Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • E3 2008: 15.07.2008 - 17.07.2008
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 17
Tulostusversio
Aihe: E3 2008  (Luettu 122457 kertaa)
E3 2008 « : 01.07.2008 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW



Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30

LINKKI: G4:n livefeed Microsoftin tilaisuudesta

Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
LINKKI: G4:n livefeed Nintendon tilaisuudesta

Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30
LINKKI: G4:n livefeed Sonyn tilaisuudesta

IGN:n päivittyvä lista varmistetusti tapahtumassa nähtävistä peleistä ja laskuri E3:een


Enää alle kaksi viikkoa vuoden suurimpaan pelitapahtumaan, joten on aika avata peli: mitä yllätyksiä haluaisitte messuilla nähdä, mistä peleistä odotatte trailereita/pelikuvia ja millaisia julkistuksia toivotte näkevän tämän vuoden messuilla? Itse seuraan suurimmalla mielenkiinnolla Nintendon tekemisiä, mutta myös PS3:n omistajana katseet suuntautuvat toki sinnekin hieman. Microsoftin tekemisistä olen vähiten tietoinen. Mitä kovia pelejä ne passittavat esiin E3:ssa?

Sonylla on varmaan Killzone 2 se kovin juttu. IGN:n listassa näkyy toistaiseksi yksi, varmistettu Nintendo-nimike: Mystery Case Files: MillionHeir . Sillä ei vielä kuuhun mennä.  :)

Ja sitten niitä toivomuksia messuilla paljastuvista peleistä:

Kid Icarus Wiin näkeminen ei ole enää mitenkään absurdin ajatus, ehkä pikemminkin päinvastoin. On tästä pelistä jo niin kauan juoruttu ja milloin sanottu sen olevan Factor 5:n huostassa, tai sitten Retro Studiosin. Eiköhän Reggie tämän pressissä kuitenkin pamauta mahtipontisesti esiin.

Viime vuonna uskaliaimmat puhuivat uuden Zeldan julkistuksesta Nipan pressin viime minuuteilla. Silloin oli kyllä törkeän aikaista puhua siitä, mutta entäs nyt? Tietääkseni Nintendo ei enää tahdo vilautella pelejään liian aikaisin. Monet uskovat, että jos Wiin uutta Zeldaa ei julkaista tänä vuonna, ei sitä näytetä pressissäkään. Mutta kun miettii, ensi vuoden E3 olisi aika myöhäinen ajankohta tuoda tämä peli esiin. Saa nähdä miten käy.

Uusi New Super Mario Bros. maistuisi mannalle! Vaikka pelimekaniikka ja rakenne olisivat yhteneväisiä ykköseen nähdä, mutta mukana olisi herkullinen liuta uusia kenttiä, minä (ja miljoonat muut) nauttisin siitä suunnattomasti. Yli 10 miljoonaa myytyä peliä; voiko Nintendo todella olla tekemättä tälle jatkoa. Vai säästääkö  se jatko-osan uudelle kannattavalle konsolille, joka ilmestyy vuonna lentävä auto ja neonvalokyltti.

Ja sitten, mitä ihmettä Retro Studios on puuhaillut saatuaan MP3:n valmiiksi? Toivon mukaan se tulee selväksi E3:ssa. Onko kyseessä täysin uusi pelikonsepti? Eräs sisäpiiriläinen vihjaili NeoGAFissa, että heidän projektinsa olisi "hyvin merkittävä juttu". Mitä tuo sitten tarkoittaakaan.  Villeimmät veikkaajat ovat jopa arvelleet, että Nintendo on antanut Wiin Legend of Zeldan Retro Studiosille!


« Viimeksi muokattu: 14.07.2008 13:10 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #1 : 01.07.2008 13:19 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä se Nintendo tarjoaa varmaan sen maittavimman shown. Sonylla hehkutetaan ilmeisemmin vain vanhoja tuttuja LittleBigPlanetista Killzone 2:een, joista varsinkaan jälkimmäinen ei jaksa kiinnostaa sitten yhtään. Microsoftin puuhat taas eivät nouse sitten millään kiinnostuksen kärkipäähän.

Nintendolta siis tosiaan odotan peräti jotain. Luvattu huima E3-julkistus tietenkin kiinnostaa, mutta muutenkin on hienoa nähdä mitä muuta Wii ja DS tulevat saamaan tulevaisuudessa. Varsinkin olisi hyvä tietää saako Wii jatkossa enemmän muitakin kun minipelikokoelmia ja vastaavahkoja. Olisi hienoa nähdä muidenkin kuin Nintendon hyödyntävän konsolinsa hienouksia enemmänkin.

Toki kaikkien tilaisuudet tulee yllätysten varalta ja muuten vain huvin vuoksi katseltua ihan livenä netistä. Ei tämmöistä tapahtumaa nimittäin noin vain sivuutella.


« Viimeksi muokattu: 01.07.2008 13:29 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #2 : 01.07.2008 13:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW On se vaan niin hienoa kun pääsee katsomaan nuo pressit, vieressä limua sekä naksuja ja tietenkin Pelaajalauta kommentointivalmiina.  :)  E3:n aikaan on herkkua olla pelaaja!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #3 : 01.07.2008 13:30 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Onkos muuten ihmisillä suositella jotain saittia, jolta tuota E3:sta pääsisi kurkkimaan. Viime vuonna katselin GameSpotista, mutta onko jollain jotain parempaa tiedossa?
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #4 : 01.07.2008 13:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jotain slim-mallia XO:sta odottelen varovasti. "Toimitusvaikeudet", joita MS:lla on ollut viime aikoina paljonkin kielivät tästä. Euroopan loppuunmyydyt kaupat saavat kuulema vasta jossain vaiheessa heinäkuuta uuden erän konsoleita, kaikki vähäisetkin tungetaan Amerikkaan, jossa XO myy kohtuu hyvin. Suomalaisista kaupoista Konsolinet on jo jonkin aikaa ilmoittanut XO:n olevan toistaiseksi loppun. VPD:lla luvataan uutta erää heinäkuun 15. NetAnttilan valikoimissa ei ole tällä hetkellä yhtään konsolimallia, myös Playerone kertoo tuotteen olevan loppuunmyyty. Siinä nyt muutamia.

Tähän vielä ote KonsoliFIN uutisesta.

"...PR-tykki Gosen ei kommentoinut sivumennen tiedusteltuun huhumyllyyn E3-messuilla paljastattavasta Wii-tyylisestä ohjainmallista, mutta myöntää heinäkuun 15.-17.päivä pidettävillä pelimessuilla odottavan pelaajia useampikin Xbox 360:een liittyvä julkaisuyllätys."

Xbox 360 slim + Wiimotekopio?  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #5 : 01.07.2008 13:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto onko siihen alle kaksi viikkoa enään :o !!!?? Perse! Piti saada lopputyötä sen verran valmiiksi E3:een mennessä että voisin olla silloin kotona tekemässä sitä. Se tarkoittaisi valvomista pressien aikaan. Nyt taitaa jäädä haaveeksi...:( Ensimmäistä kertaa useaan vuoteen. Voi perrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Voisi tietysti pistää uuden vaihteen silmään ja pyytää pomolta jos jäisin kotio juurikin ensi viikon jälkeen...hmmm...mutta asiaan:

Olen ollut aika pimennossa viimeisen kuukauden peli jutuista ja en ole oikein ollut juoruista perillä. Kid Icarusta olen toivonut jo kauan joten totta kai toivon sitä nytkin. Brawlin alkudemo (vai oliko traileri) antoi kovan halun päästä seikkailemaan Pitillä.

Vaikka se onkin epätodennäköistä, minä melkein toivoisin että Zelda siirtyisi Retron tai jonkun muun vastuulle. Uusin Zelda toi minulle jo hiukan väsymisen merkkejä. Sarja kaipaa kovaa uudistusta. OoT oli todellinen tapaus, Wind Waker oli jälleen uudenlaista pelkän graafisen ilmeen vuoksi, mutta tämä uusin on vain jotenkin niin samanlainen kuin OoT (tai muuten vaan tuttua) että kiinnostus loppui kesken. Ei mahtanut mitään. Joten toivon piristys ruisketta sarjaan vaikka pelinä uusinkin on hieno.
Eli minä siis uskon että jotain uudesta Zeldasta tuodaan esille. Ehkä vain teaser, mutta jotain kyllä.

Lisäksi uskon että Nitendo esittelee jotain uutta casual-kikkaa jälleen. Ensin oli WiiSports, sitten WiiFit, ja nyt..? Kuka tietää, mutta jotain kyllä. Melkein pelkään sitä mitä sieltä tulee.

X360 ja PS3 rintamalla on paha sanoa mitä toivoisi, kun aikaa tai rahaa ei vielä ole kumpaankaan. Lisää seikkailuja, RPG-pelejä ja ennen kaikkea uusia pelejä. Ja First Person pelit muualle (joo turha toivo). Ei voisi vähempää kiinnostaa minkälainen on CoD5 tai seuraava Kitara Sankari. Bioshockin jatko-osa periaatteessa kiinnostaa mutta se on varmasti vain sitä samaa joten ei jaksa. Luulen että jopa GoW3 ei sytytä kun ensimmäisessä ja toisessa oli ihan tarpeeksi sitä samaa.

Ja tuossa kun toivoin uusia pelejä niin lopuksi todella ristiriitaisesti toivon DS:lle lisää vanhojen RPG-pelien remake versioita. FFVI!! FFVI!! FFVI!! FFVI!! (lynkkauksenkin uhalla sitä toivon)

Ai niin yksi PS3, X360 peli kiinnostaa ja toivon siitä lisää: Uusi Beyond Good & Evil.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #6 : 01.07.2008 14:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Nintendolta siis tosiaan odotan peräti jotain. Luvattu huima E3-julkistus tietenkin kiinnostaa, mutta muutenkin on hienoa nähdä mitä muuta Wii ja DS tulevat saamaan tulevaisuudessa. Varsinkin olisi hyvä tietää saako Wii jatkossa enemmän muitakin kun minipelikokoelmia ja vastaavahkoja. Olisi hienoa nähdä muidenkin kuin Nintendon hyödyntävän konsolinsa hienouksia enemmänkin.
Tähän niin sama. Olisi mukava saada jotain kunnon FPS-peliä. Selväähän se on, että Wiin kapulassa on aineksia hyviin FPS-peleihin. Toistaiseksi niitä on tullut hyvin vähän. Todennäköisesti tulemme saamaan taas näitä "Tanssi ja pompi Shigeru Miyamoton kanssa"-pelejä, jotka eivät oikeasti ole niin hauskoja, kun kuulostaa:

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #7 : 01.07.2008 14:52 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Tälläistä olen arvioinut Nintendon line-upiksi:

Wii - Varmistetut

* Animal Crossing Wii (lupailtu tälle tilivuodelle)
* Disaster: Day of Crisis (japanilaiset tukkurit ovat jo päässeet pelaamaan peliä. Piti tulla jo ulos tässä kuussa, mutta Nintendo päätti lykätä peliä)
* Fatal Frame IV (Nintendo kustantaa, peli parin viikon kuluttua ulkona Japanissa)
* Mario Super Sluggers (tulee elokuussa ulos, varmaankin tuolla)
* Kirby Wii (luvattu tälle tilivuodelle)
* Retron projekti (päivittivät juuri kotisivunsa uuteen layouttiin, aloittivat uuden projektin jo ennen kuin MP3 oli kaupoissa)
* Wario Ware: the Shake Dimension (tulossa jo syyskussa ulos Euroopassa että USA:ssa, joten varmasti nähdään)
* Wii Music (lupailtu tälle tilivuodelle)

DS  - Varmistetut

* ASH (sai juuri vähän aika sitten ikärajoituksen USA:ssa)
* Fire Emblem (tulee kohta ulos Japanissa)
* Mystery Case Files: MillionHeir (tulee ulos syyskussa)
* Kirby Superstar Ultra (saanut syyskuun julkaisupäivän jo)
* Pokemon Platinium (pika-pii!)
* Soma Bringer (sen verran iso projekti, että uskon lokalisoinnin tulevan)

Kyssärit

* Captain Rainbow (Nintendo haki tämän nimiselle pelille ja logolle tavaramerkin pari kuukautta taaksepäin. Logossa on jojo.)
* Kid Icarus (Joo, huhuja on paljon.)
* Metroid Prime Trilogy (Huhuttu. Lipsahti esiin eri tukkureiden listalla, joten ehkäpä)
* Rhythm Tengoku DS Gold (Ehkä lokalisoidaan länsimaihin, saapi nähdä)
* Punch Out Wii (huhujen mukaan Next Level Gamesin urakkana. Lisäksi tavaramerkki uusittiin juuri vähän aika sitten)
* Project H.A.M.M.E.R (jotkut NST:n työntekijät väittävät että projekti on yhä työn alla)
* Baten Kaitos 3 (Monolithilla on työn alla JRPG Wiille. Baten Kaitos on potentiaalinen kohde, ja usein huhuttu.)

Lisäksi seuraavilla Nintendon sisäisillä kehitysyksiköillä ja tuttavastudioilla ei ole ole tällä hetkellä yhtään projektia joka olisi esitelty (suluissa mitä tiimi on tehnyt lähiaikoina):

* Artoon (Yoshi's Island DS)
* EAD 1 (Mario Kart, Nintendogs)
* EAD 2 (Animal Crossing, Wii Sports)
* EAD 3 (Zeldat)
* EAD 4 (Big Brain Academy, NSMB)
* EAD 5 (Donkey Kong Jungle Beat, Super Mario Galaxy)
* EAD 6 (F-Zero X, Wii Fit)
* Genius Sonority (Dragon Quest Swords, Pokemon Trozei)
* Next Level Games (Super Mario Strikers Charged)
* Kuju (Battalion Wars)
* NST (Mario vs. Donkey Kong 2, Project H.A.M.M.E.R., Crossword DS, jne.)
* Retro Studios (Metroid Prime)
* Skip (Kururin pelit)
* SPDD 3 (Battalion Wars, Tingle, Metroid Prime)
* SPDD 4 (Wiin kanavat, suurin osa Training peleistä)
* Treasure (Gradius V, Gunstar Heroes)

Eli tässäpä sitä ollaan. Wii Music ja Animal Crossing hoitavat tuon casual puolen aika nätisti, ja muutenkin lineup näyttää ihan siistiltä. Näistä huomaa kyllä sen kuinka hemmetin iso Nintendo kehitystalonakin on.


« Viimeksi muokattu: 01.07.2008 15:07 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #8 : 01.07.2008 16:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jokohan se olisi Z-Feron paikka.


Eipä mikään peli erityisesti tällä hetkellä edes kiinnosta, eli tuskin valvon. Mad Worldista olisi kiva saada tietoa ja Bayonettasta kans. Niin ja Tekken 6:lle päivämäärä  >:(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #9 : 01.07.2008 16:36 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jokohan se olisi Z-Feron paikka.

Vaikea sanoa. Se on kyllä yleensä sellainen peli joka tulee sukupolven alkupuolella. Miyamotohan itse oli tyytymätön GBA:n F-Zeroihin, ja sanoi että seuraava peli tulllaan tekemään Nintendon sisällä.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #10 : 01.07.2008 16:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili F-Zero Wiimote ohjauksella ja MKW -laatuisella nettipelillä. Kelpaisi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #11 : 01.07.2008 16:53 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Konami sulattakoon Gradius VI:n jäistä ja antakoon homman Treasurelle. Olisin onnellinen.

Ja sitten ihan tuoreita pelejä olisi myös kiva nähdä, jatko-osia alkaa olla jo liikaa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #12 : 01.07.2008 16:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Wave Race Wiikin olisi ihan makee. Siinä peli, joka soveltuisi wiimotelle kuin voittokuponki MasterTK:n taskuun.

Kaippa E3:ssa saadaan tietää myös Mega Man 9:n julkaisupäivä ja palvelut, josta peliä on mahdollista ladata.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #13 : 01.07.2008 18:21 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Wave Race Wiikin olisi ihan makee.

Wave Racen tuottaja sanoi joku vuosi sitten työskentelevänsä Wii Motorsportsin kanssa. Projektista ei kai sitten loppupeleissä tullut mitään.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #14 : 01.07.2008 20:00 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Tekken 6 ainoa mikä tällä hetkellä kiinnostaa... Ja jos tulee jotain God of War 3 matskua niin jees...
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #15 : 01.07.2008 20:20 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja jos tulee jotain God of War 3 matskua niin jees...

Jos Famitsuun on uskomista, niin tulossa on.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #16 : 01.07.2008 20:38 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse haluaisin nähdä Sonyltä enemmän inFamouksesta ja Microsoftilta Alan Wakesta. Tänä vuonna ilmestyvistä peleistä on jo oikeastaan ihan tarpeeksi nähnyt ja tietää jo käytännössä varmasti mitä tulee ostamaan, joten näistä 2009-nimikkeistä olisi hauska nähdä uutta. Ja tottakai FFXIII:stä olis kiva saada jotain, mutta sen nyt tietää ettei sitä tule tapahtumaan. :p

Lisäksi molemmat saisi heittää jotkut tiiserit tähän asti julkistamattomista tulevista peleistä.

No joo ja RE5:stä voisi myös näyttää jotain, samoin uusi Persian Prinssi saisi näyttäytyä ingame-muodossa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #17 : 01.07.2008 23:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tutkin esiin nuo lehdistökonferenssien alkamisajankohdat ja jos en ihan päin helkkaria niitä naputellut aikamuuntimella, niin tässä ovat alkamisajankohdat (päivitetty myös avausviestiin!)

Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30
Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #18 : 01.07.2008 23:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili *Merkkaa kalenteriin.*

Varsin mukavaan aikaanhan nuo kyllä ovat. Pitää muistaa varata jotain naposteltavaa ja juotavaa, ja etsiä hyvissä ajoin joku paikka mistä katsoa livefeediä.

Nintendolta saisi kyllä tulla jotain järisyttävää loppuvuodeksi. On nimittäin ollut jo hitusen liian kauan erittäin kuivaa tuon Wiin tarjonta. Uusi Zelda kelpaisi erittäin hyvin  :) Sonyltä en odota mitään suurempaa, mutta Microsoft saisi kyllä kertoa vaikka Alan Wakesta jotain infoa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #19 : 01.07.2008 23:23 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Permanto! Taidan olla aikalailla nettipimennossa messujen aikana.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #20 : 02.07.2008 00:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tutkin esiin nuo lehdistökonferenssien alkamisajankohdat ja jos en ihan päin helkkaria niitä naputellut aikamuuntimella, niin tässä ovat alkamisajankohdat (päivitetty myös avausviestiin!)

Microsoftin lehdistötilaisuus: 14.7 Suomen aikaa alkaen klo. 20.30
Nintendon lehdistötilaisuus:  15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 19.00
Sonyn lehdistötilaisuus:         15.7 Suomen aikaa alkaen klo. 21.30


Wuhuuuuu!!! FUCK YEAH!!! Ehtisin jo hiukan masentumaan että nyt alkaa se karu töiden tuoma arki enkä niitä näe mutta nuo ajat pelastivat aika mukavasti.

Sen verran kyllä kysyn että eikös se ero ole +8 tuntia heidän aikaan? Pacific time aikavyöhykkeeseen siis, eikös ne sielä edelleen ole? Eli kun alku peräiset ajathan on (juu en voinut uskoa niin piti tarkistaa :) ) :
14.7, 2008 at 10:30 AM PST - Microsoft Press Conference
15.7, 2008 at 9:00 AM PST - Nintendo Press Conference
15.7, 2008 at 11:30 AM PST - Sony Press Conference

Ja noihin +8 niin ajat ovat Suomen aikaa:
14.7, 2008 18:30 - Microsoft Press Conference
15.7, 2008 17:00 - Nintendo Press Conference
15.7, 2008 19:30 - Sony Press Conference

Vai olenko minä nyt unohtanut jotain? Tai löytänyt väärät tilaisuuksien kellon ajat. Jos lasketaan +10 tuntia ne olisivat silloin kai Hawajilla...

PS. Windows XP:n kellon Time Zone. Auttanut useammin kuin kerran ;)


« Viimeksi muokattu: 02.07.2008 00:12 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #21 : 02.07.2008 00:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuossa esimerkki miten laskin Nintendon lehdistötilaisuuden.

Se pidetään Losissa, joten pitäisi olla oikein. Kuin myös kahden muun.


EDIT: Konsolifinissä päädyttiin Sonyn tilaisuuden kohdalla samaan aikaan kuin minä. Luulen, että kyllä ne ovat ihan oikein.


« Viimeksi muokattu: 02.07.2008 00:24 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #22 : 02.07.2008 00:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoppas, kun 15. päivä osuu vapaapäivä olemaan, hienoa! Tänä vuonna innostus seurata tätä tapahtumaa, tulee olemaan aika huikea. Odotan jo aika innolla. Nintendon lehdistötilaisuutta eniten innolla, ja osuu vielä sopivaan aikaan.
030906 | 190308
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #23 : 02.07.2008 06:59 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Wii IGN:än podcastin mukaan he haastattelevat yhtä Animal Crossing Wiin kehittäjistä E3:ssa, joten kyseinen peli on ainakin varmistettu. Lisäksi sekä Retro Studios että Factor 5 ovat paikalla.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #24 : 02.07.2008 09:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tuossa esimerkki miten laskin Nintendon lehdistötilaisuuden.

Se pidetään Losissa, joten pitäisi olla oikein. Kuin myös kahden muun.


EDIT: Konsolifinissä päädyttiin Sonyn tilaisuuden kohdalla samaan aikaan kuin minä. Luulen, että kyllä ne ovat ihan oikein.
Äh.................ei pää enään pelannut siihen aikaan :) L.A. on -8, mutta kun se on Greenwichin ajasta. Suomi on siihen +2 :) Eli aivan oikein on sinun ajat. Minä vain yritin olla liian fiksu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #25 : 02.07.2008 15:47 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mua ei kiinnosta tällä hetkellä muu kuin Tekken 6 ja God of War 3.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #26 : 02.07.2008 17:10 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Mua ei kiinnosta kuin Wii Fit 2. Mikään muu ei kiinnosta yhtään. Kaikki muut on mielenkiinnottomia. Mahdolliset yllätykset tai pelit ylipäätään? Ei kiinnosta.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #27 : 02.07.2008 21:01 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Mua ei kiinnosta tällä hetkellä muu kuin Tekken 6 ja God of War 3.

Jee samikset!!!  8)
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #28 : 02.07.2008 22:11 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mua ei kiinnosta kuin Wii Fit 2. Mikään muu ei kiinnosta yhtään. Kaikki muut on mielenkiinnottomia. Mahdolliset yllätykset tai pelit ylipäätään? Ei kiinnosta.

Sä kiinnostat mua.
tallennettu
Re: E3 2008 « Vastaus #29 : 09.07.2008 14:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harmittaa muuten ettei Codemasters näytä ainakaan IGN:n listan mukaan E3:ssa mitään F1 2009-pelistä. Tiedän, että monia täällä se ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta minulle se on hyvin mielenkiintoinen julkaisu ensi vuoden peleistä. Kaippa peli on vielä niin alkutekijöissään, ettei mitään näytettävää olisi.

Codemastersin foorumeilla jengi itki pitkään siitä, että F1-lisenssi päätyi moisen arcade-pelitalon kynsiin, mutta pari päivää sitten yksi tuottajista postasi viestin, jossa kertoi tietävänsä mitä fanit haluavat F1-peliltään ja painotti, että siinä panostetaan yhtä lailla simu kuin arcade-osioon. Se luo toivoa. Vaikka on hyvin tiedossa, etteivät talon aiemmat pelit ole simulaatioita nähneetkään. Eikä "puolisimu" -ote sovi formulaan niin hyvin kuin ralliin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 17
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines