Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Driver: San Franciscon julkaisupäivä: 02.09.2011
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC)  (Luettu 14127 kertaa)
Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « : 08.06.2011 09:37 »
Bunder Jäsen Viestejä: 107 Basaaripisteet: 1 Profiili San Francisco on uhattuna, sillä rikollispomo Charles Jericho on vapaalla jalalla. Häntä pystyy vastustamaan vain yksi mies, joka on hurjastellut satojen kaupunkien kaduilla ja omistanut elämänsä rikollisten saamiselle kalterien taakse. Jerichon kiinnisaaminen vaatii päättäväisyyttä, ja hän tietää, että tämä matka voi jäädä hänen viimeisekseen. Hänen nimensä on John Tanner. Hän on DRIVER.
 
Ubisoft Reflectionsin alkuperäisen Driver-pelin kehittäjien DRIVER SAN FRANCISCO on maailmanlaajuisesti 14 miljoonaa kappaletta myyneen toimintapelin seuraaja. Pelaajasta tulee etsivä John Tanner, joka lähtee säälimättömään ihmisjahtiin San Franciscon kaduille. Pelaajat pääsevät tällä kertaa hurjastelemaan sadoilla alkuperäisiä vastaavilla autoilla, joten toiminta ei koskaan taukoa. DRIVER SAN FRANCISCO tarjoaa ajattoman ilmapiirinsä, ainutlaatuisen autojen käsiteltävyyden ja aina uudelta tuntuvan pelattavuuden ansiosta elokuvan kaltaisia takaa-ajokokemuksia.
 
KEY FEATURES
 
AIDONTUNTUISET TAKAA-AJOKOKEMUKSET
Koe DRIVER-pelin elokuvankaltainen ajonautinto: pehmeä jousitus, pitkät liu'ut, tiukat kaarteet ja vauhdikkaat tilanteet liikenneruuhkissa. Aja yli 120 aidontuntuisella autolla kaikkien aikojen tiukimmissa takaa-ajoissa.
 
SÄÄLIMÄTÖN IHMISJAHTI
Tempaudu mukaan jännittävään juoneen, jossa Tannerin liikkeellepanevana voimana toimii halu kostaa Jericholle. Seuraa Tannerin hurjaa matkantekoa San Franciscossa. Huomaat, että tämä ajojahti vie hänet pisteeseen, josta ei ole paluuta.

SHIFT
Toivuttuaan pahasta kolarista Tanner huomaa, että hän on saanut uuden kyvyn. Sen nimi on SHIFT. Hän pystyy vaihtamaan ajoneuvoa lennossa ja ottamaan uuden menopelin hallintaansa. Koe uskomattoman tiivis tunnelma, monipuolisuus ja vapaus. Hyppää nopeamman auton rattiin, tuhoa vihollisia sivullisten ajoneuvoilla ja ota vihollisenkin auto haltuusi.
 
HURJASTELUA SAN FRANCISCOSSA
Voit ajaa yli 200 tiekilometrillä, Golden Gate -sillan yli ja muissa tutuissa San Franciscon paikoissa. Siirry autosta toiseen, niin pääset osaksi kaupunkilaisten elämää. Heillä kaikilla on oma näkökulmansa piiritettyyn kaupunkiin.
 
HÄVITYSTÄ MONEN PELAAJAN VOIMIN
Koe yhdeksän erilaista huimaa ja koukuttavaa verkkopelitilaa, joissa voit siirtyä silmänräpäyksessä minne tahansa SHIFT-kyvyn ansiosta. Kolaroi kaveriesi kanssa tai nappaa heidän autonsa jaetulla näytöllä tai verkossa.
 
JA PALJON MUUTA!
Tallenna parhaat temppusi ja takaa-ajosi elokuviksi, joita voi leikata ja esittää muille. Kokeile ajotaitojasi 20 haasteellisessa kisassa ja 80 rohkeuskokeessa eri puolilla kaupunkia. Kuuntele kuuluisien artistien yli 60 biisiä ja tietysti alkuperäistä DRIVER-teemaa.





Julkaisupäivä on luultavasti 1.9.2011.

Legendaarinen ajopeli tekee siis paluun ja ainakin mulle tää peli on pakko-ostos.
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #1 : 15.06.2011 10:25 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onko julkaisu päivä venynyt. Aluksi puhuttiin kesäkuusta. Mutta eipä kyllä ihme.
Varmaan tämä menee hankintaan jossain välis. Driver 1 oli kova sana joskusti. Tuli pelattua aika hyvin  :)
-
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #2 : 22.06.2011 22:20 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä on siellä ''ehkä'' listassa, vähänkuin DiRT 3. Jota en sitten ostanut. Tulossa syyskuussa niinkuin kaksi muuta peliä joita olen ostamassa (NHL 12 ja F1 2011) joten en tiedä ostanko. Gameplay videota jota katsoin niin grafiikka on Needs For Speed tapaista joka ei tällä hetkellä häkellytä minua.



Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #3 : 23.06.2011 01:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Driver 1 ja 2 kuuluvat lempipelieni listalle. Niinpä tätä juurilleen palaavaa Driveria tuleekin odotettua kovasti. Toivottavasti se onnistuu pyyhkimään viimeisimpien Driver-pelien kovat pettymykset pois mielestä.

Driver oli 90-luvun lopussa jotakin todella upeaa. Sellaista hurjia takaa-ajoja, vapaata kaupungin tutkistelua ja hauskoja tehtäviä sisältänyttä peliä ei oltu oikeastaan edes nähty aiemmin. Ainakaan nätillä 3D-grafiikalla esitettynä. Ja läskien jenkkien ajotuntuma oli juuri sopivan liukas, jotta mutkat pääsi paahtamaan "kahva edellä" ja todella tuntea olevansa Steve McQueeniakin äijempi kuski.

Se mikä yli kymmenen vuotta sitten saavutettiin kotikonsolilla, pyörii nyt matkapuhelimessa; Driverin iPhone-versio on ollut luppohetkinä pyörimässä. Kaupungilla vapaa ajelu on edelleen hauskaa, vaikka autosta ei voikaan poistua GTA-tyyliin. Mutta ehkäpä se on se aines, joka tekee Driveristä omanlaisensa, eikä vain yhtä GTA-kloonia. Ja jo D3:n kanssa näimme, mitä kaikkea pahaa voi tapahtua jos matkitaan matkimisen ilosta.


San Fransiscoa tekee suurelta osin sama tiimi kuin paria ensimmäistä Driveria, Martin Edmondsonista lähtien. Odotukset ovat kovat, sillä Driver on sen aikoinaan kokeneille erityinen nimike.

Toivottavasti etukäteen älyttömältä kuulostava Shift-toiminto ei pilaa peliä tai tee siitä liian epä-Drivermäistä. On selvää, että syyskuussa formuloiden lisäksi kaahataan myös San Franissa - ja ensimmäistä kertaa lisensoiduilla autoilla!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #4 : 23.06.2011 10:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Toivottavasti etukäteen älyttömältä kuulostava Shift-toiminto ei pilaa peliä tai tee siitä liian epä-Drivermäistä.
Minullakin on hyvät muistot vanhemmista, varsinkin ensimmäisestä Driverista, mutta juurikin tuo Shift-hässäkkä epäilyttää isolla eellä tämän uusimman suhteen. Se VOI olla hauskaakin, mutta kyllä se vähän epäilyttää.

Eli en varsinaisesti odottele, mutta seurailen mielenkiinnolla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #5 : 19.07.2011 11:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




Pitää sanoa, että hyvältä näyttää. Ohjauksessa on selvästi säilytetty alkuperäisen Driverin fiilistä ja se oli mielestäni namiskuukkelia ajaa. Ei rattitukea? Tässä pelissä se ei haittaa ollenkaan.

San Fran näyttää hyvältä ja 60 kuvan ruudunpäivitys on myös niin harvinaista herkkua, että täytyy olla toden teolla kiitollinen siitä saavutuksesta.


Shift-toiminto tehnee tästä Driverista todellisen hiekkalaatikkopelin. Se antaa pelaajalle suuremman vallantunteen kuin paikasta paikkaan kävely. Puristit saattavat oudoksua sitä ja hautautua alkuperäisen Driverin nostalgiafiiliksiin, mutta luulen että kun sitä pääsee itse testaamaan, niin se toimii yllättävän hyvin.


Aika varmalta näyttää pelin hankinta.



« Viimeksi muokattu: 19.07.2011 13:19 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #6 : 09.08.2011 23:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Driver-demo saapuu huomenna (keskiviikkona) PS3:lle ja Xbox 360:lle:

http://www.konsolifin.net/playstation/uutiset/8255/


Demo ratkaisee sen, tulenko laittamaan ensi kuussa Driveriin rahaa kiinni. Ennen demoa videot ja ennakot ovat herätelleet positiivisia fiiliksiä, lukuunottamatta vähän hämäävää shift-toimintoa. Ajomallinnus on kuitenkin tärkein juttu ja jos siinä on saavutettu kahden ensimmäisen Driverin letkeys, niin euroja ladellaan tiskiin ainakin täällä päässä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #7 : 11.08.2011 15:39 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Testailin nopeasti pelin demoa ja ei tuo nyt ainakaan ensimmäisellä pelikerralla herättänyt kovin kummoisia fiiliksiä. Ajaminen on ihan jees tuntuista, varsinkin sisäkuvakulmasta, ja ajotuntumaa voi pitää onnistuneena, mutta ei tuo shift-tuohon peliin oikein istu. Pelaaminen tuntui vain vähän tylsältä  :)

Ei mikään day one-peli demon perusteella.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #8 : 11.08.2011 18:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse odottelen kyllä vielä demon jälkeenkin peliä innolla. Oikeastaan avainkysymys lopullisen pelin laadun kohdalla on enää se, onko siihen ympätty tarpeeksi haastetta. Jos peli on nykytrendin mukaisesti ylihelppo, niin tylsäksihän tuo loppujen lopuksi jää. Mutta, jos haastetta löytyy niin, että tulee kunnon vääntöä takaa-ajoissa, niin ei tule olemaan tylsää.
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #9 : 16.08.2011 11:39 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipahan myös tuota demoa testailtua. Ihan ok vaikutelma, mutta ei vielä pienoisen testaamisen jälkeen mikään järisyttävä kokemus ollut. Ajettavuus oli ihan hyvä, siitä plussaa, mutta muuten peli ei vielä täysin vakuuttanut. Vaatii varmaan vielä vähän enempi testailua.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #10 : 24.08.2011 10:01 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Demo aika kuraa, varmaankin liian helppojen tehtävien takia. No, Demon tarkoitus oli oppia käyttämään Shiftiä, mutta tuo Online Demo nostatti fiiliksiä. Todella hauskaa, varsinkin Tag (lipunryöstö). Taitaapi sittenkin Driver SA tulla pelikaappiini  :)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #11 : 09.09.2011 20:56 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Tilasin nyt tämän Driverin ja kauppana oli VPD (Ahvenamaalta, koska oli selvästi halvempi).

Varmaan Keskiviikkona kilahtaa postiluukusta alas, ilmoittelen sitten.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #12 : 13.09.2011 14:44 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipä ole näkynyt Driveria, ei kyllä jaksais odottaa huomiseen  :rollaus:

Tuli ainoastaan LIDL:in mainos joten katsotaan jos tunnin päästä kilahtaisi.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #13 : 14.09.2011 16:25 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulihan se postissa  :P

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #14 : 15.09.2011 07:05 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomasin pari tuntia pelatessa ettei näe tallentaako peli vai ei.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #15 : 15.09.2011 13:42 »
Hernerokka Jäsen Viestejä: 4 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huomasin pari tuntia pelatessa ettei näe tallentaako peli vai ei.

Kyllähän sinne alareunaan tulee semmoinen keltanen pallero, jonka ympärillä pyörii jotain muuta keltaista aina kun peli tallentaa? Ainakin meikäläisllä. :p
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #16 : 15.09.2011 13:48 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili
Huomasin pari tuntia pelatessa ettei näe tallentaako peli vai ei.

Kyllähän sinne alareunaan tulee semmoinen keltanen pallero, jonka ympärillä pyörii jotain muuta keltaista aina kun peli tallentaa? Ainakin meikäläisllä. :p

Ai sekö meinaa, että tallentaa? Kiitos tuosta  :)

Peli on todella hyvä ja tarina koukuttava  ;D Todella hyvä tarina tässä pelissä ja välillä tulee '' viimeksi tapahtunut Driver San Franciscossa '', ihan ,kuin joku sarja  :)

SHIFT auttaa esim. tukkimaa tien ja helpottaa kiinni ottamista. Todella hyvä peli pariin kuukauteen.

Btw (älkää katsoko Spoileria jos ette halua tietää tarinasta jne.)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #17 : 15.09.2011 15:47 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaahas, jaahas. Tuli vedettyä peli läpi  ;D

EDIT
Todiste !
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mode-edit: Yksittäiset tiedotukset kuten "Peli tuli postissa!" ja "Läpi meni!" ovat itsenäisessä viestissä yksinään vähän heikkoja sisällöllisesti, joten pyrkikää aina kokoamaan vähän muutakin sanottavaa messiin.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2011 17:14 kirjoittanut Riepu »
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Driver San Francisco (PS3,XBOX360,WII,PC) « Vastaus #18 : 18.09.2011 17:21 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aika nopeata pelaa tuon tarinan läpi. Ei edes hirveän haastavakaan ole. Mutta kaikkea muuta kivaa tekemistä piisaa tuonkin jälkeen pelissä.
-
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines