Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Fraeon - 28.06.2008 16:48



Otsikko: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 28.06.2008 16:48
Aah...Blizzard Worldwide Invitational, tuo melkein E3:akin jännittävämpi tilaisuus.

(http://i32.tinypic.com/29eg39h.jpg)


Joku aika sitten Blizzardin saitin edustalle ilmestyi mystinen splash-sivu, joka vaihtui päivittäin.  Kaikennäköiset teoriat pyörivät splashien ympärillä, mutta varmaa oli se, että Blizzard julkistaa jotain. Niitä teorioita ei täällä käytykään, joten skipataan siihen tärkeimpään. Se julkistus oli Diablo 3.

Diablo 2 on yksinkertaisesti paras hack & slash -peli, mitä on koskaan tehty. Sen parhautta ei varmaankaan tarvitse selittää täälläkään. Se on omalla koneella ollut julkaisusta lähtien eikä ole sieltä kadonnut. Sacredit, Hellgate ja monet muut yrittäjät eivät vaan ole päässeet lähellekään Diablon toimivuutta.

Ja mitä Diablo 3:sta? Hyvältä vaikuttaa. Ruudulla on isot määrät vastuksia, paikkoja voi pistää paloiksi ja toimintaa ja loottia tuntuu löytyvän aivan tarpeeksi. Kentät generoidaan tietty lennossa kahden ensimmäisen pelin tapaan.

Blizzardin saitti tuntui viime yrittämällä olevan vielä tähän aikaan tukossa, joten Shackvideosta (http://www.shackvideo.com/?id=12415) saa sekä CGI:llä tehtyä teaseriä että ihan oikeata pelikuvaa.

Lieneeköhän kuitenkin liian aikainen ketju? Blizzard kun tunnetusti hioo pelejään hamaan tulevaisuuteen asti, joten peliä ei varmaan tulla julkaisemaan ennen vuotta 2010.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Joel-san - 28.06.2008 17:51
Hiton Fraeon, kerkesit ensin. No, laitetaan nyt tämä minun threadissa ollut aloitusviesti suoraan sen kummemmin muokkaamatta tänne.

Blizzard julkisti tänään omassa Worldwide Invitational –tapahtumassaan Pariisissa pitkään ja hartaasti odotetun Diablo 3:n. Julkistuksen yhteydessä käynnistettiin hypemasiina räväkkäästi käyntiin cinematic teaserilla, gameplay–videolla sekä kasalla screenshotteja.

Mediaa voi käydä ihastelemassa pelin nettisivuilla (http://eu.blizzard.com/diablo3/).

Pelimekaniikka vaikuttaisi gameplay–videon perusteella hyvin samanlaiselta kuin ennenkin muutamalla viilauksella. Videolla näytettiin ympäristön tuhoutumista ja seinien romauttamista vihollisten päälle. En kuitenkaan usko, että ympäristöä saisi mitenkään totuttua enemmän tuhottua tai käytettyä nokkelammin hyväksi. Kovasti näytti siltä, että seinät ja muut asiat on skriptattu hajoamaan tietyllä tavalla ja niitä hajoavia asioita esiintyy vain sopivissa paikoissa. Ympäristöt ovat onneksi edelleen sattumanvaraisesti luotuja. Grafiikka on 3D:tä, mutta samasta tutusta kuvakulmasta kuvattuna.

Diablo 3:ssa on viisi hahmoluokkaa, joista tällä hetkellä on julkistettu vain barbaari ja uusi witch doctor. Hahmon sukupuolen saa valita vapaasti luokasta riippumatta. Se taitaa tarkoittaa sitä, että esimerkiksi amatsoni on leikattu kokonaan pois, koska se olisi naispuolisen barbaarin kanssa melko samankaltainen. Nais- ja miesbarbaareilla tuskin on erilaiset taidot. Se tekee kyllä viiden hahmoluokan valikoimasta kovin kapean.

Juoni ja tunnelma ovat aina kohottaneet Diablon muita kilpailijoitaan korkeammalle. Diablo 3 näyttäisi jatkavan tätä perinnettä. CGI–välivideot tekevät myös näyttävän paluun. 20 vuotta on kulunut Diablo II: LoD:n tapahtumista. Maailmoja erottanut Worldstone tuhoutui ja nyt sekä helvetin että taivaan olennot pääsevät niiden välissä olevaan ihmismaailmaan.

Julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Epäilisin, että julkaisuun on vielä reilu 2 vuotta.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: tuhis - 28.06.2008 17:58
On tuo jälki sen verran valmiin oloista, että arvelisin työnsarkana enää olevan dialogien äänittelyä ja muuta lopputyötä. Ei varmaan mikään peli ole aikaisemmin tuntunut näin valmiilta kun saitti aukeaa.

Noitatohtori on turha klassi jos se tapahtuu nekromonsterin kustannuksella, ellei kaikkia klasseja pistetä uusiksi... jota ei tehdä, sillä johan tuolla parpaarikin heiluu. Ilmeisesti jonkunlainen roksu korvaa amazoonin. Maagi on kuitenkin taas vahvin klassi.

Sinänsä aika kaksipiippuista tarjota yksinpeliä ja moninpeliä samassa paketissa. Kaikkien hahmojen tulee selvitä monsuista yksin, mutta tarjota sitten moninpelissä jotain featureita joitten vuoksi klassit ovat olemassa. Tämän vuoksihan tuossa taitaa olla wowin tyyppinen ratkaisu että voidaan nollata skillit ja muuttaa taistelijan luonnetta kädenkäänteessä. Onhan tuo toimivaa, mutta niin vastenmielistä itselle kun tulee semmoiset wowin humut että itkettää kun tietää mitä tuommonen minmaksaus voi pahimmillaan olla.

Yksinpeliksi tämä varmaan tulee joskus hankittua.

Miekka, mies ja shifti pohjassa oven väliin lätkimään ja katsotaan kun hyttysparvi pudottaa kuollessaan 666 kg painavan levyhaarniskan.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 28.06.2008 18:13
Sinänsä aika kaksipiippuista tarjota yksinpeliä ja moninpeliä samassa paketissa. Kaikkien hahmojen tulee selvitä monsuista yksin, mutta tarjota sitten moninpelissä jotain featureita joitten vuoksi klassit ovat olemassa.

Kakkos-Diablossahan homma hoidettiin niin, että monsujen määrä ja vaikeustaso (osumapisteet, niiden tekemä vaurio) kasvoi sitä myötä, mitä enemmän pelaajia oli pelaamassa. Samalla tavallahan se voisi hoitua juuri tässä.

Lainaus
Onhan tuo toimivaa, mutta niin vastenmielistä itselle kun tulee semmoiset wowin humut että itkettää kun tietää mitä tuommonen minmaksaus voi pahimmillaan olla.

Se on vaan niin, että minmaksaus tapahtuu ihan missä tahansa pelissä, jossa pitää valita jostain jonkin muun kustannuksella. Jo Diablon aikoihin otettiin valmiita buildeja, jotka joku on laskimellaan valmiiksi laskenut, ettei tarvinnut miettiä mikä tekee eniten lämää ja niin poispäin. Onneksi Diablon kohdalla keskittyminen coopiin ja yksinpeliin E-Sportsin ja PvP:n sijaan (mitä WoW yrittää nyt) pitäisi varmistaa se, että pelaaja saa rauhassa kokeilla omia ratkaisuja hahmonluonnissa.

Ja ne Diablo 2:n hyttysparvethan on legendaarisia, kun niitähän oli vielä erikoistyyppisiä.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Joel-san - 28.06.2008 18:44
Ainoa asia, mihin D3 voi kaatua, on juurikin hahmoluokat. Barbaari on aina ollut tylsin classi. Witch doctor vaikuttaa necromancerin ja sorceressin sekasikiöltä. Toivottavasti loput uudet ovat vähän omaperäisempiä tai ei ainakaan kahden eri classin persoonattomia yhdistelmiä. Eniten kuitenkin pelottaa amatsonin puute. Se oli siisti classi, jonka sai erikoistumaan kahteen täysin erilaiseen aseeseen, keihääseen tai jouseen. Skillit ei nyt ihan leukaa tiputtanut lattiaan, mutta keihäällä oli aina kiva sohia.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: tuhis - 28.06.2008 19:52
Mitä enempi tätä funtsii, niin sitä enemmän tätä haluaisi pelata yksin. Mies ja monsterit, kolkossa hautaholvissa turpakäräjillä. Kaikuvat käytävät ja nurkkaan ajettu fiilis. Turha tätä on tässä nyt kuitenkaan ihan heti lytätä kun en noita kaikkia esittelyvideoitakaan ole katsellut, mutta wowin aikainen kvanttifysiikka romujen kanssa peuhatessa sai riittää meikäläiselle. En osaa nauttia siitä että pääsen laskemaan makromittakaavassa tapahtuvia muutoksia hahmon suorituksessa joka kerta kun saadaan eriväriset lenkkarit tai pipo.

Kyllähän tuossa näyttäisi olevan yksityiskohtia aivan helvetisti, mutta se mistä en tykännyt yhtään oli se, että mosien hiparibaarit näkyivät. Olisi ollut paljon miehekkäämpi ratkaisi jättää moiset pois ja lähteä siitä, että niin kauan äyskäröidään kun vielä liikettä näkyy. Aika hektisiä nuo isommat matsit enkä itse ainakaan pystynyt oikein seuraamaan että mitä tapahtuu ja missä, joka tarkoittaa sitä että on ehdottomasti oltava joku ventrilo tai tessu auki että tiedetään mitä kukin pelaaja tekee ja missä päin. Tietysti sitä oppii näkemään tilanteita paremmin ajan myötä, mutta hirvittää jo sekin että millainenhan kone tuommoistakin jaksaa pyörittää kaikessa komeudessaan. Siitä lähdetään, että jos peli jökkii niin olisi se ei ole valmis!

Onhan tuo witch doktur sinänsä ihan laajempi kokonaisuus kuin pelkkä nekromanchesteri ja tuon "wall of zombiesin" takia voi antaa paljon anteeksi. Silti olisi toivonut ettei tuo parpaarikaan olisi ollut mikään paljasjalkainen parpaari, vaan vaikka joku sielunsa helvetinherroille myynyt sivakoitsija joka tekisi vaikka hipareittensa kautta tiliä demoneilleen käyttäessään erikoiskykyjä. Hiparia saisi sitten takaisin tasaisesti esimerkiksi vihuja lahtaamalla, näiden ollessa ikäänkuin uhrilahjoja. Ei vaatinut montaa sekuntia tämäkään että pimpattiin parpaari niin!


DII:ssa tein päälle 90 levulille palkin ja muagin. Nekroilija oli kuitenkin kaikkein mielenkiintoisin ja nyt korpeaa tuommoinen joku vähämanne joka sättii vihuja sen sijaan että repisi luut lihojen lävitse ja punoisi suolista pöksyt. Nekron save kuitenkin meni pilalle.

Pelasin tuossa ennen joulua DI:n lävitse. Onhan se suht kökkö, mutta nostalgia vie pitkälle ja Tristramin musiikki on parhautta.

Neogaffissa oli joku kaivanut jostain tämmöisen kuvan:

(http://i287.photobucket.com/albums/ll149/FFFFIGHTING/d3_how_should.jpg)


Näin sen olisi pitänyt olla, mutta se mitä tämä ulisijakatras ei ole tajunnut on se, että pelikuvaa voi säätää. Kontrastia hurjasti lisää ja saturaatiot puoleen niin siinä on.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 28.06.2008 21:20
Eeh...vaikka alkuasetelmat synkät ovatkin, niin ei kaiken tarvitse näyttää Gears of Warilta.

Se mitä jäin ensimmäisesti Diablosta kaipailemaan kakkosessa oli tavarat, joissa oli negatiivisia vaikutuksia positiivisten lisäksi. Niitä ei ihan hirveästi D2:ssa tainnut olla, oliko pari hassua uniikkiesinettä, joissa noita oli? Toivottavasti D3:ssa on moisia lisää.

Ja ilmeisesti Blizzun devpaneelin mukaan witch doctor ei korvaa necromanceria, joten kuulostaisi siltä, että necro on vielä mukana. Mitkäköhän ne luokat sitten on? Toivottavasti ei sentään niin, että kolme noista viidestä luvatusta luokasta on jonkin sortin taikaheeboja.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 28.06.2008 21:57
Uskomatonta.

Tätä en olisi osannut odottaa, vaikka eilen luin tuosta Blizzardin tulevasta julkistuksesta. Jotenkin olin saanut kuvan että Diablo ei saa jatko-osaa vielä pitkään aikaan.

Itsekkin olen suuri DII -fani, joten odotan luonnollisesti kolmosta todella kovasti. Meno näytti olevan mieletöntä noissa videoissa. Tällä kertaa Diablo myös näyttää kauniilta. Ainut ikävä puoli tässä on se että koneenpäiitys on ehdoton mikäli haluan Diablo III:en kokea. Tavallaan siis ihan hyvä jos Blizzard vielä viilailee peliä pitkään.

Hyvästi elämä kun tämä julkaistaan.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: tuhis - 29.06.2008 08:45
En sanonut että pelin pitäisi Gearssilta näyttää. Onhan se ihan hyvä tuollaisenaankin, sillä eipä tuo biabo ole koskaan kovin synkeä ollu vaikka helvettiin päin on portaita pitkin aina laskeuduttu. Tulee lähinnä mieleen Warhammerien helvetit jossa on tyttösuperia sateenkaaren kaikissa väreissä. Itse tosin kuolletan värejä kunhan pelin ääreen pääsen, sillä vähäkin sarjakuvamaisuus tuo wowin mieleen ja nyt on niin täynä sitä kun olla ja voi. Tulee tavallaan mieleen myös PC:n Mythit tuosta metsäluukista.

Toivottavasti tulevat klassit ovat jotain monipuolisempaa kuin tuo perinteinen parpaari. Siitä roguesta oli jo jossain puhetta ja se olisi ikäänkuin assassiinin ja amatsoonin risteys, eli olisiko tuo sitten nopeata meleehakkuuta ynnä pitkänmatkan jousitussarointia. Sinänsä sopisi hahmolle jonka pelaaminen perustunee iskujen välttämiselle, vaikka kyllähän tuossa videossa tuo vitsdokteurikin osasi iskua ottaa vastaan.

Aivan taatusti tulee joku yleismaagi ja jamppa joka tarjoaa auroja ryhmälle, eli se palkki. Toivottavasti ei. Olisi jotain erikoista mutta toimivaa ja parpaarin sisällöttäminen peliin olisikin vain esittelyvideovitsi.

Nuo vihujen jälkeen jäävät energiapallot ei jotenkin sovi miljööseen. Olkoonkin vaikka taistelussa menisi kolmesataa mukana olevaa pottua. Parempi ja monimutkaisempi systeemi olisi ollut se, että hiparit regeneroivat taistelujen jäljiltä, mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka. Mitä paremmin sitä paremmin. Ninja Gaiden kakkosessa taisi olla tämänkaltainen systeemi. En halua että jotkut energiamokkulat korvaa sen ihanan potioneitten sarjajuonnin kurlutuksen!

Tekisi melkein mieli asentaa DII, mutta jos venyttäisikin tuonne DIII:n tuloon niin olisi ainakin hiirisormi levännyt.

Täytyy ottaa vähän takaisinpäin hehkutuksia DIII:n musiikista. Teknisesti se kuulostaa pirun isolta ja hyvältä, mutta sävellyksellisesti esimerkiksi tuo gameplay-pätkän zipale ei keskiverron taustamelskauksen ylle nouse. Ei taida olla Uelmeni enää puikoissa.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 29.06.2008 15:09
Necromancer oli kovis kakkosessa. Hahmon kehittyessä oli kiva nostattaa kunnon minion -laumaa. Uskon että kolmoseenkin saadaan ihan tarpeeksi kattava hahmokatras.

Hitto. Paljonkohan sitä joutuu tuon takia koneen päivittämiseen tuhlaamaan. Näyttis on ainakin minulla ihan lelu ja samoin prossu.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 29.06.2008 15:32
Necromancer oli kovis kakkosessa. Hahmon kehittyessä oli kiva nostattaa kunnon minion -laumaa. Uskon että kolmoseenkin saadaan ihan tarpeeksi kattava hahmokatras.
Skelenecro for the win.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Tan - 29.06.2008 15:37
Hinta/laatu-suhteeltaan hyvä näyttis, prossu ja emo (ja ehkä rammia), jos loput osat koneeseen jo löytyy niin eiköhän noi 3 saa ostettua alle 500 eurolla. Muttei päivittämistä kannata vielä miettiä Diablo 3:sen suhteen, kun se julkaistaan 2010 tai 2011 niin ollaan nykyisiä komponentteja jo pari sukupolvea edellä.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 29.06.2008 15:40
Sitä se vaatii.

En tosiaan ole vielä mitään päivittämässä. Oikeastaan siis ihan hyvä että Blizzardin julkaisupolitiikka on mitä on. Ehtiipä ainakin pistämään talouden kuntoon.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 15.03.2012 15:17
Nostetaas tämä aihe uumenistaan. Diablo III on vihdoin saanut julkaisupäivän. Helvetti on irti 15. toukokuuta.

http://www.joystiq.com/2012/03/15/diablo-3-emerges-from-hell-may-15/


Edit: Kehtaiskohan sitä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/1861/dfdft/Diablo-3-Collector-s-Edition-PC-Mac-peli


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 15.03.2012 15:35
Jaahas, kesäloma alkaakin näköjään tänä vuonna jo toukuun puolivälistä eteenpäin.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.03.2012 11:48
Nyt vain pitäisi keksiä ostaako pelistä Mac vai Windows version? Tällä imasella tulen peliä pelaamaan, kun läppärissä ei todellakaan riitä tehot. Joten mites noissa on yleensä? Onko Blizzard optimoinut pelinsä hyvin näille paskoille vai kannattaako suosiolla ostaa Windows-versio ja boottailla Windowsiin. Tietenkin, jos Blizzardin storesta ostettava digitaalinen versio tulee suoraan molemmille alustoille, ei ongelmaa ole.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Kabanossi - 18.03.2012 12:16
Eikö levyversio toimi suoraan kummallakin? Pikkuveljen wow-laatikoita katsellessa taisin nähdä Windows ja Mac-logot jossain kulmassa.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.03.2012 12:50
Jeps, no sitten sen voi aika huoletta ostaa. Todennäköisesti myös digitaalinen versiokin toimii molemmilla Steamin tapaan. Voi sitten erikseen kokeilla kummalla OS:lla se toimii paremmin.

Voisikin pitää yhden viikon lomaa tuossa kesäkuun alussa.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 18.03.2012 13:45
Arvon tässä juuri, viitsiikö keräilyversiota ostaa. Blizzardilla ollaan menty ehkä alamäkeä, mutta keräilyversiot sentään osataan tehdä kunnolla. Toisaalta kaikella sillä (hienollakaan) sälällä ei ihan kauheasti tee... mutta toisaalta se ei välttämättä tipu hinnassakaan ihan sillä tavalla kuin moisissa paketeissa yleensä.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 20.04.2012 12:40
Viikonloppuna pääsee kaikki halukkaat testaamaan Betaa.
http://us.battle.net/d3/en/blog/4963739


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 21.04.2012 11:30
Tuli tuossa hieman testattua. Oma kone joutuu kyllä vähän koville tämän kanssa. Onhan kyseessä kuitenkin jo pari vuotta vanha läppäri. Vois melkein asentaa Win7:n uusiksi ja tuplata muistin määrä 8Gt:uun. Peli pyörii vielä normiasetuksilla kohtuu hyvin, mutta tuuletin alkaa huutamaan aikalailla. Täytyypä paineilmalla puhaltaa sisukset puhtaaksi, kun ei ilmeisesti pääse viilenemään tarpeeksi hyvin.

Itse peli on alkuraapaisujen perusteella taattua laatua. Testasin Monkilla pelata, ja se tuleekin olemaan varmaan ensimmäinen hahmoni. Mukavan nopea ja fyysinen hahmo, jolla kuitenkin jonkin verran 'taikoja'.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.04.2012 15:50
Täällä laitoin paskimmat asetukset päälle ja 1600*900 reson. Toimii ainakin sulavasta ja ei tuo huonon näköinen ole vaikka onkin kaikki karkit pois päältä.

Demon Hunteria olen pelaillut, mutta en tiedä vielä milla aloitan sitten kun peli ilmestyy.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 21.04.2012 19:52
Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Witch Doctor on hauska classi. Vähän sama kuin Diablo 2:n Necromancer, eli pystyy summoamaan erilaisia otuksia avukseen. Ainut vaan, että peli oli liian helppo Witch Doctorilla, koska ne otukset tankkaa ja kyseessä on ranged class joten viholliset ei pääse edes iholle. En käyttänyt ainuttakaan healthpotionia (pelasin Betan "läpi"). Toivottavasti kokopelissä on muitakin vaikeusasteita valittavana heti alussa.

Kokeilin myös muitakin classeja. Monk oli ihan ok, mutta ei oikein omaan tyyliin sopiva. Barbarian sen sijaan oli varsin hauska classi, varsinkin 2H-kirveen kanssa. Witch Doctor kuitenkin suosikki tähän mennessä.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.04.2012 20:10
Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Onkos sulla mikä versio iMacista? Itse en ole vielä OSX:n puolella testannut. Windowsia tulee käytettyä tosin enemmän tässä, että sinänsä olisi järkevämpää installoida Win-versio, kunhan itse peli ilmestyy. Molempi parempi kai se on. Hahmot kun eivät lokaalisti tallennu.


Otsikko: Vs: Re: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 21.04.2012 20:43
Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Onkos sulla mikä versio iMacista? Itse en ole vielä OSX:n puolella testannut. Windowsia tulee käytettyä tosin enemmän tässä, että sinänsä olisi järkevämpää installoida Win-versio, kunhan itse peli ilmestyy. Molempi parempi kai se on. Hahmot kun eivät lokaalisti tallennu.
2010 loppuvuoden iMac. Pelit yleensä toimii Windowsissa paremmin, mutta ei jaksa dualboottailla joten asensin OS X:ään.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: kas - 22.04.2012 17:53
Vedin tuossa Monkilla läpi itekkin tuon betan. Älyttömän helpolta tuntui, loppupääkissä piti käyttää jo kerran kaksi Monkin parannustaikaa, mutta potioneihin ei tarvinnut kajota lainkaan. Muistan valikossa tosin nähneeni jonkin hardcore-namikan, pitänee tarkistaa toimiiko se betassa.

E: Jaa tälläista (http://i.imgur.com/ANb1M.jpg) hardcore modessa. Olisihan tuo pitänyt aiemmista peleistä muistaa, en tiedä minne muistin perukoille oli kadonnut.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 22.04.2012 21:30
Onhan tuo alkuosio helppo, mutta ihan yhtä helppo oli Diablo 2:n alku myös. Samaa kaavaahan tässäkin varmaan menee eli eka normalilla läpi ja sitten jatkuu Nightmarella jne.

Itse pelasin Wizardilla ja Demon Hunterilla. Wizard vaikutti olevan hauska, mutta DH oli hieman tylsä. Tuo Open Beta oli vain vähän liian lyhyt, kun ei päässyt kunnolla skillejä testaamaan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 22.04.2012 22:59
Wizardilla juuri tuli läpäistyä beta. Vaikutti täälläkin hauskalta hahmollta, tulee varmaan vedettyä sitten kokopeli sillä. Jäi kyllä nälättämään...


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 22.04.2012 23:10
Nyt jokaisella classilla pelannut Betan läpi, joillain pariin otteeseen ja Witch Doctorilla varmuuden vuoksi neljä kertaa. >_>

Aika helppohan se on jokaisella classilla. Riippuu myös aika pitkälti siitäkin minkälaisia vihollisia tulee ja kuinka monta kerralla. Välillä löytää itsensä parin kymmenen vihollisen keskeltä, kun taasen joillain läpipeluu kerroilla tulee vain pieniä ryhmiä. Vaikein class on varmaan Barbarian. Sillä ei oikein ole hyviä defensive skillejä, joten isojen elite-vihollisten kanssa on jonkin verran ongelmaa. Esimerkiksi loppuvastuksen kanssa sai hiukan taiteilla, vaikkakin jälkiviisaana tuli mieleen, että dual wieldin sijaan 1h+kilpi olisi ehkä toiminut paremmin. Yhden kerran onnistuin kuolemaan ja toisellakin yrityksellä oli jokunen läheltä piti tilanne.

Satunnaisuus on myös todella hyvin tehty. Suunnilleen kaikki on satunnaista kenttien layouttia myöten. Vaikka olen jo yli kymmenen kertaa pelannut Betan läpi, niin silti aina törmää johonkin uuteen. Kuvittellin, että olisin jo nähnyt kaikki Cathedralin "rakennuspalikat" (eri huoneet, ym.), mistä ne Cathedral -kentät muodostetaan, mutta viimeisimmällä läpipeluu kerralla törmäsin pariin uuteen huoneeseen ja yhteen eventtiin, mitä en ollut aikaisemmin nähnyt (ehkä co-op-only event?). Ja muutamalla ensimmäisellä läpipeluu kerralla en metiköistä löytänyt kuin pieniä mini-luolia, mutta sitten jollain läpipeluu kerralla törmäsin johonkin Den-jotakin nimiseen luolaan, joka on kaksi tasoa pitkä kohtuu iso luola. Ensimmäisellä kerralla se oli täynnä sinisiä ja keltaisia vihollisia ja lopussa oli vielä keltainen aarrearkku. Sieltä droppaa tavaraa mikä on parhaimmillaan parempaa kuin mitä Betan loppuvastukselta tippuu. Esim. Demon Hunterin 1h-crossbow: Den-jotakin luolasta 18dps ja pomolta 16dps (molemmat sinisiä). Kyseinen luola löytyy, jos on löytyäkseen sieltä toisesta metsästä kun takaovesta lähdetään seikkailemaan.


Betaa voi pelata huomiseen kello 20:00 asti.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.05.2012 07:11
Tänään pitänee käydä hakemassa Prismasta peli.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 15.05.2012 07:19
Juu eilen olisin jo normiversion prismasta saanut, mutta jäin vielä jallittamaan haaveeksi jäävää CE'tä. No vähemmän muovirojua kämpässä on aina jees.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Lohari - 15.05.2012 10:13
Juu eilen olisin jo normiversion prismasta saanut, mutta jäin vielä jallittamaan haaveeksi jäävää CE'tä. No vähemmän muovirojua kämpässä on aina jees.

Amazonista (http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-Collectors-Edition-Mac/dp/B0077HOA64/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1337065904&sr=8-2) saa ainakin vielä tällä hetkellä tuota CE:tä £68:n hintaan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 15.05.2012 10:51
Juu eilen olisin jo normiversion prismasta saanut, mutta jäin vielä jallittamaan haaveeksi jäävää CE'tä. No vähemmän muovirojua kämpässä on aina jees.

Amazonista (http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-Collectors-Edition-Mac/dp/B0077HOA64/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1337065904&sr=8-2) saa ainakin vielä tällä hetkellä tuota CE:tä £68:n hintaan.

No vittu julkaisupäivänä sit tulee stockiin voi juku.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 15.05.2012 11:58
Kävin aamulla nappaamassa Pirkkalan Citystä Diablon CE:n kainaloon. Töiden jälkeen tänään myöhemmin alkaa jyystö.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 15.05.2012 12:51
Myyt mulle sen artbookin senkin molo.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: sleepy - 15.05.2012 15:31
. . .minä voisin mielelläni ottaa Guest Passin vastaan, jos joltain sellainen sattuisi ylimääräisenä olemaan? Sattui tuo beta menemään minun osaltani ohi :(


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 15.05.2012 16:16
Samperi kun pääsen vasta huomenna korkkaamaan, kun tänään on menoa. Oma CE odottaa Jätkäsaaressa noutajaansa.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.05.2012 17:55
Töistä Prismaan
Peli kouraan
Kotiin
Kone päälle ja asentamaan
Asennus valmis
PLAY!
"Your video card is not supported"

E: Beta toimi nätisti.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 15.05.2012 18:59
Ei hauskaa olla PA tämmöisenä päivänä. Noh, jos sen nyt tässä kuussa vielä saisi.

Mut hienoa huomata, että tämänkin ketjun luomisesta on semmoista 4 vuotta.

Lainaus käyttäjältä: Fraeon
Lieneeköhän kuitenkin liian aikainen ketju? Blizzard kun tunnetusti hioo pelejään hamaan tulevaisuuteen asti, joten peliä ei varmaan tulla julkaisemaan ennen vuotta 2010.

Ainakaan ennen vuotta 2010. Nää konservatiiviset arviot on aina hyviä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Shiranui - 15.05.2012 19:57
Kellään heittää Guest Passia myös tähän suuntaan? Kiinnostaisi tietää kuinka (huonosti) peli pyörii omalla läppärillä ennen kuin ostan kokoversion. YV:tä jos löytyy :)

E: Kiitokset teidonille!


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tan - 15.05.2012 20:13
MasterTK, voit heittää sen wow-petin tähän suuntaan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 15.05.2012 21:02
MasterTK, voit heittää sen wow-petin tähän suuntaan.

Eikö nuo ole accountiin sidottuja?

SK pieksetty ja heti hirveet rare +intelligence veremeet tipahti mun noitatohtorille.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.05.2012 21:10
Server busy


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tan - 15.05.2012 21:25
Blizzard on kaivanut taas serveri-hamsterit esiin. Tulee ihan WoWin alkuajat mieleen.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 15.05.2012 22:16
Tuli paukutettua tuossa 3h putkeen. Pelihän näyttää hienolta ja tykkään sen tyylistä paljon enemmän kuin vanhojen Diablojen. Pyörii maksimiasetuksilla helposti sen 60fps koko ajan. Jos jotakin kiinnostaa pelailla, niin laittakaa nickiä kehiin. Itsellä hyvin mielikuvituksellisesti "MasterTK"  8)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Bill Duke - 15.05.2012 22:18
Pelailtiin kaverin kanssa aika kivasti eteenpäin, mutta kun lopettelin ja yritin hetken päästä uudestaan pelaamaan niin ei enää mitään toivoa päästä sisälle. No eipähän tarvi aamulla olla niin väsyneenä töissä..


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 16.05.2012 00:36
. . .minä voisin mielelläni ottaa Guest Passin vastaan, jos joltain sellainen sattuisi ylimääräisenä olemaan? Sattui tuo beta menemään minun osaltani ohi :(

Vieläkö tarvitset? Voin heittää yhden jollekin.

Ja on kyllä hemmetin kova peli. Piti tässä ennen nukkumista pelata 30min, mutta meni melkein 2h taas savuna ilmaan. Onneksi huomenna alkaa muutaman päivän vapaa, niin ehtii jyystää kunnolla.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: sleepy - 16.05.2012 00:56
Vieläkö tarvitset? Voin heittää yhden jollekin.

Ei kiitos, ehdin jo saada ystävällisen lahjoituksen!


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 16.05.2012 01:03
Pakko lopettaa, kun huomenna vielä aamusta esitelmää koululla...

Hieno peli.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Sharkie - 16.05.2012 02:30
. . .minä voisin mielelläni ottaa Guest Passin vastaan, jos joltain sellainen sattuisi ylimääräisenä olemaan? Sattui tuo beta menemään minun osaltani ohi :(

Vieläkö tarvitset? Voin heittää yhden jollekin.

Pistä mulle tulemaan, jos sleepy ei kerran tarvitse. Ellet siis ole jo ehtinyt luopua. Kiinnostaisihan tuo.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 16.05.2012 08:48
Act I läpi kaverin kanssa. Hyvältä vaikuttaa. Vaikeustasokin nousee juuri sopivaa vauhtia, pari kertaa jo ehtinyt tulla hätä, kun joukko rareja iskee päälle.

Blizzard vois kyllä nuo serverinsä hoitaa kuntoon.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Doinkki - 16.05.2012 10:11
Olen freijon tapaan köyhä, niin ootellaan kesäkuun puolelle tämän kanssa  :/


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 16.05.2012 10:14
On kyllä mahtava peli, kunhan pääsee vaan kirjautumaan. Viikonloppuna parin kaverin kanssa tiukat multiplayer sessiot tulossa. Töissäkin pitäisi käydä, eääh. Witch Doctorilla mennään, hämikset on kovia.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Sharkie - 16.05.2012 12:00
. . .minä voisin mielelläni ottaa Guest Passin vastaan, jos joltain sellainen sattuisi ylimääräisenä olemaan? Sattui tuo beta menemään minun osaltani ohi :(

Vieläkö tarvitset? Voin heittää yhden jollekin.

Pistä mulle tulemaan, jos sleepy ei kerran tarvitse. Ellet siis ole jo ehtinyt luopua. Kiinnostaisihan tuo.

Ja never mind, sain kans jo lahjoituksen. Menee kyllä varmaan perjantaille, että ehtii ajan kanssa aloitella.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 16.05.2012 20:27
Noitatohtorilla pelatessa homma muuttuu kerta heitolla hauskemmaksi kun saa taidon, jolla voi räjäyttää summonatut demonikoirat. Jotkut siniset viholliset (koko kasa niitä) saa oneshotattua sillä, jos koirat vaan sattuu olemaan oikeassa paikassa. Keltaset jää yleensä henkihieveriin. Varsin kiitettävää burst damagea siis.

Vaikeusaste on vähän matalan puoleinen, mutta eiköhän ne vaikeammat vaikeusasteet tarjoa haastetta jos/kun aloittaa uuden pelin. Act I läpi ilman kuolemia. Viimeisen bossin lisäksi vain yksi merkittävästi vaikeampi paikka (iso kasa normaaleja vihollisia + kaksi keltaista).


Minun BattleTag on teidon#2199, jos joku haluaa pelailla. Ja voin myös lahjoittaa yhden koodin, jos joku vielä kaipailee.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 16.05.2012 21:01
Niin! Oma battletag tetsuo#1254


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 16.05.2012 23:00
Act1 meni läpi Wizardilla. Ihan kivaa Diablottamistahan tuo on.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 16.05.2012 23:10
Minutkin saa lisätä, jos peliseura kelpaa: Vsions#2864


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 16.05.2012 23:38
RockyBalboa#1521


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 17.05.2012 00:05
Lähetin teille kaikille requestia. Mahtava peli.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tan - 17.05.2012 00:54
Tan#2401


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 17.05.2012 13:31
Muutaman tunnin ehtiny pelaa. Aika koukuttavaa menoa. Munkilla mennään.  8)


Pelaan toistaiseksi vain yksin, mutta saa silti lisäillä: migge#2432


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 17.05.2012 17:48
Vaikuestaso nousee kyllä Act II:sta alkaen reippaasti. Enää ei voi vain seistä paikallaan ja mättää nappeja randomilla.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 17.05.2012 18:59
Joo, Act II:ssa tosiaan vaikeusaste nousee. Viholliset lyö kiitettävän paljon kovemmin kuin Act I:ssä. Aivisin kanssa pelailtiin, ja kuolema pääsi korjaamaan satoa otteeseen jos toiseenkin.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tush - 17.05.2012 23:04
Missä vaiheessa porukka on pelissä tällä hetkellä? Itsellä 22lvl Witch doctor ja mietin että kenen kans sitä alkais pelaileen.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 18.05.2012 09:44
Ite pelailen single playerina tuon eka läpipeluun jos vaan mahdollista. Rauhassa tutkiskella paikat ja kuunnella mitä npc:illä on sanottavaa. Aika nihkeetä alkaa olla jo kakkos actissa mutta vielä pääsee eteenpäin. Eka actin viimenen bossi vaati jo kikkailua, pari kertaa tuli kuoltua. Tuossa on vaan niin siistiä kokeilla erilaisia skill settejä eri tilanteisiin, riippuen miten paljon vihollisia on ja minkälaisia iskuja ne tekee. Ei tarte lukittua mihinkään tiettyyn buildiin, tuo yksinään tekee tästä pelistä paremman kun Diablo kakkosesta.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 18.05.2012 10:25
Kannattaa sitä co-opia kokeilla. Ei siitä mitään haittaakaan ole. D3:ssa on tehty kavereiden kanssa pelaaminen maksimaalisen helpoksi. Voit esimerkiksi liittyä peliin vaikket olisi samassa kohdassa menossa. Ja peleihin voi tulla ja niistä lähteä täysin vapaasti. Viholliset skaalaantuu pelaajien lukumäärän mukaan ja vaikka alkuperäinen hosti lähtee pelistä niin se ei vaikuta loppuihin pelaajiin mitenkään.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 18.05.2012 10:34
Tuossa on vaan niin siistiä kokeilla erilaisia skill settejä eri tilanteisiin, riippuen miten paljon vihollisia on ja minkälaisia iskuja ne tekee. Ei tarte lukittua mihinkään tiettyyn buildiin, tuo yksinään tekee tästä pelistä paremman kun Diablo kakkosesta.
Onhan tuo tosiaan kiva kun pääsee kokeilemaan erilaisia taitoja, mutta nyt tuntuu että uuden Diablon roolipelielementit ovat melko vähissä, ainakin hahmon kehityksen suhteen. Kehitys kulkee ennaltamäärättyä reittiä ja pelaaja vain päättää miten hahmolla haluaa pelata. Itse olisin halunnut että pelissä olisi päässyt edes jollain tavalla vaikuttamaan hahmon kehityssuuntiin.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: JayeizH - 18.05.2012 11:18
Tuossa on vaan niin siistiä kokeilla erilaisia skill settejä eri tilanteisiin, riippuen miten paljon vihollisia on ja minkälaisia iskuja ne tekee. Ei tarte lukittua mihinkään tiettyyn buildiin, tuo yksinään tekee tästä pelistä paremman kun Diablo kakkosesta.
Onhan tuo tosiaan kiva kun pääsee kokeilemaan erilaisia taitoja, mutta nyt tuntuu että uuden Diablon roolipelielementit ovat melko vähissä, ainakin hahmon kehityksen suhteen. Kehitys kulkee ennaltamäärättyä reittiä ja pelaaja vain päättää miten hahmolla haluaa pelata. Itse olisin halunnut että pelissä olisi päässyt edes jollain tavalla vaikuttamaan hahmon kehityssuuntiin.
Guest Passilla olen testannut, joten en tiedä kuinka paljon siinä on rajoitettu kehitystä, mutta näillä tiedoilla hahmon kehitys on enemmän silmänlumetta. Eihän hahmolle saa valita minkäänlaista kehityspolkua, vaan kehitys tapahtuu täysin tietyllä polulla. Voi tietysti olla sekin että en ole vain älynnyt kehitystä vielä ;D


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 18.05.2012 11:20
Siis ei tuossa ole mitään kikkailua. Perus nykyajan idiooteille pelaajille suunniteltu systeemi, jossa ei voi mitenkään tyriä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 18.05.2012 11:46
Tuossa on vaan niin siistiä kokeilla erilaisia skill settejä eri tilanteisiin, riippuen miten paljon vihollisia on ja minkälaisia iskuja ne tekee. Ei tarte lukittua mihinkään tiettyyn buildiin, tuo yksinään tekee tästä pelistä paremman kun Diablo kakkosesta.
Onhan tuo tosiaan kiva kun pääsee kokeilemaan erilaisia taitoja, mutta nyt tuntuu että uuden Diablon roolipelielementit ovat melko vähissä, ainakin hahmon kehityksen suhteen. Kehitys kulkee ennaltamäärättyä reittiä ja pelaaja vain päättää miten hahmolla haluaa pelata. Itse olisin halunnut että pelissä olisi päässyt edes jollain tavalla vaikuttamaan hahmon kehityssuuntiin.
Guest Passilla olen testannut, joten en tiedä kuinka paljon siinä on rajoitettu kehitystä, mutta näillä tiedoilla hahmon kehitys on enemmän silmänlumetta. Eihän hahmolle saa valita minkäänlaista kehityspolkua, vaan kehitys tapahtuu täysin tietyllä polulla. Voi tietysti olla sekin että en ole vain älynnyt kehitystä vielä ;D
Näinhän tuossa juuri kirjoitinkin, että hahmon kehitykseen ei voi vaikuttaa juuri millään tavalla.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 18.05.2012 12:00
Itseäni ei oikeastaan haittaa tuo, vaikka se toki vähän sitä perinteistä hahmonkehitystä syökin. Loppujenlopuksi voi kuitenkin helposti kokeilla eri buildeja, ja vaihdella aina tarpeen mukaan. Kyllä siinä kikkailua sen verta on, että mitkä skilliyhdistelmät toimivat ja onko buildi järkevä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Fraeon - 18.05.2012 12:08
Onhan tuo tosiaan kiva kun pääsee kokeilemaan erilaisia taitoja, mutta nyt tuntuu että uuden Diablon roolipelielementit ovat melko vähissä, ainakin hahmon kehityksen suhteen. Kehitys kulkee ennaltamäärättyä reittiä ja pelaaja vain päättää miten hahmolla haluaa pelata. Itse olisin halunnut että pelissä olisi päässyt edes jollain tavalla vaikuttamaan hahmon kehityssuuntiin.

Eihän Diablossa ikinä olekaan ollut muita "roolipelielementtejä" kuin se taulukkolaskennallinen osuus, että siinä mielessä ne ovat aina olleet suhteellisen vähissä. Diablo 2:n järjestelmä oli loppujen lopuksi aika helposti ratkaistavissa siten, että löysi sen parhaan version jokaisesta hahmosta. D3:n järjestelmä oli betan perusteella lähempänä ensimmäisen (ja Guild Warsin) järjestelmää, missä taidot eivät rajautuneet yhteen buildiin -- eikä se lähtökohtaisesti musta ole huonompi idea kuin D2:n vastaava järjestelmä, jos koko peli on tasapainoitettu sen varaan ja pakottaa eri lähestymistapojen kokeiluun (kuten esim. Guild Wars teki).


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 18.05.2012 12:37
Kakkosen systeemiä puolustavat vain täysin elämättömät nörtit. Mikäs sen hauskempaa ,kuin luoda hahmo, pelata satoja tunteja ja aloittaa kaikki alusta ,kun tuli kustua pointsit tai panostettua taitoihin, joilla ei tee nightmarella enää mitään.

Kolmosessa hahmoluokat ovat oikeasti hauskoja pelata heti alusta lähtien ja minulla ei mene koko elämää kaikkien niiden testaamiseen.

WD on jo kakkos actissa aika peto grasp of the deadin ja acid cloudin yhdistelmällä.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.05.2012 14:19
Itse tykkään molempien ssteemeistä. Kakkosessa oli mukava tehdä tietty buildi ja buffata sitä eri tavaroilla, joista sai kyseisiä skillejä. Esim. Necro, jolla oli kaikissa summon/skeleton-kyvyissä 25+ oli aika parhautta.

D3:n systeemi on tietty yksinkertaisempi ja suoraviivaisempi, mutta toisaalta monipuolisempi. Hahmoa voi silti muokata aika hyvin käyttämällä tietyn tyyppisiä kamoja. Itse olen Wizardillani alkanut panostamaan INT-kamoihin maksimaalisen damagen tavoittelun takia.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Lanttu - 18.05.2012 14:31
Itse alkanut tässä miettimään pitäisikö repäistä ja käydä Anttilasta ostamassa. Koko ajan kyllä ollut fiilis, että olisi kyllä kiva pelailla, mutta syystä tai toisesta en jaksanut ennakkoon tilata. Nyt kaikkien Ahvenanmaan kauppojen varastotilanteet näyttävät varsin heikoilta, joten halvimpia versioita pitäisi odotella ties kuinka kauan. Ero halvimman Coolshopin ja Anttilan välillä olisi 8 euron luokkaa. Anttilassa tosin mukaan saisi ilmeisesti ilmaisen Battle.net authenticator -kortin, ja pian lähdössä kaupungille päin. Decisions, decisions...


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tush - 18.05.2012 15:26
shillion#2795

Edit: Diablo kaadettu. Witch doctorilla pelaaminen tuntuu ehkä liian helpolta, vai mitä teidon?


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Doinkki - 19.05.2012 02:34
Guest passilla aattelin itteeni kiusata, mut vituikshan se meni. Kahen tunnin latailun ja asentelun jälkeen errorit naamalle  :/ Ehkä huomenna sitten.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: saska - 19.05.2012 02:42
En ole Diabloa pelannut lainkaan, mutta olen vähän seurannut keskustelua tuosta hahmonkehityksestä. Tuosta  http://www.sirlin.net/blog/2012/5/3/diablo-3s-ability-system.html (http://www.sirlin.net/blog/2012/5/3/diablo-3s-ability-system.html) pääsee lukemaan jos kiinnostaa. Kommenteissa on ihan kivasti tarinaa aiheesta.

Huomasin myös että minulla on Diablo ykkönen hyllyssä mutta en ole koskaan pelannut sitä. >_>


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 19.05.2012 11:58
Ihan käsittämätön pulla ollut tänä aamuna. Rareja satanut taivaan täydeltä ja vieläpä erittäin hyviä omaan leveliini nähden. Eilen ei ollut vielä mitään ja nyt olen käytännössä kuolematon, joka tappaa kaiken parista osumasta. >_>


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 19.05.2012 14:53
Läpihän tuo meni. Hieno peli kaikin puolin, vaikkakin ehkä vähän turhan lineaarinen. Hahmonkehitys on minun mielestä just hyvä. Turhaa joidenkin inteli ja strena pointtien kanssa pelleillä. Geari hoitaa saman asian ja taitojen valinta on paljon mielekkäämpää kuin miettiä laittaisko tän yhden pointin inteliin vai vitalityyn. Vielä kun asetuksista käy laittamassa Elective Moden päälle niin pää räjähtää kaikista build mahdollisuuksista. Hienointa on se, että taitoja voi vaihdella lennosta. Hyvä kokeilla jotain erikoisempia buildejä (petitön aoe WD? can do, not good).

Co-op on myös hyvin toteutettu. Helppo liittyä ja häippäistä peleistä. Ainut typeryys on, että jos toiset pelaajat skippaa dialogin, niin miksi se skippaantuu kaikilta pelaajilta? Kaipa siihen joku hyvä syy on, mutta uskoisin silti että tuon voisi paremmin hoitaa.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 19.05.2012 15:40
Häh, Läpi?  :lol: Miten Diablon, tai mitään loottipeliä voi pelata läpi? Pelaamalla normaalilla act1-IV:n ja seuraamalla "juonta" jos joku haluaa sen katsoa läpipelaamiseksi?  Tarinahan on mukana lähinnä vain muodon vuoksi ja dialogi täyttä roskaa. Sama kuin joku pelaisi NHL:n läpi pelaamalla yhden ottelun ja voittamalla sen.

Normaalihan on muutenkin lähinnä vasta tutoriaali joka pitää paahtaa mahdollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Eihän siinä ole edes mitään haastetta. Nightmarekin on vielä vähän turha, mutta sitten hellillä peli oikeastaan vasta alkaa kun voi rueta keräilemään kunnon tavaroita.

Mutta tuosta hahmonkehityksestä alan olla samaa mieltä. Yksinkertainen ja erittäin toimiva.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 19.05.2012 16:28
En usko, että Teidon nyt ihan siinä mielessä tarkoittanut läpi. Diablo on kuitenki normalilla nyt voitettu.

Itse tykkäsin D3:n tarinasta enemmän kuin kakkosen. Jotain jäi jopa mieleenkin ja välipätkät ovat kyllä näyttävää katseltavaa.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 19.05.2012 17:17
No siis, kyllähän Diablon kaltaisen pelin voi pelata läpi. Siinä on juoni ja selkeä alku ja loppua. Jossain jääkiekkopeleissä sun muissa ei mitään vastaavaa ole (välttämättä). Lootin kerääminenkään ei kaikkia kiinnosta. Mutta tietenkin Diablo jatkuu vielä The Endin jälkeen, jos pelaajaa vaan kiinnostaa. Kohta Skeleton Kingin ovea koputtelemassa Nightmare -vaikeusasteella.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: JayeizH - 20.05.2012 19:49
Hitto. Piti jatkaa Guest Pass pelailua mutta Blizzard ilmoittaa että on jotain huoltotöitä tms. meneillään. Onko näin että ihan ostettuakaan peliä ei pääse tällä hetkellä pelaamaan? Vai koskeekos tämä nyt vain tuota Guest Passia?

EDIT: Hah :D Löysinkin Blizzardin foorumeilta ketjun tästä. Serverit on ollut ilmeisesti alhaalla koko päivän ja ketjuun tulee about 30-50 viestiä minuutissa :D

On kyllä sinänsä surullista taas herätä tähän nykypelaamiseen. Jos ei ole verkkoa tai yhteyttä peliserveriin, et pelaa. Edes yksin. Ja tämä hyvin pitkälti siksi että waretus vähenisi. Käytännössä waretus ei ole vähentynyt ja tällä hetkellä ainoat pelaajat koko euroopassa taitavat olla warettajia. Hyvin Blizzard tällä saa ostoaikeita vähennettyä :rollaus: Muutenkin peliaika on vähän kortilla kaiken keskellä, niin heitä nyt tällänen muuttuja vielä sekaan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 20.05.2012 20:40
Itse ainakin pelasin tunnin verran. Pelin valikossa oli tosiaan ilmoitus tuosta viasta, mutta ei näyttänyt ainakaan omalla kohdalla haittaavan pelaamista.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: JayeizH - 21.05.2012 07:14
Itse ainakin pelasin tunnin verran. Pelin valikossa oli tosiaan ilmoitus tuosta viasta, mutta ei näyttänyt ainakaan omalla kohdalla haittaavan pelaamista.
Ai tämä olikin vain säkästä kiinni. Yllätys että se sitten napsahti omalle kohdalle... :rollaus:


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 21.05.2012 09:16
Eilen oli päivällä jonkin aikaa serverit pultissa, mutta ainakin itse pystyin aamupäivällä ja illalla pelaamaan tuntikausia ilman mitään ongelmia. Mitä enemmän tätä pelaa, sitä enemmän tekee mieli pelata. En muista milloin viimeksi olisin pelannut mitään peliä yhtä paljon näin lyhyessä ajassa.

Niin ja tagi oli: MasterTK#2983 jos joku haluaa vielä lisätä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 21.05.2012 10:57
Uskomattomia tunteja tuli pelailtua viikonloppuna. Reilut 23 tuntia peliaikaa neljän hengen porukassa viikonlopun aikana. Perjantai-illasta sunnuntain katkoon asti. Pää on vieläkin sekaisin mutta tulipahan pitkästä aikaa pelattua ja kunnolla!


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 21.05.2012 11:00
Käytännössä waretus ei ole vähentynyt ja tällä hetkellä ainoat pelaajat koko euroopassa taitavat olla warettajia.

Mistä tälläinen väite on peräisin? Warettajiahan aina on nyt jokaisen pelin kohdalla, mutta Blizzardin peleissä joutuvat tyytymään paskoihin privaservuihin, jos eivät oikeaa versiota hommaa.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.05.2012 12:10
Diablo 3 on tähän mennessä ollut muuten sitä mitä odotin, mutta vaikeustaso on turhan helppo. Vasta Nightmarella olen menossa, mutta Diablo 2:n Nightmareen verrattuna tuo ei ole mitään. Ekan kerran kun meni D2:ssa Nightmarelle oli ihan kusessa niiden piikkejä ampuvien Quill-vihujen kanssa. Kaikki resistancetkin olivat miinuksen puolella.

Diablo 3:ssa kun ei kuolemisestakaan rokoteta niin pahasti, voisi vaikeusastekin olla hieman kovempi. Auction Housesta kun vielä voi valkata kamat oman buildin mukaan, niin ei hahmon varustuskaan ole ongelma.

Olisihan tuossa tuo HC-mode kyllä...

Btw. Heinz voi mennä pelaileen sitä FF9:ää. Ei tarvi palvelimia/nettiä. ;)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 21.05.2012 14:28
Niin pelinhän voi jakaa kahtia. Joko sitä pelaa ilman game genietä (Auction House) tai sitten natuna ja silloin kyllä haastetta riittää. Jokainen rare mobi tappaa muutamalla osumalla.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Lanttu - 21.05.2012 15:09
Eipä ollut tuolloin muutama päivä sitten enää pelejä jäljellä, mutta toisaalta eipä tuo harmita yhtään, kun löysin hyviä levyjä halvalla ennen Anttilassa käyntiä. Hankkimisen into on myös jossain määrin laskenut, joten mitään kiirettä ei ole. Hinta ei kyllä tule luultavasti laskemaan muutamaan vuoteen, eli odottamisella tuskin mitään säästää.

Sen sijaan olen hieman pohtinut kokonaan ostamatta jättämistä, sillä Blizzardin lisäämän DRM määrä on pahimman luokan vittuilua ostajia kohtaan. Lähinnä pakollinen nettiyhteys yksinpeliäkin varten ja lanin puute. Voivat puolustella päätöksiään loputtomiin, mutta loppupeleissä ratkaisu on tehty täysin dollarinkuvat silmissä. Harmi, että ihmiset antavat niin paljon anteeksi legendaarisen nimen takia. Tämä koskeen niin ikään Blizzardia kuin Diabloakin. Itselleni Blizzardin legendastatus kuoli Starcraft 2:een, vaikka peliä en olekaan pelannut.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 21.05.2012 15:28
Minusta peli taas tuntuu aika vaikealta vaikka yleensä pidän kaikkia ylihelppoina. En ole AH:sta ostanut mitään, vaan käytän pelkästään itse löytämiäni tai muiden antamia jämäromppeita. Täytyy kyllä sanoa ettei olisi ollut vielä mitään toiveita päästä normaalin ACT IV:tä vielä läpi ellei Rocky olisi ollut mukana teurastamassa Wizardillaan. Varsinkin Hell-tasolla vaikeustaso alkaa olla jo kuulema todella korkealla, joten eiköhän pelistä löydy tarpeeksi haastetta.

Jossain vaiheessa pitää aloittaa HC-hahmolla, kunhan suurimmat serveriongelmat alkaa kadota.

Ja Heinz voisi kerrankin ostaa jotain, eikä aina vaan perustella täällä itselleen miksei kannata ostaa sitä ja tätä.  ;)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: sleepy - 21.05.2012 17:07
Pööh, miksi tämä maksaa Blizzardin sivuilta ladattuna 60 euroa? :( Olisin muuten ladannut jo päiviä sitten, kun kaikki kaupat Tampereella tuntuvat myyvän ei-oota, koska. . . tämähän on oikeasti hirmu kiva peli! Joka vielä tuntuu pyörivät yllättävän hienosti läppärillä pelattuna. Asetukset ovat kylläkin siellä low-medium-tasolla, mutta peli näyttää siltikin aika nätiltä.



Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Lanttu - 21.05.2012 17:13
Pööh, miksi tämä maksaa Blizzardin sivuilta ladattuna 60 euroa? :(

Jälleen yksi asia joka liittynee lähinnä tähän:

Voivat puolustella päätöksiään loputtomiin, mutta loppupeleissä ratkaisu on tehty täysin dollarinkuvat silmissä.

;)


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.05.2012 17:33
Pööh, miksi tämä maksaa Blizzardin sivuilta ladattuna 60 euroa? :( Olisin muuten ladannut jo päiviä sitten, kun kaikki kaupat Tampereella tuntuvat myyvän ei-oota, koska. . . tämähän on oikeasti hirmu kiva peli! Joka vielä tuntuu pyörivät yllättävän hienosti läppärillä pelattuna. Asetukset ovat kylläkin siellä low-medium-tasolla, mutta peli näyttää siltikin aika nätiltä.

Prismasta ostin 50 eurolla. Sieltä varmaan löytyy vieläkin.

Tuo Blizzardin 60 euron hinta on kyllä aivan perseestä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 21.05.2012 18:33
Järjetöntä jättää yksi vuoden kovimmista peleistä ostamatta, sillä perusteella että internetyhteys on vaadittu.  :rollaus:


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 21.05.2012 19:40
Noi Blizzardin e-kaupan hinnat on kyllä melko uskomattomia. Kannattaa tilata ahvenanmaan suunnalta tai briteistä jolloin hinta on reilut 40€. Näyttää tosin aika tehokkaasti loppuunmyydyltä kaikkialla.

Sisäänkirjautumispakko on myös vähän kyseenalainen. Tietty, jos siitä jotain hyötyä olisi, niin voisihan sen sitten hyväksyäkin. Auction Housen takia sen toki ymmärtää ja tietenkin co-op muun maailman kanssa tietty vaatii nettiyhteyden, mutta jos kumpainenkaan ei pelaajaa kiinnosta tai haluaa pelata co-opia Lanissa, niin sisäänkirjautumispakosta on lähinnä vain haittaa. Tähän mennessä ollut sisäänkirjautumisongelmia ruuhkan takia, lagipiikkejä mitkä haittaa myös yksinpelin aikana ja eilen palvelimet sekoili, joten silloin ei voinut pelata pariin tuntiin. Itse vielä pelasin juuri sillä hetkellä kun palvelimet suljettiin huoltoa varten, joten lensin pelistä pois vaikka yksin pelasin. (ja suurimpana ongelmana: saavutukset ei tallentuneet noin tunnin parin ajalta)


No jooh, /whine off.

Itse aloitin tuossa hardcore -hahmon. Monkin tein, joka on tähän mennessä ollut todella ylivoimaisen tehokas. Act I:stä enää viimeinen luola jäljellä. Viholliset kaatuu kuin heinää, eikä edes raret tai championit ole tähän mennessä juuri normaaleista vihollisista poikkenneet muuten kuin että niitä saa vähän kauemmin hakata. Vaikein kohta oli kun noin parikymmentä normaalia vihollista ja 2 rarea kävi päälle. Tuota kasaa joutui jopa "ulkoiluttamaan" ja kuolemakin oli epämiellyttävän lähellä. Muuten Monkilla pelaaminen on kyllä ollut todellista lasten leikkiä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: sleepy - 21.05.2012 19:52
(http://farm6.staticflickr.com/5231/7242718292_8facc2d944_n.jpg)


Tyhmä Rocky, ihan turhan reissun tein takiasi! T_T



Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.05.2012 19:59
(http://farm6.staticflickr.com/5231/7242718292_8facc2d944_n.jpg)


Tyhmä Rocky, ihan turhan reissun tein takiasi! T_T



Kai nyt ostit edes Munamiehen lohdutukseski :D


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: kas - 21.05.2012 22:06
Olen jättänyt ostamatta kun 50-tuntisen työviikon päälle jos alkaa tätä pelaamaan niin naamaani ei näy kuukauteen. Himo on kyllä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Doinkki - 22.05.2012 10:31
En kestänyt enää köyhyysvitutusta. Lisää opintolainaa vaan kehiin ja kohta metästämään löytyiskö tätä mistään puljusta  8)


Otsikko: Vs: Re: Diablo 3
Kirjoitti: sleepy - 22.05.2012 16:51
Kai nyt ostit edes Munamiehen lohdutukseski :D

Eihän tuo silloin turha reissu olisi ollut!

Anttilasta sattui löytymään peli tuollaisen hassun Authenticator-vehjeen kanssa. sleepy#2998 on tagini, lisäilin täältä mielestäni jo kaikki!


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 27.05.2012 11:48
Se authenticator kannattaa tosiaan hommata. Ostelin eilen muutamia perfect squareja, että parantelisin vähän mun lvl 51 Demon Hunterin statseja seuraavaaa multiplayer sessiota varten. Nyt aamulla katoin niin stash ja kamat oli vietynä ja recent players listiin ilmestynyt joku ihan tuntematon jamppa. Ei kait se auta, tikettiä blizzun suuntaan ton jätkän gamertag kylkiäisenä. Mun Witch Doctorin ne sentään jätti rauhaan. Ei tää niin paha oo mitä se vois olla, ei tässä useampaa sataa tuntia vielä ole kerennyt pelata. Nakertaahan tuo silti!


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 27.05.2012 13:41
Oho.  Olisi kiva tietää miten ne noita haxailee. Olitko pelaillu public pelejä ollenkaan?

Authenticatorin saa muuten ihan ilmaiseksi esim älypuhelimeen. Ei tartte ostaa mitää donglea. Ilmeisesti on myös joku winauth softa jota voi käyttää pc:ltä suoraan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 27.05.2012 13:46
Publa peleihin en oo koskenut. Vaihdoin salasanan ja latasin tuon authenticatorin puhelimeen. Pitää tässä töitten jälkeen säätää tuo puoli kuntoon.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 27.05.2012 14:12
Publa peleihin en oo koskenut. Vaihdoin salasanan ja latasin tuon authenticatorin puhelimeen. Pitää tässä töitten jälkeen säätää tuo puoli kuntoon.
Ihan mielenkiinnosta, oletko jakanut kyseistä BattleNet -tiliä muiden kanssa, klikannut kalastelusähköpostin linkkejä (huijaussähköpostit on toisinaan todella aidon näköisiä) tai muuta vastaavaa tai oliko salasanasi jotenkin huono (helppo arvata, käytössä muissa palveluissa (kuten PSN:ssä :P))? Eli oliko kyseessä tilin hakkerointi, mitä väitetään tapahtuvan mutta Blizzard kieltää kaiken, vaiko ihan vaan oma virhe? Se authenticatorkaan ei väitteiden mukaan auta, jos nuo hakkerointihuhut pitää paikkansa.


Mutta se authenticator tosiaan kannattaa ottaa käyttöön, jos vaan joku älyluuri löytyy. Parantaahan se tilin turvallisuutta selvästi, ellei Blizzardin päässä ole mitään suuria aukkoja. Tätä nykyähän sitä koodia ei tarvitse kirjoittaa kuin vain kerran jokaisessa koneessa ja jokaisessa pelissä. (paitsi jos pitää tarpeeksi pitkän tauon ko. pelin pelaamisesta tai jos julkinen IP-osoite muuttuu tai muuta sen sellaista tapahtuu)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 27.05.2012 14:19
Publa peleihin en oo koskenut. Vaihdoin salasanan ja latasin tuon authenticatorin puhelimeen. Pitää tässä töitten jälkeen säätää tuo puoli kuntoon.
Ihan mielenkiinnosta, oletko jakanut kyseistä BattleNet -tiliä muiden kanssa, klikannut kalastelusähköpostin linkkejä (huijaussähköpostit on toisinaan todella aidon näköisiä) tai muuta vastaavaa tai oliko salasanasi jotenkin huono (helppo arvata, käytössä muissa palveluissa (kuten PSN:ssä :P))? Eli oliko kyseessä tilin hakkerointi, mitä väitetään tapahtuvan mutta Blizzard kieltää kaiken, vaiko ihan vaan oma virhe? Se authenticatorkaan ei väitteiden mukaan auta, jos nuo hakkerointihuhut pitää paikkansa.


Mutta se authenticator tosiaan kannattaa ottaa käyttöön, jos vaan joku älyluuri löytyy. Parantaahan se tilin turvallisuutta selvästi, ellei Blizzardin päässä ole mitään suuria aukkoja. Tätä nykyähän sitä koodia ei tarvitse kirjoittaa kuin vain kerran jokaisessa koneessa ja jokaisessa pelissä. (paitsi jos pitää tarpeeksi pitkän tauon ko. pelin pelaamisesta tai jos julkinen IP-osoite muuttuu tai muuta sen sellaista tapahtuu)

Tarkalleen tuota samaa salasanaa en käytä muualla, siinä on erikoismerkkejä ja numeroita seassa. Kalastus sähköposteja ei ole näkynyt enkä edes lähde availemaan mitään epämääräistä koskaan.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 27.05.2012 17:12
(http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: tetsuo - 28.05.2012 01:19
Saivat rollattua takasin sen mun accountin. Menetin muutaman levelin Witch Doctorilta, mutta eipä tuo mitään. Nopeaa toimintaa blizzulta!


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 28.05.2012 11:28
Pitäisi varmaan itsekin kohta kokeilla tuota HC-moodia. Turhauttaa nimittäin, kun normimodessa respawnaamisen jälkeen vihujen elämämittari ei täyty, vaan pahimmatkin möllit voi helposti käydä viimeistelemässä heti syntymisen jälkeen. Onneksi bosseissa sentään joutuu aloittamaan ihan alusta. Kuoleman hinta on kanssa naurettavan pieni; 10 % pois kestävyyttä kamoista. Olisi voinut olla vaikka 50 % pois ja kaikki lootit (ei välttämättä varustetut kamat, kuten aiemmissa Diabloissa) lentää maahan, jonka jälkeen joutuu poimimaan ne uudestaan.

Vaan ei siinä, hyvä peli kaikesta huolimatta. Ja eiköhän Hell'illä sitten ala tulla sitä kunnon haastetta.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.05.2012 12:02
Ilmeisesti Hellillä tai Infernolla vihut saavat HP:t takaisin, jos kuolet. Mutta joo HC-mode on ihan kiva, ainakin siihen asti kunnes kuolet.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 28.05.2012 12:30
Saivat rollattua takasin sen mun accountin. Menetin muutaman levelin Witch Doctorilta, mutta eipä tuo mitään. Nopeaa toimintaa blizzulta!
Nopeaa toimintaa tosiaan Blizzardin suunnalta, vieläpä viikonloppuna.


Blizzardin edustaja taas kommentoinut noita hakkerointi huhuja. Edelleen ovatten sitä mieltä, että jokaisessa tapauksessa tilillä ei ole ollut authenticatoria, eli että hyökkääjät on saaneet käyttäjätunnuksen ja salasanan jotenkin selville eikä mitään pelin sisäistä hakkerointia ole tapahtunut.
Lainaus
Unfortunately, these compromisers make a lot of money off of the practice (because players buy gold) and so they have a lot of resources to use to try to get your password from you directly, or through your computer.  Some of their poorly translated phishing e-mails may be laughable, but their trojans, infected websites, etc. are not funny at all.

---

We've been monitoring WoW compromises for years now, and while a particularly nasty vulnerability (like the Adobe Flash one I mentioned earlier) might result in a surge of compromises, the truth is that there's never just "one thing" that's resulting in compromises. It's compromise by a thousand cuts, if you get my paraphrasing.

This is why we made the physical and mobile authenticators. After awhile, we realized that passwords weren't just being stolen because of bad computer habits or poorly thought out passwords (although that happens as well). They were being stolen because of the sheer quantity of methods that the gold-selling companies were flooding the Internet with. No matter how careful you are, they may still get your password eventually, and that's why we have the authenticator.
Linkki (http://www.diablofans.com/news/1221-development-post-monday-info-on-hacking-diminishing-returns-on-armor-blue-posts-and-farming-spot/), toinen sinihehkuinen tekstiseinä.



Pitäisi varmaan itsekin kohta kokeilla tuota HC-moodia.
Kannattaa tosiaan kokeilla hardcorea. Softcorea voi pelata sellaisella hälläväliä meiningillä, koska kuolemasta ei oikeastaan rangaista ollenkaan. Hardcoressa pitää keskittyä ja vähän jopa miettiäkin mitä geareita ja skillejä käyttää. Tietty Normal -vaikeusaste on edelleen melko pitkälti pala kakkua, mutta itse ainakin tuli jokaisen bossin kohdalla pysähdyttyä ennen kuin huoneeseen ryntäsi. Bosseilta ei oikein karkuun pääse, joten sieltä tullaan joko voittajana tai jalat edeltä.

Tällä hetkellä kaksi L30+ HC-hahmoa, molemmat Nightmaressa Act I:n alussa. Kuolleita HC-hahmoja tähän mennessä: 0. Toivottavasti pysyy tuossa lukemassa. :)



Ja jos jotain sattuu kiinnostamaan, niin tässä hyvä striimi (http://www.twitch.tv/kungentv), jossa seikkaillaan Hardcore Infernossa. Dirge Death on KungenTV (http://youtu.be/T_FMDHQy8Ds?t=8m30s).


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 28.05.2012 12:58
Saivat rollattua takasin sen mun accountin. Menetin muutaman levelin Witch Doctorilta, mutta eipä tuo mitään. Nopeaa toimintaa blizzulta!
Nopeaa toimintaa tosiaan Blizzardin suunnalta, vieläpä viikonloppuna.



Joskus vuosia sitten ostin Wowin ja pelasin sitä jonkin aikaa. Yhtäkkiä tunnukseni oli varastettu enkä päässyt enää kirjautumaan peliin. Lähetin Blizzardin EU:n asiakaspalveluun viestiä ja palauttivat accountini parissa tunnissa, sekä antoivat vieläpä ilmaista peliaikaa pari kuukautta kaupan päälle.

Erinomaista asiakaspalvelua.



Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.05.2012 14:34
Tällä hetkellä kaksi L30+ HC-hahmoa, molemmat Nightmaressa Act I:n alussa. Kuolleita HC-hahmoja tähän mennessä: 0. Toivottavasti pysyy tuossa lukemassa.

2 tuntia tämän viestin jälkeen tilanne on eri. Freeze + fire chain impit tekivät yllätyshyökkäyksen ja minunkaan HC-Wizard GreySasha ei ehtinyt Teidonin munkkia pelastamaan.


Otsikko: Vs: Re: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 28.05.2012 15:01
Tällä hetkellä kaksi L30+ HC-hahmoa, molemmat Nightmaressa Act I:n alussa. Kuolleita HC-hahmoja tähän mennessä: 0. Toivottavasti pysyy tuossa lukemassa.

2 tuntia tämän viestin jälkeen tilanne on eri. Freeze + fire chain impit tekivät yllätyshyökkäyksen ja minunkaan HC-Wizard GreySasha ei ehtinyt Teidonin munkkia pelastamaan.

 :lol:

Pakko kyllä itsekin aloittaa HC-hahmolla pelaaminen.


Otsikko: Vs: Re: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 28.05.2012 15:49
Dirge Death on KungenTV (http://youtu.be/T_FMDHQy8Ds?t=8m30s).
Tällä hetkellä kaksi L30+ HC-hahmoa, molemmat Nightmaressa Act I:n alussa. Kuolleita HC-hahmoja tähän mennessä: 0. Toivottavasti pysyy tuossa lukemassa.

2 tuntia tämän viestin jälkeen tilanne on eri. Freeze + fire chain impit tekivät yllätyshyökkäyksen ja minunkaan HC-Wizard GreySasha ei ehtinyt Teidonin munkkia pelastamaan.
Aika perus. Ensin kehuskelee ja kerskuu, ja vähän vielä naureskelee kun toisen hahmo kuolee, ja pilkka osuukin saman tien omaan nilkkaan. Mutta joo, kivat chain frozenit ja eipä siinä muuta kuin vierestä katsella kun helat tippuu täysistä nollaan. Monkilla tuli vedeltyä vähän turhan huolettomasti, koska sillä pysty olemaan isojenkin vihollismassojen keskellä ilman sen suurempaa hätää. Ja sitten tulee kolme pientä sinistä pomppijaa, jotka syö elävältä. Ei näin.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Doinkki - 30.05.2012 15:24
Diablo on nyt omalta osaltakin jo normalilla peppuraiskattu. Melko helppohan tuo kokonaisuudessaan oli vaikka pari kertaa delasinkin. Nämäkin johtuivat tosin aika pitkälti koneen ryytymisestä hetkinä kun paskaa lenteli ruudulla oikein urakalla.  :/ Tykkäsin paljon pelin luomasta tunnelmasta, vaikkei tämä kuitenkaan ensimmäisen Diablon synkkää fiilistä voitakaan. Kannattava ostos.

Saa nyt nähdä jaksaako heti perään kairata wizardillani nightmarella peliä etiäpäin, kun olisi Arkham City sekä Borderlandskin odottelemassa.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Tan - 31.05.2012 21:00
Heti kun alkoi muutaman päivän tauon jälkeen syyhy päästä pelaamaan niin mikäs se siinä? Error 37 totta kai...
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Doinkki - 31.05.2012 22:51
No sehän se. 5 min jaksoin itse yrittää sisään. Sitten hain tolvan kaljaa lidlistä ja kehittelin muita hommia.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.06.2012 00:12
Itse pääsin aika nopsaan inessiiviin. Tosin tuli pelattua jotain muutakin välillä, kun ei heti meinannut päästä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: migge - 01.06.2012 18:28
D3 normalilla ja etenkin Monkilla pelattuna on liian helppo. Muistan kun kakkosessa sai kusisukassa miettiä taktiikoita saatanoita vastaan, jo normaalilla. Nyt Diablo kaatui ilman ainuttakaan potionia tai heal -taikaa. Ainoat muutamat kuolinkerrat koko pelin aikana kävivät kun peli/serveriyhteys pätkäisi. Munkkini tuntuu vain niin ylivoimaiselta, että pakko ottaa toista hahmoa jo peliin.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.06.2012 18:49
HC-Wizardilla mennään. Kuva hieman vanhentunut. Tällä hetkellä lvl 48 ja Act 2:n Belialissa menossa Nightmarella.
(https://www.pelaajalauta.fi/files/7/d3/HC_char.jpg)


Normal-modella löytyy myös 50+ lvl Demon Hunter ja 45 lvl Wizard.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 01.06.2012 19:38
Palvelimet on kyllä toiminut taas todella heikosti. Jo kolmatta päivää putkeen ongelmia sisäänkirjautumisessa. "Retrieving Hero List..." Toissapäivänä oli vielä hienoa kun ne palvelimia huoltaessaan potkas kaikki pelaajat ulos ilman mitään ennakkovaroitusta. Kiva temppu kaikille HC-pelaajille.



Kuolleen HC-munkin tilalle tein barbaarin, jonka kanssa onnistuin mahdottomassa: kuolin normal vaikeusasteessa. Ei tullut keskityttyä liikaa ja siihen päälle ripaus tyhmyyttä ja uhkarohkeutta ja kolme tuntia peliaikaa päätyi virtuaalihautaan. No, tein toisen barbaarin saman tien ja se on nyt lvl 37, Act 1 Nightmare.

Farmasin myös Whimsyshire -kepin HC-puolella (Whimsyshire on salainen kenttä). Hauska paikka, paitsi että vihollisiin on vähän vaikea suhtautua riittävän vakavasti. :lol: Tavaraa tippuu aika kiitettävästi, melkein laukullinen joka rundilla eikä se edes ole niin hirveän iso paikka.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.06.2012 21:48
Kuolleen HC-munkin tilalle tein barbaarin, jonka kanssa onnistuin mahdottomassa: kuolin normal vaikeusasteessa. Ei tullut keskityttyä liikaa ja siihen päälle ripaus tyhmyyttä ja uhkarohkeutta ja kolme tuntia peliaikaa päätyi virtuaalihautaan. No, tein toisen barbaarin saman tien ja se on nyt lvl 37, Act 1 Nightmare.
Äkkiä (mutta varovasti) Act2:een sieltä, niin päästän Belialin kimppuun!


Otsikko: Vs: Re: Diablo 3
Kirjoitti: teidon - 01.06.2012 22:01
Kuolleen HC-munkin tilalle tein barbaarin, jonka kanssa onnistuin mahdottomassa: kuolin normal vaikeusasteessa. Ei tullut keskityttyä liikaa ja siihen päälle ripaus tyhmyyttä ja uhkarohkeutta ja kolme tuntia peliaikaa päätyi virtuaalihautaan. No, tein toisen barbaarin saman tien ja se on nyt lvl 37, Act 1 Nightmare.
Äkkiä (mutta varovasti) Act2:een sieltä, niin päästän Belialin kimppuun!
Butcherin tapoin tuon viestin raapustamisen jälkeen, joten A2:ssa tällä hetkellä. En tosin jatkanut sen pidemmälle.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 02.06.2012 00:02
Butcherin tapoin tuon viestin raapustamisen jälkeen, joten A2:ssa tällä hetkellä. En tosin jatkanut sen pidemmälle.
Sitten vaan nopeasti Kulleen grindaamaan.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Shiranui - 05.06.2012 22:44
Pistetään hyvä kiertämään eli pari Guest Passia nopeimmille. Parin viikon päästähän tuo Starter Edition pitäisi tulla saataville ilman Guest Passia, jos nyt ei ehtinyt.

KGBNGY-B9DG-BKPMP2-9BNX-KZMBDR
PR62WK-9RD7-YP6VJ8-H8PE-R7PW6J

Yllättävän hyvin on pyörinyt vuoden 2010 13" MBP:llä. Ei ihan 60 fps:iin yllä, mutta tasainen 30 fps natiivilla resoluutiolla ja siedettävillä asetuksilla. En ole kokeillut pelata Bootcampilla, jolla kuulemma pyörii paremmin OS X:llä. 9400M:llä varsinkin ollut ongelmia, mutta oma 320M pyorittää peliä ihan sujuvasti. Starter Editionilla tuli clearattua Act 1 Monkilla ja Wizardilla, ja viikonloppuna olisi tarkoitus vetää co-oppia kolmen kaverin kanssa.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 06.06.2012 16:16
Tulipa hakattua inferno belial.

Oli muuten mulkku.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.06.2012 00:13
Diabloa pelaillaan vieläkin. Nyt vielä kun Real Money Auction House on avautunut, voi saada pikkurahaa tilillekin. Itselle kertynyt nyt muutaman päivän sisään 10e PayPal-tilille. Ei se paljoa ole, mutta se tulee pelatessa, joten ei voi valittaa.

E: Tänään joku osti 15 eurolla amuletin, josta sain siirtokulujen jälkeen 11e omalle tilille. Vielä 30e niin on jo pelin hinta tienattu.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 23.06.2012 21:35
Itse juuri tänään möin ekan +10 miljoonaa esineen :)


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 27.06.2012 07:06
En ole koskaan pelannut aikaisempia Diabloja juuri yhtään, mutta aina sain kuulla miten Diablo on loottipelien äiti ja genrensä kuningas. Äiti ehkä, mutta keräilijähimoisena pelaajana täytyy kyllä sanoa, että ainakin D3 on varmaan paskin loottipeli ikinä mitä olen pelannut, vaikka muuten onkin hyvä. Jossain random Sacred 2:ssakin on parempi paljon systeemi tavaroille. Melkein mistään itselöytämistä tavaroista ei ole paljoa iloa ja muutenkin kaikki on samannäköistä persoonatonta rompetta samanlaisilla animaatoilla. Todella vanhanaikaista.

Onhan tuota kuitenkin erittäin mukava pelata ihan muuten vain ja koittaa myydä löytämiään tavaroita AH:ssa joko pelin rahalla tai oikealla rahalla. Tullut jo muutama kymppi oikeata massia takaisin pelkästään tavaroita myymällä. Tappamisessa on hiiriklikkailuksi äärimmäisen paljon "tuntumaa" ja se on nautinnollista. Parasta pelissä on selvästi HC-mode, johon pitää perehtyä seuraavaksi kunnolla. Pitänee vissiin pelata D3:sta mieluummin selviytymispelinä kuin romppeiden hamstraamis mielessä.

Olen myös aika ahkerasti paukuttanut noita public games -pelejä, kun kaverilistalla ei nykyään melkein kukaan enää kovinkaan usein. Pelaajamäärät tippuneet kyllä aikamoista vauhtia. Kyllä peliseuraa löytyy edelleen heti, mutta joku 1000-2000 pelaajaa kerrallaan ei tunnu hirveän korkealta, kun jokin aika sitten määrä oli varmaan 50 kertainen. Viikosta toiseen vaan vähemmän ja vähemmän pelaajia. Mitähän helkkaria, kun ottaa huomioon että peliä on odotettu kuin kuuta nousevaa viimeiset 15 vuotta.

Ehkä kunnon lisäosa ja pvp-modet saavat pelaajat taas innostumaan.





Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 27.06.2012 10:26
Tuo loottaus-systeemi on kyllä vähän juosten kustu, kun jostain kellarin laatikosta voi löytyä joku pelin paras kama, kun taas Bosseilta tippuu tuurilla pari sinistä roskaa. En sitten tiedä onko Infernossa toisin, mutta tähän mennessä (Hell) pomojen voittaminen ei tunnu oikein palkitsevan mitenkään.

Mutta eiköhän peliä pikkuhiljaa parannella patchien ja lisäosien myötä.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 13.07.2012 14:48
Meikäläisen bolo on nyt maksanut itsensä takaisin kun möin erään keihään viidelläkympillä pois. Laitoin koko esineen ihan läpällä myyntiin, sillä halvemmalla oli paljon parempia esineitä tarjolla, mutta eipä siellä RMAH'issa ihmiset rationaalisesti käyttäydy.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Aivis - 13.07.2012 15:59
Itse olen saanut ryystettyä vasta pikkupennejä tuosta RMAHsta, suurin potti joku 15 euroa. Hyvä keino tosiaan saada vähän taskurahaa varsinkin nyt näin köyhänä sivarina.


Otsikko: Re: Diablo 3
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 14.07.2012 11:10
Parin viime viikon sisään ei ole mennyt oikein mikään kaupaksi. GAH ja RMAH vaikuttavat molemmat hiljentyneen huimasti. 700 DPS + Crit Hit DMG + 100 INT ym. aseita saa myytyä edes 100k:lla kun ennen meni 400k:lla.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2012 12:55
Porukka toimii hivemind mentaliteetilla ja etsivät vain life on hit efektiä ja korkeaa depsiä. Itse kehitin barbaarin tuossa vaihtelun vuoksi ja hommasin sille 90 crit damage, 3% life steal aseet molempiin käsiin pikkuhiluilla. Mighy beltiin saa vielä yhden kerran sen life stealin, niin se korvaa hyvin nuo ylihintaiset LOH vehkeet.

Pitkästä aikaa massit nollilla vaan...


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Riffe - 07.09.2015 18:13
Ei helvetti tämän konsoliversion kanssa.

Pitäkää pelinne suljettuna ulkopuolisilta, mikäli haluatte pelata rehellisesti. Online vilisee peeloja hakkereiden luomien kamojen kanssa, joihin upatut gemit antaa mielipuolisen exp-bonarin, mikä vaikuttaa muihin pelaajiin myös. Uuden päivityksen myötä aloitin alusta puhtaalta pöydältä, ja paragoneja olin saanut sen 20 kerrytettyä. No, nyt yksi edellä mainittu peelo joinasi peliini, eikä mennyt kuin sekunnin tai parin verran, ja paragonini pamahti tasolle 700+, kevyesti meni maku pelaamiseen taas.

Laitoin Blizzardillekin viestiä siinä toivossa, että saisivat pyyhittyä kerralla saadut levelit pois. Tuskin onnistuu, mutta kokeilen onneani. Tuntuu etteivät meinaa tehdä mitään sen eteen, että Russian Fast Swordit ja muut paskat saisi pelistä kitkettyä kokonaan pois.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: MasterTK - 07.09.2015 19:36
Mutta ei kai se sinun leveliin pitäisi vaikuttaa, vaikka jotkut muut pelaisivat kusetusvarusteilla? Ainoa ettei mene mihinkään riftiin, jos on kusettajia mukana. Niissä voi päästä niin korkealle tasolle, että siitä saa järjettömästi expia. Itse olin yhdessä mukana ja yhtäkkiä huomasin olevani jossain 95 levelin riftissä, vaikka maailmanennätys on jotain 50 ja risat. Sammutin vaan ps4:n, kun eihän peli kuitenkaan koko ajan tallenna mitään. Ei taida tallentaa edes silloin vaikka kasvaisi leveleitä, jos huomaa vahingossa joutuneesa uhriksi.

Perseestä se silti joka tapauksessa on, eikä voi tässäkään tapauksessa ymmärtää ihmisten järjen juoksua, että mitä molon ideaa on pelata aseilla jotka iskevät miljardeja ja saada itsensä sekunnissa maksimiin. Kai siitäkin joillekin iloa on. Pelailen itse randomeiden kanssa paljonkin, mutta tsekkaan aina niiden varusteet ekana. Näkee heti ,jos on rehti pelaaja.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Riffe - 07.09.2015 19:43
Mutta ei kai se sinun leveliin pitäisi vaikuttaa, vaikka jotkut muut pelaisivat kusetusvarusteilla? Ainoa ettei mene mihinkään riftiin, jos on kusettajia mukana. Niissä voi päästä niin korkealle tasolle, että siitä saa järjettömästi expia. Itse olin yhdessä mukana ja yhtäkkiä huomasin olevani jossain 95 levelin riftissä, vaikka maailmanennätys on jotain 50 ja risat. Sammutin vaan ps4:n, kun eihän peli kuitenkaan koko ajan tallenna mitään. Ei taida tallentaa edes silloin vaikka kasvaisi leveleitä, jos huomaa vahingossa joutuneesa uhriksi.

Perseestä se silti joka tapauksessa on, eikä voi tässäkään tapauksessa ymmärtää ihmisten järjen juoksua, että mitä molon ideaa on pelata aseilla jotka iskevät miljardeja ja saada itsensä sekunnissa maksimiin. Kai siitäkin joillekin iloa on. Pelailen itse randomeiden kanssa paljonkin, mutta tsekkaan aina niiden varusteet ekana. Näkee heti ,jos on rehti pelaaja.
Vaikuttaa se, eikä ole ensimmäinen kerta. Eikä ollut edes rift kyseessä, vaan Story Modessa suoritin Bounteja.

Taas, vaihteeksi, savegamet sai kyytiä ja aloitin alusta. Saa olla viimeinen kerta, nyt tosiaan varmistan aina erikseen että pelini on oikeasti suljettuna täysin ulkopuolisilta.


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Riffe - 06.10.2015 15:45
Pelaako joku tätä Ps4:lla vielä? Muutama itemi hakusessa, eikä meinaa tuntikausien grindaamisella vain tulla vastaan. :/


Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Ephram - 30.10.2018 22:56
http://www.youtube.com/watch?v=eGI6QvznNZ4

Iron Galaxy näyttää naulanneen Diablo 3:n Switch-porttauksen. Jos verkkis saa pelin toimitettua ajallaan, on viikonloppuna luvassa melkoiset loottikestit co-oppina  8)