Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dragon's Dogma -julkaisu: 25.05.2012
  • Dragon's Dogma: Dark Arisen (Switch): 23.04.2019
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
Tulostusversio
Aihe: Dragon's Dogma  (Luettu 28351 kertaa)
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #90 : 13.05.2013 20:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuli muutamat tunnit rupsautettua ja hyvältä maistuu. Taistelu on nopsaa ja hauskaa, salareita joka savupiipun nokassa ja yleinen häröily hauskaa. Pawnit vähän sekoittavat meininkiä, mutta eiköhän niihin totu piakkoin. Yöllä on pimeää.

Ainoa asia mikä vähän latistaa tunnelmia on ruudunpäivitys joka notkahtelee heti tositoimien alkaessa.

Tämähän on kuin MasterTK'lle tehty peli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #91 : 13.05.2013 21:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tämähän on kuin MasterTK'lle tehty peli.

Itse asiassa ostin pelin tänään aamulla Verkkokaupasta. >_>
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #92 : 13.05.2013 21:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hemmetin hienoa kyllä, että niin moni on loikkaamassa parhauden pariin. Tekniset pikkupuutteet ovat tosiaan harmi, mutta muuten DD on niin täyttä pelaamisen ja kustomoinnin iloa, että oksat pois. Pistin itsekin juuri illaksi pelin tulille. Voi olla virhe unien kannalta, kun on huomenna tentti, mutta so not.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #93 : 14.05.2013 12:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mulkun hyvä peli. Seikkailin jossain vesiputouksen takana ja voi sitä lootin määrää. Siellä oli myös suljettu ovi johon tarvitsi jonkun erikoisen avaimen, mutta loikin seiniä pitkin sen ohi... menetin kaikki pawnit samalla reissulla ja melkein kuolin itsekin. No reppu täynnä maagisia artifakteja ja varusteita ja rahaa enemmän kuin pystyy edes käyttämään. Onneksi Sven on kuolematon ja sen saa takaisin rift stonella. Hieman jännitti kyllä, että sinnekö se nyt jäi hamaan ikuisuuteen.

Kykloopin tappaminen on varmasti myöhemmin täyttä rutiinia, mutta oli kyllä perkeleen hauska "lopari". Ei mitään tylsiä gimmickejä, vaan rehtiä mättöä. Mukavasti jännitti kun viimeinen kyklooppi jahtasi yksinäistä hahmoani siellä luolassa, reppu täynnä, joten ei pystynyt edes kunnolla juoksemaan. No pääsin hengissä takaisin campiin ja tallensin. 6 tuntia meni siinä ilman, että huomasin ajan kulua.

Tämähän on kuin Elder Scrolls, mutta hyvällä taistelusysteemillä ja vihollisilla.

Palkkaa MasterTK sit Sven kun pääset pawneja valitsemaan. Ei pitäisi olla liian ylivoimainen vielä laisinkaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #94 : 14.05.2013 12:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itsehän en ole ollut juuri ollenkaan kiinnostunut tästä pelistä, mutta joku mainitsi GAFissa  Morrowindin ja Dragon's Dogman samassa lauseessa, niin kävin sitten ostamassa.

Edelleen etsin peliä joka tarjoaisi samanlaista löytämisen ja tutkimisen iloa kuin Morrowind, mutta mikään peli ei ole pystynyt lähellekään vastaavaan sen jälkeen. Katsotaan mitä Dogma tuo tullessaan, kunhan ehdin pureutua tähän tarkemmin.
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #95 : 14.05.2013 12:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihan yhtä iso se pelimaailma ei ole, mutta ilman rajoituksia voit kyllä juosta luoliin ja linnakkeisiin kuolemaan  ;D
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #96 : 14.05.2013 20:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ostiko Zoukka ja TK tämän nyt kummalle koneelle?
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #97 : 15.05.2013 08:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pleselle ostin ja näin teidän pawnit, mutta ei niitä viitsi palkata kun menisi peli vähän liian helpoksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #98 : 15.05.2013 13:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hitto jotain 20 questia päällä tällä hetkellä, opin juuri leijumaan ja mikään paikka ei siis ole enää ulottumattomissani! Aivan älytön ylläripeli ja saattaa mennä tuon Fire Embleminkin ohi parhaudessa. Peli tuntuu älyttömän eeppiseltä, vaikka mitään isoja hirviöitä ei ole edes tullut vastaan.

Voi olla next-gen versio tästä pelistä (Deep Down) jotain ihan uskomatonta jos pitävät samaa linjaa yllä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #99 : 15.05.2013 13:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eilen ehdin itsekin pari tuntia testailla ja hyvältä vaikuttaa sen perusteella. Pitää vaan yrittää olla vertaamatta tappelusysteemiä Dark Soulin täydellisyyteen, mutta ei tässä missään nimessä huono ole. Helkkarin hyvä itse asiassa kun vertaa moneen muuhun action-ropeen.

Täytyy kyllä sanoa että olen luullut peliä aivan erilaiseksi kuin mitä se oikeasti on, ja sen vuoksi jätin pelin huomioimatta aikoinaan julkaisussa. Lopullisen tuomion voi tietenkin vasta antaa kun on pelannut enemmän. Skyrimkin tuntui täydelliseltä ennen kuin sen puutteet alkoivat nousta pinnalle.

Mutta enpä taida vielä edes aloitella peliä kunnolla ennen kuin muut pelit on pelattu pois alta. Muuten jää kaikki kesken, jos liikaa eri pelejä vääntää yhtäaikaa.
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #100 : 15.05.2013 14:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hitto jotain 20 questia päällä tällä hetkellä, opin juuri leijumaan ja mikään paikka ei siis ole enää ulottumattomissani! Aivan älytön ylläripeli ja saattaa mennä tuon Fire Embleminkin ohi parhaudessa. Peli tuntuu älyttömän eeppiseltä, vaikka mitään isoja hirviöitä ei ole edes tullut vastaan.

Voi olla next-gen versio tästä pelistä (Deep Down) jotain ihan uskomatonta jos pitävät samaa linjaa yllä.

Deep Down on tosiaan odotetuin next gen -peli tällä hetkellä ihan vaan sen pienen mahdollisuuden vuoksi, että peli voisi olla tätä samaa mutta isommin, sulavammin ja, noh, isommin.

Itsekin koukutuin tähän toiseen läpipeluuseen saman tien, vaikka ei ollut tarkoitus. Näillä leveleillä alun questien vetäminen on toki pelkkää lämmittelyä ja massinkeräämistä, mutta joitain uusia paikkoja, missattua questejä ja tuoretta loottia olen jo nyt kokenut. Ainakin pari suurempaa aluetta on kokonaan näkemättä, ihan jo Trophyjen perusteella, joten niille seikkailen ehkä seuraavaksi. Lisäksi velhona pelaaminen on täysin eri kokemus kuin Fighter/Mystic Knight -vääntö ekalla läpipeluulla. Käsittämätöntä miten hauskoja, antoisia ja keskenään erilaisia kaikki pelimekaniikat tuntuvat olevan. Rakastin hands on -taistelua, kiipeilyä ja taistelun yleistä vauhtia ritarin roolissa, mutta myös tulipallojen takominen kaverien naamaan - ja sen tuhon todistaminen omin silmiin - on perkeleen palkitsevaa. Saatikka, kun päästään raskaampien taikojen pariin. Vocation-systeemille on pakko kans heittää jälleen kerran propsit: skillejä on joka tyypillä aimo määrä(nyt Dark Arisenin myötä vielä lisää) ja kun mullakin on vanhat kamat talletuksessa, niin voisin milloin vain vaihtaa takaisin Mystic Knightiksi ja lähteä puukkottamaan kyklooppia silmään. Simppeli, joustava ja kuitenkin syvällinen systeemin. Kyllä käy.

En olisi tosiaan uskonut, että tämä vetää näin lujasti mukaansa uudemmalla läpipeluullakin, mutta niin vain jäivät kaikki muut peliprojektit taka-alalle. Ehdottomasti julkaisuvuotensa paras, yllättävin ja eniten tunteja imenyt peli. Ja voi että, se Bitterblack Isle on vasta leivän varsinaisena lihana tulossa. En vain malta lähteä sinne vielä, kun mantereellakin on niin douppia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

TK: Elder Scrollsin tai Soulsin veroista lorea tältä on turha odottaa(vaikka tarina kannattaa silti pelata loppuun, sillä se paketoidaan erittäin siististi). Sen sijaan uskoisin jäbän kyllä arvostavan DD:n maailman avoimuutta, lootin määrää ja yleistä seikkailun tuntua. Minne vaan voi mennä, ja normiquesteiltä helposti ajautuukin omille seikkailuilleen päiväkausiksi, mikä onkin sitä parasta. Oikeasti kovia varusteita voi löytää ihan vaippaikäisenä, ja jos eksyy väärään metsään, saattaa vastaan käppäillä Chimera tai vaikka pikkulohari ja raiskata partysi hetkessä. Plus ne kuumottelevat yöt.



EDIT. Okei, loppukaneetiksi fiilistelykuvaa nykyisestä partysta.



Oma jässikkä velhoilee keskellä, vierellä pawn, oikealla Benimaru, vasemmalla palkattu Fighter-muija.


« Viimeksi muokattu: 15.05.2013 14:28 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #101 : 15.05.2013 15:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mutta enpä taida vielä edes aloitella peliä kunnolla ennen kuin muut pelit on pelattu pois alta. Muuten jää kaikki kesken, jos liikaa eri pelejä vääntää yhtäaikaa.

Tai sitten kannattaa aloittaa, niin pääset pelaamaan samaan aikaan muiden kanssa ja lainailemaan Pawneja  ;)


Lainaus käyttäjältä: Sharkie
EDIT. Okei, loppukaneetiksi fiilistelykuvaa nykyisestä partysta.



Oma jässikkä velhoilee keskellä, vierellä pawn, oikealla Benimaru, vasemmalla palkattu Fighter-muija.

Aww, siellä se mun Pawn on. En edes muistanut miltä se näyttää nykyään. Lähipäivinä pitää kyllä käynnistää peli ja katsoa missä seikkailussa Benis on viimeisen 10 kk (?) aikana ryvettynyt  ;D

Mites toi Benimaru muuten toimii sulla Sharkie? Onko hyvä tankki vai vaatiiko päivitystä toimintatapohin/varusteisiin?


« Viimeksi muokattu: 15.05.2013 15:41 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #102 : 16.05.2013 09:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Oikein hyvin se on painanut päälle ja jakanut raskaita iskuja, eikä varusteissakaan ole valittamista. Ainakin tuota yläkroppa-armoria käytin omalla hahmollanikin tosi pitkään. :) Leveleissähän Beni alkaa toki omista hahmoistani jäämään, mutta vielä se ei juurikaan näy. Kunhan pääset jatkamaan peliä(kohta?), karttuu jo endgamen tiimellyksessä sekä expa että varustelutaso varmasti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #103 : 16.05.2013 10:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Käynnistin pelin tuossa eilen ja harmikseni oli ilmeisesti ehtinyt Beniksen seikkailut osittain vanhenemaan. Listalla oli varmaan 10kpl tyyppejä, kenen hommissa Benis on hääräillyt mutta kaikkien kohdalla luki jotain tyyliin, että "tietoa ei saatavilla" tms. Ainoastaan viimeisimmän kohdalla tiedot oli vielä tallella. Tosin sekin heppu oli antanut Benikselle 1/5 kaikesta :o

Eli ilmeisesti ei ihan loputtomiin kuitenkaan säily Capcomin servuilla nuo Pawnien seikkailut, kun tosiaan varmaan 10kk sitten pelasin viimeksi ja osa datasta on hävinnyt johonkin  :(


« Viimeksi muokattu: 16.05.2013 10:24 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #104 : 16.05.2013 11:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mulla kävi itse asiassa samalla lailla, kun ekan kerran nukuin majatalossa nyt pelin aloitettuani. Uusivanha pawnini sai siinä vaiheessa vastaavan listan not available -mainintoja. Itse arvelin, että ongelma olisi saattanut johtua Dark Arisenista tai hahmon nimen muutoksesta, mutta ei varmaan jos sulla kävi samoin.

Sen sijaan on jännä, että sittemmin ei ole tullut yhtään palautetta tai tilpehööriä äijän mukana. Toki pawneja on tarjolla eläimellinen määrä ja jos näitä korkean tason kavereita käytetään, niin niitä käytetään varmasti pitkiä aikoja putkeen. Lisäksi Bitterblackilla voi vissiin delata tietyssä mätössä kerralla, mikä estäisi palautteen annon. Silti, noita ruukasi tulla sen verran usein, että onhan se vähän outoa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #105 : 16.05.2013 11:23 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Huomasin muuten että jos jakaa pawneille quest itemeitä ja jos kaveri nyt sattuu kuolemaan (Hyppää kykloopin selkään kun se on henkihievereissään ja tipahtaa rotkoon örmyn mukana) löytyy ainakin quest itemit sieltä omasta stashistä. Tiiä sitten siirtyykö ihan muutkin matskut, aika paljon sillä oli sitä kamaa kannossa...

Ihan kohtapuoliin alkaa uuden sisällön tutkiminen, alotin pelin uudestaan melee tyyppinä. En malta oottaa.
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #106 : 16.05.2013 11:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No niin, peli hankittu.  8) Pitää ensin hoitaa nuo kesken olevat pelit, että voin rauhassa keskittyä Dogmaan. Menee varmaan kesäkuun puolelle, jonne toivon siis paljon sadepäiviä.  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #107 : 16.05.2013 13:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mun pitää vielä nopsaan vetää Castlevania: LoS, kun aloitin uuden läpipeluun, mutta sitten siirryn kyllä tähän. Mutta on se Fire Emblemkin kesken...
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #108 : 26.05.2013 16:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Noniin, tätä on nyt taas tullut väännettyä. Tasolla 56 hahmo tällä hetkellä. Sharkienkin kannattaa varmana palkata Benis uudestaan, kun on tullut vähän leveliä ja parempi ase. Muuten en ole saanut vielä parempaa kamaa..

End game on nyt periaatteessa läpi, viimeistä bossia lukuun ottamatta. Ur-Dragonin tapoin äsken ja mietin että mitä tekisi seuraavaksi. Periaatteessa voisi lähteä rymyämään sinne Bitterblack Islen suuntaan, mutta mietin että aloittaisiko NG+:n vai ei.. Aloititko Sharkie NG+:n vai miten? Itse suunnitelin kanssa, että voisi vaihtaa Sorceressiin jahka olen levelannut Assassinin loppuun asti. Sitten voisi palkata sen sun Pawnin hoitelemaan näitä mun nykyisiä hommia  :)

Edit:
Lukaisimpa tuolta edelliseltä sivulta  :)

Edi2:
Aloittelin NG+:n eilen illalla. Toistaiseksi vielä Assassin-hahmoluokkana, mutta vaihtuu Sorceressiin jahka saan levelit täyteen. Gran Soreniin asti pääsin ja mietin että jaksaisiko tuota pääjuonta vielä vääntää vai pitäisikö pomppia Bitterblack Islelle. Todennäköisesti pelaan pääjuonta vähän matkaa, niin saan Sorceressille edes jotain kykyjä ennenkuin lähden hirviöjahtiin.


« Viimeksi muokattu: 27.05.2013 10:58 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #109 : 27.05.2013 12:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jes, mainiota. Itsekin pääsen pelin pariin taas viikonloppuna, kunhan reissusta kotiudun. Omat levelit taitavat kans olla siinä 57 paikkeilla, ja vocation level molemmilla muistaakseni seitsemän tai jotain. Ajattelin kanssa seikkailla vielä normikartalla ja tehdä vanhoja tehtäviä kunnen Sorcerer-level on täynnä ja kovimmat skilssit saatu, ja sit painua Bitterblackille. Ois siistiä, jos lähdettäisii sinne about samoihin aikoihin, niin saisi fiilistellä uutta loottia ja eeppisiä monssuja yhdessä. :b

Soulflayer Canyon oli muuten aika makee mesta. Mikään tehtävä viime kerralla ei vienyt tuonne, ja paikka piti nyt etsiä ihan erikseen. Ei kauhean iso, mutta todella tunnelmallinen alue, plus helvetisti hyvää loottia. Vielä olisi - trophyjen mukaan - hukassa joku "South-western cavern" muistaakseni, sekä Duke's Manse, whatever that is. Jonkinlainen manse-sisäänkäynti (Blighted Mansehan se oli) on pohjoisessa matkalla Bluemoon Towerille, mutta muistaakseni siitä ei noin vain päässyt sisään. Mieluummin olen melkein nyt seikkaillut itse ja koittanut löytää näitä uusia alueita kartalta kuin tehnyt perustehtäviä. Maailma vie mennessään.

Niin, ja mites tuo Ur-Dragon. Olenko käsittänyt oikein, että sen tappaminen on jokin kollektiivinen effortti, ja kaveri palaa aina uudestaan entistä kovempana? Kävin siis tuolla pyörähtämässä, mutta en tuntunut saavan lohariin minkäänlaista lommoa, ja se näyttikin olevan joku 200+ iteraatio. Millä sait kaverin hengiltä?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #110 : 27.05.2013 13:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ois siistiä, jos lähdettäisii sinne about samoihin aikoihin, niin saisi fiilistellä uutta loottia ja eeppisiä monssuja yhdessä. :b

Näyttää olevan aika samankaltaiset suunnitelmat molemmilla, joten varmaan aika samoihin aikoihin päädytään mestoille.

sekä Duke's Manse, whatever that is. Jonkinlainen manse-sisäänkäynti (Blighted Mansehan se oli) on pohjoisessa matkalla Bluemoon Towerille, mutta muistaakseni siitä ei noin vain päässyt sisään. Mieluummin olen melkein nyt seikkaillut itse ja koittanut löytää näitä uusia alueita kartalta kuin tehnyt perustehtäviä. Maailma vie mennessään.

Tuo on minullakin käymättä. En koskaan keksinyt, että miten sinne pääsee sisään. Pitäisi selvittää. Hyvä puoli on, että sinne voi pomppia vaikka samantien. Ei tarvitse odottaa, että juoni vie sinne suuntaan  :)

Niin, ja mites tuo Ur-Dragon. Olenko käsittänyt oikein, että sen tappaminen on jokin kollektiivinen effortti, ja kaveri palaa aina uudestaan entistä kovempana? Kävin siis tuolla pyörähtämässä, mutta en tuntunut saavan lohariin minkäänlaista lommoa, ja se näyttikin olevan joku 200+ iteraatio. Millä sait kaverin hengiltä?

Olin itsekin ihan pihalla siitä vielä pari päivää sitten, mutta kyselin vähän GAFin puolella ja selkisi. Ur-Dragonilla on kaksi eri "moodia", offline ja online. Offline Ur-Dragonin kimppuun pääsee, kun asettaa pelin offline tilaan. Tuossa tilassa se on kuten mikä tahansa bossi pelissä, hankala mutta ihan tapettavissa. Jotkut jopa sooloavat sen. Online tilassa Ur-Dragonilla on aivan julmetusti HP:ta ja sen tappaminen vaatii pitkän ajan ja usean eri pelaajan. Periaatteessa se on "asynkroninen taistelu", jossa jokainen pelaaja käy vuorotellen pikkuhiljaa lyömässä loharilta elkkua pois, kunnes se viimein kuolee. Kaikki mukana olleet saavat kai jotain loottia ja eniten saa se, kuka sen viimein tappaa. Ur-Dragonia vastaanhan pääsee tappelemaan suoraan Cassariksen kautta NG+:ssa.
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #111 : 27.05.2013 13:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Niin, ja mites tuo Ur-Dragon. Olenko käsittänyt oikein, että sen tappaminen on jokin kollektiivinen effortti, ja kaveri palaa aina uudestaan entistä kovempana? Kävin siis tuolla pyörähtämässä, mutta en tuntunut saavan lohariin minkäänlaista lommoa, ja se näyttikin olevan joku 200+ iteraatio. Millä sait kaverin hengiltä?

Olin itsekin ihan pihalla siitä vielä pari päivää sitten, mutta kyselin vähän GAFin puolella ja selkisi. Ur-Dragonilla on kaksi eri "moodia", offline ja online. Offline Ur-Dragonin kimppuun pääsee, kun asettaa pelin offline tilaan. Tuossa tilassa se on kuten mikä tahansa bossi pelissä, hankala mutta ihan tapettavissa. Jotkut jopa sooloavat sen. Online tilassa Ur-Dragonilla on aivan julmetusti HP:ta ja sen tappaminen vaatii pitkän ajan ja usean eri pelaajan. Periaatteessa se on "asynkroninen taistelu", jossa jokainen pelaaja käy vuorotellen pikkuhiljaa lyömässä loharilta elkkua pois, kunnes se viimein kuolee. Kaikki mukana olleet saavat kai jotain loottia ja eniten saa se, kuka sen viimein tappaa. Ur-Dragonia vastaanhan pääsee tappelemaan suoraan Cassariksen kautta NG+:ssa.

Noniin, jälkimmäistä olin tosiaan arvellut itsekin, mutta online/offline-ero ei tullut mieleen. Tai se, että jokainen mukana ollut saa loottia. Periaatteessa jotain kamaa pitäisi siis jossain vaiheessa tipahtaa, kun olen tosiaan käynyt kerran takomassa ja kuolemassa tuolla. Saas nähdä.

Niin, ja sorruin käymään DD-wikissä kurkkaamassa nopsaan Blighted Mansen sijaintia (ja että onko se ja Duke's Manse edes sama paikka), ja ohimennen sain myös tietää, miten sinne pääsee:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Vielä hämmentävät ne mystiset cavernit, joita olen jo yhden reissun about mainitusta ilmansuunnasta koittanut kaivaa(eli rannikolta ja muilta alueilta Witchwoodin ja Greatwallin välistä). Ei tunnu löytyvän.


« Viimeksi muokattu: 27.05.2013 13:27 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #112 : 27.05.2013 20:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pistä Sharkie se peli offline tilaan ja käy nistimässä se Ur-Dragon, se on ihan kannattavaa. Jos ei muuta loottia tipu, niin ainakin 20 Wakestonea tulee aina. Varmaan ihan käteviä Bitterblack Islellä, kun ei tule game overia vaikka kuolisikin. Jos ei sinne tarvi, niin saahan noista 30k rahaa kappaleelta. Muutenkin ihan tiukka matsi, saa kiipeillä kunnolla koska sillä on varmaan 10 sydäntä eri puolilla kehoa.

Siinä matsissa sitten menee jokunen vuoro, koska Ur-Dragon lentää pakoon 10min taistelun jälkeen. Itse listin sen varmaan viiden vuoron aikana ja joka vuoron välissä pitää käydä majatalossa lepäämässä, että loharin saa "resetoitua". Elkut ei tietenkään resetoidu, joten noin se pitää tehdä ellei ole joku tosi kovatasoinen hahmo.
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #113 : 31.05.2013 12:08 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Kummastakohan classista irtoisi enemmän lystiä, meleemurjojasta vai velhosta? Intron perusteella melee ei vielä ihan kybällä sytyttänyt, mutta ideana olisi aloitella peli alusta jousimieheni kanssa tapahtuneen kömmähdyksen vuoksi...

Tapahtui nimittäin niin, että ensimmäisen kuoleman myötä opin karvaalla tavalla eron savepointtien ja checkpointtien välillä. Retry edellisestä checkpointista joka oli varmaan 5 tunnin takaa paskalla levelillä ja paskoilla kamoilla + käsittämätön vahinkotallennus = ketutus maximus  :/
Voice of The World.
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #114 : 31.05.2013 12:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kummastakohan classista irtoisi enemmän lystiä, meleemurjojasta vai velhosta? Intron perusteella melee ei vielä ihan kybällä sytyttänyt, mutta ideana olisi aloitella peli alusta jousimieheni kanssa tapahtuneen kömmähdyksen vuoksi...

Ennen olisin liputtanut meleetä tässä kanki kovana, mutta nyt velholla useamman tunnin heiluneena pakko sanoa, että ovat helvetin siistejä molemmat. Silti, jos pelasit vasta jousimiehellä, olisi Fighterissa varmasti eniten vaihtelua. Itse ainakin pidin eeppisestä kiipeilystä todella paljon, ja upgreidaamalla myöhemmin Mystic Knightiksi saa pikkutaikoja ja isot kilvet käyttöönsä, samalla kuitenkin säilyttäen ihan kohtalaisen liikkuvuuden. Varmaan vieläkin lempparivocation toi.

Onneksi kokeilemalla ei menetä kuin hieman aikaa. Jos meleemättö alkaa maistua puulta, vaihtuu ammatti käden käänteessä. :) Kokeile siis rohkeasti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #115 : 31.05.2013 13:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Olen nyt jonkun aikaa heilunut Sorceressina. Vocation rank taitaa olla vasta 4 tai 5, joten mitään kivoja taikoja en ole vielä saanut. Tulipalloja ja salamia nakkelen vasta. Vielä vähän, niin saa meteoriitit sun muut tuhovälineet käyttöön.

Hölmö kun olin, en tajunnut ostaa Everfallin vendoreilta mitään kivoja varusteita ennenkuin aloitin NG+:n. Pelin alussa on vähän huonosti saatavilla kamaa mun tasoiselle pelaajalle (lvl 61), joten olen vähän alipukeutunut ja -aseistautunut. Olisi kiva löytää jotain parempaa ennen BBI:lle lähtemistä, jotta pärjää alussa paremmin.

Palkkasin muuten Bo Daggermanin ja jäbä on toiminut ihan hyvin. Pelasti mut jopa yhdessä vaiheessa aika täpärästi, kun healasi mut jollain antamallani potionilla. Aika miehekäs ääni vaan hepulla  :lol:
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #116 : 31.05.2013 13:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Palkkasin muuten Bo Daggermanin ja jäbä on toiminut ihan hyvin. Pelasti mut jopa yhdessä vaiheessa aika täpärästi, kun healasi mut jollain antamallani potionilla. Aika miehekäs ääni vaan hepulla  :lol:

Haha, se tosiaan lipsahti vähän tumman puolelle. Mutta ainakin onnistuin, kun halusin pesäeron oman jantterini ja mustan ranger-selviytyjän välille.  :lol: Kiva että pelittää. Sain sen juuri varusteltua ihan okei ennen kuin tämä työreissu ja -rupeama painoi päälle. Viikonloppuna jatkuu, joten levelit ja varustelutaso lähtee kans nousuun.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #117 : 01.06.2013 00:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli sitten pompittua jo Bitterblackille, kun huomasin että mantereella ei ole mitään tekemistä. Kaikki questit jotain "tapa X määrä myyriä" ja osa normaaleista questeista tuntui jotenkin bugittavan NG+:n takia tms. En kyllä aloittanut vielä saaren syöverien koluamista, mutta ehkä huomenna tai ylihuomenna.

Johan tässä on leveleitäkin 64, joten pitäisi alkaa pärjäämään ihan hyvin siellä.


Edit:
Sharkie, jos Benis on vielä palkkalistoilla, niin suosittelen palkkaamaan uudestaan. Huomasin nimittäin, että hepulla ei ollut yhtään erikoiskykyjä käytössä. Ilmeisesti nollautuivat NG+:aa aloittaessa ja en tajunnut tsekata niitä, kuin vasta tänään. Homma korjattu.


Edit2:
Bitterblack Isle onkin varsin kiva ympäristö. Erottuu Gransyksestä sopivan synkällä fiiliksellä ja mestojen koluaminen on hauskaa. Erityisen kivaa on se, että joka paikka on tungettu täyteen kaikenmaailman salareita yms. joten minimappia kannattaa todellakin tuijotella. En ole oikeasti nähnyt missään pelissä vielä näin paljon salareita, jotka kyllä helposti missaa jos vaan juoksee läpi.

Bossit on kanssa aika paljon hankalampia, kuin mikään mitä mantereen puolelta löytyy. Elkkua on pirusti ja osumat tekevät kipeää. Itse asiassa yhtä bossia yritin aika monta kertaa eilen, mutta sen onnistui aina tappaa mun Pawnit ja damagen tekeminen oli niiin hidasta. Piti vaihtaa takaisin Assassiniksi, koska sillä pääsee huitomaan suoraan sen herkkään paikkaan. Sorceressilla oli vähän vaikeaa. Illlalla nähdään, että meneekö monsu alas helpommin..


« Viimeksi muokattu: 03.06.2013 09:19 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #118 : 03.06.2013 09:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Sharkie, jos Benis on vielä palkkalistoilla, niin suosittelen palkkaamaan uudestaan. Huomasin nimittäin, että hepulla ei ollut yhtään erikoiskykyjä käytössä. Ilmeisesti nollautuivat NG+:aa aloittaessa ja en tajunnut tsekata niitä, kuin vasta tänään. Homma korjattu.

Pitääpä tsekkaa illalla. Palkkasin sen tosiaan just eilen uusiksi, kun pelasin pitkän pätkän, mutta en osaa nyt sanoa, oliko kaveri tavallista hanumpi.

Itsekin tapoin eilen offline-Ur-Dragonin ja hyppäsin sen jälkeen Bitterblackille. Pari kolme taskia ehdin myös siellä jo suorittaa. Miljöö on tosiaan pirun tunnelmallinen, vihollisissa tekemistä ja salaisuuksien ja lootin määrä eeppinen. Kyllä maistuu.

Itse asiassa yhtä bossia yritin aika monta kertaa eilen, mutta sen onnistui aina tappaa mun Pawnit ja damagen tekeminen oli niiin hidasta. Piti vaihtaa takaisin Assassiniksi, koska sillä pääsee huitomaan suoraan sen herkkään paikkaan. Sorceressilla oli vähän vaikeaa. Illlalla nähdään, että meneekö monsu alas helpommin..

Eihän tuo sattumoisin ollut se kahlittu jättikyklooppi? Oli meinaan itselläni eilen samankuuloisia ongelmia. Helaa kaverilla perkeleesti, ja piikkinuijan heilautuksesta about kertakuolema. Pawnit olivat ihan helisemässä, kuolivat jatkuvasti, ja alkupuolisko tappelusta menikin puhtaaksi kaaokseksi, jossa itsekin kerran kuolin ja kulutin yhden wakestonen. Lopulta ei auttanut muuta kuin koittaa käskeä pawnit mukanani ylemmälle maalle samalla kun itse taoin meteoriittia ja jääpilaria monssun naamariin. Taktiikka toimi, mutta hemmetin hidastahan se oli. Kaatohetkellä oli aika voittajafiilis, sen verran lähellä kuolemaa käytiin.

Toinen kohokohta oli, kun melkein ekassa goblin-tappelussa pamahti Kuolema paikalle trollailemaan. Paskoin valehtelematta housuuni, mutta onneksi se käväisi vain aiheuttamassa hämmennystä ja katosi aika pian.  :lol: Aivan loistava meininki.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #119 : 03.06.2013 10:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eihän tuo sattumoisin ollut se kahlittu jättikyklooppi? Oli meinaan itselläni eilen samankuuloisia ongelmia. Helaa kaverilla perkeleesti, ja piikkinuijan heilautuksesta about kertakuolema. Pawnit olivat ihan helisemässä, kuolivat jatkuvasti, ja alkupuolisko tappelusta menikin puhtaaksi kaaokseksi, jossa itsekin kerran kuolin ja kulutin yhden wakestonen. Lopulta ei auttanut muuta kuin koittaa käskeä pawnit mukanani ylemmälle maalle samalla kun itse taoin meteoriittia ja jääpilaria monssun naamariin. Taktiikka toimi, mutta hemmetin hidastahan se oli. Kaatohetkellä oli aika voittajafiilis, sen verran lähellä kuolemaa käytiin.

Ei itse asiassa ollut. Olihan tuo mainitsemasi Gorecyclop aika pahaperse, mutta ei lopulta kovin vaikea kun käytin alusta asti samaa taktiikkaa kuin sinä. Tosiaan käytännössä melkein laakista tappoi ja lisäksi hahmoilta lähti jalat alta joka iskulla, joten siellä maassa tappelu olisi ollut ihan itsemurha. Vetäydyin itsekin tosiaan korkeammalle, jolloin iskut eivät enään osuneet, mutta pystyin laukomaan jääpiikkejä sen naamaan. Kestihän tuossa vaan pirun kauan, kun joutui soolona vetämään. Repeilin kanssa sun Pawnin jutuille, kun bossin kammioon mentäessä pyyteli koko ajan että "kai me jätetään tuo rauhaan?"  :lol:

Ongelmallinen vastus oli seuraava bossi, Gazer, joka on käytännössä jättimäinen Evil Eye. Täysin mulkku bossi, mutta ehkä se nyt Assassiinilla menee helpommin..
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines