Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Ephram - 23.04.2017 07:01



Otsikko: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 23.04.2017 07:01
E3-hype alkaa aikaisin tänä vuonna! On paljon mitä odottaa: Microsoftin vastaus PS4 Prolle, liekeissä palavan Nintendon tarjonta loppuvuodelle plus tietenkin Sonyn yksinoikeuspelit moukarinaan todennäköisesti Last of Us 2. Paljon, paljon muutakin toki on! Kertokaa tekin lisää.

Mitä minä haluan? Mitä moni – hyvin, hyvin moni – Nintendon mukana NES-ajoista asti elänyt haluaa?

Retro Studiosin Metroid Prime 4:n. Se vois olla kiva.

Minusta tuntuu, että tänä vuonna se voi todellakin olla mahdollista! Kaivan toki nyt melkoista hypekuoppaa alleni, mutta tähtiin tähtääminen ei ole koskaan varsinaisesti minua haitannut, tai kyynisempien huomautukset estäneet tekemästä niin.

Retro on tehnyt jotain sitten toisen Donkey Kong -pelinsä. Se on tehnyt jotain jo muutaman vuoden. Ja päätellen siitä, että yhtiö twiittasi "mitä te oikein lorvitte siellä?" kysymyksiin kuvan grilliherkuista, eli Prime ribseistä, voimme päätellen sen jonkun olevan Metroid Prime 4.

Corruptionin julkaisusta tulee kuluneeksi elokuussa peräti kymmenen vuotta. Luulen, että Retro oli tuossa vaiheessa leipääntynyt pelisarjaan – se halusi tehdä jotakin täysin erilaista. Vuosien saatoissa ideat jatko-osaan alkoivat kasaantua, ja uskon että MP4 saattoi startata jopa Wii U -pohjaisena projektina, kunnes nopeasti kävi selväksi, ettei dollareitaan kannata tuhlata nikottelevaan yksilöön.

Kaikista suurin pommi – siis sen tason pommi, joka saisi kerrostaloasuntoni katon nousemaan huutomyrskyn ääniaaltojen voimasta – olisi se, että Metroid Prime 4 lainaisi paljon uusimmassa Zeldasta. En tarkoita sitä, että Samuksen aseet hajoaisivat muutaman ammuksen jälkeen. Tarkoitan sitä, että peli tarjoaisi mieluummin pienempiä planeettoja suuremman määrän tutkittavaksi aluksella, jota voisi päivittää jatkuvasti paremmaksi. Metroidin konsepti voisi taipua avoimeen ilmapiiriin vähintään yhtä hyvin kuin Zeldan, kun asiaa tarkemmin ajattelee.


Näin olen käynnistänyt E3-ketjun spekuloimalla peliä, jonka esiintymistä kaikki joka vuosi odottavat, ja sitten esiin pullahtaakin Federation Forcen kaltaista roinaa. Ai niin! Peliä en ole tietenkään pelannut vaikka siitä valitankin, mutta sen tiedän, että aivan pelin lopussa nähdään kohtaus, joka saattaa hyvinkin nivoutua Prime 4:ään, kiitos Youtuben.

Tulossa on hyvin jännittävät messut! Nautitaan sähköisestä ilmapiiristä ja näistä kutkuttavista viikoista ennen messuhuumaa.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Riffe - 23.04.2017 09:59
Demon's Souls 2, remasteroitu versio ekasta Demonsista tai Dark Soulsista, tahi Bloodborne 2.

Uutta Dark Soulsiahan ei kuulemma enää tule, mutta kukaan ei puhunut remasteroinneista mitään, tai Demonsin tai Bloodbornen jatko-osista mitään. :)


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 23.04.2017 12:05
NS:llä olisi näytönpaikka. Pelin osalta siis. En tosin tiedä kuinka tämä E3 voisi tuoda mitään ihmeellistä. No Nintendon sisäiset studiot tietty tuovat jotain ja uusi Metroid on ehkä varmin kaikista. Edellinen Metroid kotikonsolille taisi kuitenkin olla Other M. Siitä on jo niin aika kauan varsinkin kun kyseessä on niinkin paljon nimeä omaava sarja. Joten uskallan väittää uuden Metroidin esittelyä jopa varmaksi. Yllättyisin siis enemmän jos sitä ei ole, kuin että se tulee E3:ssa.

Mitä muuta sieltä tulee on hankala sanoa. Kun NS oli tulossa, mietin että E3 2017 tulee olemaan todella kova, kun kaikki kehittäjät voivat keskittyä NS:ään. Mutta niin sieltä vaan tuntuu tulevan koko ajan uusia 3DS pelejä. Eli panostaminen NS:ään 3DS:n yli ei tunnu olevan läheskään niin selvä juttu mitä olisi alunperin voinut kuvitella. Mikä on todella harmi. Ajattelin että tämä olisi NS:n suurin plussa: Kaikki WiiU ja 3DS:n pelikehitysresurssit kohdistettaisiin NS:ään. Sieltä olisi voinut tulla vaikka mitä.

Xenoblade varmaan on messuilla, mutta mitä näytetään on eri juttu. Tätähän lupailivat tälle vuodelle, mutta kuten saattoi arvatakin jo tuolloin, pelin julkaisu taitaa olla jo TBA. Eli tänä vuonna sitä ei nähdä joten E3 läsnäolo voi olla pientä.

3rd partyt ovat varmasti isommassa osassa jo nyt, mutta näistä tuskin mitään erikoista saadaan irti. NS on kuitenkin menestynyt sen verran hyvin, että 3rd partyt alkaa varmasti jo heräilemään. Mutta eihän sieltä ehditä mitään E3:een valmiiksi samaan.

Tai sitten siellä pyöritetään vain Zeldaa, Mario Kartia ja ARMSia sekä näytettäisiin uudet pätkät jo julkistetuista peleistä. En yllättyisi tästäkään.


Sony on siinä mielessä hyvässä asemassa omassa mielessä, että en odota sieltä mitään ja se on itselle ok. Niin kovia pelejä kuitenkin jonossa tällä hetkellä, että ei vaan kaipaa mitään uutta.


M$ on jäänyt taka-alalle muutenkin. Olin joulukuussa jo ostamassa Xbox One S:n mutta jäi kun tajusin että konsolilla ei oikeasti ole oikein mitään erikoista pelattavaa. Ainoat jotka vähän säväyttää on Quantum Break ja Killer Instinct. Mutta ostaisin näiden takia 300€ maksavan konsolin? No en. Perustelin 4k leffa toistollakin ostoa, mutta nekin leffat maksaa niin helvetisti vielä, että ei siitäkään saanut perustetta. Scorpiosta on mielenkiintoista kuulla lisää, mutta en usko että tästä laitteesta mitään ihmeellistä tulee, kun vanhan raudan yhteensopivuus pakko säätelee pelejä todella paljon. En oikein vieläkään tajua kuinka M$ aikoo saada sen toimimaan. Teho ero Xbox Onen ja Scorpion välillä on vähintään samaa luokkaa kuin X360:n ja Onen välillä. Se on mieletön ero ja vaikuttaa varmasti pelien kehitykseen. Ymmärrän sinänsä mitä M$ tässä yrittää, mutta en tajua kuinka ne voi saada sen toimimaan. Tai miksi tehdä Scorpiosta niin helvetin tehokas. Tai no, onhan siihen sinänsä vastaus: VR. Siihenhän ne tehot saa helposti uppoamaan ja siinä ei tarvi aikaisempia konsoliversioita ajatella.


Pelien rintamalla on ne ikuiset toiveet.
1. Perinteinen FF-peli. Olisi aika kova. Tai no Bravely Default NS:lle. Se olis kova. I am Setsuna meni aika liki, mutta en ole päässyt oikein keskittymään siihen...
2. Bayonetta 3. Tämä alkaa tuntumaan jopa realistiselta. Kamiyalla ei ole nyt mitään työn alla kun Scalebound peruttiin ja PC:lle julkistettiin juuri ensimmäinen, eli yritetään saada noitaa vähän otsikoihin. Scaleboundin vaikeudet on olleet Kamiyalla varmaan jo niin kauan tiedossa, että Bayonetta 3 saattaisi olla vähintäänkin julkistuskunnossa. Saa nähdä. Ihan sama mille laitteelle tämä tulisi, ostoon menisi. Tämä olisi siis ehkä itselle se suurin pommi jos tapahtuisi.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 23.04.2017 12:31
Eli panostaminen NS:ään 3DS:n yli ei tunnu olevan läheskään niin selvä juttu mitä olisi alunperin voinut kuvitella. Mikä on todella harmi. Ajattelin että tämä olisi NS:n suurin plussa: Kaikki WiiU ja 3DS:n pelikehitysresurssit kohdistettaisiin NS:ään. Sieltä olisi voinut tulla vaikka mitä.

Eikös se kuitenkin ole niin, että tulevat 3DS-pelit on tehty Nintendon valitsemien ulkoisten talojen voimin, eikä niinkään yhtiön ydintiimien luomana? Siltä se minun silmiini näyttää. Kyse lienee enemmänkin hyvin myyneen laitteen saattohoidosta. 3DS on kuitenkin sen verran hyvin kauppansa tehnyt, ettei laitekantaa voi heti hylätä.

Yllättyisin, jos messuilla julkistettaisiin esimerkiksi kokonaan uusi, Nintendon itsensä suunnittelema Zelda 3DS-yksinoikeutena.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Kraidi - 23.04.2017 14:22
Bloodborne oli niin eheä kokonaisuus, etten oikein välittäisi saada sille jatkoa enää. Uusi F-Zero olisi aikamoinen yllätys, mutta tuskinpa vain tulee.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 23.04.2017 18:45
Eikös se kuitenkin ole niin, että tulevat 3DS-pelit on tehty Nintendon valitsemien ulkoisten talojen voimin, eikä niinkään yhtiön ydintiimien luomana? Siltä se minun silmiini näyttää. Kyse lienee enemmänkin hyvin myyneen laitteen saattohoidosta. 3DS on kuitenkin sen verran hyvin kauppansa tehnyt, ettei laitekantaa voi heti hylätä.

Yllättyisin, jos messuilla julkistettaisiin esimerkiksi kokonaan uusi, Nintendon itsensä suunnittelema Zelda 3DS-yksinoikeutena.

Aloin tutkimaan hiukan tarkemmin, niin olet kyllä aivan oikeassa. Edes Hey! Pikmin ei ole Nintendon kehittämä. On kyllä mennyt ohi.
Mutta mitä pidemmälle tutkin löysin toisen alustan joka syö kehittäjiä: Mobiili. Eli sinänsä tilanne ei ole muuttunut ihan niin paljon kuin olisi toivonut. Nyt on tullut Mario ja Fire Emblem, joten yllättyisin jos tähän jäisi. Veikkaan että E3:ssa julkistetaan mobiilipelejäkin pari. Vaikka mobiili on kai ollut Nintendolle jonkin asteinen pettymys, niin silti uskon että siellä edelleen panostetaan tähänkin. Sinänsä fiksu strategia, että panostetaan raudassa omaan hybridiin ja kannettavissa mennään mobiiliin. Joku Nintendolla siis ihan ajatteleekin, koska alustalla jonka "juttu" olisi vain mobiili on aika kovan markkinat. Helpompaa vain julkaista puhelimille pelit. Saa nyt nähdä kuinka se sitten lähtee lentoon.

Vähän katselin noita Nintendon divisioonia, niin siellä ei taida olla enää kuin kaksi sisäistä kehitysstudiota, NST ja EPD. Ensin mainittu USA:ssa ja toinen Japanissa. Kimishima yhdisti kaikki yksiköt yhteen. Sitten on tietty kasa 2nd Partyja. Saa nähdä,... voisin kuvitella että Nintendo on tehnyt paljon 3rd Partyjenkin kanssa sopimuksia. Voisin kuvitella että niistäkin näkisi osa päivän valon E3:ssa. Ja yllättyisin suuresti jos niistä ei yksi olisi Platinum Gamesin tekemä. Star Fox tuli jo aikalailla tasan vuosi sitten, niin uusi projekti on ollut varmasti työn alla jo pitkään, kun sieltä on WiiU ajoista asti tullut vuoden tai parin välein uusi peli Nintendon laitteelle. Ja uskoisin että sieltä on kuitenkin uusi tulossa Nintendon kustantamana.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Discokuningas - 26.04.2017 09:22
Vähän katselin noita Nintendon divisioonia, niin siellä ei taida olla enää kuin kaksi sisäistä kehitysstudiota, NST ja EPD. Ensin mainittu USA:ssa ja toinen Japanissa. Kimishima yhdisti kaikki yksiköt yhteen. Sitten on tietty kasa 2nd Partyja. Saa nähdä,... voisin kuvitella että Nintendo on tehnyt paljon 3rd Partyjenkin kanssa sopimuksia. Voisin kuvitella että niistäkin näkisi osa päivän valon E3:ssa. Ja yllättyisin suuresti jos niistä ei yksi olisi Platinum Gamesin tekemä. Star Fox tuli jo aikalailla tasan vuosi sitten, niin uusi projekti on ollut varmasti työn alla jo pitkään, kun sieltä on WiiU ajoista asti tullut vuoden tai parin välein uusi peli Nintendon laitteelle. Ja uskoisin että sieltä on kuitenkin uusi tulossa Nintendon kustantamana.

No tuota noiden sisällä on ihan samalla lailla eri tiimejä kuin ennenkin ja sen lisäksi on muitakin studioita jotka ovat täysin Nintendon omia kuten Retro ja Monolith. Tässä hyvää infoa http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1303431


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 26.04.2017 12:07
Joo en tarkoittanut etteikö Nintendolla olisi porukkaa tekemässä pelejä, vaan sitä että nyt on hankalampi spekuloida miltä tiimiltä/porukalta olisi tulossa ja mitä. Retro ja Monolith tosiaan poikkeuksia joista voi jotain spekuloida.
Retro on ollut hiljaa pitkään, niin on aika varma, että sieltä tulee jotain. Se onko se Metroid vai jotain muuta, onkin se suurin kysymys. Voisin Metroidia kyllä veikata, kun ottivat hetken irtioton sarjaan DKC:llä. Voi olla että motivaatiota ja ideoita löytyisi taas. Jos puhutaan toiveista, niin itseasiassa toivoisin että sieltä tulisi jotain muuta. Retro on ollut jo pitkään tiimi jolta tuntuu tulevan laatua hyvällä prosentilla, niin mikä olisikaan hienompaa jos ottaisivat jonkin muun sarjan käsittelyyn. Esim. vaikka se epätodennäköistä onkin, Retro tekisi varmasti huimia Star Fox -sarjalle. Olisi itse peli mitä genreä vaan (FPA jalan ja aluksilla, anyone?). Tosin miksi sieltä ei voisi tulla vaikka kokonaan uusi ip. No, eiköhän sieltä se Metroid kuitenkin tule...


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: zoukka - 26.04.2017 12:18
Metroid tulee vain siinä tapauksessa jos Nintendo tekee aatteellisen päätöksen herättää henkiin HC pelisarjoja. Metroidin myynnit ovat olleet huonot jo pitkään.

Sama vika Star Foxissa, se sarja on myyntien perusteella pitkäksi aikaa haudattu.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 26.04.2017 13:11
GC:n Primet myi ihan ok kun verrataan kantaan, vaikka mitään huippumenestyksiä ei olleetkaan. Wii taas oli kantaan nähden aika huono, mutta eipä esim. Pikmin sen kummoisempiin myynteihin ylätänyt GC:llä tai Wiillä kuin Metroid. Pienen googlauksen perusteella Xenoblade Chronicles myi myös alle Primen. Xenoblade Chronicles X vielä vähemmän. Joten myyntien perusteella ei ainakaan voi päätellä mitä Nintendo puskee ulos. Tai no, sen voi sanoa että Mario Kartia, Smashia ja "perus" Mariota tulee aina.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: zoukka - 26.04.2017 15:03
Niin vissiin ne Primet möi aina edellistä huonommin.

Ei siinä mitään, kyllä varmasti kaikille kelpais uusi "oikea" metroid, eikä mitään team ninjan pelleilyversioita.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 18.05.2017 11:42
E3 pressien aikataulu: Tässä (https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/18451779_10154566505878015_8627677470588609015_o.png?oh=33a6c926ab5cc1522f3728fef5d7fa20&oe=59AFBDE1).


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 12.06.2017 00:00
No niin. Muutama minuutti ja E3 alkaa tosissaan. Toivottavasti M$ tuo jotain pelejä eikä höpise vain Scorpion raudasta. Tosin raudasta on höpisty jo niin paljon, että voisin kuvitella että tämä on pyhitetty peleille. Mielenkiinnolla odotan yrittävätkö tuoda taas jotain yhtä fiksua mitä XOnen julkistuksessa... Omaa kauppapaikkaa yritetään varmasti nostaa esiin jotenkin.


EDIT: Aika....meh.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Scarf - 12.06.2017 01:39
Paskaa, paskaa, paskaa, paskaa... Ja sitten - out of fucking nowhere - ensimmäisen Xboxin pelit tulossa taaksepäin yhteensopivaksi. :lol: Enpä olisi uskonut, että pääsen vielä pelaamaan Ninja Gaiden Blackia!


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Riffe - 12.06.2017 02:28
Sea of Thieves houkuttelee.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 12.06.2017 05:39
Ei jaksanut katsoa MS:n pressiä, kun oli niin vammaseen aikaan. Oliko siellä mitään järkevää tuon BC:n lisäksi?


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 12.06.2017 08:29
Minusta yllättävän mitään sanomaton. Nukahdin jopa kesken pressin kerran kun ei vaan kiinnostanut. Scor... siis XBX tulee olemaan kova laite ja M$ on käyttänyt sen suunnitteluun paljon tunteja kun saivat siitä vielä kaikkien aikojen pienimmän Xboxin. Mutta ei se oikein auta kun kiinnostavia pelejä ei tunnu olevan. Yksi sieltä tuli joka aluksi kiinnosti (en muista nimeä), mutta sitten kun tuli nimi ruutuun sen yläpuolella luki pienellä "MMORPG". Eli se siitä.

Yllättävän munatonta touhua. Jotenkin ei voi olla ajattelematta bisneksen historiaa, että tehokkain laite harvemmin voittaa "sotaa". Luulin että M$ vähän parantaisi tarjontaansa ja toisi jotain millä että XBX liikkuisi paremmin hyllystä kuin aikaisemmat...ömmm... versiot (?), mutta vähän taitavat olla hukassa edelleen. Ei antanut yhtäkään syytä ostaa (vieläkään) Xboxia. Ja oikeasti yritän etsiä niitä syitä.

Sonyn ei tarvi näyttää kuin uutta materiaalia FFVII remakesta ja ilmoittaa julkaisupäivä, niin mennään tästä yli.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 12.06.2017 09:22
Aika meh olleet vissiin reaktiot MS:n pressiin. Alkaa ilmeisesti kantaa hedelmää se studioiden sulkeminen ja Halo/Gears/Forza-tykitys jäljellä olevilta studioilta. Ei vain ole mitään näytettävää ja tuskin se tuosta paraneekaan. 1st party -tarjonta on ihan kuollutta ja kaikki tulee pc:lle. Vähissä on syyt ostaa Xbox jos ei sellaista jo omista.

Metro: Exodus näytti pirun hyvältä. Wolfenstein samaten.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: MasterTK - 12.06.2017 10:27
Siis 1st party ja yksinoikeuspelien tarjontahan on ihan kuollutta kaikilla alustoilla, paitsi Nintendolla joka elää niiden varassa. Lähes kaikki Ps4:n pelit hyllyssä on pelkkiä 3rd party pelejä, jotka löytyy kummallekin alustalle. Jos uusi Xboxi oikeasti pyörittäisi niitä parhaiten (jää nähtäväksi tuleeko laitteesta yhtä paska turhake kuin ps4 pro:sta) ja pelit näyttäisivät parhaalta, niin minusta homma olisi juurikin toisinpäin, eli vähissä syyt ostaa Ps4:sta tai sille pelejä.

Ongelmana lähinnä on että lähes kaikilta löytyy jo nykykonsoli ja monia ei välttämättä kiinnosta enää tässä vaiheessa vaihtaa, vaikka olisikin parempi laitos olemassa.  Toki jos uudelle Boxille alkaa jatkossa tulla aina selkeesti parhaat versiot peleistä, niin tottahan toki jatkossa aion ainakin itse ostaa pelini sille.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 12.06.2017 10:32
Öö siis PS4:llehan on tulossa varmasti enemmän yksinoikeuspelejä kuin esim. Switchille. Toki eri asia, että kiinnostaako ne, mutta subjektiivisesti ei voi kyllä sanoa että Nipa jotenkin johtaisi yksinoikeuspelien kohdalla mitenkään erityisesti. Suurin osa Switchille tulevista peleistä on kuitenkin vieläkin Wii U-remastereita.

Suurin osa kiinnostavista peleistä toki 3rd partya, mutta niin se on ollut jo viime genin alusta saakka. Mielipiteitä voi toki olla suuntaan kuin suuntaan ja eri pelit kiinnostaa ihmisiä, mutta kuollutta ei kyllä ole.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 12.06.2017 11:09
Switchille näkyy hamaan tulevaisuuteen niin paljon kiinnostavia pelejä, ettei tällä hetkellä ole oikein mielenkiintoa tai aikaa pelata muilla alustoilla. Scorpio kiinnosti etukäteen, mutta viidellä satkulla tuskin siihen panostan.

Skyrim ei kyllä tunnu katoavan yhtään mihinkään. Kuusi vuotta kohta lasissa ja yhä sitä pyöritellään trailereissa! Joku mainitsi Redditissä jo kuukausia sitten Zelda-teemaisen modipaketin olemassaolosta – todennäköisesti hatusta vedettynä arvauksena –, ja tulihan sellainen, tosin ilmeisesti Amiiboon sidottuna.

Peli näyttää kyllä ihan hyvältä, enemmän Special Editionilta kuin viime sukupolven versiolta. Modituesta ei mainittu mitään, tai resoluutioista. Youtube-videon perusteella joku kultasilmä voisi kuitenkin väittää, että telakoituna mennään 1080p:ssä.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Riffe - 12.06.2017 11:31
Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sen sijaan että tulisi jatko-osia, vääntyy Skyrim Switchille muovirihkamatuen kera, ja Doom ja Fallout 4 saavat VR-tuen. Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa, sekä uusi Wolfenstein näytti mukavalta.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Partajeesus - 12.06.2017 18:47
Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa

Tarkoitatko tuolla nyt siis creation clubia jonka kautta saa maksullisia modeja konsoleille ja joita parempia ja monipuolisempia saa jo ilmaiseksi?
Tosin noiden maksullisten kanssa voi edelleen saada saavutuksia joten kai joku noita ostaa sitten sen takia.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Riffe - 12.06.2017 19:53
Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa

Tarkoitatko tuolla nyt siis creation clubia jonka kautta saa maksullisia modeja konsoleille ja joita parempia ja monipuolisempia saa jo ilmaiseksi?
Tosin noiden maksullisten kanssa voi edelleen saada saavutuksia joten kai joku noita ostaa sitten sen takia.
No joo, hyvä vasta-argumentti. En ole vielä pc-puolen jo löytyviin modeihin tutustunut, mutta Ps4-version modit ovat pitkälti... no, surkeita. Ziljoona erilaista yliammuttua asetta, ei kiitos.

Nyt kun jälkeenpäin miettii, niin naurattaa tuo myyntilause ettei modaajan tarvitse yksin olla, Bethesda jeesaa. Lafkahan on tähänkin asti Fallouttinsa ja Skyriminsä tehnyt puolivillaisesti, ja jättänyt viimeistelyn aina modaajien harteille.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Partajeesus - 12.06.2017 20:31
En minäkään pc:llä ole pelannut vaan xbox onella joten ei tarvitse kärsiä sonyn rajoituksista.
Löytyy aseita, vaatteita, paljon uusia rakennus palikoita, questeja ja uusia alueita sekä paljon muuta.
Esim tales from the commonwealth lisää uusia questeja ympäri aluetta ja jos pelaa fallout 4:sta ensimmäistä kertaa niin on oikeastaan mahdotonta erottaa mikä on pelin alkuperäinen quest ja mikä talesin lisäämä.
Tuokin oli tarkoitus tuoda pleikkarille, mutta koska se sisältää pelin ulkopuolisia äänitiedostoja = ääninäyttelyn niin sitä ei sonyn päättämien rajoitusten takia voitu portata.

Tuon takia ostinkin pelin vielä uudestaan xbonelle vaikka se jo pleikkarille löytyikin ja modien ansiosta yksi parhaimmista peleistä mitä olen tämän vuoden aikana pelannut.





Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 13.06.2017 05:24
Sony vei kyllä M$:ää aikalailla 100-0. En nyt sano että Sony olisi mitään maailmat räjäyttävää näyttänyt, mutta sentään mielenkiintoista kamaa, toisin kuin M$. Shadow of the Colossus Remake oli jopa pienoinen yllätys. Ehkä jopa ostamisen arvoinen. Jos ei muuten niin alelaarista viimeistään. Pelihän on kuitenkin yksi kaikkien aikojen parhaista.

God of War tuntui toimivan varsin mainiosti, joka epäilytti hiukan aikaisemmin. Pidin ehkä enemmän aikaisemmasta mekaniikasta, mutta tästäkin saattaa tulla ihan kokeilun arvoinen peli. Maailma tuntui hienolta, asetelma mielenkiintoiselta ja taistelu paikoitellen todella hyvältä. Ei huono.

Spiderman näytti mielenkiintoiselta. Mutta vähän mietityttää kuinka skriptatulta meno tuntuu. Toisaalta esim. helikopterin jahtauksesta tuli parhaimmillaan mieleen Mirros Edge. Vaikka siltikin... pahimmillaan peli tuntui kasalta quick time eventejä. Tosin en väitä etteikö nämäkin voisi toimia, jos peli on ja toiminta on rakennettu oikein. Tiedä sitten.

Pieni pettymys että FFVII Remake ei ollut mukana ollenkaan. Taitaa olla oikeasti vielä kaukana julkaisusta. S-E:llä on hyvin poikkeava tapa muista kehittäjistä, että paljastetaan FF-pelit mielettömän aikaisessa vaiheessa ja sitten odotellaan vuosia. Tuskin tulee ennen 2018 viimeistä puolikasta. S-E:n tuntien myöhästyy vielä siitäkin. Ehkä PS5:llä sitten. Tai PS4 Pro 2 Prolla.

Kokonaisuudessaan ihan jees pressi. Ei mitään mieletöntä, mutta tasaisen mielenkiintoinen.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 13.06.2017 05:57
Mietin tuossa, että alkaa ehkä pikkuhiljaa näkymään sekin että melkein kaikilla isoilla julkaisujoilla on jo omat pressit. Suurin osa 3rd party -pelien trailereista ja julkistuksista valuu sinne ja Sonyn/MS:n/Nipan tilaisuuksiin jää pääasiassa näiden omat pelit. Oli meinaan aika lyhyt tuo Sonynkin pressi. Ihan jees, mutta olisi saanut olla pidempi kuin 60min.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 07:07
http://www.youtube.com/watch?v=TyOpl7SlCYc

Rabbidsit ovat aivan kaameita otuksia, ja se siitä.

Ubi yllätti. Vielä vuotojen jälkeen en ollut valmis uskomaan, että tämä näyttäisi ja vaikuttaisi näin kivalta E3:ssa. Pelin itselleni kruunaa tietenkin lokaalina toimiva kaksinpeli.

Genre on itselleni uppo-outo, tuo taktisten taisteluiden osuus siis. Enemmän näin paperilla kiehtoo karttojen tutkiminen, toivottavasti näiden kahden pelimekaniikan välillä vallitsee toimiva tasapaino.

Graafisesti korea – vihdoinkin sienivaltakunta herää laajemmassa mittakaavassa kolmiulotteisena eloon.

Itseironinen huumori voi ampua paikoitellen kunnolla nauruhermoon, ja ainakin feikki-DK:n esiintyminen lopussa sai aikaan hymistelyä. Hienoa on myös se, että Peach potkii tässä pelissä takamuksia eikä ole pelkkä taustasyy juonen käynnistymiseen.

Mutta joo, on ne Rabbidsit vaan ihan kaameita.



EDIT: Nintendo tekee tänään alkaen klo. 19:00 kotimaan aikaa tämän tempun:

(https://68.media.tumblr.com/b582b240bb66e788cfc7e27d04192307/tumblr_inline_orgrqmJlj01qe75xt_540.gif)


 8)


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: MasterTK - 13.06.2017 11:15
Huomaa miten luokattomaksi E3-messut ovat menneet, kun ei oikeastaan mitään ihmeellistä uutisoimisen arvoista tähän mennessä. Avasin Neogafin aamulla ja etusivu näytti kuin minä tahansa päivänä. Monesta jo viime vuona nähdyistä peleistä uusi traileri ja edelleen julkaisu joskus tulevaisuudessa.

Jos Retro Studios ei paljasta omaa peliään, niin tuskin Nipallakaan mitään ihmeellistä. Uudesta Mariosta vähän pätkää ja sitten jotain Armsin ja Splaaton 2:n paskaa, joka ei voisi vähempää kiinnostaa.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Fraeon - 13.06.2017 12:12
Huomaa miten luokattomaksi E3-messut ovat menneet, kun ei oikeastaan mitään ihmeellistä uutisoimisen arvoista tähän mennessä. Avasin Neogafin aamulla ja etusivu näytti kuin minä tahansa päivänä. Monesta jo viime vuona nähdyistä peleistä uusi traileri ja edelleen julkaisu joskus tulevaisuudessa.

Jos Retro Studios ei paljasta omaa peliään, niin tuskin Nipallakaan mitään ihmeellistä. Uudesta Mariosta vähän pätkää ja sitten jotain Armsin ja Splaaton 2:n paskaa, joka ei voisi vähempää kiinnostaa.

No jaa, 2015 megaton-pläjäyksen jälkeen ei kyllä odottanutkaan, että seuraavalta parilta vuodelta kuuluu muuta ihmeempiä kuin tilannepäivityksiä niihin. Se 3-4 vuoden kehityskaari on tätä nykyä alakanttiin, kun pitää niitä pikseleitä hioa.

Ei siltä, X-Comia etäisesti muistuttava Mario+Rabbids saattaa olla ok, kunhan eivät mene sitä liikaa lapsellistamaan.

Ubi taas on palaillut kiinnostavien lafkojen kartalle: Skull & Bones vaikutti kiinnostavalta ja For Honor oli alkukarsastelujen jälkeen hyvä peli.

Toisaalta: B&GE2 online open world. Haistakaahan nyt vittu.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: zoukka - 13.06.2017 12:29
Dragon Ball Fighter Z ja Evil Within 2 kevyesti shown parhaat pelit. Muuten ollut aika tylsää 'sitäsamaamitäjokavuosi'.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 13.06.2017 12:44
SoTC remake on kyllä kulttuuriteko Sonylta. Saa nähdä tuleeko mitään lisäsisältöä samalla mukaan, vai onko vain graafinen ja tekninen parannus, mikä sekin riittää vallan mainiosti.

Maro + Rabbids vaikuttaa semi diipiltä ja taktiselta vuorotaistelupeliltä, vaikka taitaa olla Ubin ensimmäinen peli laatuaan?

HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: zoukka - 13.06.2017 12:47
HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...

nevör evör


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 13:13
HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...

nevör evör

Sieltä se tulee, ja toistaa Zeldan vuonna 2004 luoman mylläkän, mutta tällä kertaa huudetaan kotona tehdyissä reaction-tallenteissa hämyisän lehdistösalin sijaan. Tämä (tai 2018, kun peli julkaistaan) voi olla vihdoinkin Samuksen vuosi.

(http://i.imgur.com/FiJ7m.jpg)


Kelatkaa nyt ihmiset, miten sairaalta Metroid Prime 4 voisi näyttää Switchin tehoisella raudalla, jos MP1 oli jo erittäin vaikuttavan näköinen Gamecubella – omalla tavallaan se on vieläkin.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Solid Snake - 13.06.2017 14:03
Microsoftin esitys jätti minut ikävän kylmäksi. MS:llä ei jostain syystä ole kykyä tehdä uusia isoja pelijulkistuksia enää nykyään, joista ihmiset innostuisivat. One X vaikutti siistiltä ja 4K-televisioni kieltämättä kaipaisi jotain tuollaista rautaa alapuolelleen, mutta sitten taas toisaalta keksin paljonkin syitä olla laittamatta 500 euroa moiseen masiinaan. Sony tiputtanee vielä PS4 Pron hinnan ennen X:n julkaisua, niin kyllä siinä otetaan MS:ltä hyvin jalat alta.

Sonylla show ei juuri Microsoftia parempi ollut. Aivan liian vähän kehittäjiä kertomassa peleistä. Sony tykitti vain videota videon perään. Vaikka monet peleistä näyttivätkin kiinnostavilta, varsinaiset isot pommit loistivat poissaolollaan. Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Nintendolta odotan suuria, mutta toisaalta tuppaan joka vuosi pettymään heidän E3-antiinsa. Tiedän, että olen ajatellut näin joka ikinen vuosi sitten vuoden 2012, mutta nyt on äärimmäisen hyvät edellytykset Metroid Primen esittelyyn. Mariota pitäisi nyt nähdä ihan kunnolla ja toivottavasti Nintendo yllättääkin jollain siistillä jutulla. F-Zero, Kid Icarus, Star Fox... Jotain pitäisi nyt löytyä. Nintendo on nyt todella pitkään luottanut AAA-peleissään Marion ja Zeldan voimaan. Switch vaikuttaa menestyneen hyvin, mutta ei ole kuitenkaan Wiin kaltainen pelleily, jolloin kuntoilu ja kikkailu oli vakavaa ja tuimailmeistä hc-hörhöilyä tärkeämpää. Nyt tähän peli tai pari ilahduttamaan pitkän linjan Nintendo-pelaajia, kiitos!

Mutta niinhän tässä käy, että Mariosta näytetään jotain siistiä ja loppu on paskaa.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 13.06.2017 14:13
Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Taidettiin kyllä siirtää tuo julkaisu ensi vuoden puolelle tyyliin viikko sitten.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 14:33
Myös BoTW-DLC:n (sen loppuvuoden) näyttäminen olisi kova juttu, sisältäen perinteisen temppelin klassiseen Zelda-tyyliin. Aijai!

ARMS tulee samaan ilmaista ladattavaa, ja kun peli ilmestyy jo perjantaina, nyt olisi tilaisuus vilauttaa kansalle ensimmäistä makupalaa. Twintelle räjäytti netin ja nörttien... no, ehkä sieltä tulee naishahmo, joka taistelee ja tukahduttaa daisareillaan. Eräät saattaisivat maksaakin siitä... huom: eräät.

Tai hyppyritukkamies, jonka kiiltäväksi hiottu seiväs uppoaa... Lopetanpa tähän.


Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: despo - 13.06.2017 14:41
Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).


Otsikko: Vs: Re: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 14:45
Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).

Ei hätiä mitiä, jos ei tänä vuonna, niin sitten ensi vuonna. Tai jo seuraavassa Directissä! Ei sitä koskaan tiedä!


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Discokuningas - 13.06.2017 15:49
Älkää odottako Nintendolta liikoja niin ette pety. Keskittyvät lähinnä 2017 julkaisuihin ja aikataulut on jo suht täynnä. Itse odotan lähinnä Mario Odyssey ja Xenoblade matskua joten en voi pettyä. Kaikki muu on plussaa. Vaikka ensi vuoden pelejä ei näytettäisi niin se ei tarkoita etteikö ne ole tulossa. Jos Retron peli tulee ensi vuonna niin hyvin mahdollista ettei sitä vielä paljasteta. Julkaisu on joka tapauksessa samaan aikaan paljastetaan se nyt tai ei. Voihan sieltä tullakin jotain megapaukkua mutta en lähtisi sellaista odottamaan. Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään ja jopa ubin Mario rabbids tulee kahden ja puolen kk:n päästä julkistuksesta.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Solid Snake - 13.06.2017 16:03
Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään
Zelda on eri mieltä.

Nintendo haluaa nyt Switchin elinkaaren alkuun mahdollisimman paljon pöhinää, ja isot pelijulkistukset toisivat sitä.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 13.06.2017 16:19
Vaikka Metroid ei yhtä suuri nimi ole kuin Mario tai Zelda, en näe mahdottomana etteikö Nintendo haluaisi julkistaa pelin mahdollisimman ajoissa. Offshoot -pelien, kuten Rabbidsin kohdalla myöhäisen julkistuksen ymmärtää, mutta luulen että Nintendo edes jotenkin tajuaa uuden pääsarjan Metroidin hypepotentiaalin, eikä se varmasti olisi mikään by the way -juttu.

Tämä tietenkin edellyttäen että Retron uusin peli edes olisi Metroid.






Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Discokuningas - 13.06.2017 16:37
Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään
Zelda on eri mieltä.

Nintendo haluaa nyt Switchin elinkaaren alkuun mahdollisimman paljon pöhinää, ja isot pelijulkistukset toisivat sitä.

Siksi sanoinkin että yleensä ja se pitää paikkaansa. Nintendo ei juuri nyt tarvitse pöhinää, koska laite on isoilla alueilla aika loppuunmyyty koko ajan jo muutenkin. Ja jos nyt paljastetaan liikaa niin esim ensi vuosi on kuiva helpolla. Tykkään Nintendon asenteesta olla julkistamatta pelejä liian aikaisin ja siitä että niitä saatetaan julkistaa milloin tahansa missä vaan directissä

Vaikka Metroid ei yhtä suuri nimi ole kuin Mario tai Zelda, en näe mahdottomana etteikö Nintendo haluaisi julkistaa pelin mahdollisimman ajoissa. Offshoot -pelien, kuten Rabbidsin kohdalla myöhäisen julkistuksen ymmärtää, mutta luulen että Nintendo edes jotenkin tajuaa uuden pääsarjan Metroidin hypepotentiaalin, eikä se varmasti olisi mikään by the way -juttu.

Tämä tietenkin edellyttäen että Retron uusin peli edes olisi Metroid.

Nintendo julkistaa suuriakin nimiä yleensä alle vuoden julkaisusta ja se on ihan riittävää. Esimerkiksi Mario Odyssey. Itse en todellakaan halua pelien julkistusta kolme vuotta etukäteen ja hypen kannaltakin lyhempi aika saattaa olla vain parempi.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: migge - 13.06.2017 16:41
Aika mitäänsanomattomat e3:t taas menossa. Vituttaa vieläkin että valvoin sen MS:n setin läpi. Noh, XBX tulee varmaan ostettua CoD-koneeksi loppuvuodesta, josko sitä samalla sijoittaisi uuteen näyttölaitteeseen samalla.

Nintendolta en uskalla odottaa mitään viimeisen kymmenen vuoden kokemusten perusteella.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: MasterTK - 13.06.2017 16:52
Nyt jo ottaa päähän, kun sen tietää että Nintendo paukuttaa jotain Armsia ja Splatoonia koko ajan vaan. Sitten lopuksi uusi traileri Mariosta.  Ei vaan pysty tajuamaan mihin ne käyttää aikaansa, kun moneen vuoteen ei Zeldan lisäksi mitään sen suurempia pelejä. Splatoon 2 kuin porttaus ykkösestä ja olisi pitänyt olla jo suoraan laitteen julkaisussa. Arms vielä surkeampi tapaus. Tuntuu Shiggyn minipeliltä, jota jaksaa pelata yhden illan.

Jaksaiskohan sitä viimein yrittää pelata tuon shadow of the colossuksen läpi. Se Last Guardin vaikutti striimeissä niin jöötiltä, etten ole jaksanut maksaa siitä edes 20 euroa. Vuosia kaikki odotteli ja viikossa kaikki unohti.



Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Scarf - 13.06.2017 17:35
Tuli juuri tuo Sonyn pressi katsottua. Paskaahan se oli Monster Hunteria lukuunottamatta. Skriptattuja elokuvamaisia pelejä tulee joka tuutista, ei voisi vähempää kiinnostaa. Odotin From Softwaren uutta peliä, mutta ei niin ei.

Onneksi Zeldaa jaksaa jyystää vielä pitkään (uskomaton peli), sitten on vielä Persona 5 korkkaamatta ja loppuvuodesta tuleekin jo Mario.

Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Julkaisu siirrettiin ensi vuoteen.

EDIT: Jaa despo ehtikin ensin.

EDIT2: The Evil Within 2 Gameplay Trailerissa paljon hienoja juttuja, mutta miten ihmeessä Tango on jälleen saanut tehtyä näin järkyttävän ruman pelin - vuonna 2017? Katsotaan vaan, niin peli pyörii taas 15fps.

Harmi, että japanilainen pelattavuus ja länsimaalainen graafinen loisto ei voi ikinä kulkea käsi kädessä. From Softwarella samat ongelmat. Onneksi Monster Hunter World vaikuttaa lupaavalta myös graafisesti.


Otsikko: Vs: Re: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 13.06.2017 18:57
Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).
Retron logo tulee ruutuun... haihtuu pois... tunnelma musaa...ja ruutuun tulee... PIKACHU!!! Pokemon by Retro!!! :lol: Olisi kunnon trolli Nintendolta, enkä yllättyisi yhtään  ;D

Mutta jos vakavissaan mietitään, Nintendohan on pettänyt joka vuosi... En siis odota kummoisia.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 13.06.2017 19:10
Pokemon Switchille.

No nyt.

ja METROID!!

Mitäs tämä nyt on.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Kabanossi - 13.06.2017 19:11
Tulihan se Metroid. :lol:


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: migge - 13.06.2017 19:12
Ei saatana.

https://www.theverge.com/2017/6/13/15782806/metroid-prime-4-nintendo-switch-announced-e3-2017


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Scarf - 13.06.2017 19:13
(https://i.imgur.com/RG0BS1U.gif)


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: migge - 13.06.2017 19:27
Ja siihen loppu tän vuoden E3:t. Parasta oli Metroid Prime 4 -logo.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 13.06.2017 19:34
Kaipa se on aika Nintendomaista että kaksi suurinta pommia (Switchin "core" Pokemon-peli ja Metroid Prime 4) olivat vain puolenminuutin ohimainittavia juttuja, vaikka toisaalta molempien kehitys on varmaan niin alkuvaiheessa että ei mitään näytettävää oikeastaan vielä ole.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Riffe - 13.06.2017 19:44
Evil Withinin jatko-osalta en odota mitään. Eka osa itsessään oli jo pettymys, paljon hehkutetut sneak-osiot loppuivat hyvin nopeaan ja loppuosa olikin pelkkää räiskintää.

Shadow of the Colossus onkin vielä kokematta, pitänee kokea elämys remaken muodossa.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Kabanossi - 13.06.2017 19:49
Kaipa se on aika Nintendomaista että kaksi suurinta pommia (Switchin "core" Pokemon-peli ja Metroid Prime 4) olivat vain puolenminuutin ohimainittavia juttuja, vaikka toisaalta molempien kehitys on varmaan niin alkuvaiheessa että ei mitään näytettävää oikeastaan vielä ole.

Ei varmaan ole näytettävää, mutta silti tärkeää kertoa niiden olevan kehityksessä. On vielä pelaajia, jotka eivät usko Nintendon oppineen Wii U:sta. Pelejä tulee nyt tasaiseen tahtiin, minkä lisäksi Nintendo julkisti "oikean" Pokemon-pelin sekä Metroid Primen jatko-osan olevan kehityksessä. Tuo riitti varmasti rauhoittamaan monen epäilijän mielen, ehkä myös lähtemään konsoliostoksille.

Näin muuten messuja kommentoidakseni täytyy sanoa, että eipä mitään järisyttävää ole näkynyt. Monia pelejä odotan kyllä innolla, mutta eipä minkään odotus yöuniani vie. Ehkä sitä on tullut myös vanhaksi.  :lol:


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 19:54
Fuck yeah!!!

Se on siinä!  8)


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: saska - 13.06.2017 20:02
Mario näyttää kyllä syötävän hyvältä. *_*


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 13.06.2017 20:11
Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: MasterTK - 13.06.2017 20:27
Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.

Kelpaa kyllä, mutta hieno esimerkki miten ikivanha GBA-peli näyttää miljoona kertaa paremmalta kuin nämä 3D-töherrykset, joita nykyään tykätään niin kovasti tehdä pikseligrafiikan sijaan. Kuten myös se uus "Castlevania" peli. Aivan karmeelta näytti GBA:n ja DS:n peleihin verrattuna.

Mutta Metroid Prime 4 ja remake kakkosesta. Ei voi kyllä valittaa, tosin nelosessa tekijänä vissiin Nintendo itse ja remakessa MercurySteam, joten odotukset laski heti 500%.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Partajeesus - 13.06.2017 20:35
Tulihan se lopullinen syy switchin ostoon. Tosin meinasin ostaa sen jo pari viikkoa sitten kun joku myi konsolifinin foorumilla kone+zelda pakettia 270e hintaan, mutta vähemmän yllättäen se meni alle kahdessa tunnissa.
Nyt sille on siis jopa neljä kiinnostavaa peliä. Uusi mario, xenoblade chronicles 2, metroid prime 4 ja fast rmx.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 13.06.2017 20:59
Mitä hittoa Retro sitten tekee? Onko uusi StarTropics jo melkein valmis?  ;D

Mario Odyssey tulee tosiaan jo lokakuussa, siis kolme kuukautta välissä ja peli on ulkona!

Ja vielä kun tässä välissä saa pelata ARMSia – joka on yksi hauskimmista Nintendo-peleistä pitkään aikaan, ja Splatoonin jatko-osaa, jota kilpailuhenkiseen verkkopelaamiseen mieltyneet tulevat ylistämään maasta taivaisiin – niin ei ole mitään valittamista.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 13.06.2017 22:19
Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.
Vituttaa kun kuvittelin että NS:n tulon myös juurikin tälläiset vähän valtavirrasta poikkeavat DS-konsolien pelit ja retrot tulisivat nyt NS:lle. Mutta ei. NS:lle tulee "tikkaripelit" Yoshi ja Kirby  :/

EDIT:
Mitä hittoa Retro sitten tekee? Onko uusi StarTropics jo melkein valmis?  ;D
No sitä Pokemonia ;D Tosin taidettiin sanoa että GameFreaks kehittää myös tämän...


Mutta Retron projekti olisi kyllä mielenkiintoista tietää. Viimeisin Retro peli oli kuitenkin DKC: Tropical Freeze joka tuli jo 2014. Siitä on aika pirun kauan. Ja vieläkään ei kerrottu mitään vinkkiä. Saapa nähdä tuleeko messujen lomassa vielä jotain "huhuja". Samoin miten kävi Star Fox Zeron kanssa muutama vuosi sitten. Siitä ei taidettu sanoa aikanaan mitään Directissä, mutta ei mennyt kauaa kun näytettiin jo takahuone kuvaa pelistä.

Kuinkahan moni peli näistä on lopulta WiiU-käännös. Uskoisin että Xenoblade Chronicles 2 on ainakin. Muuten ei olisi mitään mahdollisuutta että olisivat vieläkin aikataulussa. Nintendo on varmaan tehnyt jotain "siltoja" WiiU:n ja NS:n välille Zeldan takia, jonka ansiosta monia alunperin WiiU:lle kehitettyjä pelejä käännetään ja tehdäänkin nyt NS:lle.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Discokuningas - 13.06.2017 22:57
Yhdestä pelistä ainakin olen varma ettei ole Wii U käännös. Yoshi. Sillä sen pelin yllättävin puoli on että sen engine on UE4. Nintendo peliksi aika uutta käyttää ulkopuolista engineä.

Xenobladesta Takahashi sanoi treehousessa että heillä oli engine valmiina Xenoblade X:n ansiosta jonka päälle rakentaa ja siksi ovat saaneet nopeasti tehtyä. En usko että peli on sinänsä Wii U käännös. X:n valmistumisesta ei ole vielä niin kauaa ja Wii U:n kohtalo on kyllä ollut Nintendon tiedossa pitkään. En oikeastaan usko että juuri mikään peli on Wii U käännös enää. Kehitys on varmasti aloitettu uutta konsolia silmällä pitäen.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: JayeizH - 13.06.2017 23:18
Xenobladesta Takahashi sanoi treehousessa että heillä oli engine valmiina Xenoblade X:n ansiosta jonka päälle rakentaa ja siksi ovat saaneet nopeasti tehtyä. En usko että peli on sinänsä Wii U käännös. X:n valmistumisesta ei ole vielä niin kauaa ja Wii U:n kohtalo on kyllä ollut Nintendon tiedossa pitkään. En oikeastaan usko että juuri mikään peli on Wii U käännös enää. Kehitys on varmasti aloitettu uutta konsolia silmällä pitäen.
No jos engine on edelliseltä konsolilta, eikö se ole pitkälti käännös silloin? En usko että WiiU:lle tehtiin varsinkaan Xenobladen tyylistä peliä mikään muu mielessä kuin WiiU. Siis tietysti enginestä saa sellaisen joka sopii toisille alustoille mutta se täytyy tietää ymmärtääkseni alusta asti ja silloinkin puhutaan usein versioiden "käännöksistä" ja primaarialustasta jne. Tosin myönnän että en ole enginen teon asiantuntija enkä tiedä kuinka ne lopulta toimii, joten voi olla että väänän ihan paskaa tässä. Mutta jos engine on tehty alunperin WiiU:lle, niin äkkiseltään sanoisin että ei sitä only for NS ole kehitetty.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: MasterTK - 13.06.2017 23:18
Aika kova kyllä jos saadaan uusi Mario ja Xenoblade oikeasti tälle vuodelle. Switch on kyllä laitteena niin pirun hyvä itselle, joka on aina tykännyt pelata enemmän kannettavilla kuin kotikonsoleilla. Tarvittaessa saa pelattua pelejä myös telkkarissa.

Molemmat Xenobladet iski itselle kyllä niin lujaa vioistakin huolimatta, etten malta odottaa seuraavaa. Lähinnä ottaa päähän että hahmodesign on mennyt vieläkin paskempaan suuntaan. Kaikki anime pitäisi räjäyttää pois tästä maailmasta. Onneksi armoreilla ja muilla saa peitettyä varmaan taas kerran kaikki hahmot, ettei näe millaisia paskapäitä joutuu ohjailemaan. Ja aivan sama vaikka olisi sama engine kuin X:ssä, mutta viilattu eteenpäin, sillä se peli näyttää ihan mielettömän hyvältä hahmoja lukuunottamatta.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Scarf - 13.06.2017 23:58
Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.

Kelpaa kyllä, mutta hieno esimerkki miten ikivanha GBA-peli näyttää miljoona kertaa paremmalta kuin nämä 3D-töherrykset, joita nykyään tykätään niin kovasti tehdä pikseligrafiikan sijaan. Kuten myös se uus "Castlevania" peli. Aivan karmeelta näytti GBA:n ja DS:n peleihin verrattuna.

Tätä olen itsekin ihmetellyt. 3DS-pelit näyttävät edelleen N64-peleiltä, tuollaiselle nuhapumpulle ei pitäisi tulla enää nykypäivänä yhtäkään peliä.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Kraidi - 14.06.2017 00:22
Nintendon pitäisi ymmärtää tehdä sama Metroidille kuin mitä Sonicille ollaan nyt tekemässä Sonic Manian muodossa. Onhan tämäkin toki parempi kuin ei mitään.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Aivis - 14.06.2017 00:42
Tuntuu kyllä, että Nintendo on jälleen keksinyt pyörän uudelleen Super Mario Odysseyn kohdalla. Vaikuttaa sata kertaa paremmalta, kuin mitä 3D World oli, ja vaikka Galaxyt olivatkin erinomaisia pelejä, vasta nyt tuntuu SM64 saavan arvoisensa seuraajan. Pelissä näyttäisi saavan oikeasti tutkia paikkoja ja salareita sekä kaikkea kerättävää ja puzzleja on ripoteltu ympäri kenttiä. Onhan niitä siis aina ollut, mutta ei vielä tälläisellä mittakaavalla ja yksityiskohdilla. Peli vaikuttaa oikeasti palkitsevan tutkiskelua ja kokeilua ilman kädestä kiinni pitämistä.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 14.06.2017 06:41
Peli vaikuttaa oikeasti palkitsevan tutkiskelua ja kokeilua ilman kädestä kiinni pitämistä.

BoTW-vaikutteet, ja jos sama kantaa Metroidiinkin asti... mitkä mahdollisuudet!

Nintendon PR on kyllä tullut aiempaa fiksummaksi sen suhteen, mitä kannattaa näyttää ja mitä ei. Pelkkä Metroid Prime 4 -logon vilautus on todiste siitä, sillä tuttu meininki olisi ollut sen näyttämättä jättäminen ja fanien syytämän kuonan niskaan ottaminen siitä, miksi ihmeessä tuolle 240p-hirvitykselle tulee Metroid muttei Switchille.

Nyt 35 sekunnin "Dont worry, we got this" -osio Spotlightissa muuritti sellaisen. Hittolainen, se antoi samalla terää Samuksen paluulle käsikonsolipuolellakin.


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Kubs - 14.06.2017 23:52
Täällä pelaillaan justiinsa uutta Mariota. Vaikuttaa kyllä hauskalta. Ei ole ennen tainnut Mario skootterilla ajella. :D

http://www.youtube.com/watch?v=otmXUsVWlDA


Otsikko: Vs: E3 2017
Kirjoitti: Ephram - 15.06.2017 06:40
Täällä pelaillaan justiinsa uutta Mariota. Vaikuttaa kyllä hauskalta. Ei ole ennen tainnut Mario skootterilla ajella. :D

http://www.youtube.com/watch?v=otmXUsVWlDA


Tähän voisi vastata jotain nasevaa Mario Kartiin liittyvää, mutta en vastaa, koska ymmärsin mitä tarkoitit.  :P

Huolestuttavasti kohti GTA-pelejä mennään. Mitä seuraavaksi? Mario kaartaa autollaan pimeälle takakujalle, ja kohtaa siellä sienillä ja tylsillä osa-aikaisilla duuneilla elämänsä tärvelleen Daisyn, joka kapuaa muutamasta kolikosta Marion kiesiin... kappas, energiat tulevat takaisin mittariin.  :o



Otsikko: Re: E3 2017
Kirjoitti: Sharkie - 15.06.2017 08:25
Huolestuttavasti kohti GTA-pelejä mennään. Mitä seuraavaksi? Mario kaartaa autollaan pimeälle takakujalle, ja kohtaa siellä sienillä ja tylsillä osa-aikaisilla duuneilla elämänsä tärvelleen Daisyn, joka kapuaa muutamasta kolikosta Marion kiesiin... kappas, energiat tulevat takaisin mittariin.  :o

Hehe, onhan sille tosiaan jo heitetty asekin, jolla saa räjäytellä jäniksiä palasiksi. Niin se Nintendokin varttuu.