Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Pinokkio - 22.08.2013 16:31Otsikko: Selainpelit
Kirjoitti: Pinokkio - 22.08.2013 16:31
EDIT: Vaikka aloitusketju on selkeä mainostuspuhe niin netin ilmaisille selainpeleille ei varsinaista ketjua ole, joten menkööt tämän kerran. Voisi siis tehdä niin, että tekee ketjusta yleisen selainpeliketjun, mikäli semmoisia väki nyt pelaa.  t: Freijo

P.S. Älkää muuten pelatko Candy Crush Sagaa.


Elikkäs keskustelua yleisesti selainpelistä. Mitä selainpeleja olet itse pelannut, mitä muille suosittelet? Pieniä mainospuheitakin saa suosittelemistaan peleistä (ilmeisesti) tehdä.

Eli itse olen hurahtantu aikoinaan Travianiin, GoFiin ja nyt eRepublikiin, mitä olen pelannut pidemmän ajan putkeen kuin kumpaakaan aikaisemmin. Joten alla on pieni mainospuhe pelaajille, joille peli on vielä tuntematon

Eli eRepublik on ilmainen selainpeli, joka painottaa pelaajien välistä kanssakäymistä ja taktikointia. Erepublikin maailman on kopio oikeasta maailmasta ja siinä on myös lähes kaikki valtioit oikeilla paikoillaan. Aloittaessa pelin luot hahmon johonkin maahan (suomalaiset oletettavasti eSuomeen)ja hahmostasi tulee tämän maan kansalainen. Pelissä voit sotia puolustaen ja hyökäten maasi hyväksi, rikastua taitavana liikemiehenä, johtaa sotilasyksikköä ja niittää mainetta taitavana politiikkona, jonka serauksena voit päästä puolueen puheenjohtajaksi, kansanedustajaksi tai jopa maasi presidentiksi. Näitä kaikkea voit tehdä samaan aikaan. eSuomessa valtio ja suomalaisten järjestämä mentoritoiminta auttaa pelaajia pelissä alkuun antamalla tukea ja neuvoja tarvittaessa.

Toisin kuin monet muut selainpelit, eRepublik ei vaadi tauotonta pelaamista pärjätäkseksi: peliä voi pelata silloin kun on aikaa, ja päivinä, jolloin on kiireitä, muutaman minuutin vierailu pelissä riittä hyvin, eivätkä nämäkään minuutit ole kiireisimpinä päivinä pakollisia.

Tietoa vielä eSuomen tämänhetkisestä tilanteesta: eSuomi on häätänyt eLiettuan ja eUkrainan alueiltansa pois ja on näin taas kokonaisena kartalla. Tällä hetkellä eSuomi hyökkää eLiettuaan ja auttaa muita pohjoismaita häätämämään eLiettuan takaisin omille mailleen. Uusia pelaajia tarvitaan, että saamme eSuomesta yhä isomman ja vaikutusvaltaisemman valtion.

Alla  linkki pelin etusivulle:
http://www.erepublik.com/en

Travianin moni varmaan tunteekin, joten siitä on turha hirveesti höpöttää.

PS: Onx nyt parempi? Muutin neutraalimmaksi, nyt pitäisi olla edes välttävän asiallinen?


Otsikko: Vs: Erepublik - Selainpeli
Kirjoitti: MasterTK - 23.08.2013 22:09
Hieno ketju Pinokkiolla. Tupla-accountinsa kanssa täällä vähän zättäilee.


Otsikko: Vs: Erepublik - Selainpeli
Kirjoitti: Gba - 23.08.2013 22:41
Meinasin postaa samaa. Thinly veiled ad :lol:Otsikko: Vs: Erepublik - Selainpeli
Kirjoitti: Ilkimys - 24.08.2013 09:41
Oisit nyt edes toisen accountin nimeksi laittanut Gepetto.


Otsikko: Vs: Selainpelit
Kirjoitti: Pinokkio - 25.08.2013 12:01
Voin sanoa, ettei ollut multini.

Muuta en kommentoi, kunnes saan asianajani paikalle.

Mutta siis jatketaan(/aloitetaan) keskustelua selainpeleistä.

PS: Aloitusviesti muutettu, onko nyt parempi?