Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Donkey Kong Country Tropical Freeze  (Luettu 14789 kertaa)
Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze « Vastaus #30 : 17.05.2018 06:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ja vaikka en ole ristiohjaimella koittanut pelata niin kyllä tämä ehdottomasti kuuluu tatilla pelata. Ohjaus on kuitenkin analoginen ja suunniteltu tatille.

Pelaan sillä tyylillä, mistä eniten nautin. Todennäköisesti tatteihin tottuessaan saa kyllä edun, jos vaikkapa haluaa hioa Time Trial -aikojaan täydellisyyksiin. Itse en kokenut D-padilla pelaamista rajoittavaksi edes vesikentissä, joissa oli erittäin tyydyttävää puikkelehtia karvanmitalla ohi virran mukana kulkevien piikkipallojen.


« Viimeksi muokattu: 17.05.2018 06:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze « Vastaus #31 : 17.05.2018 10:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse pelasin ristiohjaimella pelin läpi, mutta tattikin toimii ihan jees. Pääasia ettei mitään liikkeentunnistuksen paskaa ole survottu mukaan.
tallennettu
Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze « Vastaus #32 : 11.07.2018 07:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hah! Funkyllä pelaaminen käytännössä aktivoi godmoden! Aloitettiin kaverin kanssa eilen co-op, ja kun frendi halusi Diddyn, päätin pelata vaihtelun vuoksi tällä ultracoolilla apinalla, jota surffilautansa ansiosta eivät piikitkään tapa, ja joka on oppinut Samuksen päivitetystä liikerepertuaarista tuplahypyn. Hard-modessa jatkuvasti kuumottava ja kuolemaa kurkulla roikottava peli muuttuukin näin rennoksi vuoristoradaksi, jossa viiden sydämen ansiosta on reippaasti tilaa virheille. Kaksistaan se toimiikin paljon paremmin kuin hermoja kiristävä vaikeustaso...

... Kunnes paketista paljastunut Rambi-sarvikuono vei meidät toisessa maailmasta monta kertaa rotkoon molempien kontrolloidessa holtittomasti elikkoa. "Tuonne!" "Eikun tuonne!" Se ei aina päätykään kovin näyttävästi. Tai no, näyttävää se hauraiden lautojen läpi kuolemaan tippuminenkin voi joskus olla.  ;D

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines