tapana kuunnella musiikkia joissa lauletaan pilalle menneistä ihmissuhteista ja pilalle menneestä elämästä. Toisin sanoen masentavista aiheista joihin emoseksuaalit voivat samaistua.
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX « Vastaus #59 : 17.03.2008 17:49 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikä ihmeen emo, eiks se ole niinku joku eläimen äiti tai jotain?
Mä putosin kans kärryiltä.

Mikä seksuaali se on jolla on tarve lokeroida kaikki?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines