Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Digiexpo 2010  (Luettu 8728 kertaa)
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #30 : 04.11.2010 21:26 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
No tuli käytyä tänään Digiexpoilla. Käytiin tyttiksen kanssa moikkaamassa Finskiä Pelaajan pöydällä, mutta loottia ei herunut vaikka sellaista Facebookissa luvattiin >:(.

Pääasiassa tuota heitellään lavaohjelmien jälkeen, mutta nyt kun messut oikeasti alkavat niin tokihan sitä irtoaa vähän tiskin altakin. :)
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #31 : 06.11.2010 20:16 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Samanlaista mössöä kuin edellisvuosina, ainoa vain että nyt oikeasti tuntui siltä että ihmisiä olisi ollut huomattavasti enemmän kuin aiempina kertoina. En ole koskaan joutunut jonottamaan messuhallin aulassa lipunhankkimista, mutta nyt päädyin tähän tilanteeseen ja jono alkoi jo pihalta. Muutenkin, väenpaljous söi miestä siinä mielessä että teki mieli vain mennä jonnekin jossa olisi edes vähän vähemmän ihmisiä. Pelejä katsoin, mutta niissäkin oli niin pitkät jonot etten jaksanut edes harkita niiden koittamista. Jätän väliin seuraavat DigiExpot hyvin suurella todennäköisyydellä, paitsi jos saan jostain ilmaislipun.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #32 : 06.11.2010 21:04 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Oli muuten viimeinen kerta kun saavun Digiexpoille lauantaina. Ihmisiä oli ihan liikaa. Monessa pelipisteessä oli jonottaminen toteutettu todella typerästi. Esim. Gran Turismo 5:n pelipisteissä ihmiset odottelivat pelivuoroaan vähän joka suunnasta. Oli vaikea arvioida koska pääsee itse pelaamaan. Kinect Joy Ride oli ainoa kokeilemani peli, ei säväyttänyt. Ajoneuvoon ei saanu minkäänlaista tuntumaa, koko ajan oltiin ihan jossain muualla kuin radalla. Pienellä harjoittelulla olisi ehkä saanut ajettua puhtaan kierroksen mutta ei tuo silti hauskaa ollut. Muita pelejä ei tullut kuin seurattua vierestä. Ubisoftin tappelupeli oli uskomattoman surkean näköinen. Ihmisten reaktioita tuli seurailtua ja moni ihmetteli miksei hahmo tee sitä mitä halutaan. Siellä oli tosin paljon jotain polvenkorkuisia ninjoja, jotka potkivat ilmaa todella nopeasti. Hieman rauhallisemmin pelanneilla liikkeet siirtyivät paremmin ruudulle. Dance Central näytti ihan toimivalta, mutta tanssiminen ei ole mun juttu. Naisia se tuntui (yllättäen) kiinnostavan. Kinect Sports on julkaisupeleistä ehkä se kiinnostavin tekele, mutta ei se yksinään riitä. Täytyy sanoa, että onneksi kävin Expoilla. Olin nimittäin jo vähän hypettynyt Kinectistä ja harkitsin jopa sen hankkimista.

Noin muuten tarjolla ei ollut juuri mitään kiinnostavaa. Todella monen esillä olleen pelin demon olen jo ladannut Marketplacelta. Tyydyinkin lähinnä katselemaan ja hengailemaan Xbox Live kavereiden kanssa. Pelaajan standillakin tuli notkuttua ja vaihdettua muutama sananen tuttujen kanssa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #33 : 07.11.2010 00:32 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään (tai no, eilen) tuli kierrettyä messualue kokonaan, eikä siellä loppujen lopuksi juuri ollut omasta mielestäni kiinnostavia pelejä pelattavana. Gran Turismo 5 oli (taas) esillä, mutta en viitsinyt jäädä jonottamaan kun pääsin kokeilemaan sitä jo viime vuonna (ja luultavasti sitä edellisenä...). Porukkaa tosiaan oli helvetisti, ja määrä tuntui vain kokoajan kasvavan. Onneksi vielä aamupäivällä ei ollut niin paljon jonoja.

Nintendon ständin pelitarjonta oli keskittynyt ehkä liikaakin Marion 25 -juhlavuoteen, ja pelattavana oli muutenkin vain jo kauan sitten julkaistuja pelejä (Brawl, Mario Kart jne.) lukuunottamatta Donkey Kongia ja Kirbyä. Olisivat voineet sentään demota tulevaa Zeldaa :/

En tiedä johtuuko se tästä nk. lamasta, mutta krääsää löytyi loppujen lopuksi yllättävän vähän. Mukaan tarttui vain pari lehteä ja...no, siinä ne taisivat ollakin, siinä missä edellisvuosina repusta löytyi lehtiä, DS -pelien koteloita, julisteita yms. Ehkä kaikki hamstrattiin jo edellisinä päivinä, tai sitten olisi pitänyt vain etsiä tarkemmin. Katellaan sitten vuoden päästä uudestaan, kiitokset vielä finngamerille ilmaislipusta :)
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #34 : 07.11.2010 01:13 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Oli muuten viimeinen kerta kun saavun Digiexpoille lauantaina. Ihmisiä oli ihan liikaa.

Joo, nyt meni lauantain yleisöennätys rikki. Taisivat jopa pitää ovia kiinni jossain vaiheessa kun porukkaa oli tunkemassa liikaa sisään.

Mutta ei lauantaina muutenkaan kannata messuille tulla, perjantai on se oikea päivä jos meinaa jotain pelatakin.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #35 : 07.11.2010 03:27 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaverihan tavallaan pyysi lauantaina messiin expoille, sen sijaan ropetettiin ja mentiin pubiin. En kadu.


NopsaEDIT: Sunnuntaina vois mennäkki, mutta enpä taida.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #36 : 07.11.2010 10:38 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Oli muuten viimeinen kerta kun saavun Digiexpoille lauantaina. Ihmisiä oli ihan liikaa.

Joo, nyt meni lauantain yleisöennätys rikki. Taisivat jopa pitää ovia kiinni jossain vaiheessa kun porukkaa oli tunkemassa liikaa sisään.

Mutta ei lauantaina muutenkaan kannata messuille tulla, perjantai on se oikea päivä jos meinaa jotain pelatakin.

Joutu itsekin lähtemään vähän kesken kaiken pois, kun ei vain viitsinyt jonottaa joka paikkaan. Paljon jäi näkemättä ja kokeilematta. Ensi vuonna olen paikalla perjantaina, jos silloin pääsisi vähän helpommalla. Suoraan sanoen rupesi jo ärsyttämään se väenpaljous.

Kinectiä kävin koettamassa-->meh. Ainakaan se pöytätennispeli ei vakuuttanut ollenkaan, siihen ei saanut oikein tuntumaa. Muita Kinect pelejä en sitten koettanutkaan. 3D:tä ihmettelin myös, ja "ihan kivahan se on", mutta eipä mikään maata mullistava. Gran Turismon 3D versiota olisin tahtonut koettaa, mutta en jaksanut odotella.

Canonin osastoa jäin vähän kaipailemaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Digiexpo 2010 « Vastaus #37 : 07.11.2010 13:04 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Perjantai oli kyllä hyvä päivä käydä, kaikki pelit sai pelata jonottamatta ja safkailemaankin pääsi ilman eläimellistä odotusta. Ja on kyllä myönnettävä, ettei näihin peleihin olisi edes jaksanut jonottaa. Katsotaanpas vähän saldoa:

Donkey Kong Country Returns oli ihan kiva, mutta vaikutti ainakin nyt testatessa aivan liian simppeliltä. Hienoja skriptattuja tapahtumia joo, mutta ohjaamisessa ei ollut samaa fiilistä. Alkuperäisiä preferoisin. Tony Hawkin Shreddailut olikin sitten aika kamalaa tavaraa. Saihan sillä temppuja aikaiseksi, mutta oli ihan tuurista kiinni, mitä ja milloin. Hyi. Kinectin puolella testasin Dance Centralia, kun standilla oli tuttu duunissa, ja yllätyin itse asiassa positiivisesti. Pelille propsit siitä, että siihen oli otettu biisejä ja tansseja tosi monipuolisesti, ja uskomatonta kyllä jopa tiettyä uskottavuusarvoa oli mukana. Myös kamera tuntui toimivan tarkasti ainakin tässä, mikä oli yllättävää kun kaikki näkemäni Kinect-videot ovat olleet aika surkuhupaisia juuri kameran tarkkuuden osalta. Toki kameran on varmaan helpompi seurata pelaajan liikettä, kun sitä ei tarvitse kuin verrata pelihahmon liikkeisiin. Eniveis, hauskaa oli. Dunkkuun tuli jokusella pisteellä, mutta esittelijätuttu olikin grindannut peliä tunteja, itse pelasin ensimmäistä kertaa.

Noiden lisäksi kikkailin vähän Wiillä, mutta oikeasti kovia nimikkeitä ei oikein näkynyt. Noh, oli sitten enemmän aikaa länkyttää ja haalia krääsää, mikä on toki kaikkien messujen oikea tarkoitus. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #38 : 07.11.2010 22:14 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, olipa aika seikkailu. Pahoittelen tänään, etten tullut turisemaan sinne, mutta eiköhän ne suurimmat turinat käyty siellä lauantain sessioissa. Kiitoksia Snakelle ja finngamerille kuitenkin lipusta. Kehnosti kävi turnausten suhteen tällä kertaa ja jos ei lauantaina olisi ollut tutun homoa seuraa, niin olisi koko messut olleet historian paskimmat.

Tulikin siellä Arvekarin kanssa ihmeteltyä, että mikä on, kun millään lafkalla ei ollut niitä isoimpia tulevia juttuja? Nintendolla oli toki DKC Returns, mikä oli Nintendon peliksi yllättävän vaisu, mutta 3DS puuttui täysin ja loput olivatkin jo julkaistuja pelejä. Ubisoftia ei hirveästi edes näkynyt, olisi kiva ollut AC: Brotherhoodia päästä tyyppailemaan. Activisioniltakin puuttui se isoin nimi eli Black Ops. Nimellisesti mielenkiintoisin eli Dragon Age 2 näytti suhteellisen huonolta, mikä on Biowarelta yllättävää.

Noh, seuraavalla kerralla tullaan sitten perjantaina (tosiasiassa jos siellä on oikeita tapahtumia niin tulee juostua paikalla niinä päivinä.)
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Digiexpo 2010 « Vastaus #39 : 08.11.2010 10:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tulikin siellä Arvekarin kanssa ihmeteltyä, että mikä on, kun millään lafkalla ei ollut niitä isoimpia tulevia juttuja?

No, Sonylla oli kuitenkin Killzone3 sekä Move, ja M$:llä Kinect ei olisi voinut olla kovin paljoa enempää esillä. Nuo kuitenkin ovat ne tämän hetken "isoimmat" jutut valmistajille. Tietty kunnon pelejä ei ollut juuri ollenkaan.

Mietin tuossa hiukan itsekkin että jos ajatellaan ihan PELEJÄ, niin messuillahan oli niitä aivan mieletön määrä ja erittäin näkyvästi esillä. Mutta jos ajatellaan HYVIÄ pelejä eikä mitään heilumista, niin sehän oli enemmän tai vähemmän turha tilaisuus.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines