Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Aihe: E3 2012  (Luettu 46001 kertaa)
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #240 : 05.06.2012 21:47 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Enpä tainnut hirveästi menettää vaikken eekolmosia tätä threadia lukuunottamatta seuraillutkaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #241 : 05.06.2012 21:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
E3:t ovat olleet viimeisen muutaman vuoden ajan pettymyksiä, joten nyt odotukset ovat melko alhaiset. Nintendo varmasti kertoo uutta tietoa Wii U:sta ja näyttää oikeaakin materiaalia peleistä, mutta en usko että Wii U jaksaa yllättää kovinkaan positiivisesti. Näin se vain valitettavasti on ollut aiemminkin Nintendon laitejulkistusten kohdilla viimevuosina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #242 : 05.06.2012 21:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei muuten oikein kyllä täsmää toi ketjun alaotsikko sitä mitä nyt ollaan nähty  :/
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #243 : 05.06.2012 22:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pitää varmaan oikeasti siirtyä PC-pelaajaksi. Latauspalvelut pursuavat mitä erikoisempia ja puoli-ilmaisia isompia ja pienempiä pelejä. Vähän vaihtelua tälle nykyiselle konsolimassalle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #244 : 05.06.2012 22:35 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Katselin tuossa juuri The Last of Us - Surviving the Enf of the Worl Demo -videon ja entistä mielenkiintoisemmaksi käy. Peli näyttää ja vaikuttaa erittäin hyvältä. Selkeä Naughty Dog -fiilis tästä tulee mutta ei haittaa, se fiilis on hyvä. Kohtahan tästä voisi luoda oman topikinkin  ;)
030906 | 190308
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #245 : 05.06.2012 22:38 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei se nyt ihan putkeen mennyt.

Alussa olin tosi liekeissä. Pikmin oli upea. Scribblenauts oli mieluinen yllätys. Arkham City, Mass Effect 3 ja kumppanit ovat jo vanhoja pelejä, joista on vaikeaa sen kummemmin intoilla. Hyvä, että Nintendollekin tulee näitä, mutta kyllä ehdottomasti Ass Creed 3, Colonial Marines, Tekken Tag 2 ja muut vielä julkaisemattomat pelit, jotka toivottavasti nähdään Wii U:lla samaan aikaan kuin muilla laitteilla, ovat kiinnostavampia, sillä niitä en ole vielä läpäissyt. Mutta hyvää kamaa kuitenkin pääosin.

Super Mario Bros. U näytti ihan hyvältä. En tiedä onko tässä nyt jo liikaa samaa, sillä onhan tämä jo kolmas sarjan peli, eikä kamalasti erilaiselta näytä, mutta varmasti sen parissa sen yhden läpipeluukerran plus muutaman moninpelit viihtyy. Varmasti ostan.

Mutta lupaavan alun jälkeen koko homma meni perseelleen. Toki Sing, Wii Fit U ja vastaavat siellä olivat, kuten odotettiinkin, eikä se oikeastaan menoa haitannut, mutta se Nintendo Landin ylipitkä esittely lopussa alkoi jo vähän haukotuttamaan. Mutta ainahan Nintendon lopussa jonkun pommin ujuttanut mukaan, joten kyllä tämän jaksaa!!

Paitsi, että ei. Nintendo Land oli viimeinen juttu. Oli pakko hieraista silmiä, kun ilotulikseen show päättyi. Oliko Nintendo Land oikeasti parasta mitä Nintendolla oli esitellä Wii U:lla? Toki, siinä alussa oli muutama kiinnostava peli, mutta ei tämä nyt varsinaisesti mikään "SHUT UP AND TAKE MY MONEY" -esitys ollut.

Käsittämätöntä, ettei lopussa voitu vaikka sanoa, että Wii U ilmestyy loppuvuoden aikana, hinta paljastetaan myöhemmin ja Retro Studios kehittää Metroid Primea konsolille. Olisi sekin jättänyt paremman maun suuhun.

Olen hyvin pettynyt siihen, miten Nintendo Wii U:n on esille tuonut. Konsolin tehoista tiedetään vain se, että HD-grafiikkaa tulee ruudulle. Niitä tehoja olisi pitänyt esitellä uusien Nintendo-sarjojen avulla. Miltä Metroid näyttää, kun vääntöä löytyy? Tämä on uusi konsoli, jolla aioitte vielä hetki sitten ottaa hc-pelaajien suosion takaisin.

Jos ensi vuonna nähdään PS4 ja Xbox 3, voi Nintendolla olla jo liian myöhäistä alkaa esitellä miltä Wii U:n Metroid näyttää, tai miten hienoa vettä on Wave Race U:ssa. Tässä Nintendon oli tarkoitus vakuutella, että Wii U kannattaa ostaa tänä jouluna, ja saada sitä lumipalloa pyörimään. Ei pyöri!

Tottakai Wii U:lle edelleen tulee hyviä pelejä. Uudet Zeldat, Metroidit, Mariot ja kumppanit ovat tottakai työn alla. Mutta jotain suurta näytettävää on oltava muutama kuukausi ennen julkaisua, vaikka näytettävien pelien julkaisu tapahtuisikin vasta myöhemmin. Tai päättäkää show vaikka sitten vahvistukseen, että Wii U on todellakin tulossa loppuvuonna. Hitto nyt jouduin epäuskoisena katsomaan PlayStation Home -kopion ilotulistusta.
__________


Jos koko messujen antia tarkastellaan, en oikein tiedä mitä sanoa. Ehkä peliala ei ole enää entisensä. Tomb Raider oli ennen vanhaan paikkojen tutkimista, oikean tien etsimistä, taistelua villipetoja vastaan jne. Nyt pelissä edetään hurjaa vauhtia hengenvaarallisesta tilanteesta toiseen, ja vaikutetaan vain hieman ruudun tapahtumiin. Splinter Cell taas oli varjoissa kärsivällistä odotusta, oikean reitin etsimistä, jotta Samia ei huomattaisi. Nyt pelissä edetään hurjaa vauhtia hengenvaarallisesta tilanteesta toiseen, ja vaikutetaan vain hieman ruudun tapahtumiin.

Toisin sanoen kaikki pelit ovat kuin Uncharted 2.
tallennettu
Vs: E3 2012 - Paskimmat messut ikinä? « Vastaus #246 : 05.06.2012 22:54 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse panin merkille kuinka monessa pressitilaisuuden peliesittelyssä näytettiin kun hamo meni semmoisella zip-line vehkeellä. Tomb raiderissa mentiin semmoisella ja ainakin kahdessa ellei kolmessa muussa pelissä näytettiin tämmöinen kohta. Olisiko ollut jotain far cryita tai crysiksiä.

Se on vaan niin kiva vertauskuva tästä e3:n ja nykypelien meiningistä: kyyti on kovaa, lineaarista ja koko ajan mennään alaspäin.  ;D
tallennettu
Vs: E3 2012 - Paskimmat messut ikinä? « Vastaus #247 : 05.06.2012 23:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Unohtui ihan kertoa  :lol:

ZombiU:stä ehdin jo vähän hypettyä, kun se Ubisoftin tilaisuudessa vaikutti sellaiselta traagiselta zombi-tarinalta, jossa toivo on mennyttä, mutta ihmiset koettavat selviytyä.

Kun sitä Nintendon tilaisuudessa esiteltiin, se näytti kikkapeliltä, jossa ei juuri syvyyttä ole. Tyypillistä Ubin vartissa kasattua julkaisupelisontaa, joka ei kelpaa mihinkään.

Noh, kun messut nyt näin paskat oli, kai Laudalla jatkossakin voidaan keskittyä raportoimaan omista treenisessioista, kiistelemään kuolemantuomiosta ja juttelemaan Formuloista  :(
tallennettu
Vs: E3 2012 - Paskimmat messut ikinä? « Vastaus #248 : 05.06.2012 23:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ottaa taas vaihteeksi kaikki nykykonsolipelit niin päähän että taidanpa iskeä Dreamcastin ja Chu Chu Rocketin päälle ja paukuttaa sitä aamuun saakka.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #249 : 05.06.2012 23:48 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Varmaan tulen loppuelämäni ostamaan kaikki pelikonsolit mitä kauppoihin tuodaan, mutta tätä menoa uusien pelien pelaaminen rajoittuu kyllä todella hurjasti.

Jos suunta jatkuu tällaisena, ehkäpä sitä sitten täytyy vain keskittyä pelaamaan helvetisti vanhoja pelejä. Pelattavaa historian hämäristä kyllä löytyy runsaasti. Uusilla konsoleilla sitten vain ne ihan kaikkein hehkutetuimmat pelit.

En vain voi vieläkään uskoa, että vuoden suurimman pelitapahtuman anti oli tässä.

Wii U todennäköisesti on edelleen ensimmäisen päivän ostos, mutta tähän asti olen ollut jokaisesta uudesta kotikonsolista enemmän innoissani, kuin Wii U:sta olen nyt.

Edit:
Niin, ja niille, jotka odottavat Wii U:n myyvän samalla tavoin kuin Wii myi. Itse en usko. Wii oli E3-messuilla todellinen show stealer aikanaan. Nintendo oli salamyhkäisyydellään ja rehvakkaalla vallankumoushehkutuksella kasannut järkyttävän hypen laitteen ympärille. Ennakkohehkutus oli PS2-tasoa.

Wii U voi toki edelleen menestyä, mutta se ei ole sanottua. Itse en näe Wii U:n ympärillä yhtään niin isoa kohua, kuin Wiin ympärillä oli kuusi vuotta sitten. Wiin ensiesittelyt menivät myös huomattavasti vakuuttavammin, kuin Wii U:n.

Toki suuren yleisön liikkeitä on aina vaikea ennustaa, mutta mitkään merkit eivät viittaa siihen, että Wii U olisi napannut kansan huomion itselleen edeltäjänsä tavoin.


« Viimeksi muokattu: 05.06.2012 23:58 kirjoittanut Solid Snake »
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #250 : 06.06.2012 00:27 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Platinum Gamesin Wii U-pelin gameplayta

Vaikuttaa ensijärkytyksen jälkeen taatulta PG laadulta. Eiköhän sieltä kermaa tule taas.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #251 : 06.06.2012 01:07 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Wat? Tuostahan tuli heti Wii-u:n kiinnostavin peli. Ois kyllä kaivannu demonstraation konferenssissa.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #252 : 06.06.2012 01:10 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Melkoinen pettymyshän Nintendon(kin) pressi oli, mutta pääosin kai siksi että oli syytä hypettyä. Kaikki oli kohdallaan: vuoden hiljaisuus julkistamisen jälkeen, Miiverset esitelty ennen pressiä ja 3DS tulossa myöhemmin omassa tilaisuudessaan, lupaus että HC:eita kosiskellaan... Puoli tuntia homma oli raiteillaan mutta sitten tuli Fit, Sing ja Dance. Ymmärrettävää, sillä näillä tehdään aika paljon rahaa, mutta kun loppuhuipennus oli minipelikokoelma (vaikkakin siisti sellainen), niin petetty fiilishän siinä jäi.

Taisi Nintendo silti voiton viedä, ainakin kolmesta isosta. Varsinkin kun 3DS:n pelit tulevat siihen vielä päälle huomenna. Pikmin 3 näytti aivan upealta ja pitkästä aikaa tulee Mariokin julkaisupeliksi. Edellinen sellainen oli Nintendo 64:llä, vaikka 3D-Mario olisikin toki ollut isompi juttu. "Normaaleja" third party pelejä esitellyt montaasi oli mukavaa katseltavaa, vaikka olikin vanhoja pelejä. Kummasti se Mass Effect 3:kin antaa lupausta tulevasta ja Trine 2 oli peräti hieno yllätys.

Nintendon olisi ollut niin helppo saada koko netti tyytyväiseksi. Ainekset heillä siihen oli: jo pelkästään se olisi riittänyt, että Batmanin sijaan olisi demottu JULKAISEMATTOMIA pelejä kuten Assassin's Creed III:ea ja Aliens Colonial Marinesia. Heillä oli jopa videot valmiina, joissa kerrotaan miksi nämä multiplattarit ovat parhaimmillaan Wii U:n uniikilla Game Padilla.

http://e3.nintendo.com/videos/#/Developer-Interview-Assassins-Creed-3
http://e3.nintendo.com/videos/#/Developer-Interview-Aliens-Coloniel-Marines

Jos nämä olisi sijoitettu pressin loppuun pienellä pelidemolla ryyditettynä, kukaan tuskin valittelisi pressin laadusta. Isompiakin pommeja olisi toki silti suonut tulevan, kuten Retro Studiosin seuraava peli jonka on pakko olla jo kohtalaisen kehittyneessä vaiheessa, mutta nyt pitää vain ihmetellä Nintendon tietoista valintaa jättää pressi tällaiseksi. Jopa Project P-100 olisi ollut hieno lopetus, vaikka päätynee pienen piirin kulttipeliksi. "Platinum Games" ja "exclusive" olisivat silti olleet rautaa kuulla.


Vanha vitsi E3:n jälkeen jo useampana vuotena: "Gamescomissa sitten varmaan tulee paljon uutta". Tosin voihan olla, että Nintendo pitää oman Nintendo World -tapahtumansa Japanissa taas tänä vuonna, kuten se piti vuonna 2006 Wiin ja vuonna 2011 3DS:n takia.
tallennettu
Re: E3 2012 « Vastaus #253 : 06.06.2012 06:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Olisko nyt kuitenkin pitänyt antaa koneelle joku muu nimi kun kohderyhmällä menee jo laitteet sekaisin?  :rollaus:


Lainaus
Will Nintendo's forthcoming Wii U controller breathe new life into its aging Wii console?

Hard to say at this point, but the Wii U is a solid accessory that will bring a fresh element to Nintendo gaming.

http://edition.cnn.com/2012/06/05/tech/gaming-gadgets/wii-u-demo-e3/


Edit:
Kotakun mukaan Wii U Gamepadin akku kestää vain 3-5 tuntia.

Lisäksi GAFfin puolella oli juttua, että Nintendolla olisi ollut mm. traileri Retron uudesta pelistä, mutta se skipattiin sen 3DS-pätkän takia. Mahdoton tietää, mutta aika hemmetin typerää jos on totta..


« Viimeksi muokattu: 06.06.2012 07:01 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: E3 2012 « Vastaus #254 : 06.06.2012 08:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olisko nyt kuitenkin pitänyt antaa koneelle joku muu nimi kun kohderyhmällä menee jo laitteet sekaisin?  :rollaus:


Lainaus
Will Nintendo's forthcoming Wii U controller breathe new life into its aging Wii console?

Hard to say at this point, but the Wii U is a solid accessory that will bring a fresh element to Nintendo gaming.

http://edition.cnn.com/2012/06/05/tech/gaming-gadgets/wii-u-demo-e3/



Tässä taas syy miksi kaikki väännetään nykyään rautalangasta. Ihmisten loputonta idioottimaisuutta ja tyhmyyttä ei voi koskaan kuin ihmitellä.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #255 : 06.06.2012 09:46 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Platinum Gamesin Wii U-pelin gameplayta

Vaikuttaa ensijärkytyksen jälkeen taatulta PG laadulta. Eiköhän sieltä kermaa tule taas.

Kyllä. Clover/PG on siitä hieno studio, että aina tulee jotain uutta ja erillaista, säilyttää laadun eikä nuoleskele kenenkään peppua. Kyllä kelpaa!
tallennettu
Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled « Vastaus #256 : 06.06.2012 09:49 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen kai hirmu myöhässä tämän kanssa, mutta menkööt, kun ei tätä kukaan vielä tänne ketjuun pistänyt. Intelligent Systems kehittää Wario Waren tapaista Game & Wariota, joka näyttää ihan kivalta!



Nintendo 64 -peliltä näyttävän pelin, joka tulee myymään tasan kaksi kappaletta, oikeasti? Miksei näitä tätäkin olisi voitu tehdä vaikka 3DS:lle. Bayonetta 2 yksinoikeudella Wii U:lle sen sijaan olisi saanut hc-pelaajien huomion.

Ei jumalauta!! Mitä vittua Nintendo!!?? Tämäkö on HC-pelaajien miellyttämistä?! Kehittäjällä on Bayonetta, Vanquish, Metal Gear Rising ja MadWorld ja tyydytte tälläiseen peliin lafkalta?! WTF?! Ja siis koko maailman HC-pelaajat tuijotti tätä tilaisuutta ja lavalle otettiin minipelirykelmä NintendoLand!!?? Ei jumalauta ja tästä olisi saanut niin helposti saatanan kovan esityksen mutta kun ei!

Älkääs nyt :( Kun sieltä nyt sentään tulee joku uusi ja oikeasti kiinnostavan näköinen peli, niin heti itketään ja vingutaan jatko-osaa. Senkin tylsät!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #257 : 06.06.2012 09:55 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Mutku ne on niin HC!  :(
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #258 : 06.06.2012 11:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendon konferenssi jätti täälläkin pahan jälkimaun, mutta kyllä WiiU silti konsolina herättää vieläkin meikäläisen kiinnostuksen. Mario ja Pikmin 3 julkaisuun ja laitteen hinnaksi karvan alle 300 euroa ja se alkaa olla siinä.

Lopetus Nipan pressillä oli kyllä jäätävä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #259 : 06.06.2012 11:36 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Oooh, toi 3DS:n Castlevania on kai sittenkin 2D-pelimekaniikalla toimiva!  8) Olisi ollut tosin kiva nähdä himpun verran enemmän gameplayta kuin 5 kämäistä sekuntia..


Muutoin aika helvetin paskat messut btw.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #260 : 06.06.2012 13:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Seuraavaan vuoteen ei messujen perusteella tule juurikaan pelattavaa... No, X360:n tuli hommattua vasta muutama kuukausi sitten niin onhan ainakin aikaa käydä vanhoja pelejä sitten läpi. Ja ei sillä että ei nyt olisi muutenkin jo jonossa aika montakin peliä.

New Super Mario Bros. U voisi olla kyllä hyvä. Perinteinen 2D Mario, sellaista salaa toivoinkin (ja muistaakseni julkisestikkin). Mutta tähänkin on puheiden perusteella naitettu niin täysin tuo moninpeli, että epäilen että itseni kaltaiselle yksinpelaajalle siitä ihan niin paljon hupia irtoaa, kuin esim. DS:n New Super Mario Brosista.

Vaikka voisihan sitä laittaa SNESiin kiinni nurkasta löytyvään 28" putkitöllöön ja siirtyä tuonne Retroketjun puolelle. Kuitenkin löytyy A Link to the Past ja Mario All Stars laitteelle. Ja Turtles in Time on ollut päässä "joskus ostan" tilassa jo about 20 vuotta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #261 : 06.06.2012 13:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

New Super Mario Bros. U voisi olla kyllä hyvä. Perinteinen 2D Mario, sellaista salaa toivoinkin (ja muistaakseni julkisestikkin). Mutta tähänkin on puheiden perusteella naitettu niin täysin tuo moninpeli, että epäilen että itseni kaltaiselle yksinpelaajalle siitä ihan niin paljon hupia irtoaa, kuin esim. DS:n New Super Mario Brosista.


En tiedä kuinka moni täällä on pelannut Wiin New Super Mario Brossia, mutta se on siis oikeasti ihan helkkarin hyvä peli ja huomattavasti parempi kuin DS:n vastaava, pelasi yksin- tai moninpelillä. Kenttäsuunnittelu on todella paljon parempaa ja haastetta reilusti enemmän. Jos on homebrew-Wii, niin kenttiä voi tehdä itse loistavalla kenttäeditorilla jossa puuhasteltavaa riittää loputtomiin.

Siis tuosta irtoaa todennäköisesti paljon enemmän hupia kuin DS:n New Super Mario Brossista yksinpelaajallekin. Moninpeli on vain erinomainen lisä tuohon peliin.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #262 : 06.06.2012 13:51 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun taas 3DS:n NSMB2 näyttää aika tylsältä. Ja mitä helvetin coins, coins everywhere -paskaa siihenkin ollaan ängetty.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #263 : 06.06.2012 14:29 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili NSMBW on reilusti parempi kuin DS:n NSMB, mutta että haastavampi? Vitut! Ihan samalla tavalla siinä juostaan kaikki kentät päästä päähän kuin DS:lläkin.

Ja mitä näihin kahteen uuteen NSMB:iin tulee. U näytti hyvältä. Oli itseasiassa paikoin tosi makean näköinen. Tuo NSMB 2:n kolikkorumba ihmetytti, mutta katsotaan mitä se on.

Se, että tuleeko New-sarjan pelejä jo hieman liikaa, onkin sitten toinen juttu. Ehkä uusi graafinen ilme ja uudet teemat voisi olla jo poikaa.
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #264 : 06.06.2012 14:52 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minusta molemmat näyttivät mainioilta. Tykkäsin jopa paljon tuosta 3DS:n NSMB:n kolikkoteemasta, vaikka odotin sille tyyliin jotain New Super Mario Worldia. Galaxyista en ole koskaan välittänyt kummemmin, jokin niissä on mielestäni vain niin laimeaa... mutta nämä nykyiset 2D-Mariot ovat kyllä parhautta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #265 : 06.06.2012 15:02 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Se, että tuleeko New-sarjan pelejä jo hieman liikaa, onkin sitten toinen juttu. Ehkä uusi graafinen ilme ja uudet teemat voisi olla jo poikaa.
New Marioille voisi tosiaan tulla päivitystä tuohon ulkoasuun. Ei se mitenkään ruma ole, mutta jotenkin tuntuu siltä että Nintendo on mennyt siitä, missä aita on matalin. Vähän liian "puhtaan" näköistä. Ekoissa Marioissakin ulkoasu muuttui pelien välillä, miksei näissä?
tallennettu
Vs: E3 2012 « Vastaus #266 : 06.06.2012 15:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto mähän olen tainnu missata sitten hyvän 2D Marion. Alko oikein poltteleen saman tien. Ei toi Wiikään ole kummoisesti ollu käytössä viime aikoina...Hitto täytyy varmaan mennä huomenna katteleen mistä ostaisi. Vai prkl meniskö tänään samantien...

Täähän kyllä nostaa WiiU:n statustakin samantien jos meininki on samanlaista...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2012 « Vastaus #267 : 06.06.2012 17:42 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oooh, toi 3DS:n Castlevania on kai sittenkin 2D-pelimekaniikalla toimiva!  8) Olisi ollut tosin kiva nähdä himpun verran enemmän gameplayta kuin 5 kämäistä sekuntia..
Pelinhän on alusta asti sanottu painottuvan juuri tutkimiseen ja juuri sivulta kuvattuun meininkiin, joten tämän suhteen ei pitäisi olla suurta huolta, vaikka 3D-toimintaa onkin ilmeisesti myös mukana. Lähinnä meikäläistä on mietityttänyt, miten MercurySteamilta sujuu tällainen tyyli.


« Viimeksi muokattu: 06.06.2012 17:59 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: E3 2012 « Vastaus #268 : 06.06.2012 19:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Onkos porukka jo nähnyt tämän Squaren tekniikkademon siitä, miltä seuraavan sukupolven Final Fantasy voisi näyttää?

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: E3 2012 « Vastaus #269 : 06.06.2012 21:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hienolta voi näyttää juu. Harmi vain, että sisältö on 100% varmuudella sitä paskaa mitä FF8:n jälkeen Squarelta on tottunut näkemään.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines