Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Aihe: E3 2012  (Luettu 47124 kertaa)
E3 2012 « : 14.05.2012 13:23 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili E3-messut järjestetään tänä vuonna 5.-7. kesäkuuta. Tuttuun tapaan varsinaiset julkistukset nähdään E3-lehdistötilaisuuksissa, joita järjestetään pitkin viikkoa. Tämän vuoden lehdistötilaisuudet menevät seuraavassa järjestyksessä:



E3 2012 - Lehdistötilaisuudet:

4.6 maanantai:

Microsoft Klo: 20:00
Electronic Arts
Ubisoft
Sony Klo: 04:00

5.6 tiistai:
Nintendo Klo: 19:00

Nintendo on siis tänä vuonna jättäytynyt viimeiseksi. Toisin sanoen siis kilpailijat eivät ehdi reagoimaan Wii U -paljastuksiin omissa lehdistötilaisuuksissaan. On tunnettu fakta, että lehdistötilaisuuksissa nähtäviä paljastuksia mietitään viimeisille minuuteille asti. Joskus joku julkistus jätetään pois tai vaihtoehtoisesti lisätään mukaan ohjelmaan muutamia minuutteja ennen varsinaisen show'n alkamista.

Veikkaukset:

Microsoft:

Hyvin todennäköisesti Kinect on suuressa osassa show'ta. Microsoftin arvellaan keskittyvän Kinectiin ja sen peleihin hyvin runsaasti tulevina vuosina. Laitteesta suunnitellaan myös seuraavan Xboxin vetonaulaa. Kannattanee siis valmistautua näkemään ihmisiä heilumassa lavalla.

Halo 4 nappaa varmasti ison osan lavashow'sta. Koska Halo viime vuonna lopetti show'n, on hyvin mahdollista, että tänä vuonna ohjelma alkaa Halo 4 -pelikuvalla. Ja onhan Halo loistava show'n avaaja. Tämä peli on todennäköisesti ensimmäinen asia, jonka tulemme näkemään E3-messuilla.

Jokaisena vuonna täytyy nähdä vähän yllätyksiä, mutta tänä vuonna on vaikea keksiä mitä Microsoft voisi esitellä. Ehkä uusi Project Gotham Racing Turn 10:ltä? Joku tuleva 3rd party on napattu nyt yksinoikeudeksi? Saako esim. Gears of War uuden osan?

Microsoft on jo sanonut, ettei seuraavan sukupolven masiinaa tulla vielä esittelemään. Show'n aloittajana Microsoftilla on kuitenkin huikeat paineet, sillä Sonyn ja Nintendon paljastuksistahan ei vielä tiedetä. Voisiko olla, että Microsoft kertoisi esimerkiksi show'n päätteeksi esittelevänsä uuden Xboxin ensi vuoden E3-messuilla? Vai näemmekö konsolia jo tänä vuonna?

Sony:

Sony ottaa lavan haltuun toisena konsolivalmistajista. Siellä on varmasti katsottu silmä kovana Microsoftin antia ja nyt on aika vastata samalla mitalla.

Tänä vuonna Sony on tiukan paikan edesssä. PlayStation Vitan on pakko näyttää ihan järjettömän hyvältä. Myynnit eivät ole olleet ihan toivotunlaiset, eikä pelejäkään kauppojen hyllyillä ole turhan montaa. Nintendo tulee todennäköisesti räjäyttämään 3DS:n julkistuksilla pankin, joten Vitalla täytyy nyt olla todella hyvä julkistusten katras, jotta homma kääntyy Sonylle suotuisaksi.

PlayStation 3 -osastoa edustanee Last of Us, Sly 4, God of War: Ascension ja ehkä Last Guardian. Gran Turismo 6:n esittely olisi todellinen pommi ja ihan mahdollinen jopa. PS3:n yksinoikeusjulkistukset eivät näytä yhtään hullummilta.

PlayStation 4 -vihjailut tai jopa oikea info voi olla hyvinkin totta tämän vuoden E3:ssa. Varmasti pääpaino on kuitenkin PS3:lla, jolla vuosia lienee vielä mittarissa, mutta en ihan kamalasti yllättyisi, jos vähän seuraavasta PlayStationista jo puhuttaisiin.

Nintendo:

Nintendolla on Wii U:n kanssa kädet täynnä töitä. Hc-pelaajien pelikonsoliksi mainitulle Wii U:lle pitäisi olla nyt näytettävänä iso kasa hc-pelejä. Nintendo-fanit odottavat Kid Icarusta, Star Foxia, Zeldaa, Metroidia, Mariota ja niin edelleen. Tämä kaikki ei millään voi toteutua, mutta silti vanhat fanit pitäisi saada tyydytettyä.

Metroidin uuden osan esittely tuntuu minusta suhteellisen mahdolliselta. New Super Mario Bros. Mii ja Pikmin 3 on jo vahvistettu. Olisiko sitten Super Smash Brosin jatko-osan aika?

Kiinnostavaa myös nähdä mitä 3rd partyja Wii U:lle esitellään. Ehkäpä Nintendo on hankkinut Treyarchin esittelemään Black Ops II:ta nimenomaan Wii U:lla. Tai mahdollisesti Assassin's Creed 3:n esittely hoidetaan Nintendon tapahtumassa. Joku iso 3rd party Nintendon on pakko hankkia tapahtumaan.

3DS:llä odotan suurta pelivyöryä. Nintendo tulee pumppaamaan resursseja käsikonsolipuoleen varmasti todella rajusti ja se näkyy E3-messuilla varmasti. Ehkä laitteesta julkistetaan myös uusi malli, jossa on kaksi analogitikkua, kirkkaampi näyttö, sirompi muotoilu ja niin edelleen.


« Viimeksi muokattu: 05.06.2012 23:04 kirjoittanut Solid Snake »
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #1 : 14.05.2012 13:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Microsoft noudattanee tuttua kaavaa. Heti kärkeen Call of Dutyn esittely jota seuraa tunti Kinect-paskaa ja loppuun traileri vuoden isosta yksinoikeudesta, joka sattuu tänä vuonna olemaan Halo. Johonkin väliin ujutetaan jokunen uusi yksinoikeudella Xboxille tuleva latauspeli.

Nintendolta haluaisin nähdä uuden mallin 3DS:stä, sitä ennen en konsolia osta. Wii U kiinnostaa paljon, toivottavasti saadaan jotain todella mielenkiintoisia pelejä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #2 : 14.05.2012 14:17 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW XBLA. Ainoa asia mikä MS:n puolelta tällä hetkellä jaksaa kiinnostaa. Ensi vuonna sitten on jo eri meininki, kun pääsevät esittelemään uutta laitetta.

MS:n E3
* Kinect paskaa -> no se on paskaa
* Liven uudet ominaisuudet -> ainoastaan jenkeille
* Pelit -> 3rd party pelit ja Halo ei kiinnosta

Jäljelle jää XBLA.
Play-Asia
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #3 : 14.05.2012 15:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Matra ja odotus on vähän sama kuin joka vuonna: Täysin uusia pelejä tai unohdettuja sarjoja kehiin. M$:ltä voisi tulla Killer Instict ja Kameo. Sonylta vaikka Jak&Dexter. Nintendo on käyttänyt kiitettävästi vanhaa hahmo galleriaa laidasta laitaan. Vaikka puuttuuhan sieltä WiiU:lle mm. Star Fox lentely, Luigi's Mansion ja oikea Kid Icarus seikkailu. Tosin WiiU tuntuu jotenkin minulle ehkä väärältä sijoitukselta tällä hetkellä. Ehkä normaalia erottuvampi Zelda tai retro Mario voisi muuttaa mielen. Tosin, nyt FF-retro huuruissa (FF8:ia 76h pelattuna O_o) jos E3:ssa tulee ilmoitus "perinteisestä" JRPG:stä WiiU:lle, eli Final Fantasy pelistä julkaisuun (FFXV?), voi olla että konsoli menisi ostoon suoraan julkaisussa.

Tosin tuolle "Retro-JRPG:lle" vastapainona, olisi aika kova veto jos sieltä tulisi oikeasti yksin pelaamisen riemuvoitolla ja parhaudella ratsastava 2D -Mario. Tällöin voisi jälleen kukkaron nyörit heltyä. 3D Mario tuskin aiheuttaa mitään värähdystä tai heltymistä...

Tosin voi olla että E3:t jää kokonaan katsomatta  :rollaus: Vittu.... :/
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #4 : 14.05.2012 16:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nintendolta haluaisin nähdä uuden mallin 3DS:stä, sitä ennen en konsolia osta.

Näin, tämä kiinnostaa minuakin eniten. Lite-tyyppinen malli lähtisi varmasti taas julkaisussa ostoon, ja pelaaminen voisi taas hetkeksi painottua enemmän tuonne reissun päälle. Nyt onkin tullut merkittävän paljon pelattua kotikonsoleita.

Muuten ei ole mitään suurempia odotuksia, vaan mennään pitkälti sellaisella "katsotaan mitä tulee" -mentaliteetilla. Mahdolliset uudet konsolitiedot ja WiiU-yksityiskohdat ovat toki mielenkiintoisia. Niin, ja Last Guardiania voisivat koittaa rykäistä valmiiksi, ettei pelistä tulee seuraavaa Duke Nukem Foreveriä(vaikka valmistuihan sekin, lol).
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #5 : 14.05.2012 16:59 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Peli-innostus laskenut sen verta rajusti tässä kohta vuoden mittaan että tuskin tulen seurailemaan koko eekolmosia. Syssymmällä julkaistava Assassin's Creed 3 on tällä hetkellä ainoa peli jota odottelen ja siitä nyt tippuu traileria sun muuta matskua (joita niitäkin seurrailen suht laiskasti) kummiskin pitkin kesää niin sen takia lienee turha messuja kyttäillä. Joku Gran Turismo 6, tai joku muu "pommi" saisi ehkä kiinnostuksen heräämään. Samaten PS4 tiedonmuruset. Onkohan GTA:sta toivottavissa mitään traileria tai jotain uutta tietoa?

Laudalta varmaan lueskelen tärkeimmät uutiset ja julkaisut.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #6 : 14.05.2012 18:05 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Grand Theft Auto V on kyllä jännittävä tapaus. Periaatteessa se peli on Rockstarin silmissä suurempi kuin E3. GTA-infot tupataan usein antamaan erillään pelimessuista.

Sitten taas, on hyvin mahdollista, että joku konsolijulkaisija on maksanut siitä, että saa GTA V:n omaan lehdistötilaisuuteensa.

GTA V:stähän ei ole vielä edes kerrottu alustoja, joka on aika outoa. GTA IV:n ilmoitettiin heti tulevan PS3:lle ja Xbox 360:lle, trailerit ilmestyivät näiden konsoleiden kauppapaikkoihin jne. GTA V:n alustat eivät ole selvillä vielä. Onko Rockstar solmimassa jotain tietyn mittaista yksinoikeusdiiliä GTA V:n kanssa vai mikä tässä on homman juju?

Toivottavasti GTA V:stä saadaan lisää infoa E3-messuilla.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #7 : 15.05.2012 00:06 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
5.6 tiistai:
Nintendo Klo: 22:00

Sorry, sanoinkin tämän sulle väärin, on klo 19.

Sony keskittynee Vitaan, Microsoft Kinectiin. Eli Nintendo siis kiinnostaa eniten, yllätys. Olen tyytyväinen kunhan näytetään vakuuttavaa pelikuvaa parista 3rd party pelistä ja kerrotaan mitä Retro Studios on puuhannut. Kaikki muut on plussaa.

No, Wii U:n hinta toki kiinnostaisi, kuin myös nimenvaihto. :)
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #8 : 15.05.2012 08:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, kyllähän näitä tulee taas seurattua minkä pystyy. Tuskin kovin paljoa, mutta täytyy sitten jälkikäteen lueskella jne.

GTA V:sta olisi tosiaan kiva kuulla edes jotain pientä. Uusi traileri tai edes pari uutta kuvaa olisi ihan ok. Onneksi Last of Us on mukana. Vähän odotellutkin jo pelistä jotain uutta. Gran Turismo 6 olisikin ihan mukava pommi. PS4:llä ei niin itsellä ole kiire, mutta jos siitä pientä tietoa tulee, niin kyllähän sekin kelpaa. Kyllähän tässä kuitenkin kohta ne uudet konsolit alkaa kutkuttamaan, vaikkei tosiaan mikään kiire ole.

Kyllä tässä ihan mielenkiinnolla messuja odotellaan, varmasti sieltä jotain mielenkiintoista löytyy. Hassua, että taas kohta vuosi kulunut edellisistä E3:sta.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #9 : 15.05.2012 13:25 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo tietenkin kiinnostaa jälleen eniten. Uusi Metroid ja mahdollinen nimenvaihdos ehkä eniten kiinnostavat. En odota uutta Zeldaa tai Marioa, mutta toivotaan että saadaan edes jotain kunnon pelikuvaa siitä, mihin laite kykenee.

Sonylta kiinnostaa oikeastaan vain The Last Guardian.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #10 : 15.05.2012 13:42 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Sonylta kiinnostaa oikeastaan vain The Last Guardian.

Toivon todella ettei tästä tule samanlaista projektia kuin Duke Nukem Foreverista tai Beyond Good and Evil 2:sta. :/
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #11 : 15.05.2012 14:56 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tosin, nyt FF-retro huuruissa (FF8:ia 76h pelattuna O_o) jos E3:ssa tulee ilmoitus "perinteisestä" JRPG:stä WiiU:lle, eli Final Fantasy pelistä julkaisuun (FFXV?), voi olla että konsoli menisi ostoon suoraan julkaisussa.

Tästä saattoi olla taannoin puhetta jo, mutta jotenkin tuntuu siltä että Square-Enix on pantannut tietoa siitä Versus 13:sta siksi, että se ehkä nimetään FFXV:ksi. Peli tulee kuitenkin olemaan aivan järjettömän iso ja mittakaava täysin pääsarja-FF:n veroinen. Nomura & Co. sanoivat joskus että eivät halunneet tehdä Versuksesta pääsarjan peliä sen kuulemma synkkien teemojen, tarinan ja pelityylin vuoksi. Minusta Versus olisi täsmälleen sellainen tuuletus mitä FF-sarja ylipäätään tässä vaiheessa kaipaa.

Lisäksi koko XIII-brändi on vääntänyt turdia Final Fantasyn maineen päälle siihen malliin, että miksi edes nimetä peli 13:ksi, kun sillä ei ole mitään tekemistä koko alkuperäisen 13-tarinan tai maailman kanssa (okei, jotain samaa mytologiaa ja luomiskertomuksia mutta whatever). Sitäpaitsi se joku FF Agito XIII:kin PSP:lle uudelleennimettiin Type-0:ksi.

Fabula Nova Crystallis, my ass. :lol: Tämä kaikki tietysti MuTu-tuntumalla, mutta varsin vahvalla sellaisella. Toivotaan että pelistä saadaan vihdoin uutta tietoa eekolmosilla. Viimeksi pelistä saatiin uutta tietoa sen traikun muodossa mitä, viime vuoden tammikuussa?

Edit: Plus vielä Squaren puheet siitä että "FF15 voi tulla olemaan toimintarope"...miltä Versus ainakin minusta hyvin selkeästi näyttää.


« Viimeksi muokattu: 15.05.2012 15:07 kirjoittanut IPlayer »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #12 : 15.05.2012 15:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Edit: Plus vielä Squaren puheet siitä että "FF15 voi tulla olemaan toimintarope"...miltä Versus ainakin minusta hyvin selkeästi näyttää.
No se siitä toivosta :/ Vaikka ei sillä, FF Versus tuntuu ihan mielenkiintoiselta projektilta ja onhan siinä potentiaalia. Mutta sehän on tosiaan "tuuletus" sarjaan, eikä "paluu juurille". No ehkä FFXVI sitten...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #13 : 15.05.2012 15:35 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Edit: Plus vielä Squaren puheet siitä että "FF15 voi tulla olemaan toimintarope"...miltä Versus ainakin minusta hyvin selkeästi näyttää.
No se siitä toivosta :/ Vaikka ei sillä, FF Versus tuntuu ihan mielenkiintoiselta projektilta ja onhan siinä potentiaalia. Mutta sehän on tosiaan "tuuletus" sarjaan, eikä "paluu juurille". No ehkä FFXVI sitten...
Enpä tiedä. Ei FF toisaalta minulle pelkkiä ATB-vuorotappeluita edusta. :) Jos ylipäätään saadaan maailma, tarina, rakenne, pelattavuus, musat ja kaikki muu kuntoon niin toimintaropemaisuus voi olla minusta ihan toimivakin ratkaisu. Ja toisaalta onhan se uudistuminen aina ollut yksi Final Fantasyn tavaramerkeistä.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #14 : 15.05.2012 16:22 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili E3:t ovat olleet viimeisen muutaman vuoden ajan pettymyksiä, joten nyt odotukset ovat melko alhaiset. Nintendo varmasti kertoo uutta tietoa Wii U:sta ja näyttää oikeaakin materiaalia peleistä, mutta en usko että Wii U jaksaa yllättää kovinkaan positiivisesti. Näin se vain valitettavasti on ollut aiemminkin Nintendon laitejulkistusten kohdilla viimevuosina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #15 : 15.05.2012 17:39 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Muutaman vuoden ajan? Minä merkitsisin omiin kirjoihin korkeintaan kaksi viime vuotta pettymyksiksi.

Viime vuoden Wii U -esittely meni ihan täysin läskiksi. Se oli täysin luokaton esilletuonti lehdistötilaisuudessa. Itse laitteessa ei toki ollut mitään vikaa, vaan siinä, miten se lehdistötilaisuudessa esiteltiin.

Viime vuonna nähty 3DS-valikoima oli vaikuttava, mutta pelaajat haluavat E3-messuilta isoja pelejä. Kannettavat saavat olla vain lämmittelyä.

Sony ja Microsoft tuntuivat olevan 2011 täysin unessa. Sony näytti paljon Vita-pelejä, paljasti laitteen hinnan jne. mutta ylempi sääntö pätee myös Sonyyn. PS3:lle näytettiin ihan päteviä nimikkeitä, mutta valikoimaa vaivasi yllätyksettömyys.

Microsoft näytti myös yllätyksettömiä jatko-osia, sekä aivan liikaa Kinectiä.

Vuonna 2010 Nintendo esitteli Skyward Swordin, joskin tuo esittely meni vähän puihin toimimattoman tekniikan vuoksi. Nintendolla oli myös Donkey Kong Country Returns, 3DS:n ensiesittely + laitteelle runsaasti pelejä. Ei missään nimessä paska show, joskaan kotisohvalta 3DS:ää ei oikein päässyt kokemaan.

Sonylla oli paljon jatko-osia, Killzone, GT, Infamous, MotorStorm jne. sekä paljon Movea ja jonkun verran PSP:tä. Viimeiseksi pommiksi jätettiin Twisted Metal, joka ainakin itselle oli pettymys. Ei mikään kaikkein paras esitys.

Microsoftilla oli runsaasti Kinectiä, taisi olla reilusti yli puolet show'sta. Alku vaikutti lupaavalta, kun tykitettiin Fable III, Gears 3, Halo: Reach jne. mutta loppu läsähti melko totaalisesti.

2009 taas oli ihan täyttä kultaa. Microsoft nosti Alan Waken jälleen parrasvaloihin, tapahtumassa esiteltiin Left 4 Dead 2, Crackdown 2, Halo 3: ODST, Halo Reach, uusi Banjo, tuolloin mielenkiintoiselta vaikuttava Project Natal, Hideo Kojima asteli lavalle... Todella hyvä show.

Sony ei paljoa jälkeen jäänyt, vaikka heidän show'ssa olikin vähän enemmän ilmaa välissä. Last Guardian, MAG, Heavy Rain, God of War III, Uncharted 2, MGS: Peace Walker, Final Fantasy XIV (vaikka olikin MMO) jne. Todella hyvää kamaa.

Myös Nintendolla oli hyvä show. Super Mario Galaxy 2 oli varmasti se kovin, mutta oli siellä New Super Mario Bros. Wii, Metroid: Other M sekä mielenkiintoisia DS-nimikkeitä. Määrässä jäätiin kilpailijoiden alle, mutta laadullisesti silti kova show.


Sanoisin, että 2011 oli ihan selkeä pettymys, katsoi sitä mistä suunnasta tahansa. Varmaankin huonoimpia E3-messuja anniltaan.

E3 2010 Nintendo loisti, Sonya vaivasi yllätyksettömät ja jo nähdyt jatko-osat ja Microsoft alitti riman totaalisesti tekemällä E3:sta Kinect-show'n.

E3 2009 oli kaikilta loistava esitys. 2008 vuoden messut olivat mini-E3:t, mutta sielläkin saatiin ihan hyvää kamaa, mutta nyt oma muisti ei niin pitkälle kanna.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #16 : 15.05.2012 18:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Myös Nintendolla oli hyvä show. Super Mario Galaxy 2 oli varmasti se kovin, mutta oli siellä New Super Mario Bros. Wii, Metroid: Other M sekä mielenkiintoisia DS-nimikkeitä. Määrässä jäätiin kilpailijoiden alle, mutta laadullisesti silti kova show.

Nintendon 2009 E3 showta kuvaa mielestäni parhaiten alla oleva kuva.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Eli sehän oli aika älytöntä kamaa joiltain osin :) Tosin muistan kyllä vieläkin kuinka perseelleni lensin kun Sony julkisti FFXIV:n ja kuinka perseelleni lensin uudestaan kun tajusin että kyseessä on MMO :rollaus:

Vaikka pelaaminen on jäänyt viime vuosisna pienemmälle, E3 on aina tapaus jonka aikana hypetytään jopa peleistä jotka eivät paljon kiinnosta lopulta. Se on show jossa kaikkea hypetetään lähes kaikkea ja jokainen tiedonmuru ahmitaan innolla. Ja legendoja syntyy niin hyvässä kuin pahassa (Wall Guy, Riiiidge Raceeeer, jne). E3 herättää sen jo hävinneen lapsen omassa päässä. 2009 E3 on itseasiassa aika hyvä esimerkki. Metroid Other M oli huiminta mitä oli tullu vuosiin ja riemun kiljahduksia pääsi kun peli lävähti ruutuun. Onkin siis ironian huipentuma, että en ole vieläkään pelannut itse peliä, parin minuutin testiä enempää. Mutta, E3:ssa se oli niin helvetin kova juttu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #17 : 15.05.2012 18:58 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Hämmentävää lukea asennetta, jonka mukaan käsikonsolipelit ovat vain välipaloja ja vähemmän oikeita verrattuna näihin megaluokan AAA-peleihin. Omalla kohdalla juuri ne käsikonsolitarjonnat ovat viime vuosina olleet huomattavasti paljon parempia kuin pääkonsolien isot pelit. Keskimäärin omaleimaisemmat ja haastavammat pelit vetoavat ainakin omalla kohdalla enemmän kuin riskittömät AAA-setit. Microsoftillakin mielenkiintoisimmat julkistukset ovat lähes poikkeuksetta olleet viime vuosina juuri Trialsin tyylisiä XBLA-pelejä.

Eniten tulee kuitenkin odotettua, mitä Konami tarjoaa.



You will be sucked...


« Viimeksi muokattu: 15.05.2012 19:17 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #18 : 15.05.2012 20:34 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Hämmentävää lukea asennetta, jonka mukaan käsikonsolipelit ovat vain välipaloja ja vähemmän oikeita verrattuna näihin megaluokan AAA-peleihin. Omalla kohdalla juuri ne käsikonsolitarjonnat ovat viime vuosina olleet huomattavasti paljon parempia kuin pääkonsolien isot pelit. Keskimäärin omaleimaisemmat ja haastavammat pelit vetoavat ainakin omalla kohdalla enemmän kuin riskittömät AAA-setit. Microsoftillakin mielenkiintoisimmat julkistukset ovat lähes poikkeuksetta olleet viime vuosina juuri Trialsin tyylisiä XBLA-pelejä.
Käsitit asian vähän väärin. Tuskin kukaan ladattavia pelejä tai käsikonsoleita dumaa, mutta mitä julkistuksen eeppisyyteen tulee, joku uusi AAA-nimike PlayStation 3:lle tuntuu vain isommalta jutulta, kuin "nämä 25 Vita-peliä julkaistaan ennen joulua" -montaasi.

Kummastakohan tälläkin foorumilla puhuttaisiin enemmän, jos vaikkapa Nintendon tilaisuudessa esiteltäisiin ensin 3DS:n tulevat pelit, ja sitten demottaisiin GTA V:tä Wii U:lla.

Lainaus
Eniten tulee kuitenkin odotettua, mitä Konami tarjoaa.



You will be sucked...
Piti kyllä oikein silmiä hieraista, kun aikanaan tuota Konamin tilaisuutta katsoi. Se oli alusta loppuun sellaista tykitystä, ettei paremmasta väliä  :lol:
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #19 : 20.05.2012 10:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muutaman vuoden ajan? Minä merkitsisin omiin kirjoihin korkeintaan kaksi viime vuotta pettymyksiksi.
Tarkoitin että laitejulkistukset ovat olleet Nintendolla hyvin pitkälti kaikki pettymyksiä viime vuosina. Aina itse Wiistä lähtien.


Wii U:n ohjainta on pistetty uuteen uskoon. Erituisen mukava uudistus on nuo analogiohjaimet. Käsikonsolilaitteelle sopivasta analogilevystä on luovuttu. Nähtävästi ohjaintikkujen ahjo ei ole enää kahdeksankulmainen vaan pyöreä, kuten se on kaikissa aiemmissa Nintendon kotikonsoleissa ollut. Lähdelinkissä muut uudistukset.



http://www.joystiq.com/2012/05/19/redesigned-wii-u-tablet-shown-off-by-tt-games-qa-guy/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #20 : 20.05.2012 11:42 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Hyi helevetti.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #21 : 20.05.2012 20:30 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nähtävästi ohjaintikkujen ahjo ei ole enää kahdeksankulmainen vaan pyöreä, kuten se on kaikissa aiemmissa Nintendon kotikonsoleissa ollut. Lähdelinkissä muut uudistukset.
Pakko viilaa pilkkua, Cubessa se oli kahdeksankulmainen.
Pyöreä ahjo on mielestäni aina sopinut analogeihin paljon paremmin kuin tuo vähän epämukava kahdeksankulmio.

Mietityttää, että tuleeko tuo olemaan tosiaan langatonohjain, kun luulisi kuvan lähettämisen kuitenkin vievän aika paljon tehoja. En kyllä tiedä tarkkoja speksejä laitteesta, joten kai olen väärässä.


tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #22 : 20.05.2012 20:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nähtävästi ohjaintikkujen ahjo ei ole enää kahdeksankulmainen vaan pyöreä, kuten se on kaikissa aiemmissa Nintendon kotikonsoleissa ollut. Lähdelinkissä muut uudistukset.
Pakko viilaa pilkkua, Cubessa se oli kahdeksankulmainen.
Huonosti muotoiltu lause multa. Meinasin juurikin sitä että Nintendon aikaisemmissa konsoleissa on ollut tuo kulmikas ahjo.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #23 : 24.05.2012 09:22 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo wiiuun ohjain on kyllä ruma.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #24 : 25.05.2012 14:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.thesixthaxis.com/2012/05/25/gaikais-e3-invite-all-but-confirms-ps3-streaming-partnership/

Viime päivinä on liikkunut huhuja, että Sony ja Gaikai esittelisivät E3-messuilla pleikkarilla toimivan pelistreamauspalvelun. Se on vähän epäselvää koskeeko tuo PC-pelejä vai Sonyn konsoleiden pelejä. Yllä olevan uutisen mukaan Gaikai on lähettänyt lehdistölle kutsuja pressiinsä ja kutsussa on ollut jotain vihjailua pelaamisen mullistamisesta konsoleilla.

Jännänä yksityiskohtana Sony palkkasi jonkin aikaa sitten jonkun ihmisen, jonka pitäisi tiedottaa tarkemmin mitä Playstation Networkin huoltokatkojen aikana oikein tehdään. Tähän asti on vain puhuttu huoltotöistä. Homma ei kuitenkaan ole muuttunut mihinkään ja tässä kuluvan vuoden aikana on ollut todella paljon huoltokatkoja. Yksi per viikko ei edes riitä. Internetin salaliittohörhöthän spekuloivat heti, että olisiko näillä katkoilla tekemistä Gaikain integroimiseen PSN:n kanssa.

Parhautta vai paskaa? Rockyn ei tarvitse vastata.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #25 : 31.05.2012 23:12 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin, huomenna sitten Konami aloittaa kello 8:30 Suomen aikaa. We will be sucked!
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #26 : 01.06.2012 07:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Woah, huomenna! Tämä tuli niin äkkiä. Itseäni ei Konamin tekemiset kiinnosta niin paljoa, että jaksaisin nousta livenä seuraamaan, mutta aamupäivällä kyllä tulee kahlattua läpi kooste tapahtumista.

Tiistai on itselleni ehdottomasti odotetuin messupäivä, yllättäen.


E3 ja WWDC, hieno aika vuodesta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #27 : 01.06.2012 09:00 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=brqasHJCuoM

Tuolta voi katsastaa Konamin show'n, joka on muuten tänäkin vuonna nauhoitettu video, ei oikea live-tapahtuma.

Ja jos ei jaksa koko hommaa katsoa, tässä vielä videon aikataulu:

2:43 Social games

4:50 ProEvoSoccer 2013

10:00 Zone of the Enders HD

12:25 Metal Gear 25th Anniversary

15:14 Metal Gear Rising

23:00 Mega64

26:40 Castlevania: Lords of Shadow 2

29:53 Castlevania: Mirror of Fate
tallennettu
Re: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #28 : 01.06.2012 09:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olisko jotain tiivistelmää jollain tosta Konamista? Ei pysty töissä kattelemaan videoita, mutta kiinnostaisi tietää mitä MGS:stä ja Castlevaniasta sanottiin..
tallennettu
Re: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #29 : 01.06.2012 10:52 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Rising vuoden 2013 alussa,näyttää edelleen ihan kivalta ja leikkely on edelleen mukana. Vesimeloneitakin voi ilmeisesti vielä viipaloida.

Lords of Shadow 2:n alustoja ei paljastettu (ilmeisesti kuitenkin PS3, X360, Vita, Wii U), mutta Gabriel riehuu aika kivassa CGI-trailerissa. Myös ilmeisesti uutta päähenkilöä vähän vilautellaan. Mirror of Fatesta julkaistiin vastaavasti hikinen teaseri, mutta siitä tosin tiedetäänkin jo aika paljon.


« Viimeksi muokattu: 01.06.2012 11:00 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines