Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Digiexpo 2009  (Luettu 11692 kertaa)
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #30 : 31.10.2009 23:52 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Jees, tuli itsekin käytyä tänään kiertelemäs Digiexpossa. Pienoinen pettymys kyllä oli tänä vuonna. New Super Mario Brosia oli kieltämättä kiva kokeilla heti aamusta 3 kaverin kanssa, tosin meno oli kyllä aika hektistä. Pelilavalla oli vähän liian tylsää ohjelmaa tänä vuonna. Normaalisti tottunut istumaan siellä miltei puolet ajasta tylsistymättä, tällä kertaa esimerkiksi Xboxin lavashow oli melkoisen turha, varsinkin kun ei oikein Forzakaan nappaa. GH:n mestaruuskilpailukin oli melkoisen tylsä viimeistä biisiä lukuun ottamatta, jossa Freddie Wong pääsi riehumaan. Hauska jätkä. Freddien järjestämä show oli aivan eri luokkaa kuin se suomalaisten heiluminen. Nappasinpa sentään Expoilta uuden pipon, jolle olikin tarvetta, joten ei tarvinut tyhjin käsin lähteä takaisin kohti Tamperetta. :)
tallennettu
Vs: Re: Digiexpo 2009 « Vastaus #31 : 01.11.2009 00:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eihän siinä muuta kuin että Boxin d-pad on konsolihistorian paskin.

Multa olisi löytynyt SF4-padi käytettäväksi, jos olisin tiennyt kenelle lainata. Sillä mä pelasin ja lainailin sitä ihmisille.

Ahaa, se SF4-padi olikin sun. Näin yhden tyypin pelaavan sillä, mutten sitten tiedä oliko kyseessä sä vai joku muu.

Todennäköisesti minä, kun kolmesta kerrasta kahdella ei päässyt pelaamaan sillä pädillä, kun pelit oli sillä kioskilla, jossa 360-ohjaimet tuli vakiona.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Digiexpo 2009 « Vastaus #32 : 01.11.2009 01:27 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eihän siinä muuta kuin että Boxin d-pad on konsolihistorian paskin.

Multa olisi löytynyt SF4-padi käytettäväksi, jos olisin tiennyt kenelle lainata. Sillä mä pelasin ja lainailin sitä ihmisille.

Ahaa, se SF4-padi olikin sun. Näin yhden tyypin pelaavan sillä, mutten sitten tiedä oliko kyseessä sä vai joku muu.

Todennäköisesti minä, kun kolmesta kerrasta kahdella ei päässyt pelaamaan sillä pädillä, kun pelit oli sillä kioskilla, jossa 360-ohjaimet tuli vakiona.

Selvä. Miten muuten meni sun osalta turnaus? Pääsitkö pitkällekin ja millä hahmoilla pelasit?
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #33 : 01.11.2009 09:45 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Lilillä ja top-8 tekemällä yhtä T5DR:stä opittua comboa (ja sitäkin peliä olin pelannut tasan 2 kertaa aiemmin). Saldona Tekken 6 -paita ja Ghostbusters-peli.

Eli paremmin kuin oletin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #34 : 01.11.2009 14:33 »
PeliKolli Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili No tulipahan käytyä. Kehnot messut: Liian paljon porukkaa ja uutuudet loistivat poissaolollaan, jotain oli muka tulossa, mutta millon? COD MW2, kuumana odottelen julkaisua. En ennakkotilannut. Kassiin jäi Keskiseltä Tekken6, joka oli sitten myös pettymys. Lähtiessä kokeilin Blobo ? firman palloa. Mikähän siitä tulee? Mäkihyppy oli hauska.

« Viimeksi muokattu: 01.11.2009 14:48 kirjoittanut PeliKolli »
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #35 : 01.11.2009 15:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Voittiko rinturi GH:n Suomen mestaruuden?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #36 : 01.11.2009 17:01 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=gPVEHHez92U&feature=related

Tossa video finaalista.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #37 : 01.11.2009 17:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Loppujen lopuksi messut oli kyllä aika huonot. Porukkaa tuntui olevan yllättäen enemmän kuin viime vuosina, mutta tarjonta tuntui olevan paljon köyhempää. Peli puolella oli muutama peli jotka olivat oikeasti uusia ja esim. Wiin NSMB yllätti (vaikka tuskin toimiikaan yksinpelinä, johon sitä kyllä ei ole oikeastaan tarkoitettukkaan), GoW3:a oli kiva päästä testaamaan, samoin kun muutamaa muutakin mutta kun EA:n osastollakin luki Dead Space isoilla kirjaimilla ja oli ymmärtääkseni vielä pelattavanakin niin tuli hiukan petetty olo. Puhumattakaa Assassin's Creed 2:n huonosta demokoodista ja useista muista jo julkaistuista peleitä. Oli ihan cool, mutta muista vuosista jäätiin.

Kotiteatteri tms. edustus oli yksinkertaisesti surkeaa. TV esittelijöitä käytännössä oli tosissaan mukana vain Sony. Samsungin osasto oli niin nurkan takana että se meni ohi täysin ja LG ja Philips oli jättäytyneet KOKONAAN pois messuilta, joka oli mielestäni aika uskomatonta. Diginokseja taisin nähdä pari ja toinen oli HD-boksi, surkeaa. Win7 oli isosti mukana, mutta sekin on enemmän tai vähemmän jo "vanha" juttu että ei siihen kauaa jaksanut kiinnittää huomiota. Apple puuttui kokonaan samoin kaikki MP3 soittimien valmistajat.

Sinänsä outoa että esittelijoiden määrä tuntui paljon pienemmältä kun messujen yleisö määrä on kuitenkin noussut joka vuosi, varmasti nousi tänäkin vuonna. Ihan selvästi mielenkiintoa kansalta löytyy käydä messuilla, mutta esittelijöiltä ei löydy mielenkiintoa tulla markkinoimaan. Ensi vuonna pitää harkita tosissaan messujen väliin jättämistä jos valmistajia ei vaivaudu edes paikalle peli osastoilta löytyy edellisenä vuonna julkaistuja pelejä.

EDIT: Seura ja tutut tietysti paransi reissua huomattavasti!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #38 : 01.11.2009 17:30 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei näytä rinturilta, joten voidaan olettaa, että rinturi ei ollut mukana. Kisasta voidaan siis sanoa, että ei se ollut oikea SM-kilpailu siinä tapauksessa. rinturi olisi voittanut Freddy Wongin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #39 : 01.11.2009 17:39 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli käytyä lauantaina ja ihan kivaa oli. Minulla on vähän perverssit preferenssit, joten messujen tarjonta ei sinänsä minua hetkauttanut kun kaikki aika meni oikeastaan tuttujen taistelupelaajien kanssa lätistessä Pelaajan-standilla ja Tekken-turnausta seuratessa. Mikä Nintendo? Mitä uutuuksia? Paljon kiinnostaa hei!

Alunperin meinasin, että voisin itsekin ottaa osaa Tekken-turnaukseen ja joko yrittää muistella niitä paria liikettä, mitä olen Jinillä joskus tehnyt tai sitten hakata nappeja Bobilla mutta rakas VR oli eri mieltä asiasta. Juna jolla olin ajatellut tulla jätti kulkematta. Sen yhden kerran kun kuljen junalla vuodessa ja vielä muistan että "on pyhäpäivä, on sunnuntaiaikataulut" ja tarkistan netistä ja vielä asemallakin katson aikataulusta, että ko. juna kulkee joka hiton päivä niin ei. Kun ei niin ei. Myöhästyin sitten mutta eipä sen väliä kun turnauksessa oli jo vähintään kaksi minua selvästi parempaa Jiniä. Eli mättöpelien sekatyöläinen WuMing, joka jossain vaiheessa tipahti ja nouseva nuori lupaus Muggshotter, joka päätyi lopulta pronssille asti. Turnauksen järjestäjä, ja valehtelematta yksi Suomen parhaita "Tekkenistejä", entomo ei organisaattorin ominaisuudessa itse osallistunut ja syystä X myöskään SivariKingia (hän on myös varsin kova pelaaja) ei paikalla näkynyt. BryanFur loppujen lopuksi voitti jäätävän kylmän finaalisuorituksen voimin monialaosaaja Rauhiksen (...Rauhikzen..?). Hyvää settiä oli kyllä ja hauska seurata. Lagittavat telkkarit ja ohjaimien puute olivat vissiin tälläkin kerralla läsnäolevia ongelmia mutta ei niistä kuitenkaan ihan kauheasti napinaa kuulunut.

Sunnuntain anti jäi köyhemmäksi. Olin ilmoittautunut SF4:n Dreamhack-karsintaan mutta sain torstaina tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä ja jonka tiesin vaarantavan osallistumiseni. Näin kävi, lauantai-ilta meni Helsingin yössä sosiaalisessa kanssakäymisessä ja tämä päivä näin ollen lähes kokonaan ohi. Että huomenta vaan kaikille! Pikkulinnut tarinoivat kuitenkin jotain turnauksesta ja sen verran tiedän, että jostain syystä Combolammas ei päässyt puusta pitkään (hän on melkoisen kova lähes missä tahansa pelissä mitä vaan jaksaa pelata) mutta WuMing pääsi tasaisen varmalla Sagatillaan sentään kolmanneksi. Itsehän olisin tietty voittanut, jos olisin ollut niin sanotusti pelikunnossa! Seuraavassa turnauksessa sitten. Tulihan siellä lauantain aikana itsekin vähän kasuaali-SF4:sta väännettyä Peliliigan alueella mutta loppuillasta se meni siihen, että hakkasimme Manjimarun kanssa peliä lähes kahdestaan kun sivullisten mielenkiinto katosi niin katsoimme parhaimmaksi häipyä. Kumminkin pelaamme toisiamme vastaan varsin usein ja alkoi se Helsingin yöelämä kutsua jo siinä vaiheessa.

Mutta semmoista, vähän taistelupelaajan näkökulmaa messuihin, jotka eivät oikeastaan messuina juurikaan kiinnostaneet. Ai niin, koska olen pahatapainen hulttionuori niin herää kysymys, että miksei Messukeskuksesta saa lähteä vaikka pääoven ulkopuolelle tupakille vaan tupakkipaikkana on mun makuuhuoneen kokoinen koppi, jossa ei edes savunpoisto toiminut. Sinne sitten yrität änkeä kaikki tupakoivat messuvieraat.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #40 : 01.11.2009 18:47 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Olipa huonot messut. Todella vähän ständejä eikä kummoisia pelejäkään esillä. Dragon Agea sentään pääsi vähän kokeilemaan ja Puhan demoama Heavy Rain näytti jännältä (joskin väärällä konsolilla). Noin muuten messujen parhaat pelit olivat Ilmavoimien lentosimulaattori ja turnausmuodossa pelattu Duck Hunt. Että näin. Olisi luullut lähiaikoina vähän heikonlaisesti pelialaa seuranneena, että messuilta olisi jäänyt enemmänkin käteen.
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #41 : 01.11.2009 19:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Aikamoinen showmies tuo Freddy. Saa soittamisen näyttämään niin helpolta...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #42 : 01.11.2009 19:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Huhhuh. Messu-urakka on vihdoin ohi. Sen verran jäi purun jälkeen rento fiilis että piti istahtaa lähikuppilaan summaamaan viikonloppua. Nintendon osasto oli mielestäni tänä vuonna melko hyvä, ainakin verrattuna messujen muuhun tarjontaan. Suurin kiitos tästä kuuluu tietenkin NSMBW:lle, joka osoittautui jopa paremmaksi kuin odotin. Peliä tuli pelattua ja seurattua paljon, joten voin hyvillä mielin todeta että vaikeustaso on sopiva ja peliä voi aivan hyvin pelata niin yksin kuin porukassakin. Kentissä en huomannut mitään mikä olisi selkeästi suunniteltu useammalle pelaajalle. Silti kokemus joka kentässä on erilainen pelaajien lukumäärästä riippuen. Pakko-ostos.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #43 : 01.11.2009 22:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Messuilla poikkesin melko pikaisesti tänään. Tosin vajaassa neljässä tunnissakin ehdin käydä itseäni kiinnostavan tarjonnan hyvin läpi. Videokamerallekin tarttui kivasti matskua, joten jonkinlainen fiilistelyvideo tulee aikanaan.  Tässä mietteitä niistä peleistä joita ehdin testata/nähdä:

New Super Mario Bros.

Oli se aivan mainio. Kaverin kanssa pelasimme kenttää 1-1.  Kenttä oli helppo, mutta siitä huolimatta muun muassa uudella propellipuvulla pelleily oli lyömätöntä hupia. Se musta Wii on varmaankin sitten hankittava kera tämän tulevan helmen. Vakuutti sataprosenttisesti.

F1 2009

Tämän spottaaminen messuilla oli jotenkin yllättävää, vaikka julkaisuun ei enää pitkä aika olekaan.  Peli ei näyttänyt niin karmealta kuin mitä ruutukuvien perusteella olin luullut. Ajoin Quick Racen Spassa, kaikki tutut maamerkit löytyivät, mutta toki PS3:n F1:n jälkeen näkymät olivat vähän karuja. Rattisysteemillä ajaminen ei 3 kierroksen pikakisassa iskostunut vielä selkäytimeen erityisen hyvin. Ongelmana oli, että rattia liikaa kääntämällä se palaa lähtöpisteeseen eikä siten enää käännä autoa. Tätä sattui itselleni.

Arcade-asetuksilla ei myöskään kehtaa teilata. Peli voisi olla hieman erilainen simu-moodissa, vaikeimmalla tasolla luistonestot sun muut nynnyilyt pois kytkettynä.

Gran Turismo 5

Huippuluokan rattiohjaimen, Solbergin ajopenkin ja ohjaamonäkymän siivittämänä GT5 oli helkkarinmoinen kokemus. Siis niiden 3 minuutin ajan jota peliä saattoi kerrallaan testata. Tuntui aika haastavalta, vaikken aiemmissa sarjan peleissä ole mikään heittopussi ollut.

Pelaajan demoama Heavy Rain näytti siinä määrin kiintoisalta, että korkean sijan se odotuslistallani ansaitseepi. Pelin tunnelma näytti olevan enemmän kuin kohdallaan. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Digiexpo 2009 « Vastaus #44 : 23.11.2009 17:53 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=obdHYXxRxXE&feature=sub

Vihdoinkin Freddien oma video tapahtumasta! Hajoilin subeille  :lol:
"This cutout makes me look like a fag!"
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines