Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Microsoftin pressitilaisuus: 01.06.2009
  • EA:n pressitilaisuus: 01.06.2009
  • Ubisoftin pressitilaisuus: 01.06.2009
  • E3 2009: 01.06.2009 - 04.06.2009
  • Nintendon pressitilaisuus: 02.06.2009
  • Sonyn pressitilaisuus: 02.06.2009
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
Tulostusversio
Aihe: E3 2009  (Luettu 123105 kertaa)
E3 2009 « : 17.05.2009 23:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

(kuva napattu törkeesti viime vuoden ketjusta)


Maanantai 1/6/2009

Microsoft: klo. 20:30
Striimit:
Justin.tv
GameSpot
Xbox.com
G4
Gametrailers
IGN (IGN:n E3-saitti)

Live blogit:
Eurogamer
Kotaku
1UP

EA:  klo 00:00
Striimit:
Justin.tv
GameSpot
G4
Gametrailers

Live blogit:
Kotaku
IGN

Ubisoft: klo 03:00
G4
Gametrailers


Tiistai 2/6/2009

Nintendo: klo. 19:00
Striimit:
Justin.tv
GameSpot
G4
Gametrailers
IGN
Nintendo.com
1UP

Live blogit:
Eurogamer
Kotaku
1UP

Sony: klo. 21:00
Striimit:
GameSpot
G4
Gametrailers
IGN
1UP

Live blogit:
Eurogamer
1UP

(kaikki kellonajat ovat Suomen aikaa.)


Gametrailersin Bonus Round -ohjelmassa mietintää messuista:
Bonus Round 1/4
Bonus Round 2/4 (Microsoft)
Bonus Round 3/4 (Sony)
Bonus Round 4/4 (Nintendo)


Taitaa olla aika tehdä tännekin tämän vuoden Electronic Entertainment Expon, eli tuttavallisemmin E3:n virallinen ketju. Tartuin sitten toimeen, kun kukaan muukaan ei ole vielä tätä tehnyt. Mitään erityisen mahtavaa aloitusviestiä ei nyt ole luvassa, ku en osaa, mutta toivottavasti saadaan keskustelua silti aikaan aiheesta  :)

Mitäs Lautalaiset eniten odottaa messuilta? Mitä pressitilaisuuksia jengi seuraa innokkaimmin? Itse aion tapittaa ainakin Sonyn ja Microsoftin tilaisuudet livenä ja täytyy myöntää, että odotan kyllä suurempia paljastuksia, kuin parina viime vuonna on nähty. Toivottavasti syksyn kovista peleistä saadaan lisäinfoa, ja saa nähdä mitä tulee huhutuista Sonyn ja MS:n liikkeentunnistusohjaimista. Nipalta en juuri mitään odota, kun viime vuotinen show oli niin pettymys ja Wiitäkään en enään omista.

Pidempää traileria saisi tulla minun puolestani ainakin Modern Warfare 2:sta ja Uncharted 2:sta saisi tulla uusi story -traileri. Varmaan kuullaan myös tietoa Kojiman uudesta pelistä.

Pelaajaboardin puolella Puha on sanonut, ettei Microsoftilta ole valunut lehdistöllekään mitään tietoa, joten sieltä suunnasta saattaa olla tulossa ihan mitä vain. Varmaan ainakin Halo 3: ODST:sta tulee lisää tietoa, ja toivottavasti myös Alan Wakesta.

Tärkeinpänä kysymyksenä myös, että MISTÄ aiotte katsoa noita pressitilaisuuksia? Mitkä palvelut toimivat viime vuonna, ja mitkä eivät? Itse en nyt tähän hätään muista, mistä katselin viime vuonna noita tilaisuuksia. Joten pistäkää linkkiä vaan reippaasti näihin live coverageihin sun muihin messujen kannalta hyödyllisiin saitteihin, niin lisäilen niitä sitten tarpeen mukaan aloitusviestiin.


« Viimeksi muokattu: 02.06.2009 20:50 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: E3 2009 « Vastaus #1 : 18.05.2009 00:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nintendon pressi ja tarjonta messuilla kiinnostaa ihan vain sen takia, että DS:lle olisi kiva saada jotain loistokasta tämän vuoden aikana. Edgeworthin seikkailujen lisäksi siis. Muut lafkat ovat lähinnä kuriositeetteja, kun ei toistaiseksi edelleenkään mitään nykypolven kotikonsolia teeveen alta löydy. Vaan kummallisen mukava kovista uutisista(jos niitä nyt vain olisi tällä kertaa) on tietää silti. Mä oon kuitenkin aina ollut tosi huono noiden livefiidien seuraamisessa ihan jo senkin takia, että ne ovat monesti meillä pikkutunneilla. Ja sitäpaitsi laudan refreshaaminen taikka lukeminen jälkeenpäin antaa kyllä taatusti melko kattavan speksauksen tärkeimmistä jutuista. Vaan kun nuo nyt melko ihmisten aikoihin näyttivät olevan, niin voisi kyllä yrittää tällä kertaa tarttua striimauksiin itsekin. Sivustovinkit ovat siis tosiaan tervetulleita.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #2 : 18.05.2009 01:12 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Sinänsä vähän tyhmää, että tuo minua kiinnostavin pressi on ensimmäisenä. Tulee jännityksettömät loppumessut.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #3 : 18.05.2009 01:37 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Microsoftin tilaisuudesta ei kiinnosta oikeastaan kuin Alan Wake ja Mass Effect 2. Nintendolta ei näin ennakkoon innosta oikein mikään. DS:kin on jotenkin menettänyt höyryään viime aikoina. Edgeworth pelastaa jonkin verran, mutta sen lisäksi ei ole oikeastaan hirveästi mitään kiikarissa. Toivottavasti E3:lla nähtäisiin jotain kiinnostavaa. Sonyltä odotan erityisesti Heavy Rainia ja sen lisäksi God of War III:a ja uutta Ratchettia. Toivottavasti Team ICO:n pelistä paljastettaisiin viimein edes jotain. Gran Turismo 5:kin edistymisestä olisi kiva kuulla ja nähdä jotain, vauriomallinnus villeimpänä toivomuksena. Uncharted 2 kiinnostaa tietysti jossain määrin, mutta sekin näyttäisi jatkavan edeltäjän runsasräiskintäisellä linjalla, joten se ei ole aivan ygösenä listoilla.

Yllättäen sekä EA:lla että Ubisoftilla on molemmilla jo näin ennakkoon pari kiinnostavaa tulevaa projektia, eli EA:n pelastama Brütal Legend ja Ubisoftilta Ancelin Beyond Good & Evil 2. Segalta kiinnostaa nähdä enemmän Bayonetasta. Square Enix kertoilee toivottavasti jotain FFXIII:sta (Versuksestakin).

Siinä ne toivotuimmat tais ollakin. Yllätyksiäkin otetaan vastaan ilomielin, etenkin Wiille, muuten sen tulevaisuus näyttää Muramasaa lukuun ottamatta melko synkältä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #4 : 18.05.2009 08:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Tämän vuoden messut ovat melkeimpä mielenkiintoisimmat sitten uusimpien konsolien julkistusten. Nyt kun on nämä suurimmat jatko-osat nähty tässä sukupolvessa ja uusia osia näistä käytännössä tuskin on messuilla (kehitysaikojen vuoksi) niin on erittäin mielenkiintoista nähdä mitä sieltä tulee. Ja viime vuosien trendien mukaan odotan suurimpia yllätyksiä Microsoftilta. Jo senkin vuoksi että M$ on jaksanut E3-messuillekkin jotain hienoa aina tunkea vaikka niiden merkitystä pienennettiinkin. Nyt kun messut ovat jälleen enemmän tai vähemmän entisensä, M$:llä on varmasti kovat suunnitelma "viedä homma kotiin", jälleen.

Sonyn olisi periaatteessa pakko tuoda jotain shokeeraavaa jos aikoo M$:n ottaa kiinni tässä sukupolvessa. Ainakin jos puhutaan PS3:sta pelikoneena. GoW3 nyt on varma, samoin MAG ja varmasti vielä jokin MMO, mutta silti Sonyn pitäisi tuoda vielä jokin joka löisi jalat alta. Se mikä se voisi olla on eri juttu. S-E:n FF7-9 remaket olisi varmaan halpa ja kova sana, mutta silti Sony kaipaisi enemmän ihan uusia nimikkeitä, tasoa LBP.

Nintendollakin alkaa olemaan näytön paikka "hc-pelaajille". Jos sieltä tulee perus Nintendo-huttua tyyliin Wii Music on ihme jos Nintendo voi rehellisesti vielä sanoa että se on varteen otettava vaihtoehto ns. hc-pelaajille. Uusi Zelda voisi olla yksi kova juttu, mutta sen täytyy kokea jonkinlainen "buuttaus" että se minua jaksaisi erityisemmin kiinnostaa. Ja luulen että tämä ei enää faneillekkaan riitä. Okei, kyllä finngamer olisi varmaan enemmän kuin tyytyväinen ;) Mutta jotain uutta tarvittaisiin. Yhdestä Mario variaatiosta en yllättyisi, Mario Skiing tms. WiiMotet sauvoiksi (tai WiiMote+nunchuck) ja Wii Fit -lauta jalkojen alle ja menoks. Pidän tätä lähes varmana. Wii Fit -lauta on kuitenkin varmasti suht merkitsevä panostus Nintendolta, niin luulisi että siihen panostetaan ja käytetään hyväksi. Ja tässä olisi jälleen casual-hömppää massalle. Jos puhutaan shokeeraavista mahdollisuuksista, niin Nintendon nyky trendiin sopisi että sieltä tulisi jokin remake, joten tietysti heitän tähän FF7-9 remaket Wiille :) SE olisi kova juttu :) Ainakin minulle. Tiedä sitten kuinka mahdollista tämä olisi, kun Sony toimi USAssa ja Euroopassa aikoinaan julkaisijana. Mutta olihan näistä PC-versiotkin joten...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #5 : 18.05.2009 09:07 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
mutta silti Sony kaipaisi enemmän ihan uusia nimikkeitä, tasoa LBP.
Heavy Rain?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #6 : 18.05.2009 10:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
mutta silti Sony kaipaisi enemmän ihan uusia nimikkeitä, tasoa LBP.
Heavy Rain?
Periaatteessa kyllä. Käytännössä ei. Heavy Rain on kuitenkin ollut tiedossa jo kauan ja luulen että Sony tarvitsisi jotain sellaista mikä tulisi vasta nyt tietoon ja olisi SE juttu. Eli hypeä tarvitaan. Vähän sama juttu kuin Alan Wake M$:n puolella. Se on periaatteessa juuri sitä mitä tarvitaan, mutta hype arvo on pidemmälti käytetty loppuun. Eli se pressin "viimeinen demo/pätkä" tyyliin Twilight Princess muutama vuosi sitten Nintendolla ja FFXIII viime vuonna M$:llä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #7 : 18.05.2009 12:00 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Odotan messuilta tällä hetkellä ehkä eniten uutta tietoa Uncharted 2:sta, mikä tosin saattaa olla aika pitkälti toiveajattelua, sillä pelin co-op ja moninpeli on jo julkistettu. Ehkäpä messuilla voitaisiinkin kuulla lisätietoja kyseisistä pelimuodoista. En ainakaan pistäisi pahitteeksi. Sonyn peleistä myös Heavy Rainistä voisi olla hyvä kuulla lisää.

Tavallaan odotan lisätietoja myös Jak and Daxter: The Lost Frontierista, vaikkakin peli osoittautuikin joksikin PS2:lle ja PSP:lle julkaistavaksi peliksi, jota Naughty Dog ei tee. Ehkäpä juuri sen takia haluaisinkin kuulla lisää, sillä pelkään, että pelisarjalle käy samoin kuin Crash Bandicootille: Naughty Dogin keskittyessä uusiin projekteihinsa, muut pelitalot tuhoavat koko sarjan ja sen mytologian. :\

Miles Edgeworth: Ace Attorney Investigations jäi valitettavasti pois E3:lta, mutta siitä onneksi kuullaan lisää heinäkuisessa Comic-Conissa. Nintendolta siis odotankin lähinnä Spirit Tracks -tietoa ja mahdollisesti edes jotain pientä tietoa Wiin tulevasta Zeldasta. Viime vuoden lopullahan sanottiin, että tämän kesän E3 on aikaisin tapahtuma, missä tulevasta Wii-pelistä voidaan kuulla, mutta että sekin voi olla toiveajattelua. Samalla kuitenkin sanottiin, että vuoden 2009 aikana uudesta Wii-Zeldasta tullaan kuulemaan jotain, joten ainahan sitä voi toivoa. Myös Professor Layton -trilogian toisesta pelistä olisi hienoa kuulla E3:ssa. Sitä kun ei ole vieläkään julkaistu USA:ssa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #8 : 18.05.2009 12:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Devil May Cry 1.5 saattanee kiinnostaa ja kaikki Capcomin pelit kans.

Muuten aika helvetin iso meh.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #9 : 18.05.2009 13:09 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Odotan:


Wii Music 2


Rock Revolution: Blitzkrieg Bop Tour 2009
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #10 : 18.05.2009 17:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Kun saiteilla alkaa näin lähellä messuja olemaan otsikoita joissa lukee Microsoft hakee patenttia taikasauvalle, alkaa M$:n "yllätys" olemaan jo aika selvä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #11 : 18.05.2009 19:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo ei ainakaan voi alittaa viime vuodesta. Siitä jäi pysyviä arpia.

Noh, jotain puhetta on ollut siitä että Nipa sen olisi itsekkin myöntänyt ja että tälle vuodelle olisi kovempi show tiedossa. Saa nähdä. Viime vuoden hedelmät alkavat vasta nyt olla kypsiä poimittaviksi. Resortin julkaisu alkaa olla ovella ja Punch Out!! saa ensimmäisiä arvostelujaan. Usko Wiihin on edelleen olemassa. Massassa on se hyvä puoli että niitä helmiä on sen myötä pakko alkaa myös ilmaantua, vähän niinkuin vanhempien pleikkareiden kohdalla kävi.

Tehokonsolivalmistajien tilaisuudet katson molemmat yhtäläisellä mielenkiinnolla. 360:llä ollut heikohko alkuvuoden puolisko, joten laatikolle alkaa oikeasti jo kaipaamaan uusia pelejä. PS3:n tuleva tarjonta kiinnostaa, koska mitä todennäköisemmin se tulee olemaan tämän talouden ensimmäinen BD -soitin. (Se lituska versio olis ihan nätti.) MAG ja GoW3 nyt päällimmäisenä mielessä, mutta mielenkiinnolla odottelen uusiakin julkistuksia.

Niin ja tehokonsolien liikkeentunnistutekniikoitahan odottelin jo viimevuonna. Nyt uskoisin että ainakin toinen avaa osaltaan pelin ja siirtyy siltä osin uudelle sukupolvelle. Saa nähdä miten vertalukelpoisia ovat sitte M+:aan verrattuna.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #12 : 18.05.2009 22:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei tosiaan kummoista temppua Nintendo tarvitse, että ylittää viimevuotisen riman. Toivotaan tietenkin uusia päivityksiä messiaspeleihin, mutta jokin uusi HC-pelajille suunnattu pelikin(pelisarja) kelpaisi.

Microsofti vaikuttaa ensikertaa kiinnostavimmalta. Ainakin uusi laite tulossa, vaikkakin ilmeisesti Wii remote kopio. Toki jos liikkeentunnistus on vielä tarkempaa ja ohjaimessa enemmän toimintoja, niin en näe miksi se ei voisi toimia.

PS3 en omista, joten Sonyn tilaisuus on miltei yhtä tyhjän kanssa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #13 : 19.05.2009 18:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Wii Sport Resort on Nintendon tämän vuoden vetonaula...
Ehdottomasti! Tosin ei ehkä enää messuilla kun julkaisuun ei ole kuin pari kuukautta aikaa. Mutta meidän olohuoneissa kyllä!
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #14 : 19.05.2009 19:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nipa petti viime vuonna pahemmin kuin ikinä, joten tuskin sitä nyt alitetaan. Siltikin usko Nintendon line-uppiin on erittäin matala. Joku F-Zero, Zelda tai Metroid voisi aina tietenkin toimia, mutta paljosta veto, ettei noita siellä nähdä. Motion+ on ihan yhtä tyhjän kanssa, sillä kehittäjät näyttivät jo perus Wiimotella, etteivät ne sillä mitään saa aikaan (pieni kärjistys, mutta totta).

Nipa voisi tietenkin pölliä shown Dragon Questilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #15 : 19.05.2009 22:08 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt on kyllä sellainen fiilis että parin vuoden tauon jälkeen tulossa on jälleen kunnon messut. Tässäpä jotain omia veikkauksia messujen tarjonnasta:

Microsoft: Halo 3: ODST, Alan Wake, Forza 3, GTA 4:n toinen DLC, Splinter Cell: Conviction - ilmestyykö kaikki tämän vuoden puolella? Saa nähdä uskaltavatko julkaista sen kauan huhutun "liikeohjaimen", joka nyt taitaa kuitenkin olla se 3d-kamera. Ainakin teknologiademojen perusteella vaikuttaisi toimivan aika hyvin, saa sitten nähdä onnistuvatko tekemään jotain edes etäisesti kiinnostavia pelejä sille. Ässänä hihassa veikkaan Kojiman astuvan lavalle esityksen lopussa ja ilmoittavan seuraavan pelinsä tulevan myös boksille. Tai sitten mahdollisesti se MGS4:n porttaus, mikä ei kyllä kiinnosta enää ainakaan minua yhtään.

Sony: Heavy Rain, God of War 3, Gran Turismo 5, MAG, uusia pelejä? PS3 Slim ja uusi PSP julkistettaneen messuilla. Jokohan Team ICOkin olisi valmis kertomaan jotain? Toivon jotain yllätyksiä.

Nintendo: Suoraan sanottuna ei edes kiinnosta mitä leluja sieltä tällä kertaa tulee, sillä Wii on minun näkökulmastani jo kuollut konsoli.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #16 : 20.05.2009 06:11 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili

Team ICOn uusin (?) - Project TRICO  :o :o

http://www.youtube.com/watch?v=xF3fED8EXl4&feature=channel_page
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #17 : 20.05.2009 09:13 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Mainittakoon, että tuo on tosiaankin vuoden vanha testivideo, musiikkikin napattu Coenien Miller's Crossingista ilmeisesti.


. . .mutta kyllähän tuo saattaisi ehkä pelaamisen arvoinen olla ilmestyessään. Kovasti näyttää olevan jonkinlainen Best of Ueda-peli.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #18 : 20.05.2009 11:12 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Taitaa olla jonkinlainen tamakotsi-peli.

Mutta can't wait. ;D
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #19 : 20.05.2009 13:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Selvä konseptivideo, mutta herätti kyllä jo enemmän kiinnostusta kuin muut pelit yhteensä. Yllättäen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #20 : 20.05.2009 14:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili FUCK!!! The Secret of Monkey Island X360:lle. Ja juuri tämä oli yksi niistä julkistuksista jonka vuoksi hommasin Wiin, koska uskoin että julkistus koskisi Wiitä. FUCK!!!!!

Mutta, tämä lupaa että Magic Wand tulee kuin tuleekin E3-messuilla päivän valoon. Kumpa kyseessä olisi kunnon Monkey Island remake. Vaikka hiukan kyllä kyrsii kun peli on tulossa aivan väärälle konsolille. Olin jo luopunut toivosta että X360:stä tähän talouteen tulee, koska PS3:n hankkisi jossain vaiheessa BD-soittimeksi. Prkl....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #21 : 20.05.2009 16:28 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Nosti kyllä hype-mittaria hieman toi Team Icon uusin luomus. Toi koiraki oikein tollanen sympaattinen, että pelaaja itkee sitten kun se kuolee lopussa. Tai sitten sen vanhemmat tulee ja syö tuon pojan.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #22 : 20.05.2009 16:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toi koiraki oikein tollanen sympaattinen, että pelaaja itkee sitten kun se kuolee lopussa.
Mietin muuten ihan samaa kun näin ton pätkän.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #23 : 20.05.2009 19:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olin jo luopunut toivosta että X360:stä tähän talouteen tulee, koska PS3:n hankkisi jossain vaiheessa BD-soittimeksi. Prkl....


Ei kai sitä uutta konsolia tarvitse ostaa peliä varten jota voisit pelata juuri tällä sekunnilla samalla tietokoneella jolla viestisi kirjoitit?
Vaikka paljon enemmän Curse of the Monkey Islandista pidän, en näe syytä miksi Secret tarvitsisi minkäänlaista kasvojenkohotusta, aika hyvä peli se ihan näinkin on.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #24 : 20.05.2009 20:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Olin jo luopunut toivosta että X360:stä tähän talouteen tulee, koska PS3:n hankkisi jossain vaiheessa BD-soittimeksi. Prkl....
Ei kai sitä uutta konsolia tarvitse ostaa peliä varten jota voisit pelata juuri tällä sekunnilla samalla tietokoneella jolla viestisi kirjoitit?
Vaikka paljon enemmän Curse of the Monkey Islandista pidän, en näe syytä miksi Secret tarvitsisi minkäänlaista kasvojenkohotusta, aika hyvä peli se ihan näinkin on.
Onhan se noinkin. Ja kyllähän se tältäkin koneelta löytyy. Mutta jos siitä jonkinlainen hiottu remake tulee niin kyllähän sitä fanina olisi pakko päästä pelaamaan :)

EDIT: Olen remake -pelien suuri ystävä. Omistan Settlers 2:stakin alkuperäisen ja juhlaversion (ihan kaupasta molemmat ostettu) ja jos esim. sellainen mahdottomuus nähtäisi että FF7 tms. tulisi Wiille remakena, hommaisin sen aivan varmasti, vaikka alkuperäinenkin laatikosta löytyy (itseasiassa muutama päivä sitten sitä pelasinkin).
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2009 « Vastaus #25 : 21.05.2009 05:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Odottelen...
MS: XBLArcade julkistuksia.

Sony: Jotain kivaa uutta Homeen.

Nintendo: Action figuureja ja pehmoleluja.
Play-Asia
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #26 : 22.05.2009 01:19 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Huhutaan, että

1) Capcomin toinen vielä paljastamaton E3:lla esiteltävä peli perustuu ilmeisesti johonkin jo olemassa olevaan pelisarjaan, mutta se ei ole minkäänlainen remake tai Devil May Cry 5. Veikkaisin, että se on joko Onimusha 5 tai joku uusi Mega Man (X9?). Ei taida olla Viewtiful Joe 3 tai Okami 2, ottaen huomioon niihin liittyvät lausunnot menneisyydessä. Mikäs muu se voisi olla? Tuskin vielä Street Fighter V:n tai Resident Evil 6:n paljastus. Breath of Fire 5 ei ollut mikään myyntimenestys, joten tuskin se on Breath of Fire 6:kaan. Strider? Dino Crisis? Final Fight?


2) Kojiman uusi projekti on, yllätys yllätys, joku Metal Gear, ja jos World Wide Webbiä on uskominen, niin sitä tullaan esittelemään tulevassa Famitsu PS3 & PSP:ssä, joten se tullaan näkemään ainakin jollakin Sonyn laitteella. Tietty jos osoittautuu PS3-peliksi, se voisi periaatteessa tulla myös 360:lle.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #27 : 23.05.2009 17:56 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili On kyllä tulossa mielenkiintoisimmat messut hetkeen. Mikrosoftalta ja Sonilta odotan ihan hyviä pressitilaisuuksia. (Ja muutenkin hyää settiä tilaisuuksien ulkopuolellakin.) Nintendo onkin sitten vähän kysymysmerkki, olisivatko ottaneet jo opiksi ja yrittäisivät edes? Spirit Tracks on tulossa Deeässälle vielä tänä vuonna niin en usko, että vieläkään nähdään mitään uudesta konsoli Zeldasta. Mario kalaksistakaan nyt ei ihan hirvittävän pitkä aika vielä ole niin en oikein usko, että Nintendon "megaton" on tulosa kummastakaan näistä suurimmista sarjoista tänä vuonna.

Wii fit plussahan sieltä sitten varmaan tulee...
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #28 : 24.05.2009 21:00 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Team Icon uusin on kyllä eniten venaamani peli tällä hetkellä. Videossa oli jo aistittavissa samaa henkeä kuin Uedan aiemmissa peleissä vaikka varhaiselta vaikuttikin. MIelenkiintoista nähdä millaiselta lopullinen tuotos näyttää. Toivottavasti kolmosilla näytetään edes jotain uutta.
tallennettu
Vs: E3 2009 « Vastaus #29 : 26.05.2009 16:27 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Mistähän olisi paras seurata näitä pressitilaisuuksia? En oikein usko, että jaksan katsoa live-streamejä, mutta eihän sitä tiedä...
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines