Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Diablo 3 (Switch): 02.11.2018
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Diablo 3  (Luettu 55904 kertaa)
Diablo 3 « : 28.06.2008 16:48 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Aah...Blizzard Worldwide Invitational, tuo melkein E3:akin jännittävämpi tilaisuus.



Joku aika sitten Blizzardin saitin edustalle ilmestyi mystinen splash-sivu, joka vaihtui päivittäin.  Kaikennäköiset teoriat pyörivät splashien ympärillä, mutta varmaa oli se, että Blizzard julkistaa jotain. Niitä teorioita ei täällä käytykään, joten skipataan siihen tärkeimpään. Se julkistus oli Diablo 3.

Diablo 2 on yksinkertaisesti paras hack & slash -peli, mitä on koskaan tehty. Sen parhautta ei varmaankaan tarvitse selittää täälläkään. Se on omalla koneella ollut julkaisusta lähtien eikä ole sieltä kadonnut. Sacredit, Hellgate ja monet muut yrittäjät eivät vaan ole päässeet lähellekään Diablon toimivuutta.

Ja mitä Diablo 3:sta? Hyvältä vaikuttaa. Ruudulla on isot määrät vastuksia, paikkoja voi pistää paloiksi ja toimintaa ja loottia tuntuu löytyvän aivan tarpeeksi. Kentät generoidaan tietty lennossa kahden ensimmäisen pelin tapaan.

Blizzardin saitti tuntui viime yrittämällä olevan vielä tähän aikaan tukossa, joten Shackvideosta saa sekä CGI:llä tehtyä teaseriä että ihan oikeata pelikuvaa.

Lieneeköhän kuitenkin liian aikainen ketju? Blizzard kun tunnetusti hioo pelejään hamaan tulevaisuuteen asti, joten peliä ei varmaan tulla julkaisemaan ennen vuotta 2010.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 17:50 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #1 : 28.06.2008 17:51 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Hiton Fraeon, kerkesit ensin. No, laitetaan nyt tämä minun threadissa ollut aloitusviesti suoraan sen kummemmin muokkaamatta tänne.

Blizzard julkisti tänään omassa Worldwide Invitational –tapahtumassaan Pariisissa pitkään ja hartaasti odotetun Diablo 3:n. Julkistuksen yhteydessä käynnistettiin hypemasiina räväkkäästi käyntiin cinematic teaserilla, gameplay–videolla sekä kasalla screenshotteja.

Mediaa voi käydä ihastelemassa pelin nettisivuilla.

Pelimekaniikka vaikuttaisi gameplay–videon perusteella hyvin samanlaiselta kuin ennenkin muutamalla viilauksella. Videolla näytettiin ympäristön tuhoutumista ja seinien romauttamista vihollisten päälle. En kuitenkaan usko, että ympäristöä saisi mitenkään totuttua enemmän tuhottua tai käytettyä nokkelammin hyväksi. Kovasti näytti siltä, että seinät ja muut asiat on skriptattu hajoamaan tietyllä tavalla ja niitä hajoavia asioita esiintyy vain sopivissa paikoissa. Ympäristöt ovat onneksi edelleen sattumanvaraisesti luotuja. Grafiikka on 3D:tä, mutta samasta tutusta kuvakulmasta kuvattuna.

Diablo 3:ssa on viisi hahmoluokkaa, joista tällä hetkellä on julkistettu vain barbaari ja uusi witch doctor. Hahmon sukupuolen saa valita vapaasti luokasta riippumatta. Se taitaa tarkoittaa sitä, että esimerkiksi amatsoni on leikattu kokonaan pois, koska se olisi naispuolisen barbaarin kanssa melko samankaltainen. Nais- ja miesbarbaareilla tuskin on erilaiset taidot. Se tekee kyllä viiden hahmoluokan valikoimasta kovin kapean.

Juoni ja tunnelma ovat aina kohottaneet Diablon muita kilpailijoitaan korkeammalle. Diablo 3 näyttäisi jatkavan tätä perinnettä. CGI–välivideot tekevät myös näyttävän paluun. 20 vuotta on kulunut Diablo II: LoD:n tapahtumista. Maailmoja erottanut Worldstone tuhoutui ja nyt sekä helvetin että taivaan olennot pääsevät niiden välissä olevaan ihmismaailmaan.

Julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Epäilisin, että julkaisuun on vielä reilu 2 vuotta.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 17:59 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #2 : 28.06.2008 17:58 »
tuhis Vieras On tuo jälki sen verran valmiin oloista, että arvelisin työnsarkana enää olevan dialogien äänittelyä ja muuta lopputyötä. Ei varmaan mikään peli ole aikaisemmin tuntunut näin valmiilta kun saitti aukeaa.

Noitatohtori on turha klassi jos se tapahtuu nekromonsterin kustannuksella, ellei kaikkia klasseja pistetä uusiksi... jota ei tehdä, sillä johan tuolla parpaarikin heiluu. Ilmeisesti jonkunlainen roksu korvaa amazoonin. Maagi on kuitenkin taas vahvin klassi.

Sinänsä aika kaksipiippuista tarjota yksinpeliä ja moninpeliä samassa paketissa. Kaikkien hahmojen tulee selvitä monsuista yksin, mutta tarjota sitten moninpelissä jotain featureita joitten vuoksi klassit ovat olemassa. Tämän vuoksihan tuossa taitaa olla wowin tyyppinen ratkaisu että voidaan nollata skillit ja muuttaa taistelijan luonnetta kädenkäänteessä. Onhan tuo toimivaa, mutta niin vastenmielistä itselle kun tulee semmoiset wowin humut että itkettää kun tietää mitä tuommonen minmaksaus voi pahimmillaan olla.

Yksinpeliksi tämä varmaan tulee joskus hankittua.

Miekka, mies ja shifti pohjassa oven väliin lätkimään ja katsotaan kun hyttysparvi pudottaa kuollessaan 666 kg painavan levyhaarniskan.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 18:05 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #3 : 28.06.2008 18:13 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Sinänsä aika kaksipiippuista tarjota yksinpeliä ja moninpeliä samassa paketissa. Kaikkien hahmojen tulee selvitä monsuista yksin, mutta tarjota sitten moninpelissä jotain featureita joitten vuoksi klassit ovat olemassa.

Kakkos-Diablossahan homma hoidettiin niin, että monsujen määrä ja vaikeustaso (osumapisteet, niiden tekemä vaurio) kasvoi sitä myötä, mitä enemmän pelaajia oli pelaamassa. Samalla tavallahan se voisi hoitua juuri tässä.

Lainaus
Onhan tuo toimivaa, mutta niin vastenmielistä itselle kun tulee semmoiset wowin humut että itkettää kun tietää mitä tuommonen minmaksaus voi pahimmillaan olla.

Se on vaan niin, että minmaksaus tapahtuu ihan missä tahansa pelissä, jossa pitää valita jostain jonkin muun kustannuksella. Jo Diablon aikoihin otettiin valmiita buildeja, jotka joku on laskimellaan valmiiksi laskenut, ettei tarvinnut miettiä mikä tekee eniten lämää ja niin poispäin. Onneksi Diablon kohdalla keskittyminen coopiin ja yksinpeliin E-Sportsin ja PvP:n sijaan (mitä WoW yrittää nyt) pitäisi varmistaa se, että pelaaja saa rauhassa kokeilla omia ratkaisuja hahmonluonnissa.

Ja ne Diablo 2:n hyttysparvethan on legendaarisia, kun niitähän oli vielä erikoistyyppisiä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #4 : 28.06.2008 18:44 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Ainoa asia, mihin D3 voi kaatua, on juurikin hahmoluokat. Barbaari on aina ollut tylsin classi. Witch doctor vaikuttaa necromancerin ja sorceressin sekasikiöltä. Toivottavasti loput uudet ovat vähän omaperäisempiä tai ei ainakaan kahden eri classin persoonattomia yhdistelmiä. Eniten kuitenkin pelottaa amatsonin puute. Se oli siisti classi, jonka sai erikoistumaan kahteen täysin erilaiseen aseeseen, keihääseen tai jouseen. Skillit ei nyt ihan leukaa tiputtanut lattiaan, mutta keihäällä oli aina kiva sohia.
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #5 : 28.06.2008 19:52 »
tuhis Vieras Mitä enempi tätä funtsii, niin sitä enemmän tätä haluaisi pelata yksin. Mies ja monsterit, kolkossa hautaholvissa turpakäräjillä. Kaikuvat käytävät ja nurkkaan ajettu fiilis. Turha tätä on tässä nyt kuitenkaan ihan heti lytätä kun en noita kaikkia esittelyvideoitakaan ole katsellut, mutta wowin aikainen kvanttifysiikka romujen kanssa peuhatessa sai riittää meikäläiselle. En osaa nauttia siitä että pääsen laskemaan makromittakaavassa tapahtuvia muutoksia hahmon suorituksessa joka kerta kun saadaan eriväriset lenkkarit tai pipo.

Kyllähän tuossa näyttäisi olevan yksityiskohtia aivan helvetisti, mutta se mistä en tykännyt yhtään oli se, että mosien hiparibaarit näkyivät. Olisi ollut paljon miehekkäämpi ratkaisi jättää moiset pois ja lähteä siitä, että niin kauan äyskäröidään kun vielä liikettä näkyy. Aika hektisiä nuo isommat matsit enkä itse ainakaan pystynyt oikein seuraamaan että mitä tapahtuu ja missä, joka tarkoittaa sitä että on ehdottomasti oltava joku ventrilo tai tessu auki että tiedetään mitä kukin pelaaja tekee ja missä päin. Tietysti sitä oppii näkemään tilanteita paremmin ajan myötä, mutta hirvittää jo sekin että millainenhan kone tuommoistakin jaksaa pyörittää kaikessa komeudessaan. Siitä lähdetään, että jos peli jökkii niin olisi se ei ole valmis!

Onhan tuo witch doktur sinänsä ihan laajempi kokonaisuus kuin pelkkä nekromanchesteri ja tuon "wall of zombiesin" takia voi antaa paljon anteeksi. Silti olisi toivonut ettei tuo parpaarikaan olisi ollut mikään paljasjalkainen parpaari, vaan vaikka joku sielunsa helvetinherroille myynyt sivakoitsija joka tekisi vaikka hipareittensa kautta tiliä demoneilleen käyttäessään erikoiskykyjä. Hiparia saisi sitten takaisin tasaisesti esimerkiksi vihuja lahtaamalla, näiden ollessa ikäänkuin uhrilahjoja. Ei vaatinut montaa sekuntia tämäkään että pimpattiin parpaari niin!


DII:ssa tein päälle 90 levulille palkin ja muagin. Nekroilija oli kuitenkin kaikkein mielenkiintoisin ja nyt korpeaa tuommoinen joku vähämanne joka sättii vihuja sen sijaan että repisi luut lihojen lävitse ja punoisi suolista pöksyt. Nekron save kuitenkin meni pilalle.

Pelasin tuossa ennen joulua DI:n lävitse. Onhan se suht kökkö, mutta nostalgia vie pitkälle ja Tristramin musiikki on parhautta.

Neogaffissa oli joku kaivanut jostain tämmöisen kuvan:



Näin sen olisi pitänyt olla, mutta se mitä tämä ulisijakatras ei ole tajunnut on se, että pelikuvaa voi säätää. Kontrastia hurjasti lisää ja saturaatiot puoleen niin siinä on.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 21:24 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #6 : 28.06.2008 21:20 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Eeh...vaikka alkuasetelmat synkät ovatkin, niin ei kaiken tarvitse näyttää Gears of Warilta.

Se mitä jäin ensimmäisesti Diablosta kaipailemaan kakkosessa oli tavarat, joissa oli negatiivisia vaikutuksia positiivisten lisäksi. Niitä ei ihan hirveästi D2:ssa tainnut olla, oliko pari hassua uniikkiesinettä, joissa noita oli? Toivottavasti D3:ssa on moisia lisää.

Ja ilmeisesti Blizzun devpaneelin mukaan witch doctor ei korvaa necromanceria, joten kuulostaisi siltä, että necro on vielä mukana. Mitkäköhän ne luokat sitten on? Toivottavasti ei sentään niin, että kolme noista viidestä luvatusta luokasta on jonkin sortin taikaheeboja.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #7 : 28.06.2008 21:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskomatonta.

Tätä en olisi osannut odottaa, vaikka eilen luin tuosta Blizzardin tulevasta julkistuksesta. Jotenkin olin saanut kuvan että Diablo ei saa jatko-osaa vielä pitkään aikaan.

Itsekkin olen suuri DII -fani, joten odotan luonnollisesti kolmosta todella kovasti. Meno näytti olevan mieletöntä noissa videoissa. Tällä kertaa Diablo myös näyttää kauniilta. Ainut ikävä puoli tässä on se että koneenpäiitys on ehdoton mikäli haluan Diablo III:en kokea. Tavallaan siis ihan hyvä jos Blizzard vielä viilailee peliä pitkään.

Hyvästi elämä kun tämä julkaistaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #8 : 29.06.2008 08:45 »
tuhis Vieras En sanonut että pelin pitäisi Gearssilta näyttää. Onhan se ihan hyvä tuollaisenaankin, sillä eipä tuo biabo ole koskaan kovin synkeä ollu vaikka helvettiin päin on portaita pitkin aina laskeuduttu. Tulee lähinnä mieleen Warhammerien helvetit jossa on tyttösuperia sateenkaaren kaikissa väreissä. Itse tosin kuolletan värejä kunhan pelin ääreen pääsen, sillä vähäkin sarjakuvamaisuus tuo wowin mieleen ja nyt on niin täynä sitä kun olla ja voi. Tulee tavallaan mieleen myös PC:n Mythit tuosta metsäluukista.

Toivottavasti tulevat klassit ovat jotain monipuolisempaa kuin tuo perinteinen parpaari. Siitä roguesta oli jo jossain puhetta ja se olisi ikäänkuin assassiinin ja amatsoonin risteys, eli olisiko tuo sitten nopeata meleehakkuuta ynnä pitkänmatkan jousitussarointia. Sinänsä sopisi hahmolle jonka pelaaminen perustunee iskujen välttämiselle, vaikka kyllähän tuossa videossa tuo vitsdokteurikin osasi iskua ottaa vastaan.

Aivan taatusti tulee joku yleismaagi ja jamppa joka tarjoaa auroja ryhmälle, eli se palkki. Toivottavasti ei. Olisi jotain erikoista mutta toimivaa ja parpaarin sisällöttäminen peliin olisikin vain esittelyvideovitsi.

Nuo vihujen jälkeen jäävät energiapallot ei jotenkin sovi miljööseen. Olkoonkin vaikka taistelussa menisi kolmesataa mukana olevaa pottua. Parempi ja monimutkaisempi systeemi olisi ollut se, että hiparit regeneroivat taistelujen jäljiltä, mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka. Mitä paremmin sitä paremmin. Ninja Gaiden kakkosessa taisi olla tämänkaltainen systeemi. En halua että jotkut energiamokkulat korvaa sen ihanan potioneitten sarjajuonnin kurlutuksen!

Tekisi melkein mieli asentaa DII, mutta jos venyttäisikin tuonne DIII:n tuloon niin olisi ainakin hiirisormi levännyt.

Täytyy ottaa vähän takaisinpäin hehkutuksia DIII:n musiikista. Teknisesti se kuulostaa pirun isolta ja hyvältä, mutta sävellyksellisesti esimerkiksi tuo gameplay-pätkän zipale ei keskiverron taustamelskauksen ylle nouse. Ei taida olla Uelmeni enää puikoissa.


« Viimeksi muokattu: 29.06.2008 09:01 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #9 : 29.06.2008 15:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Necromancer oli kovis kakkosessa. Hahmon kehittyessä oli kiva nostattaa kunnon minion -laumaa. Uskon että kolmoseenkin saadaan ihan tarpeeksi kattava hahmokatras.

Hitto. Paljonkohan sitä joutuu tuon takia koneen päivittämiseen tuhlaamaan. Näyttis on ainakin minulla ihan lelu ja samoin prossu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #10 : 29.06.2008 15:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Necromancer oli kovis kakkosessa. Hahmon kehittyessä oli kiva nostattaa kunnon minion -laumaa. Uskon että kolmoseenkin saadaan ihan tarpeeksi kattava hahmokatras.
Skelenecro for the win.
Play-Asia
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #11 : 29.06.2008 15:37 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Hinta/laatu-suhteeltaan hyvä näyttis, prossu ja emo (ja ehkä rammia), jos loput osat koneeseen jo löytyy niin eiköhän noi 3 saa ostettua alle 500 eurolla. Muttei päivittämistä kannata vielä miettiä Diablo 3:sen suhteen, kun se julkaistaan 2010 tai 2011 niin ollaan nykyisiä komponentteja jo pari sukupolvea edellä.
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #12 : 29.06.2008 15:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sitä se vaatii.

En tosiaan ole vielä mitään päivittämässä. Oikeastaan siis ihan hyvä että Blizzardin julkaisupolitiikka on mitä on. Ehtiipä ainakin pistämään talouden kuntoon.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #13 : 15.03.2012 15:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nostetaas tämä aihe uumenistaan. Diablo III on vihdoin saanut julkaisupäivän. Helvetti on irti 15. toukokuuta.

http://www.joystiq.com/2012/03/15/diablo-3-emerges-from-hell-may-15/


Edit: Kehtaiskohan sitä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/1861/dfdft/Diablo-3-Collector-s-Edition-PC-Mac-peli
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #14 : 15.03.2012 15:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jaahas, kesäloma alkaakin näköjään tänä vuonna jo toukuun puolivälistä eteenpäin.
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #15 : 18.03.2012 11:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt vain pitäisi keksiä ostaako pelistä Mac vai Windows version? Tällä imasella tulen peliä pelaamaan, kun läppärissä ei todellakaan riitä tehot. Joten mites noissa on yleensä? Onko Blizzard optimoinut pelinsä hyvin näille paskoille vai kannattaako suosiolla ostaa Windows-versio ja boottailla Windowsiin. Tietenkin, jos Blizzardin storesta ostettava digitaalinen versio tulee suoraan molemmille alustoille, ei ongelmaa ole.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #16 : 18.03.2012 12:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eikö levyversio toimi suoraan kummallakin? Pikkuveljen wow-laatikoita katsellessa taisin nähdä Windows ja Mac-logot jossain kulmassa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #17 : 18.03.2012 12:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jeps, no sitten sen voi aika huoletta ostaa. Todennäköisesti myös digitaalinen versiokin toimii molemmilla Steamin tapaan. Voi sitten erikseen kokeilla kummalla OS:lla se toimii paremmin.

Voisikin pitää yhden viikon lomaa tuossa kesäkuun alussa.


« Viimeksi muokattu: 18.03.2012 12:58 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #18 : 18.03.2012 13:45 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Arvon tässä juuri, viitsiikö keräilyversiota ostaa. Blizzardilla ollaan menty ehkä alamäkeä, mutta keräilyversiot sentään osataan tehdä kunnolla. Toisaalta kaikella sillä (hienollakaan) sälällä ei ihan kauheasti tee... mutta toisaalta se ei välttämättä tipu hinnassakaan ihan sillä tavalla kuin moisissa paketeissa yleensä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #19 : 20.04.2012 12:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Viikonloppuna pääsee kaikki halukkaat testaamaan Betaa.
http://us.battle.net/d3/en/blog/4963739


« Viimeksi muokattu: 20.04.2012 15:53 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #20 : 21.04.2012 11:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tuossa hieman testattua. Oma kone joutuu kyllä vähän koville tämän kanssa. Onhan kyseessä kuitenkin jo pari vuotta vanha läppäri. Vois melkein asentaa Win7:n uusiksi ja tuplata muistin määrä 8Gt:uun. Peli pyörii vielä normiasetuksilla kohtuu hyvin, mutta tuuletin alkaa huutamaan aikalailla. Täytyypä paineilmalla puhaltaa sisukset puhtaaksi, kun ei ilmeisesti pääse viilenemään tarpeeksi hyvin.

Itse peli on alkuraapaisujen perusteella taattua laatua. Testasin Monkilla pelata, ja se tuleekin olemaan varmaan ensimmäinen hahmoni. Mukavan nopea ja fyysinen hahmo, jolla kuitenkin jonkin verran 'taikoja'.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #21 : 21.04.2012 15:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Täällä laitoin paskimmat asetukset päälle ja 1600*900 reson. Toimii ainakin sulavasta ja ei tuo huonon näköinen ole vaikka onkin kaikki karkit pois päältä.

Demon Hunteria olen pelaillut, mutta en tiedä vielä milla aloitan sitten kun peli ilmestyy.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #22 : 21.04.2012 19:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Witch Doctor on hauska classi. Vähän sama kuin Diablo 2:n Necromancer, eli pystyy summoamaan erilaisia otuksia avukseen. Ainut vaan, että peli oli liian helppo Witch Doctorilla, koska ne otukset tankkaa ja kyseessä on ranged class joten viholliset ei pääse edes iholle. En käyttänyt ainuttakaan healthpotionia (pelasin Betan "läpi"). Toivottavasti kokopelissä on muitakin vaikeusasteita valittavana heti alussa.

Kokeilin myös muitakin classeja. Monk oli ihan ok, mutta ei oikein omaan tyyliin sopiva. Barbarian sen sijaan oli varsin hauska classi, varsinkin 2H-kirveen kanssa. Witch Doctor kuitenkin suosikki tähän mennessä.
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #23 : 21.04.2012 20:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Onkos sulla mikä versio iMacista? Itse en ole vielä OSX:n puolella testannut. Windowsia tulee käytettyä tosin enemmän tässä, että sinänsä olisi järkevämpää installoida Win-versio, kunhan itse peli ilmestyy. Molempi parempi kai se on. Hahmot kun eivät lokaalisti tallennu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Diablo 3 « Vastaus #24 : 21.04.2012 20:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pyörii ihan hyvin 27" iMacissä OS X:ssä. Vakioasetukset mitä peli tarjosi, resoluutiona taisi olla 1080. Välillä vähän hidasteli kun ruutu oli täynnä vihollisia (Witch Doctorin hämähäkkipullot + iso kasa vihollisia = kymmeniä liikkuvia hahmoja ruudulla), mutta muuten toimi hyvin. Palvelimet tosin toimii kohtuu heikosti, mutta kyseessä onkin stress test. Tyhmää, ettei yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttä. BattleNet 0,2. :/

Onkos sulla mikä versio iMacista? Itse en ole vielä OSX:n puolella testannut. Windowsia tulee käytettyä tosin enemmän tässä, että sinänsä olisi järkevämpää installoida Win-versio, kunhan itse peli ilmestyy. Molempi parempi kai se on. Hahmot kun eivät lokaalisti tallennu.
2010 loppuvuoden iMac. Pelit yleensä toimii Windowsissa paremmin, mutta ei jaksa dualboottailla joten asensin OS X:ään.
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #25 : 22.04.2012 17:53 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Vedin tuossa Monkilla läpi itekkin tuon betan. Älyttömän helpolta tuntui, loppupääkissä piti käyttää jo kerran kaksi Monkin parannustaikaa, mutta potioneihin ei tarvinnut kajota lainkaan. Muistan valikossa tosin nähneeni jonkin hardcore-namikan, pitänee tarkistaa toimiiko se betassa.

E: Jaa tälläista hardcore modessa. Olisihan tuo pitänyt aiemmista peleistä muistaa, en tiedä minne muistin perukoille oli kadonnut.


« Viimeksi muokattu: 22.04.2012 18:40 kirjoittanut kas »
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #26 : 22.04.2012 21:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Onhan tuo alkuosio helppo, mutta ihan yhtä helppo oli Diablo 2:n alku myös. Samaa kaavaahan tässäkin varmaan menee eli eka normalilla läpi ja sitten jatkuu Nightmarella jne.

Itse pelasin Wizardilla ja Demon Hunterilla. Wizard vaikutti olevan hauska, mutta DH oli hieman tylsä. Tuo Open Beta oli vain vähän liian lyhyt, kun ei päässyt kunnolla skillejä testaamaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #27 : 22.04.2012 22:59 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Wizardilla juuri tuli läpäistyä beta. Vaikutti täälläkin hauskalta hahmollta, tulee varmaan vedettyä sitten kokopeli sillä. Jäi kyllä nälättämään...
tallennettu
Vs: Diablo 3 « Vastaus #28 : 22.04.2012 23:10 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt jokaisella classilla pelannut Betan läpi, joillain pariin otteeseen ja Witch Doctorilla varmuuden vuoksi neljä kertaa. >_>

Aika helppohan se on jokaisella classilla. Riippuu myös aika pitkälti siitäkin minkälaisia vihollisia tulee ja kuinka monta kerralla. Välillä löytää itsensä parin kymmenen vihollisen keskeltä, kun taasen joillain läpipeluu kerroilla tulee vain pieniä ryhmiä. Vaikein class on varmaan Barbarian. Sillä ei oikein ole hyviä defensive skillejä, joten isojen elite-vihollisten kanssa on jonkin verran ongelmaa. Esimerkiksi loppuvastuksen kanssa sai hiukan taiteilla, vaikkakin jälkiviisaana tuli mieleen, että dual wieldin sijaan 1h+kilpi olisi ehkä toiminut paremmin. Yhden kerran onnistuin kuolemaan ja toisellakin yrityksellä oli jokunen läheltä piti tilanne.

Satunnaisuus on myös todella hyvin tehty. Suunnilleen kaikki on satunnaista kenttien layouttia myöten. Vaikka olen jo yli kymmenen kertaa pelannut Betan läpi, niin silti aina törmää johonkin uuteen. Kuvittellin, että olisin jo nähnyt kaikki Cathedralin "rakennuspalikat" (eri huoneet, ym.), mistä ne Cathedral -kentät muodostetaan, mutta viimeisimmällä läpipeluu kerralla törmäsin pariin uuteen huoneeseen ja yhteen eventtiin, mitä en ollut aikaisemmin nähnyt (ehkä co-op-only event?). Ja muutamalla ensimmäisellä läpipeluu kerralla en metiköistä löytänyt kuin pieniä mini-luolia, mutta sitten jollain läpipeluu kerralla törmäsin johonkin Den-jotakin nimiseen luolaan, joka on kaksi tasoa pitkä kohtuu iso luola. Ensimmäisellä kerralla se oli täynnä sinisiä ja keltaisia vihollisia ja lopussa oli vielä keltainen aarrearkku. Sieltä droppaa tavaraa mikä on parhaimmillaan parempaa kuin mitä Betan loppuvastukselta tippuu. Esim. Demon Hunterin 1h-crossbow: Den-jotakin luolasta 18dps ja pomolta 16dps (molemmat sinisiä). Kyseinen luola löytyy, jos on löytyäkseen sieltä toisesta metsästä kun takaovesta lähdetään seikkailemaan.


Betaa voi pelata huomiseen kello 20:00 asti.
tallennettu
Re: Diablo 3 « Vastaus #29 : 15.05.2012 07:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään pitänee käydä hakemassa Prismasta peli.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines