Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dragon's Dogma -julkaisu: 25.05.2012
  • Dragon's Dogma: Dark Arisen (Switch): 23.04.2019
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
Tulostusversio
Aihe: Dragon's Dogma  (Luettu 28104 kertaa)
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #120 : 03.06.2013 22:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Heh, mainitsemani "ongelmallinen" bossi oli kyllä aivan pala kakkua, kun palasin pelaamaan Assassiinilla. Roikuin koko matsin ajan kiinni ns. herkässä paikassa ja annoin puukon heilua. Meni alas about parissa minuutissa vaikka elkkua olikin bossilla suht hyvin. Tuohon herkkään kohtaan osuminen oli vaan niin pirun vaikeaa Sorceressilla ja Pawneistakaan ei oikein ollut apua, että ei siitä meinannut tulla mitään.

Kätevästi avautui myös vähän tuon jälkeen ovi, jonka kautta pääsee suoraan kulkemaan saaren aloituspaikkaan ja takaisin. Ei tarvitse juosta koko luolastoa koko ajan läpi.
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #121 : 04.06.2013 06:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW They're masterworks all, you can't go wrong.
Play-Asia
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #122 : 11.08.2013 11:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tulipas vedettyä Dark Arisen läpi äsken. Peli jäi kesken niihin aikoihin, kun TLoU tuli, ja vasta eilen intouduin jatkamaan. Loppujen lopuksi olin melkein 2/3 luolastosta rymynnyt aiemmin ja aika nopeaan sain loputkin koluttua. Loppubossi kaatui tokalla yrittämällä eikä ollut mitenkään järin hankala näin ekalla kerralla. Tätähän voi siis jyystää läpi niin monta kertaa, kuin haluaa jolloin viholliset/bossit vaikeutuu koko ajan ja dropit paranee. Ensiksi yritin Sorceressilla, mutta päätin vaihtaa takaisin Assassiiniin koska jälleen kerran se oli mielestäni parempi tähän taistoon. Lopussa olin level 82 ja ihan hyvät kamat löytyy. Pawnillakin on joku haarniska, joka parantaa koko ajan.

Kokonaisuudessaan sanoisin, että lisäosa on oikeastaan jopa parempi kuin itse emopeli. Synkempi ja keskittyy enemmän siihen pelin parhaimpaan puoleen, eli isoja vihollisia vastaan taistelemiseen. Tylsiä mobeja on vähemmän, koska pääpaino on isoilla örmyillä. En tiedä tuleeko tätä enään koskaan pelattua läpi uudestaan, mutta löytyyhän tästä jälleenpeluuarvoa jos sitä haluaapi.


« Viimeksi muokattu: 11.08.2013 13:59 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Dragon's Dogma « Vastaus #123 : 11.08.2013 18:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tulipas vedettyä Dark Arisen läpi äsken. Peli jäi kesken niihin aikoihin, kun TLoU tuli, ja vasta eilen intouduin jatkamaan. Loppujen lopuksi olin melkein 2/3 luolastosta rymynnyt aiemmin ja aika nopeaan sain loputkin koluttua. Loppubossi kaatui tokalla yrittämällä eikä ollut mitenkään järin hankala näin ekalla kerralla. Tätähän voi siis jyystää läpi niin monta kertaa, kuin haluaa jolloin viholliset/bossit vaikeutuu koko ajan ja dropit paranee. Ensiksi yritin Sorceressilla, mutta päätin vaihtaa takaisin Assassiiniin koska jälleen kerran se oli mielestäni parempi tähän taistoon. Lopussa olin level 82 ja ihan hyvät kamat löytyy. Pawnillakin on joku haarniska, joka parantaa koko ajan.

Kokonaisuudessaan sanoisin, että lisäosa on oikeastaan jopa parempi kuin itse emopeli. Synkempi ja keskittyy enemmän siihen pelin parhaimpaan puoleen, eli isoja vihollisia vastaan taistelemiseen. Tylsiä mobeja on vähemmän, koska pääpaino on isoilla örmyillä. En tiedä tuleeko tätä enään koskaan pelattua läpi uudestaan, mutta löytyyhän tästä jälleenpeluuarvoa jos sitä haluaapi.

Haha, olipa hassu sattuma että heitin juuri levyn pleikkarin sisään pitkästä aikaa. Mullakin jäi pelin pelaaminen alkukesästä, kun tosielämän menot ja 3DS-buumi veivät mennessään. Pleikkarilla pelasin välissä myös muuta, kuten MGS2:n ja kevyemmän The Caven.

Jättisilmä jäi mulla peittoamatta, se olisi siis seuraavaksi vuorossa. Koetin bossia kerran, enkä tosiaan saanut siihen Sorcererilla hirveän helposti iskua. Portaikosta suoraan silmään viskotut jääpilarit toimivat okei, ja hätää ei ollut niin kauan kuin pawnien hyödytön ympäriinsä juoksentelu piti monssun kiireisenä. Ikävä kyllä taistelu kesti pitkään ja petrification pudotti lääkkeiden loputtua soltun toisensa perään, eikä yksin jäätyään tuolle enää voinut mitään.

Seuraavaksi kokeilen itsekin vaihtaa takaisin Mystic Knightiksi. Katsotaan, pääseekö sillä paremmin herkkupaikoille.


EDIT. Onpa kiva palata pelin pariin taas! Meni pari tuntia kuin siivillä ihan jo tutut paikat kolutessa sekä expaa nostaen että loottia keräten (oli sopivasti vanhat laatikot refreshautuneet). Sain ostettua uutta gearia, hamstrasin curativeja, kehitin hahmoja parilla levelillä, palkkasin Benin uusiksi (kelpaa :lol:) ja hanskassa on myös vino pino kirottua kamaa, jotka pitäisi käydä siunaamassa. Se saa kuitenkin hetken odottaa, sillä seuraavana silmämonssu. Parin uuden taian turvin lähden kuitenkin vielä kokeilemaan bossia Sorcererina, sen verran hyvä meininki tässä ammatissa vielä on. Jos ei parilla yrityksellä kaadu, niin sitten vaihdan suosiolla Mysticciin. Toistaiseksi koitan sportata puhtaasti velhoilua.

EDIT2. Simmu kaatui sit saman tien, yllättävän helposti.
Spoileri (osoita katsoaksesi)




« Viimeksi muokattu: 12.08.2013 01:42 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #124 : 29.08.2013 14:28 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Dark Arisen-painoksen ostin kun halvalla lähti.

Alussa kaikki oli hemmetin sekavaa, eikä peli meinannut maistua Skyrimin ja Dark Soulsin jälkeen. Hack 'n slash-meno toi uusia ulottovuuksia, ja huomasinkin viihtyväni telkkarin edessä pidempiä aikoja. Oli myös mukava huomata että kavereiden pawneja voi ottaa mukaan ryhmään tarvittaessa, joskin näiden levelit ovat vielä turhan korkeilla, joten jätin ottamatta niitä mukaan ettei peli mene turhan helpoksi.

Juoni nyt on perushuttua, mutta maailma tuntuu mukavan isolta, questeja riittää ja gear-valikoima on monipuolinen. Suurin miinut hahmoluokkien nopea masterointi, mikäli näiden lvl todellakin on siellä kympissä, olen vasta Capitolissa ja olen päähahmon lisäksi pawnilla masteroinut jo kaksi hahmoluokkaa.

Opittavaa riittää paljon.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #125 : 08.01.2014 23:27 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Hommasin itsekin tämän Dark Arisenin parillakybällä VPD:stä. Parin tunnin pläräilyn jälkeen maistuu kyllä oikein hyvin. Mestoja on mielekästä tutkia kun kokoajan löytyy rojua kerättäväksi. Se eka kylä on tunnelmallinen ja satunnaiset musavälähdykset ovat hienoja. Niitä ekoja questeja oli hauska puuhastella leppoisasti kylän porttien läheisyydessä. Vaikea uskoa, että Capcom on saanut jotain näin hyvän oloista viimeaikoina aikaseksi.

Eihän tämä mikään Dark Souls ole, mutta mukavalta ropelta kyllä vaikuttaa. Vetää heti alusta asti vahvemmin puoleensa kuin esim. Skyrim.
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #126 : 16.05.2019 19:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aloitin tämän tällä viikolla Switchillä. Loin risuparran, joka näyttää Kalliossa asuvalta nuorelta hipiltä. Maageilee nyt ainakin alkuun, mutta homma on vielä hieman köyhää, kun risun päästä lentää (enimmäkseen) vain pieniä tulipalloja, ja oman hahmon HP:t tuntuvat tulevan alas vauhdilla. Velhoilu tuntuu silti jo tässä vaiheessa mielenkiintoisemmalta kuin Skyrimissä, ja varmasti paranee paljon ajan mittaan, kun hahmo kehittyy ammatissaan.

Ja tosiaan, sudet saalistavat laumoissa. Sen opin.

Nauroin myös ennakkoon "mukapimeille" öille. En usko, kuitenkin ylihypetettyä, ja koen pettymyksen... hetkinen? Täällähän ei näe partaansa pidemmälle! Ei sitten yhtään mitään ilman lyhtyä! Kuinka siistiä voi olla! Pimeitä öitä, ja ilman modeja. Kiiiitos.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dragon's Dogma « Vastaus #127 : 27.08.2019 06:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lataan tallennuksen pitkästä aikaa. Kokeilen nappeja kaupungissa, taikasauvasta lentää viatonta kaupunkilaista kohti vahingoittavaa taikaa.
Tyly vartija astelee luokseni.
Herään vankisellissä.
Mitä?!
Criminal Scum on kohdannut lain pitkän kouran, joka ottaa mielellään vastaan viisituhatta rahaa katsoakseen muualle, kun poistun vankilasta.


Dragons Dogma on alussa maagille karumpi kokemus kuin Dark Souls ykkönen miekkatyyypille; menin eilen jonnekin luolaan keräämään kivitauluja, ja siellä kivat luurankolaumat ja katoissa vaanivat seivästäjäliskot tappoivat hahmoani oikealta ja vasemmalta. Kuolin varmaan parikymmentä kertaa tehtävän aikana. Janoan saada parempia loitsuja ja kyvykkäämpää gearia hahmolleni. Kosto tulee olemaan suloinen!

Luolasta poistuessa (questi meni kyllä lopulta läpi) ja pääkaupunkiin takaisin suunnistaessa iski myös hieno fiilis, kun pilkkopimeässä yössä lyhdynkin kanssa oli vaikea hahmottaa, mikä tie veisi takaisin. Rosvojoukot yrititvät ottaa hyödyn uunoilustani, sudet ulvoivat metsien laidoilla. Kun sitten kallioilla näin auringon ensimmäiset säteet ja Gran Sorenin, helpotus tuulahti sisimpääni.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines