Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Expert Expo | Helsingin messukeskus 29.-30.9  (Luettu 16546 kertaa)
Vs: Expert Expo | Helsingin messukeskus 29.-30.9 « Vastaus #30 : 29.09.2013 20:08 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulipa lopulta kumminkin käytyä, kun sai oikein kotiovelta kyydin pääkallopaikalle. Oikeastaan ainut mielenkiintoisempi nähtävyys itselleni oli 4K-televisiot, ja nekin uutuudenviehättävyyden takia. Äärimmäisen hienoa katseltavaa kyllä, mutta 7500 euron hinnat varmistavat, ettei noita ihan joka kodissa hetkeen nähdä. Muutoin lähinnä sukkuloitua alueiden läpi. Pelialuetta en jaksanut sen kummemmin tsekata, kun näytti aika täydeltä ja Isac Elliot oli juuri aloittamassa vieressä olevalla lavalla. On muuten aika käsittämätöntä kuinka innoissaan ja kovaa pikkutytöt pystyvät kiljumaan...

Etukäteen pohdin kahden teran ulkoisen kiintolevyn ostamista 100 eurolla, mutta sekin löytyi Amazonista puolta suurempana, mutta vain 10 euroa kalliimpana. Juuri ennen poislähtöä törmäsin kumminkin Steelseries-nurkkaukseen, josta hetken pohtimisen jälkeen tarttui mukaan Sensei Raw -hiiri 50 eurolla.

Kunnon pelihiiren ostaminen on kiinnostanut pitkään, mutta miellyttävää vaihtoehtoa sopivaan hintaan ei ole vielä löytynyt. Sensei oli entuudestaan tuttu, mutta Raw-versiosta en ollut aiemmin kuullut. Pikaisen pakettien ja netin tutkimisen perusteella 30 euroa halvempi hinta ei näkynyt vaikuttavan käytännössä mihinkään muuhun kuin ylimääräisen ja turhahkon tilpehöörin (valojen säätö, ylimääräiset profiilit) poissaoloon. Ratkaiseva tekijä oli kuitenkin kaupanpäällisiksi tullut 4D-hiirimatto. Hyvä hiiri kun menettää osan potentiaalistaan, jos sitä käyttää parin euron Bilteman hiirimatolla. Sopivan kokoisten mattojen hinta on normaalisti jossain kahdenkympin tietämillä, joten nyt tuli tapettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Niin, ja bonuksena tyttöystävä lupasi setin etukäteisjoululahjaksi, jonka käytön voi aloittaa heti. :P

Eipä noista hinnoista voi paljoa laskeakaan. 159e 250 gigan Boxistahan on jo naurettavan vähän. Jos joku ei vielä omista pelikonsolia, niin nykyään pääsee kyllä todella edullisesti peliharrastukseen pariin.

Palataan nyt tähän sen verran, että hintojen kehitys ja "korkealla" pysyminen on hieman jännä ilmiö, jos sitä vertaa viime sukupolveen ja Gamecubeen. Nintendohan ei käsittääkseni myynyt sitä koskaan tappiolla, vaikka sitä lopussa myytiinkiin 99 euroa hintaan. Konsolin rauta ei kumminkaan ollut yhtä vanhaa ja oli suhteessa senhetkiseen uusimpaan teknologiaan (esim. tietokonepuolen) verrattuna vähintäänkin yhtä tehokasta kuin Xbox 360:lla nykypäivänä. Toki mukaan tulee ylimääräiset kustannukset mm. kiintolevystä ja mahdollisista monipuolisempien käyttömahdollisuuksien mukanaan tuomista patenttimaksuista, mutta siitä huolimatta 60 euron hintaero Gamecuben 99 euroon tuntuu korkeahkolta.

Toki voin olla aivan väärässäkin näiden juttujen kanssa, enkä missään nimessä kutsuisi tuota 159 euron hintaa ryöstöksi tai suunnattoman korkeaksi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Expert Expo | Helsingin messukeskus 29.-30.9 « Vastaus #31 : 30.09.2013 01:35 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Yleinen hintataso suomessa on noussut gamecuben vuosista ihan jonkin verran. Se ainakin selittää tuota eroa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines