Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pikmin 3  (Luettu 8398 kertaa)
Pikmin 3 « : 05.06.2012 22:14 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Pitäähän sitä nyt tehdä kokonainen aihe E3-messujen parhaimmalle pelille ja Nintendon tilaisuuden pelastajalle! Peliähän on siis mitä ilmeisimmin kehitelty koko nykyisen sukupolven ajan ja nyt viimein saamme sen Wii U:lle. Jos konsolin hinta ei ole paha, tulen ehkä hommaamaan tämän ja Wii U:n julkaisussa. Pelisarjasta itsestään taas minulla on kokemusta ainoastaan kakkososan verran. Omistan NPC-version ja tarkoitus olisi hommata tämä ihan alkuperäiselle Cubelle lähiaikoina kun nyt löytyy myös tuo ykkönen sille. Aivan uniikkeja pelejä, kolmososa on ehdottomasti odotuslistani kärjessä ja hype sen kuin kasvaa. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #1 : 05.06.2012 22:27 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Ensimmäinen ja varsinkin toinen pikmin ovat kyllä mainioita. Vieläkin silloin tällöin otetaan yhen kaverin kanssa pari matsia tuossa Pikmin 2:n battle modessa. Odotankin tältä kolmososalta parempia moninpeliominaisuuksia (4 pelaajan peli, nettipeli, jne.) ja kyllähän uusi kamppanjakin maistuu kun on komeat hd-grafiikat.

Voisikin tästä koittaa valloittaa ne Pikmin 2:n viimeiset luolastot jotka olivat muistikuvieni mukaan aika haastavia tapauksia.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #2 : 05.06.2012 23:24 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän Pikmin oli Nintendon parhaimmistoa ja mielenkiinto peliä kohtaan kyllä heräsi. Pikmin vaan ei yksin riitä konsolin hommaamiseen. Kyseistä pelisarjasta on kyllä kokemusta, mutta niin paljon mielenkiinto ei herännyt, että heti julkaisussa olisi saatava tämä (ja itse konsoli). Mutta Wii U:n jos hommaan, niin siinä vaiheessa Pikmin pääsee kyllä ostoslistalle.

Jokatapauksessa potentiaalia kyllä on.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #3 : 06.06.2012 03:11 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili

:(
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #4 : 06.06.2012 09:50 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Toivotaan, että tarkoittaa vain tarinaa. Olisi äärimmäisen typerää, jos tuossa ei moninpeliä olisi.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #5 : 20.05.2013 11:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pikmin 3 saapuu Eurooppaan heinäkuun 26 päivä.

Muita jotka aikovat ostaa tämän heti julkaisussa? Täältä löytyy ainakin yksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #6 : 20.05.2013 11:50 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Kaksi. Parasta reaaliaikastrategiaa mitä konsoleilla on.

Mukava myös, että ohjausvaihtoehdoissa löytyy. Luulin aluksi että vain Wiimotella ja nunchuckilla voi pelata (joka Wiin New Play Control -Pikminien perusteella on tehokkain ohjaustapa), mutta myös Pro-ohjainta tuetaan (eli ikään kuin GameCubella pelaisit). Myös off-TV-pelaaminen onnistuu Game Padin normaaleilla kontrolleilla tai sitten, huikeasti, Game Padin voi laittaa vaan seisomaan pöydälle pystyyn ja pelata Wiimotella sen ruudusta, ohjaimen ruudun yläpuolellahan on Wiimote-sensorit.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #7 : 20.05.2013 12:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä tämä on erittäin suuressa roolissa konsolin hankintapäätöksen kanssa. Tämä, Mario ja vielä joku kolmas tiukka peli, niin alkaa olla jo järkevä hankinta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #8 : 20.05.2013 16:09 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili No tämä oli yksi syy minkä takia Wii U:n hommasin että eiköhän tule hankittua heti kun lompakko kestää. En ole Wiimote ohjausta testannut kuin pikaisesti Digiexpoilla ja silloin tuntui pöljältä kuin ei ole c-tikkua millä voisi ohjata pikminejä. (tai sitten en vain osannut?) Toivottavasti se ominaisuus on mukana gamepadilla/pro controllerilla pelatessa.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #9 : 20.05.2013 21:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Varmasti ostan. Pikmin ykkönen oli aivan vitun kova peli. Kakkonenkin oli erinomainen, mutta ei siinä tietenkään samaa uutuudenviehätystä ollut. Tämän pelaaminen on varmasti, kuin palaisi Cuben ja pelaamisen (omalta osaltani) kulta-aikaan. Aion pelata peliä propadilla. Lasken jo päiviä siihen, kun ohjain lentää seinään Pikminien hukkuessa laumoittain lätäkköön, kun hipaisee tikkua millin väärään suuntaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #10 : 20.05.2013 22:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tämä ja monet muut tulevat yksinoikeuspelit ovat juurikin syy, miksi WiiU tuli hankittua, eli ostoon menee tottakai.

On aivan yks ja paskan hailee, että tuleeko ne ainaiset 3rd party pelit ollenkaan koko laitteelle. En vaan näe siinä mitään järkeä, että on kolme samanlaista konsolia, joille sitten tulee kaikki samat pelit yhtä aikaa. Jos jotain ei tule WiiU:lle, niin sitten ostan sen helkkari vie seuraavalle Boxille tai Pleselle ja pelaan niille. WiiU:lla pelaan sitten sellaisia pelejä joita ei taas vastaavasti löydy niille kuten Pikmin kolmosta.

Jo nykygenissä oli täysin turhaa omistaa Xboxia ja Ps3:sta, kun 99% kaikki pelit samoja. Ps3 on homehtunut hyllyssä jo vuosia, kun lähes kaikki samat pelit löytyvät myös Xboxille ja usein vielä hiukan parempina versioina. Kämmäiselle Wiillekin tuli enemmän omia pelejä kuin noille kahdelle varmaan yhteensä.

Toki jos on niin vajaa, että menee genistä toiseen yhdellä konsolilla, niin sitten Wii U tuskin on paras valinta.


« Viimeksi muokattu: 20.05.2013 22:05 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #11 : 21.05.2013 11:40 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili TK:n kanssa samoilla linjoilla. Nintendon laitteet ostetaan nimenomaan Nintendon pelien takia ja kaikki multiplattarit pelataan sitten muilla laitteilla, paria poikkeusta lukuunottamatta. Näin olen tehnyt jo Cuben päivistä saakka.

Ja aiheeseen liittyen niin kyllähän tämä kolmaskin Pikmin pitänee ostaa, kun aikaisemmat osat ovat olleet varsin mukavia, vaikkei genre mitenkään mun suosikkejani ole. Vaihtelua ainakin jos ei muuta.
tallennettu
Re: Pikmin 3 « Vastaus #12 : 21.05.2013 15:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Toki jos on niin vajaa, että menee genistä toiseen yhdellä konsolilla, niin sitten Wii U tuskin on paras valinta.

Kun ehdottomuus ahdistaa, osa 257. Onko nyt tosiaan niin, että täytyy olla ihan dille, ellei hamstraa 2-3 kotikonsolia 5-10 vuoden välein? Eikö ole mitään järkevää syytä (tavaran määrä ahdistaa, yhdenkään konsolin hyviä pelejä ei ehdi pelaamaan, käsikonsoleille ja retropelaamiselle on annettava aikaa) sijoittaa rauhassa yhteen itselle sopivaan kotikonsoliin per sukupolvi, ja vierailla/lainata/vaihtaa sosiaalisuuden hengessä rautaa ja pelejä kavereiden kanssa, jotta ne harvat pakolliset yksinoikeuspelit muilta konsoleilta saa kokea? Eikö WiiU-omistaja saisi toivoa, että edes useimmat kovista multiplattareista saapuisivat myös Nintendon kotikonsolille, jotta niiden lafkan omien pelien lisäksi saisi pelailla hieman laajemmin muutakin ostamatta kaikelle sille yhtä tai kahta lisäkonsolia? Onko vajaata, että ihmiset toimivat, pelaavat, arvottavat ja kuluttavat pikkasen eri tavoin?(Tämä nyt ei toki Pikminiin liity enää mitenkään. Ontopiccina, kolmonen näyttää todella hyvältä ja on varmasti hurmaava peli. Itse digasin aikanaan ykkösestä eniten, vaikka kakkonen olikin monipuolisempi. Luolastot eivät oikein maistuneet.)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Pikmin 3 « Vastaus #13 : 21.05.2013 16:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Toki jos on niin vajaa, että menee genistä toiseen yhdellä konsolilla, niin sitten Wii U tuskin on paras valinta.

Kun ehdottomuus ahdistaa, osa 257.

Myönnän että aavistuksen ylikorostettu ilmaisu tuossa viestissäni, mutta kirjoitan aina mitä sylki suuhun tuo ja mietin myöhemmin. "Kaikki tai ei mitään -meininki joka viestissä.  :lol:

 Eihän netissä sitä paiti kukaan lue mitään jees jees -tyyppien viestejä jotka kirjoittelevat "ihan kiva"-juttuja kerran kuussa.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #14 : 21.05.2013 16:55 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
TK:n kanssa samoilla linjoilla. Nintendon laitteet ostetaan nimenomaan Nintendon pelien takia ja kaikki multiplattarit pelataan sitten muilla laitteilla, paria poikkeusta lukuunottamatta. Näin olen tehnyt jo Cuben päivistä saakka.

Ennen tuo oli tosiaan ihan mukavaa, mutta nykyisin (alkaen siis Wiistä) Nintendon rautapolitiikka estää täyden potentiaalin heidänkin peleiltään. Tämän vuoksi olisi kiva, jos Nintendo siirtyisi 3rd partyksi, tämä on ehdoton toiveeni. Vaikka seuraava Metroid tulee olemaan kuinka mahtava WiiU:n tehoilla, ei kukaan (kai?) voi kiistää, etteikö ottaisi sitäkin vielä mieluummin X720:n ja PS4:n tehoilla.
tallennettu
Vs: Re: Pikmin 3 « Vastaus #15 : 21.05.2013 17:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toki jos on niin vajaa, että menee genistä toiseen yhdellä konsolilla, niin sitten Wii U tuskin on paras valinta.

Kun ehdottomuus ahdistaa, osa 257.

Myönnän että aavistuksen ylikorostettu ilmaisu tuossa viestissäni, mutta kirjoitan aina mitä sylki suuhun tuo ja mietin myöhemmin. "Kaikki tai ei mitään -meininki joka viestissä.  :lol:

 Eihän netissä sitä paiti kukaan lue mitään jees jees -tyyppien viestejä jotka kirjoittelevat "ihan kiva"-juttuja kerran kuussa.

Toisaalta sun tyyliin kuuluu vetää aina vähän överiksi, joten tuskin kukaan ihan tosissaan totakaan viestiä otti. Jäbä vetää aina hyvällä maulla ja huumorilla, eikä viestejä pidä ihan kirjaimellisesti ottaa.

Siinä mielessä toki ihan totta, että miksi elämässä pitäisi tyytyä yhteen, jos voi saada kaikki. Eri asia toki, jos on pakko valita.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #16 : 21.05.2013 17:16 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ennen tuo oli tosiaan ihan mukavaa, mutta nykyisin (alkaen siis Wiistä) Nintendon rautapolitiikka estää täyden potentiaalin heidänkin peleiltään. Tämän vuoksi olisi kiva, jos Nintendo siirtyisi 3rd partyksi, tämä on ehdoton toiveeni. Vaikka seuraava Metroid tulee olemaan kuinka mahtava WiiU:n tehoilla, ei kukaan (kai?) voi kiistää, etteikö ottaisi sitäkin vielä mieluummin X720:n ja PS4:n tehoilla.

Voin kiistää. Tehot käytännössä aivan se ja sama, kunhan peli vaan pyörii ja muu sisältö (kontrollit, tarina, pelattavuus, elinikä jne) on kunnossa. Tässä on kuitenkin pelattu aikojen saatossa (ja vieläkin niin NESsillä kuin 64:llakin, ja ihan yhtä rautaisia pelejä ovat tänä päivänäkin ja mieluusti pelaa vaikka rauta onkin vanhentunutta 8).

Ja mitä tulee tuohon "monen konsolin omistamiseen": Itse puollan sitä, että aina löytyy joku kaveri jolta voi tarvittaessa lainata Moxin tai pleikan. Toistaiseksi ei oo lainailla tarvinnu vaan voinu pelata kavereiden luona multiplayerinä. En näe hirveästi logiikkaa omistaa kaikkia konsoleita omalla kohdallani koska pelaamiseeni käytetty aika on vuosi vuodelta pienempi. Ja neki pelit mitä pelaan on lähes poikkeuksetta multiplayeria.

Pikminiin liittyen taas kommentoin, että varmana yksi WiiU:n odotetuimpia ja toivon mukaan parhaita pelejä. Itse kyllä jätän välistä, sillä Pikmin ei ole itseäni oikein koskaan sytyttänyt.
tallennettu
Re: Pikmin 3 « Vastaus #17 : 21.05.2013 17:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Toki jos on niin vajaa, että menee genistä toiseen yhdellä konsolilla, niin sitten Wii U tuskin on paras valinta.

Kun ehdottomuus ahdistaa, osa 257.

Myönnän että aavistuksen ylikorostettu ilmaisu tuossa viestissäni, mutta kirjoitan aina mitä sylki suuhun tuo ja mietin myöhemmin. "Kaikki tai ei mitään -meininki joka viestissä.  :lol:

 Eihän netissä sitä paiti kukaan lue mitään jees jees -tyyppien viestejä jotka kirjoittelevat "ihan kiva"-juttuja kerran kuussa.

Toisaalta sun tyyliin kuuluu vetää aina vähän överiksi, joten tuskin kukaan ihan tosissaan totakaan viestiä otti. Jäbä vetää aina hyvällä maulla ja huumorilla, eikä viestejä pidä ihan kirjaimellisesti ottaa.

Heh, sata lasissa -mentaliteetti on itse asiassa teillä molemmilla aika vahvana menossa mukana. Tiettyyn pisteeseen asti se on todella okei, persoonaa saa ja pitää olla. Varsinkin, jos sitä keulimista harrastaa edes vähän positiivisella asenteella. Toisaalta itseäni ainakin huolettaisi, jos oman olemukseni vuoksi jengi tottuisi siihen, ettei juttuja tarvitse/voi ottaa tosissaan.

Useinmiten nämä jutut voi tosiaan ohittaa hymähtäen, mutta tässä tapauksessa vajaa-provoilu meni jo sen verran törkeän puolelle, että "not letting this pass" -vaihde heilahti vauhdilla silmään. Jonkun on kai pidettävä elämäntapakiihdyttäjät ruodussa. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #18 : 04.07.2013 21:59 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Muistan näpeissäni sen fiiliksen kun jonain jouluna x sain joululahjaksi ekan Pikminin ja upposin täysin siihen maailmaan. Aivan uskomaton ja erilainen  tunnelma jota mikään muu peli ei ole onnistunut toistamaan. Todellinen helmi ja unohtunut ihan turhaan kakkosen jalkoihin.

Pikmin 2:n kohdalla kävi muistaakseni niin että se myöhästyi alkuperäisestä julkaisustaan vuoden (Miyamotolla vissii taas päässä vinksahtanu...) Sitten kun se tuli niin se olikin turboahdettu Pikmin 1 steroideissa. Se mikä ekan osan tunnelmassa menetettiin voitettiin sisällön määrässä ja moninpelissä. Tämä kyseinen battle muoto on jotain ihan sekopäisen nerokasta ja siitä on jopa tehty tieteellistä tutkimusta tai ainakin jotain sinnepäin. Battle muoto oli myös ensimmäinen peli joka on saanut minut viskaamaan ohjaimen seinään. :D

Laitoin tämän kolmosen markantalosta tilaukseen varsin inhimilliseen 35 euron hintaan. Kyllä se aika uskomattomalta tuntuu että peli on käsissä kuun lopussa kun sitä on kuitenkin semi-odotettu melkein kymmenen vuotta. Vielä keväällä minulla ei tuntunut olevan varaa mihinkään saati sitten Wii U:hun ja ajattelin että pääsen Pikminiin käsiksi vasta joskus vuosien päästä kun Wii U:n hinta laskee. Nyt on kuitenkin kaikki vermeet ja loppukuusta kolahtaa.« Viimeksi muokattu: 05.07.2013 01:04 kirjoittanut saska »
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #19 : 05.07.2013 13:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Markantalosta irtoaa ilman postikuluja, joten vieläpä halvempi kuin verkkiksessä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #20 : 30.07.2013 03:39 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Story on nyt hakattu ainakin kaikkien hedelmien osalta. Vielä puuttuu niitä keltasia chippeja vai mitä ne on. :F Tämä pelihän on siis täyttä kamaa. Ekan treasure challengen porasin platinumille ja tuntui hyvälle. Pelissä on huippu systeemi leaderboardeissa jossa näkyy vaa käyrä ja mihin ite sijoittuu samaan tapaan kuin esim. spacechemissä.

Battle modea testattiin myös, mutta siitä on paha sanoa mitään vielä - kaveri tuomitsi sen niin nopeasti kun oli vähän erilainen kun Pikmin 2:n vastaava. Sillä ongelmia oli kontrolleissa jotka oli eri kuin cubeohjaimella. Pitää nyt kattoa jos sen saisi suostuteltua pelaamaan vielä. :E

Tässä viä herkullinen screenshotti tän päivän story pelailuista: (kuvan sai miiversen kautta kätevästi - hyvä feature)
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #21 : 31.07.2013 12:51 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tällä hetkellä peli tuntuu oikeastaan yllättävänkin paljon sarjan ensimmäiseltä osalta, mutta jokseenkin paremmalta kumminkin, mikä sekin on hyvä saavutus. Paras peli mitä Wii U:lle tällä hetkellä saa.

Kakkosen tasolle en valitettavasti tämän usko pääsevän, sillä siinä pelissä oli nimenomaan niiden luolastojen takia hyvin vaihtelevaa ja yllätyksellistä sisältöä. Erityismaininta upealle graafiselle tyylille, melkein kuin menisi pihalle suurennuslasin kanssa tutkimaan luontoa. Todella herkullisen näköinen peli.

Masennuin saskan kuvasta, mitä oikein tapahtui? ;D
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #22 : 31.07.2013 15:46 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Masennuin saskan kuvasta, mitä oikein tapahtui? ;D

Viskoin jengiä tuon hedelmän kimppuun ja yks putos vahingossa viereisen pommikasan viereen. Tietty se nappas siitä pommin ja tuli takaisin heittorotaatioon. Ja minä ku viskoin niitä niin vimmatusti etten edes huomannut vasta kuin se pommi oli melkein jo räjähtänyt siellä mihin niitä viskoin. :lol:

Viime yönä pelasin toisen treasure challengen platinumille ja pakko sanoa että nämä challenget on ehkä pelin parasta antia. Joutuu todellakin miettimään ja yrittämään monta kertaa että keksii hyvän strategian.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #23 : 31.07.2013 15:59 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Itsellä paras kämmi oli varmaankin viiden pommin kantaminen luolassa, jonka lattiasta nousi lieskoja. Eiköhän yksi pommi syttynyt palamaan siinä, räjäytti muutkin pommit, ja pölläytti koko joukkoni taivaan tuuliin. :) Yksi harvoja kertoja, kun tuli otettua päivä uusiksi. :)

Aivan loistava peli. Tarinaosuudessa on kivasti tekemistä ja maisemat ovat äärimmäisen hienoja, mutta Mission-mode on tosiaan pelin todellinen haaste, ja juuri siinä tulee pelisuunnittelun syvyys parhaiten esiin. Kaikkien tehtävien vetäminen platinumille vie varmaan tuplasti enemmän aikaa kuin mitä story-moden läpipeluu vei. Missioissa on ihan kujalla aluksi, kun ei ymmärrä miten tehtävät voi vetää yhtään nopeammin. Pikkuhiljaa alkaa ymmärtää miten optimoida koko käytössä oleva aika kolmea hahmoa yhtä aikaa ohjaillen, todella palkitsevaa.

Itsellä platinumeja tällä hetkellä:
-Aarteenkeräys 1/5
-Hirviöiden tappaminen 2/5
-Pomomatsit 5/6
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #24 : 04.08.2013 12:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Oli kyllä loistava peli, ei voi muuta sanoa. Tarinatila meni tuossa hetki sitten läpi ja olen aika lailla edelleen sitä mieltä, että tämä tarjosi sopivasti pelattavaa niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille. Vaikka tämä onkin tällä hetkellä omasta mielestäni Wii U:n ehdottomasti paras peli, tulee se kuulumaan vielä konsolin elinkaarenkin lopussa pelitarjonnan parhaimmistoon.

Pikmin 3 on loistava valinta myös ihan vain pelkäksi fiilistelypeliksi. Vaikka mukana on varsinkin pomotaisteluissa tiukkoja tilanteita ja toimintaa, niin suurimman osan ajasta pelaaminen on kuitenkin suhteellisen leppoisaa ja uudistettu kamerakin tarjoaa erilaisia otollisia kuvakulmia Pikmin-maailman sievästä luontoympäristöstä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #25 : 17.08.2013 01:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt vasta pääsin "kiireiltäni" avaamaan tämänkin muoveista ja vetämään ekat testit. Ensiksi kiinnitin huomiota siihen, että Pikminejä enää pysty kontrolloimaan, kuten Cubella C-tikulla. Tämä ei nyt vielä ainakaan haitannut, kun alun tehtävät oli sen verran helppoja, ettei muuta tarvinnut tehdä, kuin A:ta rämpyttää ja kävellä vihuja kohden.  Veikkaan silti että täpärissä luolastoissa ja vittumaisia vihuja vastaan voi lentää ohjain seinään, jos Pikminit kävelevät kuoleman kitaan omaehtoisesti.

Muuten näyttää todella hyvältä, toivottavasti haaste kasvaa tuosta alusta pikaisesti ja pääsee kuolemaan useasti.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #26 : 17.08.2013 18:13 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei tässä oikeen pysty kuolemaan. Tämä peli on enempi suunniteltu speedruneihin. Kampanja oli aika lyhyt mutta ah niin nautinnollinen. Pitää vielä keräillä kaikki hedelmät ja puolet nopeammin. Tässä on co-op joka on kuulemma pätevä, pitääpäs ottaa tänään illasta testiin.
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #27 : 17.08.2013 19:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo harmittavan lyhyt ja helppo tuo kampanja oli. Minusta siihen olisi voitu lyödä tuplasti enemmän kenttiä... toki ne haasteet tuovat lisää pelattavaa, mutta olisiko se ollut niin vaikeaa integroida ne itse kampanja-moodiin?

Helvetin hyvä peli silti. Toivottavasti saadaan jotain DLC'tä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #28 : 20.08.2013 07:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Saako tätä pelattua niin, että ohjaa nuntsalla ja motella ja silti gamepadin ruudulla näkyy kartta vai täytyykö pelata pelkällä padilla jos haluaa kartasta hyötyä?
tallennettu
Vs: Pikmin 3 « Vastaus #29 : 20.08.2013 09:24 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Saako tätä pelattua niin, että ohjaa nuntsalla ja motella ja silti gamepadin ruudulla näkyy kartta vai täytyykö pelata pelkällä padilla jos haluaa kartasta hyötyä?

Saa pelattua noin.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines