Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Ephram - 01.07.2008 12:57



Otsikko: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 01.07.2008 12:57
(http://img133.imageshack.us/img133/2711/e32008yt0.jpg)



Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30

LINKKI: G4:n livefeed Microsoftin tilaisuudesta (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=1)

Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
LINKKI: G4:n livefeed Nintendon tilaisuudesta (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=3)

Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30
LINKKI: G4:n livefeed Sonyn tilaisuudesta (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=4)

IGN:n päivittyvä lista varmistetusti tapahtumassa nähtävistä peleistä ja laskuri E3:een (http://games.ign.com/articles/880/880004p1.html)


Enää alle kaksi viikkoa vuoden suurimpaan pelitapahtumaan, joten on aika avata peli: mitä yllätyksiä haluaisitte messuilla nähdä, mistä peleistä odotatte trailereita/pelikuvia ja millaisia julkistuksia toivotte näkevän tämän vuoden messuilla? Itse seuraan suurimmalla mielenkiinnolla Nintendon tekemisiä, mutta myös PS3:n omistajana katseet suuntautuvat toki sinnekin hieman. Microsoftin tekemisistä olen vähiten tietoinen. Mitä kovia pelejä ne passittavat esiin E3:ssa?

Sonylla on varmaan Killzone 2 se kovin juttu. IGN:n listassa näkyy toistaiseksi yksi, varmistettu Nintendo-nimike: Mystery Case Files: MillionHeir . Sillä ei vielä kuuhun mennä.  :)

Ja sitten niitä toivomuksia messuilla paljastuvista peleistä:

Kid Icarus Wiin näkeminen ei ole enää mitenkään absurdin ajatus, ehkä pikemminkin päinvastoin. On tästä pelistä jo niin kauan juoruttu ja milloin sanottu sen olevan Factor 5:n huostassa, tai sitten Retro Studiosin. Eiköhän Reggie tämän pressissä kuitenkin pamauta mahtipontisesti esiin.

Viime vuonna uskaliaimmat puhuivat uuden Zeldan julkistuksesta Nipan pressin viime minuuteilla. Silloin oli kyllä törkeän aikaista puhua siitä, mutta entäs nyt? Tietääkseni Nintendo ei enää tahdo vilautella pelejään liian aikaisin. Monet uskovat, että jos Wiin uutta Zeldaa ei julkaista tänä vuonna, ei sitä näytetä pressissäkään. Mutta kun miettii, ensi vuoden E3 olisi aika myöhäinen ajankohta tuoda tämä peli esiin. Saa nähdä miten käy.

Uusi New Super Mario Bros. maistuisi mannalle! Vaikka pelimekaniikka ja rakenne olisivat yhteneväisiä ykköseen nähdä, mutta mukana olisi herkullinen liuta uusia kenttiä, minä (ja miljoonat muut) nauttisin siitä suunnattomasti. Yli 10 miljoonaa myytyä peliä; voiko Nintendo todella olla tekemättä tälle jatkoa. Vai säästääkö  se jatko-osan uudelle kannattavalle konsolille, joka ilmestyy vuonna lentävä auto ja neonvalokyltti.

Ja sitten, mitä ihmettä Retro Studios on puuhaillut saatuaan MP3:n valmiiksi? Toivon mukaan se tulee selväksi E3:ssa. Onko kyseessä täysin uusi pelikonsepti? Eräs sisäpiiriläinen vihjaili NeoGAFissa, että heidän projektinsa olisi "hyvin merkittävä juttu". Mitä tuo sitten tarkoittaakaan.  Villeimmät veikkaajat ovat jopa arvelleet, että Nintendo on antanut Wiin Legend of Zeldan Retro Studiosille!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 01.07.2008 13:19
Kyllä se Nintendo tarjoaa varmaan sen maittavimman shown. Sonylla hehkutetaan ilmeisemmin vain vanhoja tuttuja LittleBigPlanetista Killzone 2:een, joista varsinkaan jälkimmäinen ei jaksa kiinnostaa sitten yhtään. Microsoftin puuhat taas eivät nouse sitten millään kiinnostuksen kärkipäähän.

Nintendolta siis tosiaan odotan peräti jotain. Luvattu huima E3-julkistus tietenkin kiinnostaa, mutta muutenkin on hienoa nähdä mitä muuta Wii ja DS tulevat saamaan tulevaisuudessa. Varsinkin olisi hyvä tietää saako Wii jatkossa enemmän muitakin kun minipelikokoelmia ja vastaavahkoja. Olisi hienoa nähdä muidenkin kuin Nintendon hyödyntävän konsolinsa hienouksia enemmänkin.

Toki kaikkien tilaisuudet tulee yllätysten varalta ja muuten vain huvin vuoksi katseltua ihan livenä netistä. Ei tämmöistä tapahtumaa nimittäin noin vain sivuutella.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 01.07.2008 13:22
On se vaan niin hienoa kun pääsee katsomaan nuo pressit, vieressä limua sekä naksuja ja tietenkin Pelaajalauta kommentointivalmiina.  :)  E3:n aikaan on herkkua olla pelaaja!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 01.07.2008 13:30
Onkos muuten ihmisillä suositella jotain saittia, jolta tuota E3:sta pääsisi kurkkimaan. Viime vuonna katselin GameSpotista, mutta onko jollain jotain parempaa tiedossa?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 01.07.2008 13:43
Jotain slim-mallia XO:sta odottelen varovasti. "Toimitusvaikeudet", joita MS:lla on ollut viime aikoina paljonkin kielivät tästä. Euroopan loppuunmyydyt kaupat saavat kuulema vasta jossain vaiheessa heinäkuuta uuden erän konsoleita, kaikki vähäisetkin tungetaan Amerikkaan, jossa XO myy kohtuu hyvin. Suomalaisista kaupoista Konsolinet on jo jonkin aikaa ilmoittanut XO:n olevan toistaiseksi loppun. VPD:lla luvataan uutta erää heinäkuun 15. NetAnttilan valikoimissa ei ole tällä hetkellä yhtään konsolimallia, myös Playerone kertoo tuotteen olevan loppuunmyyty. Siinä nyt muutamia.

Tähän vielä ote KonsoliFIN uutisesta (http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=xbox&id=3634).

"...PR-tykki Gosen ei kommentoinut sivumennen tiedusteltuun huhumyllyyn E3-messuilla paljastattavasta Wii-tyylisestä ohjainmallista, mutta myöntää heinäkuun 15.-17.päivä pidettävillä pelimessuilla odottavan pelaajia useampikin Xbox 360:een liittyvä julkaisuyllätys."

Xbox 360 slim + Wiimotekopio?  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 01.07.2008 13:54
Hitto onko siihen alle kaksi viikkoa enään :o !!!?? Perse! Piti saada lopputyötä sen verran valmiiksi E3:een mennessä että voisin olla silloin kotona tekemässä sitä. Se tarkoittaisi valvomista pressien aikaan. Nyt taitaa jäädä haaveeksi...:( Ensimmäistä kertaa useaan vuoteen. Voi perrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Voisi tietysti pistää uuden vaihteen silmään ja pyytää pomolta jos jäisin kotio juurikin ensi viikon jälkeen...hmmm...mutta asiaan:

Olen ollut aika pimennossa viimeisen kuukauden peli jutuista ja en ole oikein ollut juoruista perillä. Kid Icarusta olen toivonut jo kauan joten totta kai toivon sitä nytkin. Brawlin alkudemo (vai oliko traileri) antoi kovan halun päästä seikkailemaan Pitillä.

Vaikka se onkin epätodennäköistä, minä melkein toivoisin että Zelda siirtyisi Retron tai jonkun muun vastuulle. Uusin Zelda toi minulle jo hiukan väsymisen merkkejä. Sarja kaipaa kovaa uudistusta. OoT oli todellinen tapaus, Wind Waker oli jälleen uudenlaista pelkän graafisen ilmeen vuoksi, mutta tämä uusin on vain jotenkin niin samanlainen kuin OoT (tai muuten vaan tuttua) että kiinnostus loppui kesken. Ei mahtanut mitään. Joten toivon piristys ruisketta sarjaan vaikka pelinä uusinkin on hieno.
Eli minä siis uskon että jotain uudesta Zeldasta tuodaan esille. Ehkä vain teaser, mutta jotain kyllä.

Lisäksi uskon että Nitendo esittelee jotain uutta casual-kikkaa jälleen. Ensin oli WiiSports, sitten WiiFit, ja nyt..? Kuka tietää, mutta jotain kyllä. Melkein pelkään sitä mitä sieltä tulee.

X360 ja PS3 rintamalla on paha sanoa mitä toivoisi, kun aikaa tai rahaa ei vielä ole kumpaankaan. Lisää seikkailuja, RPG-pelejä ja ennen kaikkea uusia pelejä. Ja First Person pelit muualle (joo turha toivo). Ei voisi vähempää kiinnostaa minkälainen on CoD5 tai seuraava Kitara Sankari. Bioshockin jatko-osa periaatteessa kiinnostaa mutta se on varmasti vain sitä samaa joten ei jaksa. Luulen että jopa GoW3 ei sytytä kun ensimmäisessä ja toisessa oli ihan tarpeeksi sitä samaa.

Ja tuossa kun toivoin uusia pelejä niin lopuksi todella ristiriitaisesti toivon DS:lle lisää vanhojen RPG-pelien remake versioita. FFVI!! FFVI!! FFVI!! FFVI!! (lynkkauksenkin uhalla sitä toivon)

Ai niin yksi PS3, X360 peli kiinnostaa ja toivon siitä lisää: Uusi Beyond Good & Evil.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 01.07.2008 14:33
Nintendolta siis tosiaan odotan peräti jotain. Luvattu huima E3-julkistus tietenkin kiinnostaa, mutta muutenkin on hienoa nähdä mitä muuta Wii ja DS tulevat saamaan tulevaisuudessa. Varsinkin olisi hyvä tietää saako Wii jatkossa enemmän muitakin kun minipelikokoelmia ja vastaavahkoja. Olisi hienoa nähdä muidenkin kuin Nintendon hyödyntävän konsolinsa hienouksia enemmänkin.
Tähän niin sama. Olisi mukava saada jotain kunnon FPS-peliä. Selväähän se on, että Wiin kapulassa on aineksia hyviin FPS-peleihin. Toistaiseksi niitä on tullut hyvin vähän. Todennäköisesti tulemme saamaan taas näitä "Tanssi ja pompi Shigeru Miyamoton kanssa"-pelejä, jotka eivät oikeasti ole niin hauskoja, kun kuulostaa:

(http://i32.tinypic.com/zodifm.png)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 01.07.2008 14:52
Tälläistä olen arvioinut Nintendon line-upiksi:

Wii - Varmistetut

* Animal Crossing Wii (lupailtu tälle tilivuodelle)
* Disaster: Day of Crisis (japanilaiset tukkurit ovat jo päässeet pelaamaan peliä. Piti tulla jo ulos tässä kuussa, mutta Nintendo päätti lykätä peliä)
* Fatal Frame IV (Nintendo kustantaa, peli parin viikon kuluttua ulkona Japanissa)
* Mario Super Sluggers (tulee elokuussa ulos, varmaankin tuolla)
* Kirby Wii (luvattu tälle tilivuodelle)
* Retron projekti (päivittivät juuri kotisivunsa uuteen layouttiin, aloittivat uuden projektin jo ennen kuin MP3 oli kaupoissa)
* Wario Ware: the Shake Dimension (tulossa jo syyskussa ulos Euroopassa että USA:ssa, joten varmasti nähdään)
* Wii Music (lupailtu tälle tilivuodelle)

DS  - Varmistetut

* ASH (sai juuri vähän aika sitten ikärajoituksen USA:ssa)
* Fire Emblem (tulee kohta ulos Japanissa)
* Mystery Case Files: MillionHeir (tulee ulos syyskussa)
* Kirby Superstar Ultra (saanut syyskuun julkaisupäivän jo)
* Pokemon Platinium (pika-pii!)
* Soma Bringer (sen verran iso projekti, että uskon lokalisoinnin tulevan)

Kyssärit

* Captain Rainbow (Nintendo haki tämän nimiselle pelille ja logolle tavaramerkin pari kuukautta taaksepäin. Logossa on jojo.)
* Kid Icarus (Joo, huhuja on paljon.)
* Metroid Prime Trilogy (Huhuttu. Lipsahti esiin eri tukkureiden listalla, joten ehkäpä)
* Rhythm Tengoku DS Gold (Ehkä lokalisoidaan länsimaihin, saapi nähdä)
* Punch Out Wii (huhujen mukaan Next Level Gamesin urakkana. Lisäksi tavaramerkki uusittiin juuri vähän aika sitten)
* Project H.A.M.M.E.R (jotkut NST:n työntekijät väittävät että projekti on yhä työn alla)
* Baten Kaitos 3 (Monolithilla on työn alla JRPG Wiille. Baten Kaitos on potentiaalinen kohde, ja usein huhuttu.)

Lisäksi seuraavilla Nintendon sisäisillä kehitysyksiköillä ja tuttavastudioilla ei ole ole tällä hetkellä yhtään projektia joka olisi esitelty (suluissa mitä tiimi on tehnyt lähiaikoina):

* Artoon (Yoshi's Island DS)
* EAD 1 (Mario Kart, Nintendogs)
* EAD 2 (Animal Crossing, Wii Sports)
* EAD 3 (Zeldat)
* EAD 4 (Big Brain Academy, NSMB)
* EAD 5 (Donkey Kong Jungle Beat, Super Mario Galaxy)
* EAD 6 (F-Zero X, Wii Fit)
* Genius Sonority (Dragon Quest Swords, Pokemon Trozei)
* Next Level Games (Super Mario Strikers Charged)
* Kuju (Battalion Wars)
* NST (Mario vs. Donkey Kong 2, Project H.A.M.M.E.R., Crossword DS, jne.)
* Retro Studios (Metroid Prime)
* Skip (Kururin pelit)
* SPDD 3 (Battalion Wars, Tingle, Metroid Prime)
* SPDD 4 (Wiin kanavat, suurin osa Training peleistä)
* Treasure (Gradius V, Gunstar Heroes)

Eli tässäpä sitä ollaan. Wii Music ja Animal Crossing hoitavat tuon casual puolen aika nätisti, ja muutenkin lineup näyttää ihan siistiltä. Näistä huomaa kyllä sen kuinka hemmetin iso Nintendo kehitystalonakin on.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 01.07.2008 16:24
Jokohan se olisi Z-Feron paikka.


Eipä mikään peli erityisesti tällä hetkellä edes kiinnosta, eli tuskin valvon. Mad Worldista olisi kiva saada tietoa ja Bayonettasta kans. Niin ja Tekken 6:lle päivämäärä  >:(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 01.07.2008 16:36
Jokohan se olisi Z-Feron paikka.

Vaikea sanoa. Se on kyllä yleensä sellainen peli joka tulee sukupolven alkupuolella. Miyamotohan itse oli tyytymätön GBA:n F-Zeroihin, ja sanoi että seuraava peli tulllaan tekemään Nintendon sisällä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 01.07.2008 16:51
F-Zero Wiimote ohjauksella ja MKW -laatuisella nettipelillä. Kelpaisi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sarkoni - 01.07.2008 16:53
Konami sulattakoon Gradius VI:n jäistä ja antakoon homman Treasurelle. Olisin onnellinen.

Ja sitten ihan tuoreita pelejä olisi myös kiva nähdä, jatko-osia alkaa olla jo liikaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 01.07.2008 16:55
Wave Race Wiikin olisi ihan makee. Siinä peli, joka soveltuisi wiimotelle kuin voittokuponki MasterTK:n taskuun.

Kaippa E3:ssa saadaan tietää myös Mega Man 9:n julkaisupäivä ja palvelut, josta peliä on mahdollista ladata.  :P


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 01.07.2008 18:21
Wave Race Wiikin olisi ihan makee.

Wave Racen tuottaja sanoi joku vuosi sitten työskentelevänsä Wii Motorsportsin kanssa. Projektista ei kai sitten loppupeleissä tullut mitään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 01.07.2008 20:00
Tekken 6 ainoa mikä tällä hetkellä kiinnostaa... Ja jos tulee jotain God of War 3 matskua niin jees...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 01.07.2008 20:20
Ja jos tulee jotain God of War 3 matskua niin jees...

Jos Famitsuun on uskomista, niin tulossa on.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 01.07.2008 20:38
Itse haluaisin nähdä Sonyltä enemmän inFamouksesta ja Microsoftilta Alan Wakesta. Tänä vuonna ilmestyvistä peleistä on jo oikeastaan ihan tarpeeksi nähnyt ja tietää jo käytännössä varmasti mitä tulee ostamaan, joten näistä 2009-nimikkeistä olisi hauska nähdä uutta. Ja tottakai FFXIII:stä olis kiva saada jotain, mutta sen nyt tietää ettei sitä tule tapahtumaan. :p

Lisäksi molemmat saisi heittää jotkut tiiserit tähän asti julkistamattomista tulevista peleistä.

No joo ja RE5:stä voisi myös näyttää jotain, samoin uusi Persian Prinssi saisi näyttäytyä ingame-muodossa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 01.07.2008 23:16
Tutkin esiin nuo lehdistökonferenssien alkamisajankohdat ja jos en ihan päin helkkaria niitä naputellut aikamuuntimella, niin tässä ovat alkamisajankohdat (päivitetty myös avausviestiin!)

Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30
Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 01.07.2008 23:21
*Merkkaa kalenteriin.*

Varsin mukavaan aikaanhan nuo kyllä ovat. Pitää muistaa varata jotain naposteltavaa ja juotavaa, ja etsiä hyvissä ajoin joku paikka mistä katsoa livefeediä.

Nintendolta saisi kyllä tulla jotain järisyttävää loppuvuodeksi. On nimittäin ollut jo hitusen liian kauan erittäin kuivaa tuon Wiin tarjonta. Uusi Zelda kelpaisi erittäin hyvin  :) Sonyltä en odota mitään suurempaa, mutta Microsoft saisi kyllä kertoa vaikka Alan Wakesta jotain infoa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Turilas - 01.07.2008 23:23
Permanto! Taidan olla aikalailla nettipimennossa messujen aikana.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 02.07.2008 00:07
Tutkin esiin nuo lehdistökonferenssien alkamisajankohdat ja jos en ihan päin helkkaria niitä naputellut aikamuuntimella, niin tässä ovat alkamisajankohdat (päivitetty myös avausviestiin!)

Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30
Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30


Wuhuuuuu!!! FUCK YEAH!!! Ehtisin jo hiukan masentumaan että nyt alkaa se karu töiden tuoma arki enkä niitä näe mutta nuo ajat pelastivat aika mukavasti.

Sen verran kyllä kysyn että eikös se ero ole +8 tuntia heidän aikaan? Pacific time aikavyöhykkeeseen siis, eikös ne sielä edelleen ole? Eli kun alku peräiset ajathan on (juu en voinut uskoa niin piti tarkistaa :) ) :
14.7, 2008 at 10:30 AM PST - Microsoft Press Conference
15.7, 2008 at 9:00 AM PST - Nintendo Press Conference
15.7, 2008 at 11:30 AM PST - Sony Press Conference

Ja noihin +8 niin ajat ovat Suomen aikaa:
14.7, 2008 18:30 - Microsoft Press Conference
15.7, 2008 17:00 - Nintendo Press Conference
15.7, 2008 19:30 - Sony Press Conference

Vai olenko minä nyt unohtanut jotain? Tai löytänyt väärät tilaisuuksien kellon ajat. Jos lasketaan +10 tuntia ne olisivat silloin kai Hawajilla...

PS. Windows XP:n kellon Time Zone. Auttanut useammin kuin kerran ;)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 02.07.2008 00:14
Tuossa (http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?day=15&month=7&year=2008&hour=9&min=0&sec=0&p1=137&p2=101) esimerkki miten laskin Nintendon lehdistötilaisuuden.

Se pidetään Losissa, joten pitäisi olla oikein. Kuin myös kahden muun.


EDIT: Konsolifinissä päädyttiin Sonyn tilaisuuden kohdalla samaan aikaan kuin minä. Luulen, että kyllä ne ovat ihan oikein.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Minna - 02.07.2008 00:32
Katsoppas, kun 15. päivä osuu vapaapäivä olemaan, hienoa! Tänä vuonna innostus seurata tätä tapahtumaa, tulee olemaan aika huikea. Odotan jo aika innolla. Nintendon lehdistötilaisuutta eniten innolla, ja osuu vielä sopivaan aikaan.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 02.07.2008 06:59
Wii IGN:än podcastin mukaan he haastattelevat yhtä Animal Crossing Wiin kehittäjistä E3:ssa, joten kyseinen peli on ainakin varmistettu. Lisäksi sekä Retro Studios että Factor 5 ovat paikalla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 02.07.2008 09:36
Tuossa (http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?day=15&month=7&year=2008&hour=9&min=0&sec=0&p1=137&p2=101) esimerkki miten laskin Nintendon lehdistötilaisuuden.

Se pidetään Losissa, joten pitäisi olla oikein. Kuin myös kahden muun.


EDIT: Konsolifinissä päädyttiin Sonyn tilaisuuden kohdalla samaan aikaan kuin minä. Luulen, että kyllä ne ovat ihan oikein.
Äh.................ei pää enään pelannut siihen aikaan :) L.A. on -8, mutta kun se on Greenwichin ajasta. Suomi on siihen +2 :) Eli aivan oikein on sinun ajat. Minä vain yritin olla liian fiksu.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Dr. Scientist - 02.07.2008 15:47
Mua ei kiinnosta tällä hetkellä muu kuin Tekken 6 ja God of War 3.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 02.07.2008 17:10
Mua ei kiinnosta kuin Wii Fit 2. Mikään muu ei kiinnosta yhtään. Kaikki muut on mielenkiinnottomia. Mahdolliset yllätykset tai pelit ylipäätään? Ei kiinnosta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 02.07.2008 21:01
Mua ei kiinnosta tällä hetkellä muu kuin Tekken 6 ja God of War 3.

Jee samikset!!!  8)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: MasterTK - 02.07.2008 22:11
Mua ei kiinnosta kuin Wii Fit 2. Mikään muu ei kiinnosta yhtään. Kaikki muut on mielenkiinnottomia. Mahdolliset yllätykset tai pelit ylipäätään? Ei kiinnosta.

Sä kiinnostat mua.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 09.07.2008 14:40
Harmittaa muuten ettei Codemasters näytä ainakaan IGN:n listan mukaan E3:ssa mitään F1 2009-pelistä. Tiedän, että monia täällä se ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta minulle se on hyvin mielenkiintoinen julkaisu ensi vuoden peleistä. Kaippa peli on vielä niin alkutekijöissään, ettei mitään näytettävää olisi.

Codemastersin foorumeilla jengi itki pitkään siitä, että F1-lisenssi päätyi moisen arcade-pelitalon kynsiin, mutta pari päivää sitten yksi tuottajista postasi viestin, jossa kertoi tietävänsä mitä fanit haluavat F1-peliltään ja painotti, että siinä panostetaan yhtä lailla simu kuin arcade-osioon. Se luo toivoa. Vaikka on hyvin tiedossa, etteivät talon aiemmat pelit ole simulaatioita nähneetkään. Eikä "puolisimu" -ote sovi formulaan niin hyvin kuin ralliin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 11.07.2008 00:21
Jos uuden Zeldan sais... Vähä epäilyttää, mutta hell.
God of War 3 (ja Gears of War 2 jossakin määrin) kyllä kans vähän kiinnostaa, kaikki muu on ekstraa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: CthulhuBard - 11.07.2008 13:29
Pitää kyllä hankkia kunnon eväät ja nauttia pressitilaisuuksista. Gamespotin sivuilta tullu katsottua viimeiset pari vuotta ja tänäkin vuonna todennäköisesti sieltä. Nintendon pressi kiinnostaa itseäni eniten, mutta eiköhän nuo kaikki tule kateltua kuitenkin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 11.07.2008 15:05
Pitää kyllä hankkia kunnon eväät ja nauttia pressitilaisuuksista. Gamespotin sivuilta tullu katsottua viimeiset pari vuotta ja tänäkin vuonna todennäköisesti sieltä. Nintendon pressi kiinnostaa itseäni eniten, mutta eiköhän nuo kaikki tule kateltua kuitenkin.
Juurikin noin. Itse käytin viime vuonna IGN:n maksullisiapalveluja hyödykseni. Eli rekisteröidyin IGN Insider -jäseneksi. Ihan hyvän loppu fiiliksen siitä sain kun sitä HD-materiaalikin sai mukavasti eikä tarvinnut metsästää sieltä täältä. Joten taivuin tänäkin vuonna ja eilen rekisteröidyin. Tosin tällä kertaa kerralta vuodeksi. Hiukan mietin onko siinä järkeä, mutta kun niillä oli sielä tarjous päällä niin ei ollut oikein järkeä ottaa pienempääkään aikaa. Ja nyt saa sitten "insider-tietoa" loppuvuoden ja ensi vuoden alunkin messuilta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 11.07.2008 16:32
N-Gamer väittää että Wiin Punch-Out esitellään E3:ssa. Suosittelen suhtautumaan juttuun kohtuu kriittisesti, koska he toistelivat asioita suoraan SurferGirlin blogista.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 13.07.2008 20:47
Jotain slim-mallia XO:sta odottelen varovasti.

Ei saatu slimmiä, mutta uusi konsolimalli kuitenkin. Premium 60 gigan kovolla korvaa nykyisen Premium-mallin, jossa on siis 20 gigan kovo. Hinta pysyy samana, mutta vanhat mallit myydään pois alennuksella.

KFIN (http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=xbox&id=3681)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 13.07.2008 22:56
Lainaus
...mutta vanhat mallit myydään pois alennuksella.
Pitääkö sitä nyt ostaa jo kolmas Xbox kolmekuuskymppi?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 13.07.2008 23:29
Pitääkö sitä nyt ostaa jo kolmas Xbox kolmekuuskymppi?

Miksi?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 00:15
Pitääkö sitä nyt ostaa jo kolmas Xbox kolmekuuskymppi?

Miksi?
Ei viittasin vain tuohon, että jos noita 20:nen kikan malleja ruvetaan alennuksella myymään niin pitääkö sitä itse ostaa jo kolmas äkspoksi. Kaksi noita on jo ollut molemmat olen myynyt eteenpäin, mutta jos MS pistää nuo 20:nen gigan mallit edullisesti nyt myyntiin niin ostanpa sitten varmaan kolmannen Xbox kolmekuuskympin näin parin vuoden sisälle.

/offtopic


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 13:18
Joulu on lähellä: n. 7 tuntia Microsoftin lehdistötilaisuuden alkamiseen.

G4:n livefeed Microsoftin tilaisuudesta (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=1)

Päivitin avausviestiin linkit G4:n livekattauksesta kaikkia konferensseja koskien. Vaihtoehtona Geenelkulle lienee ainakin GameSpot, mutta en vielä löytänyt GS:n sivuilta linkkiä Microsoftin tilaisuuteen. Ehkä se ilmestyy sinne lähitunteina.





Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 13:20
GameSpotin sivuilla lukisi, että kun show alkaa, niin sivut päivittyvät niin että tilaisuus on katseltavissa livenä.

Linksu (http://e3.gamespot.com/live.html?tag=event_nav;live)

Tuolta varmaan tulee messut tänäkin vuonna katseltua.

EDIT: Eväät kyllä iltaaa varten täytyisi vielä jostain hommata, mutta fiilis on sentään jo katossa. Kellään tietoa kauan E3:lla on tarjottavaa tänään?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: CthulhuBard - 14.07.2008 14:35
Microsoftin ja EA:n pressit tänään ja huomenna sitten lisää pressejä. Pakastepitsat ja limut haettu MS:n pressiä varten =)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 14:42
Microsoftin ja EA:n pressit tänään ja huomenna sitten lisää pressejä. Pakastepitsat ja limut haettu MS:n pressiä varten =)

Onhan tänään ainakin vielä Square Enixin tilaisuus jos tähän (http://www.mcvuk.com/news/31162/E3-schedule-of-events) on luottamista. Pakko se on kuitenkin silti sanoa, että huomenna on todellinen superpäivä. Capcom, Ubisoft, Sony sekä Nintendo! Maukasta.

EDIT: Harmi, ettei muutamaa tilaisuutta näemmä edes näytetä joillakin sivuilla :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: CthulhuBard - 14.07.2008 15:56
Microsoftin ja EA:n pressit tänään ja huomenna sitten lisää pressejä. Pakastepitsat ja limut haettu MS:n pressiä varten =)

Onhan tänään ainakin vielä Square Enixin tilaisuus jos tähän (http://www.mcvuk.com/news/31162/E3-schedule-of-events) on luottamista. Pakko se on kuitenkin silti sanoa, että huomenna on todellinen superpäivä. Capcom, Ubisoft, Sony sekä Nintendo! Maukasta.

EDIT: Harmi, ettei muutamaa tilaisuutta näemmä edes näytetä joillakin sivuilla :(

Nonih enpä tienny tuosta Square Enixin pressistä ollenkaan, kiitoksia tästä. Eli onhan tänäänkin jo sitten ihan mielenkiintoinen päivä E3:ssa.

EDIT: Tosin hmm, näyttävätkö ne tuota Square Enixin pressiä edes, en ole bongannut mainintaa tuosta missään...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 16:03
Jaahas nyt lähitunteina kauppaan ja sitten odottelemaan. Itse katselen tuolta Gamespotin sivuilta, niinkuin viimevuonnakin.

Muilla tällähetkellä sellaista ongelmaa, että Gamespotin sivuilla ei aina tuohon oikealle ilmesty noi countdownit noihin pressitilaisuuksiin?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 16:23
Pakko tuo MS pressi on katsastaa jo ihan Wiimote -kopion takia, jota toivon kovasti.

Onko tietoa tuleeko nuo 60 gigan 360:et Suomeenkin?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 16:39
Onko tietoa tuleeko nuo 60 gigan 360:et Suomeenkin?
Tämän lähteen mukaan ei ainakaan ihan heti. (http://spong.com/article/15779/Official_No_European_Xbox_360_Price_Cut_or_New_Model) Pitääpi itselläkin katsastaa M$:n tilaisuus. Mitään odotuksia ei kuitenkaan ole.
Tämä Euroopan syrjiminen on kyllä ihan perseestä. Ei tuossa nyt muuta, mutta toi nykyinen XO-malli kiinnostaisi ihan sen takia, jos sitä myydään normaalia halvemmalla. Wiin jälkeen se olisi ihan passeli kakkoskoneeksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 14.07.2008 16:49
Onko tietoa tuleeko nuo 60 gigan 360:et Suomeenkin?

Pakko. 20 gigan Premiumia ei löydy enää mistään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 14.07.2008 17:41
En kyllä ihan rehellisesti sanottuna odota paljoakaan. Kai nuo lehdistötilaisuudet seurailee, mutta ei nyt ihan heti tule mieleen mitään sellaista, joka saisi innostumaan. Microsoftin suunnitelmista olisi kiva tietty kuulla, kun siellä ollaan taas oltu täysin hiljaa. Se syksyn päivitys ja huhuttu Wiimote-klooni tietty kiinnostaisivat sieltä päästä eniten. Parempaa PC-tuen käsittelyä tietty tässä toivoisi kanssa, mutta aika turha semmoinen odotus. Koko Games for Windows -perseily on lähinnä farssi.

Sonyn ja Nintendon julkistuksista ei varsinaisesti odoteta mitään, mutta katsotaan nyt nekin mielenkiinnosta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 17:59
Do diin! Nyt jymisee jo taustalla IGN:n livefeed testinä (ja jos sieltä nyt vaikka jotain tulisi jo aikaisemmin), eväät on hankittu, ja ilmeisesti jotain on saatu tehtyä operaattorinkin suunnalla kun ainakin nyt tuntuu netti toimivan ok. Ei siis ollut turhaa sekään vuosi että kituutti itseään internetliittymien myynnissä ja teknisessä tuessa. Eli suhteet taitaa olla paremman elämän tae. Kunhan toi linja nyt vaan pysyy pystyssä.

Mutta nyt vaan musa soimaan ja etsimään viimeisimpiä uutisia. Eli: Lets start THE show :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 18:08
Vittu kun väsyttää niin saatanasti  >:( Pakkohan tuota on silti yrittää seurata.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 18:46
Nintendon pressistä päivää...

Nintendo's upcoming Wii MotionPlus accessory for the revolutionary Wii Remote controller again redefines game control, by more quickly and accurately reflecting motions in a 3-D space. The Wii MotionPlus accessory attaches to the end of the Wii Remote and, combined with the accelerometer and the sensor bar, allows for more comprehensive tracking of a player’s arm position and orientation, providing players with an unmatched level of precision and immersion. Every slight movement players make with their wrist or arm is rendered identically in real time on the screen, providing a true 1:1 response in their game play. The Wii MotionPlus accessory reconfirms Nintendo’s commitment to making games intuitive and accessible for everyone. Nintendo will reveal more details about the Wii MotionPlus accessory and other topics Tuesday morning at its E3 media briefing.

(http://i188.photobucket.com/albums/z121/manastudio/lApMjLBYdw7v2ATJbBTQ1lLHPs4jxMFx.jpg)

Turhan nopeastihan tuo tuli, mutta kyllä se ihan kiva on jos toimii niin kuin luvataan. Todennäköisesti on myös laitettu uusiin paketteihin mukaan valmiiksi. Ja huomatkaa, kaksi tuntia ennen Microsoftin pressiä. Newton ahoy! :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: rinturi - 14.07.2008 18:49
Nintendon pressistä päivää...

Nintendo's upcoming Wii MotionPlus accessory for the revolutionary Wii Remote controller again redefines game control, by more quickly and accurately reflecting motions in a 3-D space. The Wii MotionPlus accessory attaches to the end of the Wii Remote and, combined with the accelerometer and the sensor bar, allows for more comprehensive tracking of a player’s arm position and orientation, providing players with an unmatched level of precision and immersion. Every slight movement players make with their wrist or arm is rendered identically in real time on the screen, providing a true 1:1 response in their game play. The Wii MotionPlus accessory reconfirms Nintendo’s commitment to making games intuitive and accessible for everyone. Nintendo will reveal more details about the Wii MotionPlus accessory and other topics Tuesday morning at its E3 media briefing.

(http://media.nintendo.com/nintendo/bin/3RKosPh__LxB1WtNLW5Vglm0D-_MD6I2/lApMjLBYdw7v2ATJbBTQ1lLHPs4jxMFx.jpg)


Ja tätä menoa meillä on tällanen:

(http://i180.photobucket.com/albums/x89/blcha_666/Sega32xcd.jpg)


Tohon kun vielä tungetaan joku nunchuk ja taikakypärä kiinni niin johan on. Eikö sen raudan vois kerralla tehä valmiiks? Vittu mä vihaan näitä lisähärpäkkeitä.

EDIT: Okei voi toi olla ihan kivakin juttu kun ajattelee niitä mahdollisuuksia mitä toi avaa kaikille japanilaisille pervoilupeleille.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 18:50
Vittu mä vihaan näitä lisähärpäkkeitä.

Niinhän tuo on. Kun katsoo omaa hyllyä, niin kyllä tuota rojua on vuosien varrella tullut, eikä sille löydy minkäänlaista fiksua säilytystilaa. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 18:54
Tulossa ensimmäisestä persoonasta pelattava Zelda 1:1 liiketunnistuksella?  ;D


Aika yllätys. Jännää, että heittivät tuon esiin jo päivää ennen pressiä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 18:57
Tulossa ensimmäisestä persoonasta pelattava Zelda 1:1 liiketunnistuksella?  ;D


Aika yllätys. Jännää, että heittivät tuon esiin jo päivää ennen pressiä.

Ehkäpä sillä on jotain tekemistä tämän suuremman julkistuksen kanssa :)...taaai sitten tuo oli se... :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 18:58
Aika yllätys. Jännää, että heittivät tuon esiin jo päivää ennen pressiä.

Todennäköisesti kahdesta syystä; he tietävät mitä kilpailija on tunkemassa ulos, ja ajoitus takaa että hypemylly menee hulluksi. Microsoftin päässä varmaan hakataan päätä seinään ja muutetaan "We won wiimote" powerpoint dioja uuteen suuntaan. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 18:59
Nii-i, tosiaan. Mikkisofta näyttää säälittävältä, kun parin tunnin päästä hehkuttavat Wiimote-kopiota, joka on auttamatta jo jäljessä Nintendoa...  ;)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: rinturi - 14.07.2008 19:00
Nii-i, tosiaan. Mikkisofta näyttää säälittävältä, kun parin tunnin päästä hehkuttavat Wiimote-kopiota, joka on auttamatta jo jäljessä Nintendoa...  ;)

Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 19:03
Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.

Nintendo on kyllä tällä hetkellä tilassa jossa se ei tarvitse kenenkään pelastusta. Microsoftin wiimote klooni tulee vain vahvistamaan kuluttajan näkemystä siitä, että Nintendo oli oikeassa. Eikä "jäljittelijällä" mene koskaan yhtä hyvin, vaikka tekniikka olisikin parempaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 19:06
Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.

Nintendo on kyllä tällä hetkellä tilassa jossa se ei tarvitse kenenkään pelastusta. Microsoftin wiimote klooni tulee vain vahvistamaan kuluttajan näkemystä siitä, että Nintendo oli oikeassa. Eikä "jäljittelijällä" mene koskaan yhtä hyvin, vaikka tekniikka olisikin parempaa.
Ööh.. Nintendo 64:n ohjain vs Dual Shock?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: rinturi - 14.07.2008 19:07
Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.

Nintendo on kyllä tällä hetkellä tilassa jossa se ei tarvitse kenenkään pelastusta. Microsoftin wiimote klooni tulee vain vahvistamaan kuluttajan näkemystä siitä, että Nintendo oli oikeassa. Eikä "jäljittelijällä" mene koskaan yhtä hyvin, vaikka tekniikka olisikin parempaa.
Ööh.. Nintendo 64:n ohjain vs Dual Shock?

Turpa kiinni kun Tepi puhuu. Pyramidheadia odotellessa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 19:08
Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.

Nintendo on kyllä tällä hetkellä tilassa jossa se ei tarvitse kenenkään pelastusta. Microsoftin wiimote klooni tulee vain vahvistamaan kuluttajan näkemystä siitä, että Nintendo oli oikeassa. Eikä "jäljittelijällä" mene koskaan yhtä hyvin, vaikka tekniikka olisikin parempaa.
Ööh.. Nintendo 64:n ohjain vs Dual Shock?

N64:n ohjainhan on PAREMPI.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 19:11
Ööh.. Nintendo 64:n ohjain vs Dual Shock?

Point taken, mutta PSOne ei ollutkaan altavastaajana markkinaosuuksissa tai imagossa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 19:12
Tai sitten siitä Microsoftinkin patukasta löytyy toi 1:1 mahdollisuus ja Nintendo koittaa pelastaa nahkaansa edes vähän tolla.

Nintendo on kyllä tällä hetkellä tilassa jossa se ei tarvitse kenenkään pelastusta. Microsoftin wiimote klooni tulee vain vahvistamaan kuluttajan näkemystä siitä, että Nintendo oli oikeassa. Eikä "jäljittelijällä" mene koskaan yhtä hyvin, vaikka tekniikka olisikin parempaa.
Ööh.. Nintendo 64:n ohjain vs Dual Shock?

N64:n ohjainhan on PAREMPI.
:--------------------------------D

Onhan se ihan hienon näköinen ja kyllä se analogitikku oli ihan hyvä yritys, mutta Playstationin ohjain on paaljon mukavampi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 19:14
N64:n ohjainhan on PAREMPI.

Mistä lähtien? Ei pahalla, mutta N64:n ohjain oli aika karsea Frankensteinin hirviö. DualShock oli myös hirviö, mutta ainakin siinä oli näppäimet kunnolla. Mutta sen vastineeksi analogitikku oli hyvin usein vain uusi d-pad koska valmistajat tekivät pelinsä niitä +60 miljoonaa standardia pädiä varten jotka olivat jo ulkona. IMO, tietenkin. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 19:18
N64:n ohjainhan on PAREMPI.

Mistä lähtien? Ei pahalla, mutta N64:n ohjain oli aika karsea Frankensteinin hirviö. DualShock oli myös hirviö, mutta ainakin siinä oli näppäimet kunnolla. Mutta sen vastineeksi analogitikku oli hyvin usein vain uusi d-pad koska valmistajat tekivät pelinsä niitä +60 miljoonaa standardia pädiä varten jotka olivat jo ulkona. IMO, tietenkin. :)

Omiin käsiini N64:n ohjain oli loistava mm. seikkailu/tasoloikka-peleissä ja sooloräiskinnöissä. Esimerkiksi Perfect Darkia pelasin sillä taitavemmin ja mukavammin kuin yhtäkään PS1:n fps-peliä.

Toki DS on tietyn genren peleissä mukavampi käteen, mutta minulle henkilökohtaisesti N64:n padi on parempi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 19:21
Hmm. En tiedä miten suhtautua tuohon uuteen palikkaan. Jotenkin tuo saa pelkän Wiimoten näyttämään peruskuluttajan silmissä puutteelliselta, mutta toisaalta liikkeentunnistuksen on tarkoituskin kehittyä ja Nintendo pelin avaajana on syytä olla kehityksen kärjessä.

Jos noita alkaa saamaan pelien kylkiäisinä ja halvalla hinnalla irtona, niin otan hyvillä mielin vastaan.

Lisäinfoa odotellessa.

PS. Miten ihmeessä saitte noinkin nopeasti jonkun ohjainkiistelyn tästä aikaan?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 19:26
Uskoisin että Nintendo julkaisee myöhemmin ohjaimen missä on tuo valmiiksi sisäänrakennettuna.

WiiFutanari!




Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 19:29
Tässä vielä yksi vaihtoehto kohta alkavan Microsoftin konferenssin katsomiseen: http://www.screwattack.com/

Saa nähdä mikä ilmaisista toimii varmimmin. Vai toimivatko peräti kaikki? Itsellä Welhon 5/1, ei ainakaan yhteys ole pullonkaula.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 19:32
Esimerkiksi Perfect Darkia pelasin sillä taitavemmin ja mukavammin kuin yhtäkään PS1:n fps-peliä.

Kun muistelen PSOnen fps-pelejä niin luulen että se ei ollut ainakaan PD:n tapauksessa vain ohjaimen ansiota ;)

Mutta, itse uutiseen. On nyt kyllä pakko ihmetellä mikä ihmeen uutinen tuo on? Siis...1:1 motion sensing? Eikös se ole ollut WiiMoten idea kokoajan. Tekeekö tuo sen nyt tarkemmaksi vai...tä? Minusta kun WiiMoten tarkkuus on jo nyt varsin hyvä.

Vai onko nyt jotain mitä en vain tajua tuosta?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 19:32
http://www.screwattack.com/E32008/MicrosoftLive

Hey guys were about to go live for the E3 conference, stay tuned to see us live, we should be up in about 20 minutes. You'll know when it's live. In the mean time you'll be treated by the conclusion of Hard News on Friday.

Pian alkaa tapahtua

LINKKI PÄIVITETTY


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 19:34
Uskoisin että Nintendo julkaisee myöhemmin ohjaimen missä on tuo valmiiksi sisäänrakennettuna.

Hyvin todennäköistä. Vaikuttaa hyvin pitkälti välivaiheelta, jolla Wiimote päivitetään.

On muuten melko varmaa että Nintendo itse esittelee (uuden?) pelin, joka tukee 1:1 liikkeentunnistusta. Koska Nintendo olisi tuonut markkinoille uuden lisälaitteen ilman sitä tukevaa peliä.

Mutta, itse uutiseen. On nyt kyllä pakko ihmetellä mikä ihmeen uutinen tuo on? Siis...1:1 motion sensing? Eikös se ole ollut WiiMoten idea kokoajan. Tekeekö tuo sen nyt tarkemmaksi vai...tä? Minusta kun WiiMoten tarkkuus on jo nyt varsin hyvä.

Vai onko nyt jotain mitä en vain tajua tuosta?
Tuo parantaa vain liikkeentunnistusta, ei tähtäystä, joka tosiaan on ihan riittävän tarkka.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 19:34
Kun muistelen PSOnen fps-pelejä niin luulen että se ei ollut ainakaan PD:n tapauksessa vain ohjaimen ansiota ;)

Ehkä olisi pitänyt käyttää esimerkkinä Quake 2:ta, joka käännettiin siis PC:ltä sekä Pleikalle että kuusnepalle.

Ja siinä kyllä huomasin selvästi kummalla ohjaimella halusin peliä pelata (molemmasta versiosta +50 tunnin kokemus).


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 19:35
Itsellä Welhon 5/1, ei ainakaan yhteys ole pullonkaula.
Tuskin noissa ilmaisissa se tuleekaan ihan heti pullonkaulaksi, kun niiden lähetysnopeus ei muistaakseni ole kun 320kbps, max 720kbps. Eli megasellakin pitäisi aika hyvin pärjätä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 14.07.2008 19:36
1. Playstation-ohjaintyyppi on aina ollut perseestä

2. Äh, vitun mötikkäpöksyt. Ei mitään lisälaitteita vaan palkatkaa parempia koodaajia.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: rinturi - 14.07.2008 19:37
Vasen kives vetoa siitä että se 1:1 homostelua tukeva peli on tylsästi Wii Music.  Mitään first person Zeldaa en haluais Wiin tehoilla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 19:38
Vasen kives vetoa siitä että se 1:1 homostelua tukeva peli on tylsästi Wii Music.

Minulle tuli myös mielikuva Miyamotosta huitelemassa tahtipuikolla esittelemässä uutta mullistavaa lisäosaa  ;)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 19:47
Auts. En muistanukkaan tota. Sehän se sitten on.

Nintendon nykyisen linjauksen puolesta pääpressitilaisuudessa ei voi esittää mitään Zelda -miekkailua.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 19:50
Kun muistelen PSOnen fps-pelejä niin luulen että se ei ollut ainakaan PD:n tapauksessa vain ohjaimen ansiota ;)

Ehkä olisi pitänyt käyttää esimerkkinä Quake 2:ta, joka käännettiin siis PC:ltä sekä Pleikalle että kuusnepalle.

Ja siinä kyllä huomasin selvästi kummalla ohjaimella halusin peliä pelata (molemmasta versiosta +50 tunnin kokemus).
Äääh.. Sanotaan näin, että hiiri&näppis-yhdistelmä on edelleen paras "ohjain" FPS-peleissä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 20:12
Do diin. www.screwattack.com onkin jo tukossa :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 20:14
Niinpä niin... muistui jotakin mieleen joka oli jo ehtinyt unohtua merkityksettömänä. Nintendo oli kuukausi sitten antanut useille tukkureille muodollisen varoituksen, että nykyinen SKU tultaisiin korvaamaan 90 päivän sisään uudella. Se miksi uutinen ei pahemmin kiinnostanut oli yksinkertaisesti se, että viimeksi kun Nintendo antoi tällaisen varoituksen tukkureille, uusi SKU oli vanha konsolipaketti + lisätty kumisuoja. Se selittäisi myös miksi Nintendo on pantannut tuotannon nostamista juuri elokuuhun.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 20:16
En löydä mistään hyvin toimivaa feediä, Geeneljä pykii julmetusti. GameSpot nurin...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 20:16
Do diin. www.screwattack.com onkin jo tukossa :)

Mulla rullaa ihan loistokkaasti, mutta muuta en ole vielä päässyt näkemään kuin Destinin seksikkäät kasvot...erm.

No nyt se meni solmuun :)...

EDIT: ja nyt tuli ruutuun tuo video, jossa ScrewAttackin logo ja yläkulmassa lukee live ja siinäpä se...this is madness.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 20:21
EDIT: ja nyt tuli ruutuun tuo video, jossa ScrewAttackin logo ja yläkulmassa lukee live ja siinäpä se...this is madness.
Pistätkö suoran linkin siihen feediin.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168697

http://analoghype.com/blog/617/watch...stream-by-gtr/


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 20:22
Hitto IGN:kin pimeni....vaikka kokoajan näyttäis kyllä että feedi periaatteessa toimii....voi pylly! Tästäkö mä maksoin! >:(

EDIT: IGN is back! Tosin sama Live Wire ruutu edelleen  :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 20:24
EDIT: ja nyt tuli ruutuun tuo video, jossa ScrewAttackin logo ja yläkulmassa lukee live ja siinäpä se...this is madness.
Pistätkö suoran linkin siihen feediin.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168697

http://analoghype.com/blog/617/watch...stream-by-gtr/

http://www.screwattack.com/E32008/MicrosoftLive (http://www.screwattack.com/E32008/MicrosoftLive)

Kokeile tuota näin ensihätään. Meikällä heittää tuohon, kun yritän mennä. Ei tuokaan kyllä ihan live-videolta näytä vielä, saa nähdä mitä tapahtuu. Äsken oli tuokin ihan solmussa, mutta näyttää nyt toimivan jotenkin. G4 ja Gamespot tosiaan ihan solmussa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 20:24
Ihan http://screwattack.com/ sivulta napsahtaa nyt suoraan tuo video ainakin meikäläisellä. Hard newsin lisäksi

Ja GameSpot räkii naamalle. ARGHT.

EDIT: ScrewAttackin sivut muuttuvat sekunti sekunnilta. Kohta varmasti alkaa show.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 20:26
Toivottavasti screwattack pysyy pystyssä. Jos ei, ollaan aika heikoilla hangilla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 20:28
Toi GTR antaa livekuvaa, mutta toistaseks ei ääntä kuulu. Voi olla että vasta sitten kun tilaisuus alkaa kunnolla.

http://analoghype.com/blog/617/watch-e3-live-stream-by-gtr/

Ny kuuluu ääniki.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 20:28
Damn! Miten kauan on vielä aikaa? Pitää kai tuohon Screwattackiin luottaa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 20:28
Mikälainen ruutu teillä on tuolla screwtekillä? Itse en näe kuin tuon etukäteen nauhoitetun video pätkän. Mitä sitten ku se on ohi? Odottelenko vai pitääkö jostakin vielä säätää?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 20:30
Tais GTR kaatua...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 20:30
Jaahas IGN toimii.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 20:31
Mikälainen ruutu teillä on tuolla screwtekillä? Itse en näe kuin tuon etukäteen nauhoitetun video pätkän. Mitä sitten ku se on ohi? Odottelenko vai pitääkö jostakin vielä säätää?

Ainakaan ittelläni ei hard Newsin lisäksi ole mitenkään näkynyt nyt vielä mitään...ja konferenssin pitäisi alkaa nyt.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 20:32
Cool!! Nyt paukahti IGN:n suora lähetys. Full screen hyvällä laadulla ^_^


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 20:32
Mattrick lavalla. Ny alko.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 20:34
Mattrick lavalla. Ny alko.

WTF!!! IGN vaan pyörittää musaa ja pitää yhtä kuvaa ruudulla.

EDIT: Nyt alko...hmmm...ihan kun IGN lähettäis hiukan jäljessä O_o


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Zuor - 14.07.2008 20:35
Mattrick lavalla. Ny alko.

WTF!!! IGN vaan pyörittää musaa ja pitää yhtä kuvaa ruudulla.

Jep.  >:(

E: Nyt rupes taas toimimaan


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 20:35
Meikällä ei kyllä edelleenkään näy mitään livefeedin tapaistakaan, vain tuo Hard News -mainos pyörii tuossa. Kenelläkään näkyvissä jotain muuta? :O


Edit:
Tsekataas toi IGN sitten...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 20:35
jep.. nyt pelittää


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 20:35
Toi GTR antaa livekuvaa, mutta toistaseks ei ääntä kuulu. Voi olla että vasta sitten kun tilaisuus alkaa kunnolla.

http://analoghype.com/blog/617/watch-e3-live-stream-by-gtr/

Ny kuuluu ääniki.

Bleh... Fallout ei nappaa. Näyttäkää sitä kapulaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 20:36
SCREWATTACK TOIMII!! Love you Craig :)

Toimi äsken...

Tämä toimii nyt:

http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 20:37
Johan pomppas!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 14.07.2008 20:37
Yeah, täälläkin päästiin feediin kiinni :P


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 20:39
Tiedättäkö millä IGN:än saa koko näytön kokoiseksi?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 20:40
Tiedättäkö millä IGN:än saa koko näytön kokoiseksi?

Maksullinen ominaisuus?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 20:44
Tiedättäkö millä IGN:än saa koko näytön kokoiseksi?

Maksullinen ominaisuus?

Jep


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 20:45
RE5. Now we talking!

ONLINE CO-OP!   WTF!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 14.07.2008 20:47
Kylläpäs näyttää suht tylsältä tuo RE5. Ei jaksa hypettyä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 20:48
Splinter Cell Co-oppia muistuttaa toi ressan Co-op...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 20:50
Moottorisaha-dude palaa kostamaan  ;D

Aika kauan joutuu vielä odottamaan tuotakin...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 20:51
Aah... Fable...

Vähän vajaaksi jäi tuo re5 esittely...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 20:51
Haistan jättimäisen pettymyksen RE5:n suhteen.  :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 20:58
GameSpot muuten toimisi taas  :rollaus:

Ja mitä nyt tähän asti voi sanoa, niin Fallout näytti kyllä aikalailla FPS:ltä, mutta tiedä sitten onko huonokaan juttu. Ressan maailmanlaajuiselle julkaisulle propsit.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:05
Not bad. GeoW2 näyttää varsin mukavalta.

EDIT: Okei M$:n olisi hyvä miettiä uutta juontajaa seuraaville messuille. Pientä persoonan puutetta Mooreen verrattuna.
EDIT2: Hahahaha! Hyvää numeroiden kääntelyä :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 21:12
MII!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:15
I didn´t see that comin!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:16
Avatarit tulivat sitten Xboxille.. Nintendo vaikuttaa!

Uusi käyttöliittymä on siistin näköinen.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 21:17
Ollaanpa sitä nyt niin jumalattoman innovatiivisia! :O


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 21:20
Boxista TV-visailijan unelmakone!!...lame. Avataritkin näyttivät leluilta, vaikka muuta sanottiinkin. Ja TV ja leffa sontaa tungetaan vain enemmän ja enemmän. Toivottavasti tämä vielä paranee.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:20
Virtuaalinen Big Brother? Mitä ihmettä  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:21
En tiedä itse käyttöliittymästä tai "ihmepeleistä", mutta avatar systeemi on paras mitä konsoleilla löytyy. Kunhan siitä ei revitä rahaa :rollaus:

Ja näin Mii-sohellus tuntuu aataminaikaiselta!
Ja Home näyttää vain tylsältä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 21:22
Ja näin Mii-sohellus tuntuu aataminaikaiselta!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 21:22
Geometry Wars moninpeli??


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 14.07.2008 21:24
Mihin asti tää jatkuu?

Saanko mennä jo maate.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:24
Todennäköisesti puolisen tuntia vielä jatkuu.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 21:25
Vaaauuuu. Leffoja liven kautta. Odotin peleihin ja pelaamiseen liittyvää tavaraa, mutta mitä saammekaan  :rollaus:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:27
Leffa Co-Op!  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 21:28
Vaaauuuu. Leffoja liven kautta. Odotin peleihin ja pelaamiseen liittyvää tavaraa, mutta mitä saammekaan  :rollaus:

Ei hätää, huomenna tulee senkin edestä Nintendo-pelejä!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 14.07.2008 21:36
Hirveetä sontaa ne kyllä suoltaa. Kiitti vaan Nintendo!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 14.07.2008 21:37
Moviessi homma näytti aika jännältä, kyl sitä luultavasti jaksaa kerran kokeella

EDIT: ja tietenkin bileiltoina kaverien kanssa tuolla tulee olemaan hubaa :D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 21:38
Juu, ei kyllä ole näkynyt vielä mitään uutta ja niin kiinnostavaa, että siitä viitsisi kiinnostua. Noh, ehkä sieltä jotain tulee...  :(



Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 21:38
Siis olenko oikeasti jotenkin jälkeen jäänyt kun suorastaan itkettää välillä? Eye Toy goes Xbox. Yay. Outo tunne kun RE5 ja GoW kuuluvat tilaisuuden helmiin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 14.07.2008 21:39
kannattaakohan tätä enää katsoa  :???:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 14.07.2008 21:39
RADIOACTIVE MASTODON!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:39
Hmmmmm...ihan hyvältä tuntuu että Liveen panostetaan eikä vain kerätä siitä rahaa. M$ ei todellakaan katsele sivusta kun Sony yrittää kampittaa. Samoin Wiin partypuolelle yritetään miettiä kilpailijoita aktiivisesti.
Mutta, wheres the god damn games! Joo olihan siinä RE5 ja GeoW2. Hiukan vaan tarvittaisiin lisää konsolilta jonka pitäisi olla ennen kaikkea HC-pelaajille.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 14.07.2008 21:43
 :rollaus:

Itkekää vasta kun tapahtuma on ohi. Ehtiihän tässä vielä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 14.07.2008 21:46
Blocked content  :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 21:48
METALLICA!!! \,,/


*Syvä hiljaisuus*


 ;D




Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:48
Duffy! I like!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:51
Duffy! I like!

Joo................onhan musiikki ihan hyvää....tilaisuus on vaan aivan väärä :rollaus:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 21:53
Rock Bandin tracklisti näyttää lupaavalta. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 21:53
Tuleekohan mitään pommia lopussa? Alan epäillä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 21:53
Duffy! I like!

Joo................onhan musiikki ihan hyvää....tilaisuus on vaan aivan väärä :rollaus:

GameSpotilla selkeästi jokin mainos tai vastaava blockaus tuossa lähetyksessään. Kun teillä kirkui blondit, me saimme hissimusaa, jonka tahtiin tanssi Master Chief.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 21:54
Tuleekohan mitään pommia lopussa? Alan epäillä.

Pakko sieltä joku Halo juttu on tulla. Ongelma vain on se että minua se tuskin sytyttää pätkääkään.

EDIT: Kiva murre :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 21:57
Jaahas, loppu lähenee. Saa tosiaan nähdä, miten käy. Tällä hetkellä näyttää erittäin pahalta. Ei yhtäkään uutta mielenkiintoista peliä meikäläiselle :/

Saa nähdä, oliko se taktinen Halo-peli totta vai ei...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 14.07.2008 21:58
Tuleekohan mitään pommia lopussa? Alan epäillä.

Pakko sieltä joku Halo juttu on tulla. Ongelma vain on se että minua se tuskin sytyttää pätkääkään.

Varmaan joku, "Tanssii Master Chiefin kanssa" tyylinen tanssipeli.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 14.07.2008 22:00
Uuuu...

EDIT: No jaa... Ikävä kyllä FF:t ei oo koskaa kauheesti sytyttäny...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 22:02
Ja sieltä se pommi tuli  :o Yksi syy miksi ostan pleikan ja Squeenix petti minut. Jumaliste. Nyt on sanoin kuvaamaton fiilis.

PS3 just got pwned.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sarkoni - 14.07.2008 22:04
Mitäkertokaa? :???:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 14.07.2008 22:04
Ahahah! Ei vittu tota MS:ia. Raha puhuu.  ;D  ;D  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 22:05
HOLY MOTHER OF GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FF XIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 14.07.2008 22:05
Mitenköhän poksin myynnit japanissa tän jälkeen?  ;)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 22:05
OUMAIFAKINGAWD!

Tuota en kyllä odottanut...  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mrum - 14.07.2008 22:05
ei helvetti  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 14.07.2008 22:06
Että näin tällä kertaa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 14.07.2008 22:06
No joo, olihan tää pieni pommi.  :rollaus:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: MasterTK - 14.07.2008 22:06
Ahahahaa... hajoan.  Odotettavissa hiukan hajoilua eri foorumeilla. Pari miljoonaa Sonyn kannattajaa sai hiukan nenille. :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 14.07.2008 22:07
Ahahahaa... hajoan.  Odotettavissa hiukan hajoilua eri foorumeilla. :lol:

Varmasti, voi saatana....  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 22:07
Mitenköhän poksin myynnit japanissa tän jälkeen?  ;)

Ei mitenkään, koska se ei ole eklusiivi. USA:ssa se sabotoi Sonyn myyntejä aika paljon.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 22:07
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä. Playstation 3 on häviäjä vaikka mitä näyttäisi huomenna.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 22:08
EPIC.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 22:08
UGH.................. Tuntui kuin miljoonia pelaajia olisi isketty tikarilla sydämeen ;D

Siinä se BD:n tuoma etu sitten meni :D:D Tää on aivan käsittämätöntä :D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 22:09
Lopussa räjähti  :o


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 14.07.2008 22:09
Haha.

FF13 Xboxille ja illan ainoa Games for Windows-peli oli The Last Remnant

 :lol:

Portal oli kyllä ehdottomasti kivoin julkistus!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 14.07.2008 22:09
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä.
Ei.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 22:10
UGH.................. Tuntui kuin miljoonia pelaajia olisi isketty tikarilla sydämeen ;D

No arvaa vain kuka on yksi kohteista. Nyt on niin sanoinkuvaamaton fiilis, että perkele. Vaikken 100% Sonyfani olekaan, niin tämä suorastaa itkettää, varsinkin näin laimean konferenssin jälkeen...joka ei ollutkaan niin laimea.

Kädet tärisee.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 14.07.2008 22:11
Ei.

Jos se sinua lohduttaa, Nintendo Powerin teaseri vihjaisi siihen että Kingdom Hearts on menossa Wiille päin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 14.07.2008 22:11
Tuleehan PS3:lle vielä se "Tha Last Gai!"


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 22:14
Pelaajalaudan most online -ennätys menee rikki tällä viikolla! Siltä vähän vaikuttaa...
Perinteisesti Nintendon konfrenssin aikana.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2008 22:14
Pelaajalaudan most online -ennätys menee rikki tällä viikolla! Siltä vähän vaikuttaa...

Nytkin ollaan todella lähellä, ehkä Nintendon tilaisuuden aikoihin?

Heh, migge  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: MasterTK - 14.07.2008 22:18
Ensin työpaikan netti oli poikki koko päivän, ettei kukaan voinut tehdä mitään ja sai vaan laiskotella vapaasti, sekä nyt perään tämä. Voiko viikko enää ihanammin alkaa.  :lol:

Muiden vitutus on suurin iloni.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 22:19
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä.
Ei.

Ei todellakaan. Japsit joutuvat joka tapauksessa ostamaan PS3:n FF:äänsä varten (vai ymmärsinkö available-tekstin väärin?), eikä konsolisota näiden kahden konsolin välillä mihinkään Final Fantasyyn ratkea. Etenkään, kun se tulee kuitenkin molemmille koneille.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: CthulhuBard - 14.07.2008 22:22
Huhuh mikä pommi tuo FFXIII:n julkaisu 360:lle oli! Mahtavaa! Aikamoinen lopetus pressille kyllä, muuten oli melkosen laimeaa meininkiä. Gears of War 2 näytti upealta samoin Fallout 3 ja FFXIII nyt vaan oli EPIC!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mega8848 - 14.07.2008 22:23
Mitäköhän Sony ja nintendo näyttää huomenna?
Taitaa kohta PS3:lta ykinoikeus pelit loppua (MGS4 X360:lle olis kova pala)
Monenko tyypin tarvii vielä sisäänkirjautua?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 22:26
GeOW2 näytti liian hyvältä ollakseen paska.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 22:29
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä.
Ei.
[censored]

Aika vähissä on PS3:n yksinoikeuspelit. Tekken ja MGS.. Kuka ties vaikka Tekkenkin vielä joskus tulisi XO:lle. Ja XO on halvempi kuin ylikallis PS3. Kyllä tuollaiset asiat tulevat vaikuttamaan PS3:n. PS3vsXO-taistelun osalta Microsoft on pahasti niskan päällä ja näin tämä sota tulee päättymäänkin.

Joel-EDIT: Pidetään kuitenkin ne toisten avatarien pilkalliset väännökset siellä IRCissä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2008 22:29
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä.
Ei.

Ei todellakaan. Japsit joutuvat joka tapauksessa ostamaan PS3:n FF:äänsä varten (vai ymmärsinkö available-tekstin väärin?), eikä konsolisota näiden kahden konsolin välillä mihinkään Final Fantasyyn ratkea. Etenkään, kun se tulee kuitenkin molemmille koneille.

No se on ropekuninkuus nyt boxilla, eikä Sonylla ole oikein mitään mielenkiintoista yksinoikeutena geneerisen räiskinnän lisäksi. Minusta aika vitun paha PR isku ja suoraan kasseille. Vaikkei se sota tähän ratkeakaan, niin pahin mahdollinen menetys tuo Sonylle oli.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 14.07.2008 22:31
Mihinkäs se Xboxin waggle-waggle-heilutteluohjain muuten jäi?


...eikä Sonylla ole oikein mitään mielenkiintoista yksinoikeutena geneerisen räiskinnän lisäksi.

Team ICO?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 14.07.2008 22:34
Joo kyllähän tuo julkistus aika pahalta näytti pleikkari -fanien silmin, mutta täytyy muistaa että tässä on vielä Sonyn pressi edessä. Ties mitä sieltä on vielä tuloillaan.

Nyt voikin sitten keskittyä odottelemaan Nintendon saarnaa. Toivottavasti viime vuodesta parannettaisiin edes hieman. Jo julkistettu maistiainen ainakin oli ihan mielenkiintoinen. Nyt vain pelejä ja vielä lisää pelejä. Casual ja HC.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 22:38
Jos unohdetaan Sony-fanien ownaus, niin seuraavaksi parasta Gamespotin lähetyksessä oli tanssiva Master Chief.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 14.07.2008 22:42
Sen verran pakkoa sanoa, että Gears 2 näytti tosi hyvälle.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 22:44
Eiköhän se ollut PS3:n osalta konsolisota siinä.
Ei.

Ei todellakaan. Japsit joutuvat joka tapauksessa ostamaan PS3:n FF:äänsä varten (vai ymmärsinkö available-tekstin väärin?), eikä konsolisota näiden kahden konsolin välillä mihinkään Final Fantasyyn ratkea. Etenkään, kun se tulee kuitenkin molemmille koneille.

No se on ropekuninkuus nyt boxilla, eikä Sonylla ole oikein mitään mielenkiintoista yksinoikeutena geneerisen räiskinnän lisäksi. Minusta aika vitun paha PR isku ja suoraan kasseille. Vaikkei se sota tähän ratkeakaan, niin pahin mahdollinen menetys tuo Sonylle oli.

Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.

Itse veikkaan, että näillä on suurin merkitys: PS3:n japsimyynnit, X360:n yksinoikeuspelit ja Xbox Live vs. PS3:n yksinoikeuspelit ja Blu-ray.

Microsoftin kortit onkin jo pöydällä, mutta Sony pelaa korttinsa vasta huomenna.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 14.07.2008 22:45
Mutta tuleekohan tuo FFXIII sitten samaan aikaan molemmille alustoille Amerikassa ja Euroopassa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 22:46
"WTF FFXIII on XBOX 360, S-E is now dead to me. Sony ****ed up big time letting FFXIII go and WTF is with the timed-exclusive S-E"

 :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 22:48
Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?

Mutta tuleekohan tuo FFXIII sitten samaan aikaan molemmille alustoille Amerikassa ja Euroopassa.
Kotaku väittää näin. Tiedä sitten pitääkö paikkansa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 22:50
Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?

Hainko minä jotain vastakkainasettelua? En.

Nyt puhutaan konsolimyynneistä. Massoja ei kiinnosta staroceanit, bluedragonnt tai infinite undsdlfkalit.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2008 22:52
...eikä Sonylla ole oikein mitään mielenkiintoista yksinoikeutena geneerisen räiskinnän lisäksi.

Team ICO?

Jep se kolmas syy miksi kone on ylipäätään hankittu. WANT.



Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PetriP-TNT - 14.07.2008 22:53
Isoin juttu FF13:sta jälkeen oli RE5 co-op footage, muuten oli suhteellisen laimeeta meininkiä. Toisaalta FFXIII edelleen PS3-ekslusiivi Japanissa  :???:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2008 22:53
Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?

Hainko minä jotain vastakkainasettelua? En.

Nyt puhutaan konsolimyynneistä. Massoja ei kiinnosta staroceanit, bluedragonnt tai infinite undsdlfkalit.
Siis massoja ei kiinnosta rope kuninkuus. Se on totta. Mutta jos rope kuninkuudesta puhutaan niin X360:n on kyllä vahvoilla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 14.07.2008 22:54
Erittäin laimea show loppujen lopuksi. Loppuun tuli pommi, mutta muuten keskityttiin täysin casualien kosiskeluun ja tylsien Live–ominaisuuksien esittelyyn. Kaikki kiinnostavat pelit näytettiin kiireellä ihan show’n alussa. Näistä tarkkailin Fallouttia ja Ressaa tarkimmin. Niistä on sen verran sanottavaa, että Fallout 3 on jo pitkään ollut aivan lost case. Näytetty pätkä vaan korosti sitä entisestään. Oli siinä se hyvä puoli, että peli muistutti STALKERia, muttei se kyllä mikään Fallout ole. RE5 oli harmittavan samanlainen kuin nelonen. Tykkään pelin ympäristöstä erittäin paljon, mutta pelimekaaniikan ollessa täsmälleen sama, ei se Afrikka ole kuin erilainen kulissi vain.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2008 22:55
Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?

Hainko minä jotain vastakkainasettelua? En.

Nyt puhutaan konsolimyynneistä. Massoja ei kiinnosta staroceanit, bluedragonnt tai infinite undsdlfkalit.

Enkä minä hakenut mitään vitun myynteja kun puhuin "Ropekuninkaasta". Boxille nyt vain on eniten genren pelejä ja nyt vieläpä kaikkein odotetuin sellainen.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 14.07.2008 22:56
MEGATON. :D Ei hitto, ite odotin, että MGS4 julkistettaisiin XO:lle lopussa, mutta kyllä XIII oli melkonen yllätys. Mielenkiintosta nähä millä tavalla myy kummallakin alustalla. Eka varsinainen FF, joka on multiplattari (XI ei lasketa) ilmestyessään. Sodan kannalta olen Scarfin kanssa samaa mieltä. GTA:n, MGS:n, Halon ynnämuiden julkasut on osottaneet ettei PS3 ja XO elä yksittäisten julkasujen varassa, vaan Sonyn ja MS:n on yksinkertasesti pakko saada hintoja alas reippaasti ja saada jollain tavalla varastettua Wiin spotlightia nostaakseen myyntejään.

Kokonaisuutena oli aika kova esitys MS:lt. Fable 2 näytti oikeasti hyvältä ja odotukset nousi sitä kohtaan. Gears oli NOPEAMPI eli se saattaa yltää jopa loistavaksi peliksi, ehdottomasti nousi korkealle odotuslistalla. Näytti siltä, mitä ykkösen olisi pitänyt olla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2008 22:59
Mikä ropekuninkuus? Massat tuskin boxia alkavat äkillisesti jo julkaistujen ropejen takia ostelemaan. Lost Odyssey myi jotain 200k kappaletta Jenkeissä, mikä on ihan kiva määrä, mutta ei sillä konsolisodan suhteen ole mitään merkitystä (Blue Dragon oli piristysruiske Japanin marginaaryhmälle... mitä muuta? Joku Tales of mikälie?). FF13:n vaikutuksen voisi kuvitella olevan vähän sama kuin GTA IV:n kanssa - peli myy, mutta konsolimyynnit pysyvät samoina.
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?

Hainko minä jotain vastakkainasettelua? En.

Nyt puhutaan konsolimyynneistä. Massoja ei kiinnosta staroceanit, bluedragonnt tai infinite undsdlfkalit.

Enkä minä hakenut mitään vitun myynteja kun puhuin "Ropekuninkaasta". Boxille nyt vain on eniten genren pelejä ja nyt vieläpä kaikkein odotetuin sellainen.

Niin ja minä puhuin vittu saatana ennen sua myynneistä vittu.


Joelin kanssa samoilla linjoilla Falloutin ja RE5:n suhteen. Ei kiinnosta kumpainenkaan noiden videoiden jälkeen. Ei sitä Mikamin kosketusta noin vain imitoida tekemällä kaikki uudestaan samalla tavalla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 14.07.2008 23:01
Ei.

Jos se sinua lohduttaa, Nintendo Powerin teaseri vihjaisi siihen että Kingdom Hearts on menossa Wiille päin.
Tuskin julkistavat vielä uutta Kingdom Heartsia, kun Nomuralla on kiire Versus XIII:n, Advent Children Completen sekä kolmen muun käsikonsoli/mobiili KH:n kanssa. Ei hänellä ole aikaa vielä yhteen massiiviseen peliprojektiin. Ja uusia KH:ja ei olla ikinä julkistettu ennen kuin niistä on jotain konkreettista näytettävää. Nintendo Powerilla on muutenkin tapana ylihypettää paljastuksiaan. Tekivät saman Tales of Symphonia 2:n kanssa. Edellisessä lehdessä hypettivät seuraavan lehden massiivista uutta RPG-paljastusta, joka olikin kaikista spekulaatioista (Kingdom Hearts Wii, Chrono Break, Baten Kaitos 2, Golden Sun Wii jne.) huolimatta vain previkka jo puoli vuotta lehden julkaisua ennen paljastetusta ToS2:sta. En pidättele hengitystäni tällä(kään) kertaa.


Ja kyllähän FFXIII:n yksinoikeuden menettäminen on kova isku Playstation 3:lle, sitä en kiellä. Sen kuitenkin totean, ettei FFXIII ole suinkaan PS3:n ainut iso tulossa oleva peli, joten peli ei ole todellakaan vielä menetetty, varsinkaan kun melko moni hankkii tod. näk. siltikin PS3:n FFXIII:a varten, vaikka se onkin tarjolla myös Xbox 360:lle (toki myös toisinpäin tulee käymään). Pelkästään vuoden sisällä tästä päivästä julkaistaan kaikenlaisia enemmän tai vähemmän suuria pelejä, kuten Little Big Planet, Killzone 2, Valkyria Chronicles, White Knight Chronicles ja Motorstorm: Pacific Rift, puhumattakaan mahdollisista paljastuksista huomenna (God of War III? ICO Teamin uusin?). FFXIII myy PS3:a Japanissa, muut luettelemani pelit lännessä. Xbox 360 ei kuitenkaan tule menestymään Japanissa hyvin ikinä (eiköhän sekä Lost Odysseyn että myös Blue Dragonin ja Eternal Sonatan kaltaisten JRPG:den myyntiluvut sen jo todista), tuskin edes FFXIII:n voimin, etenkin kun se on tarjolla myös PS3:lle. Lännessä vaikutus on todennäköisesti suurempi, mutta sitä vastaan Sonyllä on tosiaan tarjolla God of Warin kaltaisia (suht) varmoja hittejä.

Lainaus
Aika vähissä on PS3:n yksinoikeuspelit.
Öööhhh?

Killzone 2
Little Big Planet
Wipeout
Motorstorm Pacific Rift
Siren: Blood Curse
God of War III
White Knight Chronicles
Yakuza 3
Valkyria Chronicles
Disgaea 3
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Resistance 2
Twisted Metal
Tekken 6
Wardevil
Final Fantasy Versus XIII (saattaa tosin tämäkin olla lopulta multiplattari, jos päälinjan FF:kin on, mutta eipä Microsoft ainakaan julkistanut sitä vielä)
inFamous
Afrika

+ Ico tiimin, SCEJ:n muiden kehitystiimien, Naughty Dogin, NCSoftin ynnä muiden vielä pimennossa pidetyt pelit, jotka ovat olleet kehityksessä jo parhaimmillaan vuosia.

Noista listatuista melkein kaikki vieläpä julkaistaan vuoden sisällä tästä päivästä.

Lainaus
No se on ropekuninkuus nyt boxilla, eikä Sonylla ole oikein mitään mielenkiintoista yksinoikeutena geneerisen räiskinnän lisäksi.
Ei oikeastaan, kun melkeinpä kaikki JRPG:t tulevat (ennemmin tai myöhemmin, ellei samaan aikaan tai aikaisemmin) myös PS3:lle. Mistwalkerin pelit sekä Infinite Undiscovery tällä hetkellä poikkeuksina. Ei XO voi olla kuningas, jos samat pelit tulevat myös PS3:lle.

Lainaus
Star Ocean, Infinite Undiscovery, FFXIII ja sitten vielä muutama vanha. Mitä Sonylla on vastata takaisin?
FFXIII tulee myös PS3:lle ja Star Ocean 4:kin on hyvin todennäköisesti vain ajallinen yksinoikeus. PS3:lle on toisaalta sitten Valkyrie Chronicles ja White Knight Chronicles sekä teknisesti vaatimaton Disgaea 3. Eli molemmille kyllä löytyy noita yksinoikeuksia.

Lainaus
Ja XO on halvempi kuin ylikallis PS3.
Ylikallis? Kyllä sen Boksin taisi melko moni täällä ostaa sillä todella ylikalliilla 400(+)€:lla heti julkaisussa tai pian sen jälkeen ja nykyäänkin Elite (melkeinpä se ainut XO-paketti, joka kannattaisi hankkia) maksaa melkein yhtä paljon kuin PS3:kin. Hinta tulee muutenkin tippumaan. Ei PS3 tule olemaan "ylikallis" 6 vuotta. Miksi enemmän tarjoava paketti 400€:lla on PS3:n suhteen ylikallis kun XO ei sitä ilmeisesti ollut/ole?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2008 23:05
:lol: (http://www.youtube.com/watch?v=pCLIg6WT7zM&NR=1)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 14.07.2008 23:06
Star Oceanin kohdalla muuten kiinnitin huomiota siihen, ettei siinä missään vaiheessa lukenu Exclusive, toisin kun Infinitessä. Vielä kun kehitystiimi puhunut, että peli voisi tulla Pleikkarille, niin tämä vaikuttaisi ihan lupaavalta ksyeisen pelin kohdalla.

EDIT: Ovatko ihmiset katsomassa EA:n lehdistötilaisuutta? Se ilmeisesti olisi nähtävissä tuolla G4-sivuilla kello yhden aikaan. Saa myös muita linkkejä livelähetyksiin heitellä. On nimittäin aika epävarma fiilis luottaa vain yhteen sivuun.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.07.2008 23:38
Mutt missä oli Bungien uusi projekti?

(http://images.wikia.com/halo/images/thumb/b/b2/Dancing_master_chief.gif/50px-Dancing_master_chief.gif)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 14.07.2008 23:40
Mutt missä oli Bungien uusi projekti?


01:17:28:58 (http://www.bungie.net/defaultsi.aspx)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 14.07.2008 23:54
ScrewAttack niin tukossa ettei edes ylläpitäjät pysty loggaamaan sisään  ;D


Ihmettelevät juuri tuota Bungien sivustoa striimissään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 00:01
EDIT: Ovatko ihmiset katsomassa EA:n lehdistötilaisuutta? Se ilmeisesti olisi nähtävissä tuolla G4-sivuilla kello yhden aikaan. Saa myös muita linkkejä livelähetyksiin heitellä. On nimittäin aika epävarma fiilis luottaa vain yhteen sivuun.
Voisihan sen nyt samaan syssyyn katsoa. Mirror’s Edgestä olisi kiva tietää mikä se on miehiään. Salaa odottelen, että siitä muodostuisi tasohyppelyiden Elasto Mania. Eli siis pikselin tarkkaa hyppelyä ja jatkuvaa rotkoon tippumista, mutta lopulta erittäin palkitsevaa. Varmaan aika turha toivo EA:lta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 15.07.2008 00:10
Oikeastaan suurin kysymys on FFXIII:n arvo franchisenä. Onhan se iso uutinen juu, mutta moinen uutinen lähellekään niin iso juttu kuin se olisi ollut vaikka, öh, kymmenen vuotta sitten? Tai ensimmäisen Xboxin aikoihin?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 00:20
No voi perhana. Ilmeisesti G4 onkin listannut tuohon jokaisen pressitilaisuuden, mutta näyttääkin vain niistä kolme (Sony, Microsoft, Nintendo). Sääli, sillä kyllä meikäläisellä ainakin olisi kiinnostusta katsella muidenkin sanomisia.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 00:23
No voi perhana. Ilmeisesti G4 onkin listannut tuohon jokaisen pressitilaisuuden, mutta näyttääkin vain niistä kolme (Sony, Microsoft, Nintendo). Sääli, sillä kyllä meikäläisellä ainakin olisi kiinnostusta katsella muidenkin sanomisia.
Kuinka niin?

”Microsoft, Sony and Nintendo Press Conferences will be live and uninterrupted both on G4TV and on the site and the rest will only be streamed live here on G4tv.com.”

Minä ymmärsin tuosta, että muiden kuin MS:n, Nipan ja Sonyn tapahtumat näytetään vain G4tv.comissa. G4TV on televisiokanava ymmärtääkseni.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PetriP-TNT - 15.07.2008 00:28

Final Fantasy Versus XIII (saattaa tosin tämäkin olla lopulta multiplattari, jos päälinjan FF:kin on, mutta eipä Microsoft ainakaan julkistanut sitä vielä)


Lainaus
Question: "Will FF Versus 13 be multi plat?"

Hashimoto: No.


:P


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 00:29
G4TV.com will be bringing you ALL of this year's big press conferences. From the big three (which will also be featured live and uncut on-air) to EA, Ubisoft and the rest.

Tuommoinen tuli meikäläisen eteen ja ainakin saan tuosta tekstistä käsityksen, että G4 näyttäisi vain 3 suurinta livenä.


Final Fantasy Versus XIII (saattaa tosin tämäkin olla lopulta multiplattari, jos päälinjan FF:kin on, mutta eipä Microsoft ainakaan julkistanut sitä vielä)


Lainaus
Question: "Will FF Versus 13 be multi plat?"

Hashimoto: No.


:P

What the...?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 15.07.2008 00:36
Taitaa olla englanti hieman Riepulla hakemuksessa. G4 kyllä sanoo näyttävänsä kaikki konferenssit konsolivalmistajista EA:han ja Ubisofteihin ja Petri siteeraa jotain FF Versus XIII:n kehittäjää, joka sanoo ettei peli ole multiplattari.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 00:42
Taitaa olla englanti hieman Riepulla hakemuksessa. G4 kyllä sanoo näyttävänsä kaikki konferenssit konsolivalmistajista EA:han ja Ubisofteihin ja Petri siteeraa jotain FF Versus XIII:n kehittäjää, joka sanoo ettei peli ole multiplattari.

Niin mutta laittamastani tekstistä sain käsityksen, että Nintendon, Sonyn ja Microsoftin tilaisuudet näytetäisiin livenä, mutta muut tulisivat vain näytettyä esimerkiksi jonain pikakatsauksena joskus myöhemmin. Ja siis tuo FF juttu ei liittynyt siihen mitenkään, kyllä mä sen verran tajusin  :rollaus:

EDIT: Vai olenko tosiaan ihan täysin hukassa :(?

EDIT: ja kyllähän se näemmä näkyy...nykien.

http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=2


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 00:59
Sieltä se EA nyt tulloo. Pätkii vaan älyttömästi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 01:00
Ei tosiaan mitään hirveen nautittavaa katsottavaa...
--
SimAnimals?  :???:
--
Special hug  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 15.07.2008 01:15
Oikeastaan suurin kysymys on FFXIII:n arvo franchisenä. Onhan se iso uutinen juu, mutta moinen uutinen lähellekään niin iso juttu kuin se olisi ollut vaikka, öh, kymmenen vuotta sitten? Tai ensimmäisen Xboxin aikoihin?
Etenkin, kun kyseinen peli on näköjään sen suurimmalla markkina-alueella PS3:n yksinoikeus.


Onko EA muuten esitellyt vielä Mirror's Edgeä? Tosin eipä sillä taida olla väliä, kun tuo lähetys kuulostaa lähinnä joltain alienin ölinältä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 01:16
Nykiikö teillä vain, vai onko video samanlaista sateenkaaripuuroa kuin minulla, josta ei edes kunnolla tule ääntä.

EDIT: No nyt se ääni on ihme mölyä...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 01:20
Dead Space...no hud...inventory...zuummm...rowwrrrr

Tämä on tuskaa.

Ja ei ole Mirror's Edgeä esitelty vielä.

EDIT:Nyt tulee mirror's edgeä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 01:33
Hitto Mirror's Edgen 1st person on hienosti toteutettu. Kyllä toi aika pakkohankinnalta vaikuttaa näin lyhyen pätkän perusteella ainakin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 01:38
Sporea kiinnostais nähdä, mutta ku tämä tulee tälläisinä muutaman sekunnin pätkinä >:(

EDIT: http://kotaku.com/5025106/liveblogging-eas-e3-press-conference
Kyllähän tätäkin nyt jotenkin seurailee...

EDIT2: Ei seurailekkaan, tylsää tämä näin on. Videoita odotellessa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: kas - 15.07.2008 01:41
Kunhan loppuu, niin näkee GT:stä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 15.07.2008 01:54
Oikeastaan suurin kysymys on FFXIII:n arvo franchisenä. Onhan se iso uutinen juu, mutta moinen uutinen lähellekään niin iso juttu kuin se olisi ollut vaikka, öh, kymmenen vuotta sitten? Tai ensimmäisen Xboxin aikoihin?
Etenkin, kun kyseinen peli on näköjään sen suurimmalla markkina-alueella PS3:n yksinoikeus.


No uskon moisen päätöksen olleen lähinnä pragmaattinen.

Onnistuisko FFXIII myymään Japanissa 360:tta suuria määriä, kun mikään peli sitä ennen ei ole siihen oikein pystynyt?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 02:53
Ääh just katoin Ressa matskut ja olipa vähän liiankin RE4 HD. Samat vanhat animaatiotkin millilleen tallella... no toki pelistä varmasti nauttii, mutta tuskin samanlaista klassikkoa tästä saadaan kuin nelosesta.

FFXIII:kin vaikka onkin vitun hienon näköinen, muistuttaa lähinnä FFX-2:sta. Kaikki vihollisista aseisiin, taikoihin ja rakennuksiin on vedetty täysin yli ja teräsmies hahmotkaan eivät paljoa kiinnosta. Uzilla sotilaita pakettiin ja prätkällä karkuun... tai siis SHIVA PRÄTKÄLLÄ JEE!1

Ihan vitun surkuhupaista ainakin tähän mennessä tämä HD-E3. En halua kuulostaa miltään Nipa-fanaatikolta, mutta ei sille mitään vaan voi :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 03:01
Eli siis koko FFXIII myöhästyy lännessä, kun ne samaan aikaan pitäisi julkaista molemmilla konsoleilla ja X0 version teko alkaa vasta kun japsi PS3 versio saadaan valmiiksi, ei hyvä  :( . Mutta toisaalta kun koko FF-sarjan taso on laskenut Snes ja PS1 versioiden jälkeen huimasti, niin eipä tämä 13. osa näytä hahmojenkaan perusteella yhtään lupaavalta, varsinkin kun kaikki on jotain emoja. Missä vitussa on Barretit sun muut...8)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 03:36
http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=2

Pian pitäis olla EA:n pressi katsottavissa tuolta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 15.07.2008 04:06

Kaikki vihollisista aseisiin, taikoihin ja rakennuksiin on vedetty täysin yli
Millä ihmeen tavalla nämä poikkeavat yhtään jostain FFVII:n 5-tuntisista Knights of the Round summoneista? Mielestäni se on ollut juuri yksi FF-sarjan taisteluiden parhaista piirteistä, niiden taikaefektien ja muunkinlainen näyttävyys. Ja tuo kaupunkihan ei ole yhtään sen ylivedetympi kuin mikään muukaan pääkaupunki missään aikaisemmassa (3d-)FF:ssä. Tuo on muutenkin vain YKSI pelin tapahtumapaikoista. Sittenhän löytyy se Cocoonin ulkopuoleinen paljon vaatimattomampi maanpinta. Gunbladekin löytyi jo FFVIII:stä ja erilaisia tuliaseita on ollut useammassakin FF:ssä.

Lainaus
Missä vitussa on Barretit sun muut...
Barrethan se vasta emo onkin.  :rollaus:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 06:38
Vai on se FFXIII multiplattari. Pelkästään fiksu veto Squarelta vaikka Sonyn leirissä saatettaisiinkin ulvoa tuskaa.

Olihan tuo traileripätkä sinänsä justiin sitä mitä odotti - isoja vekottimia, nättiä pintaa ja paljon yksityiskohtia. Tekniikan ja sadun risteytys on nyt mitä ilmeisimmin sarjassa the way to go, ja mitäpä sitä vastaan sanomaan, sillä harva studio tällä tavalla pystyy satsaamaan designiin. Se on sitten tietysti asia erikseen että iskeekö tuommoinen vai ei. Meikäläisellä on vähän siinä ja siinä tämmöinen liioiteltu juttu jos heilutellaan itseä kaksi kertaa isompia miekkoja jotka näyttää joulukuusilta.

PS. Trailerin punapää voitti mut.

Ei mikään mullistava presentaatio MS:llä. Toivottavasti tulisi isompaa UUTTA settiä seuraavissa tilaisuuksissa, mutta enpä lähde hengitystä pidättämään.

Olikos tuo Mirror's Edgen pätkä ihan ehtaa peliä, vai joku nauhoitettu pätkä?

En tullut aikaisemmin ollenkaan ajatelleeksi että nuo maailman väriratkaisut tukisivat pääasiassa liikkumismahdollisuuksia. Hieno idea. Eniten pätkässä kuitenkin teki vaikutuksen (jos nyt oli pelikuvaa) kuinka juostessa hahmon kuvakulma kallistui sisämutkan myötäisesti ja ajautuessa lähelle seinää nosti hahmo käden seinää vasten ja ähisi punnertaessaan siitä. Yksityiskohtia yksityiskohtia.

Vastapainoon tuo kun potkaistiin jotain kaljua asemiestä jalkaan ja sen jälkeen uudestaan, niin animaatio oli kyllä paskinta ikinä. Kaatui paskajäykkänä tuo vahti.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.07.2008 09:45
MS:n pressi:
+Uudet ominaisuudet käyttöliittymään -> jees, etenkin se 8 duden partyhässäkkä ja sen lisäksi ne pressissä mainitsemattomat ominaisuudet, kuten full game installs.
+JRPG-homoilua koko kansalle
+RE5, Fable2 co-op ja Gears2!
-Ei uusia mahtavia pelijulkistuksia
-Paskaa partypaskaa ja avatarihomoilua
-Peter Moore takas!
+/-Netflix, leffajutut ym. -> jees, mutta ei niitä koskaan Suomessa nähdä

Isoin juttu mulle oli nuo uudet systeemit dashboardiin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 15.07.2008 10:27
Mielestäni se on ollut juuri yksi FF-sarjan taisteluiden parhaista piirteistä, niiden taikaefektien ja muunkinlainen näyttävyys.

Joo... se on ollut aina parhautta kun summonin kilke-kalke demo kestää aina sen 1½ minuuttia, ja sen voi nähdä yhden taistelun aikana useita kertoja.  :)

FFXIII:kin vaikka onkin vitun hienon näköinen, muistuttaa lähinnä FFX-2:sta. Kaikki vihollisista aseisiin, taikoihin ja rakennuksiin on vedetty täysin yli ja teräsmies hahmotkaan eivät paljoa kiinnosta. Uzilla sotilaita pakettiin ja prätkällä karkuun... tai siis SHIVA PRÄTKÄLLÄ JEE!1

Puhumattakaan siitä, että aina välillä on vaikeata sanoa mikä on hahmon sukupuoli (j/k, mutta tämä pretty boy trendi on alkanut kyllä henk. kohtaisella tasolla huvittamaan).


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 15.07.2008 11:27
Mielestäni se on ollut juuri yksi FF-sarjan taisteluiden parhaista piirteistä, niiden taikaefektien ja muunkinlainen näyttävyys.

Joo... se on ollut aina parhautta kun summonin kilke-kalke demo kestää aina sen 1½ minuuttia, ja sen voi nähdä yhden taistelun aikana useita kertoja.  :)
En nyt välttämättä tarkoittanut summoneita, vaikka nekin ovat hienon näköisiä, vaan ihan normaaleja taikoja, jotka olivat aivan yhtä "ylivedettyjä" kuin tuossa trailerissakin. Eivätkä summonit ole yleensä kestäneet turhan kauaa. Knights of the Round oli FFVII:ssä melkeinpä se yksi ja ainut (vaikeasti saatava ja paljon työtä vaativa, jos sen halusi saada) ylipitkä summoni, muut pysyivät kyllä ihan siedettävissä rajoissa (FFVIII:ssä ylipitkiä oli enemmän, mutta toisaalta niidenkin aikana oli jotain tekemistä). Muutenkin pre-FFVII Fintsu Fantsuissa summonit kestivät sen 5 sekunttia max ja FFVII:n sekä VIII:n jälkeen noiden pituutta on voinut lyhentää, jos ei jaksa katso niiden pitkiä versioita. Kuitenkin sanottakoon näin, että jos FFXII:n taisteluissa oli jotain vialla, niin sitten taikaefektien lievä mitäänsanomattomuus. Firaga ei ollut sellainen supernova kuin se on ollut aikaisemmissa Final Fantasyissä. Pelissä ei ikinä tuntunut siltä kuin hahmot olisivat oppineet juuri pelin tehokkaimman tulitaian.

Nyt Lightningin tekemä Blizzard/Blizzara/Blizzaga näyttää oikeasti joltain ja se on ainakin minusta huomattavasti viihdyttävämpää kuin jonkun pienen jääkimpaleen taikominen. FF:t ovat aina olleet eeppisiä ja näyttäviä, ehkä niinkin paljon että välillä mennään siellä yli menemisen rajoilla. En ymmärrä miksi se on yhtäkkiä huono ominaisuus.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 12:08
Katsoin EA:n konferenssin alun, kun se jäi streamin huonon toimivuuden takia näkemättä illalla. Sporen kohdalla video meni poikki. Illalla olin nähnyt NBA:n esittelystä eteen päin, joten osa jäi edelleen pimentoon. Sporen ja NBA:n välissä on varmaan ollut vaan jotain EA:n perus-Burnouteja ja muita.

No, jään varovaisesti odottamaan Mirror’s Edgeä. Itse en tykännyt tuosta reittien värjäämisestä. Helvetin helpoksi se näytti tekevän pelissä etenemisen. Sekin ”puzzle”, mitä he demosivat, oli ihan naurettavan helposti ratkaistava, kun peli käytännössä näytti punaisella värillä, minne pitää loikkia. Ihan sama kuin Monkey Islandissa olisi alleviivattuna kussakin tilanteessa käytettävä esine.

Dead Space vaikutti mielenkiintoiselta. HUDittomuus oli hyvin toteutettu hologrammeilla. Selvästi tunnelma tiivistyi ilman sitä. Pelissä ei vaan nähnyt yhtään eteensä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 15.07.2008 12:16
Mirror’s Edge vaikuttaa kyllä älyttömän kiinnostavalta. Tuore idea, joka vaikuttaisi olevan ensiluokkaisesti toteutettu. Puhtoinen värimaailma sopii Mirroriin hyvin.  Kun jo videoissa pelin alueet ovat tunnelmallisia, niin voi vain kuvitella millainen fiilis on kun itse saa ohjaimen käteen.

Ehkäpä hienoimman näköinen peli tässä konsolisukupolvessa toistaiseksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 12:19
FFXII:n taisteluissa oli jotain vialla, niin sitten taikaefektien lievä mitäänsanomattomuus.

Veikkaan että paljon voidaan laittaa PS2:n suorituskyvyn ynnä pelin taistelusysteemin piikkiin. Äärimmäiset taikaefektit olisivat kyykyttäneet vekottimen kun samalla olisi pitänyt muitten kuitenkin pystyä toimimaan ja tekemään omaa askarettaan. Efektit olisi saatu mukaan jos taistelu olisi muualla keskeytetty ja keskitytty näyttämään perinteisesti loitsuanimaatio, mutta se oli sitten puolestaan pilannut koko touhun virtaviivaisuuden. Itse olen ehdottomasti tämän sujuvuuden kannalla ja vanhojen pelien loitsuanimaatiot saa hulluuden partaalle jos ajatellaan että taistelussa pitäisi jatkuvasti heittää parillakin hahmolla loitsua, niin se olisi yhtä loitsuanimointia koko juttu.

No, ehkä väkevämmällä väännöllä tästäkin päästään eikä ole ongelma että ruudulla on useampi loitsija kukin taikomassa omia kohteitaan samalla kuin jotkut tuovat taistelukentälle summoneita sun muuta.

Näin aiheeseen liittyen: Suikodenin osissa I-II on kyllä mielikuvituksettomimmat loitsuanimaatiot ikinä :)

Ehkäpä hienoimman näköinen peli tässä konsolisukupolvessa toistaiseksi.

Sointuu "Batman Dark Knight on paras leffa ikinä!" kanssa

;)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 12:23
Muotoilin tekstini vähän väärin. Ylilyödyllä meinasin koko tuota maailmaa, eli sotilaiden naurettavia muovihaarniskoja, kilometrin mittaisia sateenkaarenvärisiä mutantti-zeppeliinejä ja siis ylipäätään kaikkea mitä ruudulla näkyi. Ei realismin häivääkään yhtään missään ja ei se olekaan mikään välttämättömyys, mutta ei tuohon traileriin saanut oikeasti yhtään mitään kosketuspintaa. Ja se on helvetin suuri ongelma minusta ja asiaa vain korosti oikeasti täysin naurettavat hahmot ja niiden Advent Children liikehdinnät. Jotenkin katoaa kaikki uskottavuus ja halu pelata noilla superteineillä...

Mutta katsotaan nyt mitä sieltä tulee. Juonelta en uskalla odottaa enää yhtään mitään, sillä se alue on Square-Enixin kohdalla kuollut, mutta toiminta ja itse pelimaailman tutkiminen voi olla mahtavaakin parhaimmillaan. Tuo viidakko-matsku tosin toi mieleen FFX:n ja sen putkimaailman.

Lainaus
Ja tuo kaupunkihan ei ole yhtään sen ylivedetympi kuin mikään muukaan pääkaupunki missään aikaisemmassa (3d-)FF:ssä.

Mitähäh? Midgar oli sellainen harmaa teollisuuskaupunki. Alexandria käytännössä iso linnanpiha ja kutosen aloituskylä sellainen röttelökaupunki... XIII:n trailerista tulee mieleen Sithin Koston kaupunkinäkymät.

Lainaus
Gunbladekin löytyi jo FFVIII:stä ja erilaisia tuliaseita on ollut useammassakin FF:ssä.

Mutta niiden käyttö on ollut melko hiljaista kaikissa noissa peleissä. En minä halua mitään luotibalettia Final Fantasyyn. Gunbladesta toki diggaan.

Lainaus
Barrethan se vasta emo onkin.

Mutta ei sentään nössö-emo.

Lainaus
Veikkaan että paljon voidaan laittaa PS2:n suorituskyvyn ynnä pelin taistelusysteemin piikkiin. Äärimmäiset taikaefektit olisivat kyykyttäneet vekottimen kun samalla olisi pitänyt muitten kuitenkin pystyä toimimaan ja tekemään omaa askarettaan. Efektit olisi saatu mukaan jos taistelu olisi muualla keskeytetty ja keskitytty näyttämään perinteisesti loitsuanimaatio, mutta se oli sitten puolestaan pilannut koko touhun virtaviivaisuuden.

Sanoisin, että se oli vain suunnittelumoka XII:ssä. Kyllä siinäkin oli muutama hieno loitsu, mutta kaikki perustaiat näyttivät niin yllätyksettömiltä kuin mahdollista. Flaressa oli jo vähän yritystä, mutta se oli niin paska taika, ettei sitä tullut ikinä käytettyä.

Vuoropohjainen taistelusysteemi se olla pitää. NIIN SAATANA!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 12:35
Niin mutta FF:t onkin olleet kasvavissa määrin satuja ja realismiin pohjautuvien juttujen odottelu on vähän hassua toimintaa kyseisen pelisarjan kohdalla. Mistä tiedät ettei trailerin muovisuojukset ole tehty samasta ylijäämäsupermuovista kuin Star Warsin Stormtroopereitten potat! Nii! Et voi tietää!

Mutta joo, vaikka taustalla olisikin ties miten pitkälle ja tarkkaan täsmennettyä tuote- ja teknologiakehittelyä, tuntuu ihan liikaa aina siltä että nuo luodut esineet on aina koko universumin pääosassa. Otetaan vaikka tuon trailerin vammainen massiivilentoalus. Kyllähän semmoisen omistaja tietysti voisi laittaa maailman asiat varmasti miten haluaisi, mutta nyyh soikoon onnettomasta maailmanluonnista. Sitähän en tiedä että mitä muuta löytyy (ja löytyykö), mutta Midgardit ja Gardenit ja muut on aikansa juttuja ja saman kaavan noudattaminen on suht laiskaa. Jos kyseessä olisi yksi maa, niin voisi yhden keskuksen (pääkaupungin) tavallaan hyväksyä, mutta äh.

Suunnittelumokaan en FFXII:n suhteen usko. Kyllä se oli muutenkin vähän hillitympää kokonaisuutena, summonit poislukien. Itse pidin sillä jotkut ruuduntäyttävät helvetinlieskat eivät vaan oikein sopisi tuohon virtaviivaisuuteen. Vuoropohjaisuutta allekirjoitan sitten kun lvl1 mosat eivät käy lvl100 tyyppien kimppuun. Se on sitten raivostuttavinta paskaa kun kävely keskeytyy jatkuvasti joittenkin paskanhajuun kuolevien mosien uhkailusta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 13:26

No, jään varovaisesti odottamaan Mirror’s Edgeä. Itse en tykännyt tuosta reittien värjäämisestä. Helvetin helpoksi se näytti tekevän pelissä etenemisen. Sekin ”puzzle”, mitä he demosivat, oli ihan naurettavan helposti ratkaistava, kun peli käytännössä näytti punaisella värillä, minne pitää loikkia. Ihan sama kuin Monkey Islandissa olisi alleviivattuna kussakin tilanteessa käytettävä esine.

Tuon punaisen värin saa kytkettyä pois päältä, jos tahtoo itse etsiä reitit.

Pelissä on kuulemma myös paljon reittejä, jotka ovat selvästi parempia pakoiluun kuin ne punaisella merkityt, mutta monesti ovat paljon vaikeampia.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 14:46
Kurkkasin tuossa juuri EA:n lehdistötilaisuuden - tai ainakin osan siitä - ja myönnän yllättyneeni positiivisesti. Mitään tajuntaa räjäyttävää tilaisuus ei tarjonnut, mutta pelit kuten Dead Space ja Mirror's Edge kyllä kiinnostivat jonkin verran, ja tavaraa niistä, kuin muutamasta muustakin pelistä olikin saatavilla.

DICEn Mirrors Edge alkoi peräti vaikuttaakin hieman lupaavammalta, vaikkakin edelleen mietityttää kuinka paljon peli koostuu eteenpäin juoksemisesta, yhden napin painamisesta ja hahmon liikkeiden seuraamisesta. Kuitenkin pelin demossa nähty kiipeily "puzzle" voi luvata paljoltikin mielenkiintoisia hetkiä kunhan kehittäjä tiimillä vain löytyisi mielikuvitusta.

Dead Space sen sijaan sekä vakuutti, että alkoi hieman mietityttämään. Avaruudessa pomppiminen kankeassa asussa ja pimeissä käytävissä on varmasti tunnelman kannalta siisti, mutta kun ensimmäinen vihollinen ilmestyi kehiin, niin eipä tuo enää erikosielta näyttänyt. Kameramies tuntui välillä olleen humalassa, eikä toiminta oikein innostanut laimeilla aseilla. Jollekin tämä kuitenkin varmasti oiva peli.

Nyt kaksi konferenssia nähtyäni, on pakko sanoa EA:n olevan tällä hetkellä se, joka tarjosin parhaimman shown. Pääaiheena olivat oikeasti pelit, ja niitä esiteltiin ajan kanssa, jota minä näiltä messuilta kaipailenkin. Nyt vain odottamaan Nintendon ja Sonyn tilaisuuksia.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 14:54
Itse en tykännyt tuosta reittien värjäämisestä. Helvetin helpoksi se näytti tekevän pelissä etenemisen. Sekin ”puzzle”, mitä he demosivat, oli ihan naurettavan helposti ratkaistava, kun peli käytännössä näytti punaisella värillä, minne pitää loikkia.

Itsekin en varmaankaan tästä "runner-visionista" perustaisi, jos Mirror's Edge nimenomaan pyrkisi olemaan jonkinlainen ympäristö-puzzlepeli, jossa pitää hissukseen selvittää miten päästä minne. Mutta videoiden perusteella peli on enemmänkin nopeatempoinen "minne pitää mennä ai tuolla on punaista sinne siis noniin minne seuraavaksi ai tuolla on lisää punaista" juoksemis-pomppimispeli.

Onko tuolle jo jonkinlaista julkaisupäivää ilmoitettu?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 15:03
Vuoropohjaisuutta allekirjoitan sitten kun lvl1 mosat eivät käy lvl100 tyyppien kimppuun. Se on sitten raivostuttavinta paskaa kun kävely keskeytyy jatkuvasti joittenkin paskanhajuun kuolevien mosien uhkailusta.

Ei kukaan pakota pelaamaan paskoja pelejä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 15:08
Onko tuolle jo jonkinlaista julkaisupäivää ilmoitettu?
Tämän haastattelun (http://www.gamespot.com/video/941951/6193563/videoplayerpop?rgroup=e32008_story) loppupuolella Owen sanoo, että tulisi Jouluna XO:lle, PS3:lle ja PC:lle.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 15:12
Vuoropohjaisuutta allekirjoitan sitten kun lvl1 mosat eivät käy lvl100 tyyppien kimppuun. Se on sitten raivostuttavinta paskaa kun kävely keskeytyy jatkuvasti joittenkin paskanhajuun kuolevien mosien uhkailusta.

Ei kukaan pakota pelaamaan paskoja pelejä.

No ehkei, mutta palaten siihen realismiin mistä aikaisemmin jo viillettiin, niin vittu soikoon. En voi olla ainut ketä tämmöinen korpeaa. Onhan tätä tietenkin vähennetty merkittävästi yhdessä sen kanssa että peleistä on kokonaisvaltaisesti tullut asteittain loogisempia ja aikuisempia, mutta nyt tämä on vain niin osuvasti pinnalla kun on Suikoden II pelattavana.

Odotan mielenkiinnolla sitä päivää kun aloitusalueitten viholliset pinkovat henkensä kaupalla karkuun niitä jotka ovat käyneet pätkimässä puolijumalia turpiin - tietysti aivokapasiteetilta rajoittuneet tapaukset on oma lukunsa, mutta täytyy kyllä puolestaan kyseenalaistaa niitten pelintekijöitten aivokapasiteettia joitten mielestä on hyvä idea että ensimmäiset tasot hankitaan tappamalla oravia, jäniksiä, karhuja ja ties mitä. Ei kukaan ole täysin osaamaton missään - paitsi vastasyntyneet, ja kuinka monessa pelissä on aloitettu vastasyntyneellä.

Pöljää olla olevinaan soturi ja aloittaa leveliltä 1 taistelemassa naama irvessä rusakkojen kanssa. Ei auta ollenkaan eläytymään mihinkään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 15:19
Vuoropohjaisuus on parasta mitä on. Jotkut kehittäjät vain ovat paskempia kuin toiset eivätkä osaa ottaa siitä kaikkea irti (pitkät lataustauot, liian paljon taisteluja, yli-helpot viholliset jne...), mutta jos jo Final Fantasy 1:sessä osattiin ohjelmoida viholliset juoksemaan sua karkuun, niin ei se vika ole vuoropohjaisuudessa itsessään. Tämän unohtaa moni pelle liian usein.

Puhumattakaan miten epicciä shittiä vuoropohjaisuus mahdollistaa. Odotan vielä JRPG:tä joka ohittaa FFIX:n näyttävyydessä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 15:42
Sanokaa mitä sanotte, mutta miusta tuo Resident Evil 5:n traileri näyttää hyvältä  :P Nelkku oli niin rautaa etten pistä yhtään pahaksi mikäli peli osoittautuu vain edeltäjänsä kulmien hionnaksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 16:10
Odotan vielä JRPG:tä joka ohittaa FFIX:n näyttävyydessä.
Samoin. Tämä on visuaalisesti ja sen luoman tunnelman osalta paras FF. Ainakin 7 osasta ylöspäin. Odotan todella sitä hetkeä kun FF palaa jälleen sinne juurilleen. FFXII oli tietysti askel sinne suuntaan, mutta en pidä sen totisuudesta ja "kovuudesta". FFVIII oli samanlainen, josta vähiten pidänkin PSOnen FF-peleistä. Eli kaipasin ilmeisesti FFXII:sta jonkinlaista "söpöilyä" moogle hahmojen lisäksi.

Kun saa tämän muutaman vuoden opiskelu projektin (toivottavasti) päätökseen tässä lähikuukausina niin voisi laittaa FFIX:n tulille pitkästä aikaa. En muistaakseni edes peliä kolunnut kummoisesti läpi niin voisi yrittää läpäistä peliä muutenkin kuin tarinan osalta. Tosin jotain hahmon kehityksessä/aseissa oli sellaista mistä en oikein pitänyt.

Mutta kun katsoo FF-pelien suuntausta FFX osasta eteenpäin niin voi olla turha toivo ainakin että FF palaisi tähän tyyliin. trendi kun tuntuisi olevan: realistisuutta joka realistisempaa joka on parempaa. Ei kauheasti voisi mennä enempää pieleen...
Ottaisivat ne vanhat JRPG:t käsittelyyn ja tekisivät niiden pohjalta "täydellisen vanhanajan" JRPG:n. Kaikki kliseet mutta laatu huippuun hiottu ja mahtava tarina. Ja kympillä WiiWareen  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 17:22
"Vanhaa tyyliä" edustaa Crystal Chronicles -projektit ja itse olen tykännyt hurjasti pelien hahmosuunnittelijan tuotoksista. Harmittaa vain kun muu osa-alue on aina ollut riittämätöntä ja tulee semmoinen sekundafiilis.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 15.07.2008 18:03
Resident Evil traileri oli ihan nättiä katsottavaa, mutta eilinen E3-demonstraatio oli hieman laimea esitys. Rätkitään pari Zombia ja sitten hypitään Splinter Cell tyyliin. Gameplay muistutti turhan paljon Re4... Mutta tuo Online Co-op saattaa olla mehukas jos siitä tehdään tarpeeksi omaperäinen ja "ressamainen" kokemus.

Edit: Mutta odotan kyllä mielenkiinnolla onko Tekken6 ps3 versiosta tulossa mitään infoa, kun alkaa jo vaikuttaa siltä että sitä ei koskaan tulisikaan...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 18:04
Ei Kid Icarusta? (http://gonintendo.com/?p=49497)

Näin tunti ennen konferenssia heitetään vielä tämmöinen kun silmiin iski. Eli Matt Casamassina (kuka lieneekään) kertoo, ettei Nintendon E3:n tilaisuudessa nähdä Kid Icarusta. Tiedä sitten kuinka paljon tässä tiedossa on totta, sillä sivulla, josta linkin löysin, huomasin myös hieman kritiikkia Mattia kohtaan.

No kohta tämä selviää.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 18:08
Ei Kid Icarusta? (http://gonintendo.com/?p=49497)

Näin tunti ennen konferenssia heitetään vielä tämmöinen kun silmiin iski. Eli Matt Casamassina (kuka lieneekään) kertoo, ettei Nintendon E3:n tilaisuudessa nähdä Kid Icarusta. Tiedä sitten kuinka paljon tässä tiedossa on totta, sillä sivulla, josta linkin löysin, huomasin myös hieman kritiikkia Mattia kohtaan.

No kohta tämä selviää.
Itse olen kyllä ottanut kaikki Matin puheet vastaan varauksella jo pidemmän aikaa. Eipähän tarvi pettyä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 18:34
Puoli tuntia Nintendon tilaisuuden alkuun. Striimit:
G4TV (http://e3.g4tv.com/e32008/pressconferences/index.html)
Gamespot (http://e3.gamespot.com/live.html)
IGN (http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html)
ScrewAttack (http://www.screwattack.com/E32008/Live)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.07.2008 18:37
Ei Kid Icarusta? (http://gonintendo.com/?p=49497)

Näin tunti ennen konferenssia heitetään vielä tämmöinen kun silmiin iski. Eli Matt Casamassina (kuka lieneekään) kertoo, ettei Nintendon E3:n tilaisuudessa nähdä Kid Icarusta. Tiedä sitten kuinka paljon tässä tiedossa on totta, sillä sivulla, josta linkin löysin, huomasin myös hieman kritiikkia Mattia kohtaan.

No kohta tämä selviää.
En edelleenkään ymmärrä miksi se Icarus pitäis koskaan enää nähdä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 18:44
Ei Kid Icarusta? (http://gonintendo.com/?p=49497)

Näin tunti ennen konferenssia heitetään vielä tämmöinen kun silmiin iski. Eli Matt Casamassina (kuka lieneekään) kertoo, ettei Nintendon E3:n tilaisuudessa nähdä Kid Icarusta. Tiedä sitten kuinka paljon tässä tiedossa on totta, sillä sivulla, josta linkin löysin, huomasin myös hieman kritiikkia Mattia kohtaan.

No kohta tämä selviää.
Mies on IGN:n Wii osion (ainakin Wii osion) toimittaja. Vai oliko ihan päätoimittaja. Matt on kyllä aika hyvin puhunut silloin tällöin mitä nähdään että tämä tuntuu pieneltä iskulta :( Prkl...

En edelleenkään ymmärrä miksi se Icarus pitäis koskaan enää nähdä.

Miksi yleensäkkään mitään pelejä pitää tehdä?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 18:52
Lainaus
En edelleenkään ymmärrä miksi se Icarus pitäis koskaan enää nähdä.
Itseäkin vähän ihmetyttää miten jonkun 20 vuoden vanhan pelin jatko-osa on saanut näinkin paljon hypeä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 18:55
Nintendon omien sivujen streami (http://a659.g.akamai.net/f/659/54633/5s/on24event.download.akamai.com/54633/events/11/43/95/bclobby.html?eventid=114395&sessionid=1&key=58C3A63E76621F71719DB14A13017C0D&partnerref=undefined&serverutcdiff=2609&mode=countdownlobby)

Nyt sitten jännätään missä paras laatu.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 18:58
Nintendon omien sivujen streami (http://a659.g.akamai.net/f/659/54633/5s/on24event.download.akamai.com/54633/events/11/43/95/bclobby.html?eventid=114395&sessionid=1&key=58C3A63E76621F71719DB14A13017C0D&partnerref=undefined&serverutcdiff=2609&mode=countdownlobby)

Nyt sitten jännätään missä paras laatu.
Huomasin ittekki tuon justiin. Uskaltais melkein epäillä, että Nintendolla itsellä paras laatu.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 18:58
Lainaus
En edelleenkään ymmärrä miksi se Icarus pitäis koskaan enää nähdä.
Itseäkin vähän ihmetyttää miten jonkun 20 vuoden vanhan pelin jatko-osa on saanut näinkin paljon hypeä.

Koska se on suurin piirtein se ainoa Nintendo-sarja, joka on mystisesti jäänyt ilman jatko-osia kun muita sarjoja on tullut 1-2 per sukupolvi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 18:59
Huu. IGN stream heräsi :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 19:09
Koko perheen pelit ovat asia erikseen, mutta joku perheenäiti tuolla puhumassa on jo vähän turhan paksua... Ikävä Reggietä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 19:12
wtf? O_o...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 19:13
REGGIE TÄNNE STN  >:( >:( >:( >:(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sarkoni - 15.07.2008 19:13
wtf? O_o...

Jep. Voisin kinda ihan itkeä.

[E] Niin mitäs ne ovat luvanneet näyttääkään? Kun en tiedä jaksanko oikein seurata.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 19:14
Käsittääkseni Reggiekin on puhumassa, kuten myös Shigeru :) Tiedä sitten keitä innostaa jälkimmäinen.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 19:16
Ton muijan ilme näytti jo aika pelottavalta yhdessä vaiheessa.....


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 19:23
Vittu kun missasin ekat pari minuuttia  >:(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 19:24
Vittu kun missasin ekat pari minuuttia  >:(

Et menettänyt mitään.


Nyt: uusi Animal Crossing tulossa Wiille.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Partajeesus - 15.07.2008 19:26
voisko toi gubbe jo lopettaa ton sönköttämisen ja näyttää jotain pelejäkin perkele.
ja se akka oli kyllä jotain kamalaa. "because i am a mom and i cant snowboard for shit plaa plaa plaa i want to smile" siis mitä vittua.

ja joku sano että mikkisoftan show oli laimea.

eidt: animal crossing sönkötystä, boooooring.
miksei tätä voi kelata eteenpäin.
tuo puhekin on niin nukuttavaa.

eikö toi lopu koskaan.

noh nyt tulee sentään reggie lavalle, sitä jaksaa kuunnellakkin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sarkoni - 15.07.2008 19:40
*pätkä loppuu*

...

Öö, niin! *tapu tapu*


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 15.07.2008 19:40
Saatana, akka tuli takaasin....  >:(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 19:43
Niin...Wii ja DS myy. En tiennytkään sitä vielä  :rollaus:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 19:44
GTA DS.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 19:44
GTA Chinatown Wars? O_o

EDIT: Tukehtuuko se?   ;D

EDIT2: Se uus lisäosa kapulaan


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Partajeesus - 15.07.2008 19:44
juu nii tuli ja minä lopetin katsomisen siihen.
ei tota haaskaa vaan kestä tippaakaan.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 19:45
Kahdesta pikkutytöstä pelaamassa hassua jänispeliä ihmisten kärventämiseen liekinheittimellä hymyillen.

Vau.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 19:46
Kahdesta pikkutytöstä pelaamassa hassua jänispeliä ihmisten kärventämiseen liekinheittimellä hymyillen.

Vau.

Jos johonkin, tähän sopii:

 :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mixba - 15.07.2008 19:47
You're even worse a talker than a cook


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Aivis - 15.07.2008 19:48
Wii Motion Plus ... [pitkä hiljaisuus, ei odotettuja taputuksia]


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 19:50
Tyrä! Ei se osaa edes frisbeetä heittää.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 19:50
Rehellisesti sanottuna luulin, että vanha Wiimote pystyi jo samaan kuin Motion Plus. Ei kai sitten.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 19:52
Yhtä hienostihan tuo näyttää toimivan kuin ennenkin.  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 19:52
Rehellisesti sanottuna luulin, että vanha Wiimote pystyi jo samaan kuin Motion Plus. Ei kai sitten.
Samoin. No Epikös se toivoi Wave Race Wii -peliä? Jonkun toiveet ainakin toteutu..


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Aivis - 15.07.2008 19:53
Kai se Motion Plus vähän tarkempi on. Lupaavaa kyllä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 15.07.2008 19:54
So far aivan HIRVEÄ pressi Nipalta.  :lol:

E: Makee toi rumpupeli. :D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 19:56
Shigge!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 19:57
No toi miekkailu vaikutti ihan ok meiningiltä. Tosin kaukana vielä siitä mitä tässä nyt kaivattaisiin...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 15.07.2008 20:00
Todella perseestä ollut tämäkin pressi  >:( Ei yhtään kiinnostavaa peliä. Motion Plus on ihan jees, mutta itsekin ajattelin Wiimoten jo pystyvän moiseen.

Jos lopuksi ei vielä tule jotain pommia, niin repeää perse. Näyttää Wiin pelitilanne omalla kohdalla todella heikolta. MS:n pressi oli loistava verrattuna tähän, siinä oli jopa oikeita pelejä...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 20:00
Tulisi nyt edes yksi HC-peli... Mutta kuulinko oikein että Reggie sanoi tämän Musicin olevan päätös? Ei voi olla totta...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 20:01
Eli ei yhtään ostamisen arvoista Wii-peliä tänä vuonna. Elleivät sitten päräytä jotain F-Zeroa loppuun.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 20:02
Pakko tässä joku pommi on tulla. :D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 20:02
Rumpuhässäkkä oli ihan karmea!  :lol:  Noi soundit on ihan ala-arvoiset ja se että tarviin balanceboardia soittamiseen on ihan persiistä. Hiukka liikaa leluja tarvitsee joidenkin pikku pelien pelaamiseen.

Kieltämättä on ollut vähän myötähäpeää kun noiden pressiä on kattonu


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 20:03
Tulisi nyt edes yksi HC-peli... Mutta kuulinko oikein että Reggie sanoi tämän Musicin olevan päätös? Ei voi olla totta...

Ehkä Nintendo laski, että GTA DS ja Mario ja Zelda tiimit töissä riittää. Noh, saa nähdä..


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 20:06
Pitäiskö itkeä vai nauraa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Aivis - 15.07.2008 20:06
Pitäiskö itkeä vai nauraa.

Mä ainakin nauran.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 20:09
Mikä siinä on, ettei Nintendo osaa kehittää käytännöllisiä lisälaitteita? Wii Speak on ehkä typerimmän näköinen härveli ikinä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 20:10
Siinä se?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Aivis - 15.07.2008 20:10
Ei jumalauta mitä paskaa..


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 20:10
*sanaton*


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 15.07.2008 20:11
Voi vittu.... Sanoinkuvaamattoman paskaa.

Taitaa Sony olla ainoa toivo... 


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Lohari - 15.07.2008 20:11
Sinne meni.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 20:11
Saadaanpahan pari ylihintaista lisälaitetta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PZQ - 15.07.2008 20:13
Hyvä!
Paras!

eikä ollut sarkasmia!!

Go NINTENDOOO!!!

I LOVE MARIOO!!!!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Lanttu - 15.07.2008 20:13
Katsoin viimeiset 15 minuuttia, enkä nähtävästi jäänyt yhtään mistää paitsi. Nämä 15 minuuttia aiheuttivat lasittuneen, tyhjän katseen ja "mitä vittua?" fiiliksen, näin niin kuin suoraan sanoen.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 20:14
Siis mitä ihmettä? Tässäkö se nyt oli? Wii Music, lisäpalikka moteen, Animal Crossingia, paskan jauhantaa vanhemmista peleistä ja Pokémonista. Microsoft, teidän esitys ei olekaan E3:n laimein. Okei myönnetään, miekan heilutus näytti kivalta ja Wii Musicilla soitto oli ihan...kiva, mutta tässäkö siis kaikki? Missä se suuri julkistus? SONY HELP!!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 20:14
No, I don't like this.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 20:15
Voi vittu tää ei voi olla TOTTA :o Mitä helvettiä toi nyt oli olevinaan!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o Voi JUMALAUTA!!!!!!!!!!!! >:(

Sonyn ei tarvitse näyttää kuin yksi oikea peli niin PS3 näyttää paremmalta kuin Wii! M$ jyräsi tän tilaisuuden täysin! Ei jumalauta mitä pelleilyä....


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 20:15
Eipä tähän oikein voi sanoa mitään...... :S


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: kas - 15.07.2008 20:15
Haluaako joku ostaa Wiin?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 20:15
Se onkin sitten kokonaan Sonyn hartilla, että tämän vuoden Ekolmosella on jotakin merkitystä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 20:15
Ei mitään Motion Plussaa voi tosta noin vaan julkaista, jos Wii Sports Resort on ainoa, jolla sitä demotaan. Missä oli uudet kunnon pelit? Miksi sille osalle Nintendon asiakkaista, jotka ovat pitäneet putiikkia yllä koko tämän ajan, ei anneta mitään?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PZQ - 15.07.2008 20:16
GOOOO NINTENDOOOOO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 15.07.2008 20:16
(http://i37.photobucket.com/albums/e86/PhoenixDark1/Eddie.gif)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 20:17
GOOOO NINTENDOOOOO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

(http://i33.tinypic.com/jauno9.jpg)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 20:18
Tää oli ensimmäinen kerta kun minusta tuntui, että Nipa kokeilee rajoja HC-pelaajien kanssa. Kuin potku munille tämä henk koht tuntui... ei ainoatakaan oikeasti mielenkiintoista peliä.

Zelda, Mario, Metroid ja muut jäivät vissiin ensi vuoteen...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mrum - 15.07.2008 20:19
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!?

MISSÄ SE SUPERPELI OLI!?

Tossahan niitä oli vaikka kuinka. AJATTELETTE VAAN VANHANAIKAISESTI!!!!!!  >:( >:( >:(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 20:19
Eddie Murphy

Voi perse kun repesin  :lol: ;D :lol: ;D :lol:

Täydellinen giffi XDXD

Mutta joo. Nintendo yrittää hartaasti tappaa pelit.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 15.07.2008 20:20
Nipa jatkaa uutta E3-linjaustaan viime vuodesta. 2007 käteen jäi Wii Wheel ja 2008 Wii Motion Plus.

Paskaa.

Toivottavasti uusia nimikkeitä julkistettaisiin vielä messujen kuluessa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: 720 - 15.07.2008 20:20
Lykkääntyipä Wiin osto vähän lisää, ei mitään ihmeellistä esitelty. Animal Crossing ehkä ihan kiva, samoin kuin Wii Music mutta silti. Mitä vittua?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 15.07.2008 20:23
Täytyy nyt sen verran tunnustaa, että Wii Sports Resort vaikutti miekkailuineen suht mielenkiintoiselta.

Mut joo, eipä kiinnostus Wiitä kohtaan noussut tällä(kään) kertaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 20:23
Animal Crossing ja miekkailu olivat hyviä. Muu turhaa. Motionplussasta olen innoissani ja miksen Wii Sportsistakin, mutta olisi sitä voinut esitellä myös jonkun HC:mmän pelin kanssa. Vaisua oli. Wii Music ei vakuuttanut sillä tavalla kuin oletin. No olihan vielä GTA DS, mutta siitäkin näytettiin vain nimi.

Sonylta en ennakkoon odottanut mitään, mutta nyt se alkaa olemaan ainoa toivo. Tätä tahtia E3 alkaa olemaan melko kuollut tapahtuma. Ensi vuonna ei uskalla odottaa enää mitään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 20:24
Olis Wii myynnissa, kiinnostaako saatana?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 20:25
Siis ei jumalauta, nyt sen alkaa vasta ymmärtämään. Tää oli aivan täyttä kukkua. Käteen ei jäänyt mitään. Ajattelin ennen konferenssia, että ehkä ostan pian sen Wiin, jos sille on tulossa jotain pelattavaa. Karmaiseva totuus paljastui. Ei mitään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: migge - 15.07.2008 20:25
Täytyy nyt sen verran tunnustaa, että Wii Sports Resort vaikutti miekkailuineen suht mielenkiintoiselta.

Ihan huippupeli verrattuna Wii Music:iin, joka vaikutti lähinnä puupalikoiden satunnaiselta hakkaamiselta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: kas - 15.07.2008 20:25
Huolestuttavintahan on, että EA:lla on ollut tähän mennessä parhaat pelit tarjolla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Aivis - 15.07.2008 20:26
Eli tän vuotinen Nipatilaisuus oli "Ihan kiva, mutta paska" ...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 20:28
Mikä tilaisuus?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 20:30
Wii Music oli muuten todella surkean kuuloinen. Rumpalikin osasi mukamas soittaa rumpuja mutta Wii rummuista ei kyllä tullut kuin satunnaista räimettä. Nintendo kompastui nyt kyllä niin turvalleen kun vaan voi.

Sonyn ja M$:n pomot varmaan juoksee peräkkäin kättelemään ja kiittämään kuinka Nintendo ojentaa HC-pelaajat heille. Ei nimittäin voi olla myöntämättä että X360 ja PS3 tuntuu tämän tilaisuuden jälkeen vieläkin mielenkiintoisemmalta, kun omistaa vain Wiin nykyisestä sukupolvesta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 20:32
Täytyy kyllä toivoa, että firmoilta on tulossa jotain pelejä vielä tilaisuuksien ulkopuoleltakin, mutta harvemmin on mitään suurempaa. Esittelyssä sentään joitain jo julkistettuja pelejä. Ja toisaalta, että 3rd partyilla olisi vielä jotain yllätyksiä hihassa, jos tuo Sony nyt ei jotain erityistä sitten tarjoa. Mutta ei mitään edellämainittua kyllä taida uskaltaa odottaa. Yllättäkää minut positiivisesti, kiitos.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PetriP-TNT - 15.07.2008 20:32
Huhhuh, kylläpä Nintendo pistin kaiken peliin joka rintamalla. Kid Icarus, uusi Zeld... eiku niin, Wii:n 3rd party-tilannetta voidaan kuvata parhaiten mainitsemalla "Raving Rabbits, Call Of Duty 5...". Wii Music sentään näytti hauskalta ja Wii Sports Resort myös, mutteivat ihan mitään hardcorepelejä ole. Animal Crossingkin vähän kiikun kaakun. DS:n GTA olisi ollut kova juttu... jos pelikuvaa tai edes artworkkia olisi näkynyt, edes muutaman sekuntin verran. Motionplus ja mikrofooni ovat "ihan kivoja" lisäsiä, mutta aika vähän Nintendo tällä kertaa antoi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 20:44
Okkei. Milloin Capcomin ja Konamin showt on?
Täältä (http://e3.g4tv.com/e32008/pressconferences/index.html) sen näkee.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 20:44
Vinkki kaikille jotka katsoo Iigeeännästä noita videoita. Painakaapa ctrl pohjaan ja muutama kertaa plussaa. Saatte huomattavasti isomman kuvan ilman, että kuvanlaatu kärsii kovin lujaa. Käykää vaikka kokeilemassa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 20:45
Okkei. Milloin Capcomin ja Konamin showt on?

Tässähän (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf.aspx) nuo. Lisää aikaan 7h niin siit Suomen ajan. Tiedä sitten näyttäisikö jokin muu saitti enää muita kun SOnyn konferenssia, sillä tuo G4:n stream oli kamala ainakin EA:n tilaisuuden aikaan.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 20:52
G4 toimi hyvin ainakin Nintendon tilaisuudesssa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 21:08
Pitää toivoa että Nintendo heittää ees jotain uutuuksia jälkeen päin, ton pressitilaisuuden ulkopuolella.

Noista esitellyistä ainoastaan Animal Crossing on hankittava. Joku Motion Plus on mötikkä jonka ominaisuudet olisi pitänyt löytyä laitteesta standardina :(

EDIT: Ylipäätään tuntuu että Nintendo on ottanut aika erilaisen asenteen näihin pressitilaisuuksiin kuin Sony ja MS. Reggie höpötti moneen kertaan että paljon muutakin on tulossa etenkin 3rd partyilta, mutta keskitytään nyt vain näihin muutamaan ja etenkin WiiMusiciin. Sama juttu oli viime vuonna WiiFitin kanssa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 21:10
20 minutes to Sony.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 21:14
Nintendo kompastui nyt kyllä niin turvalleen kun vaan voi.

Sonyn ja M$:n pomot varmaan juoksee peräkkäin kättelemään ja kiittämään kuinka Nintendo ojentaa HC-pelaajat heille.

No joo, siis sen takiahan Nintendo tällä linjalla on kuten Reggiekin esitteli myyntilukuja. Ne kasuaalit nyt vain ovat järjetön bisnes ja uusi Sports ja Music tulevat myymään enemmän kuin leipä. Microsoft yrittää saada vain rippeitä Nintendo menestyksestä avatareilla ja Lipseillä.


Mutta pitää kyllä yhtyä zoukkaan siinä, että vasta nyt HC:t ovat tuntuneet olevan täysin turhia Nintendolle. Aiemmin HC-valikoima on ollut oikeasti suorastaan mainio, mutta nyt ei näytä edes heikolta, vaan olemattomalta.

Vaikea oikeasti edes uskoa. Varmasti kaikenlaista on tekeillä, mutta kaipa sitten ovat vielä liian vaiheessa. Tai sitten on jotkut ihan ihme julkistussuunnitelmat Nintendolla mielessä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 21:26
Ray of hope for Wii! (http://www.dailymotion.com/video/x64z6t_mad-world-trailer-e3_videogames)

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 21:29
Ray of hope for Wii! (http://www.dailymotion.com/video/x64z6t_mad-world-trailer-e3_videogames)

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.
Tylyä toimintaa :lol:

Eikös tuo ole jokin ex-cloverin äijien peli? Edgessä oli juttua mutten ehtinyt lukemaan. Tuntui vain kuvia katsellessa että kehitystiimille oli haettu "uskottavuutta" pukemalla ne popparikuteisiin ja ottamalla "bändikuvia".


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 15.07.2008 21:30
No niin, Sony. Tunti jotain Home-paskaa ja loppuun vielä pelikuvakusetus KillZonesta, eiks je!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 15.07.2008 21:32
No niin, Sony. Tunti jotain Home-paskaa ja loppuun vielä pelikuvakusetus KillZonesta, eiks je!

Se kyllä kävisi aika hyvin kompurointisarjaan. Ainakin tästä E3 saa paljon giffejä, vaikka mitään muuta ei käteen jääkkään. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 21:32
Ray of hope for Wii! (http://www.dailymotion.com/video/x64z6t_mad-world-trailer-e3_videogames)

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.

Vähän jo yritystä, joo, mutta tollanen Running Man -mättö tuskin jaksaa kiinnostaa kovin kauaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 15.07.2008 21:33
Ray of hope for Wii! (http://www.dailymotion.com/video/x64z6t_mad-world-trailer-e3_videogames)

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.

Ai juu, unohdin että on muitakin pelintekijöitä kuin Nintendo. :lol:

Tosiaan, MadWorld on erittäin korkealla odotuksissa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 21:33
Ray of hope for Wii! (http://www.dailymotion.com/video/x64z6t_mad-world-trailer-e3_videogames)

Enemmänkin NMH kuin God Hand tyylinen. El Gigante vaan vähän kertoo, ettei ihan millään maailman suurimmalla budjetilla olla liikenteessä.

Jos tuo oli ihan suoraa pelikuvaa, niin tykkään kovasti miten missään vaiheessa ei näkynyt mitään nuolia tai muita ohjeita siitä miten Wiin ohjainta pitäisi heilutella. Ja vielä enemmän tykkään siitä miten Nintendon ray of hope tulee Segalta!

No, onhan Nintendolta tulossa se 2D-Wario ja Rhythm Heaven, mutta eihän tälläisiä häpeäpilkkuja voi yleisölle näyttää.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 21:34
Voisi tuo IGN:kin saada streamin pystyyn....


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 21:34
No niin, Sony. Tunti jotain Home-paskaa ja loppuun vielä pelikuvakusetus KillZonesta, eiks je!
Jotenkin kun miettii tämän vuoden tasoa niin en ihmettelisi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 15.07.2008 21:34
Ainakin tästä E3 saa paljon giffejä, vaikka mitään muuta ei käteen jääkkään. :)

Heh, niinpä :D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 21:35
Se on vain niin outoa, kun taas hoettiin kuinka pelejä tulee joka rintamalla, myös hc-pelejä, mutta eipä näkynyt missään. No henk koht ainakin Animal Crossing on loistava juttu ja kasuaalimmalta linjalta uusi Wii Sports Motion Plussan kanssa kelpaa hyvinkin, mutta missä ne kaikki perinteisimmät Nintendo pelit ovat? En epäile etteikö niitä olisi tulossa, mutta nyt ensimmäistä kertaa alkaa heräämään kysymys, että kuinka paljon niitä tulee ja kauanko saadaan odottaa?

No tässähän ei kaikkea ollut esillä kuten Reggiekin sanoi, mutta tuntuu silti epätodennäköiseltä, että suuria pelejä vielä messujen edetessä Nintendolta julkistettaisiin. Toinen seikka jolla väkisin voisi yrittää lohduttautua on se, että Nintendo esittelee nykyään pelinsä vasta tuotannon myöhäisessä vaiheessa, mutta kyllä se vaan jättää epävarman tunteen. Mitä jos sieltä ei paljoa mitään olekaan tulossa?

Yksi asia ainakin on selvä. Nintendon pressitilaisuus on muuttunut täysin kasuaaliksi. Se voi olla bisneskannalta fiksua, mutta pelaajat se jättää auttamatta melko kylmäksi.

Edit: hemmetti, meinasin unohtaa koko Sonyn pressin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 15.07.2008 21:37
E3 on kyllä menettänyt merkitystään ihan järkyttävästi. Leijonanosan tärkeämistä peleistä tiesi kuka tahansa joka on vähänkin seurannut uutisia, kun firmat ripottelevat julkistuksiaan ympäri vuotta. En kyllä yllättyisi jos E3 kuihtuisi pois, koska tälläisenään se ei oikein tunnu sen vaivan arvoiselta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 15.07.2008 21:37
Semmosta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 21:37
Sonyn tilaisuus hakkasi jo Nintendon shown  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 21:38
ainaki ihan vitun huonoo musiikkii ne soittaa :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 21:38
Onkos jossain feedi jo alkanut? IGN kun näyttää vain PS logoa....


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tombbi - 15.07.2008 21:39
Hiton siisti video ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 21:39
Onkos jossain feedi jo alkanut? IGN kun näyttää vain PS logoa....

http://e3.gamespot.com/live.html (http://e3.gamespot.com/live.html) täältä ainakin tulee


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 21:40
Nonniiin alkaahan se  8)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 21:40
Mikä vittu siinä on, että esim tätä ei näytetty Nintendon tilaisuudessa?
http://wii.ign.com/dor/objects/887483/romance-of-the-three-kingdoms-11/videos/san11PV_trailer_071508

Tai tuota Madworldin traileria?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 21:41
VOI JUMALAUTA IGN JÄTÄTTÄÄ IHAN RUTOSTI!! JA VIELÄ MAKSAN TÄSTÄ!! *ittu................


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 21:42
no niin nyt alko blu-ray-löpinä

E: Ja fanien lepyttely aikajanoilla


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 21:48
Only possible ps3 & Blu_ray etc. Äläkää nyt tekin aloittako...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 21:49
Booooriiinnggggg...Mutta jotenkin tuntuu että Sony vie tän pelin  :rollaus:

edit:MGS4 ja muut yksinoikeudet (joita ei tullut mieleen?) on syy miksi ostat ps3:n
edit2:kiva mörkö resistancessa
edit3: HOLY SHIT!!!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 21:56
Miten Resistance2 ei näytä tuon paremmalta? GeoW2 pyyhkii ainakin visuaalisesti tuon yli helposti.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 22:00
Little Big Planet, vuoden peli?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 15.07.2008 22:02
Oli menoja ja nyt vasta pääsin koneen ääreen. Mitä helvettiä, Nintendon pressi tuntuu olleen todellinen rimanalitus? Ei oikeilla peleillä pahimmin juhlittu. Tästä vuodesta tulee laatupelien osalta TODELLA köyhä Wiin puolelta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 15.07.2008 22:03
Little Big Planet, vuoden peli?

Ehkä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 15.07.2008 22:06
Nyt se alkaa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: despo - 15.07.2008 22:06
Ehkä paras esitys ikinä tuo LittleBigPlanet-esitys  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 22:08
Sonykin näyttää vaan jotain tusinapelejä. Uskomatonta, mutta kyllä Nipan pressi on tähän mennessä ollut mielenkiintoisempi. Tai ainakin siitä muistaa jotain  :lol:

LittleBigPlanet oli kiinnostava tosin, mutta jotenkin se menee samaan lokerikkoon Animal Crossingin kanssa. Sillä erotuksella että AC:n pelimekaniikat on jo enimmäkseen tiedossa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 15.07.2008 22:08
Ehkä paras esitys ikinä tuo LittleBigPlanet-esitys  :lol:

Ihan rehellisesti sanoen, pakko olla samaa mieltä :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mega8848 - 15.07.2008 22:12
Uus Ratchet And Clank!!! Wtf?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: kep - 15.07.2008 22:23
Uus Ratchet And Clank!!! Wtf?
Aurinko nousee huomennakin!!! Wtf?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 22:41
Missähän pelit viipyy?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 15.07.2008 22:43
Zzz...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 22:47
Missähän pelit viipyy?

Yakuza 2 nähtiin jo, minä olen tyytyväinen.

Ja tuossa Laudan etusivulla oleva E3-mainosjuttu on aika siisti!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 22:52
Tuo hehkutuspätkä on varmaan hauskaa katsottavaa muutaman vuoden kuluttua. Tulee vähän jokin ostoskanavan mainos mieleen  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 15.07.2008 22:59
Saatiin edes GoW3


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 15.07.2008 23:01
Saatiin edes GoW3

Hyvin vähän sitäkin...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Scarf - 15.07.2008 23:03
Noniin, tämä MAG kuulostaa jo ihan kivalta. Voisi olla jopa unelmien täyttymys, jos toteutus ei kuse.

E: Kokonaisuutena ylipitkä ja puuduttava pressi. Little Big Planet ja MAG ainoat kiinnostavat nimikkeet.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 15.07.2008 23:08
Joo aika puuduttava esitys... ne mitä odotin jäi näkemättä....


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 15.07.2008 23:09
Noniin, tämä MAG kuulostaa jo ihan kivalta. Voisi olla jopa unelmien täyttymys, jos toteutus ei kuse.

Suurempi huoli on se, vaikka toteutus ei kusisikaan, niin 256 pelaajan joukkoon mahtuu aimo määrä pershattuja.

Muutenhan pelaisin kernaasti jotain Planetsidea.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 23:10
Joo no eipä siinäkään oikein mitään ollut. Nukutti tämäkin ja pahasti. Ehkä eniten kaikista. Liikaa turhaa puhetta. Tätä sentään helpotti se, etten odottanutkaan mitään. Nyt se alkaa olemaan virallista. E3 ei merkkaa nykyään paljoakaan. Ensi vuonna osaan olla hypettymättä (joo niin varmaan). Toivotaan nyt silti vielä muilta kehittäjiltä yllätyksiä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 15.07.2008 23:12
Loppuhan tuo paska vihdoin!  >:( Alko loppua kohden käydä aika helvetin tylsäksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 15.07.2008 23:12
Vau, Yakuza sitten olikin se kohokohta. . .

Mitäs tämä nyt on, minne ne kaikki pelit tältä illalta oikein jäivät? Microsoftilla oli sentään edes yksi yllätys.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 15.07.2008 23:13
Paskimmat messut ikinä. Ja kuten jo sanottu paskin generaatio ikinä. You know I'm right.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: PetriP-TNT - 15.07.2008 23:13
Helposti paras konferenssi kolmesta isosta. Pelkästään uusia pelejä oli enemmän kuin Nintendon konferenssissa yhteensä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 23:15
Kaksi suurempaa yllätystä tulee mieleen. FFXIII XO:lle ja Wii Motion Plus. Siinä taisi olla kolmen konsolivalmistajan saldo.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 23:17
Kaksi suurempaa yllätystä tulee mieleen. FFXIII XO:lle ja Wii Motion Plus. Siinä taisi olla kolmen konsolivalmistajan saldo.

Mikä yllätys tuo Wii Motion Plus muka on?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 23:18
Mikä yllätys tuo Wii Motion Plus muka on?

Jaa osasitkin sellaista odottaa vai?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 15.07.2008 23:18
Olihan sielä pelejä. Tosin mikään ei oikein kiinnostanut. GoW3 oli tietysti mukava, mutta eihän se oikein mitään antanut. LBP:llä tehty esitys oli todella hyvä idea ja toimi. Mutta sekin oli vain esitys. Sitten oli vielä se (EDIT) ydinräjähdyksen (?) jälkimaininkia kuvaava peli (ei fallout3, miten unohdin sen nimen ihan täysin vaikka sekään ei ollut edes uusi juttu). Ihan ok esitys, mutta ei mitään ihmeellistä. Muut olivatkin verkkoa, palveluja, Homea ja vielä verkkoa ja hiukan päälle casualia ja multiplayeriä.

M$:n esitys toi kovimman yllätyksen, mutta kun sekään ei sinänsä ollut mikään uusi pelijulkistus niin ei se nyt niin voittamaton juttu ole. Kokonaisuudessaan pressit tarjosivat todella vähän "vanhalle kunnon pelaajalle". Miksi ihmeessä joka pelin pitää olla nykyään co-op, suurempi multiplayer, verkko-ominaisuuksia täynnä, tai casual? Ja useimmiten kaikissa on vielä jonkinlainen tuliase kädessä.

Pelaaminen on kuollut, verkkoviihde tuli ja tappo sen. *ittu tässä auta mennä kun nukkumaan varmaan...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 23:21
Mikä yllätys tuo Wii Motion Plus muka on?

Jaa osasitkin sellaista odottaa vai?

Tuli jo eilen juttua http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH (http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 23:23
Mikä yllätys tuo Wii Motion Plus muka on?

Jaa osasitkin sellaista odottaa vai?

Tuli jo eilen juttua http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH (http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH)

Tiedän kyllä. Puhuin koko messujen saldosta tähän asti. En tietenkään pelkistä tilaisuuksista. Samahan se on julkistetaanko se päivää ennen tai itse tilaisuudessa. Yllätys se silti oli E3-messuilla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 15.07.2008 23:26
Mikä yllätys tuo Wii Motion Plus muka on?

Jaa osasitkin sellaista odottaa vai?

Tuli jo eilen juttua http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH (http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/eMMuRj_N6vntHPDycCJAKWhEO9zBvyPH)

Tiedän kyllä. Puhuin koko messujen saldosta tähän asti. En tietenkään pelkistä tilaisuuksista. Samahan se on julkistetaanko se päivää ennen tai itse tilaisuudessa. Yllätys se silti oli E3-messuilla.

Niin, ei tuo Wii Motion Plussa minua ainakaan yllättänyt, toisin kuin FFXIII:n julkistus X0:lle.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 15.07.2008 23:26
Olipahan heikko E3, ainakin kolmen suuren osalta.  Harvoin pelit nykyään enää täysipainoisesti innostavat, mutta damn, kyllä tulee hiljainen tämä loppuvuosi olemaan pelaamisen kannalta, ainakini itselläni, jos ei vanhojen klassikoiden läpikahlauksia ota lukuun.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 15.07.2008 23:27
Vielä on kuitenkin Ubisoftin, Capcomin, Activisionin ja Konamin show’t tulematta. Kun kolme isoa feilas, on näillä mahdollisuus varastaa potti. EA:n konferenssi on ollut parhain konferenssi tähän mennessä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.07.2008 23:38
Niin, ei tuo Wii Motion Plussa minua ainakaan yllättänyt, toisin kuin FFXIII:n julkistus X0:lle.

Suosittelen sitten ennustamaan täällä etukäteen näitä asioita kun noin hyvin osaat ennustaa. Muuten en kyllä usko sitten millään. Mistään ei ole kuulunut arveluja mistään edes lähellekään vastaavasta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 15.07.2008 23:41
Henkilökohtaisesti parasta tarjosi CliffyB Gears of Wareineen, mutta ei siinäkään nyt mitään yllättävää ollut. Asenneshittiä ja LBP:n ohella varmasti vuoden parasta antia.
Microsoftin avatarit olivat "ihan kivoja", mutta ei niillä ole mitään tekemistä pelaamisen kanssa. Kokonaisuudessaan Sonyn ja Microsoftin esitykset olivat laihoja. Nintendoa en edes pelifirmaksi laske.

Bungie, pelasta meidät!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Omenarosvo - 15.07.2008 23:43
Lainaus käyttäjältä: Joel-san
Vielä on kuitenkin Ubisoftin, Capcomin, Activisionin ja Konamin show’t tulematta. Kun kolme isoa feilas, on näillä mahdollisuus varastaa potti. EA:n konferenssi on ollut parhain konferenssi tähän mennessä.
Niin no, nehän ne on jotka pelit tuottavat. Joku Nintendo.. eihän sen enää tarvitse johtavana laitevalmistajana tehdä muuta kuin esitellä firman linja pääpiirteissään tulevalle vuodelle. Perinteisesti E3:n historian aikana Nintendo on lähtenyt N64/GameCube -pohjalta, ja on pitänyt tykittää täyslaidallinen tunnin aikana. Itse on pitänyt vastata vielä kaikista laitteen peleistä niin onhan niitä zeldoja ja marioita riittänyt joka vuodelle.

Näköjään jos sellaista nykyisin vielä odottaa niin saa pettyä aika pahasti.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 15.07.2008 23:48
EA:n pressi syö ison komlmikon lehdistötilaisuudet elävältä.
Sonin esityshän nuosta vaikutti eniten, se taitaakin kertoa vähän koko kolmikon tasosta tänä vuonna(, puhun nyt VAIN lehdistötilaisuuksista).

http://press.nintendo.com/E32008/
Login: golin
Salasana: harris


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 16.07.2008 00:00
Niin, ei tuo Wii Motion Plussa minua ainakaan yllättänyt, toisin kuin FFXIII:n julkistus X0:lle.

Suosittelen sitten ennustamaan täällä etukäteen näitä asioita kun noin hyvin osaat ennustaa. Muuten en kyllä usko sitten millään. Mistään ei ole kuulunut arveluja mistään edes lähellekään vastaavasta.

Niin no, kaikkia ei ehkä kiinnosta mikään lisäpalikka Wiimoteen, jonka hyödyt jäivät hiukan kyseenalaisiksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 00:06
No niin, "kolmen suuren" konferenssit takana, eikä kyllä oikein voi meininkiä kehua. Microsoftin meno alun jälkeen jäi vaivaamaan pahasti ja arvelin, että kyllä Nintendo ja Sony pistävät paljoltikin paremmaksi. Mutta kuinka kävikään!? Nintendo teki aivan järkyttävän rimanalituksen ja Sony tarjosi lopulta ei huonoa, mutta aika keskinkertaista matskua. Toki joukosta löytyi ihan siisti Resistance 2:n traileri, hauska LBP:tä käyttä esittely tai vastaava, GoW3:n traileri sekä todella siistin ja samalla ehkä liiankin kunnianhimoinen MAG. Kuitenki yllärit puuttuivat ja ne leffat piti tunkea suurehkoon osaan myös Sonynkin puolella. Eipä tässä tilanteessa voi kuitenkaan oikein valittaa. Sony vei sisällöllään Microsoftia hieman, mutta parannettavaa tässä on paljon.

Seuraavaksi sitten odotetaan mitä Ubisoft ja Capcom tarjoavat.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 00:17
Väliaikatietoja taas. 15 minuuttia Ubisoftin tilaisuuteen. Streamage (http://e3.g4tv.com/e32008/pressconferences/index.html).


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 16.07.2008 00:18
Niin no, kaikkia ei ehkä kiinnosta mikään lisäpalikka Wiimoteen, jonka hyödyt jäivät hiukan kyseenalaisiksi.

OK. Mutta puhuin ja sinäkin puhuit yllättymisestä, etkä mistään henk koht mieltymyksistä. Ja kyllähän tuo pirun hyvin näytti toimivan. Harmi vain, ettei ollut muuta demonstroitavaa kuin Wii Sports. Yksi niitä harvoja positiivisia juttuja Nintendolta näillä messuilla tämä palikka. Tosiaan tuohan nyt mahdollistaisi esimerkiksi sitten sen 1:1 valomiekkailun minkä perään kovasti kysellään. Ja mahdollisuuksia on vaikka mihin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 00:23
Väliaikatietoja taas. 15 minuuttia Ubisoftin tilaisuuteen. Streamage (http://e3.g4tv.com/e32008/pressconferences/index.html).

Siihen asti voi katsoa vaikkapa GameSpotin E3-ohjelmaa, jossa viestiä kirjoittaessas hetkellä pelataan Rock Bandia...huonosti.

http://e3.gamespot.com/live.html


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 16.07.2008 00:29
Mielestäni Sonyn ja MS:n konferenssit olivat hyviä. Paljon pelejä tulossa, ei niitä kaikki hypetetä ja julkisteta yhdessä tilaisuudessa. Verkkojakelut sun muut olivat hyviä molemmilla, tosin pelkään, että Eurooppalaisia syrjitään näiden osalta oikein olan takaa. PSP/PS3 combo on loistava, jos Eurooppaa ei hylätä.

Peleistä eniten hypetyin inFamouksesta, mutta myös Gears 2, Ressu 2 ja Fable 2 nostattivat odotuksia. MAGia odotan innolla, mutta se voi myös flopata toki. Paaaljon muitakin huippupelejä. Quest for Booty oli myös odotuksia herättävä, se näytti sisältävän vähän ehkä enemmän tasoloikkaa ja hauska, että pääsee nopeammin näkemään mitä Tools of Destructionsin lopussa oikein tapahtui, kun se käsittääkseni suoraa jatkoa sille on.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 16.07.2008 00:36
G4:n stream Ubin tilaisuudesta näyttää toimivan ainakin vielä pätkimättä. Hyvä hyvä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 16.07.2008 00:39
Pari kertaa jämähtäny toi G4 :/

Hei, Jose El Mexicano vilahti kuvassa!

Edit:Eiköhän toi toimi
edit2:woops
edit3:less bullshit, more games hyvä hyvä


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 00:41
Pari kertaa jämähtäny toi G4 :/

Hei, Jose El Mexicano vilahti kuvassa!

Mietin iteki että onko sama jätkä  :lol:

Koskakohan homma alkaa. Taustalla pauhaa pop ja ruudussa Ubin logo.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 00:46
Nytkö rupeaa tökkimään?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 16.07.2008 00:46
Vakaasti toimii täällä.

Perseohjaushan toimii.  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 01:05
Far Cry 2 on helvetin siisti. Kartta ja kompassi. Vaikuttaisi, että tällä kertaa maailma on oikeasti open ended. En olisi uskonut, että Ubi osaa tehdän hyvän Far Cryn.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 01:08
Games for girls... Tässä välissä on vissiin tarkoitus käydä syömässä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Lanttu - 16.07.2008 01:14
DAAAAMN!! G4:n stream leikkasi kiinni juuri kun tuota Imagination mikälie peliä esiteltiin ihanalla videolla. Refreshaus auttoi.

Joo, Far Cry 2 vaikutti munakkaalta. Kiinnostaa todella paljon. Toivottavasti eivät vain kuse PC-versiota jollakin homolla kopiosuojauksella...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: lloyf - 16.07.2008 01:20
(http://lh3.ggpht.com/hllamaa/SH0dvCcJN_I/AAAAAAAAALg/0pNWPsX8c-c/WiiSpeak.jpg)


Tulihan sieltä myös voicechat wiille >_> Montakohan näitä kaikkii härpäkkeitä nyt löytyy? Oon jo seonnu laskuissa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 16.07.2008 01:21
Yarrr!

Shaun White Snowboarding=Lumilautailun Skate.?

edit:Prince of PersiAAHHHH!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 16.07.2008 01:25
(http://lh3.ggpht.com/hllamaa/SH0dvCcJN_I/AAAAAAAAALg/0pNWPsX8c-c/WiiSpeak.jpg)


Tulihan sieltä myös voicechat wiille >_>

Se onkin joku härpäke johon huudellaan huoneen toisesta päästä. Kuuluukohan pelikaverin äänet kajareista?

Toisivat nyt vaan sen headsetin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 16.07.2008 01:43
FarCry 2 yllätti. Melkeinpä uusi pakkohankinta jos maailma on mielenkiintoinen ja salareita piisaa. PoP ei myöskään ollut pahan näköinen, vaikka tuskin siihen pennejäni sijoitan. Vähän casuaalimmalle yleisölle varmasti tykki peli.

Vielä se Capcom on pakko katsoa...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 16.07.2008 01:46
Ei hemmetti huomenna aamulla on inssiajo, mutta meikä jumittaa vielä näiden videoiden ääressä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Lanttu - 16.07.2008 01:47
Vielä se Capcom on pakko katsoa...

Milloinkas tuo on? Tuesday at 7:30ET sanoo G4TV, mutta mitä tuo on näin Suomen aikaa?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 01:49
Erinomainen tilaisuus Ubilla. Pelit pääosassa.

Parhaimpana ehdottomasti Far Cry 2, jota olin kyllä seuraillut, mutten odottanut juuri mitään tuntien Ubin aikaisemmat Far Cryt. Far Cry 2 näyttäisi olevan sitä, mitä ihan ensimmäinen Crytekin Far Cry oli. FPS, jossa liikutaan avoimessa ympäristössä, hiippailaan puskista ja yllätetään viholliset. Eka Far Cry ei kuitenkaan ollut täysin avoin vaan omat näkymättömät seinät siitäkin löytyi. 2:n näyttäisi parantuvan tällä saralla. Pelin totetus kompassista ja kartasta on myös makea. Pelihahmon animaatio oli loistavaa, grafiikka nättiä (lähes Crysis–tasoa) ja peli julkaistaan syksyllä. Ehdottomasti korvan taakse.

Uusi PoP oli kanssa lupaavan oloinen. Samalla tavalla luvattiin vapaasti tutkittava maailma. Vihollisten määrä on vihdoin saatu kuriin, sillä pelin ainoat viholliset ovat pelin bosseja. Ei siis enää jatkuvaa mörköjen niittaamista vaan keskitytään siihen oleelliseen eli tasohyppelyyn. Juuri niitä parannuksia, joita toivoin.

Ubi esitteli trailerin muodossa täysin uuden pelin. I am Alive. Peli sijoittuu jonkin onnettomuuden jälkeiseen maailmaan, jossa vesi on hävinnyt jonnekin. Vesi on siis ilmeisesti tärkeä resurssi pelissä. Minkäänlaisia aseita pelissä ei näkynyt. Jonkinlainen seikkailupeli vissiin siis tiedossa.

EDIT: Niin ja Capcom noin 40 minuutin päästä. Sekin G4:sta (http://e3.g4tv.com/e32008/pressconferences/index.html).


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 16.07.2008 01:51
MIT ÖÖ?! Missä mun Red steel 2 oli!? Siis ei jumalauta.

Red Steel oli kyllä sen luokan pohjanoteeraus, että en voi kuin ihmetellä miksi joku haluaisi sitä vielä lisää. Seuraavaksi hamuat kai Big Rigsin jatko-osaa? No ehkä Cruis'n kelpaa sitä odotellessa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 01:52
Ubisoftin konferenssi takana ja vihdoin jäi jopa hyvä maku suuhun, vaikka skippasinkin suosiolla Wiin lumilautailut ja teinityttöjen "unelmapelit". Far Cry 2 ja uusin Prince of Persia vaikuttavat olevan hyvinkin minun mieleeni. Far Cryn suuressa maailmassa ravaaminen ja vihollisen väijyminen vaikuttaa hienolta, puhumattakaan muutenkaan hienosta fysiikasta ja vapaasta rellestämisestä. Eikä se edes näytä huonolta. Kerrankin räiskintä josta innostun!

Prinssi taas iskee minuun varmasti kovaa. Tasoloikkaa yhdistettynä hienoon toimintaan vaikutti ainakin demon perusteella upealta. Lisänä vielä jonkin verran vapaata etenemistä, niin tämähän on lähes pakkohankinta. Kuitenkin pelin armollisuus vähän arveluttaa. Sain nimittäin käsityksen, että jos mokaat jotain, ei siitä melkeinpä edes sakoteta, vaan ohitetaan olankohautuskella ja matka jatkuu. Tuskin tätä nyt aivan koko ajan viljellään, mutta jotenkin moinen veto tuntuu silti oudon armolliselta. No tulevaisuudessa nähdään miten homma toimii.

Seuraavaksi Capcom, jonka katson vaikka väkisin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 01:56
Vielä se Capcom on pakko katsoa...

Milloinkas tuo on? Tuesday at 7:30ET sanoo G4TV, mutta mitä tuo on näin Suomen aikaa?
Taitaa olla puolen tunnin päästä?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 16.07.2008 02:03
(http://i335.photobucket.com/albums/m455/mappster21/bondwii.gif)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Zuor - 16.07.2008 02:04
http://i335.photobucket.com/albums/m455/mappster21/bondwii.gif

 :lol:

Pakko vielä sanoa sen verran siitä Nintendon tilaisuudesta, että ei helvetti se nainen oli ärsyttävä. Olisi Reggien alusta asti pitäneet lavalla.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 16.07.2008 02:15
http://i335.photobucket.com/albums/m455/mappster21/bondwii.gif

 :lol:

Pakko vielä sanoa sen verran siitä Nintendon tilaisuudesta, että ei helvetti se nainen oli ärsyttävä. Olisi Reggien alusta asti pitäneet lavalla.

Mä odotin koko ajan, että Shigge ajaisi Blue Falconilla seinästä läpi ja Falcon Punchaisi sen akan helvettiin siitä lavalta. Ja tietenkin julkistaisi samalla uuden F-Zeron...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 02:22
Ei helvetti kun yöllä kaikki jutut tuntuu loistavilta  :lol: Jos Zoukan sanelema olisi ollut totta, niin siitä ei olisi eeppisyys kaukana.

JA CAPCOMIN TILAISUUTEEN VAJAA KYMMENEN MINUUTTIA!! Toivottavasti heillä olisi hyvää tarjottavaa. Ilmeisesti se supersalainen peli Flok tai vastaava tulisi ainakin julkisuuteen.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 02:37
http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html

MIRROR'S EDGEÄ! NYT!

http://e3.gamespot.com/live.html?tag=event_nav;live

RATCHET & CLANKKIA! NYT!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 02:48
Capcom on aikataulusta myöhässä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 03:02
Kuvaa varmaan tulee kohta puoliin, mutta tilaisuutta voi ainakin seurata live blogin (http://www.joystiq.com/2008/07/15/capcoms-e3-2008-press-conference-liveblogging/) avulla.

EDIT: Kuvaa tulee.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 16.07.2008 03:06
Vaikuttaa niin kuivalta että voisi mennä nukkumaan  :(


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 16.07.2008 03:24
Film production is...extraordinary.

Capcomin, Microsoftin ja Sonyn elokuvasalaliitto iskee.

(0,5k postia!)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 03:31
Voi ny vittu...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 03:31
Mitä ihmettä!? Oliko koko konferenssi silkkaa leffaa!?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 16.07.2008 03:33
Eipä olisi uskonut, että joku pystyy vielä vetämään näillä messuilla pohjat, mutta kaikki on näköjään mahdollista.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Cyrus - 16.07.2008 03:41
Mä olen ainakin seurannut viimeset tunnit näitä IGN:n ja gamespotin feedejä, missä esitellään ihan oikeesti tulevia pelejä eikä puhuta jostain luvuista ja siitä kuinka naiset pelaa nykyään enemmän.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: MasterTK - 16.07.2008 07:30
Hahaa, onneksi en jäänyt katsomaan Sonyn tilaisuutta. Aivan totaalista roskaa. :lol:

MS: Selvästi eniten hyviä pelejä esillä, mutta todellista paskaakin, kuten Gears. Ei mitään uutta esillä FFXIII:tä lukuunottamatta ja silläkään ei mitään väliä, kun Squarelta ei ole tullut oikeasti hyviä pelejä vuosikausiin. Lähinnä vaan mukavaa, että fanit saivat näpeilleen.
Nintendo: En enää tunnusta Nintendon olemassa oloa.
Sony: Playstation family imekööt munaansa. Ps3 ja Wii ovat surkeimmat konsolit koskaan.

Koko E3-messut täyttä paskaa, kuten oli odotettavissa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 07:38
[FRIENDLY-POKE]
MasterTK, teiniangstin mestari.  :P
[/FRIENDLY-POKE]


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: tuhis - 16.07.2008 08:37
Eikös sen MadWorldin pitäisi tämän vuoden puolella vielä tulla?

http://www.nintendowiifanboy.com/2008/07/15/wii-fanboy-eyes-on-madworld/

 :lol:

MAN DARTS!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 10:27
(http://www.penny-arcade.com/images/2008/20080716.jpg)


So true. :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 16.07.2008 11:06
En ollut eilen kotona illalla, jotenka kysyisin: mitä pelejä Nintendolla oli esillä? Ilmeisesti reaktioista päätellen ei mitään kovin kummoista?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 11:11
En ollut eilen kotona illalla, jotenka kysyisin: mitä pelejä Nintendolla oli esillä? Ilmeisesti reaktioista päätellen ei mitään kovin kummoista?

Animal Crossing
Wii Sports 2
Wii Music
Pokemon Ranger
Grand Theft Auto DS
Call of Duty 5
Rayman Raving Rabbids
Shaun White's Snöwböärding
Guitar Hero DS 2

Lisää pelejä toki on pressilistassa, mutta Nintendo on ottanut tavakseen mainostaa casualpelejään E3:ssa. Pahinta kokonaisuudessa oli kuitenkin se psykopaatti ämmä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 16.07.2008 11:32
Aloin muuten jo miettimään että 3rd party kehittäjät ovat kehoittaneet konsolivalmistajia jarruttelemaan. Erityisesti Nintendoa. Nimittäin väänsi Reggie 3rd party myyntejä miten vaan, ne ovat surkeita viimeistään sitten kun vertaa konekantaan. Jos 3rd party kehittäjät ovat sanoneet että:"Jättäkään suuremmat julkistukset presseistä pois että me saadaan enemmän huomiota." Ja toimiihan se. Ainakin minun osalta. 3rd party kehittäjien tilaisuudet kiinnostavat paljon enemmän kun konsolivalmistajat esittelivät enemmän mitä uusia alustoja ja mahdollisuuksia he ovat kehittäneet kehittäjille. Eli tilaisuudet olivat paljon enemmän kehittäjille kuin kansalle. 3rd partyt nimittäin ovat antaneet ainakin suuremmat syyt ostaa mitään konsolia tällä hetkellä...

Tosin Nintendo oikeastaan mokasi tässäkin. Se heittää kehiin vain uuden härpäkkeen josta käytännössä on edes suurta hyötyä, samalla kun nettipalvelu on pidemmälti huono käytännöllisyydeltään ja kaikki ihmettelee miten WiiWare pelit saadaan mahtumaan flash muistiin.
*itto että tuo Nintendon tilaisuus kyrsii koko ajan enemmän. Yleensä kun tuska helpottaa ajan myötä...

EDIT: *itto toi Penny-Arcade kyllä osuu taas niin kohdilleen :lol: Yritän olla repeilemättä että työporukka ei ala ihmetteleen työni hauskuutta, mutta vaikeaa on :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 11:38
Aloin muuten jo miettimään että 3rd party kehittäjät ovat kehoittaneet konsolivalmistajia jarruttelemaan. Erityisesti Nintendoa. Nimittäin väänsi Reggie 3rd party myyntejä miten vaan, ne ovat surkeita viimeistään sitten kun vertaa konekantaan.

NPD:n tietojen ne ovat korkeimmat mitä yhdelläkään konsolilla on ollut sitten PS2:n. Illuusio tulee monelle siitä, että porukka näkee vain TOP-10:n*, ja 3rd party myynnit jakaantuvat laajalle määrälle pelejä. Briteissäkin Wiillä on nykyään tyypillisellä listaviikolla yhtä paljon listalla pelejä kuin PS3:lla ja X360:lla yhteensä.  NeoGaffin myyntipeikot voivat selostaa tilanteen paremmin kuin minä. :)

* Guitar Hero 3 on ainoa 3rd party peli joka roikkuu siellä


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 16.07.2008 11:53
En ollut eilen kotona illalla, jotenka kysyisin: mitä pelejä Nintendolla oli esillä? Ilmeisesti reaktioista päätellen ei mitään kovin kummoista?

Animal Crossing
Wii Sports 2
Wii Music
Pokemon Ranger
Wii Sports 2? Mitenkä muistelisin jonkun Iwatan tai Miyamoton sanoneen kuinka Wii Sports 2:sta ei tultaisi tekemään vaan Nintendo keskittyy Wiin kohdalla kehittämään lähinnä vain täysin uusia nimikkeitä (+ mahdolliset jatkot Marioihin, Zeldoihin yms.) eikä julkaisemaan jatko-osia Wii Playn ja Sportsin kaltaisille peleille?

Eipä noista neljästä kiinnosta mikään muu kuin Animal Crossing. Soittohommat innostavat vain semisti (jos siitä löytyy kunnon pisteytysjärjestelmä JA haastetta, ostoon menee, jos se on vain fiilistelyä... ei kiitos), urheilu ja Pokemon ei oikeastaan pätkääkään. Tosin Sports Resortissa näyttäisi olevan vesiskoottereitakin, joten ehkä peli tulee hankittua vain sen takia, olettaen että ratoja löytyy huomattavasti enemmän kuin mitä voi laskea yhdellä sormella. WaveRace 64 <3.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 16.07.2008 11:55
Aloin muuten jo miettimään että 3rd party kehittäjät ovat kehoittaneet konsolivalmistajia jarruttelemaan. Erityisesti Nintendoa. Nimittäin väänsi Reggie 3rd party myyntejä miten vaan, ne ovat surkeita viimeistään sitten kun vertaa konekantaan.

NPD:n tietojen ne ovat korkeimmat mitä yhdelläkään konsolilla on ollut sitten PS2:n. Illuusio tulee monelle siitä, että porukka näkee vain TOP-10:n, ja 3rd party myynnit jakaantuvat laajalle määrälle pelejä. Briteissäkin Wiillä on nykyään tyypillisesti yhtä paljon listalla pelejä kuin PS3:lla ja X360:lla yhteensä.  NeoGaffin myyntipeikot voivat selostaa tilanteen paremmin kuin minä. :)

Siis onko Reggien 400k sellainen luku mihin kehittäjät ovat tyytyväisiä Wiillä? Minusta se tuntuu aika vähäiseltä... Ja onhan totta että eihän joka peli voi myydä kuin Top-10 pelit. Mutta esim. miljoona pelejä on minusta vähemmän. Tämäkin voi tietysti olla vain minun vääräkuvitelma.

Pitäisi etsiä NPD juttuja ilmeisesti kun pääsee kotio...Onko luvut PS2:n koko taipaleelta, vai tietyssä vaiheessa vai mitä. Tälläiseen tarkkaa tietoa on vain jotenkin hankala löytää.

Muutenkin suora vertaus viime sukulveen on hankala kun ottaa konsoli kannat. Ja kun ajattelee esim. Nintendon kehittämiä pelejä, niin 3rd party jää selvästi. Varmasti moni 3rd party miettii miten tämän saisi korjattua.

Vaikka siis en nyt usko että 3rd partyt sanelisivat konsolivalmistajien pressit :) Kuhan heittelen ajatuksia ilmoille...piristyy hiukan kun ajattelee hiukan jotain muuta kuin työjuttuja.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 16.07.2008 12:24
Se siitä Bungien julkistuksesta.

http://www.bungie.net/defaultsi.aspx


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sharkie - 16.07.2008 12:58
Jäi tuo seuraaminen itseltä kokonaan väliin, mutta en näköjään missannut mitään hunajaista. Kyllä se on niin, että pommeja ei näinä päivinä enää ole. Ja onko koko pelialan tuho lähellä silloin, kun Ubisoft vetää messujen parhaan show'n...? :lol:

Pitänee silti koettaa koostaa jonkinlainen kokonaiskuva messuista, ihan vain kärryillä pysyminen vuoksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 13:03
Siis onko Reggien 400k sellainen luku mihin kehittäjät ovat tyytyväisiä Wiillä? Minusta se tuntuu aika vähäiseltä...

Yllättävän harva peli myy sen 300 000 näinä päivinä. Mielikuva vain syntyy helposti siitä, että huomio on aina niissä megamyyjissä, ja ne myyvät niitä miljoonia. Silti NPD:n kuukauden TOP-10:piin pääsee normaalina kuukautena helposti 150 - 180 000 kopion myynnillä. Kun otetaan huomioon se, että harva peli edes pysyy TOP-25:ssä kahta kuukautta, eivät ne myynnit niin massiivisia ole. Eivätkä ne rahasummatkaan ole noissa tilanteissa niin kauhean pieniä. Pelitalo myy 200 000 peliä 50 dollarin hintaan tukkureille, ja liikevaihtoa tuli heti se 10 miljoonaa dollaria. Voitto on tietenkin erikseen, mutta pelin kehitysbudjetit ovat yllttävänkin matalia, vaikka ne viime vuosina ovatkin kasvaneet kolminkertaisiksi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 16.07.2008 13:04
Se siitä Bungien julkistuksesta.

http://www.bungie.net/defaultsi.aspx

Jotenkin mä en jaksa uskoa tohon.  :rollaus:  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 13:06
Jotenkin mä en jaksa uskoa tohon.  :rollaus:  :)

Todennäköisesti siirtävät myöhemmälle ajalle. Microsoftillahan on vielä pressi Leipzigissä, omassa showssa, ja TGS:ssä. Kaikkiin näihin tarvitaan materiaalia.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 16.07.2008 13:12
En minä sitä. Tuo maili on lähetetty klo. 07.00. Numero 7 on Bungielle tärkeä. Halo-maailmassa Haloja on 7, tapahtumat ovat vuonna 2552 jnejnejne. Numero 7 tulee lukuisin tavoin esille peleissä ja muutenkin. Bungie-päivää muuten vietetään 7.7.

Netissä spekuloidaan, että tuo maili olisi jotenkin osa tätä julkistuspeliä. No aika näyttää.  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 16.07.2008 13:20
En minä sitä. Tuo maili on lähetetty klo. 07.00.
Niinpä onkin. Kyllähän tuo olisi pitänyt huomata.  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 16.07.2008 13:30
Siis onko Reggien 400k sellainen luku mihin kehittäjät ovat tyytyväisiä Wiillä?

Onhan ne kovat myynnit, vaikka reilusti kovempiakin löytyy. Ja tässä puhuttiin vain Amerikan myynneistä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 16.07.2008 14:02
Yhtä asiaa en kyllä tajua... Miksi Animal Crossing City Folk näyttää & kuulostaa aivan DS-peliltä. "Ala-arvoisen" ulkonäön ymmärsi vielä Cubella (eikös se ollut vain enemmän tai vähemmän suora porttaus Japan Only N64-AC:sta?) sekä DS:llä (tehorajoitukset), mutta Nintendolla ei ole mitään syytä säästellä miljardeja kopioita myyvän pelin kehityksessä niin paljoa, että pitäisi julkaista kämäiseltä N64-peliltä näyttävä peli Wiille. Huonolaatuiset midit vittuun ja graffat tähän päivään, kiitos. Vaikka graffat eivät AC:ssa merkkaakaan hirveästi, olisi se ihan jees että varta vasten tietylle konsolille tehty AC:kin näyttäisi siltä kuin se oltaisiin tosiaan tehty vuonna 2008 eikä 1998. Nyt tuosta tulee aivan liikaa mieleen DS:n Wild World, jota olen pelannut jo kyllästymiseen asti. Myönnän olevani sen verran grafiikkahuora, että pelkkä ympäristön parantaminen olisi lisännyt mielenkiintoa pelaamiseen. Liikkuisin paljon mieluummin kauniimmissa maisemissa Wii-pelissäni kuin karuissa & kulmikkaissa DS-tason palikkametsissä.

Ja hyi että se Mii-hahmo näytti niin hirveältä keskellä AC:n maailmaa. Se on varma, etten tule sellaista käyttämään.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 16.07.2008 16:09
Heh...

Resident Evil viidessä on ilmeisesti strafe ja dual analog kontrollit. Ilmeisesti pöllitty Gearsista jonkun jutun mukaan.

hehehehehehe... heh...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 16:17
hehehehehehe... heh...

Eli taas yksi FPS-lisää! Kuules Zoukka, ne ryöstävät sinun hardlycore gamer passisi kun et ole innostunut asiasta. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 16.07.2008 16:31
hehehehehehe... heh...

Eli taas yksi FPS-lisää! Kuules Zoukka, ne ryöstävät sinun hardlycore gamer passisi kun et ole innostunut asiasta. :)

No point in kicking a dead horse right?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 16.07.2008 16:54
http://www.gamekyo.com/news28294_new-nintendo-game-at-today-s-nintendo-private-conf.html

Nintendolla vielä joku pienempi pressi?
SSBB julkaistiin muistaakseni tälläisessä tapahtumassa? Tässä taitaa olla se viimeinen toivo, ei tätä Ekolmosta enää mikään muu kuin Zelda pelasta...
...taas pitää varautua pettymään. Vittuku ei sitten millään opi pitämään noita odotuksia realistisina.

Eeaalla ollut paras pressi tähän mennessä, ei olisi kyllä uskonut.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 17:03
Nintendolla vielä joku pienempi pressi?

Niin kuin aina:

* Kolme vuotta sitten he esittelivät Metroid Prime 3:n siellä
* Kaksi vuotta sitten Smash Bros Brawl oli siellä
* Viiime vuonna siellä pelattiin Super Mario Galaxya hieman enemmän

Tänä vuonna uskon että siellä on Animal Crossing.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 16.07.2008 17:08
Nintendolla vielä joku pienempi pressi?

Niin kuin aina:

* Kolme vuotta sitten he esittelivät Metroid Prime 3:n siellä
* Kaksi vuotta sitten Smash Bros Brawl oli siellä
* Viiime vuonna siellä pelattiin Super Mario Galaxya hieman enemmän

Tänä vuonna uskon että siellä on Animal Crossing.
No jos jotain positiivista voidaan ajatella, niin sinun huhut/uskomukset ovat menneet aikaisemmin täysin pieleen (Kingdom Hearts, Punch-Out!!). Pieni toivonkipinä täytyy pitää yllä, että sieltä tulee joku muu kuin Animal "eivittukiinnosta" Crossing.  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 17:11
No jos jotain positiivista voidaan ajatella, niin sinun huhut/uskomukset ovat menneet aikaisemmin täysin pieleen (Kingdom Hearts).

Kingdom Hearts on Nintendo Powerin juttu*, josta emme voi tietää ennen kuin se tulee ulos. Eihän Nintendo tai Capcomkaan esitellyt Dead Risingiä Wiille vaikka ihan E3:n kohdalla se paljastus tapahtuikin. :) Ja syytä NGameria Punch-Outista! Älä ammu viestintuojaa! :P

* Ja epäilen sen vieläkin olevan 385 days/2. KH3 oli lähinnä letkautus Azua varten. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 16.07.2008 21:40
Resident Evil viidessä on ilmeisesti strafe ja dual analog kontrollit. Ilmeisesti pöllitty Gearsista jonkun jutun mukaan.
Kumma, videoissa liikkuminen on nimittäin näyttänyt täysin samalta kuin RE4:ssakin eikä niissä ole kuultukaan mistään sivuaskelista.

Lainaus
* Ja epäilen sen vieläkin olevan 385 days/2. KH3 oli lähinnä letkautus Azua varten.
Paitsi että eikös siinä mainittu juurikin se, että juttu koski Wii-peliä? Vai ovatko innokkaat spekuloijat taas lisäilleet omiaan?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 16.07.2008 22:00
Paitsi että eikös siinä mainittu juurikin se, että juttu koski Wii-peliä? Vai ovatko innokkaat spekuloijat taas lisäilleet omiaan?

Ei sanottu alustaa. Eikä siinä sanottu edes suoraan Kingdom Hearts, vaikka yhdistelemällä jokaisen teaserilauseen viimeisen sanan saat nimen "King Hearts 3". Ja kuvan kumpu oli Mikki Hiiren korva, joka oli pummittu eräästä KH 2:n promokuvasta. 385/2:ta minä veikkaisin itse, vaikka huhut väittävätkin että Chain of Memoriesin remake olisi saamassa jenkkijulkaisun tänä vuonna vielä nimeämättömälle alustalle (PS2, PSP, Wii). KH3 olisi hupaisa lähinnä meltdownien takia. Itsehän en pidä sarjasta paljoakaan vaikka ykkösen pelasinkin läpi. Lähinnä sen takia, että minusta tuntui aina siltä, että Disney lisenssiä ei käytetty tarpeeksi rohkeasti.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 16.07.2008 22:38
Se siitä Bungien julkistuksesta.

http://www.bungie.net/defaultsi.aspx

Jotenkin mä en jaksa uskoa tohon.  :rollaus:  :)

Äh. Bungie sanoi ihan suoraan, ettei tämä ole pilaa tai osa peliä.

Uusi Halo sieltä on kuitenkin tulossa. (http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=xbox&id=3700) Yllätys?  :o Olis vaan se huhuttu taktinen räiskintä, jossa pelataan ihan tavallisilla sotilailla. Brother in Arms goes Halo. Mmm...  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 16.07.2008 23:35
Noin tunnin päästä Konamilta (http://e3.g4tv.com/e32008/press_conf_detail.aspx?pressconference_key=8) E3:n viimeinen konferenssi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 16.07.2008 23:37
Activisionin konferenssi on nyt saatu katsottua ja hyvä fiilishän siitä jäi. Kyseessä olikin ehkä itseäni eniten miellyttänyt tilaisuus niin tarjonnaltaan kuin esittelyiltään. Suhteellisen kiintoisia pelejä ja matskua niistä nimittäin löytyi juuri sopivasti tyydyttämään minut, vaikkakin oikeastaan mitään uutta nimikettä ei taidettu edes nähdä. Esittelyssä kun sattui muun muuassa olemaan CoD5, GH World Tour, Spider-Man: Web of Shadows sekä tulevaan James Bond -leffaan perustuva peli, joka muuten ei näyttänyt miltään totaallisen surkealta tekeleeltä, muttei myöskään kovinkaan mullistavalta.

Kuitenkin on pakko myöntää, että kiinnostus tulevaa Hämis-peliä kohtaan kasvoi entisestään. Pelin tyylikkäät taistelut, ilmeisesi vapaahko pelimaailma ja Hämis ylipäätänsä ovat juuri asioita, jotka yhdessä hyvin toteutettuina voisivat saada aikaan oikeasti viihdyttävän tekeleen. Odotankin innolla lisäinfoa pelistä.

Seuraavaksi sitten Konamin konferenssin vuoro.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Lanttu - 17.07.2008 01:23
Kuinka monta turhanpäiväistä musiikkipeliä markkinoille oikein tarvitaan?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 17.07.2008 01:27
Konamilla tyylikäs lopetus pressillensä  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 17.07.2008 01:29
Oliko Konamin pressitilaisuudessa mitään merkittävää? Zone of the Enders 3, mayhap?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 17.07.2008 01:30
Oliko Konamin pressitilaisuudessa mitään merkittävää? Zone of the Enders 3, mayhap?
Ei


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Joel-san - 17.07.2008 01:30
Oliko Konamin pressitilaisuudessa mitään merkittävää? Zone of the Enders 3, mayhap?
You wish. Castlevania DS:lle,  Castlevania 3D–tappelupeli Wiille, uusi Silent Hill ja Rock Revolution.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 17.07.2008 01:31
Oliko Konamin pressitilaisuudessa mitään merkittävää? Zone of the Enders 3, mayhap?
Paskalta näyttänyt Castlevania-tappelupeli, uusi Silent Hill ja lopuksi oli jotain todella järkyttävää luvassa, kun ryhmä naisia raiskaa Ramonesin Blitzkrieg Bopin. Sen jälkeen yksi naisista (joku tuottaja taisi olla?) siirtyy itse Rock Revolutionin pariin ja oli ehkä kaikkien aikojen huonoin pelaaja.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Fraeon - 17.07.2008 01:33
Sääliksi kävi esittäjää, kun ei osannut soittaa kitaraa oikeassa elämässä eikä virtuaalisestikaan.

Alanvaihto luvassa?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 17.07.2008 02:17
Ja se oli sitten Konamin tilaisuus. Ei mitään erikoisuuksia, mutta kyllä minä tuon loppua lukuunottamatta katsoin mielelläni. Traileri DS:n Castlevaniasta oli ihan siistiä tavaraa ja oli viimein hienoa nähdä millainen mätkintäpeli Judgement tulee olemaan, vaikkakaan kunnon mättöä ei vielä nähtykään. Kuitenkin hahmo- sekä liikemäärästä voi jo päätellä, ettei tästä varmaankaan pitkää hupia tule olemaan ellei muuta sisältöä sitten saada kunnolla. Taitaa peli jäädä enemmän hard core Castlevania-fanien iloksi.

Konferenssin päätyttyä suuntasin GameSpotin sivuille, jossa pyöri odotetusti Star Wars: The Force Unleashed. Pelikuvaa saatiinkin urakalla eikä peli missään nimessä huonolta näyttänytkään, muttei kylläkään mitenkään kauhean erikoiseltakaan. Yksinkertaista napin hakkausta ja voimilla leikkimistä lienee luvassa ja näemmä myös jonkinlaista tasoloikkaa siinä sivussa. Mutta kuka odotti jotain muuta? No Trophyt Pleikkarille olisivat olleet kivat nyt kun moinen ominaisuus on olemassa, mutta kyllä tämä näinkin menenee. Saattaapi siis olla, että tämä voi pelihyllyyn joskus päätyä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 17.07.2008 02:44
NIS tutkailee Wiitä mahdollisena alustana tuleville peleilleen ja kertoo samalla, että he ovat kehittämässä PS3:lle uutta RPG:tä, jonka pitäisi jopa näyttää vähän enemmän PS3-peliltä kuin (Disgaea 3:n tavoin) PS1-peliltä. Kauan sitten PS3:lle ilmoitettu Makai Wars on tällä hetkellä hetken jäähyllä, kun NIS keskittyy Disgaea 3:n ladattavan lisäsisällön sekä mainitun uuden PS3-pelin kehittämiseen

http://www.rpgfan.com/news/2008/1285.html


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 06:50
Duke Nukem Trilogyn traileri on E3:n PARAS! Tässä on munaa:

http://www.gametrailers.com/player/36747.html?type=

Ja muistakaakin katsoa se HD-resossa. :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Xerobos - 17.07.2008 07:04
Duke Nukem Trilogyn traileri on E3:n PARAS! Tässä on munaa:

http://www.gametrailers.com/player/36747.html?type=

Ja muistakaakin katsoa se HD-resossa. :lol:
Huikeaa! Ei todellakaan mitään smashbrospuppelipoika-matskua.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: sleepy - 17.07.2008 11:42
Ensin Duke Nukem trailerillaan, sitten Mega Man "kansitaiteellaan" (http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=8809808&publicUserId=5379721).



Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Mixba - 17.07.2008 11:49
Duke Nukem Trilogyn traileri on E3:n PARAS! Tässä on munaa:

http://www.gametrailers.com/player/36747.html?type=

Ja muistakaakin katsoa se HD-resossa. :lol:
Huikeaa! Ei todellakaan mitään smashbrospuppelipoika-matskua.

Ei hitto, ei ois pitäny kattoa. Veikkaan että nään ens yönä painajaisia siitä kuinka "Duke Nukem" ja "Chain Reaction" tekstit pahoinpitelee minut fyysisesti (äskeisen henkisen sijaan) kamalan skittarenkutuksen ja hurjien onelinerien saattelemana.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2008 11:52
Ensin Duke Nukem trailerillaan, sitten Mega Man "kansitaiteellaan" (http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=8809808&publicUserId=5379721).

Wilystäkin tehty muodikkaasti cyborg-ninja...

Näyttää olevan ehta MM-kokemus, ihan art workkia myöten!


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 17.07.2008 12:34
Ensin Duke Nukem trailerillaan, sitten Mega Man "kansitaiteellaan" (http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=8809808&publicUserId=5379721).

JEESUS! Jos tuosta ei julkaista julistetta, niin itken verta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Partajeesus - 17.07.2008 12:38
hyi vittu mikä kuva.
kuka nyt tuollaista seinälle haluaisi.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Riepu - 17.07.2008 13:12
Miksi tämä ei voinut olla varsinaisessa Nintendon konferenssissa? (http://www.gamekyo.com/news28297_pikmin-3-officaly-confirmed-by-shigeru-miyamoto.html)

NIS tutkailee Wiitä mahdollisena alustana tuleville peleilleen ja kertoo samalla, että he ovat kehittämässä PS3:lle uutta RPG:tä, jonka pitäisi jopa näyttää vähän enemmän PS3-peliltä kuin (Disgaea 3:n tavoin) PS1-peliltä. Kauan sitten PS3:lle ilmoitettu Makai Wars on tällä hetkellä hetken jäähyllä, kun NIS keskittyy Disgaea 3:n ladattavan lisäsisällön sekä mainitun uuden PS3-pelin kehittämiseen

http://www.rpgfan.com/news/2008/1285.html

Ja tämä kuulostaa todella lupaavalta. Wii-jutun olen jo kuullut, mutta uusi peli PS3:lle on aina ilo kuulla NIS:n kaltaiselta kehitysporukalta.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: zoukka - 17.07.2008 13:14
hyi vittu mikä kuva.
kuka nyt tuollaista seinälle haluaisi.

Mieluummin tuo kuin animepaskaa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 13:19
Tuosta ei kyllä itse-ironia paljoa parane. Helvetti, sillä on sekä tykki että pistooli!  :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Sharkie - 17.07.2008 13:29
Vaan hei, jos omaa vahvoja kaasunaamarifetissejä, ei Duke Nukem Trilogyn kanssa voi mennä pieleen.

Kriittinen!! Massa!!!


 :lol:


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 17.07.2008 15:13
Minä pidän paljon Sonyn tulevasta PSN-tarjonnasta. PixeljunkEden (http://www.gametrailers.com/player/36811.html), Flower (http://www.gametrailers.com/player/36158.html) ja Fat Princess ovat kaikki sopivan erilaisia pelejä, ettei niitä pelatessa luultavasti tunnu siltä kuin pelaisi vain Iso Peli X:n lite-versiota. Wipeout HD ja Siren: Blood Curse edustavat sitten näitä isompia ladattavia pelejä, jotka tulee nekin varmasti hankittua.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 19:28
Niin... tässä oli mitä Miyamoto sanoi MSN:lle tämän vuoden E3:sta:

I think that there’s probably one other element to it, and that’s that our view of how we use E3 has changed. For a very long time, E3 was an event where — and certainly Nintendo included — catered specifically to the core gamer. Now we look at more … an opportunity for us to introduce new concepts and new types of play that we intend to bring to the broader audience, particularly because of the media that gathers at E3 now.

So while attending an E3 event like this, they might be given the impression that Nintendo is no longer focusing on the games that appeal to the core gamer, in fact we’re still working on many of those titles, but it’s just not the type of event where we’ll be showcasing that anymore.


http://www.msnbc.msn.com/id/25710005/

Tätä Iwatakin sanoi viime vuonna.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2008 19:34
Eli HC-pelaajille Nintendon tulevien vuosien E3-pressit eivät tarjoa yhtään mitään. Tuossa se vahvistettiin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 19:37
Eli HC-pelaajille Nintendon tulevien vuosien E3-pressit eivät tarjoa yhtään mitään. Tuossa se vahvistettiin.

Viime vuonna Nintendo piti oman core katsauksensa lokakuussa, viikko ennen TGS:ää, ja toisen heti perään tämän vuoden tammikuun puolivälissä. Luultavasti rytmi on nyt sama. Sääli vaan että mitään suurempaa eventtiä tyyliin Spaceworld ei ole enää olemassa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 20:35
Emme halua mennä siitä, mistä aita on matalin - heittää peliin seitsemän uutta urheilulajia ja sillä selvä.
 -Satoru Iwata

No ainakin siinä tuotiin uutta tekniikkaa, ja tärkeintä on saada tuo tekniikka nopsaan kiertoon. Ja porukka joka tuota on testannut sanoo että eron todellakin huomaa tarkkuudessa.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: finngamer - 17.07.2008 20:35
Syyskuussa 2007 Iwata sanoi: "Wii Sportsin jatko-osa ei tule ilmestymään pian" (http://www.v2.fi/uutiset/pelit/938/Ei-jatkoa-Wii-Sportsille/) Ei mennyt edes vuosi, niin kuin ollakkaan, Sportsille jatkoa. Juuri näin.

Emme halua mennä siitä, mistä aita on matalin - heittää peliin seitsemän uutta urheilulajia ja sillä selvä.
 -Satoru Iwata


Julkaisu kevät 2009, eli puolitoista vuotta tuosta kommentista. Ei sitä nyt voi sanoa että se nyt saman tien olisi tullut?

Ja sen lisäksi että lajeja tulee olemaan yli seitsemän, niin peliä varten kehitettiin oma lisälaitekin, joten ei se aitakaan nyt ihan maantasolla ollut.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 17.07.2008 20:36
Nintendo vois vaikka tänä vuonna osallistua Tokyo Game Shouhun jos E3 ei enää kiinnosta?


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 17.07.2008 20:37
http://www.invensense.com/index.html (http://www.invensense.com/index.html)
"Press Release
June 26, 2007
InvenSense’s Patented MEMS Fabrication Process Meets
High Volume and Low-Cost Consumer Market Requirements
New Fabrication Technology Brings Next Generation MEMS Gyroscopes and
Inertial Sensors to Market with Greater than 10X Reduction in Cost"

"INVENSENSE™ IDG-600 MOTION SENSING SOLUTION SHOWCASED IN NINTENDO'S NEW Wii MotionPlus ACCESSORY
InvenSense has introduced an entirely new class of high performance silicon-based MEMS rate gyroscopes that offers smaller package sizes, lower power consumption, and lower price points suitable for consumer markets."


Ja eikä se tekniikkakaan ollut ihan halpaa tai saatavilla silloin kun wiimote tuli ulos alun perin.

Nintendo vois vaikka tänä vuonna osallistua Tokyo Game Shouhun jos E3 ei enää kiinnosta?

Nintendo ei halua mennä TGS:ään, koska yhden sen pääsponsorin nimi alkaa S:llä ja loppuu y:hyn. Jääräpäistä.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2008 20:46
Nintendo olisi voinut kaivaa SpaceWorldin 8 vuoden hiljaiselon jälkeen haudastaan.  :)


Tulisikohan tuohon WiiSportsin seuraajaan nettipeliä? Se olisi antanut alkuperäisessäkin, varsinkin tenniksessä, todella paljon lisää peli-ikää. Aina kun ei ole mahdollisuus neljän jannun kesken tuota tahkota.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: FindRb - 17.07.2008 20:56
Lainaus
Nintendo ei halua mennä TGS:ään, koska yhden sen pääsponsorin nimi alkaa S:llä ja loppuu y:hyn. Jääräpäistä.
No huh huh...


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: rinturi - 17.07.2008 23:50
Nintendon konferenssi koostettuna. (http://youtube.com/watch?v=0XR7LaJLLf8) Pyramidhead ei sitten ota tätä tosissaan, jookos?  :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Taist0 - 17.07.2008 23:57
Mom, I REALLY DONT LIKE NINTENDO  :lol: Ja tuo rumpali jaksaa vieläkin naurattaa
(http://i94.photobucket.com/albums/l110/DeadlyDonkey/1216153529416.gif)



Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: KOSHIRRO - 18.07.2008 00:31
(http://c.imagehost.org/0752/kaksmarjaa.jpg)


Ensimmäinen asia mikä tuli mieleen tosta muijasta.



Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Pyramidhead - 18.07.2008 01:24
Pyramidhead ei sitten ota tätä tosissaan, jookos?  :)

Miksi olen silmätikkunasi? Jos pitäisit ihan omana tietonasi fiiliksesi minusta niin sujuisi hommat täällä vähän paremmin.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Azu - 18.07.2008 01:25
Marraskuun 11. tämä poika menee kauppaan ihastelemaan juuri julkaistua peilen reunaa. :)


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.07.2008 04:17
Nintendon konferenssi koostettuna. (http://youtube.com/watch?v=0XR7LaJLLf8) Pyramidhead ei sitten ota tätä tosissaan, jookos?  :)
En ymmärrä miksi kaikki haukkuivat Nintendon tilaisuutta. Tuon videon perusteella se oli helposti paras.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: JayeizH - 18.07.2008 09:16
Nintendo olisi voinut kaivaa SpaceWorldin 8 vuoden hiljaiselon jälkeen haudastaan.  :)
Meinasin jo sanoa että eihän siitä niin kauan ole mutta herranen aika siitä oikeasti on jo 8 vuotta O_o Tuntee itsensä hiukan vanhaksi. Eikos sielä esitelty GC:lle Zelda demo? Joka ei ollutkaan yhtään sellainen mitä WindWaker antoi. Voi että niitä aikoja. Muistan vieläkin sen kun näki sielä sen Zelda demon. Mahtava tunne ja yleisön hurraus nosti sitä vaan lisää. Ja se wtf? -tilanne kun näki WindWakerin ensimmäistä kertaa...ah. Tulisipa vielä noita hetkiä...se oli mahtavaa.
Itseasiassa kun aloin ajattelemaan niin M$:n FFXIII oli aika lähellä jo :) Hienoa että edes yksi yrittää tuoda kunnon show. Hypehän on hiukan halpamainen keino myydä peliä, mutta kyllä se tuo hienoja hetkiä. FFXIII on kyllä tälläinen hetki. Tyttöystäväkin tuli toisesta huoneesta kysymään että "mitä nyt?" kun huusin ääneen "Holy shit!" ja pidin näytöstä kiinni molemmin käsin tiedotuksen jälkeen  ;D


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Faiska - 18.07.2008 16:28
Operation Flashpoint 2 oli yksi E3:n mielenkiinnonkohteeni. Itse pelialue on noin 220 neliökilometriä ja menee noin 4,5 tuntia sen läpi kävelemiseen. Aseita on yli 70 ja kulkuneuvojakin riittävästi.

Ja realismiin on panostettu taas kovasti sillä kaikki aseet ja kulkuneuvot toimivat täysin niinkuin alkuperäiset. Eli esim. eri tankkeja on opeteltava myös käyttämään hyvin ennen vihollisen kimppuun hyökkimistä. Odotan tästä parasta sotapeliä niinkuin OF1 aikoinaan oli.


Otsikko: Re: E3 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 18.07.2008 18:20
Bungien Halo-julkistus peruttiin E3-pressin kutistamiseksi. (http://v2.fi/uutiset/pelit/4440/Microsoft-paljastaa-syyt-Halo-julkistuksen-pimittamiseen/)

No lupailevat julkistamista pian ihan peliä varten järjestetyssä tapahtumassa.